Cel mai bun VPN de afaceri pentru 2020: păstrarea datelor SMB în siguranță

Rețelele private virtuale s-au născut pentru companii și, deși au evoluat până pe piața de consum, acestea vor fi invariabil legate de afaceri. Acestea fiind spuse, acestea nu sunt cel mai ușor lucru de implementat, mai ales dacă conduceți o afacere mică cu un număr limitat de angajați. Echipa de la Cloudwards.net este aici pentru a vă ajuta.


În acest ghid pentru cel mai bun VPN de afaceri, vă vom oferi cinci soluții axate pe afaceri care vor fi ușor de configurat și de implementat în compania dvs. Înainte de a ne plimba în alegerile noastre, vom discuta de ce întreprinderile ar trebui să folosească VPN-urile, precum și criteriile pe care le-am folosit pentru a face selecțiile noastre.

Dacă sunteți în căutarea unui răspuns scurt, NordVPN este calea de urmat. Nu numai că oferă un serviciu personal excelent, dar oferă și un serviciu fantastic de afaceri. Dacă doriți mai multe opțiuni, citiți mai departe.

De ce întreprinderile ar trebui să folosească VPN-urile

VPN-urile au fost mult timp un instrument de afaceri, cu mult înainte ca opțiunile consumatorilor să apară. Pentru afaceri, au fost folosite pentru a conecta lucrătorii la distanță, permițând angajaților să acceseze fișiere și aplicații esențiale din afara biroului.

Un astfel de sistem este posibil numai dacă aveți un server în care sunt stocate toate datele. În cele mai multe cazuri, va trebui să configurați manual o VPN pentru a permite lucrătorilor de la distanță să vă acceseze fișierele, dar odată cu creșterea stocării securizate în cloud, accesul la fișiere este mai ieftin și mai ușor decât a fost vreodată.

Acestea fiind spuse, spațiul de stocare în cloud nu ține cont de celălalt avantaj al utilizării unei VPN de afaceri și este o conexiune securizată. În loc să recomandăm instrumentele pe care le poate utiliza un departament IT, vom oferi clienților opțiuni care au ajuns în lumea afacerilor, ceea ce înseamnă că oricine, chiar și cu experiență tehnică limitată, poate rămâne protejat.

VPN-urile vă permit să vă conectați la internet printr-un alt server. Când vă conectați la primul server, traficul dvs. este criptat, despre care puteți afla în descrierea noastră de criptare. După aceea, pielea de criptare este vărsată, iar traficul dvs. trece pe internetul deschis. Cu toate acestea, conexiunea inițială la serverul VPN a deghizat adresa dvs. IP și solicitările de trafic.

Pentru securitate, valoarea este clară. Dacă aveți, să spunem, angajați care se ocupă de documente sensibile pe WiFi public, este esențială o VPN. Deoarece conexiunea dvs. este criptată, spectatorii de rețea nu vor putea să vă intercepteze traficul și să furați informații sensibile.

În plus, VPN-urile au utilizări practice pentru afaceri. Poate că trebuie să accesați un site web care este disponibil doar pentru adresele IP dintr-o anumită țară sau trebuie să vă ascundeți adresa IP sursă dacă aveți de-a face doar online. VPN-urile sunt instrumente de securitate pe cât sunt de practice și, după ce vă înscrieți la un plan, veți observa situații în care acestea sunt utile.

Cel mai bun VPN de afaceri 2020

Alegerea VPN-ului pentru cele mai bune afaceri

În cea mai mare parte, alegerea unei VPN de afaceri este similară cu cea a unui consumator. Viteza rapidă, o rețea mare de servere și securitatea de top sunt încă preocupările principale. Spre deosebire de VPN-urile de consum care impun o restricție la conexiunile simultane, totuși, VPN-urile de afaceri trebuie să poată conecta mai mulți utilizatori cu un mod simplu de a le gestiona.

De acolo am început. De exemplu, ExpressVPN este cel mai bun VPN pe care l-am testat – puteți vedea de ce în analiza noastră ExpressVPN – dar limita de conectare simultană și lipsa funcțiilor de control ale utilizatorului fac o alegere proastă pentru companii.

De asemenea, am căutat funcții specifice afacerii, cum ar fi adrese IP dedicate și facturare centralizată. Deși pot părea minore, opțiunile suplimentare de implementare și facturare au un impact major asupra optimizării diferitelor aspecte ale afacerilor dvs..

Totuși, cel mai important este managementul utilizatorilor. Ca și în cazul managerilor de parole de afaceri – citiți cel mai bun manager de parole pentru ghidul pentru întreprinderile mici – diferența cheie între un produs corporativ și un consumator este gestionarea utilizatorilor. Ca un ochi văzător, un sistem puternic de gestionare a utilizatorilor vă permite să vedeți modul în care angajații dvs. utilizează serviciul.

După cum am menționat, se aplică criteriile noastre VPN standard. Securitatea VPN este de cea mai mare importanță, mai ales având în vedere că întreprinderile sunt ținte principale pentru criminalitatea informatică. O combinație de protocoale VPN puternice, cum ar fi OpenVPN și criptarea de top, de obicei, vă va păstra în siguranță.

Deși ușurința de utilizare, locațiile serverului și viteza au jucat un rol în selecțiile noastre, prețul a luat un loc din spate. Valoarea este importantă pentru companii, dar, cum este cazul celor mai multe servicii personalizate, prețul pe care îl vei plăti depinde de nevoile dvs. și de numărul de angajați.

Cel mai bun VPN pentru afaceri: NordVPN

NordVPN se află pe locul doi din VPN-urile pe care le-am analizat și dintr-un motiv întemeiat. Deși există o inconsistență în rețeaua sa, este o opțiune bogată în caracteristici, ieftină și puternică pentru consumatori. Acestea fiind spuse, cu o listă completată de funcții și integrări speciale, este o alegere excelentă și pentru companii.

nordvpn-review-server-navigare

Începe cu un manager de cont dedicat. Oricât de mare sau mică este afacerea dvs. – NordVPN vă solicită să aveți cel puțin cinci conturi – veți avea o linie dedicată pentru probleme. Nu este doar o linie directă pe care să o susținem. Managerul de cont poate lucra cu dvs. pentru a implementa configurații care altfel ar fi imposibile.

Caracteristicile principale ale activității sunt, de asemenea, prezente. Fiecare cont din planul dvs. poate obține o adresă IP dedicată pentru acces constant și stabil la bazele de date și servicii ale companiei. NordVPN păstrează de asemenea facturarea simplă cu plata centralizată pentru utilizatorii dvs. și cu o interfață de gestionare ușor de utilizat.

Una dintre caracteristicile mai convenabile pentru companii este capacitatea de a transfera licențe. Aveți nevoie de o modalitate simplă de a vă muta licențele, deoarece angajații fac ciclu. Din fericire, NordVPN găzduiește o astfel de sarcină.

Alte motive pentru care ne place NordVPN

După cum am menționat, NordVPN are o rețea masivă. Este format din aproximativ 5.000 de servere din peste 60 de țări. Indiferent de locul în care vă aflați sau de unde doriți să faceți tunel, NordVPN va avea probabil o locație pentru a vă caza.

Utilizatorii de afaceri pot profita în continuare de setul excelent de caracteristici ale consumatorului NordVPN. La baza sunt serverele de specialitate, care vă ajută conexiunea pentru un aspect de securitate sau anonimat. De exemplu, serverele VPN Double vă permit să respingeți două servere pentru a dubla criptarea. Citiți recenzia Windscribe pentru a vedea un alt furnizor care oferă o astfel de funcționalitate.

Timid de ExpressVPN, NordVPN este cel mai bun VPN pe care l-am testat, iar serviciile sale pentru piețele corporative îl fac o alegere perfectă pentru afacerea dvs. Puteți afla toate motivele pentru care ne place în recenzia noastră NordVPN sau să luați legătura cu privire la crearea unui cont de afaceri pentru a vedea cum vă place.

TorGuard

TorGuard oferă planuri de afaceri premade care vă vor oferi mai multe pachete de utilizatori, adrese IP dedicate și adrese de e-mail. Spre deosebire de NordVPN, nu cumpărați pur și simplu un abonament VPN. Mai degrabă, achiziționați un pachet de e-mail securizat, adresă IP dedicată și VPN.

torguard-review-interfață

Planurile prestabilite sunt utile pentru întreprinderile cu mai puțin de 20 de angajați. Dacă aveți nevoie de mai multe conturi, va trebui să contactați TorGuard pentru o configurație personalizată. Din fericire, toate conturile vin cu un manager de cont dedicat, care vă poate răspunde la întrebări și vă poate ajuta să remediați dacă ceva nu merge bine.

Acestea fiind spuse, chiar și cu sub 20 de angajați, o soluție personalizată poate fi cea mai bună pentru tine. Deși planurile prestabilite vin cu un anumit număr de adrese IP dedicate, un plan personalizat include un server dedicat, care este important pentru acces constant.

Desigur, TorGuard nu s-ar clasifica pe locul doi fără controale de administrare a utilizatorilor și, din fericire, satisface acest aspect. Panoul de control VPN vă permite să gestionați angajații, să urmăriți adresele IP dedicate, să configurați e-mailurile criptate și multe altele. Cu aceasta, veți putea obține o vedere a unei păsări despre modul în care afacerea dvs. profită de TorGuard.

Alte motive pentru care ne place TorGuard

TorGuard nu este deosebit de ușor de utilizat – deși nici nu l-am numi dificil de utilizat – și asta în mare parte datorită personalizării pe care le oferă. Este foarte configurabil, permițându-vă să schimbați protocolul, cifrarea și metoda de autentificare a datelor. Cu această flexibilitate, puteți seta nivelul de securitate care are sens pentru afacerea dvs..

Flexibilitatea este mare, dar unul dintre motivele pentru care iubim TorGuard este cât de rapid este. Acesta s-a clasat pe locul patru în cel mai rapid ghid al nostru VPN, chiar în spatele Astrill (citiți recenzia Astrill). Acestea fiind spuse, testarea noastră a fost aproape, astfel încât variațiile mici ale vitezei ar putea împinge TorGuard și mai mult în clasament.

Deși poate să nu fie la fel de atrăgător ca NordVPN, TorGuard are capacitatea de a juca mingea. Între viteza, configurabilitatea și lista lungă de funcții, este o alegere excelentă pentru afacerea dvs. Puteți citi recenzia noastră TorGuard pentru a afla mai multe sau consultați planurile prestabilite pentru a vedea ce funcționează pentru dvs..

VyprVPN

VyprVPN oferă două planuri pentru utilizatorii de afaceri: VyprVPN pentru Business și VyprVPN pentru Business Cloud. Primul este ca TorGuard și NordVPN, oferind gestionare cu mai mulți utilizatori, o rețea mare de servere și manager de cont dedicat. VyprVPN pentru Business Cloud este însă interesant, deoarece vă permite să profitați de un server dedicat.

vyprvpn-review-interfață

Propriul dvs. server înseamnă că puteți integra aplicații precum Salesforce în VPN-ul dvs. și permiteți lucrătorilor să le acceseze de la distanță. În plus, VyprVPN vă permite să adăugați servere la planul dvs., astfel încât să puteți segmenta clustere pentru diferite echipe.

VyprVPN pentru Business Cloud este ușor de implementat și de extins, permițându-vă să scalați și să controlați serviciul în modul care funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs. De exemplu, Wunder, o companie de web design cu angajați din întreaga lume, a folosit VyprVPN pentru Business Cloud pentru a centraliza soluția disociată și inconsistentă a utilizării mai multor servere publice și private.

Deși am spus că prețul nu este principala noastră preocupare, VyprVPN este ieftin. Planurile de afaceri încep de la doar câteva sute de dolari pe an, iar VyprVPN vă va oferi chiar un proces gratuit pentru a vedea cum vă place. Este o soluție ușor de implementat, fără sens, care încă oferă multă putere.

Alte motive pentru care ne place VyprVPN

Caracteristicile noastre preferate din aplicația pentru consumatori sunt disponibile și pentru utilizatorii de afaceri. VyprVPN vă permite să folosiți Chameleon, care este un protocol proprietar bazat pe OpenVPN. Se conectează într-un mod asemănător, dar vă desconsideră pachetele pe măsură ce sunt trimise, astfel încât să puteți ocoli inspecția profundă a pachetelor. Cameleonul a fost unul dintre motivele pentru care VyprVPN a făcut cele mai bune servicii VPN pentru lista noastră din China.

În plus, angajații dvs. pot profita de firewall-ul NAT. Ca orice firewall, va bloca cererile pe baza unei liste de reguli. Acesta rulează pe serverele VyprVPN, totuși, ceea ce înseamnă că amenințarea primită este identificată și blocată înainte de a o face chiar mașina dvs..

Acestea fiind spuse, VyprVPN nu este perfect. Vitezele sunt mai mici decât ne-am dori, iar interfața ar putea folosi un lifting facial. Cu toate acestea, este încă o alegere solidă pentru companii. Rețeaua de proprietate privată înseamnă că niciun terț nu va fi încurcat cu datele companiei dvs., iar lista lungă de funcții înseamnă că puteți configura serviciul cum doriți.

Puteți afla mai multe în recenzia noastră VyprVPN sau puteți afla despre o probă gratuită pentru a vedea cum vă place.

SaferVPN (Perimetrul 81)

Credem că SaferVPN este în regulă. Prețul este bun, dar rețeaua este mică. Confidențialitatea este solidă, dar performanța de streaming este orice. Acestea fiind spuse, versiunea de business a VPN, Perimetrul 81, este destul de bună.

Perimetru-81

Rata sa lunară ieftină vă oferă acces la gateway-uri partajate în 35 de locații, dar puteți achiziționa gateway-uri dedicate pentru 40 USD pe lună. Ca și în cazul VyprVPN pentru Business Cloud, asta vă permite să adăugați locații dedicate planului dvs. și să le segmentați pentru diferite echipe. Doar angajații pe care doriți să le acorde acces îl vor primi.

În ceea ce privește funcțiile de afaceri, Perimetrul 81 oferă tot ceea ce ne dorim. Puteți gestiona membrii echipei atribuindu-le anumite permisiuni și selectându-le pentru grupurile de utilizatori, precum și monitoriza resursele și lățimea de bandă pe care le consumă. Perimetrul 81 oferă una dintre cele mai complete metode de vizualizare a activității rețelei.

Oferă funcții neobișnuite, de asemenea, mai ales rapoarte de activitate, integrare single sign-on și securitate WiFi automată. Acesta din urmă este excelent pentru angajații care călătoresc, deoarece VPN va detecta automat rețelele WiFi nesecurizate și va proteja conexiunea înainte ca orice să nu funcționeze.

Alte motive pentru care ne place SaferVPN

Unul dintre harurile salvatoare ale companiei SaferVPN este experiența sa excelentă pentru utilizatori și, din fericire, este transportat în Perimetrul 81. Aplicația este modernă și accesibilă, ușurând astfel gestionarea utilizatorilor și simplă pentru angajații dvs. să înțeleagă noua jucărie care a căzut în poala lor.

Angajații dvs. sunt cunoscuți ca „membri ai echipei” din Perimetrul 81. Membrii echipei au adrese de e-mail și licențe de utilizator unice. Fiecare licență este bună pentru până la cinci conexiuni, ceea ce înseamnă că angajații dvs. pot păstra desktop-uri, laptopuri, telefoane și tablete protejate fără costuri suplimentare.

Este posibil ca SaferVPN să nu fie furnizorul nostru preferat, dar nici nu este rău. Ca o opțiune pentru consumatorul intermediar, nu impresionează, dar partea de afaceri este excelentă. Perimetrul 81 oferă flexibilitatea altor VPN-uri de afaceri, plus câteva trucuri proprii. Puteți citi recenzia SaferVPN pentru a afla despre platforma pentru consumatori sau pentru a solicita o demonstrație a Perimetrului 81 pentru a încerca singur.

VPN Goose

VPN Goose este VPN-ul de afaceri al omului sărac. Nu oferă un plan de afaceri și nici o caracteristică specifică afacerii, motiv pentru care s-a clasat ultimul aici. Acestea fiind spuse, este unul dintre puținii furnizori care oferă conexiuni simultane nelimitate și, în calitate de câștigător al celui mai bun VPN pentru ghidul nostru pentru mai multe dispozitive, ar trebui să aibă și o casă aici..

gâscă-vpn-review-smart-servere

Nu este singura VPN care oferă conexiuni simultane nelimitate – citiți recenzia noastră SurfShark pentru a afla mai multe – dar este una dintre puținele care se apropie cu adevărat de nelimitate. În cele mai multe cazuri, săparea în politica de utilizare echitabilă în conexiuni simultane „nelimitate” relevă rapid că există, de fapt, limite la câte dispozitive puteți proteja.

VPN Goose nu încalcă această tendință. De asemenea, are o politică de utilizare corectă, dar este generoasă. Puteți conecta oricâte dispozitive doriți, atât timp cât nu aveți nevoie de mai mult de 1 resurse perfecte din rețea. Rețeaua nu este uriașă, dar preluarea a chiar 1% din putere pare puțin probabilă.

Acestea fiind spuse, este VPN-ul de afaceri al omului sărac dintr-un motiv. Nu vă lipsește gestionarea utilizatorilor, un manager de cont și integrările de afaceri. VPN-ul de gâscă ar trebui utilizat strict ca o modalitate ieftină de a asigura traficul angajaților și nimic mai mult. Este minunat pentru asta, totuși.

Alte motive pentru care ne place VPN Goose

Goose VPN excelează prin ușurință în utilizare și prețuri. Spre deosebire de majoritatea VPN-urilor, există o opțiune lunară limitată, care permite transferul de date la 50 GB. În eventualitatea în care aveți nevoie de mai mult, va trebui să achiziționați un plan nelimitat. Rata lunară nu este impresionantă, dar dacă cumpărați un an în avans, este mai mică de 60 USD.

Aplicația este ușor de utilizat și suficient de simplă încât să o poți învăța angajaților tăi. Acestea fiind spuse, are o cantitate decentă de flexibilitate. Există mai multe protocoale din care să alegeți, precum și setări de pornire. Deși nu este la fel de configurabil ca TorGuard, Goose VPN vă oferă în continuare elementele esențiale.

În comparație cu celelalte recomandări ale noastre, este o soluție neplăcută. Puteți scoate un timp cu o echipă mică, dar dacă sunteți în căutarea unui VPN adevărat de afaceri, ar trebui să vă alăturați celor mai bune patru opțiuni ale noastre. Chiar și așa, merită să citiți recenzia VPN Goose pentru a vedea dacă vă va ajuta.

Gânduri finale

Îmbunătățirea propriului VPN este costisitoare, consumă mult timp și nu este de încredere. Opțiunile de mai sus vă oferă beneficiile fără multe dintre dezavantajele, oferind rețele de servere mari și posibilitatea de integrare cu alte platforme. Goose VPN este omul ciudat, dar nu este rău pentru o soluție temporară.

Din recenziile noastre, furnizorii de pe lista de mai sus sunt puținii care oferă planuri de afaceri. Dacă doriți să vă învârtiți și să încercați să găsiți propriul dvs., totuși, nu ezitați să parcurgeți recenziile VPN.

Ce VPN utilizați pentru afacerea dvs.? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map