Cel mai bun VPN cu IP dedicate din 2020: ocolirea listei negre

Deși furnizorii de servicii de internet alocă o adresă IP unică fiecărui dispozitiv pe care îl conectați, în cele mai multe cazuri va fi unul dinamic, ceea ce înseamnă că se poate schimba de fiecare dată când vă conectați la rețea. VPN-urile alocă IP-uri dinamice, dar sunt partajate și cu alți utilizatori. 


Un IP dedicat este unul static. Nu se va schimba și vi s-a atribuit numai dvs. Ele pot fi benefice în multe circumstanțe, cum ar fi ocolirea blocărilor rutiere în flux. În plus, acestea oferă mai multă fiabilitate și stabilitate decât o adresă IP partajată, iar majoritatea furnizorilor VPN le oferă ca supliment. 

Dacă nu sunteți în pas cu eroarea de lectură, cel mai bine este să mergeți înainte și să instalați NordVPN. Este o VPN excelentă cu toate opțiunile IP dedicate. 

NordVPN vine, de asemenea, cu o securitate excelentă, la fel ca VPN-ul nostru cel mai sigur, ExpressVPN, după cum puteți citi în comparația noastră ExpressVPN vs. NordVPN. Cu toate acestea, ExpressVPN nu va primi un loc în acest articol, deoarece nu oferă adrese IP dedicate.

Citiți, totuși, pentru mai multe recomandări pentru rețele private virtuale. În plus, vom explica diferența dintre IP-uri dinamice, statice și IP dedicate, avantajele și dezavantajele de a avea un IP dedicat și ce criterii ar trebui să căutați într-o VPN IP dedicată.

Cel mai bun VPN cu IP-uri dedicate

 1. NordVPN
 2. CyberGhost
 3. Astrill
 4. VPNArea
 5. TorGuard

1. NordVPN

NordVPN este o alegere excelentă dacă sunteți după o adresă IP dedicată. Puteți alege dintr-un IP în Statele Unite, Regatul Unit, Germania, Olanda și Franța. 

Fiecare adresă IP dedicată costă 70 USD pe an, împreună cu abonamentul dvs. NordVPN. Cu toate acestea, costul inițial este singurul preț pe care îl putem vedea. Așadar, dacă sunteți după o factură lunară, ar trebui să parcurgeți a doua opțiune, CyberGhost.

NordVPN-Glisor1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Anterior

Următor →

Alături de IP-ul dvs. dedicat, NordVPN oferă multe alte funcții. Este un serviciu fiabil și vei fi protejat de unele dintre cele mai bune securități de pe piață. 

În plus, pe lângă miile de servere obișnuite ale NordVPN, puteți utiliza și serverele sale duble pentru protecție suplimentară. Există, de asemenea, o politică strictă fără jurnaluri. Citiți recenzia noastră NordVPN pentru mai multe detalii.

Are viteze bune, deși pot deveni mai lente atunci când vă conectați la serverele îndepărtate. Aveți o lățime de bandă nelimitată și este capabilă să intre în majoritatea platformelor de streaming, câștigând al doilea loc în cel mai bun VPN al nostru pentru streaming. În plus, este ușor de utilizat și îl puteți instala pe șase dispozitive simultan, inclusiv Windows, macOS, Android și iOS.

Alături de suma anuală de 70 USD pentru un IP dedicat NordVPN, va trebui să plătiți și pentru un abonament de bază și, din fericire, este o valoare bună pentru bani. Totuși, obțineți cel mai bun preț pentru planurile sale pe termen lung, ceea ce este excelent, având în vedere că veți avea nevoie de cel puțin un an pentru IP-ul static. Cu toate acestea, există o fereastră de rambursare de 30 de zile, în cazul în care nu vă place, și puteți plăti folosind criptocurrency.

2. CyberGhost

CyberGhost este un alt furnizor VPN decent care vă poate furniza o adresă IP dedicată în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și Canada. Adăugarea unuia va costa 5 USD suplimentar pe lună abonamentului dvs. obișnuit. După ce ați achiziționat unul, acesta va fi listat în secțiunea „favorite” din aplicația CyberGhost, astfel încât să puteți comuta ușor.

CyberGhost-Glisor1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Anterior

Următor →

Acesta oferă o mare securitate și nu păstrează jurnalele. De asemenea, veți avea acces la rețeaua sa de servere imensă dacă aveți nevoie să vă conectați la o țară diferită, precum și la serverele de streaming și torrenting. Vitezele sale sunt rapide, deși pot fi mai lente pe distanțe lungi, așa cum face NordVPN. Nu există restricții de lățime de bandă și este capabil să acceseze toate platformele de streaming. 

CyberGhost permite până la șapte conexiuni simultane și este compatibil cu toate sistemele de operare majore, oferind o interfață ușor de utilizat pentru toți. Citiți mai multe în recenzia noastră de CyberGhost și vedeți cum se compară cu cea mai bună alegere a noastră în piesa NordVPN vs CyberGhost..

Este un serviciu VPN ieftin, cu bonusul unei rate lunare, spre deosebire de NordVPN. Cu toate acestea, abonamentul obișnuit este mai ieftin pe planuri mai lungi, iar dacă optați pentru unul dintre acestea, va trebui să plătiți pentru întregul cost al IP-ului dedicat CyberGhost în avans..

O probă gratuită de șapte zile este disponibilă pentru Android și iOS, dacă doriți doar să consultați serviciul. În caz contrar, există o garanție de restituire a banilor. Puteți plăti prin BitPay, de asemenea, pentru un anonimat suplimentar.

3. Astrill

Astrill este un alt furnizor care oferă adrese IP dedicate și vine cu o mulțime de opțiuni. Adresele IP statice personale sunt disponibile în mai multe locații din Statele Unite, Regatul Unit, Europa, Rusia, Australia, Hong Kong, Coreea și China (deși nu suntem siguri de ce ați dori unul din Marele Firewall). Costă doar 5 dolari fiecare pe lună.

Astrill-Glisor1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Anterior

Următor →

De asemenea, obțineți o securitate bună cu multe opțiuni de protocol. Nu are o politică fără jurnale, dar unele informații pot fi păstrate pentru „funcția tehnică a serviciilor”. Aceasta include lucruri precum înregistrările de conexiune și adresa dvs. IP, care poate fi o problemă dacă aveți una personală. Citiți recenzia noastră pentru Astrill pentru mai multe despre asta.

Astrill are servere partajate în 62 de țări, în cazul în care aveți nevoie de unul diferit. De asemenea, are viteze rapide, lățime de bandă nelimitată și poate intra și în unele servicii de streaming. Interfața sa este enervant de mică, dar este simplă și o poți folosi pe majoritatea sistemelor de operare majore. De asemenea, va permite până la cinci conexiuni în același timp.

Deși Astrill are mult mai multe opțiuni pentru locații IP dedicate, prețul său îl permite să scadă complet. Costul lunar este extorsionat, fiind de 20 de dolari pe lună la momentul scrierii și care nu include IP-ul privat. 

Abonamentul anual este înjumătățit de această marcă de preț, dar în comparație cu opțiunile noastre de top, aceasta este încă destul de proastă, mai ales că sunt furnizori VPN mai buni în general.

4. VPNArea

Următoarea este VPNArea. Are o gamă bună de regiuni IP dedicate, dintre care puteți alege mai multe locații din S.U.A. și Europa, precum și Marea Britanie, Canada, Australia, Singapore și Hong Kong.

vpnarea-Slider1

vpnarea-slider2

vpnarea-slider3

vpnarea-slider4

vpnarea-slider5

Anterior

Următor →

Cu toate acestea, costul fiecărui IP dedicat depinde de locația pe care o alegeți. De exemplu, cei din SUA costă 20 de dolari anual, dar dacă alegeți unul în Australia, este de 44 de dolari. Totuși, tot nu este rău, venind cu mai puțin de 4 dolari pe lună. 

Cu toate acestea, sunt disponibile doar cu planurile de 12 sau 36 de luni și nu veți vedea nicio economie în IP-ul personal pentru alegerea unei perioade mai lungi. 

VPNArea spune, de asemenea, că va arunca un server VPN privat gratuit, cu adresa dvs. IP dedicată, și susține că este singurul furnizor care face acest lucru. A avea un server virtual privat înseamnă că nu va trebui să partajați viteze cu alți utilizatori; veți avea control deplin asupra acesteia.  

Alte funcții ale VPNArea

O politică fără jurnal este în vigoare, securitatea sa este bună și, la fel ca NordVPN, include utilizarea serverelor dublu-hop, dacă alegeți. Serverele obișnuite sunt disponibile în 65 de țări, în caz că aveți nevoie de ele. 

VPNArea poate intra în numeroase servicii de streaming și oferă o lățime de bandă nelimitată, dar are viteze lente, așa că este posibil să nu fie cea mai bună alegere pentru o astfel de sarcină. Interfața sa este ușor de utilizat și este compatibilă cu majoritatea sistemelor de operare. În plus, puteți avea până la șase dispozitive conectate simultan. Citiți mai multe în recenzia noastră VPNArea.

Este un serviciu ieftin, iar planurile mai lungi vor fi mai ieftine până la urmă. Puteți plăti cu bitcoin dacă mai aveți după acel pic de confidențialitate. În plus, există o garanție de returnare de 30 de zile în vigoare, în caz că nu sunteți mulțumit. 

5. TorGuard

Ultima noastră alegere este TorGuard, ceea ce este surprinzător, având în vedere că are o mulțime de opțiuni pentru IP-uri dedicate, dar lipsește în alte domenii. Puteți alege un IP dedicat TorGuard în mai multe țări europene, cu alegeri rare, precum Islanda, precum și în locații din America de Nord și de Sud, Asia, Australia și Noua Zeelandă. 

torguard-Slider1

torguard-slider2

torguard-slider3

torguard-slider4

torguard-slider5

Anterior

Următor →

Puteți alege, de asemenea, un IP rezidențial, astfel încât să arătați că vă conectați de acasă, precum și o IP de rețea 10Gbps premium sau un IP de refuz de serviciu, destinat protejării jucătorilor împotriva atacurilor DDoS.

TorGuard vinde de asemenea acest serviciu prin publicitatea IP-urilor sale dedicate streamingului și sportului. Deși nu aveam nevoie de un IP dedicat pentru Netflix, dacă doriți să intrați în orice alt serviciu de streaming, veți avea nevoie de unul. Am testat serverele sale obișnuite pentru revizuirea TorGuard și au fost blocate de alte platforme majore de fiecare dată.

Încărcarea suplimentară pentru un IP dedicat este perfectă, dar alte servicii VPN, cum ar fi ExpressVPN și Windscribe, includ servere de streaming în cadrul pachetului de bază. Acordate, serverele de streaming TorGuard nu sunt partajate cu niciun alt utilizator, dar alte VPN-uri încă mai fac treaba pentru a vă introduce acolo și o fac bine.

Alte caracteristici și prețuri ale TorGuard

Securitatea sa este la fel cu restul pieței și există o mulțime de opțiuni din care să alegeți. Tehnologiile vor adora personalizabilitatea, dar utilizatorii obișnuiți se pot lupta pentru a ajunge la interfața învechită. 

Vitezele TorGuard sunt în mare parte rapide, dar variază în funcție de locație, unele servere fiind atât de lente încât sunt practic inutilizabile. Nu există nicio limită de lățime de bandă și puteți conecta până la cinci dispozitive simultan, cu opțiunea de a adăuga încă 20 de dolari la 1 USD pe lună.

Politica de confidențialitate prevede că nu înregistrează informații. Cu toate acestea, dacă căutați o înregistrare complet anonimă, TorGuard nu este cea pentru dvs.. 

Plata cu cardul de credit necesită informațiile de facturare, ceea ce pare normal, dar TorGuard afirmă că informațiile pot fi păstrate și că acestea vor fi partajate, dacă este necesar, prin lege. Chiar și plata prin cryptocurrency ar putea necesita informații de facturare.

TorGuard este destul de ieftin, chiar dacă nu oferă planuri mai mari de un an. Toate IP-urile sale dedicate au același preț de 7,99 USD pe lună, deși TorGuard oferă o reducere la ele cu planuri mai lungi. Există, de asemenea, o garanție de returnare de șapte zile.

Ce este o adresă IP dedicată?

Pentru a înțelege pe deplin ce este o adresă IP dedicată, trebuie să înțelegeți diferența dintre un IP dedicat, un IP static și o adresă IP dinamică. 

În mod implicit, când vă conectați la un serviciu VPN, vă va atribui o adresă IP dinamică. Această adresă IP se poate schimba de fiecare dată când vă conectați, dar va fi fost alocată și la sute de alți utilizatori care utilizează serviciul. Un IP static este diferit doar pentru că adresa IP reală nu se schimbă, dar poate fi distribuită în continuare la mulți alți utilizatori.

Nu este nimic în neregulă cu unul dintre acestea și există unele avantaje. De exemplu, cu atâția alți oameni care folosesc același IP, este greu să descoperi cine a făcut ce. Cu toate acestea, un IP partajat poate oferi un anonimat deosebit, dar există anumite ocazii în care utilizarea unei adrese IP partajate pur și simplu nu o reduce.

O adresă IP dedicată funcționează la fel ca oricare altul, dar nu se schimbă și este unică pentru tine. Nu veți împărtăși niciodată aceeași adresă IP cu un alt utilizator. Nu va fi la fel de discret, însă utilizarea unui IP dedicat static vă poate salva o mulțime de probleme în anumite circumstanțe.

Care este avantajul de a avea un IP dedicat?

Adresele IP dedicate au câteva avantaje. Pentru unul, dacă conduci o afacere online sau un site web, având o adresă IP care rămâne aceeași și este numai pentru uz personal, vă poate ajuta să împiedicați cineva să acceseze sistemul sau conturile dvs. În calitate de administrator, puteți configura o listă de adrese IP autorizate, astfel încât numai cele care se potrivesc să se poată conecta. 

Ele pot fi de asemenea utile când vine vorba de logare în conturile dvs. financiare. De exemplu, dacă vă conectați în mod regulat la banca dvs. de la o altă adresă IP, banca o poate vedea ca activitate suspectă și restricționează accesul. Utilizarea unei adrese IP dedicate vă va asigura că nu întâmpinați această problemă.

Un dezavantaj al utilizării unei adrese IP partajate este faptul că acestea pot fi adesea listate pe anumite site-uri web din cauza acțiunilor altor utilizatori. Uneori este denumit „efectul vecinului rău”. Nu puteți controla ce fac alți utilizatori și dacă sunteți blocat de un site sau serviciu, va trebui să schimbați serverul VPN pentru a obține o altă adresă IP partajată.

Evitarea geoblocurilor și blocurilor VPN cu un IP dedicat

IP-urile dedicate vă pot ajuta să ocoliți geoblocurile și blocurile VPN care sunt puse în aplicare de serviciile de streaming. Luăm Netflix, de exemplu. Este disponibil în mai mult de 190 de țări, dar fiecare țară are o bibliotecă de conținut diferită. 

Să zicem că sunteți în afara SUA, dar doriți să urmăriți un spectacol exclusiv publicului american. Pentru a o urmări, va trebui să vă răsfățați locația și să accesați versiunea americană. 

Majoritatea VPN-urilor vă pot ajuta să obțineți o adresă IP a S.U.A., dar nu toate pot ocoli detectoarele VPN ale Netflix. Din acest motiv, va trebui să alegeți unul care să se poată distruge, iar cel mai bun ghid pentru VPN pentru Netflix include VPN-urile care sunt în sarcină.. 

Cu toate acestea, alegerea uneia care oferă o adresă IP dedicată va oferi și mai multă stabilitate, deoarece va fi întotdeauna în aceeași locație. Dacă v-ați mutat definitiv din țara de origine, o adresă IP dedicată din acea locație vă va asigura că puteți accesa în mod constant serviciile și site-urile web pe care le-ați folosit.

Dezavantajele utilizării unei adrese IP dedicate

Oricât de multe sunt avantajele deosebite care vin cu utilizarea unei adrese IP dedicate, există și unele dezavantaje. Dacă shenaniganele dvs. online sunt puțin din partea necăjită sau dacă nu sunteți conștient de confidențialitate, este posibil ca o adresă IP dedicată să nu fie o opțiune bună. 

Acest lucru se datorează faptului că, deși majoritatea serviciilor VPN nu țin jurnalele de activitate, adresa IP dedicată este legată numai de dvs. Chiar dacă nu ar exista un jurnal de activitate înregistrat, autoritățile ar putea obține informațiile abonaților pentru adresa IP. 

Adresele IP partajate sunt favorizate din cauza anonimatului care vine cu ele. Mulți utilizatori pot avea aceeași adresă, astfel încât autoritățile nu pot spune cine a făcut ce, dacă furnizorul nu păstrează jurnalele. În plus, cu supravegherea online în creștere în întreaga lume, mai mulți utilizatori încearcă să rămână sub radar.

Cu toate acestea, puteți face câteva lucruri pentru a rămâne anonim, chiar și cu o adresă IP dedicată. Trebuie să alegeți un furnizor VPN care nu numai că nu ține jurnalele, dar vă permite să vă înscrieți cu un e-mail aruncat și să utilizați criptocurrency ca plată.

Cum să alegeți cel mai bun VPN pentru o adresă IP dedicată

Pe lângă VPN care oferă adrese IP dedicate, există și alți câțiva factori de luat în considerare. În timpul analizelor VPN, am constatat că, deși majoritatea furnizorilor includ următoarele caracteristici, unii le implementează mai bine decât alții și asta ne-a ajutat în clasament.

Securitate și confidențialitate

Indiferent dacă utilizați sau nu o adresă IP dedicată, securitatea online și confidențialitatea ar trebui să fie o prioritate atunci când alegeți un VPN. O bună securitate vă va asigura că sunteți protejat de pericolele online, cum ar fi infracțiunea informatică. De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu păstrează jurnalele de utilizare, astfel încât să nu existe nicio înregistrare a activităților dvs. online.

În plus, dacă doriți să rămâneți complet anonimi, ar trebui să utilizați un e-mail și o criptocurrency pentru a vă înscrie. Din păcate, însă, nu toți furnizorii permit ambele metode.

Viteză și lățime de bandă

Viteza VPN și valoarea lățimii de bandă sunt importante, în special pentru anumite activități. Vitezele rapide vor însemna că veți petrece mai puțin timp în așteptarea încărcării conținutului, iar lățimea de bandă nelimitată înseamnă că vă descărcați sau transmiteți cât doriți. Dacă alegeți unul care are un capac de date și îl atingeți, VPN va înceta să funcționeze, ceea ce va face ca IP-ul dvs. dedicat să fie inutil.

Locații IP dedicate

Dacă aveți nevoie de o locație specifică pentru IP-ul dvs. dedicat, va depinde de ceea ce aveți nevoie. Dacă doriți unul doar pentru fiabilitate și stabilitate, atunci puteți lua alegerea dvs. de efectiv. Cu toate acestea, dacă intenționați să obțineți acces la conținut specific fiecărei țări, va trebui să vă asigurați că VPN are un IP dedicat în acea locație.

Accesarea serviciilor de streaming

Dacă unul dintre motivele principale pentru obținerea unei adrese IP statice personale este accesarea unui anumit serviciu de streaming, atunci trebuie să vă asigurați că VPN poate face acest lucru. Multe servicii de streaming au blocuri VPN în loc și sunt doar atât de multe care sunt capabile să ocolească blocurile. 

Ușor de utilizat și dispozitive

Dacă sunteți o persoană tehnică, s-ar putea să găsiți chiar și unii dintre cei mai dificili clienți VPN care să fie o plimbare în parc. Cu toate acestea, dacă aveți mai puțină experiență cu ei, veți fi recunoscător pentru o configurare simplă și o interfață ușoară.

În plus, este posibil să doriți să verificați cu ce dispozitive VPN se poate utiliza. Majoritatea acoperă sisteme de operare populare, cum ar fi Windows, macOS, Android și iOS, dar unele au o listă mai detaliată pentru a le parcurge.

Preț

Pentru a avea un IP dedicat, va trebui mai întâi să vă înscrieți la planul de bază al VPN. Unii poartă un preț mai ridicat decât alții, așa că asigurați-vă că sunteți mulțumit de asta, împreună cu costul adresei IP dedicate..

Gânduri finale

Sperăm că v-am ajutat să determinați diferența dintre adresele IP dinamice, statice și dedicate, precum și care este cel mai bun VPN cu IP dedicate pentru dvs. Cel pe care îl alegeți va depinde de ceea ce aveți nevoie. Poate doriți ca unul să acceseze cu ușurință serviciile de streaming sau poate doriți unul pentru fiabilitate.

Oricare ar fi motivul dvs., am ales NordVPN drept câștigător datorită securității și confidențialității sale excelente, precum și capacității sale de a intra pe platformele de streaming. În plus, veți primi o alegere corectă a locațiilor care – cu condiția să nu aveți nevoie de o țară specifică diferită – vă vor oferi ceea ce aveți nevoie. NordVPN are o perioadă de rambursare de 30 de zile, pentru liniște.

Folosiți o adresă IP dedicată? Povestiți-ne despre experiența dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos. Nu uitați să citiți și articolele noastre VPN. Ca întotdeauna, vă mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map