Cel mai bun proxy gratuit din 2020: redirecționarea traficului dvs., calea simplă

Cel mai simplu mod de a vă ascunde adresa IP atunci când doriți, de exemplu, să evitați geoblocurile, este să folosiți un proxy. Un proxy îți maschează adresa IP, cifrele care anunță internetul de unde vii, cu propriul său și păcălește serverul care primește să creadă că ești în altă parte. În acest articol, vă vom ajuta să vă răspândiți locația folosind cele mai bune proxy gratuite pe care le-am putea găsi.


Reține, însă, că am spus că cel mai simplu mod de a-ți ascunde IP-ul, nu cel mai bun. Așa cum explicăm în articolul nostru VPN vs. proxy vs. Tor, proxy-urile sunt în mod nesigur și nu ar trebui să fie utilizate pentru nimic altceva decât pentru a răsfăța locația dvs., lucru pe care poate doriți să îl faceți atunci când, de exemplu, încercați să deblocați YouTube la școală sau deblocarea Youku din afara Chinei.

Dacă încercați să faceți ceva mai substanțial, cum ar fi, să spunem, să ieșiți din Marele Firewall sau să evitați supravegherea, să folosiți un proxy pentru a ascunde ceea ce faceți este ca și cum ai construi o armură de corp din hârtie. Va fi pierdut efortul, iar rezultatele vor fi dureroase.

VPN vs. Proxy

Așa cum arătăm în cel mai bun VPN pentru Rusia și în cele mai bune articole VPN pentru Iran, pentru a numi două, unele țări nu cred că cetățenii lor au dreptul să facă tot ce își doresc pe internet și au dezvoltat o tehnologie de proxy care va vă dezvăluie într-o milisecundă. În aceste cazuri, ar trebui să utilizați o rețea privată virtuală și nu un proxy.

După cum explicăm în secțiunea noastră de securitate VPN, o VPN nu falsifică doar o adresă IP, ci redirecționează traficul printr-un tunel securizat – o conexiune criptată – și pe un server proprietar deținut de furnizor. Acesta este un mod mult mai sigur de a face lucruri care te vor ascunde de ochii indurerați.

Un avantaj suplimentar este faptul că VPN-urile pot face un alt lucru pe care prox-urile nu le pot face: să vă pună pe site-uri de streaming, cum ar fi Netflix. După cum explicăm în bucata noastră cu privire la interdicția Netflix VPN, serviciul a făcut dificil să vă răsfățați locația pentru a intra în versiunea acesteia din altă țară. Puține VPN-uri pot intra, să nu mai vorbim de proxy, ceea ce va duce aproape întotdeauna la o eroare de proxy.

Alegerea celui mai bun proxy gratuit

Cu toate acestea, nu înseamnă că proxii sunt inutili. Sunt perfecte pentru accesarea site-urilor web, cum ar fi YouTube, când sunteți la școală sau la serviciu și, de obicei, deblochează și Instagram. Cel mai bine este să ne gândim la ei ca la frații mai mici și mai slabi ai VPN-urilor. Nu sunt bune pentru ridicarea grea, dar se descurcă bine pentru lucrurile mai mici.

În schimb, puteți utiliza unul dintre cele mai bune servicii VPN gratuite, dar proxy-urile au dezavantajele de a nu avea niciodată capete de lățime de bandă sau de a vă reduce viteza prea mult. În plus, majoritatea VPN-urilor gratuite publicitate în magazinele Google și Apple sunt, oricum, doar proxerii glorificate. Acestea fiind spuse, dacă decideți să mergeți cu un VPN gratuit pe un proxy gratuit, citiți lista noastră sau puteți ajunge la un serviciu de înșelătorie, cum ar fi Hola VPN, care vă va înlocui dispozitivele pentru o botnet.

Direcționează avertismente deoparte, echipa Cloudwards.net a intrat în lumea proxy-urilor și a ales următoarele servicii pentru plăcerea ta. Ne-am bazat selecția pe ușurința de utilizare și viteza de conectare, deoarece revendicările de securitate și altele asemenea nu sunt mai mult decât aer cald. Fără alte detalii, să începem.

Cele mai bune proxies gratuite

Am testat 15 procuri, pe baza recomandărilor cititorilor și a unor căutări judicioase pe Google. Am reușit să eliminăm imediat cinci procuri din cauza site-urilor web rupte sau a instrucțiunilor neinteligibile, lăsându-ne cu 10 concurenți. Proxy-urile sunt lovite și lipsesc, așa că recomandăm doar primele cinci înregistrări.

Cel mai bun proxy gratuit: proxy HideMyAss

Multe dintre proxy-urile pe care am putut să le testăm sunt deținute de servicii VPN, cel mai probabil piggybacking în rețeaua existentă. Cel mai bun din lot este proxy-ul HideMyAss, care este rapid și simplu de utilizat. Acesta oferă mai multe servere și opțiuni de securitate, toate acestea putând fi accesate ușor și plăcut. De asemenea, rulează cu viteza fulgerului, o raritate printre procuri.

HideMyAss-proxy

Odată conectat, butonul „încercați VPN gratuit” de pe bara de adrese este destul de proeminent, dar acesta este prețul gratuit. Un alt tânăr minor trebuie să fie de acord cu politica de confidențialitate a HideMyAss, care nu este prea caldă. Citiți recenzia noastră completă HideMyAss pentru detalii.

Hide.me Proxy

Proxy-ul lui Hide.me este, de asemenea, o extensie a serviciului VPN al companiei, la care nu am fost prea impresionați când scriam recenzia noastră Hide.me. Acestea fiind spuse, planul său gratuit s-a clasat pe locul trei printre cele mai bune VPN-uri gratuite noastre, așa că există o anumită dedicație de a oferi un serviciu decent decent consumatorilor fără venituri disponibile.

HideMe-proxy

Această dedicație apare și în procură. Este una dintre cele mai bune pe care le-am întâlnit în timpul căutării noastre, cu o mulțime de opțiuni de securitate utile și chiar cu o gamă de servere. Sunt doar trei țări, dar cel puțin știi unde te conectezi. Este, de asemenea, rapid și ușor de utilizat, dar faptul că trebuie să introduceți o adresă URL completă îndepărtează experiența.

4everproxy

4everproxy are cea mai simplă prezentare a listei. Site-ul web se încarcă rapid și vă permite să alegeți locațiile serverului și ale adresei IP, ceea ce înseamnă că vă rutează probabil conexiunea de două ori. Deși avem îndoielile noastre despre cât de bine funcționează, a funcționat în anumite locații. Avem o pagină Google spaniolă și o ofertă YouTube din SUA când folosim serverele corespunzătoare.

4everproxy-proxy

De asemenea, este rapid, ocazional, chiar încărcând mai repede decât proxy-urile Hide.me sau HideMyAss. Acestea fiind spuse, viteza sa nu a fost consecventă și nu am ajuns întotdeauna la versiunea site-ului pe care l-am ales. Totuși, în general, puteți face mult mai rău decât 4everproxy.

Zend2

Site-ul Zend2 este de bază, oferind doar o bară de adrese și o explicație rapidă mai jos. Nu suntem prea încântați că pune VPN-uri și reprezentanți în echivalent, dar este un rezumat decent.

Zend2-proxy

Când am testat Zend2, nu toate site-urile web au funcționat și am creat o mică colecție de mesaje apologetice. Acest lucru a spus că, atunci când a funcționat, a fost cel mai rapid proxy de pe listă, așa că poate merită să îl analizezi în unele cazuri.

ProxFree

ProxFree este un proxy drăguț, deoarece îți oferă mult mai multe opțiuni decât concurența sa. De exemplu, puteți alege din 11 locații server și același număr de adrese IP. Sub bara de adrese de pe site-ul web, aveți, de asemenea, mai multe comutatoare care vă vor ajuta să accelerați experiența de navigare web sau să o optimizați.

Proxfree-proxy

Mesajând acest lucru, am putea încărca YouTube fără probleme, dar am fost enervat că a trebuit să ne întoarcem la pagina de pornire de fiecare dată când am dorit să navigăm pe un nou site web. Un lucru care nu ne-a plăcut, însă, a fost faptul că am obținut un 404 când am încercat să accesăm pagina cu termenii și condițiile ProxFree..

Proxy Whoer

Whoer este un nou serviciu VPN care pare să ofere proxy-ul său ca bonus, dar versiunea gratuită vă oferă acces la un singur server și este în Olanda. Plata unui proxy este o prostie pentru că puteți obține un VPN pentru aceiași bani, așa că clasăm Whoer low aici, dacă nu aveți nevoie de o adresă IP olandeză.

Whoer-proxy

La fel ca în majoritatea serviciilor din acest clasament, utilizarea Whoer este un exercițiu de răbdare. Site-urile au nevoie pentru a încărca pentru totdeauna, astfel încât utilizarea YouTube este dezactivată. Un alt mod în care Whoer ne ridică îndoielile este doar funcționând ca o extensie a browserului, ceea ce facilitează compania să acționeze cu rea-credință și să transpună datele dvs. Nu am găsit nicio dovadă în acest sens, dar este ceva de reținut.

ProxySite.com

ProxySite.com arată bine când îl accesați pentru prima dată. Merge cu aceeași bară de adrese pe care o fac majoritatea proxy-urilor, dar într-un format mai mare și are un buton clar de comutare a serverului. Se mândrește cu 25 de servere împrăștiate în SUA și în UE, ceea ce este frumos, dar ar fi îmbunătățit dacă am ști unde se găsesc serverele respective.

Proxysite-proxy

Acestea fiind spuse, când utilizați ProxySite.com, sunteți la dispoziție pentru o așteptare foarte lungă. Am încercat câteva dintre legăturile rapide peste bara de adrese, dar niciuna nu a fost încărcată. Tocmai am primit bara în partea de sus, care are câteva opțiuni de securitate și un anunț pentru NordVPN (citiți recenzia noastră NordVPN), care arată credința pe care ProxySite.com o pune în propriul serviciu și un ecran gri care nu a mers nicăieri..

Proxy Hidester

Hidester oferă servicii VPN și proxy, dar după ce am petrecut câteva minute cu acesta, am renunțat la dezgust. Orice site web introdus în bara de căutare a luat pentru totdeauna încărcarea, YouTube nu se încarcă deloc, chiar și după ce i-a acordat câteva minute.

Hidester-proxy

Această experiență ne-a făcut să ne temem să trecem în revistă VPN-ul lui Hidester, deoarece viața este destul de grea fără a testa software-ul subpar. Acestea fiind spuse, se va afișa în cele din urmă în recenziile VPN – suntem completiști aici la Cloudwards.net – pur și simplu nu în curând.

KProxy

KProxy pare frumos la început. Aspectul site-ului web este clar și încarcă site-urile rapid. Acestea fiind spuse, o a doua privire arată că există probleme. Deși există 10 servere disponibile, nu menționează locațiile lor. Asta înseamnă că nu aveți idee de unde navigați, ceea ce este enervant în cel mai bun caz și periculos în cel mai rău caz.

Kproxy-proxy

Unele pot fi păcate iertabile pentru unii, dar facem excepție de la afirmația KProxy potrivit căreia serviciul său este mai bun decât cel al unui VPN, deoarece aceste protocoale sunt „ușor de blocat și încet”. Acest lucru nu este adevărat și un mod înțelept pentru oamenii ciorapi de a cumpăra planurile plătite de KProxy.

Anonymouse

Anonymousouse este un serviciu interesant prin faptul că explică ce face și de ce ar trebui să-l utilizați într-un mod, să-l numim unic. Vom lăsa pagina web să vorbească singură în imaginea de mai jos.

Anonymouse-proxy

Deși acesta este un mod reducționist de a explica cum funcționează, credem că o va face. Ceea ce nu va face este că serviciul nu acceptă HTTPS, care este vital în această epocă a criminalității informatice. Când în sfârșit veți obține un site web care să funcționeze fără el, acesta este lent ca naiba, așa că nu vă recomandăm să-l utilizați. Credem că folosirea „yahoo.com” ca exemplu a fost un cadou pe care Anonymouse nu este cu vremurile.

Gânduri finale

Deși reprezentanții nu ar trebui să fie accesorii pentru a vă păstra în siguranță online, ei sunt o modalitate utilă de a evita blocurile simple, precum cele puse în aplicare de administratorii școlii și altele asemenea. Acestea fiind spuse, după cum puteți vedea mai sus, cele mai multe procuri sunt doar îngrozitoare. Dacă chiar funcționează, acestea sunt lente ca melasa și nu există nicio garanție că conexiunea dvs. va fi deteriorată.

Ce părere aveți despre procuri? Am ratat vreunul în timpul testelor noastre? Sunteți de acord cu noi că VPN-urile sunt o opțiune mult mai bună? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me