Cel mai bun Manager gratuit de parole pentru 2020: Gărzile de corp Bargain-Bin

Când vine vorba de securitatea online, există câteva instrumente mai esențiale decât un manager de parole. În plus față de administratorii de parole care vă asigură experiența de navigare mai sigură, permițându-vă să utilizați parolele lungi, generate la întâmplare, acestea facilitează și experiența de navigare. Cu completarea automată, filtrarea și asistența înregistrărilor personalizate, administratorii de parole sunt un singur ghișeu pentru datele dvs. personale. 


În acest ghid pentru cel mai bun manager gratuit de parole, vă vom ajuta să păstrați stocarea parolelor în browser. Avem cinci opțiuni din cel mai bun ghid al administratorului de parole care vă va asigura conectarea cu cele mai bune criptare și va oferi câteva funcții suplimentare în acest proces. 

Dacă doriți să săriți hoopla, înscrieți-vă la un abonament cu LastPass. Deși nu este un manager de parole perfect, LastPass oferă mai mult decât orice alt instrument cu versiunea sa gratuită. Acestea fiind spuse, există câteva alternative demne, inclusiv Bitwarden, despre care puteți citi mai multe despre mai jos.

Cel mai bun Manager gratuit de parole 2020

 1. LastPass
 2. Bitwarden
 3. KeePass
 4. NordPass
 5. RememBear

1. LastPass

LastPass ocupă cel mai bun administrator gratuit de parole dintr-un singur motiv: sincronizarea cu mai multe dispozitive. După cum am văzut cu nenumărate alte instrumente, inclusiv Dashlane, 1Password și Sticky Password, sincronizarea cu mai multe dispozitive este caracteristica cheie rezervată nivelurilor premium. Cu LastPass, însă, îl primești gratuit. 

LastPass-Slider1

Deși nu este singurul manager de parole gratuit cu sincronizare cu mai multe dispozitive – vom vorbi despre celelalte într-o clipă – LastPass este cel mai bun. Este un produs comercial, care se potrivește cu funcțiile și utilizabilitatea pe care le așteptați de la orice instrument plătit. Aceasta include completarea automată excelentă, o provocare de securitate și o interfață minunată a browserului. De asemenea, vine cu un generator de parole decent.

LastPass-review-completare automată a

LastPass este sunet și când vine vorba de securitate. Deși instrumentul a suferit un hack în 2015, modelul de cunoaștere zero a datelor utilizatorilor protejați de LastPass. Atacatorii au pornit cu baze de date criptate, dar pentru că LastPass nu îți stochează parola principală – cheia folosită pentru a decripta datele – hackerii nu au rămas cu nimic altceva decât o grămadă de informații. 

În calitate de manager popular, gratuit de parole, LastPass a fost ținta unor controverse care datează din hack-ul din 2015. Cu toate acestea, din testarea noastră, LastPass poate merge de la cap la cap cu orice alt manager de parole atunci când vine vorba de securizarea datelor dvs..

Trecerea la LastPass Premium

Deși planul gratuit al LastPass este excelent, lipsesc unele caracteristici în comparație cu opțiunea plătită. Abonamentul de 3 dolari pe lună adaugă asistență tehnică prioritară și partajare unu la mulți. Planul gratuit este limitat la partajarea unu la unu, ceea ce înseamnă că puteți partaja o parolă doar cu un alt utilizator. 

Mai important, Premium vine cu completarea automată a aplicației. Deși LastPass nu are o aplicație locală – instrumentul este rezervat browserului dvs., abonații plătitori pot descărca LastPass pentru aplicații. Acest instrument vă permite să completați parolele pentru aplicații locale, precum puteți în browser. 

LastPass are și alte opțiuni de membru, inclusiv un plan familial demn de cel mai bun ghid de parolă pentru ghidul familiilor. Puteți afla mai multe despre aceste opțiuni în recenzia noastră LastPass completă. Dacă preferați să petreceți timp cu acest lucru, vă puteți înscrie și la cont. 

2. Bitwarden

Bitwarden este singurul manager de parole pe care l-am testat care s-a apropiat de detronarea LastPass (citiți piesa noastră Bitwarden vs Lastpass). Este un manager de parole gratuit, open-source, care este șocant de ușor de utilizat. Deși îi lipsește unele dintre facilitățile mai multor manageri de parole comerciale, Bitwarden pune în rușine alte instrumente open-source. 

bitwarden-slider2

Fără a cheltui bani, Bitwarden oferă sincronizare cu mai multe dispozitive, stocare nelimitată și opțiuni de autentificare cu doi factori. Există, de asemenea, un plan Premium, deși așa cum am arătat în recenzia noastră Bitwarden, se pare că este un plan „susține dezvoltatorii” mai mult decât orice. 

Acestea fiind spuse, planul Premium este ieftin la 10 dolari pe an, adăugând asistență prioritară pentru clienți, 1 GB de stocare de fișiere, opțiuni suplimentare 2FA și un raport de sănătate cu parolă.. 

Există, de asemenea, planuri cu mai mulți utilizatori, inclusiv un plan de familie și de afaceri. Enterprise, care este planul Bitwarden axat pe companii, a făcut lista noastră cu cei mai buni manageri de parole pentru întreprinderile mici. Este mai scump decât alți manageri de parole de afaceri, cum ar fi Zoho Vault, deși oferă funcții avansate, cum ar fi integrarea Active Directory. 

Surprinzător Open Source

Majoritatea instrumentelor open-source sunt dificil de utilizat (vom trece la un astfel de exemplu în continuare). Din fericire, nu este cazul Bitwarden. Este un manager de parole sigur, potrivit unui audit public realizat de Cure53, un model cu cunoștințe zero și cod sursă disponibil public pe GitHub. Deși sună ca povestea familiară a altor programe software open-source, Bitwarden se simte ca un produs comercial. 

bitwarden-nou-temă

Interfața este curată, Bitwarden oferind o UI flexibilă care se potrivește cu mai multe teme. Deși nu este la fel de personalizabil ca 1Password, Bitwarden se simte mai robust decât alți manageri cu parolă plătite (citiți un exemplu despre review-ul Steganos Password Manager). Dacă sunteți pe gard, nu există niciun motiv să nu scoateți Bitwarden pentru o unitate de testare. 

3. KeePass

KeePass este partea cea mai rea a monedei open-source. Deși este robust din punct de vedere al funcțiilor, în special pentru un manager de parole gratuit, KeePass se află în spatele curbei în ceea ce privește capacitatea de utilizare. Cu toate acestea, atâta timp cât nu vă gândiți să vă murdăriți mâinile, acesta oferă o mulțime de funcționalități pentru nici o monedă, inclusiv sincronizarea cu mai multe dispozitive. 

KeePass-slider4

Spre deosebire de cele două înregistrări anterioare, KeePass este gratuit și singur singur. Puteți susține echipa de dezvoltare cu donații prin PayPal sau transfer prin transfer, sau vă puteți angaja cu o contribuție lunară prin intermediul Flattr. Cu toate acestea, nu există o opțiune premium. Primești totul cu planul gratuit. 

„Totul”, în acest caz, înseamnă totul. KeePass este un manager de parole extrem de flexibil, oferind multiple opțiuni atunci când vine vorba despre modul în care vă stocați parolele, atât din punct de vedere al locației, cât și al securității. În multe feluri, se simte ca un software de criptare, permițându-vă să personalizați modul în care vă autentificați, securizați și gestionați autentificările.. 

KeePass-database-setări

Mai multe opțiuni înseamnă, de obicei, o utilizare mai slabă și, din păcate, este cazul KeePass. Aplicația pentru desktop este o sarcină de a vă ocoli, cu o interfață de utilizator datată și o supraabundență de opțiuni. Tehnologiile nu ar trebui să aibă un moment dificil să-și rezolve drumul, dar probabil că noii veniți vor găsi opțiunile KeePass prea copleșitoare..

4. NordPass

NordPass este un administrator de parole de la gigantul rețelei virtuale virtuale NordVPN (citiți recenzia noastră NordVPN). Deși opțiunea plătită este în cazul în care NordPass intră în cont propriu, versiunea gratuită nu este prea rea. Include toate caracteristicile de bază ale serviciului, inclusiv umplerea automată și memorarea automată, dar numai pentru un singur dispozitiv. 

nordpass-Slider1

Sincronizarea cu mai multe dispozitive și partajarea parolelor nu sunt disponibile cu versiunea gratuită și, deși acest lucru este dezamăgitor, NordPass este încă unul dintre cei mai buni manageri de parole gratuite din jur. Este construit în jurul ușurinței de utilizare, la fel ca NordLocker. Interfața este simplificată, la fel ca și aplicația browserului, iar configurarea este o briză, mulțumită vastei asistențe de import a NordPass. 

nordpass-review-import

În plus față de parole, NordPass acceptă note și stocarea cărților de credit, dar nimic altceva. Amortizorul este sincronizarea cu mai multe dispozitive. O actualizare la Premium este necesară dacă doriți să vă accesați conectările pe dispozitive. 

Din fericire, prețul Premium nu este prea mare. NordPass costă mai puțin de 3 USD pe lună dacă achiziționați cea mai lungă durată, oferind sincronizarea cu până la șase dispozitive și partajarea parolelor. 

În ceea ce privește securitatea, NordPass este sunet. Totul este blocat în spatele parolei dvs. principale, despre care NordPass nu are cunoștințe zero. În schimb, criptarea se întâmplă local cu XChaCha20, ceea ce înseamnă că NordPass nu vă vede niciodată parolele într-o formă decriptată. 

De asemenea, nu are cheia necesară pentru a decripta fișierele dvs., astfel încât, dacă un hacker ar fi făcut computerul cu baza de date, niciunul de autentificare nu ar fi compromis. 

Puteți afla mai multe despre structura de securitate a NordPass și alte caracteristici în recenzia noastră NordPass sau puteți să vă dați o fotografie singură. 

5. RememBear

Completează lista noastră este RememBear, un alt manager VPN-convertit cu parolă, precum NordPass (citiți recenzia noastră TunnelBear pentru mai multe despre asta). Este restricționat în același mod, ascunzând sincronizarea pe mai multe dispozitive în spatele unui panou de plăți surprinzător de scump. Acestea fiind spuse, RememBear oferă spațiu de stocare nelimitat pentru un singur dispozitiv, punându-l înaintea unor opțiuni precum McAfee True Key. 

remembear-aplicație

Utilizabilitatea este numele jocului atunci când vine vorba de RememBear. La fel ca NordPass, poate stoca autentificări, note și informații despre cardul de credit, toate oferindu-și propria secțiune în meniul din partea stângă. Răspunsul la aplicație este simplu simplu, cu câteva opțiuni pentru sortarea intrărilor și a unei bare de căutare. 

Există, de asemenea, un sistem de realizări, care te recompensează pentru a profita de diversele funcții ale RememBear. Printre acestea se numără instalarea extensiei browserului, adăugarea unei note sigure, adăugarea unei cărți de credit și redactarea de rețete despre RememBear. Prin finalizarea oricărei cinci realizări, veți obține 6 $ de la un membru Premium. 

remembear-realizări

Din păcate, vei avea nevoie de această reducere. RememBear este unul dintre cei mai scumpi manageri de parole din jur, planul lunar urmând să ajungă la 6 dolari pe lună. Actualizarea la Premium are avantajele sale, însă, inclusiv sincronizarea cu mai multe dispozitive și serviciul prioritar pentru clienți. Puteți economisi 50 la sută optând pentru un ciclu de facturare anual. 

Deși RememBear are unele probleme evidente în comparație cu LastPass și Bitwarden, este totuși un administrator gratuit de parole gratuit. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră RememBear sau vă puteți înscrie la un plan gratuit care să-l luați înapoi.

Alegerea celor mai buni manageri de parole gratuite

Înainte de a ajunge la alegerile noastre, vrem să oferim o privire în spatele perdelei în modul în care le-am făcut. Pentru gestionarea gratuită a parolelor, o caracteristică cheie este deasupra restului: sincronizarea cu mai multe dispozitive. Instrumentele de gestionare a parolelor care oferă această funcționalitate s-au filmat în partea de sus a listei (primele noastre trei picturi arată că). 

Cu toate acestea, există ceva mai mult decât atât. Unii manageri de parole care sunt excelenți în ceea ce privește capacitatea plătită se încadrează complet atunci când vine vorba de versiunea lor gratuită. De exemplu, Dashlane ar putea fi cel mai bun manager de parole din jur, dar planul său gratuit este limitat la 50 de intrări și nu vine cu sincronizare cu mai multe dispozitive. 

În afara funcționalității, principala noastră preocupare la crearea acestei liste a fost securitatea. În a sugera administratorii de parole gratuite, obiectivul nostru este să vă determinăm, cititorul, să ștergeți administratorul de parole încorporat al browserului, majoritatea fiind vulnerabile cu securitatea. 

Opțiunile de mai jos funcționează cu cele mai bune codări și cu un model de cunoaștere zero, ceea ce înseamnă că, chiar dacă ti-ar fi furate parolele, hackerul nu le va putea decripta..

Toate celelalte erau secundare funcționalității și securității, deși am considerat încă ușurința de utilizare, caracteristicile și actualizarea la comanda. Indiferent care dintre opțiunile de mai jos alegeți, veți putea să vă păstrați conectarea sigură, cu unele dintre instrumentele care vă permit să sincronizați pe dispozitive.  

Administratorii de parole gratuite sunt în siguranță? 

Ar trebui să aveți grijă să aveți încredere în orice software cu parolele dvs., în special în cele care pretind că nu costă nimic. După cum sa spus, nimic nu este niciodată cu adevărat gratuit, așa că, dacă pare prea bine să fie adevărat, probabil este. Din fericire, există o serie de manageri de parole gratuite de încredere, inclusiv LastPass, Bitwarden și KeePass. 

Dacă găsiți un administrator de parole care pretinde că nu este menționat în acest ghid, asigurați-vă că vă întrebați cum instrumentul respectiv câștigă bani. În cele mai multe cazuri, administratorii de parole gratuite sunt oferite în mod procesual, servind ca reclamă pentru un plan plătit mai robust. Există excepții cu instrumente precum KeePass, care acceptă donații. 

În afară de aceasta, cel mai bine este să nu aveți încredere într-un manager de parole care poartă un moniker „gratuit”. Dacă există un plan gratuit, fără opțiune de a dona sau de a face upgrade, compania din spatele său este probabil să vândă informațiile dvs. sau să vă păstreze parolele pentru profit. Fret nu, totuși. Dacă respectați opțiunile de mai sus, veți fi bine.

Gânduri finale

Când vine vorba de administratorii de parole gratuite, este greu să învingi LastPass. Oferă o gamă largă de caracteristici excelente, sincronizare cu mai multe dispozitive și, cel mai important dintre toate, o interfață ușor de utilizat. Dacă sunteți în căutarea de gestionare a parolelor bazată pe browser fără a cheltui un timp, vă recomandăm LastPass. 

Acestea fiind spuse, Bitwarden este o alternativă excelentă, securizându-vă parolele cu criptare de top, toate detaliate în codul sursă. Este cel mai apropiat pe care l-am găsit la LastPass în ceea ce privește capacitatea de utilizare, caracteristicile și securitatea, ceea ce o face o alternativă demnă. 

Mai jos de asta, te sacrifici într-o zonă sau alta. KeePass, de exemplu, oferă o listă inegalabilă de setări, dar suferă de o interfață complexă și datată. RememBear și NordPass au problema opusă, oferind o interfață de utilizator simplificată, dar care nu au multe caracteristici critice. 

Ce manager de parolă gratuit folosești, totuși? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map