Cel mai bun Manager de parole 2020

Administratorii de parole sunt instrumente esențiale atunci când vă protejați împotriva infracțiunilor informatice. Aceste aplicații software simple funcționează stocând autentificările dvs. într-o bază de date criptată, apoi folosind acea bază de date pentru a vă sincroniza parolele pe dispozitive. Administratorii de parolă sunt fundamentali, dar asta nu înseamnă că nu există diferențe între ei.


În acest ghid, extragem din experiența noastră de a examina peste 20 de manageri de parole pentru a declara cel mai bun administrator de parole. Avem 10 opțiuni care stau deasupra restului, fiecare dintre acestea vă va proteja parolele în siguranță. 

Vom vorbi puțin despre motivul pentru care ne place fiecare opțiune, dar dacă vă interesează interesul, vă recomandăm să citiți recenzia noastră completă. În plus, la sfârșitul acestui ghid vom răspunde la câteva întrebări și îngrijorări comune cu privire la administratorii de parole. 

Mai jos veți găsi primii noștri 10 manageri de parole. Vrei să te uiți la lista completă? Vă avem acoperit chiar mai jos.

Cei mai buni manageri de parole pentru 2020

 1. 1Password – Ușor de utilizat, sigur și ieftin
 2. Dashlane – Scump, dar la pachet cu funcții
 3. Bitwarden – O alternativă ieftină, open-source
 4. Zoho Vault – Perfect pentru întreprinderile mici
 5. Portar – Gestionarea parolelor, mesagerie criptată și multe altele
 6. RoboForm – Amărât până la margine cu setări
 7. LastPass – Gratuit și ușor de utilizat
 8. Parolă lipicioasă – Datat, dar încărcat cu funcții
 9. OneLogin – SSO și MFA securizate pentru întreprinderi
 10. NordPass – Un administrator simplu și ieftin de parole

1. Cel mai bun Manager de parole: 1Password 

1Password-logo

Anul trecut, l-am încoronat pe Dashlane drept campionul nostru, dar de atunci a fost detronat de 1Password (citiți comparația Dashlane vs 1Password pentru mai multe despre asta). 1Password face totul bine pentru un preț corect, oferind un model unic de securitate pentru parole și o serie de caracteristici pentru un cost rezonabil de 3 USD pe lună.. 

În afara planului său personal, 1Password oferă și un plan de familie excelent, care a obținut primul loc în cel mai bun manager de parole pentru ghidul familiilor.. 

Planul familial, în special, se remarcă datorită ușurinței excepționale de utilizare a 1Password. Interfața de utilizator și extensia browserului funcționează în tandem, permițându-vă să gestionați rapid ceea ce trebuie, fie că folosiți o parolă pe un site web sau vă completați formularul de adresă.

Pentru gestionarea de bază și avansată a parolelor, nu este mult mai bun decât 1Password. Cu toate acestea, are un punct slab. Deși ieftin, 1Password nu oferă un plan gratuit. Înțelegem să rezervați parole nelimitate pentru o opțiune plătită, dar o versiune gratuită limitată, cu spațiu de stocare pentru 50 de parole sau cam așa ar fi frumos. 

Din fericire, aceasta este compensată de proba excelentă a lui 1Password. Puteți începe să utilizați gratuit 1Password cu testul său de 30 de zile. Aceasta nu este o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, păstrați-vă – 1Password oferă rambursări doar în circumstanțe specifice – ci mai degrabă o lună completă de serviciu gratuit. Puteți afla mai multe despre asta și despre celelalte funcții ale 1Password în recenzia noastră 1Password.

2. Runner-up: Dashlane

dashlane-logo

1Password poate să fi detronat Dashlane ca cel mai bun manager de parole pentru 2020, dar acest lucru nu face ca Dashlane să fie mai puțin impresionant. Dashlane este administratorul de parole pentru cineva care vrea totul. Deși este mai scump decât 1Password – și restul pieței, în acest caz, vine cu suficiente bunătăți pentru a justifica prețul. 

De la schimbătorul automat de parole la rețeaua privată virtuală la protecția împotriva furtului de identitate, Dashlane este mult mai mult decât un simplu manager de parolă. Este o suită completă de securitate dedicată protejării conturilor online, confidențialității și identității. Dashlane include totul într-un singur abonament, cu excepția unui antivirus sigur. 

Totuși, acel abonament vă va încorda cardul de credit. Abonamentul de bază al Dashlane rulează 60 de dolari pe an, în timp ce pachetul all-inclusive – care adaugă, printre altele, protecție împotriva furtului de identitate – costă de două ori mai mult. Grația salvatoare este că Dashlane oferă un plan gratuit, deși este limitat la 50 de parole. 

Caracteristicile Dashlane sunt principalul motiv pentru a plăti mai mult, dar și gestionarea parolelor de bază este excelentă. Ușor de utilizat și fluid în mai multe browsere, Dashlane se integrează perfect cu obiceiurile dvs. de navigare. Puteți afla mai multe despre experiența noastră cu aceasta în recenzia noastră completă Dashlane.

3. Cel mai bun Manager de parole Open-Source: Bitwarden

bitwarden-logo

Primele trei dintre noi sunt Bitwarden, primul și singurul administrator de parole complet open-source din această listă. Deși există și alte opțiuni open-source – citiți recenzia noastră KeePass pentru una – niciuna dintre ele nu ajunge nicăieri lângă Bitwarden. În ciuda faptului că este complet liber de utilizat, Bitwarden se simte ca un produs comercial. 

Să începem cu ceea ce obțineți. În mod gratuit, Bitwarden include stocare pentru parole nelimitate, sincronizare cu mai multe dispozitive și partajare limitată a parolelor. Există, de asemenea, un plan plătit, care rulează doar 10 dolari pe an și adaugă câteva funcții suplimentare. Utilizatorii plătitori beneficiază de partajare nelimitată de parole, 1 GB de stocare de fișiere criptate, opțiuni suplimentare de autentificare cu doi factori și servicii pentru clienți prioritari.

Serviciul gratuit este egal pentru curs cu instrumente open-source, de obicei pentru că sacrificați confortul creaturii produselor cu aspirații comerciale. Nu este însă cazul Bitwarden. Este șocant de ușor de utilizat și, dacă echipa ar solicita câțiva dolari pe lună pentru asta, nu ne-am arunca cu ochii. 

În comparație cu un manager de parole plătit, cea mai mare diferență este că Bitwarden nu are caracteristici (citiți comparația noastră Bitwarden vs LastPass pentru a vedea asta în acțiune). Totuși, pentru gestionarea parolelor de bază, Bitwarden este cea mai bună opțiune. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră Bitwarden.

4. Cel mai bun Manager de parolă pentru afaceri mici: Zoho Vault

Zoho-logo

Zoho Vault este prima noastră incursiune în lumea largă a administratorilor de parole de afaceri. Deși Zoho oferă o versiune gratuită a Vault pentru uz personal, instrumentul este axat în întregime pe companii. Această concentrare plătește, de asemenea, cu Vault câștigând un clasament înalt în cel mai bun manager de parole pentru ghid pentru întreprinderile mici. 

Întreprinderile mici sunt însă în centrul atenției. Cele mai multe programe software orientate spre afaceri sunt scumpe, potrivite caracteristicilor de care au nevoie doar hainele mari Zoho abordează piața în mod diferit, oferind mai multe niveluri de servicii pentru a satisface orice buget. 

Planurile variază de la Standard, care rulează mai puțin de 1 dolar per utilizator, până la Enterprise, care rulează mai mult de 6 USD per utilizator. Desigur, caracteristicile diferă între aceste planuri, dar dacă nu aveți nevoie de lucruri precum conectarea unică (SSO) și notificările evenimentului cu parolă, puteți obține mai puțin. 

Doar pentru că Zoho Vault este mai ieftin decât alți manageri de parole de afaceri, nu înseamnă că este mai puțin acceptat. Zoho oferă resurse excelente de asistență, cu tot de la ghiduri la bord pentru noi utilizatori până la demo-uri ghidate și hands-on. Este un lucru bun și aceste resurse de asistență; Vault are câteva opțiuni destul de avansate de gestionare a utilizatorului și politici de parolă.

Cu toate acestea, din cauza acestor opțiuni avansate, Vault poate obține rapid copleșitor pentru utilizatorii personali. Suntem bucuroși să vedem toate setările pentru companii, deși vă recomandăm împotriva planului personal gratuit al lui Vault. Puteți afla mai multe despre experiența noastră cu aceasta în recenzia noastră Zoho Vault.

5. Păstrător

deținător-logo

În ciuda clasării pe locul al cincilea, Keeper nu este niciun slush al unui manager de parole. Instrumentul în sine este excelent, cu o interfață minunat concepută și ușor de utilizat, precum și o multitudine de caracteristici unice. Acestea fiind spuse, gama de servicii Keeper face ca procesul de înscriere să se simtă mai puțin fluid decât celelalte opțiuni. 

Acest lucru se datorează diverselor suplimente de la Keeper. Managerul de parolă de bază, Keeper, este nucleul pachetului dvs. de securitate, dar îl puteți construi cu lucruri precum KeeperChat și BreachWatch. Aceste suplimente costă suplimentar și, deși prețul de bază al Keeper-ului este suficient de scăzut – în jur de 2,50 USD pe lună – prețul se adaugă rapid cu toate elementele suplimentare. 

Cu toate acestea, Keeper nu atinge niciodată prețurile Dashlane. Dintre suplimentele de la Keeper, KeeperChat este preferatul nostru. Este o aplicație de mesagerie criptată de la capăt la capăt, cu suficiente funcții pentru ca Facebook Messenger să arate ca jocul copilului. Pe lângă criptarea în tranzit, KeeperChat include și o galerie media privată, mesaje de autodistrugere cronometrată și retragere de mesaje.

BreachWatch este mai puțin impresionant, pur și simplu scanând webul întunecat pentru orice înregistrări compromise care se potrivesc informațiilor dvs. (alegerile noastre pentru cea mai bună protecție împotriva furtului de identitate fac o treabă mai bună). Totuși, pachetul complet costă mai puțin de 5 dolari pe lună, ceea ce, în comparație cu opțiuni precum Dashlane, nu este atât de rău. Puteți afla cum să începeți în recenzia Keeper.

6. RoboForm

RoboForm-logo

La suprafață, RoboForm nu este un manager de parole deosebit de impresionant, cu o interfață oarecum datată și nimic mai mult decât securitate standard. Cu toate acestea, este ieftin și se potrivește cu o mulțime de setări care vă permit să personalizați experiența dvs. de gestionare a parolelor. Deși nu este cel mai bun instrument pentru toată lumea, unii vor considera că este indispensabil. 

Începând cu prețul, RoboForm rulează 24 de dolari pe an, ceea ce îl face unul dintre cei mai ieftini manageri de parole din jur. Puteți economisi și mai mult prin abonare pentru mai mult timp; RoboForm oferă o durată de unu, trei și cinci ani. 

În plus, RoboForm include un plan gratuit, care oferă un pumn cu stocare nelimitată a parolei și suport pentru Android și iOS. Cu toate acestea, nu include sincronizarea cu mai multe dispozitive. 

Din fericire, utilizatorii gratuite au încă acces la numeroasele opțiuni ale lui RoboForm. Aceasta include gestionarea numai locală dacă sunteți îngrijorat de sincronizarea în cloud, completarea automată a aplicațiilor Windows și multe altele. Utilizatorii gratuite utilizează în mod esențial RoboForm 7 fără sincronizare cu mai multe dispozitive, în timp ce utilizatorii plătitori au acces la caracteristicile RoboForm 8. 

Există câteva bunătăți în ultima versiune, dintre care cea mai importantă este partajarea sigură a parolelor (puteți partaja și foldere întregi). În general, RoboForm este dens în opțiunile de personalizare, ceea ce, pentru unii, este excelent. Totuși, pentru alții, se va dovedi prea mult. Puteți afla dacă este instrumentul potrivit pentru dvs. citind recenzia noastră completă RoboForm.

7. Cel mai bun Manager gratuit de parole: LastPass

LastPass-logo

LastPass ar putea fi cel mai popular manager de parole acolo, cu peste 16 milioane de abonați, în urmă cu doi ani. Este ușor de văzut și de ce. LastPass este cel mai bun administrator gratuit de parole din jur, oferind parole nelimitate și sincronizare cu mai multe dispozitive, fără a cheltui un timp. 

Planul gratuit este limitat în câteva moduri – de exemplu, puteți partaja înregistrări doar cu un singur alt utilizator – dar, în mare parte, este experiența LastPass completă. În consecință, abonamentul Premium de 3 dolari pe lună nu se simte foarte premium. Adăugă funcții precum partajarea unu-la-mulți și asistența prioritară, dar aceste funcții nu justifică costurile suplimentare. 

Deși sincronizarea cu mai multe dispozitive este caracteristica cheie care face ca LastPass să fie atât de impresionant în ceea ce privește capătul liber al lucrurilor, nu ne-ar face top 10 dacă ar fi dificil de utilizat. Ca unul dintre cei mai populari manageri de parole din jur, ar trebui să ne surprindă la fel de puțin faptul că LastPass este ușor de utilizat, de la extensia browserului la interfața de utilizator completă. 

În plus, LastPass este bazat exclusiv în browserul dvs. Deși asta înseamnă că accesul offline nu este posibil, înseamnă că vă puteți vedea parolele oriunde. Chiar dacă vă aflați pe un computer care nu este al vostru, vă puteți autentifica și accesa parolele fără a fi necesară instalarea unei aplicații. Puteți afla mai multe despre modul în care funcționează LastPass în practică în recenzia noastră LastPass. 

8. Parola lipicioasă

Sticky-parolă-logo

Parola adezivă este favorită aici la Cloudwards.net și, dacă nu a fost pentru aplicația sa demodată din abundență, ar fi situată aproape de partea de sus a listei noastre. Cu toate acestea, atât timp cât puteți trece de proiectare, veți găsi un manager de parole excelent. Parola Sticky are o securitate excelentă, o mulțime de caracteristici și un preț mic, de pornit. 

Există o versiune gratuită, care include stocare nelimitată și acces complet la extensiile browserului. În plus, Sticky Password oferă un abonament plătit pentru 30 de dolari pe an, care adaugă sincronizare cu mai multe dispozitive și backup cloud, printre alte funcții. Acest lucru este standard pentru alte unelte, dar Sticky Password face un pas mai departe, oferind acces pe toată durata vieții la instrumentul său pentru o taxă forfetară de 199 $. 

Abonamentul pe viață nu este limitat în niciun fel – spre deosebire de opțiunea „de-a lungul vieții” a PureVPN și oferă gratuit toate actualizările viitoare. Cu toate acestea, va trebui să așteptați puțin înainte ca oricare dintre aceste actualizări să mute interfața utilizator într-o direcție modernă. În ultimii ani, Sticky Password a menținut aceeași aplicație Windows, care pare că a fost smuls direct din era Vista. 

Ușurința de utilizare nu este o problemă – să ocolim Sticky Password este suficient de simplu – dar ne așteptăm mai mult când opțiuni precum 1Password și Dashlane sunt pe masă. Totuși, Sticky Password este o alegere solidă pentru cei care pot privi dincolo de sensibilitățile sale datate. Puteți citi despre experiența noastră cu aceasta în recenzia noastră Sticky Password. 

9. OneLogin

-O conectare-logo

OneLogin nu este un manager de parolă în sine, ci mai degrabă un serviciu de conectare unică (SSO) și de autentificare cu mai mulți factori (MFA) pentru companii. În loc să introduceți parole și să le completați automat atunci când aterizați pe un site web, OneLogin gestionează datele de acreditare pentru serviciile acceptate și vă permite să împărțiți aceste credințe între personalul dvs.. 

Suna similar cu gestionarea parolelor și este, deși nu se potrivește deloc definiției noastre de „manager de parole”. Cu toate acestea, cu această abordare diferită, OneLogin este capabil să ofere o gamă mai mare de funcții admins. Puteți automatiza procesele utilizatorilor, puteți alege cine are acces la ce (fie la nivel de grup sau utilizator) și puteți vedea jurnalele de utilizare. 

Totuși, OneLogin intră la propriu cu MFA. Spre deosebire de autentificarea standard cu doi factori, MFA folosește o varietate de factori pentru a determina dacă o încercare de autentificare este legitimă sau nu. Pentru OneLogin, acesta are forma autentificării sale Vigilance AI și SmartFactor. Între cele două, OneLogin folosește lucruri precum ora din zi, adresa IP și rețeaua pentru a determina dacă o încercare de autentificare este reală. 

Aceste instrumente învață bazându-se pe utilizarea afacerii dvs., precum și pe propriile reguli de securitate personalizate, astfel încât să puteți ajusta AI-ul dacă blochează prea mult sau prea puțin. OneLogin poate să nu fie destinat utilizatorilor individuali, dar este un instrument excelent pentru companii, în special pentru cei care trebuie să gestioneze zeci de utilizatori. Puteți afla mai multe despre cum să începeți în recenzia OneLogin.

10. NordPass

nordpass-logo

NordPass provine de la Tefincom, aceeași companie din spatele NordVPN și recent lansată NordLocker (citiți recenzia noastră NordVPN și recenzia NordLocker). Nu este singurul manager cu parolă VPN transformată, TunnelBear urmând în urmă cu managerul de parole RememBear. Totuși, este cel mai bun. 

Aceasta este o afirmație relativă, având în vedere că NordPass nu ajunge aproape de înălțimile 1Password sau Dashlane, dar este un instrument solid în sine. Acest lucru se întâmplă în principal pentru că este ieftin. NordPass rulează doar 2,49 USD pe lună, ceea ce se ridică la aproximativ 30 de dolari pe an. Există, de asemenea, un plan gratuit care include stocare nelimitată, deși îi lipsește sincronizarea pe mai multe dispozitive. 

Cea mai mare problemă a NordPass este lipsa funcțiilor. Aplicația locală acceptă importul de parole, iar extensia browserului poate sugera o parolă puternică cu generatorul de parole, dar acest lucru nu este suficient, având în vedere peisajul actual al managerului de parole. 

Chiar și așa, NordPass este sigur și ușor de utilizat, de pornit. Cu siguranță, există opțiuni mai bune, mai ales dacă plătiți. Cu toate acestea, dacă descoperiți că NordPass jivează cu dvs., nu există niciun motiv să nu-l utilizați. Puteți citi despre experiența noastră completă cu aceasta în recenzia noastră NordPass.

Alegerea celor mai buni manageri de parole

În ceea ce privește alegerea unui manager de parolă, este foarte mult de luat în considerare, în ciuda faptului că instrumentele în sine sunt destul de simple de înțeles. Mai presus de toate, însă, este securitatea. Când este vorba despre aceasta, nicio funcție sau un design inteligent al interfeței de utilizator nu poate salva un instrument care nu vă poate asigura conectarea. De acolo am început. 

Atunci când judecăm securitatea, căutăm două aspecte: un model cu cunoștințe zero și criptare de top. Vom intra în prima într-o secțiune ulterioară. Acesta din urmă are forma AES-256. De asemenea, este esențial ca administratorul de parole să cripteze datele dvs. atât în ​​repaus, cât și în tranzit. 

Din fericire, lista managerilor de parole care respectă practicile de securitate solide este lungă (figura, este un instrument de securitate cibernetică). Dincolo de asta, prețul și caracteristicile sunt importante. Îi combinăm pe cei doi, deoarece există deseori un compromis între ei. De exemplu, Dashlane are mai multe caracteristici decât orice alt administrator de parole. De asemenea, este mai scump decât orice alt administrator de parole.

dashlane-review-parolă-sănătate

Acest lucru restrânge lista, dar clasamentele noastre se concretizează doar atunci când este pusă în discuție ușurința de utilizare. Atunci când evaluăm un manager de parole, achiziționăm un abonament și descărcăm aplicația, la fel cum ar face oricine altcineva. În acest fel, ne putem face o idee despre cum funcționează aplicația în sine, precum și despre procesul de înscriere. 

Există și alte preocupări diverse, cum ar fi suportul platformei. Căutăm suport pentru Windows, macOS, Android, iOS și, dacă este posibil, Linux. 

Ce este un Manager de parolă?

Un manager de parole este un instrument conceput pentru a gestiona parolele. Cu numărul copleșitor de conturi online pe care majoritatea oamenilor le mențin, este dificil – dacă nu imposibil – să folosești cele mai bune practici de securitate atunci când îți stabilești parola. Majoritatea oamenilor folosesc aceeași parolă în conturi, iar această parolă este de obicei slabă. 

dashlane-review-completare automată a

Scopul unui manager de parole este de două ori: faceți experiența de navigare mai ușoară și mai sigură. Începând cu primul, administratorii de parole vă pot completa automat autentificările când aterizați pe un site. Aceasta înseamnă că nu trebuie să rămâneți conectat la site-urile dvs. cele mai utilizate și că puteți introduce rapid site-uri web rareori utilizate. 

Cu toate acestea, securitatea este scopul principal al unui manager de parole. Prin stocarea autentificărilor dvs., un manager de parole vă permite să utilizați parole lungi, aleatorii generate în conturile dvs.. 

Deoarece nu trebuie să vă amintiți aceste parole, puteți utiliza una diferită pentru fiecare cont online. Aceasta înseamnă că, chiar dacă unul dintre conturile dvs. este hacked, ceilalți dvs. sunt încă în siguranță.

Cum funcționează un manager de parolă?

Deși administratorii de parole specifice diferă în modul în care funcționează, principiul general este același. Un manager de parole vă stochează autentificările într-o bază de date criptată din cloud. Singura modalitate de a decripta această bază de date este cu o parolă principală, pe care managerul de parolă, în general, nu o vede niciodată și nu o stochează. 

LastPass-review-bolta

Cu baza de date deblocată, administratorul de parole este apoi liber să ruleze o comandă care completează automat autentificările ori de câte ori detectează câmpul corespunzător. În plus față de completarea automată, majoritatea administratorilor de parole pot captura și autentificări atunci când vă înscrieți pentru un nou site și generați parole sigure. 

În afara completării datelor și oferind spațiu de stocare criptat, administratorii de parole sunt de asemenea utile pentru sincronizarea cu mai multe dispozitive. Deoarece baza dvs. de date criptată este stocată în cloud, toate dispozitivele dvs. pot descărca și utiliza aceste date, atât timp cât introduceți parola principală. 

În practică, asta înseamnă că veți avea acces la toate conectările dvs. pe toate dispozitivele dvs. și veți putea să le introduceți cu cel puțin un clic. 

Cât de sigure sunt managerii de parole?

Deoarece majoritatea administratorilor de parole se bazează în cloud – citiți recenzia Steganos Password Manager pentru una care nu este – securitatea este o preocupare critică. Deși avem întrebări cu privire la securitatea anumitor manageri de parole, toate opțiunile enumerate mai sus vă vor păstra autentificările.

LastPass-review-securitate-provocare

Asta este datorită modelului de cunoștințe zero pe care îl folosesc majoritatea administratorilor de parole. Pe scurt, acest model de securitate este adesea folosit de serviciile bazate pe cloud ca formă de protecție a furnizorului. Ideea este că furnizorul de servicii nu are acces la o informație critică necesară pentru deblocarea contului dvs. și, din această cauză, nu poate vedea niciuna dintre datele dvs. într-un format literar. 

Pentru managerii de parole, aceasta este parola principală. În aproape toate cazurile, numai tu știți parola principală, ceea ce înseamnă că serviciul pe care îl utilizați nu vă poate decripta parolele. În consecință, acest lucru înseamnă și că hackerii nu vă pot decripta parolele în cazul în care serviciul pe care îl utilizați suferă o încălcare a datelor. 

Simplu, administratorul de parole nu are instrumente pentru a vă decripta parolele și, din această cauză, niciun potențial atacator nu îl are. În combinație cu criptarea de top, un model cu cunoștințe zero face ca orice atacator să nu vă compromită autentificările. Aproape toți administratorii de parole de renume sunt siguri de utilizat, iar top 10 sunt sigur.

Cât de sigur este Managerul de parolă Google? 

Nu există nimic în calea documentației tehnice care descrie arhitectura de securitate a managerului de parole al Google. Pur și simplu nu știm dacă este sigur să îl utilizăm la nivel tehnic, așa că, în loc să încercăm să-l condamnăm pe acest front, vom oferi câteva motive pentru care o opțiune terță parte poate fi mai sigură.. 

Preocuparea în legătură cu administratorul de parole Google se reduce la faptul că este legată de contul dvs. Google. Dacă cineva are acces la contul dvs. Google, acesta va avea acces la toate parolele. Deși acest lucru este valabil pentru orice administrator de parole, contul dvs. Google poate fi mai susceptibil. 

Dacă utilizați Google Chrome, contul dvs. Google este conectat automat la Chrome, astfel încât să puteți vizualiza marcajele și istoricul dvs. indiferent de dispozitivul pe care vă aflați. Asta înseamnă că parolele dvs. sunt deja deblocate. Dacă cineva vă poate accesa browserul, vă poate accesa parolele. 

Administratorii de parole, pe de altă parte, au adesea funcții de ieșire automată care te vor deconecta din cont după o oră sau mai mult. În acest caz, un atacator nu ar putea să vă vadă parolele, chiar dacă au acces la browserul dvs.. 

În afara securității, există alte deficiențe ale managerului de parole al Google. Funcționează numai cu Chrome, astfel încât completarea automată locală nu este posibilă, iar utilizarea cross-browser-ului nu se pune problema. În plus, puteți stoca numai parole, carduri de credit și adrese în Chrome. Notele sigure și altele asemenea sunt caracteristici pentru administratorii de parole ale terților. 

Care este cel mai ușor Manager de parolă de utilizat? 

1Password-review-bolți

1Password este cel mai simplu administrator de parole de utilizat. Deși opțiuni precum LastPass și Dashlane oferă 1Password o alergare pentru banii săi, nu am testat un instrument mai fluid decât serviciul nostru de top. Acest lucru se datorează faptului că 1Password adoptă o abordare ușor diferită și, deși poate să nu pară mult, face o lume diferită. 

Diferența cheie este că 1Password acceptă un număr nelimitat de bolți. Majoritatea administratorilor de parole, inclusiv 1Password, au o formă de organizare, dar niciunul nu vă permite să vă organizați intrările în seifuri separate. 

Acest lucru, împreună cu suportul pentru intrările personalizate și extensiile sale excelente de browser, fac din 1Password cel mai ușor manager de parolă de utilizat.

Care este cel mai sigur Manager de parole?

dashlane-review-identitate-tablou de bord

Cu toate că 1Password este mai mult decât capabil să vă păstreze sigurele de autentificare, vom da un semn din cap Dashlane atunci când vine vorba de păstrarea parolelor în siguranță. Totul este blocat în spatele parolei dvs. de master, desigur, dar există multe tehnologii interesante care se petrec în culise cu Dashlane. 

Când adăugați un dispozitiv în cont, Dashlane va genera o cheie a dispozitivului. Aceasta, împreună cu parola principală, este necesară pentru deblocarea seifului. Cheia este generată folosind caracteristicile hardware și software ale mașinii dvs., împreună cu 38 de caractere aleatorii, ceea ce o face unică pentru dispozitivul specific pe care îl utilizați. 

Acest model este în vigoare, astfel încât Dashlane poate efectua derivarea cu două secrete a cheilor. Pentru a vă debloca contul, cele mai multe instrumente derivă o cheie de la parola principală și o folosesc pentru a vă autentifica. Cu toate acestea, cu Dashlane, o cheie este derivată din cheia dispozitivului și de la parola principală, care este, în mod inerent, mai sigură. 

1Password are și un model de cheie cu două secrete, deși Dashlane folosește o funcție de derivare a cheilor mai modernă. Cheia dvs. este generată folosind Argon2d și o sare de 32 de biți, care este cea mai bună dintre cele mai bune în acest moment.

Gânduri finale

Cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi dificil să alegeți un instrument de gestionare a parolelor care nu numai că vă va păstra autentificările de conectare, dar vă vor face și mai plăcută experiența de navigare. Pentru noi, serviciul de top este, fără îndoială, 1Password, deși are o concurență dură sub forma Bitwarden și Dashlane.  

1Password este cel mai echilibrat dintre cele trei, cu un preț rezonabil și o listă generoasă de funcții. Bitwarden are mai puține funcții, deși este gratuit sau, dacă plătești, este foarte ieftin, în timp ce Dashlane are mai multe funcții, dar necesită o taxă mai mare. 

Din fericire, puteți încerca toate trei. 1Password oferă un proces gratuit de 30 de zile, Bitwarden este gratuit și Dashlane are un plan gratuit limitat la 50 de înregistrări. 

Sunteți de acord că 1Password este cea mai bună opțiune? Ați schimba ceva despre clasamentul nostru? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Logo 1Pwordword

1 Revizuire cuvinte cheie

Începe de la 299 USD pe lună
Toate planurile

Accesați 1Password

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map