Cel mai bun manager de parolă pentru Small Business 2020

Deși securizarea afacerii dvs. poate fi adesea o sarcină descurajantă, există câteva instrumente la fel de ușor de implementat decât un manager de parolă. Spre deosebire de majoritatea instrumentelor de securitate online, administratorii de parole vă ajută să vă păstrați conturile în siguranță în timp ce le fac mai ușor de utilizat. În acest ghid pentru cel mai bun manager de parole pentru întreprinderi mici, vă vom arăta primii cinci. 


Am extras cinci opțiuni din cel mai bun ghid al administratorului de parole, toate acestea pot ajuta la securizarea parolelor în întreaga companie. Vom oferi o scurtă prezentare a fiecăruia și de ce este o opțiune excelentă pentru companii, dar asigurați-vă că citiți recenzia corespunzătoare dacă doriți mai multe informații. 

Dacă doriți răspunsul scurt, 1Password este cea mai bună opțiune, urmată îndeaproape de Dashlane și Zoho Vault. Deși scump, 1Password oferă o mulțime de caracteristici, inclusiv un plan gratuit pentru familie pentru fiecare dintre angajații dvs. (sunt ca la familie, până la urmă).

Alegerea celui mai bun manager de parole pentru întreprinderile mici

Alegerea unui administrator de parole pentru o afacere mică este mai implicată decât alegerea unui plan multi-utilizator de pe raft. Deși echipele de 10 sau mai puțini pot obține de foarte puțin timp cu planuri multi-utilizator necomerciale, un manager dedicat parolelor de afaceri vine cu câteva avantaje. În special, managerii de parole de afaceri pot fi scalabili. 

Atunci când ne-am făcut lista, am căutat manageri de parole care să poată fi dimensionate în funcție de afacerea dvs. Aceasta se prezintă sub forma de gestionare a utilizatorilor, de partajare de grup și de integrare cu servicii precum Duo și Active Directory. Deși aceste caracteristici pot să nu fie relevante pentru echipele mici, acestea devin rapid importante când numărul utilizatorilor crește. 

În plus, ne-am uitat la securitate. Un model cu cunoștințe zero, criptare de vârf și partajare sigură a parolelor sunt esențiale. Dincolo de asta, am căutat servicii care să ofere autentificare contextuală multi-factor, care să ofere un nivel suplimentar de securitate în cazul în care un angajat își pierde parola principală.

Cei mai buni manageri de parolă pentru Small Business 2020

 1. 1Password
 2. Dashlane
 3. Zoho Vault
 4. Bitwarden
 5. LastPass
 6. Mențiune de onoare: OneLogin

1. 1 Cuvânt

1Password oferă tot ce și-ar putea dori o companie, cu o gamă largă de funcții, bord simplu și o interfață ușor de utilizat. Acesta s-a clasat pe primul loc în cel mai bun manager de parole pentru ghidul familiilor, datorită dedicației sale pentru planurile cu mai mulți utilizatori și asta duce la finalul afacerii. 

1Password-add-intrare

Există două planuri de afaceri disponibile: echipe și afaceri. Planul Echipe este mai bun pentru ținutele mici, oferind aceleași caracteristici ca și un plan personal, cum ar fi bolta partajată nelimitată și autentificarea cu doi factori. De asemenea, este dotat cu funcții specifice afacerii, inclusiv integrarea Duo și un panou de admin. 

Pentru echipe de, să zicem, mai puțin de 20, acest plan funcționează bine. Cu toate acestea, Planul de afaceri este acela unde 1Password strălucește. 

În plus față de asistența VIP, Business vine cu rapoarte de utilizare, roluri personalizate, jurnal de activități, control acces acces la bolta, furnizare cu Active Directory și multe altele. 1Password oferă chiar și fiecărui utilizator un cont Families gratuit, care în mod normal costă 4,99 USD singur. 

Funcțiile suplimentare vin însă la un preț. 1Password are planuri de afaceri scumpe, echipele apelând la 4 USD pe utilizator pe lună, iar afaceri la prețul dublu. 

Costul merită, datorită listei lungi de funcții și integrări a 1Password. Acestea fiind spuse, nu există o structură de prețuri împărțite, ceea ce înseamnă că veți plăti același pe utilizator, indiferent de importanța afacerii dvs.. 

Dacă sunteți în căutarea a sute de conturi, planul Enterprise – cel mai înalt nivel al serviciului 1Password – este cel mai potrivit pentru dvs. Aici, 1Password are șansa de a-și flexiona abilitățile, oferind un manager de cont dedicat, training de configurare personalizat și un inginer de bord. 

Planul Enterprise este oferit doar prin ofertă și, având în vedere cât de scump este un abonament Business, vă puteți aștepta să fie un ban destul. 

1 Cuvânt în practică

Funcții deoparte, 1Password se clasează ca cel mai bun administrator de parole pentru întreprinderile mici din cauza funcționării sale de zi cu zi. Aplicația este simplă de utilizat, permițându-vă dvs. și utilizatorilor dvs. să creeze cât mai multe bolturi doriți. În aceste seifuri, puteți adăuga parole și le puteți organiza cu etichete, cu control granular asupra celor care pot accesa ce. 

1Password-review-bolți

Cu toate că există o mulțime de bunătăți pentru care admin-urile pot face furori, angajații pot valorifica cu ușurință puterea 1Password. De exemplu, 1Password X oferă o experiență de administrare a parolei exclusiv de browser, permițându-le angajaților să-și vadă autentificările indiferent de sistemul de operare pe care îl rulează.. 

Există o serie de alte funcții utile, inclusiv Watchtower, care arată securitatea conturilor în întreaga companie. Puteți afla mai multe despre aceste caracteristici în recenzia noastră 1Password sau puteți să faceți o fotografie singură cu o probă gratuită de 30 de zile.

2. Dashlane

Dashlane nu este la fel de scalabil ca 1Password când vine vorba de companii mai mari, fapt care a funcționat în detrimentul nostru în comparația Dashlane vs 1Password. Cu toate acestea, pentru întreprinderile mici, este excelent. Cu un singur plan și prețuri ușor de înțeles, Dashlane este perfect pentru echipele cu mai puțin de o sută de utilizatori. 

dashlane-Slider1

Planul de afaceri rulează 4 dolari pe lună pe utilizator și este taxat pe an. Acesta include toate caracteristicile de membru Premium ale Dashlane, inclusiv monitorizarea web întunecată și suportul U2F, deși nu vine cu rețeaua virtuală privită cu versiunea personală. Chiar și așa, prețul cerut de Dashlane este cu 1 dolar mai puțin pe utilizator decât dacă toți cei de la compania dvs. au cumpărat un plan personal. 

Angajații nu vor avea nevoie nici de un manager de parolă personal cu Dashlane. Acesta include Smart Space Management, care permite fiecărui utilizator să stocheze autentificări personale și legate de muncă pe același cont. Aceste conectări sunt segmentate în zone diferite, astfel încât angajații dvs. să poată sta în siguranță acasă și la locul de muncă. 

dashlane-review-edit-intrare

Dashlane nu se descurcă destul de mult când vine vorba de integrări de afaceri, lipsind suport pentru lucruri precum MAF din întreaga companie. Acestea fiind spuse, este în continuare un manager de parolă de afaceri competent, cu asistență de partajare a grupurilor, consolă de admin și un manager de cont pentru planurile pentru mai mult de 50 de utilizatori. 

Securitatea patentată a lui Dashlane

În afară de preț și caracteristici, Dashlane se află deasupra pachetului cu siguranța sa excelentă. Structura necesită, de fapt, propriul său brevet american, iar atunci când MIT a săpat prin ea în 2016, a constatat că securitatea era aproape imposibil de crăpat. Acest lucru se datorează faptului că Dashlane utilizează o parolă principală, împreună cu caracteristicile hardware pentru a vă autentifica contul. 

Dashlane nu are cunoștințe zero despre parola principală, ceea ce este valabil pentru majoritatea managerilor de parole. Cu toate acestea, când configurați un dispozitiv nou, acesta generează o cheie folosind 38 de caractere aleatorii bazate pe specificațiile hardware și software cu funcția OpenSSL RAND_byte. Această cheie a dispozitivului, împreună cu parola principală, trebuie să vă deblocați contul. 

Există mai multe despre structura de securitate, despre care puteți afla în revizuirea noastră completă Dashlane. Dacă preferați să petreceți timp cu acest lucru, puteți încerca planul de afaceri gratuit, nu este necesar un card de credit sau puteți vorbi cu cineva de la Dashlane despre modul în care un abonament vă poate ajuta funcționarea.. 

3. Zoho Vault

Zoho Vault, spre deosebire de Dashlane și 1Password, este concentrat exclusiv pe companii. Deși există un plan personal gratuit disponibil, este clar că Vault vizează operațiuni cu mai mulți utilizatori. Acest accent aduce cu unele avantaje – sub forma unui preț scăzut și a mai multor integrări de la terți – și unele neajunsuri nefericite. 

Zoho-bolta-slider2

În loc să blocheze stocarea și suportul de documente în spatele diferitelor sale niveluri, Vault își segmentează planurile în funcție de platformele cu care se poate integra. Cel mai scump plan, Enterprise, oferă integrare completă cu Azure, Active Directory, Okta și multe altele, precum și suport pentru conectare unică prin servicii precum OneLogin (mai multe despre asta mai târziu). 

Zoho-Bolta integrările

În afară de integrări, Zoho dispune, de asemenea, de un control fin asupra utilizatorilor, indiferent de planul pe care îl alegeți. Super-administratorii au control asupra fiecărui angajat și intrare stocată în cont. Cu acest nivel de control, pot seta politici de parole, revoca și adaugă acces la parolele și folderele, pot invita utilizatori noi și pot transfera proprietatea parolelor. 

Din păcate, Zoho Vault, în calitate de manager de parole centrat pe întreprinderi, este vizat în acest mod din punct de vedere al proiectării. Nu este la fel de accesibil ca Dashlane sau 1Password, deoarece are meniuri și opțiuni aparent nesfârșite. Deși acestea sunt esențiale pentru admin, majoritatea utilizatorilor nu vor folosi nimic altceva decât extensia browserului. 

Prețul Zoho Vault

Deși un abonament Enterprise cu Zoho este costisitor, costând mai mult de 6 USD pe utilizator pe lună, întreprinderile mici cu buget pot ajunge cu mai puțin de 1 dolar pe utilizator. Planul standard al Zoho Vault vine cu cele mai multe caracteristici ale serviciului, inclusiv controlul administrării utilizatorilor, copiile de rezervă ale bolții și integrarea G Suite, pentru doar 0,90 USD pe angajat. 

Standardul lipsește unele caracteristici, și anume capacitatea de a grupa utilizatori și parole, dar pentru echipele cu mai puțin de 20 de utilizatori, este suficient. Puteți afla mai multe despre prețurile și caracteristicile companiei Vault în recenzia noastră Zoho Vault sau puteți să vă dați o fotografie singură cu o probă gratuită. 

4. Bitwarden

Bitwarden este de obicei cunoscut ca administrator gratuit de parole open-source pentru uz personal (acesta a fost foarte bine clasat în cel mai bun ghid gratuit pentru managerul de parole, de fapt). Cu toate acestea, dezvoltatorii din spatele Bitwarden își câștigă majoritatea banilor din abonamentele cu mai mulți utilizatori. Deși nu este la fel de bogat în caracteristici ca și opțiunile noastre anterioare, Bitwarden este extrem de flexibil. 

bitwarden-Slider1

Pentru companii, o caracteristică cheie a Bitwarden este găzduirea de sine stătătoare. Bitwarden pune la dispoziție tot codul sursă, permițându-vă să vă găzduiți stiva de infrastructură pe Linux, macOS sau Windows. De asemenea, procesul este simplu, datorită suportului Docker. Deși veți avea nevoie de o abordare de bază a rețelei, nu aveți nevoie de un administrator de sistem care să găzduiască un server Bitwarden. 

bitwarden-auto-gazdă-tutorial

Bitwarden oferă două planuri plătite: Echipe și Enterprise. Există, de asemenea, un plan gratuit și, deși îl puteți utiliza din punct de vedere tehnic în conturi, partajarea parolelor este limitată la doi utilizatori. Planul Echipe, la 5 dolari pe lună, acceptă utilizatori nelimitați, distribuire și colecții. Prețul de bază acoperă cinci utilizatori, dar puteți adăuga mai multe la un preț de 2 USD fiecare pe lună. 

Cu toate acestea, Enterprise este mai potrivit pentru majoritatea întreprinderilor. Rulează 3 dolari pentru fiecare utilizator în fiecare lună, dar vine cu o mulțime de funcții suplimentare. Pe lângă grupurile de utilizatori și sincronizarea directoarelor, Enterprise oferă jurnalele de evenimente, astfel încât să puteți urmări toate evenimentele cu parolă din contul dvs. În plus, fiecare utilizator din abonamentul dvs. primește un membru Premium gratuit. 

Bitwarden este ieftin și surprinzător de accesibil, deși îi va servi mai bine pe cei care au cunoștințe pentru a utiliza codul sursă. Puteți afla mai multe în recenzia noastră Bitwarden sau puteți începe o încercare gratuită a echipelor sau a întreprinderii pentru a vedea cum vă place. 

5. LastPass

LastPass, la fel ca Bitwarden, are abilitatea de a fi un excelent manager gratuit de parole personale. Are o serie de soluții de afaceri, toate, de asemenea, au aceeași interfață simplă mort și capacități excelente de completare automată. 

LastPass-Slider1

Deși LastPass oferă patru abonamente axate pe afaceri, doar două dintre ele se referă la gestionarea parolelor: Echipe și Enterprise. Prima este pentru cinci până la 50 de utilizatori cu funcții limitate. Obțineți toate caracteristicile unui abonament personal, dar la 4 USD pe lună pentru fiecare utilizator, prețul este ridicat. 

Întreprinderea este costisitoare, deși vine cu suficiente funcții pentru a justifica prima de 2 USD. În conformitate cu suportul SSO, integrarea directoarelor și raportarea avansată a utilizatorilor, Enterprise oferă funcțiile necesare pentru orice afacere în creștere. De asemenea, nu se limitează la 50 de utilizatori, ceea ce înseamnă că îți poți dezvolta abonamentul în funcție de afacerea ta. 

LastPass-review-business-stabilire a prețurilor

LastPass oferă, de asemenea, autentificarea cu mai mulți factori pentru companii, fie singură, fie ca parte a unui abonament Enterprise. Deși toate planurile vin cu suport 2FA, MFA are o arhitectură adaptivă care folosește analiza contextuală pentru autentificarea utilizatorilor. Dincolo de codurile standard bazate pe timp, MFA LastPass adaugă un nivel suplimentar de securitate de fiecare dată când un utilizator se conectează. 

Acestea fiind spuse, LastPass este scump, potrivindu-se 1Password în partea de sus a lucrurilor, oferind totodată mai puțin în calea funcțiilor (citiți comparația noastră 1Password vs LastPass). Chiar și așa, este un instrument solid de gestionare a parolelor pentru întreprinderile mici. Puteți afla mai multe în recenzia noastră LastPass sau puteți încerca un abonament de afaceri pentru a vedea cum vă duceți.

Mențiune de onoare: OneLogin

OneLogin nu este de fapt un manager de parolă, dar este demn de menționat în acest ghid. Este un serviciu de autentificare unic și multi-factor, bazat pe serviciul MFA pe care LastPass îl are (cele două nu au legătură; OneLogin are doar mai multe funcții). Nu ar trebui să folosiți OneLogin de unul singur, ci mai degrabă pe lângă un instrument precum Zoho Vault. 

În loc să stocheze parolele și să le umple automat pentru o varietate de site-uri web, OneLogin funcționează autentificând o singură dată un utilizator și gestionând datele de acreditare pentru acel utilizator în mai multe aplicații de afaceri. Este similar cu un manager de parole, dar în loc de logare, autentificarea este deja gestionată de OneLogin. 

onelogin browser-interfață

Mai mult, OneLogin oferă un MFA contextual, care utilizează o varietate de factori pentru a determina dacă un utilizator își poate debloca contul sau nu. Autentificarea SmartFactor, așa cum o numește OneLogin, folosește Vigilance AI pentru a monitoriza fiecare încercare de conectare. Folosind învățarea automată, cele două instrumente se obișnuiesc cu comportamentul normal al utilizatorilor în afacerea dvs.. 

Dacă apare ceva ciudat, administratorul va fi notificat cu un scor de risc bazat pe factori, inclusiv adresa IP inițială, ora zilei și tipul de rețea. Acest tip de MFA este util pentru întreprinderile mari, cu o varietate de autentificări sensibile. Deși nu este un mare administrator de parole de unul singur, este un plus esențial pentru întreprinderile preocupate de securitatea lor. 

Gânduri finale

Când vine vorba de protejarea angajaților, este greu să învingi 1Password. Deși scump, 1Password oferă atât de multe bunătăți încât prețul este ușor justificat. Dacă costul este prea mare pentru dvs., există totuși câteva alternative sub forma Zoho Vault, Dashlane și Bitwarden. Ei nu oferă la fel de mult, dar pentru cât de ieftine sunt, este greu de plâns. 

Ce instrument de parolă utilizați pentru compania dvs.? De ce ai ales-o? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map