Cel mai bun manager de parolă pentru familii 2020

Cu o amenințare constantă și continuă de infracțiuni informatice, este greu să te păstrezi pe tine – cu atât mai puțin familia ta – protejat online. Unul dintre cei mai ușori pași pe care îi puteți face pentru a vă ajuta securitatea online este să utilizați un manager de parole. Aceste instrumente nu numai că vă fac mai sigure conturile online, ci fac și experiența de navigare mai ușoară. 


Scoțând din cel mai bun ghid pentru administratorii de parole, am rotunjit cinci opțiuni pentru a vă prezenta cel mai bun administrator de parole pentru familii. Vom vorbi puțin despre fiecare și de ce este o opțiune excelentă pentru familii și o alegere excelentă în general. Cu toate acestea, dacă cineva vă interesează, asigurați-vă că citiți recenzia corespunzătoare. 

Dacă doriți doar un răspuns direct, 1Password este cel mai bun administrator de parole pentru familii. Există alternative excelente sub formă de Keeper, RoboForm, Bitwarden și LastPass, dar este greu să învingi lista de funcții 1Password pentru familii. Dacă nu sunteți sigur, 1Password oferă un proces gratuit de 30 de zile, fără a fi nevoie de card de credit. 

Înainte de a intra în alegerile noastre, să vorbim un pic despre modul în care am făcut selecțiile noastre, precum și despre ceea ce face ca anumite soluții de stocare a parolei să fie potrivite pentru familii.

Cel mai bun manager de parolă pentru familii

 1. 1Password
 2. Bitwarden
 3. Portar
 4. LastPass
 5. RoboForm

1. 1 Cuvânt

1Password se clasează ca cel mai bun manager de parole pentru familii, datorită scalabilității și flexibilității sale. Planul familiei de bază este de 4,99 USD pe lună, atunci când se facturează anual, cu sprijin pentru până la cinci membri ai familiei. Cu toate acestea, spre deosebire de planurile similare cu serviciile, cum ar fi LastPass, puteți adăuga mai mulți utilizatori în contul dvs.. 

1Password-starter-kit

Membrii familiei suplimentare costă 1 dolar per utilizator, permițându-vă să vă extindeți planul pentru a acoperi cât mai multe persoane pe care doriți. Mai mult, 1Password oferă cinci conturi de invitați cu abonament. 

Puteți face cadouri acestor conturi de oaspeți altor utilizatori pentru a le împărtăși autentificarea. În acest fel, destinatarul poate primi și utiliza autentificarea fără a plăti propriul abonament 1Password.

Deși 1Password nu este cel mai ieftin manager de parolă pentru familie, este departe de a fi scump, având în vedere caracteristicile pe care le oferă. Puteți găzdui informații despre carduri de credit, etichete și cămăși nelimitate, fiecare cu propriile parole. Administratorul din cont poate gestiona toate aceste seifuri simultan, alegând ce membri ai familiei au acces la ce. 

1Password-review-bolți

Planul familiei este dotat cu toate caracteristicile unui abonament standard 1Password. Acesta include aplicații pentru Windows, macOS, iOS, Android, Linux și Chrome OS, precum și extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Brave (citiți recenzia noastră Brave). 

Fiecare membru al familiei primește, de asemenea, 1 GB stocare de documente criptate și un an de recuperare a elementelor pentru intrările șterse. 

Alte motive pentru care ne place 1Password

1Password se situează deasupra pachetului datorită planului său excelent de familie, dar și datorită utilizabilității sale excepționale. Aplicația acceptă nenumărate tipuri de intrare, acceptând totul, de la parole la licențe software. În plus, puteți personaliza fiecare câmp pentru o anumită intrare, permițându-vă să extindeți sau să reduceți instrumentul la câmpurile de care aveți nevoie. 

1Password-add-intrare

Securitatea sa este de asemenea de top. Rivalând chiar Dashlane, 1Password folosește un model cu două chei secrete, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de parola principală, precum și de o a doua cheie pentru a vă debloca contul. A doua cheie este generată folosind caracteristicile dispozitivului dvs. și este criptată alături de conținutul seifului.

În practică, acest lucru înseamnă că, chiar dacă cineva ar învăța parola principală, nu va putea să vă acceseze contul. A doua cheie funcționează ca un fel de autentificare cu doi factori; Al doilea factor se întâmplă doar în fundal. 

În plus, există opțiuni de autentificare cu doi factori, inclusiv suport pentru cele mai bune aplicații 2FA din jur. 2FA adaugă un al doilea pas pentru deblocarea datelor dvs. sensibile, fie că este un cod bazat pe timp prin browserul web mobil sau un cod QR trimis la adresa dvs. de e-mail. 

1Password nu are opțiunile de autentificare cu mai mulți factori pentru OneLogin, dar pentru uz personal, opțiunile sunt excelente (citiți recenzia noastră OneLogin). Puteți afla mai multe despre asta în revizuirea noastră 1Password sau începeți o încercare gratuită pentru a vedea cum vă place serviciul. 

2. Bitwarden

Bitwarden este un manager de parole gratuit, open-source, cunoscut mai ales pentru planul personal. Cu toate acestea, are un plan de familie foarte ieftin. Pentru doar 1 dolar pe lună, Bitwarden oferă gestionarea parolelor pentru până la cinci utilizatori, precum și articole și colecții nelimitate partajate între acești utilizatori.

bitwarden-Slider1

Planul nu este la fel de robust ca și planul familiei 1Password, dar la o cincime din preț, este greu de reclamat. În plus față de ceea ce obțineți cu versiunea gratuită, Bitwarden Families include rapoarte despre starea de sănătate, 1 GB de stocare de fișiere criptate și opțiunea de a găzdui propriile parole. Ca și planul gratuit, puteți utiliza întotdeauna cloud Bitwarden și pentru sincronizare cu mai multe dispozitive.

Găzduirea de sine este o opțiune excelentă pentru familii, mai ales dacă aveți deja o configurație de stocare atașată la rețea. Deși veți avea nevoie de cunoștințe de rețea de bază și de o familiaritate cu linia de comandă, Bitwarden face ca găzduirea stivei sale de infrastructură să fie simplă prin Docker. Folosind câteva solicitări simple, puteți configura propriul server de parolă. 

bitwarden-auto-gazdă-tutorial

Comparativ cu 1Password, Bitwarden este mai bun pentru cei cărora nu le place să se murdărească. Cu toate că aplicația este surprinzător de ușor de utilizat, cei cărora le place să le păcălească vor fi răsplătiți pentru eforturile depuse. Bitwarden vă oferă un control complet asupra modului în care vă stocați, gestionați și securizați parolele. 

Alte motive pentru care ne place Bitwarden

Software-ul open-source devine un rap rău pentru că este dificil de utilizat și dintr-un motiv bun (citiți recenzia noastră KeePass pentru mai multe despre asta). Din fericire, Bitwarden nu perpetuează această idee. Este simplu de utilizat, cu aplicații locale pentru macOS, Windows și Linux, precum și cu o interfață web și extensii de browser. 

bitwarden-download-uri

De asemenea, securitatea Bitwarden este de top. Utilizează un model cu cunoștințe zero – în sensul că Bitwarden nu vă vede niciodată parola principală – împreună cu criptarea AES-256. Mai mult, Bitwarden a căutat Cure53 să-și auditeze serviciul. În octombrie 2018, această firmă germană de securitate cibernetică a găsit câteva mici vulnerabilități, dar a remarcat că rezultatele au fost „foarte pozitive”.

Nu este la fel de flexibil ca 1Password în ceea ce privește înregistrările, dar Bitwarden poate păstra în continuare note, parole și informații despre cardul de credit. Deși lipsește în câteva domenii, este greu să ne plângem, având în vedere cât de ieftin este Bitwarden. Combinat cu interfața sa primă de utilizator și securitatea excelentă, nu există niciun motiv să nu-l oferim. 

Puteți afla mai multe în recenzia noastră Bitwarden sau vă puteți înscrie pentru un cont gratuit pentru a vedea cum vă place. 

3. Păstrător

Keeper este un manager de parole mult mai bun decât era, cu o interfață actualizată, o listă extinsă de funcții și un plan de familie excelent. Pentru 4,99 USD pe lună, primiți cinci seifuri private, un total combinat de 10 GB stocare de fișiere criptate, partajare nelimitată a parolelor și stocare nelimitată a parolei (citiți piesa noastră Dashlane vs Keeper pentru a vedea cum se compară cu un serviciu mai scump)

deținător-Slider1

Pe scurt, este aproximativ același cu 1Password. Keeper vine la propriu cu suplimente. Deși au un bănuț destul de mare, Keeper are o serie de servicii suplimentare pe care le puteți oferi cu abonamentul. Acestea includ monitorizarea web întunecată, mai mult spațiu de stocare pentru norul dvs. criptat și KeeperChat. 

KeeperChat este la fel de scump ca un abonament familial (puteți cumpăra atât pentru 9,99 USD pe lună). Acestea fiind spuse, funcționează ca o completare perfectă la gestionarea parolelor de la Keeper. KeeperChat este o aplicație de mesagerie criptată end-to-end, care oferă retragere de mesaje, galerii media private și multe altele. Cu acesta, toată lumea din familia ta poate comunica pe un canal securizat. 

Acestea fiind spuse, adăugarea tuturor acestor bunătăți este scumpă, motiv pentru care Keeper vine pe locul trei. Totuși, dacă aveți modificări de rezervă, Keeper este unul dintre cei mai buni manageri de parole din jur. Caracteristicile sunt excelente, securitatea este solidă, iar capacitatea de utilizare rivalizează cu cele mai bune. 

Alte motive pentru care ne plac Păstrătorul

Keeper a avut anterior o aplicație web dificil de utilizat, în ciuda aspectului exterior atractiv. Din fericire, echipa de dezvoltare a rezolvat toate problemele de utilizare pe care le-am întâmpinat cu versiunea sa anterioară. Keeper este acum o bucurie de utilizare, păstrând intactă una dintre caracteristicile sale principale: înregistrările personalizate. 

deținător-review-securitate-audit

În mod implicit, Keeper acceptă informațiile, parolele și adresele cardului de credit. La fel ca 1Password, cu toate acestea, Keeper acceptă câmpuri personalizate, permițându-vă să transformați o intrare în orice vă place. Odată terminat, puteți codifica intrările dvs., le puteți organiza după nume sau dată, puteți crea o scurtătură și puteți modifica aspectul acestora. 

Keeper arată că simplitatea este esențială atunci când vine vorba de gestionarea parolelor. Puteți afla mai multe despre interfața Keeper, precum și celelalte caracteristici ale acesteia, în recenzia noastră pentru Keeper. Dacă mai degrabă aruncați o fotografie, Keeper oferă o probă gratuită de 30 de zile. 

4. LastPass

LastPass ocupă primul loc în cel mai bun ghid gratuit pentru managerul de parole din spatele planului personal excelent fără costuri. Deși LastPass este cel mai cunoscut pentru planul său gratuit, oferă și un plan familial solid. Cu 4 dolari pe lună, LastPass Families protejează șase utilizatori, cu toate caracteristicile unui abonament standard. 

LastPass-Slider1

Funcții premium – cum ar fi partajarea unu-la-mulți, accesul de urgență și autentificarea cu mai mulți factori – sunt disponibile pentru fiecare utilizator pe contul dvs. Cu toate acestea, planul Familii are câteva caracteristici unice. 

Există un tablou de bord al familiei centrale în care puteți adăuga, elimina și gestiona utilizatori, precum și foldere partajate nelimitate, care vă permit să vă mutați cu ușurință autentificările către membrii familiei dvs.. 

În plus, LastPass este simplu de utilizat. Aplicația este bazată în totalitate în browserul dvs., permițându-vă să accesați datele seifului indiferent de dispozitivul pe care vă aflați. Acolo, vă puteți gestiona intrările, configurați LastPass Authenticator și puteți asuma provocarea de securitate LastPass, unde parolele dvs. sunt notate față de restul comunității, pe baza cât de sigure sunt acestea. 

LastPass-review-securitate-provocare

Totuși, LastPass ocupă locul patru pentru un motiv. A avut o încălcare a datelor în 2015, când hackerii au furat baze de date cu date ale utilizatorilor. Atacatorii nu s-au descurcat cu nicio informație utilă – toate datele seifului au fost criptate – dar evenimentul este în continuare îngrijorător. Din fericire, la cinci ani de la încălcare, nu a existat niciun cont de utilizator unic compromis. 

Deși înfricoșătoare, încălcarea nefericită a LastPass nu înseamnă că este mai puțin sigură decât celelalte opțiuni de pe lista noastră. Ca și celelalte opțiuni ale noastre, LastPass folosește un model cu cunoștințe zero și criptarea AES-256, care este aproape imposibil de fisurat. În orice caz, încălcarea arată de fapt cât de sigur este modelul de securitate al LastPass. 

Alte motive pentru care ne place LastPass

Planul gratuit al LastPass se află deasupra lotului (citiți piesa noastră KeePass vs LastPass), dar există câteva avantaje ale accesului cu un abonament plătit. O caracteristică acordată prin plată este LastPass pentru aplicații. Acest instrument local vă permite să luați excelent completarea automată a browserului LastPass și să îl utilizați pe aplicații locale. Nu mai copiați și inserați parole din browser. 

Chiar dacă plătiți, planul gratuit LastPass are câteva avantaje. Deoarece oricine se poate înscrie pentru un cont, puteți partaja cu ușurință parole cu utilizatori din afara familiei dvs. Dacă doriți, spuneți, să împărtășiți parola Netflix cu cineva, tot ce trebuie să facă este să creeze un cont LastPass gratuit. 

Deși LastPass nu oferă atât de multe funcții ca 1Password sau Bitwarden (citiți piesa noastră Bitwarden vs LastPass), este aproape și la un preț scăzut. Puteți afla mai multe despre LastPass și cum funcționează în lumea reală, în recenzia noastră LastPass completă. 

5. RoboForm

RoboForm se încadrează adesea în lipsa unui loc din ghidurile noastre. Nu este un manager de parole rău – departe de el, de fapt, dar nu a reușit să atingă semnul în același mod ca 1Password, Dashlane sau Bitwarden. Pentru familii, însă, strălucește. Cu mai puțin de 4 dolari pe lună, RoboForm oferă protecție prin parolă pentru până la cinci utilizatori. 

Roboform-coloană-editor

Prețul este excelent, având în vedere că RoboForm oferă cinci licențe de pretutindeni pentru prețul a două. Deși planul nu are unele dintre caracteristicile de gestionare centrală ale 1Password, puteți partaja cu ușurință înregistrările între utilizatorii din contul dvs. Fiecare membru al familiei are beneficiile unui abonament Everywhere, inclusiv backup cloud și sincronizare cu mai multe dispozitive. 

 

Acestea fiind spuse, este clar că RoboForm nu este conceput special pentru familii. Lipsa managementului central înseamnă că nu există niciun fel de jurnal de activitate sau de partajare a întregului seif. Trimiterea unei intrări sau dosar către un utilizator din contul dvs. este simplă, dar acordarea accesului complet al seifului nu este posibilă. 

Există, de asemenea, unele probleme cu capacitatea de utilizare. Deși RoboForm nu este în mod dificil de utilizat, interfața utilizatorului este vizibil datată în comparație cu celelalte intrări ale noastre. RoboForm prezintă intrări într-o ierarhie Windows Explorer-esque. Nu este dificil să te ocolești, dar alți manageri de parole gestionează organizarea intrărilor cu mai mult har. 

RoboForm-editor

Alte motive pentru care ne place RoboForm

Interfața de utilizator subpar RoboForm este alcătuită din flexibilitatea sa incredibilă. Chiar mai mult decât Bitwarden, puteți personaliza RoboForm în orice mod doriți. Aceasta include taste rapide pentru diverse funcții, în timp ce aplicația este redusă la minimum, precum și decizia modului de gestionare automată și modul de funcționare a barei de căutare în aplicații. 

RoboForm-settings

Aceste opțiuni nu sunt necesare, cu siguranță, dar pentru cei cărora le place să tincă, sunt un plus binevenit. În plus, RoboForm este ieftin. La doar 4 USD pe lună pentru cinci conturi, este ușor să analizați problemele de utilizare ale RoboForm, în special cu cât trebuie să ofere în mod de personalizare. 

Puteți afla mai multe despre experiența noastră cu RoboForm în recenzia noastră RoboForm. În mod alternativ, vă puteți înscrie la RoboForm Families, care oferă o politică de rambursare de 30 de zile. 

Alegerea celui mai bun Manager de parole pentru familii

Atunci când alegeți cel mai bun manager de parolă pentru familii, un plan multi-utilizator este, evident, esențial. Prin definiția noastră, un plan cu mai mulți utilizatori este orice abonament care are avantajele unui plan personal, dar vine și cu funcții simple de partajare. În acest fel, puteți schimba ușor intrările cu alți membri ai familiei. 

În plus, am căutat manageri de parole care oferă o zonă centrală pentru gestionarea tuturor utilizatorilor din contul dvs. Deși nu am mers la fel de profund cu managementul utilizatorilor, așa cum am făcut-o în cel mai bun manager de parole pentru ghidul pentru întreprinderile mici, este ușor de văzut un control de bază asupra permisiunilor și proprietatea intrărilor. 

Bazându-ne pe planul cu mai mulți utilizatori, am căutat manageri de parole care să ofere o reducere semnificativă pentru achiziționarea unui plan multi-utilizator pe câteva licențe personale. În aceeași ordine de idei, am considerat și scalabilitatea pentru familiile mari, deși este dificil să găsim soluții de parole centrate pe familie. 

Pentru preț, am filmat mai puțin de 5 dolari pentru cel puțin cinci utilizatori. Acestea fiind spuse, avem o intrare care depășește acest lucru, dacă alegeți să cumpărați unele accesorii. Chiar și așa, dacă bugetul dvs. este restrâns, există manageri de parole, cum ar fi Bitwarden, care vă pot proteja întreaga familie pentru aproximativ o mulțime în fiecare lună.. 

Utilizabilitate și caracteristici

Un administrator de parole nu este bun dacă familia dvs. nu îl folosește. Din această cauză, ne-am concentrat pe instrumente care oferă o utilizare excelentă. În acest fel, dacă aveți unii membri ai familiei de gard cu privire la adoptarea noului sistem, tranziția va fi ușoară. În mod ideal, un manager de parole face experiența de navigare mai ușoară, nu mai dificilă. 

Utilizabilitatea este esențială, dar la fel și funcțiile. Lucruri precum modul de călătorie 1Password și aplicația de mesagerie criptată a Keeper le-au fotografiat în partea de sus a clasamentului, în timp ce opțiuni precum RoboForm stau aproape de jos. Acestea fiind spuse, funcțiile au jucat un rol mai mare în clasamentul acestei liste, nu în cazul în care un manager de parole a câștigat un loc pe ea. 

Deși avem înregistrările noastre clasificate în modul în care ne considerăm cel mai potrivit, oricare dintre cele cinci opțiuni vă va servi bine familia. 1Password este recomandarea noastră directă pentru majoritatea oamenilor, dar alte opțiuni, cum ar fi Bitwarden și RoboForm, pot fi potrivite pentru dvs. în funcție de buget și de funcțiile necesare. 

O notă despre securitate

Evident, securitatea este de cea mai mare importanță atunci când alegeți un instrument de gestionare a parolelor. Am verificat fiecare dintre opțiuni, oferind documentație tehnică, discuții cu reprezentanții de asistență și teste interne proprii pentru a ne asigura că datele dvs. sunt păstrate în siguranță. Puteți citi comparația Dashlane vs 1Password pentru a vedea cât de profund mergem pe securitate. 

Deși am menționat securitatea aici și acolo pentru fiecare dintre alegerile noastre, nu este necesar să vă acordați prea multă atenție atunci când vă alegeți. Cele cinci opțiuni au o securitate excelentă, asigurându-vă că datele dvs. sensibile sunt păstrate în siguranță. 

Gânduri finale

Când vine vorba de administratorii de parole pentru familii, 1Password se află pe partea de sus. Deși este scump în jur de 5 dolari pe lună, 1Password vine cu o listă lungă de caracteristici, inclusiv 1Password X și permisele de oaspeți limitate. În plus, este unul dintre cei mai siguri manageri de parole, cu modelul său unic de cheie secretă. 

Dacă doriți să salvați câteva oase, Bitwarden este o alternativă excelentă, oferind cea mai mare parte a funcționalității 1Password la o cincime din preț. Keeper este, de asemenea, o alegere solidă, deși începe să strălucească numai dacă sunteți dispus să cumpărați suplimente pentru abonament. 

Ce administrator de parole folosești pentru familia ta? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map