Cei mai buni furnizori VPN din 2020: protejați-vă confidențialitatea online

După un an de recenzii noi, este timpul să actualizăm cel mai bun ghid VPN. Dacă este prima oară, bine ați venit. Pe parcursul acesteia, vom arăta cei mai buni furnizori VPN pentru fiecare caz de utilizare, contabilitate pentru streaming, torrenting, confidențialitate generală și multe altele. Dacă nu vă pasă să citiți cele 6.000 de cuvinte care o compun, totuși, puteți merge în modul ușor și vă puteți înscrie doar pentru un cont cu ExpressVPN.


Pentru cei care doresc mai multe opțiuni, citiți mai departe. Am preluat fiecare furnizor din recenziile VPN și le-am împăcat unul împotriva celuilalt pentru o luptă finală – și, în mod cert, nerd. Vom obține o eroare cu detaliile, așa că, dacă doriți o privire de ansamblu largă, vă recomandăm să aruncați o privire pe graficul nostru de comparație VPN.

Iată cum va merge. Vom începe prin a descrie ce este o rețea privată virtuală și cum funcționează, apoi vă vom oferi unele dintre avantajele utilizării unei VPN. După aceea, vom continua cu cele mai bune opțiuni din fiecare categorie și vom încheia cu cel mai bun VPN general, precum și cel mai bun VPN pentru torrenting și cel mai bun VPN gratuit.

Cele mai bune furnizori VPN din 2020

Cum funcționează un VPN?

VPN funcționează

Dacă sunteți nou în lumea VPN-urilor, vă recomandăm să aruncați o privire la ceea ce este un ghid VPN pentru a vă familiariza cu modul în care funcționează în detaliu. Vom oferi o scurtă descriere în scopurile acestui ghid.

Când vă conectați la internet, adresa dvs. IP și informațiile de sistem sunt trimise împreună cu fiecare pachet. Aceste solicitări parcurg serverele DNS ale furnizorului de servicii de internet și sunt trimise către domeniile pe care le solicită. În acest timp, spectatorii de guvern și de rețea vă pot spiona conexiunea dvs. și înregistra datele pe care le transferați.

După ce ajungeți pe site-ul web, mai multe colectări de date apar. Când s-a spus și s-a făcut totul, ISP-ul, guvernul și site-ul la care vă conectați au văzut sute de puncte de date și le-ați conectat.

Un VPN elimină asta. VPN-urile vin la conexiunea inițială și criptează datele pe care le trimiteți. Înainte de a fi dirijat prin intermediul ISP-ului dvs. și către internetul mai mare, VPN vă va anonimiza adresa IP și detaliile browserului, astfel încât nimeni nu va ști cine sunteți sau unde vă aflați..

Pe lângă creșterea confidențialității online, un VPN vă asigură mai mult siguranță. Prin criptarea conexiunii originale, VPN se asigură că niciun atac bazat pe rețea nu vă poate afecta conexiunea. Fluxurile deschise sunt periculoase, mai ales dacă sunt necriptate, astfel încât adăugarea unui VPN în lanț face ca această conexiune să fie mai sigură.

VPN-urile sunt utile în mai multe scopuri, dincolo de protejarea confidențialității online și oferirea de securitate, pe care le vom prezenta în secțiunile de mai jos.

Limitări VPN

Înainte de a intra în specificul VPN-urilor, vom pune toate cărțile pe masă. VPN-urile vă vor ajuta să vă asigurați confidențialitatea online, dar pur și simplu nu există o lume în care sunteți complet anonimi. Dacă vrei să fii pe hartă, cel mai bun pariu este să găsești cea mai îndepărtată zonă pe care o poți și să trăiești o viață de singurătate fără o conexiune la internet.

Așa cum am menționat în ghidul nostru de navigare anonim, anonimatul adevărat este un vis. Chiar și cele mai bune VPN-uri cu o poziție clară asupra confidențialității trebuie să înregistreze anumite aspecte ale conexiunii dvs. pentru a menține serviciul funcțional. Dacă nu există detalii despre conexiunea dvs. în înregistrare, nu există nicio modalitate de a depana serviciul dacă ceva nu merge bine.

Acestea fiind spuse, informațiile păstrate în evidență nu trebuie să fie identificate personal. Există o linie între informațiile de utilizare a jurnalului pentru diagnosticare și datele de utilizare ale utilizatorului pentru vânzări.

Luăm ca exemplu ExpressVPN. Suntem cu adevărat în legătură cu confidențialitatea sa, nu numai datorită poziției sale puternice în menținerea acesteia, ci și a locației sale prietenoase și a politicii clare de confidențialitate. Chiar și atunci, colectează informații, inclusiv versiunea aplicației dvs., conexiuni de succes și suma totală de date transferate.

Nu există niciun motiv să crezi că „păstrează jurnalele”. Afirmația „fără jurnal” implică faptul că VPN-urile nu au cu adevărat nimic în evidență, iar simplul fapt că ceva este înregistrat poate duce la impresia negativă a unui anumit furnizor. Existența jurnalelor nu înseamnă că pot identifica un utilizator sau pot compromite confidențialitatea în vreun fel.

Asta înseamnă că, atunci când afirmăm că nu sunt păstrate jurnalele, le facem cu bună credință, că nu există informații identificabile. Ne despărțim firele de păr, astfel încât să nu existe nicio îndoială cu privire la ceea ce pui pe internet. Am urmărit politicile de confidențialitate și am făcut cercetarea, astfel încât să puteți fi sigur că orice informație semnificativă este în afara registrului.

Confidențialitate VPN

Confidențialitate VPN

Subiectul în discuție în ceea ce privește VPN-urile este confidențialitatea utilizatorilor. Îți place sau nu, site-urile web și agențiile guvernamentale din întreaga lume sunt mașini cu date care doresc să afle toate detaliile despre tine, indiferent dacă este pentru a-ți adapta mai bine reclame sau pentru a face ceva mai neplăcut – Minority Report, oricine?

Este probabil ca datele dvs. să fie deja stocate în mai multe baze de date de mai multe companii. Fie că este posibil, un VPN vă poate ajuta să stingeți sângerarea. Folosind una, vă ascundeți adresa IP și metadatele trimise cu fiecare solicitare web. După cum am spus, VPN-urile acționează ca intermediari între dvs. și un server web, atribuindu-vă o nouă adresă IP și, ca atare, o nouă locație.

Uneori, utilizarea unui VPN înseamnă doar înlocuirea unei forme de extragere a datelor cu alta. În ciuda susținerii de a nu ține jurnalele, unii furnizori, cum ar fi IPVanish, au fost prinși cu pantalonii proverbiali în jos. Puteți afla despre asta în recenzia noastră IPVanish.

Din nou, trebuie să fie înregistrate câteva informații operaționale pentru a vă asigura că serviciul funcționează fără probleme, iar acest lucru este în regulă. Nu este în regulă înregistrarea datelor utilizatorilor pentru comercializare sau vânzare. Am verificat furnizorii pentru a ne asigura că recomandările noastre respectă cele mai stricte standarde de confidențialitate, așa că, dacă acest lucru este un motiv de îngrijorare pentru dvs., vă recomandăm să respectați alegerile noastre.

VPN-uri și Cenzură

Uneori, nu este la fel de simplu ca să ascunzi datele tale personale de organizații care doresc de date sau de ISP-ul tău. În funcție de locul în care locuiți, cenzura ar putea juca un rol important atunci când alegeți să utilizați un VPN sau nu. Înlocuind adresa dvs. IP cu una din altă locație, puteți evita chiar și cea mai strictă cenzură și accesați conținutul de pe web din întreaga lume.

Ghidul nostru pentru cenzura pe internet acoperă cele cinci țări cele mai notorii, dar există și altele care au forme mai mici de cenzură care influențează puterea politică. În plus, dacă încercați să vorbiți împotriva acestei puteri, puteți confrunta cu amenzi, închisoare sau chiar moarte.

Din păcate, există VPN-uri care au fost infectate de guvern pentru a continua acea agendă – citiți recenzia BolehVPN pentru un exemplu – deci alegerea unui furnizor care are sediul central într-o locație cu legi bune privind confidențialitatea este important..

Securitate VPN

Securitate VPN

Securitatea VPN se reduce la două subiecte principale: nivelul de criptare și protocolul. Protocolul VPN stabilește modul în care se va întâmpla conexiunea, ce criptare va utiliza conexiunea și alte informații diverse pentru stabilirea ei. În mod normal rămânem la OpenVPN, dar puteți afla despre diferențele dintre protocoale în defalcarea protocolului VPN.

În ceea ce privește securitatea, principala preocupare este criptarea. Pe scurt, criptarea face ca pachetele pe care le trimiteți să nu le poată citi oricui care nu are cheia de decriptare corespunzătoare. Descrierea noastră a piesei de criptare vorbește despre modul în care funcționează la nivel tehnic, dar este esențial ceea ce este realizat.

Prin criptarea conexiunii, VPN-urile vă protejează de interzicerea rețelei și de infracțiunile informatice. Nu toate criptarea este egală, iar furnizorii cu infrastructură slabă îți pot pune conexiunea în pericol. Citiți recenzia noastră PureVPN pentru un exemplu.

Chiar și cei care utilizează criptare de mare rezistență pot fi periculoși. Scurgerile DNS, precum și scurgerile WebRTC și IP sunt un punct de îngrijorare atunci când vine vorba de securitatea VPN. Deși tunelul dintre dvs. și serverul VPN poate fi stabilit, solicitări DNS, informații WebRTC și adresa dvs. IP ar putea scurge, înfrângând în mod eficient scopul utilizării unei VPN.

Cei mai buni furnizori VPN nu numai că oferă cele mai bune criptare, ci și tuneluri rezistente care nu vă vor scăpa informațiile. Am testat fiecare furnizor aici pentru a ne asigura că nimic nu alunecă prin fisuri.

În plus, selecțiile noastre oferă un comutator de ucidere. Un comutator de ucidere este ca o plasă de siguranță pentru conexiunea dvs. Dacă îl aveți activat, VPN vă va împărți conexiunea la internet dacă VPN nu reușește, împiedicând ca informațiile dvs. personale să curgă între servere. Există și comutatoare de omorâre mai avansate despre care vom vorbi în secțiunea de securitate de mai jos.

VPN-uri și streaming

VPN Netflix

Cu toate discuțiile la nivel înalt, este ușor să pierzi din vedere lucrurile mai simple pentru care sunt utile VPN-urile. Streamingul este una dintre utilizările lor cheie, deoarece vă permit să accesați conținut blocat în regiune și să fiți mai sigur atunci când faceți binging.

Pe măsură ce YouTube și Netflix câștigă mai mulți bani, modelele de distribuție devin mai complexe. De exemplu, Annihilation – un clasic de sci-fi instantaneu, potrivit scriitorului tău – a fost lansat în teatrele din Statele Unite, dar a fost lansat exclusiv prin Netflix în U.K. și în Australia. În mod similar, sezonul patru din Better Call Saul a fost difuzat pe AMC în Statele Unite, în timp ce noi episoade din U.K. au fost difuzate pe Netflix.

Dacă utilizați un VPN, puteți accesa acele emisiuni și filme exclusive, indiferent unde sunteți, atât timp cât știți unde sunt disponibile. Dacă sunteți în S.U.A., puteți utiliza un server din Marea Britanie pentru a transmite fluxul Better Call Saul și un server australian pentru a transmite Annihilation.

Totuși, companiile de difuzare nu sunt o prostie. Ei sunt conștienți de VPN-uri și de utilizarea lor ca o modalitate de a evita blocajele de distribuție. Cheia este să transmiteți fluxul de conținut fără ca furnizorul să știe că utilizați un VPN.

Testăm fiecare furnizor pe care îl examinăm cu primele patru platforme de streaming pe mai multe servere pentru a ne asigura că pot accesa conținutul stocat acolo. Din păcate, nu toți furnizorii de VPN pot asigura, deci asigurați-vă că vă respectați recomandările de streaming din acest ghid, dacă acest lucru vă preocupă.

VPN-uri și Torrenting

Un alt motiv pentru a utiliza o VPN este pentru torrenting. Riscurile legate de torentul cu Digital Millennium Copyright Act sunt reale. Cu toate că, în acest fel, poate rezulta doar o notificare din partea ISP-ului dvs. în anumite țări, în altele poate duce la amenzi sau închisoare. Nu suntem aici pentru a împiedica conținutul protejat de drepturi de autor sau pentru a-l descuraja, dar ar trebui să utilizați un VPN dacă veți pirata.

Traficul peer-to-peer, care este ceea ce este torrenting, mănâncă multă lățime de bandă, totuși, nu toți furnizorii sunt prietenoși cu acesta. Aceasta nu are în vedere nici măcar problemele evidente ale încălcării drepturilor de autor.

Întrebarea cu privire la torrenting ilegal este una dezordonată, dar nu respectați legea dacă furați materiale cu drepturi de autor. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN vă poate proteja împotriva acțiunilor legale. Ca și în ceea ce privește confidențialitatea, ascunderea adresei dvs. IP și a identității înseamnă că nimeni nu poate identifica cine face ce se află pe un server VPN, astfel încât torrenting-ul devine joc corect.

Alegerea celor mai buni furnizori VPN

Cu toate utilizările pentru VPN-uri, este greu de precizat care este cel mai bun VPN. Cu toate acestea, am creat câteva criterii și am ales cei mai buni furnizori ai noștri din fiecare categorie, așa că aveți o idee despre ce să căutați.

Ușurință în utilizare

Unele VPN sunt în mod notoriu dificil de utilizat – citiți, de exemplu, recenzia AirVPN, astfel încât cele care oferă o experiență simplificată nu ar trebui să fie trecute cu vederea. VPN-urile care exemplifică o ușurință bună de utilizare au un echilibru de putere și capacitate de utilizare, fără a sacrifica caracteristicile de bază care vă permit să personalizați experiența. Citiți recenzia noastră TunnelBear pentru a vedea cum arată simplificarea.

De asemenea, estetica nu ar trebui să fie redusă. Chiar și furnizorii care au interfețe simple, cum ar fi Hide.me (citiți recenzia noastră Hide.me), se află în spatele furnizorilor de top dacă interfața lor nu pare prea caldă. Am găsit furnizori cu un design de bun-simț, un proces de checkout ușor și multă putere.

ExpressVPN

Niciun VPN nu combină puterea și capacitatea de utilizare, precum ExpressVPN, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru utilizatorii Android și Mac. Interfața simplificată permite conectarea chiar și a celor mai extreme tehnofobe, oferind în același timp suficientă putere sub capotă pentru ca tinkerersele să aibă jucăriile lor. După instalare, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe „conectați-vă”.

ExpressVPN-App-conectat

În ciuda aplicației în stil mobil, ExpressVPN are o mulțime de caracteristici. Este posibil ca adevărații geeki să nu aprecieze abordarea sa comercializabilă. Este ușor să găsiți serverul pe care îl doriți, deoarece ExpressVPN separă locațiile în funcție de regiune și țară și puteți rula un test rapid de viteză pe fiecare pentru a vedea care este potrivit pentru dvs..

CyberGhost

Iterația anterioară a CyberGhost a avut o experiență de utilizator neobișnuită, care a scăzut-o pe câteva cârci din cauza curbei de învățare. Versiunea 7 a eficientizat însă interfața, menținând în același timp caracteristicile care îl diferențiază pe CyberGhost.

cyberghost-review-a extins-ui

Abundența de caracteristici înseamnă că nu este la fel de plug-and-play ca ExpressVPN, dar cei competenți cu software-ul vor găsi un echilibru excelent de putere și capacitate de utilizare..

Ca și ExpressVPN, CyberGhost are un UI în stil smartphone cu câteva butoane. Pentru a vă conecta, trebuie doar să bifați comutatorul „conecta”. Interfața poate fi extinsă totuși. Cu acesta, puteți parcurge serverele de specialitate ale CyberGhost, configura setările de automatizare și accesa numeroasele funcții pe care le oferă. Puteți afla despre asta în recenzia noastră CyberGhost.

NordVPN

NordVPN adoptă încă o abordare. Totuși, acest lucru nu-l face inabordabil. În loc să folosească aplicația în stil smartphone, NordVPN se deschide cu o hartă care arată toate locațiile serverului său. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o locație și să bifați comutatorul „conectați” pentru a începe.

NordVPN-Main-Screen

Este pe locul trei, însă, pentru că restul UI este doar decent. Parcurgerea funcțiilor și a opțiunilor sale de configurare este aceeași ca orice altă VPN și este mai complicată decât ExpressVPN, având în vedere câte setări există. Chiar și așa, abordarea sa de navigare pe server îi câștigă o medalie de bronz.

Viteză

Viteza VPN

Spre deosebire de ușurința de utilizare, viteza este cuantificabilă. Scufundarea noastră în cei mai rapizi furnizori de VPN a oferit o perspectivă asupra modului în care VPN-urile au fost rapide, iar rezultatele ne-au surprins. Deși alegerea de top este încă ExpressVPN, celelalte două recomandări ale noastre nu au fost evidente la început.

Ne bazăm recomandările pentru teste care au funcționat pe 16 furnizori cu OpenVPN și AES 256 biți. Unii furnizori, cum ar fi CyberGhost, au rezultate mult mai bune cu alte protocoale. Acestea fiind spuse, OpenVPN cu AES 256 biți este standardul pe care îl căutăm, așa că ne bazăm pe recomandările noastre.

ExpressVPN

Ca favorit aici la Cloudwards.net, suntem bucuroși să spunem că ExpressVPN este cel mai rapid și mai consistent VPN pe care l-am testat. În timpul rundelor noastre de testare, NordVPN a avut o medie mai rapidă, dar performanțele sale inconsecvente la nivel global ne-au împiedicat să facem o recomandare. ExpressVPN, pe de altă parte, este solid rock.

A fost rezistent pe fiecare server pe care l-am testat. Media noastră ponderată, care a favorizat locația noastră de testare în SUA, a fost de aproximativ 70 la sută din viteza noastră neprotejată. Dacă luăm doar factorul în SUA, am pierdut doar în jur de 20 la sută. Peste bord, ExpressVPN a menținut, de asemenea, latență scăzută, ceea ce îl face cel mai bun VPN pentru jocuri.

Acces la internet privat

Accesul la internet privat ne-a surprins. Deși testarea noastră în analiza PIA a arătat că a fost rapidă, am presupus că aceasta se datorează nivelului scăzut de criptare pe care îl are ca implicit. În cel mai recent lot de teste, am constatat că nu este cazul. Chiar și atunci când criptarea este activată, PIA este al doilea VPN cel mai rapid de pe piață.

Comparativ cu ExpressVPN, avea viteze mai scăzute în Statele Unite, dar a fost capabil să ajungă la pas pe plan internațional. Când a fost calculată media ponderată, aceasta era cu doar 5 megabits pe secundă mai mică decât ExpressVPN. Dacă doriți să vedeți cum se stivuiesc în alte domenii, asigurați-vă că citiți comparația ExpressVPN vs. PIA.

Astrill

Astrill este adesea păcălit de alți furnizori – și puteți vedea de ce în analiza noastră Astrill – dar a avut o prezentare bună în ultima noastră rundă de teste. Media ponderată a fost aproximativ aceeași cu cea a PIA, depășind doar ceilalți furnizori de cel mai rapid, AirVPN și TorGuard (citiți recenzia noastră TorGuard).

Astrill oferă două protocoale proprii și ambele sunt mai rapide decât OpenVPN. Acestea fiind spuse, încă ocupă locul al treilea datorită performanței sale bune, dar neimpresive la nivel internațional și a inconsistenței în comparație cu ExpressVPN.

Securitate

Securitate VPN

Toate VPN-urile de top și cele mai intermediare ofera sosul secret atunci când vine vorba de securitate: AES 256 biți cu OpenVPN. Acest lucru face dificil să se stabilească care este „cel mai bun”, deoarece majoritatea furnizorilor se află pe condiții de concurență echitabile atunci când vine vorba de standardele de criptare și protocol..

Reținând acest lucru, am urmărit cei trei furnizori care depășesc criptarea datelor. Pe lângă faptul că oferă securitatea tipică VPN, acestea adaugă funcții de securitate care vă pot proteja atunci când încercați să ocoliți cenzura sau să vă oferiți liniște sufletească atunci când deschideți browserul.

NordVPN

NordVPN are o mulțime de caracteristici de securitate, ceea ce îl face o primă alegere ușoară. În plus față de setările de protocol și de criptare de top, include multe servere de specialitate. În ceea ce privește securitatea, serverele dublu-hop sunt cele mai interesante, deoarece, în esență, vă permit să vă dublați criptarea.

De asemenea, vine cu CyberSec, care este un malware încorporat și instrument de blocare a anunțurilor. Majoritatea blocanților de anunțuri VPN sunt proaste, dar CyberSec este impresionant. Deși nu este înlocuitor pentru cel mai bun software antivirus, Cybersec poate bloca anunțuri enervante sau vă poate proteja de la apariția unui botnet. Citiți ce este un ghid de botnet pentru a afla despre asta.

TorGuard

TorGuard este o alegere excelentă pentru securitatea VPN. Nu face nimic special, dar combină securitatea de vârf și personalizarea, ceea ce face o alegere excelentă pentru tinkerers. Este setat să folosească OpenVPN cu AES 256 biți din casetă, dar puteți modifica protocolul și cifrarea pe care o utilizați. Majoritatea furnizorilor vă permit doar să schimbați dimensiunea cheii.

În afara acestui lucru, TorGuard are un comutator de ucidere util. Pe lângă faptul că lucrează la nivel global la conexiunea dvs., o puteți seta să funcționeze pe aplicații specifice. De exemplu, îl puteți seta să conecteze conexiunea la clientul dvs. torrenting dacă VPN-ul nu reușește să păstreze intactă conexiunea browserului dvs..

ExpressVPN

ExpressVPN are caracteristicile de securitate standard pe care ne place să le vedem. Include un comutator de ucidere, vine în stoc cu AES de 256 biți și poate suporta OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP și SSTP. Acestea fiind spuse, ocupă locul trei pentru securitate, datorită consecvenței sale.

Deși este standard când vine vorba de specificații de securitate, ExpressVPN este altceva decât atunci când vine vorba de stabilitate. În timpul testării noastre, care a durat mult timp, deoarece mulți scriitori Cloudwards.net o folosesc, ExpressVPN nu a scăpat niciodată o solicitare DNS sau o adresă IP, iar în puținele cazuri în care a fost declanșat comutatorul de ucidere, acesta a tăiat întotdeauna conexiunea imediat. Toate aceste aspecte au ajutat-o ​​să vină pe primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru piese de stocare în cloud.

intimitate

Confidențialitatea este un punct de conținut pentru mulți cumpărători VPN. Există o mulțime de reclamații „fără jurnal” formulate de furnizorii VPN, ceea ce implică ceva care nu este adevărat. Am făcut munca murdară pentru a găsi furnizori care să aibă o poziție clară în privința vieții private și să nu înregistreze nimic identificabil personal.

Deși avem trei opțiuni de top, aceasta nu înseamnă că alți furnizori menționați în acest ghid păstrează jurnalele. Din câte știm, niciuna din recomandările noastre nu o face. Ne bazăm această secțiune mai mult pe legile de confidențialitate din țările în care se află furnizorii decât orice altceva, scăzând riscul ca datele personale să cadă pe mâinile greșite.

ExpressVPN

ExpressVPN a dovedit că este un furnizor de confidențialitate. Locația sa în Insulele Virgine Britanice are unele dintre cele mai bune legi de confidențialitate din lume, iar ExpressVPN poartă atitudinea guvernului față de serviciul VPN.

ExpressVPN păstrează doar înregistrări operaționale în fișier. Informațiile de identificare personală nu sunt monitorizate sau păstrate în memoria sistemului, nici măcar temporar. Dacă cineva ar veni să bată la ușa ExpressVPN, ceea ce este puțin probabil dat de locația sa, membrii personalului nu ar avea nimic de predat decât un hard disk necompletat.

Mullvad

Mullvad are o abordare clară „hands-off” când vine vorba de datele utilizatorului. Pe lângă faptul că este unul dintre puținele servicii care acceptă numerar ca plată, Mullvad necesită puține informații despre tine. Nu este necesar să aveți un nume de utilizator, o parolă sau informații de plată în înregistrare. Mullvad nu știe nimic despre tine, așa că nu poate transmite nimic.

În loc să vă facă să vă înscrieți, Mullvad vă solicită să generați un număr de cont. Aceasta vă folosește pentru a vă autentifica și a plăti pentru mai multe servicii. Mullvad funcționează pe principiul că plătiți pentru perioada dorită, cu opțiunea de a adăuga mai multe ori de câte ori doriți. Acesta rotește scriptul în confidențialitate într-un mod pe care puțini furnizori îl au.

NordVPN

NordVPN are, de asemenea, o poziție clară cu privire la confidențialitate. Nu păstrează nimic în legătură cu tine și abia necesită informații de la tine în primul rând. Tot ce trebuie să faceți în timpul înregistrării este să introduceți adresa de e-mail. De asemenea, locația sa în Panama este reconfortantă, deoarece nu este obligată să păstreze informațiile utilizatorului.

Jurnalele pe care trebuie să le păstreze pentru serviciu sunt păstrate la minimum. NordVPN stochează adresa dvs. de e-mail și informațiile de plată în scopuri evidente și urmărește analizele pe site-ul său web. În afară de aceasta, însă, nu există nimic înregistrat. Numele, adresa IP și locația dvs. nu există.

Locații server

Numărul de servere din rețeaua VPN a devenit un concurs de măsurare ce știi. Mărimea nu contează întotdeauna. Atunci când am ales recomandările noastre, am luat în considerare dimensiunea rețelei de server și, mai important, răspândirea acesteia. Doar pentru că o companie are 5.000 de servere, asta nu înseamnă că se află în locații utile.

Rețelele mici nu sunt însă un lucru bun. Citiți recenzia noastră VyprVPN pentru a vedea cum afectează un serviciu.

În afară de principalele mijloace de informare din lume, am căutat rețele cu locații care sunt subreprezentate pe piața VPN. În special, Africa, Orientul Mijlociu și cea mai mare parte a Asiei sunt zone de oprire pentru VPN-urile, astfel încât furnizorii cu servere în acele locații sunt trași în față.

ExpressVPN

ExpressVPN are o temă și aceasta este consecvența. În ciuda faptului că are o rețea mare de peste 3.000 de servere, aceasta ocupă primul loc datorită performanței sale constante în locații. Are și opțiuni de server exotice, așa că a câștigat puncte brownie acolo.

ExpressVPN-Worldwide-Locatii

Se află în 148 de locații, fiecare având un număr diferit de servere. Rețeaua ExpressVPN se întinde pe 94 de țări, ceea ce este de neegalat de majoritatea concurenților. Acoperă fiecare continent, cu excepția Antarcticii, cu o acoperire solidă în Asia și Africa. Unele servere din locații exotice, cum ar fi Vientiane sau Algier, sunt virtuale, totuși, aveți grijă dacă sunteți preocupat de securitate.

NordVPN

NordVPN este cunoscut pentru rețeaua sa de server masivă. În momentul scrierii, acesta are 5.196 de servere, care este probabil cea mai mare rețea de servere din orice VPN. Deși există o mulțime de servere pe web, acestea nu sunt la fel de dispersate ca ExpressVPN. În ciuda faptului că are atât de multe, NordVPN are prezență doar în 60 de țări.

NordVPN-Server-Map

Spunem „numai” așa este un lucru rău atunci când nu este așa. Rețeaua de server nu are o răspândire la fel de mare ca ExpressVPN, dar este încă impresionantă în comparație cu orice alt furnizor. Cu toate acestea, poate fi dificilă urmărirea pe serverul pe care îl doriți. NordVPN listează opțiunile, dar nu explică unde se află într-o anumită țară.

HideMyAss

HideMyAss are probleme când vine vorba de viteză și confidențialitate, dar rețeaua de servere este impresionantă. Are peste 280 de locații pentru a alege din mai mult de 190 de țări. Există locații neobișnuite în rețea, inclusiv Capul Verde, Insulele Falkland și Fiji.

HMA! Serverlist

În ceea ce privește reprezentarea, HideMyAss este lider de industrie. Asta înseamnă că sortarea opțiunilor poate fi dificilă. Din fericire, oferă „modul libertate”, care îți direcționează automat conexiunea prin cea mai apropiată țară cu legi stricte de exprimare liberă.

Prețuri

Cost VPN

După cum se vede în cel mai rău ghid VPN gratuit, există motive pentru care ar trebui să plătiți pentru o VPN. Acestea fiind spuse, nu ar trebui să mergi rupt doar pentru că ar trebui să plătești. Pe lângă găsirea celor mai ieftine VPN-uri de pe piață, am căutat furnizorii care oferă cea mai mare valoare pentru dolarul dvs. Dacă nu vă puteți permite o VPN, puteți citi secțiunea noastră de mai jos cu recomandarea noastră gratuită.

Prețul a fost cel mai important aspect, dar am avut în vedere și numărul de conexiuni simultane, opțiuni de plată și perioada de rambursare pentru fiecare furnizor. Cele mai bune trei opțiuni nu numai că împachetează multă valoare, dar îți oferă flexibilitatea de a ieși din abonament.

Acces la internet privat

Alegerea furnizorului nostru de top pentru această secțiune nu a fost ușoară, deoarece un furnizor poate avea o rată lunară mai mică, dar o perioadă de rambursare mai slabă, în timp ce altul poate avea efectul invers. Totuși, PIA are cel mai bun echilibru de valoare din planurile sale, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru nuanțele de confidențialitate la buget.

Rata lunară este mai bună decât majoritatea VPN-urilor, dar mai slabă decât celelalte două opțiuni ale noastre ”. PIA ocupă primul loc datorită planurilor sale anuale și bienale, care sunt mult mai ieftine decât la orice alte VPN disponibile. Planurile vin cu cinci conexiuni simultane și puteți plăti în orice fel doriți, inclusiv bitcoin.

Deși este cea mai bună valoare, PIA nu este perfectă. Acesta oferă doar o garanție de returnare de șapte zile, care este una dintre cele mai scurte perioade pe care le-am văzut. Puteți afla mai multe despre motivul pentru care considerăm că merită în recenzia PIA.

Mullvad

Mullvad are o abordare fără sens a prețurilor. Serviciul său costă 5,60 USD pe lună și puteți cumpăra atât cât doriți la un moment dat. Nu există reduceri sau suplimente de mai mulți ani pentru a adăuga planului dvs. Prețul este ceea ce este. Acest lucru îl face pe Mullvad neobișnuit în rândul furnizorilor de VPN și al companiilor de software în general, dar ceea ce îl deosebește cu adevărat este opțiunile sale de plată.

Accepta numerar rece, greu. Puteți trimite orice sumă de numerar în orice monedă către Mullvad cu numărul dvs. de cont și vă va credita contul pentru atât. Mullvad oferă un exemplu: dacă trimiteți 17 euro, contul dvs. va fi creditat 100 de zile de utilizare.

Mullvad este la fel de ciudat pe cât este de fermecător și este foarte mult de îndrăgit de abordarea sa simplificată. Puteți afla mai multe în recenzia noastră Mullvad sau puteți încerca cu o durată limitată de trei ore.

SaferVPN

SaferVPN nu are flexibilitatea PIA sau Mullvad. Planurile sunt oferite timp de un, doi sau trei ani, fără opțiunea de a plăti de la lună la lună. Deși acest lucru se bazează pe cei care au rămas în numerar, SaferVPN are unele dintre cele mai mici rate pe mai mulți ani pe care le-am văzut. În plus, oferă un plan pe trei ani, lucru neobișnuit în rândul furnizorilor.

Faptul că nu puteți plăti lunar este compensat de fereastra de rambursare de 30 de zile și de încercare gratuită de 24 de ore. Nu puteți găsi procesul de pe pagina principală, dar dacă solicitați un agent de chat, acesta va furniza o adresă URL în care vă puteți înscrie și descărca. Puteți afla mai multe în recenzia SaferVPN.

Streaming

Streaming VPN

Una dintre utilizările mai obișnuite pentru VPN-uri este ocolirea geoblocurilor pe care platformele de streaming le-au pus la punct. În ciuda pretențiilor agresive de marketing, nu toate VPN-urile pot înlătura interdicția Netflix VPN. Recomandările noastre au dovedit că pot evita aceste restricții fără a fi emise.

Deși cele mai bune trei opțiuni ale noastre sunt bune, vă recomandăm să citiți cel mai bun VPN pentru streaming și cel mai bun VPN pentru ghiduri Netflix dacă doriți o scufundare profundă pe acest subiect. Pe lângă posibilitatea de a ocoli restricțiile VPN, am căutat funcții specifice streamingului.

ExpressVPN

Încă o dată, ExpressVPN câștigă nu pentru că oferă cele mai multe caracteristici de streaming, ci pentru că este cea mai rezistentă. ExpressVPN poate ocoli aproape orice geobloc din orice locație, făcându-l o alegere ideală pentru observatorii care au un impuls de călătorie. Este rapid, de asemenea, astfel încât să puteți transmite în permanență la o definiție înaltă sau mai bună.

Pe lângă câștigarea în ghidul nostru Netflix, ExpressVPN a luat coroana în cea mai bună VPN a noastră pentru piesa iPlayer BBC. Nu are servere dedicate sau funcții suplimentare pentru streaming, dar performanța solidă afișată în alte aspecte ale serviciului strălucește la streaming.

CyberGhost

Spre deosebire de ExpressVPN, CyberGhost are o secțiune a interfeței sale dedicată streamingului. Versiunea 7 are servere specializate pentru peste 50 de platforme de streaming, cu totul, de la filme la muzică în mix. Fiecare server este optimizat pentru o anumită platformă pe baza locației sale. De exemplu, Channel 4 este optimizat pe un server U.K. și Netflix este optimizat pentru S.U.A..

Acestea fiind spuse, în timpul testării noastre am descoperit că puteți utiliza serverul U.K. Channel 4 pentru a transmite fluxul Netflix. Deși asta elimină o parte din magie pentru cei care au decojit perdeaua, abordarea CyberGhost face minuni pentru începători. Cei care nu sunt familiarizați cu VPN-urile nu vor avea întrebări ce platforme de streaming pot accesa și ce server ar trebui să utilizeze.

NordVPN

NordVPN este întotdeauna cu ExpressVPN, iar acest lucru este același atunci când vine vorba de streaming. Poate ocoli aproape orice geobloc, obținând acces la Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și altele. În timpul testării noastre, am putut să le accesăm și cu consecvență, dar viteza a afectat experiența.

Poate fi solid când vine vorba de streaming, dar nu este solid când vine vorba de viteză. Performanța inconsistentă a NordVPN pe servere înseamnă că veți petrece timp urmărind o locație pentru a o utiliza pe care o puteți petrece în streaming. În ciuda acestui fapt, capacitatea NordVPN de a ocoli restricțiile îl câștigă pe locul trei pentru această secțiune.

Cel mai bun VPN: ExpressVPN

Cel mai bun-vpn-expressvpn

Din cele șapte secțiuni ale noastre, ExpressVPN a câștigat un loc în șase dintre ele. Punctul său slab este prețul său, care nu este atât de rău în comparație cu furnizori precum Hide.me și Astrill. Deși nu este cel mai concentrat furnizor de valori disponibile, ExpressVPN are totul altceva. Este rapid, sigur și axat pe confidențialitate, ceea ce îl face cel mai bun VPN pentru aproape orice sarcină.

ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

Deși ne place să câștigăm ExpressVPN pentru prețul său, nu este oribil. Ca în orice VPN, rata sa lunară este, dar rata anuală este în conformitate cu ceea ce ne-am aștepta de la un furnizor de rafturi de top. Singurul lucru la care renunți este câteva conexiuni simultane.

Ce câștigați este una dintre cele mai solide experiențe VPN disponibile. Ceea ce ExpressVPN tranzacționează în funcții, acesta compensează în consecvență. De la înregistrare la prima dvs. conexiune, tot ce este legat de ExpressVPN este fluid și rezistent. Pe placă, rețeaua sa de server este rapidă și capabilă să ocolească restricțiile.

Acesta este unul dintre motivele pentru care a luat tortul în cele mai bune servicii VPN pentru ghidul nostru din China. Coerența ExpressVPN face o alegere ideală pentru ocolirea cenzurii, în cazul în care o scădere a conexiunii VPN ar putea însemna o amendă majoră sau chiar închisoare. În timpul testării noastre, comutatorul său de omor a funcționat în rarele cazuri în care a fost declanșat și tunelul său nu a scăpat niciodată.

În plus, are o poziție puternică asupra vieții private. Politica de confidențialitate a ExpressVPN este clară. Nu înregistrează informații despre tine în nicio circumstanță, nici măcar temporar. Tot ce știe este un utilizator ExpressVPN conectat la un server și câteva informații diverse, neidentificabile, cum ar fi versiunea aplicației.

Este vorba despre toate tipurile de discuții când vine vorba de ExpressVPN și puteți afla de ce în recenzia noastră ExpressVPN. Dacă preferați să vă dedicați timp cu acest lucru, puteți face acest lucru fără riscuri, cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Cel mai bun VPN gratuit: Windscribe

Cel mai bun-vpn-pentru-torrenting-nordvpn

Cel mai bun ghid gratuit pentru VPN abordează subiectul, dar nu există multe opțiuni disponibile. Ne-am străduit să adunăm chiar și cinci furnizori care aveau planuri gratuite care nu ar compromite confidențialitatea, securitatea sau viteza.

interfață parbriz

preferințe pentru parbriz

extensia browserului pentru parbriz

opțiuni de confidențialitate pentru parbriz

teste de scurgere la parbriz

Anterior

Următor →

Acestea fiind spuse, există un singur furnizor care nu compromite nimic. Windscribe are cel mai bun plan gratuit pe care l-am văzut, cu mai multe opțiuni pentru a face upgrade la un plan plătit în viitor. Obțineți 10 GB de transfer de date și acces la o rețea de server limitată, dar toate celelalte funcții sunt lăsate intacte. Aceasta include gama de instrumente de confidențialitate a Windscribe pentru browsere și verificatorul URL al acestuia.

Deși cei 10 GB de transfer de date îl fac deja cel mai bun VPN gratuit, opțiunile de actualizare îl împing și mai departe. Puteți adăuga locații la planul dvs. gratuit pentru 1 USD fiecare și fiecare locație suplimentară adaugă încă 10 GB la limita dvs. lunară. În plus, dacă sunteți conținut cu selectarea limitată a serverului, puteți achiziționa date nelimitate pentru doar 1 dolar.

În afară de aceasta, Windscribe ia notițe din modelul „free to play” atunci când vine vorba de planul său gratuit. Numărul de bază este de 10 GB, dar puteți câștiga mai multe date completând anumite sarcini. Tweet-ul vă va câștiga 5 GB în plus, în timp ce rezolvarea hash-urilor pentru criptocurrency vă poate câștiga până la 10 GB permanent sau o lună de premium gratuit.

Windscribe este o raritate în ceea ce privește prețul VPN, atât de mult încât merită propria secțiune din acest ghid. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți recenzia Windscribe sau înscrieți-vă pentru o probă gratuită pentru a vedea cum vă place.

Logo-ul Windscribe

Revizuirea parbrizului

Începe de la 417 USD pe lună
Plan gratuit disponibil Toate planurile

Accesați Windscribe

Cel mai bun VPN pentru torrenting: NordVPN

Cel mai bun-free-vpn-windscribe

Cel mai bun VPN pentru ghidul torrenting împărtășește toți furnizorii pe care îi considerăm potriviți, dar NordVPN ia medalia de aur. Deși celelalte opțiuni ale noastre, cum ar fi ExpressVPN și CyberGhost, sunt aceleași atunci când vine vorba de securitate, NordVPN le elimină cu servere specializate pentru conexiuni P2P.

Anterior

Următor →

Serverele P2P sunt proiectate pentru torrenting, oferind o securitate sporită și un flux de date pentru acele conexiuni înfometate. Dacă sunteți îngrijorat în mod deosebit de a fi aflat, puteți utiliza și unul dintre serverele dublu hop NordVPN. Această metodă de conectare vă conduce prin două servere VPN, dublând efectiv nivelul de securitate.

Toate acestea sunt susținute de politica strictă de înregistrare și de mai multe metode de înregistrare a NordVPN. Puteți utiliza un e-mail al arzătorului și să plătiți cu bitcoin, de asemenea, pentru a vă asigura că nu sunt înregistrate informații personale.

NordVPN nu este perfect, dar este aproape. Puteți afla specificul serviciului în revizuirea noastră NordVPN sau să-l încercați fără riscuri, cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Logo NordVPN

Recenzie NordVPN

Începe de la 349 USD pe lună
Economisiți 71% din toate planurile

Accesați NordVPN
30 de zile de garanție

Gânduri finale

Un alt an de recenzii este în spatele nostru, iar ExpressVPN este încă cel mai bun VPN pe care îl puteți cumpăra. Deși scump, echilibrează tot ceea ce dorim să vedem de la un furnizor într-un mod pe care niciun altul nu îl face. Acestea fiind spuse, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru dvs. dacă încercați să salvați un ban sau să nu vă îngrijiți de abordarea simplificată.

Ne plac foarte mult NordVPN și CyberGhost. Ambele au o interfață extinsă și caracteristici neobișnuite. Dacă încercați să economisiți bani, vă recomandăm să acordați PIA sau Windscribe.

Ești de acord? Dacă nu, ce VPN ați evalua cel mai bine? Spuneți-ne de ce în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru citit.

Logo ExpressVPN

Examinare ExpressVPN

Începe de la 666 USD pe lună
Economisiți 49% toate planurile

Accesați ExpressVPN
30 de zile de garanție

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map