Cea mai bună protecție împotriva furtului de identitate din 2020: să fii sigur online

Furtul de identitate nu este un concept nou, dar acum este mai important decât oricând. Cu atât de multe informații partajate pe social media – ca să nu mai vorbim de revoluția de cumpărături online – mai multe informații personale sunt stocate în cloud ca niciodată. Deși internetul a adus noi riscuri pentru furtul de identitate, a adus, de asemenea, noi modalități de protecție împotriva acestuia. 


În acest ghid pentru cea mai bună protecție împotriva furtului de identitate, vom evidenția serviciile care vă protejează de înșelătorii, fraude și orice alte neplăceri criminale. Pe parcurs, vom vorbi și despre modul în care protecția împotriva furtului de identitate vă menține în siguranță, cum se raportează la infracțiuni informatice și ce puteți face singuri pentru a vă reduce riscul. 

După cum veți vedea, evaluăm IdentityForce mai mare decât orice alt serviciu. Deși nu este cea mai ieftină opțiune, este ușor cea mai bună. Pe lângă un serviciu complet de monitorizare, IdentityForce oferă resurse extinse de învățare. De asemenea, are o probă gratuită de două săptămâni, așa că nu există niciun motiv să nu-i oferim o lovitură.

Cea mai bună protecție împotriva furtului de identitate

Alegerea celei mai bune protecții împotriva furtului de identitate este dificilă, deoarece serviciul „ideal” pentru tine este subiectiv și depinde de nevoile tale. Din această cauză, am împărțit ghidul nostru în cinci secțiuni – caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, protecție și asistență – fiecare oferind trei recomandări, urmate de câteva informații generale despre furtul de identitate și protecție. 

Acestea fiind spuse, dacă căutați cea mai bună protecție globală împotriva furtului de identitate, IdentityForce merită să aruncați o privire. A fost în preajmă pentru totdeauna și în acea perioadă a devenit un serviciu robust și complet de protecție împotriva furtului de identitate.

Caracteristici: Cele mai bune instrumente de furt de identitate

Alegerea celei mai bune protecții împotriva furtului de identitate este dificilă, deoarece serviciul „ideal” pentru tine este subiectiv și depinde de nevoile tale. Din această cauză, am împărțit ghidul nostru în cinci secțiuni – caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, protecție și asistență – fiecare oferind trei recomandări, urmate de câteva informații generale despre furtul de identitate și protecție. 

Acestea fiind spuse, dacă căutați cea mai bună protecție globală împotriva furtului de identitate, IdentityForce merită să aruncați o privire. A fost în preajmă pentru totdeauna și în acea perioadă a devenit un serviciu robust și complet de protecție împotriva furtului de identitate.

IdentityForce

IdentityForce depășește monitorizarea cu o multitudine de funcții de protecție socială și browser. Pe lângă monitorizarea numărului dvs. de securitate socială și a informațiilor despre contul dvs. bancar, IdentityForce poate fi cu ochii pe conturile dvs. Facebook, Twitter, YouTube, Google+ și Instagram pentru orice activitate frauduloasă.. 

identityforce-slider5

IdentityForce oferă, de asemenea, protecție împotriva phishing și keylogging pe browser. Deși nu se află la nivelul unui antivirus complet, cum ar fi Bitdefender (citiți recenzia noastră Antivirus Bitdefender), este mai bine să aveți aceste instrumente decât să nu. 

Protecția împotriva infracțiunilor vă va proteja de e-mailurile rău intenționate, în timp ce software-ul anti-keylogging vă va asigura că orice tipăriți nu va fi trimis unui atacator. 

În plus, IdentityForce include mai multe resurse de învățare, inclusiv exemple de litere de diferend de credit, un glosar extins de termeni financiari și un calculator de comparație a împrumuturilor. Puteți afla mai multe despre cele din recenzia noastră IdentityForce. 

Garda de identitate

Nucleul Identity Guard este inteligența artificială „Watson” a IBM, pe care o implementează pentru scanare. Vom vorbi mai mult despre asta în runda de „protecție” de mai jos, dar merită remarcat și aici. Se referă la protecție, dar Watson este o caracteristică care nu este văzută cu alte servicii de protecție împotriva furtului de identitate, cimentând Identity Guard deasupra concurenței. 

În plus, Identity Guard oferă o serie de instrumente de confidențialitate ale browserului. Deși nu include o VPN – citiți cel mai bun ghid pentru VPN pentru asta – extensia Navigare sigură vă poate păstra browserul în siguranță. Blochează reclame și solicitări flash, forță HTTPS pe site-uri și monitorizează URL-urile de phishing. 

Identitatea-guard-review-safe-browsing

În plus, extensia Navigare sigură deschide un tablou de bord cu totul nou, unde vă puteți gestiona setările de confidențialitate pentru diverse conturi de social media. 

După cum puteți vedea în ghidul nostru de confidențialitate Facebook, gestionarea acestor setări pe cont propriu nu este dificilă, dar să aveți un singur loc pentru acestea nu ar trebui să fie subdivizată. Puteți afla mai multe despre caracteristicile de confidențialitate în recenzia noastră de identitate. 

EverSafe

EverSafe câștigă un loc în runda caracteristicilor noastre, deoarece oferă o răsucire unică asupra modelului de furt de identitate. În loc să ofere doar suport individual, EverSafe este specializat în protecția familiei și a persoanelor în vârstă. Dacă doriți să protejați mai multe persoane sau dacă doriți să achiziționați protecție în numele altcuiva, EverSafe este pentru dvs..

eversafe-slider2

Deși primul membru al unui plan familial va trebui să plătească prețul complet, fiecare membru suplimentar va primi o reducere de 30%. Deci, planul „plus” de 14,99 dolari ar costa 46,47 USD pe lună pentru o familie de patru. În plus, fiecare cont este situat într-un singur tablou de bord, astfel încât să vă puteți monitoriza întreaga familie fără să săriți. 

Pentru persoanele în vârstă, EverSafe vă permite să specificați avocații care vor putea accesa contul dvs. în numele dvs. Deoarece furtul de identitate vizează adesea persoanele în vârstă care pot fi necunoscute cu protecția bazată pe online, capacitatea de a atribui avocați este imensă. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră EverSafe.

Prețuri: Protecția împotriva furtului de identitate cel mai accesibil

Prețurile sunt importante cu orice serviciu în abonament, dar mai ales cu protecția împotriva furtului de identitate. Adevărul este că, cu cât este mai scump serviciul, cu atât este mai mare să îl anulați. Scopul este ca identitatea dvs. să nu fie furată niciodată, așa că în această secțiune căutăm cea mai accesibilă protecție împotriva furtului de identitate. 

Protecția împotriva furtului de identitate ADT

ADT oferă cel mai ieftin serviciu de protecție împotriva furtului de identitate pe care l-am întâlnit. Nu se confruntă cu mai multe niveluri sau caracteristici diferite. Există un singur plan care costă 9,99 USD pe lună. Acest plan include totul, ceea ce înseamnă că veți primi 1.000.000 de dolari în acoperire, monitorizare web întunecată și soluționare ADT.

La fel ca EverSafe, puteți adăuga până la cinci membri la un plan, deși prețul nu se modifică în funcție de numărul de utilizatori pe care îi aveți. Fiecare membru rulează aceiași 10 dolari pe lună, dar având în vedere cât de ieftin este, nu contează cu greu. 

Prețul scăzut este atrăgător, dar abordarea fără sens a ADT o poartă în anumite zone nefavorabile. Nu există reduceri pentru durate mai mari și nu există o politică fermă de rambursare. Plătiți 10 USD pe lună – în fiecare lună – până când decideți să anulați. Puteți afla mai multe despre asta în recenzia noastră pentru Protecția împotriva furtului de identitate ADT.

ID de pază

ID Watchdog are unele probleme de utilizare, dar acestea sunt ușor de trecut cu vederea, deoarece prețul este atât de bun. Planul de bază este de numai 15 dolari pe lună, oferind 1.000.000 de dolari în acoperire, alerte personalizabile, rezoluție de furturi de identitate gestionate și monitorizare web întunecată. Există, de asemenea, un plan de 20 de dolari pe lună care adaugă un raport de credit tri-bureau. 

Prețurile din tabelul de mai sus sunt pentru planurile lunare. Cu toate acestea, ID Watchdog oferă și un ciclu anual de facturare care, la fel ca IdentityForce, vă oferă două luni de serviciu gratuit. Acestea fiind spuse, a fost doborâtă o clapă în această rundă, deoarece nu există nicio perioadă de încercare și politica de rambursare este infidelă. Puteți citi despre asta în recenzia noastră de Watchdog ID.

IdentityForce

IdentityForce nu este cel mai ieftin serviciu de acolo, deși este departe de cel mai scump. Este mai ieftin decât ADT și ID Watchdog, dar funcțiile justifică cheltuirea a câțiva dolari în plus pe lună. Planul de bază, UltraSecure, va avea o acoperire completă, incluzând 1.000.000 USD în asigurare, asistență la portofel pierdut și monitorizare web închisă. 

În plus, UltraSecure + Credit este în mare parte același, deși include monitorizarea tri-bureau pentru 6 dolari în plus pe lună. Indiferent de planul pe care îl alegeți, puteți plăti lunar sau anual. 

Căutarea planului anual înseamnă că veți primi două luni de serviciu gratuit, ceea ce va răspândi costul a 10 luni în 12. În plus, primele două săptămâni sunt gratuite, astfel încât puteți încerca IdentityForce fără a pierde bani.

Ușor de utilizat: cel mai bun serviciu de protecție împotriva furtului de identitate

Înțelegerea a ceea ce este important dacă vă este furată identitatea. Este un moment înspăimântător, deci o interfață ușor digerabilă care începe procesul de restaurare este primordială. În această secțiune, căutăm cel mai bun serviciu de protecție împotriva furtului de identitate care să mențină totul ușor de înțeles, chiar și în cazul unei catastrofe.

Garda de identitate

De la pagina de pornire la tabloul de bord, Identity Guard simplifică protejarea identității. Site-ul web este curat, cu aproape toate butoanele care vă direcționează către pagina de checkout. După ce vă înscrieți, configurarea contului dvs. este simplă; Identity Guard solicită câteva informații de bază înainte de a vă arunca în tabloul de bord. 

Identitatea-guard-review-tablou de bord

Odată ajuns în tabloul de bord, puteți vedea noile alerte, vedeți ce conturi Identity Guard monitorizează și verificați dacă informațiile dvs. au apărut pe web-ul închis. Există, de asemenea, o filă „Gestionarea riscurilor”, unde puteți vedea scorul dvs. de risc. Identity Guard generează acest scor pe baza unei serii de întrebări la care răspundeți după ce aterizați în tabloul de bord pentru prima dată. 

Întrebările se referă la obiceiurile dvs., cum ar fi magazinele în care faceți cumpărăturile și în ce industrie lucrați. Cu aceste informații, Identity Guard nu este capabil să ofere doar un scor de risc, dar poate și să instruiască Watson în ceea ce privește obiceiurile tale. Din această cauză, Identity Guard poate identifica orice comportament anormal. 

EverSafe

Ar trebui să surprindem la fel de puțin faptul că EverSafe este ușor de utilizat, deoarece este un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate axat pe vârstnici. EverSafe încărcă procesul de sus, ceea ce înseamnă că introduceți informațiile dvs. la înregistrare. Acest lucru face ca să fiți deja protejat atunci când ajungeți în tabloul de bord al contului. 

eversafe-review-add-cont

EverSafe este opusul Identity Guard și IdentityForce când vine vorba de tabloul de bord. Interfața de utilizare este curată, oferind doar informații de bază despre ceea ce este monitorizat. În afara alertelor dvs., puteți modifica setările de notificare și puteți aproba sau respinge conturile pe care EverSafe le-a găsit în raportul dvs. de credit.

Deși EverSafe nu oferă funcționalitatea Identity Guard și IdentityForce, abordarea sa fără sens este atractivă pentru unii utilizatori. 

IdentityForce

IdentityForce are unele probleme când vine vorba de alegerea unui plan. Gama este suficient de simplă, dar există prea multe opțiuni pe site-ul principal, ceea ce face ca pagina de checkout să fie confuză. 

Acestea fiind spuse, odată ce vă înscrieți pentru un cont, IdentityForce este un vis. După verificare, vi se va cere să introduceți toate informațiile dvs. personale, astfel încât IdentityForce să poată începe să vă protejeze imediat. 

identityforce-review-tablou de bord

Pe tabloul de bord, puteți vedea rapid care sunt elementele care scanează IdentityForce și orice alertă aveți. Există, de asemenea, o filă „resurse” în care puteți găsi glosarul și calculatoarele pentru închirieri auto, credite ipotecare și carduri de credit.

Strălucirea IdentityForce vine în capacitatea sa de a segmenta informația. Tabloul de bord este ușor de utilizat și util, permițându-vă să vedeți rapid informațiile pertinente, în timp ce oferă și un tezaur de resurse de învățare..

Protecție: cea mai bună acoperire împotriva furtului de identitate

Următoarele trei servicii oferă cea mai bună acoperire împotriva furtului de identitate. Asta înseamnă că oferă o combinație de asigurare bună, o mulțime de resurse de învățare și un sistem sofisticat de monitorizare pentru a vă păstra protejat. 

IdentityForce

Am acordat IdentityForce o evaluare de 98 la sută în recenzia noastră, care este cel mai mare scor de protecție pe care l-am acordat unui serviciu de protecție împotriva furtului de identitate. Acoperirea de bază este solidă, IdentityForce monitorizând numărul dvs. de securitate socială, informațiile contului bancar și conturile de social media. Cu toate acestea, scopul acestei monitorizări este imens. 

IdentityForce urmărește înregistrările judecătorești, serviciile de împrumuturi de plată, listele de infractori sexuali și baza de date pentru schimbarea adresei USPS pentru informațiile dvs. În plus, puteți vizualiza codul medical în tabloul de bord pentru a vă asigura că sunteți singurul care utilizează asigurarea de sănătate. 

identityforce-revizuire-calculatoare

Chiar și cu această protecție, resursele ies în evidență cel mai mult. IdentityForce oferă o resursă pentru orice, de la rezolvarea litigiilor auto până la renunțarea la e-mailurile spam. În plus, toate aceste resurse sunt într-un singur loc. 

În timp ce alte servicii de protecție împotriva furtului de identitate așteaptă să vadă dacă se va întâmpla ceva, IdentityForce oferă instrumente proactive, astfel încât să existe o șansă mai mică în primul rând.

Garda de identitate

După cum am menționat, Identity Guard este alimentat de inteligența artificială Watson de la IBM. Deși poate părea un nonsens de marketing, Watson este serios impresionant. A fost utilizat în mai multe domenii, în special în medicină, unde este implementat pentru a determina căile de tratament împotriva cancerului. În plus, Watson nu doar monitorizează; învață. 

Spre deosebire de alte instrumente, Watson vă poate monitoriza comportamentul și utiliza acest profil pentru a identifica activitatea frauduloasă. Ca inteligență artificială, învață pe baza informațiilor pe care le introduceți, deci captează informații care pot cădea prin fisurile cu alte servicii. 

Pe lângă Watson, Identity Guard oferă și un manager de caz dedicat pentru contul dvs. și vă anunță dacă apar încălcări relevante ale datelor.. 

În loc să operezi pe un singur avion, Identity Guard oferă o abordare cu mai multe straturi care scade mult probabilitatea ca identitatea ta să fie furată. Este ușor să monitorizați cât de bine sunteți protejat, cu scorul de gestionare a riscurilor. 

ID de pază

În recenzia noastră, ID Watchdog a primit un scor aproape perfect pentru protecția sa. Deși tabloul de bord necesită un timp pentru actualizare, puteți vedea rapid ce informații este scanată și ce alerte după o oră sau două. 

În plus față de suita de monitorizare standard, ID Watchdog verifică și conturile de social media, dar mai mult decât atât, urmărește activități specifice. 

id-watchdog-review-social-media-settings

Conturile dvs. de socializare sunt scanate în 14 categorii, de la conținut de alcool și droguri până la rasism. Puteți seta severitatea și pentru fiecare dintre aceste categorii. De exemplu, dacă sunteți, spuneți, barman și postați despre alcool mult, puteți spune ID-ului Watchdog să nu vă avertizeze atunci când conținutul legat de alcool este postat pe social media.

Ca și Identity Guard, ID Watchdog combină toată monitorizarea sa într-un raport de expunere. Raportul de expunere se referă mai ales la rețelele de socializare, ceea ce vă permite să știți dacă există informații pe care le partajați care vă pot pune în pericol. Nu este la fel de mare ca scorul de gestionare a riscurilor Ident Guard Guard, dar este totuși plăcut.

Asistență: cel mai bun ajutor de furt de identitate

Sprijinul și protecția sunt strâns legate atunci când vine vorba de protecția împotriva furtului de identitate. De obicei, veți contacta pentru a susține dacă ceva nu merge bine. Din această cauză, asistența telefonică non-stop este esențială, la fel ca și un fel de funcționalitate de chat în direct.

IdentityForce

Având în vedere cât de robuste sunt resursele de învățare pe care le oferă IdentityForce, ar trebui să ne surprindă la fel de puțin faptul că sprijinul său este excelent. Baza de cunoștințe amestecă educația și suportul răspunzând la întrebări despre serviciu și vă permite să obțineți o înțelegere mai profundă a modului de a vă proteja identitatea.

identityforce-review-knowledgebase

Așa cum este valabil pentru orice serviciu bun de protecție împotriva furtului de identitate, IdentityForce oferă asistență telefonică în permanență dacă aveți probleme. Reprezentanții de asistență pot răspunde la întrebări de bază, dar sunt în principal acolo pentru a vă ajuta să primiți o alertă pe care nu o puteți rezolva de unul singur. Dacă aveți o problemă mai puțin apăsătoare, puteți să trimiteți și un e-mail IdentityForce.

LifeLock

LifeLock nu a primit niciun nod din acest ghid, deoarece are caracteristici exagerate și lipsite. Acestea fiind spuse, suportul este excelent. Dacă nu știți, Norton deține LifeLock (citiți recenzia noastră de securitate Norton). Deoarece LifeLock este legat de un gigant antivirus, poate profita de sistemul de asistență robust pe care Norton îl are deja.

lifelock-review-knowledgebase

Bază de cunoștințe este prezentată în mod curat, există un forum în care puteți pune întrebări și repetări de asistență sunt disponibile la telefon 24/7. Asistența este disponibilă și în mai multe limbi. Când analizăm rețelele de socializare ale LifeLock, am găsit răspunsuri în engleză, spaniolă și chiar japoneză. 

Vorbind despre social media, LifeLock răspunde la întrebări prin Twitter și Facebook. Deși majoritatea serviciilor de protecție împotriva furturilor de identitate au social media, LifeLock este unul dintre puținele care răspunde efectiv la postările utilizatorilor. Puteți citi mai multe despre asta în recenzia noastră LifeLock.

myFICO

myFICO nu este într-adevăr un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate. Mai degrabă, este un serviciu complet de monitorizare a creditelor. Deși asta susține slab pentru protecție, myFICO se află într-o ligă proprie când vine vorba de sprijin. Este foarte mult un instrument educațional, iar suportul reflectă acest lucru. myFICO oferă multiple resurse pentru a afla mai multe despre credit și finanțe. 

Dacă întâmpinați probleme, puteți contacta prin e-mail sau telefon. Cu toate acestea, e-mailurile necesită un timp de livrare de două zile lucrătoare, iar asistența telefonică este disponibilă numai în timpul programului de lucru. Din fericire, puteți obține răspunsuri 24/7 pe forumurile myFICO.

myfico-review-forums

Deși nu este un înlocuitor adecvat pentru asistență directă, forumurile sunt foarte active. Analizând postările recente, aproape toate firele au avut răspunsuri în câteva minute. Puteți citi mai multe despre forumuri și sistemul de asistență în review-ul nostru MyFICO. 

Este demnă protecția împotriva furtului de identitate?

Aceasta este o întrebare dificilă de răspuns, deoarece ar putea fi un da sau nu, în funcție de circumstanțele tale. Doar așa suntem clar, un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate nu face nimic din ceea ce nu poți face singur. În afara furnizării asigurării, puteți monitoriza tot ceea ce poate oferi un serviciu de protecție. 

Acestea fiind spuse, acest lucru va dura mai multe ore de muncă în fiecare zi. Deși este ușor să îți verifici creditul aici și acolo, navigarea pe web-ul întunecat și extragerea bazei de date USPS Schimbare de adresă în fiecare zi nu este ușor. Cu excepția cazului în care puteți utiliza o IA care să o facă pentru dvs., monitorizarea fiecărei zone pe care o face un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate nu este posibilă. 

Nu aveți nevoie de protecție împotriva furtului de identitate, dar nu este o idee proastă să o aveți. Ca și cumpărarea unei asigurări, furtul de identitate este un joc de numere, deci cu cât poți stiva puntea în favoarea ta, cu atât mai puțin predispus să îți fie furată identitatea.

Tipuri de furt de identitate

Deși am folosit „furtul de identitate” ca termen larg în acest ghid, există anumite tipuri de care ar trebui să fiți conștienți. Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu cel puțin câteva tipuri de furt de identitate, dar există unele forme despre care poate nu ați auzit niciodată. 

Furtul identității contului

Furtul de identitate de cont este cea mai frecventă formă de furt de identitate. Atunci când un infractor are acces la conturile existente pe care le aveți, fie că sunt rețelele de socializare, băncile sau altfel. În plus, această formă de furt de identitate acoperă infractorii care deschid conturi noi pe numele tău. 

Din fericire, este ușor să detectați furtul de identitate al contului, mai ales dacă vă monitorizați contul de credit și conturile online. Deși un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate vă ajută să vă asigurați numărul de securitate socială, informațiile contului bancar și multe altele, furtul de identitate al contului este de obicei rezultatul unor parole slabe. 

Pentru a combate această problemă, asigurați-vă că utilizați o parolă lungă, generată aleatoriu pentru fiecare cont pe care îl aveți. Puteți genera și stoca parole folosind una dintre cele mai bune alegeri ale managerului de parole, cum ar fi Dashlane (citiți recenzia Dashlane). 

Furt de identitate

Furtul de identitate este utilizat atunci când un criminal nu poate primi un loc de muncă, de obicei ca urmare a cazierului judiciar. Îți vor folosi numărul de securitate socială și informațiile personale pentru a aplica pentru un loc de muncă pe numele tău. Deși vor încasa salariul pe numele tău, vei fi cel care câștigă plata pentru impozitul pe venit în fiecare an. 

Furtul de identitate fiscală

Furtul de identitate fiscală este atunci când un infractor depune impozite pe numele tău, primind orice declarație fiscală pe masă. Dacă v-ați depus taxele în SUA și IRS le-a respins, este posibil ca cineva să le fi depus deja pe numele dvs..

Furtul de identitate medicală

Furtul de identitate medicală este atunci când un atacator primește îngrijiri folosind asigurarea de sănătate. Pe lângă faptul că vă încurcați cu documentele medicale, furtul de identitate medicală vă poate afecta grav creditul. Dacă facturile nu sunt plătite, veți fi responsabil pentru cheltuieli. În funcție de modul în care atacatorul a folosit informațiile dvs., este posibil să puteți ignora facturile până când nu vor fi în colecții. 

Furtul de identitate criminală

În cele din urmă, furtul de identitate criminală este atunci când cineva îți folosește informațiile pentru o crimă pe care a comis-o. Acest lucru se manifestă de obicei prin ID-uri false, cum ar fi atunci când cineva ar putea, să zicem, să obțină un bilet de viteză și să ofere polițistului un ID fals cu informațiile dvs.. 

Cum să raportezi furtul de identitate

Raportarea furtului de identitate se va schimba în funcție de locul în care locuiți. Presupunând că trăiești în Statele Unite, raportarea nu este dificilă. Website-ul identtheft.gov oferă un proces simplu și în trei pași pentru raportarea furtului de identitate. Deși acesta este primul pas pe care trebuie să-l faci în raportarea furtului de identitate, nu este ultimul. 

identitate-furt-raport

În plus, puteți apela Comisia Federală a Comerțului la Linia directă de furt de identitate (877-438-4338). Acolo, un agent vă va ajuta să vă calmați nervii și să vă pregătiți un plan de recuperare. Este, de asemenea, o idee bună să apelați cele trei birouri majore de credit – Equifax, TransUnion și Experian – pentru a plasa o alertă de fraudă în registrul dvs. de credit.. 

După aceea, trebuie să aștepți și să sperăm că daunele nu vor fi prea grave. Este puțin probabil ca un infracțional să creeze prea multe probleme dacă aveți un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate, deoarece veți putea să implementați aceste acțiuni imediat după ce serviciul detectează o problemă..

Asigurarea furtului de identitate și prevenirea furtului de identitate

Cele mai multe dintre serviciile de mai sus asigură asigurarea și prevenirea furtului de identitate. Cu toate acestea, este important să cunoaștem diferența dintre cei doi. Asigurarea de furt de identitate vă acoperă în cazul în care identitatea dvs. este furată. Orice bani care sunt luați sau orice cheltuieli din buzunar pentru restabilirea identității dvs. sunt de obicei acoperite de politică. 

Prevenirea furtului de identitate, pe de altă parte, încearcă să oprească acest lucru în primul rând. Printr-o serie de servicii de monitorizare, prevenirea furtului de identitate vă ține la curent cu privire la locul în care se află informațiile dvs. și la modul în care acestea sunt utilizate.

Deși monitorizarea provine dintr-una dintre selecțiile noastre de mai sus, puteți participa și la prevenirea furtului de identitate. Există nenumărate modalități de a vă proteja, unele dintre ele includ mărunțirea oricăror documente importante, păstrarea privată a social media și instalarea unui program antivirus (citiți cel mai bun ghid pentru software antivirus).

Gânduri finale

Există o mulțime de opțiuni de protecție împotriva furtului de identitate, deși nu recomandăm unele dintre cele mai populare, cum ar fi LifeLock. Pe baza cercetării și experienței noastre, cele două cele mai bune opțiuni sunt Identity Guard și IdentityForce. Ambele oferă o protecție extinsă și o mulțime de funcții, pentru a porni. Deși nu este la fel de ieftin ca, să spunem, ADT, costul suplimentar merită. 

Dacă cumpărați pentru o familie sau în numele unui senior, EverSafe este și o opțiune bună. De asemenea, ne place prețul ID Watchdog. 

Cu ce ​​protecție împotriva furtului de identitate aveți de gând? De ce ai ales-o? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map