Cea mai bună protecție gratuită împotriva furtului de identitate pentru 2020

Protecția împotriva furtului de identitate este o afacere mare – trebuie doar să aruncați o privire la cel mai bun ghid al nostru pentru protecția împotriva furtului de identitate – dar, în ciuda acestui fapt, există o mulțime de pași pe care îi puteți face pe cont propriu, gratuit. Deși serviciile gratuite de protecție împotriva furtului de identitate nu vă vor duce până la un plan plătit, există opțiuni disponibile. 


În acest ghid pentru cea mai bună protecție gratuită împotriva furtului de identitate, vom derula cinci opțiuni care vă vor păstra identitatea în siguranță, fără a compromite alte aspecte ale securității online. Până la urmă, încrederea într-o companie cu numărul dvs. de securitate socială și informațiile contului bancar pentru un serviciu gratuit nu ar trebui să fie luate ușor. 

Opțiunile de mai jos vă vor proteja gratuit, dar vin adesea cu reclame pentru a face upgrade sau alte prevederi pentru service. Acestea fiind spuse, nu va trebui să plătiți un ban pentru a fi în siguranță. Citiți mai departe pentru a afla cele mai bune alegeri gratuite pentru protecția identității, precum și câteva opțiuni pentru a rezolva problema dvs..

Alegerea celei mai bune protecții gratuite împotriva furtului de identitate

Alegerea protecției gratuite împotriva furtului de identitate este ca și cum ai încerca să parcurgi un câmp minier. Orice serviciu care pretinde că este gratuit în timp ce solicitați informații sensibile precum numărul de securitate socială este suspect. Am pus la îndoială fiecare serviciu pe care l-am întâlnit de mai multe ori pentru a ne asigura că nu există nicio afacere amuzantă cu datele dvs.. 

Acestea fiind spuse, dacă sunteți preocupat de siguranța datelor dvs., cel mai bine este să mergeți cu un serviciu plătit. După cum puteți vedea în analiza noastră IdentityForce, plata aduce cu sine anumite beneficii, inclusiv mai multă acoperire, resurse de învățare mai bune și monitorizare mai robustă. Dacă sunteți blocați în numerar, există totuși modalități de a beneficia de protecție gratuită. 

Din păcate, nu este la fel de simplu ca să găsești un serviciu gratuit și să mergi cu el. După cum vom vedea în scurt timp, cele mai multe opțiuni ar trebui să includă un asterisc. Sunt gratuit din punct de vedere tehnic, dar este posibil să nu ofere protecție completă sau ar putea să vă solicite să aveți deja un alt abonament. 

În timpul căutării noastre, am fost nevoiți să ne întrebăm care este protecția împotriva furtului de identitate. Este un termen larg și, atunci când căutam servicii gratuite, a trebuit să devenim creativi. În scopul acestui ghid, nu am găsit neapărat furnizori care să ofere o protecție completă. La urma urmei, este foarte mult să ceri un serviciu gratuit. 

Mai degrabă, am căutat servicii care să ofere cel puțin o parte a protecției împotriva furtului de identitate, cum ar fi monitorizarea creditului sau restaurarea identității. Există câteva care acoperă toate bazele, dar majoritatea nu. Dacă este ceea ce căutați și sunteți dispus să vă plătiți pentru protecția dvs., asigurați-vă că citiți recenzia noastră pentru Guardia Identității.

Cea mai bună protecție gratuită împotriva furtului de identitate: AAA ProtectMyID Esential

ProtectMyID-ul AAA este un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate plătit, nu există nicio cale de înconjurător. Deși nu este la fel de scump ca LifeLock (citiți revizuirea noastră LifeLock pentru mai multe despre asta), ProtectMyID rulează cel puțin 11 USD pe lună pentru acoperire completă. Acestea fiind spuse, dacă sunteți deja membru AAA, puteți beneficia de protecție de bază cu planul „esențial” gratuit.

best-free-identitate-furt-protectie-aaa-esențiale

Planul „esențial” nu este suita de protecție completă, dar este încă potrivit pentru un pachet gratuit. Include monitorizarea creditului cu Experian, un raport de credit la înscriere, asistența de soluționare a fraudei și 10.000 USD în asigurarea de furt de identitate. 

Nu este nimic în comparație cu suma de 1.000.000 de dolari oferită de ID Watchdog, dar pentru prețul redus gratuit, este greu de plâns (citiți recenzia noastră pentru Watchdog). În afară de asta, planul este stearnic. „Esențial” include protecția portofelului pierdut, dar despre asta este vorba. Chiar și așa, pentru monitorizarea creditului și primirea unui raport complet, ProtectMyID „esențial” nu este o opțiune proastă dacă sunteți deja membru AAA.

Alte motive pentru care ne place AAA ProtectMyID Essential

Dacă decideți că vă place protecția împotriva furtului de identitate ProtectMyID de la AAA, puteți face upgrade la „deluxe” sau „platină”. Planul „deluxe” extinde monitorizarea creditului pentru a include Equifax și TransUnion, și vine cu un Experian VantageScore, pentru a fi pornit. În plus, asigurarea este de până la 1.000.000 USD și este inclusă monitorizarea web închisă. 

Pentru 11 dolari pe lună, „deluxe” este o ofertă bună. Puteți obține o protecție mai ieftină împotriva furtului de identitate – citiți un exemplu ADT Protecția împotriva furtului de identitate – dar nu cu funcțiile oferite de AAA. Dacă protejați o familie, puteți adăuga până la 10 copii în cont pentru 3,95 USD pe lună fiecare. 

În partea de sus a gamei se află „platină”, care este cu doar 5 dolari mai mult decât „deluxe”. Adăugă doar câteva funcții. Monitorizarea creditului este extinsă pentru a oferi alerte de utilizare, media dvs. socială este monitorizată, iar AAA va urmări serviciile de împrumuturi cu plată și listele de infractori sexuali pentru informațiile dvs.. 

Indiferent de planul pe care îl alegeți, membrii AAA Premier primesc o reducere la „deluxe” și „platină”. Dacă sunteți deja membru AAA, nu este niciun rău în încercarea serviciului gratuit. Dacă vă place, un upgrade merită foarte bine prețul.

TrueIdentity

TrueIdentity este un serviciu oferit de TransUnion, unul dintre cele trei mari birouri de credit. În mod surprinzător, protecția se referă doar la raportul dvs. TransUnion, astfel încât dacă doriți să vă monitorizați scorul cu Equifax și Experian, nu veți avea noroc. Chiar și așa, raportarea TransUnion este de obicei un serviciu plătit (citiți recenzia myFICO pentru un exemplu în acest sens).

best-free-identitate-furt-protectie-trueidentity

Cu toate acestea, apelarea la TrueIdentity la un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate este un pic generos. TrueIdentity nu oferă nicio scanare profundă. Mai degrabă, se concentrează exclusiv pe raportul TransUnion, monitorizându-l pentru orice modificări critice ale scorului dvs. Acestea fiind spuse, vi s-au oferit actualizări nelimitate la scor. 

Aspectul de protecție intră în joc cu blocajul său de credit cu o singură atingere, care vă permite să blocați creditul cu un singur clic sau să atingeți. Desigur, acest lucru se aplică numai raportului dvs. TransUnion, dar este mai bun decât nimic. De asemenea, site-ul spune că puteți primi până la 25.000 de dolari în asigurare, însă, urmărind condițiile de serviciu, nu se menționează. 

Alte motive pentru care ne place adevărata identitate

Nimic din viață nu este cu adevărat gratuit, așa că ar trebui să fie o mică surpriză faptul că TrueIdentity monetizează undeva în lanț. În acest caz, TransUnion vă monetizează datele. Politica de confidențialitate spune că „… pentru a primi calitatea de membru gratuit, trebuie să fiți de acord să primiți oferte vizate.”

Acest lucru este ironic, având în vedere că o mare parte a protecției împotriva furtului de identitate renunță la ofertele de marketing. Chiar și așa, cerșetorii nu pot fi alegători. Deși TrueIdentity vă monetizează datele, acesta oferă o protecție împotriva furtului de identitate și asigură o asigurare de până la 25.000 USD. 

Dacă decideți că aveți nevoie de mai multă acoperire sau doriți să monitorizați Equifax pe lângă TransUnion, TrueIdentity oferă și Credit Lock Plus. Este costisitor cu 24,95 USD pe lună, dar are o acoperire de 1.000.000 USD și posibilitatea de a vă bloca creditul la mai multe birouri.

Sesam de credit

Fondat în 2010, Credit Sesame este unul dintre cele mai vechi servicii gratuite de monitorizare a creditelor din jur. De asemenea, oferă și protecție gratuită împotriva furtului de identitate. Calitatea de membru gratuită este, în mod surprinzător, restrictivă, oferind scoruri lunare de credit de la TransUnion și de monitorizare cu un singur birou. Totuși, vine și cu o asigurare de furt de identitate cu 50.000 de dolari. 

best-free-identitate-furt-protecție-credit de susan

O acoperire mai mare, comparativ cu celelalte opțiuni ale noastre, s-a evidențiat ca un steag roșu. Cu toate acestea, analizând politica de confidențialitate, nu se întâmplă nimic rău intenționat. Sesame de credit poate și va colecta informații agregate pentru a fi trimise partenerilor de marketing, dar este clar că niciodată nu se distribuie informații de identificare personală.

Se pare că politica de confidențialitate și condițiile de serviciu se aplică serviciilor gratuite și premium, deoarece nu se menționează nicio diferență între cele două. Deși probabil că Sesame de credit câștigă bani pentru vânzarea de informații generalizate, planul gratuit pare o reclamă pentru serviciile sale premium, mai mult decât orice. 

Deși nu este ideal, putem afla în urma acestui lucru, în special cu cât de mult oferă oferta Sesame de Credit. Sunteți restricționat doar la monitorizarea creditelor, dar cu o acoperire de 50.000 de dolari gata, este greu să vă plângeți. 

Alte motive pentru care ne place susanul de credit

Credit Sesame împarte pachetele plătite în trei niveluri. Dacă sunteți înclinat să treceți la un plan premium – acesta pare a fi obiectivul Credit Sesame, la urma urmei – cu planul „avansat” veți avea acces la scorurile de credit zilnice și la rapoartele lunare de credit din toate cele trei birouri și cu „pro” planifică să primești și asistență pentru rezolvarea fraudelor 24/7. 

Cu toate acestea, doar cel mai scump plan oferă o protecție completă împotriva furtului de identitate. Planul „platină” vine cu web obscur, înregistrări publice și monitorizare a securității sociale, deși la un preț destul de ridicat. 

Deși ne place planul gratuit al Credit Sesame, opțiunea „platină” plătită este prea scumpă la 20 de dolari pe lună. Dacă vă interesează un pachet plătit, nu uitați să citiți recenzia noastră EverSafe.

Credit Karma

Credit Karma este un alt instrument popular de verificare a creditului. Este gratuit, permițându-vă să verificați scorurile de la Equifax și TransUnion atât cât doriți. Acestea fiind spuse, nu este tehnic un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate. 

best-free-identitate-furt-protecție-credit Karma

Mai degrabă, este doar un instrument de monitorizare a creditului și un instrument de monitorizare a creditului. Acestea fiind spuse, gratuit, este un prim pas bun în protejarea identității tale. Credit Karma oferă rapoarte detaliate de la două dintre cele trei birouri majore, permițându-vă să fiți la curent cu ceea ce vă afectează scorul de credit. Dacă apare ceva, puteți începe procesul de restaurare imediat. 

Pentru cei care caută să-și protejeze gratuit identitatea, Credit Karma este una dintre cele mai eficiente rute. Deși nu vă va monitoriza creditul pentru dvs. – sau web-ul întunecat, în acest caz, acesta vă prezintă raportul de credit într-o manieră ușor digerabilă. Mai mult, Credit Karma oferă sugestii pentru îmbunătățirea creditului. 

Dacă identitatea dvs. este furată, Credit Karma vă poate ajuta în continuare. Din tabloul de bord, puteți vedea încălcările recente ale datelor și puteți activa protecția creditului. Ultimele funcții vă vor bloca creditul cu Equifax și TransUnion, ceea ce înseamnă că nimeni nu vă poate deschide un cont folosind numele dvs..

Alte motive pentru care ne place Karma de credit

Ca instrument de succes financiar, Credit Karma depășește simpla monitorizare a creditului. Folosind raportul dvs., Credit Karma vă permite să răsfoiți oportunități de împrumut, împrumut auto și cărți de credit. Deși nu garantează aprobarea, Credit Karma face recomandări în funcție de scorul, utilizarea creditului și istoricul creditului. 

În plus, există o mulțime de resurse pentru înțelegerea finanțelor la un nivel mai profund. Credit Karma oferă calculatoare de împrumuturi, un simulator de scoruri de credit și o căutare de bani nerevendicați. Toate aceste instrumente sunt ușor accesibile din tabloul de bord și, desigur, sunt oferite gratuit. 

Acestea fiind spuse, „gratuit” este limita pentru Karma de credit. Spre deosebire de adevărata protecție împotriva furtului de identitate, Credit Karma nu oferă monitorizare sau scanare avansată. Va trebui să faceți toate lucrările piciorului și nu există nicio cale de actualizare.

Faceți-vă singur cu Comisia Federală pentru Comerț

Vă puteți proteja întotdeauna și identitatea dvs. Deși abordarea DIY necesită diligență și muncă, aceasta poate fi realizată. Un prim serviciu de monitorizare a creditelor, precum Credit Karma, este un prim pas bun. Cu toate acestea, trebuie să aveți alte măsuri de securitate. 

În primul rând, asigurați-vă că fiecare cont online vă are o parolă aleatorie, unică. Puteți utiliza propriul instrument generator de parole pentru a crea unul și cel mai bun manager de parole pentru a-l stoca. Furnizorul nostru cel mai bine cotat este Dashlane, ceea ce se întâmplă să facă și lista noastră cu cei mai buni manageri de parole gratuite (citiți recenzia Dashlane). 

Parolele sunt de obicei cheia furtului de identitate în epoca modernă. Odată ce un atacator are una dintre parolele tale, conturile online și informațiile personale se pot dezvălui ca un spool. Din fericire, atunci când utilizați parole unice, aleatorii, șansele să se întâmple sunt minime. 

În afara setării parolelor puternice, vă puteți proteja identitatea cu protecția împotriva malware. Cel mai bun software antivirus vă va ajuta să vă protejați la nivel local, dar există și o mulțime de instrumente gratuite pe care le puteți utiliza. Citiți cele 99 de instrumente pentru a vă proteja ghidul de confidențialitate pentru a afla despre acestea.

Alte motive pentru care ne place să ne descurcăm

Din păcate, chiar dacă faceți toți pașii adecvați, furtul de identitate se poate întâmpla în continuare. Deși este puțin probabil, este posibil. Dacă sunteți în SUA, totuși, puteți face pași pentru a stabili sângerarea. Comisia Federală a Comerțului (FTC) are un site web pe care îl puteți utiliza pentru a raporta furtul de identitate. După ce ați răspuns la câteva întrebări, FTC vă va ajuta să puneți la cale un plan de recuperare. 

Pe lângă furnizarea de planuri de recuperare, FTC menține, de asemenea, o pagină de recomandări pentru a vă asigura identitatea. Deși procesul nu este la fel de perfect ca în cazul serviciilor de protecție împotriva furtului de identitate plătit, FTC oferă resurse valoroase și gratuite pentru victimele furtului de identitate.

Ce este protecția împotriva furtului de identitate?

Protecția împotriva furtului de identitate este un termen vag și a trebuit să întindem definiția în scopurile acestui ghid. În general, însă, protecția împotriva furtului de identitate constă în credit, internet închis, securitate socială și monitorizare bancară, precum și o formă de asigurare de furt de identitate. Acestea fiind spuse, protecția împotriva furtului de identitate poate avea o definiție mai largă. 

Pe scurt, protecția împotriva furtului de identitate este orice vă ajută să deveniți conștienți de cineva care utilizează informațiile dvs. personale. Serviciile plătite și gratuite sunt măsuri de reacție, oferindu-vă instrumentele pentru a identifica și a răspunde la furtul de identitate. Multe dintre măsurile proactive pe care le puteți lua împotriva furtului de identitate sunt complet gratuite. 

Cel mai bun mod de a gândi protecția împotriva furtului de identitate este ca asigurarea. Vă acoperă, în mod monetar și altfel, în cazul în care identitatea dvs. va fi furată. Totuși, nu este un sistem nepermis. Vă puteți reduce șansele de furt de identitate, dar nu există un instrument magic care să vă protejeze full-stop. 

Am nevoie de protecție împotriva furtului de identitate?

Protecția împotriva furtului de identitate, în majoritatea cazurilor, merită. Deși există o mulțime de pași pe care îi puteți face pe cont propriu, trebuie achiziționate soluționarea fraudelor și asigurarea. Există opțiuni gratuite care oferă o privire asupra acestui lucru. Cu toate acestea, dacă doriți să vă protejați identitatea, plătiți pentru un serviciu dacă sunteți cel mai bun pariu. 

După cum am menționat, vă puteți monitoriza creditul, contul bancar și chiar site-ul închis pe cont propriu gratuit. Nu este ușor, însă. Asigurarea și soluționarea fraudei reprezintă aspecte majore ale protecției împotriva furtului de identitate. Cu toate acestea, nu poate fi subestimată importanța de a avea o locație centralizată pentru monitorizarea dvs.. 

În general, protecția împotriva furtului de identitate este ceva de care nu ar trebui să ai nevoie, dar vei fi bucuros că există acolo. Vă recomandăm să găsiți un serviciu care să se încadreze cu ușurință în bugetul dvs., deoarece obiectivul este să continuați să plătiți fără a vă fi furată identitatea.

Gânduri finale

Dacă încercați să economisiți bani, cea mai bună cale de protecție împotriva furtului de identitate o faceți singuri. Cu toate acestea, ne plac „esențialele” ProtectMyID pentru membrii AAA, iar Sesame de credit nu este rău. Acestea fiind spuse, nu sunt la fel de cuprinzătoare ca serviciile plătite și pot pune informațiile dvs. personale în pericol de extragere a datelor. 

Cum îți protejezi identitatea? Mergi cu o opțiune gratuită sau una plătită? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map