Avast VPN vs ExpressVPN: Cum se măsoară SecureLine în 2020?

Astăzi, ne uităm la doi furnizori VPN care sunt, probabil, nume de gospodărie, cel puțin în lumea securității cibernetice, dar din motive foarte diferite. ExpressVPN este unul dintre – dacă nu cel mai bun – VPN pe piață astăzi. Are multe funcții, viteze excelente și securitate de top, despre care puteți citi în recenzia ExpressVPN. 


Avast, pe de altă parte, deține o cotă de piață mare de software anti-malware. Puteți citi despre acest software anti-malware în revista noastră Avast Pro, dar astăzi ne uităm la încercarea Avast de a face VPN cu SecureLine VPN. 

În review-ul nostru Avast SecureLine VPN, nu am fost prea impresionați de performanțele sale generale, dar am descoperit că este foarte ușor de utilizat și avea viteze excelente. Am decis că ar fi interesant să-i aruncăm pe acești doi giganți unul împotriva celuilalt într-un meci Avast SecureLine VPN vs. ExpressVPN.

Configurarea unei lupte: Avast VPN vs. ExpressVPN

Pentru a avea o concurență echitabilă, trebuie să existe reguli. Am dezvoltat o nouă față-în-față pentru ca aceste VPN-uri să concureze. Rundele includ lucruri precum viteza, securitatea, ușurința în utilizare și performanța de streaming.. 

Fiecare dintre aceste categorii este ponderată în mod egal, deoarece fiecare este un aspect critic pe care îl caută oamenii atunci când aleg un VPN. În fiecare rundă, ne uităm la modul în care furnizorii se compară între ei, apoi alegem un câștigător. Învingătorului fiecărei runde i se atribuie un punct, iar cel cu cele mai multe puncte la final este declarat campion.

1

Viteză

Am testat fiecare VPN în aceleași cinci locații din întreaga lume pentru a le compara. De asemenea, am luat o măsurare de bază a vitezei noastre de internet fără niciun VPN pentru a vedea cât de mult a pierdut performanța pe care a avut-o fiecare VPN..

Avast VPN viteze

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Marea Britanie)13194.3012.24
Germania49191.789.74
Rusia11439.396,03
Brazilia22841,301.12
NE.8575.042,62
Coreea de Sud47218.943,07

Viteze ExpressVPN

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
neprotejata9161.8310.22
Locație inteligentă-Kansas City44105.497,94
Toronto3590.577,89
Amsterdam145103.124,48
Singapur24485.472,98
Japonia163100.824,84

ExpressVPN și Avast SecureLine VPN au avut un efect impresionant, fiecare lovitură de tranzacționare în anumite locații cu timp de ping și viteze de descărcare. Am văzut că ExpressVPN a bătut Avast SecureLine în timp de ping în trei locații, în timp ce Avast VPN a fost în fața a două locații.

În ceea ce privește vitezele de descărcare, Avast SecureLine VPN a reușit să obțină o lățime de bandă mai mare în trei din cinci locații, ceea ce a fost destul de surprinzător, având în vedere că ExpressVPN a făcut excepțional de bine în trecut, așa cum puteți vedea în cel mai rapid VPN-urile noastre. 

Acestea fiind spuse, ExpressVPN a bătut Avast cu viteze de încărcare în fiecare locație. Totuși, ceea ce este mai mult este că experiența reală de utilizare a ExpressVPN s-a simțit mult mai receptivă. 

VPN-ul Avast SecureLine poate dura adesea două sau trei secunde pentru ca paginile să înceapă să se încarce, dar după aceea, părea să utilizeze bine viteza sa. ExpressVPN, pe de altă parte, s-a încărcat foarte repede, indiferent de ce server am folosit. 

Datorită naturii retrocedante a vitezei pe care le-am văzut la testare, această diferență din lumea reală este factorul decisiv și câștigă ExpressVPN în această rundă.

Runda: punct de viteză pentru ExpressVPN

Logo Avast SecureLine VPN
Logo ExpressVPN

2

Streaming

Am început testarea noastră de streaming pe cel mai neiertător site de acolo, când vine vorba de a refuza utilizatorii VPN: BBC iPlayer. ExpressVPN a reușit să reducă cu ușurință blocajul BBC, așa cum a fost Avast SecureLine VPN când am folosit serverul dedicat de streaming din Marea Britanie.

Avast-SecureLineVPN-Streaming-BBCIplayer

Deși ExpressVPN nu are servere dedicate pentru streaming, toate serverele sale par să funcționeze foarte bine pentru această sarcină, fără modificări speciale.. 

SecureLine VPN are servere de streaming dedicate și și-a făcut drum în conținutul BBC iPlayer, dar dacă credeți că puteți utiliza Avast SecureLine VPN pentru Netflix, poate fi necesar să vă reconsiderați. Netflix a primit un mesaj de eroare când am încercat să îl accesăm de pe serverul de streaming din Statele Unite.

Acest lucru face ca această rundă să fie o victorie clar pentru ExpressVPN, întrucât a putut să ajungă la orice site de streaming pe care l-am încercat, chiar și fără servere de streaming dedicate. Acest lucru ar trebui să fie o surpriză pentru aproape nimeni, deoarece ExpressVPN a câștigat numărul unu pe cel mai bun VPN al nostru pentru a transmite un articol în urmă.

Runda: Punct de streaming pentru ExpressVPN

Logo Avast SecureLine VPN
Logo ExpressVPN

3

Securitate și confidențialitate

Avast SecureLine VPN nu oferă utilizatorilor nicio alegere atunci când vine vorba de protocoale și criptare. În schimb, blochează utilizatorii Windows în criptarea AES-256 și protocolul OpenVPN. Dacă consultați articolul nostru de securitate VPN, veți vedea că această combinație este de top și vă va păstra în siguranță și sunet în timp ce sunteți online. 

Utilizatorii Apple care doresc să utilizeze VPN-ul Avast vor fi blocați în protocolul IKEv2, care este folosit deoarece se joacă mai bine cu sistemele de operare Apple, mai mult decât OpenVPN. De asemenea, oferă performanțe și stabilitate mai fiabile, oferind în același timp utilizatorilor protecție solidă. 

ExpressVPN oferă de asemenea utilizatorilor standardul de aur al OpenVPN cu AES-256, precum și câteva alte opțiuni de protocol, cum ar fi L2TP și PPTP, pe care de fapt nu le-am recomanda oricui să le folosească, dar este plăcut să avem opțiunea. Extensia ExpressVPN pentru browsere adaugă și câteva straturi suplimentare de securitate, cum ar fi prevenirea geolocalizării HTML5.

protocol opțiuni expressvpn-review-

În cazul în care lucrurile se destramă pentru Avast SecureLine VPN este atunci când vine vorba de confidențialitatea utilizatorului. Avast are o politică de confidențialitate complicată, care mărturisește că Avast VPN păstrează jurnalele. 

Nu numai asta, dar săpat în istoricul companiei arată că jurnalul VPN Avast a fost folosit de forțele de ordine pentru a potrivi adresa de e-mail cu un IP pentru a localiza pe cineva. 

 

Politica de confidențialitate a ExpressVPN este mult mai concisă și mai transparentă, iar ExpressVPN nu a transmis niciodată informații autorităților guvernamentale, deoarece nu are adrese IP sau nimic care ar ajuta cu adevărat la o anchetă. Acest lucru este consolidat și de faptul că este eliminat din Insulele Virgine Britanice, care are legi excepționale de confidențialitate.

Runda: Punct de securitate și confidențialitate pentru ExpressVPN

Logo Avast SecureLine VPN
Logo ExpressVPN

4

torrenting

Secțiunea anterioară este strâns legată de problema torrentingului. Atât ExpressVPN cât și Avast Secure VPN permit torrenting pe platformele lor. De fapt, Avast SecureLine VPN chiar ajunge până la a oferi servere dedicate P2P, pe care ExpressVPN nu. 

Avast-SecureLineVPN-client-server

Totuși, la fel cum am discutat cu streaming, serverele dedicate pentru ceva nu înseamnă întotdeauna o performanță mai bună sau o securitate superioară. Atât ExpressVPN cât și Avast SecureLine VPN vă vor păstra conexiunea sigură și privată în timp ce faceți un torent, și ambele oferă viteze solide în timpul descărcării..

Cu toate acestea, ceea ce contează cu adevărat este faptul că ExpressVPN este în esență incapabil să ofere informații despre tine autorităților (în special dacă plătești cu bitcoin, despre care vom discuta în scurt timp), în timp ce Avast VPN păstrează jurnalele de adrese IP și le-a predat autorităților..

Deci, dacă te-ai întreba dacă Avast VPN este bun pentru torrenting, răspunsul scurt este nu. În contrast cu această lipsă de confidențialitate de la Avast VPN, ExpressVPN are, de asemenea, avantajul unei tunelări divizate, permițându-vă să alegeți ce aplicații folosesc conexiunea VPN și care utilizează internetul obișnuit.. 

expressvpn-review-settings

Acest lucru înseamnă că poți să torești ceva cu o conexiune VPN sigură, în același timp descărcând alte fișiere mai puțin sensibile sau pur și simplu navigând pe web pe o conexiune cu viteză maximă, neprotejată. 

Runda: punct de torentare pentru ExpressVPN

Logo Avast SecureLine VPN
Logo ExpressVPN

5

Locații server

Avast SecureLine VPN are 55 de servere în 34 de țări diferite. Răspândirea generală a serverelor este respectabilă, unele locații greu de găsit primind o atenție atât de necesară, cum ar fi Noua Zeelandă și Brazilia, dar majoritatea țărilor au un singur server. Aceasta poate provoca probleme de lățime de bandă și poate duce la o performanță mai lentă în timpul orelor de utilizare maxime. 

În schimb, ExpressVPN are peste 2.000 de servere în 94 de țări. Acesta este unul dintre cei mai bogați server care contează astăzi pe piață și oferă rețelei ExpressVPN infrastructura necesară pentru a face față încărcărilor extraordinare de lățime de bandă.

server de-locatii expressvpn-review-

Singurul VPN care bate acest număr de locații este HideMyAss, despre care puteți citi în recenzia noastră HideMyAss. Oferă utilizatorilor acces virtual la 290 de locații de server din 190 de țări. Ce este interesant în acest sens este faptul că HideMyAss este deținut de Avast, ceea ce ne face să ne întrebăm de ce numărul de server SecureLine VPN pare atât de slab. 

Rotund: Locații server punct pentru ExpressVPN

Logo Avast SecureLine VPN
Logo ExpressVPN

6

Conexiuni simultane

Vom începe să analizăm conexiunile simultane cu ExpressVPN, deoarece acestea ușurează lucrurile. În esență, ExpressVPN oferă un singur plan cu mai multe intervale de timp, despre care vom vorbi mai detaliat în secțiunea următoare, dar toate aceste opțiuni permit cinci conexiuni simultane.

Avast SecureLine VPN nu este atât de simplu. Are multe planuri disponibile în diferite intervale de timp, majoritatea acestor planuri acoperind doar un singur dispozitiv. Cu toate acestea, există un plan cu mai multe dispozitive Avast care permite utilizatorilor să protejeze până la cinci dispozitive. 

Avast-SecureLineVPN-site-ul Preturi

Deoarece ambii furnizori oferă un plan cu cinci conexiuni, această rundă se încheie pur și simplu în egalitate. Dacă sunteți cineva cu o mulțime de dispozitive care trebuie protejate, vă recomandăm să consultați CyberGhost fie în recenzia noastră dedicată CyberGhost, fie în meciul nostru ExpressVPN vs. CyberGhost..

Runda: conexiuni simultane Fără câștigător clar, puncte pentru ambele

Logo Avast SecureLine VPN
Logo ExpressVPN

7

Prețuri

ExpressVPN este una dintre opțiunile mai scumpe atunci când vine vorba de VPN-uri. Dacă consultați unele dintre celelalte articole de potrivire, cum ar fi ExpressVPN vs. IPVanish, veți vedea că ExpressVPN a pierdut această rundă de mai multe ori în trecut. 

Așa cum am menționat deja, ExpressVPN oferă un singur plan în trei perioade: o lună, șase luni și 15 luni, ceea ce este, din punct de vedere tehnic, un abonament de un an, cu trei luni gratuite introduse. Acest plan este similar în ceea ce privește prețul cu multi-dispozitivul Avast SecureLine VPN plan.

Cu toate acestea, prețul VPN Avast include, de asemenea, multe opțiuni cu un singur dispozitiv care oferă o valoare excelentă pentru cei care sunt interesați să protejeze doar un dispozitiv. Aceasta este o ofertă deosebit de mare pentru cei care doresc doar să obțină un VPN pentru telefonul lor, întrucât un plan anual de un singur telefon vine cu un preț redus de 20 $ pe an.. 

Spre deosebire de ExpressVPN, Avast VPN oferă un proces gratuit care oferă utilizatorilor șapte zile pentru a încerca VPN-ul fără a le oferi informații. Acesta nu este chiar la fel de generos ca planul gratuit al ProtonVPN, despre care puteți citi în recenzia noastră de ProtonVPN, dar este o modalitate excelentă de a încerca o VPN, cu toate acestea.. 

Pe lângă proba gratuită, este posibil să anulați și Avast VPN și să obțineți o rambursare dacă faceți acest lucru în termen de 30 de zile de la înregistrare, dar această opțiune este disponibilă și cu ExpressVPN. În ceea ce privește opțiunile de plată, Avast acceptă doar carduri de credit sau debit și PayPal, în timp ce ExpressVPN acceptă acestea, precum și bitcoin și alte aproximativ o duzină. 

Este greu de spus care dintre acestea este mai bun din punct de vedere al prețurilor. Avast VPN oferă un proces gratuit, dar ExpressVPN acceptă bitcoin și alte câteva forme de plată pe care Avast nu le are. Avast oferă tone de planuri care pot economisi bani utilizatorilor cu un singur dispozitiv, dar planul cu mai multe dispozitive face ca prețurile să fie comparabile. 

În cele din urmă, care dintre aceste modele de prețuri este mai bun pentru dvs. va depinde de individ, ceea ce înseamnă că vom numi această rundă egalitate. 

Runda: Prețuri Fără câștigător clar, puncte pentru ambele

Logo Avast SecureLine VPN
Logo ExpressVPN

8

Ușurința în utilizare

La prima vedere, ambele VPN-uri oferă o experiență de utilizator solidă. Clientul Avast VPN este destul de gol, dar acest lucru face ușor să găsiți ceea ce căutați. Pe de altă parte, ExpressVPN are multe altele, mai ales în meniul de setări. Cu toate acestea, reușește să mențină lucrurile bine organizate în interfață, ceea ce îl face la fel de ușor de utilizat ca și interfața Avast mai simplă.

expressvpn-review-lansare

După ce am folosit fiecare software pentru ceva timp, am găsit o particularitate cu clientul Avast. Ori de câte ori am încercat să facem clic și să îl tragem în jurul valorii, fereastra nu se va mișca fără probleme cu mouse-ul nostru. În schimb, s-a bâlbâit în jurul ecranului.

Desigur, aceasta a fost un pic în ceea ce privește și am considerat că ar putea fi ceva în neregulă cu computerul nostru, dar fiecare altă fereastră încă funcționa bine când le-am mutat. 

Avast-SecureLineVPN-client-Disconnected

De asemenea, a existat o întârziere între momentul mutării mouse-ului și momentul schimbării ferestrei VPN Avast. Această întârziere a făcut practic imposibilă plasarea ferestrei unde am vrut să meargă, deoarece chiar și atunci când am oprit mișcarea mouse-ului, fereastra va continua să călătorească un moment înainte de a se opri și. 

Acest lucru a introdus o amortizare pe interfața care este ușor de utilizat, iar lipsa unor probleme de acest fel cu ExpressVPN înseamnă că oferim această rundă ExpressVPN. 

Runda: Punct de prietenie pentru utilizator ExpressVPN

Logo Avast SecureLine VPN
Logo ExpressVPN

9

Caracteristici

Există câteva caracteristici de bază pe care le căutăm mereu și așteptăm să le vedem în fiecare VPN. Aceste caracteristici esențiale includ un fel de abilitate de conectare automată și un comutator de ucidere. Ambele aceste caracteristici au un impact profund asupra securității serviciului, astfel încât nefiind una dintre acestea nu va afecta negativ VPN-ul. 

Avast-SecureLineVPN-client-Splash

Ambii furnizori au aceste caracteristici disponibile, dar ExpressVPN oferă o execuție generală mai bună. De exemplu, Avast SecureLine VPN are comutatorul de dezactivare oprit în mod implicit, pe care nu îl recomandăm niciodată, în timp ce ExpressVPN îl are pornit din start-go. 

Deoarece ambele VPN oferă cele mai critice caracteristici, am analizat ce funcții suplimentare sunt incluse pentru a determina care VPN este mai bună. Așa cum am văzut de multe ori înainte, cum ar fi în articolul nostru ExpressVPN vs. TunnelBear, ExpressVPN poate fi foarte greu de învins când vine vorba de funcții.

ExpressVPN a împărțit tunelurile, care este o caracteristică incredibil de versatilă, care este surprinzător de greu de găsit, un alt exemplu primitor fiind găsit în recenzia noastră StrongVPN. 

Tunelul Split permite utilizatorilor să aleagă ce programe utilizează conexiunile protejate ale VPN și care utilizează conexiunea la internet neprotejată mai rapid și mai deschisă. Mai mult, ExpressVPN oferă o caracteristică excelentă de testare a vitezei.

expressvpn-review-viteza-test

În plus, așa cum am menționat în secțiunea „securitate”, ExpressVPN oferă patru opțiuni de protocol, în timp ce Avast oferă doar una. Avast, de asemenea, nu are tuneluri divizate. Cu opțiunile de conectare automată și de conectare automată, precum și tunelurile împărțite și opțiunile de securitate mai diverse, ExpressVPN este un element fără probleme în această rundă.

Runda: Caracteristici Punct pentru ExpressVPN

Logo Avast SecureLine VPN
Logo ExpressVPN

10

Gânduri finale

În final, ExpressVPN a câștigat aproape fiecare rundă. Nu am putut folosi Avast VPN pentru Netflix, în timp ce ExpressVPN nu a avut probleme. Am avut probleme cu interfața Avast care se mișcă în mod ciudat atunci când am încercat să o repoziționăm și am constatat, de asemenea, că Avast urmărește informațiile utilizatorilor și chiar le-a transmis autorităților.

Câștigător: ExpressVPN

ExpressVPN nu are niciuna dintre aceste probleme și, în plus, oferă funcții mult mai mari decât VPN Avast SecureLine. Decizia este clară: ExpressVPN este opțiunea mai bună aici. Dacă aveți experiență cu oricare dintre acești furnizori, informați-ne în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map