Revizuirea stelară a recuperării datelor – actualizată în 2020

Revizuirea stelară a recuperării datelor

Topul nostru de recuperare a datelor, Stellar oferă o interfață ușor de utilizat, scanări rapide și detaliate și o gamă largă de opțiuni. Nu puteți greși în alegerea acestei soluții, deși kilometrajul dvs. poate varia în funcție de rezultatele acesteia.


Cel mai bun software de recuperare a datelor

Brandul Stellar este unul dintre cele mai de renume branduri de software IT astăzi datorită unei game largi de utilități de date concepute pentru a salva utilizatorii în situații dificile. Pe parcursul acestei revizuiri, vom analiza soluția de recuperare a datelor a companiei, numită Data Recovery Professional, care funcționează atât pentru Mac și Windows OS.

Recuperarea datelor stelare poate fi utilizată pentru a reînvia fișierele pe care le-ați șters, o aplicație, sistemul de operare sau un virus. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a recupera date de pe hard disk-uri blocate sau corupte, sau șterse, RAW sau partiții care nu se montează.

Avantajele care ne plac sunt posibilitatea de a recupera date de pe hard disk-uri externe, unități flash USB și CD-uri sau DVD-uri deteriorate. Instrumentul acceptă, de asemenea, clonarea, care poate fi folosită pentru a copia întregul sistem de fișiere sau un volum pe un hard disk nou în cazul în care al tău eșuează..

Pentru a-l rezuma, Stellar funcționează eficient și are unul dintre cei mai bogați vrăjitori ai oricărui instrument de recuperare de date testat de noi, cu opțiuni de scanare după tipul fișierului, scanare directoare specifice și fișiere de previzualizare în timp ce scanarea este încă în curs..

Am fost atât de impresionați de Stellar după ce l-am trecut prin regimul nostru de testare, încât l-am numit instrumentul nostru de recuperare a datelor de top pentru PC în cel mai bun program de recuperare a datelor de recuperare a datelor. Citiți mai departe pentru a afla întreaga gamă de capacități, plus în cazul în care se încadrează puțin.

Anterior

Următor →

Alternative pentru recuperarea stelară a datelor

Prețuri & Licensing

O licență tipică Stellar se aplică unui singur dispozitiv și este bună pentru viață. Pentru profesioniștii IT, există licențe pentru seturi de instrumente, care vă permit să utilizați software-ul pe orice computer și orice sistem de operare, fie Windows, Mac sau Linux.

Costul pentru recuperarea datelor nu este ieftin, dar este în concordanță cu alte soluții de top precum EaseUS (citiți recenzia noastră de recuperare date EaseUS Wizard) și Prosoft (Prosoft Engineering Data Rescue). Ne place că există o ediție mai ieftină „acasă”, dar incapacitatea sa de a recupera fișierele din spațiul de stocare RAW înseamnă că nu vă va ajuta cu unul dintre cele mai comune scenarii de pierdere de date..

Pentru o alternativă mai ieftină, consultați analiza CleverFiles Disk Drill.

Caracteristici

Iată un scurt rezumat al caracteristicilor principale ale Stellar Data Recovery Professional. Am evidențiat acest pachet software, deoarece oferă recuperare partiție RAW, o caracteristică importantă pentru orice software de recuperare a datelor.

Sigla de recuperare a datelor stelarewww.stellardatarecovery.com

Începe de la 417 dolari pe lună Toate planurile

Versiune

Versiune
Windows, Mac, Linux

Opțiuni de scanare

Scanare rapidă

Scanare amanuntita

Sortează după tipul fișierului

Scanați după tipul fișierului

Capabilități de scanare

Scanare completă pe hard disk

Recuperare fișier șters / pierdut

Recuperare partiție coruptă

Recuperarea partiției șterse

Dispozitiv USB bootabil
Mac numai

CD-ul de recuperare
Vandut separat

clonarea

Recuperare externă

Recuperare unitate externă

Recuperare de suport amovibil

Recuperare card SD

Recuperare optică de stocare

A sustine

Caracteristicile care nu sunt oferite includ atât recuperarea serverului, cât și recuperarea RAID, cu toate acestea, Piriform le oferă dacă este important pentru dvs. Citiți recenzia noastră Piriform Recuva Pro pentru mai multe despre acest aspect.

Ambele sunt incluse în ediția mai scumpă „tehnician” a Stellar Data Recovery. De asemenea, spre deosebire de alte instrumente (cum ar fi Data Rescue PC4), dacă doriți recuperarea discului de pornire, va trebui să plătiți în plus 20 de dolari. Un disc de pornire vă permite să recuperați datele de la un computer care nu se va porni din cauza unei partiții de pornire corupte.

Stellar acceptă recuperarea majorității tipurilor de fișiere. Lista include:

 • Documente: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Imagini: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Audio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videoclipuri: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arhive: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

În rarele cazuri în care un tip de fișier nu este acceptat, software-ul vă permite să definiți tipuri de fișiere noi dacă aveți cinci probe pe care le poate utiliza pentru a învăța de la.

Stellar acceptă, de asemenea, sistemele de fișiere comune utilizate de Windows și Mac:

 1. Windows: FAT, NTFS
 2. Mac: HFS, HFS+
 3. Depozitare amovibilă: ExFat

Procesul de recuperare

Pe parcursul acestui segment, analizăm procesul de recuperare de bază pentru recuperarea stelară a datelor. Pașii pe care îi acoperim reprezintă cele două dintre cele mai comune proceduri pe care utilizatorii vor fi derulați cu Stellar. Nu vom examina unele dintre procesele suplimentare, cum ar fi cum să adăugați noi tipuri de fișiere sau cum să clonați o partiție în acest spațiu.

După ce ați instalat și ați început Data Recovery Professional, expertul vă solicită mai întâi să alegeți tipul de fișier pe care doriți să îl scanați. Posibilitatea de a selecta un anumit tip de fișier este o includere plăcută, deoarece reduce timpul de scanare.

În continuare, va trebui să alegeți o locație.

Puteți alege o partiție specifică pentru a scana, sau chiar un folder, un alt economizor de timp frumos. Există, de asemenea, o opțiune din „alte locații” numită „nu pot găsi unitatea de condus”. Folosind aceasta, puteți recupera date din partițiile RAW cu o ușurință relativă.

Dacă selectați această opțiune, pe ecranul următor puteți rula o scanare rapidă care va atrage informații despre partiție de pe computer și va afișa ce găsește. Făcând acest lucru, nu returnează scrisori de unitate, dar afișează informații despre unități ca dimensiunea. Acest lucru ar trebui să vă permită să alegeți și să scanați partiții șterse sau pierdute altfel, atâta timp cât nu au fost suprascrise cu date noi.

Indiferent dacă selectați o unitate cu litere, un folder specific sau o partiție pierdută, după ce ați apăsat „scanare”, Professional Recovery Professional inițiază automat o scanare rapidă, mai întâi.

Aceasta se îndepărtează de câte alte aplicații de recuperare a datelor funcționează, ceea ce vă permite să alegeți o scanare rapidă sau profundă. Cu toate acestea, deoarece o scanare rapidă ar trebui să fie prima ta încercare de recuperare a datelor și durează doar câteva minute cu Stellar, diferența de abordare nu ar trebui să fie o problemă.

Indiferent dacă executați scanarea rapidă inițială sau ați trecut la o scanare profundă, Data Recovery Pro oferă date pe ecran pentru a vă informa cât de mult a fost finalizată, cât timp a trecut și cât mai mult timp scanarea ar trebui să ia.

După finalizarea scanării, puteți examina datele recuperate prin:

 • Tipul fișierului: sortează conținutul în categorii de fișiere
 • Afișare arbore: afișează conținut bazat pe structura directorului
 • Lista ștersă: afișează numai fișierele șterse și pierdute

Ne-am bucurat să avem toate cele trei opțiuni, pe care nu le veți obține cu majoritatea celorlalte programe software. Există și o opțiune de căutare.

Vizualizarea prin opțiunea de listă ștersă a conținutului într-un folder „coș de reciclare” și într-un folder „date brute”. Dosarul de reciclare conține date pe care le-ați șters personal de pe hard disk, în timp ce folderul de date brute conține conținut pierdut.

Când faceți clic pe un fișier, dacă este posibil, Data Recovery Professional vă va arăta o previzualizare a conținutului acestuia. Acest lucru vă ajută să determinați dacă un fișier dat este ceea ce căutați înainte de a-l recupera. Deoarece numele fișierelor conținutului șters nu pot fi recuperabile, capacitatea de previzualizare este esențială. Aceasta este o limitare a tuturor programelor de recuperare.

În general, căutarea fișierelor este destul de simplă cu mai multe opțiuni decât alte instrumente de recuperare pe care le-am analizat. Singura noastră critică reală este aceea că nu există o previzualizare a miniaturilor disponibile, așa cum există cu EaseUS.

Marcați orice dosar sau fișier pentru recuperare, bifând caseta de lângă numele acesteia. Când sunteți gata, faceți clic pe butonul „recupera”. Vi se va solicita să selectați o destinație de recuperare, care trebuie să fie diferită de partiția din care vă recuperați.

Dacă nu sunteți gata să vă recuperați, puteți salva rezultatele scanării pentru mai târziu.

Performanţă

În timpul procesului de testare, am măsurat atât capacitățile de scanare rapidă cât și cele profunde ale Stellar pentru comparație cu produse similare.

Computerul nostru de test avea un hard disk cu un terabyte. Am testat capacitățile de scanare profundă și rapidă împotriva unei partiții de 518 GB cu 379 GB spațiu folosit. În timpul acestei testări, am căutat să recuperăm trei fișiere de test șterse: un document Word, un fișier .jpg și un fișier .mp4.

De asemenea, am efectuat o scanare pe întregul nostru hard disk pentru a vedea dacă putem recupera o partiție de test pe care am creat-o, încărcată cu conținut, apoi șterse.

Iată rezultatele:

CaracteristicăRezultat
Scanare rapidă (partiție 500GB)6 minute
Scanare profundă (partiție 500 GB)2 ore, 20 minute
Scanare Full HD (1 TB)5 ore
Word Doc recuperat
Fișier video recuperat
Fișier imagine recuperat
Recuperarea partiție ștersă

Recuperarea stelară a datelor a făcut tot ceea ce ne-am dorit, cimentându-l ca fiind nu doar un instrument foarte ușor de utilizat, bogat în funcții, ci unul care oferă capabilități eficiente de scanare.

Relații Clienți

Stellar oferă vânzări și asistență tehnică prin intermediul unui portal de asistență. Veți găsi o bază de cunoștințe și întrebări frecvente care pot fi căutate. În general, baza de cunoștințe pare un pic neîncetat și în sine citește mai mult ca o resursă de întrebări frecvente. Tutoriale mai detaliate, inclusiv video, ar fi frumos.

Dacă portalul de asistență consideră că este insuficient ca noi, Stellar oferă opțiuni de asistență directă. Am schimbat mai multe e-mailuri cu Stellar în timpul testării noastre și am primit răspunsuri în 24 de ore de fiecare dată. De asemenea, puteți vorbi cu un tehnician de asistență hepatică prin telefon sau chat în timpul orelor de lucru.

Am petrecut ceva timp comunicând cu Stellar prin chat-ul live și am găsit ajutor prietenos, cu cunoștință și rapiditate.

Gânduri finale

Pe parcursul examinării a aproape treizeci de soluții de recuperare a datelor, nici o marcă nu ne-a impresionat mai mult decât Stellar Data Recovery. Instrumentul de recuperare a datelor al mărcii este plin de opțiuni, foarte ușor de utilizat și rulează o scanare rapidă și completă. Este adevărat, nu are cele mai avantajoase prețuri la buget, dar atunci când achiziționați soluții de recuperare a datelor de cumpărare, aveți tendința să obțineți pentru ce plăti.

Indiferent dacă sunteți un consumator care s-a confruntat cu o situație catastrofală de pierdere a datelor sau un profesionist IT care dorește să vă înarmați cu instrumente superioare, recuperarea datelor este cea mai bună alegere pe care o puteți face.

Desigur, ca întotdeauna, prevenirea este cea mai bună măsură pentru a vă asigura că nu vă pierdeți fișierele, așa că asigurați-vă și faceți backup pentru hard disk dacă nu sunteți deja. Vă mulțumim pentru citit și vă rugăm să ne informați dacă aveți gânduri despre Stellar în comentariile de mai jos!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map