Remo Recover Review – Actualizat în 2020

Remo Recover Review

Remo Recover este o soluție de recuperare a datelor care pur și simplu nu taie muștarul datorită unei interfețe proaste și a procedurilor de scanare a erorilor. Cu toate acestea, are un preț bun, așa că are nevoie de asta. Citiți recenzia noastră de Recuperare pentru detecțiile murdare.


Cel mai bun software de recuperare a datelor

În această revizuire Remo Recover, vom examina una dintre numeroasele aplicații de acolo care pretind să recupereze rapid toate fișierele pierdute. Analizăm costul și caracteristicile Remo Recover pentru Windows, în special, folosind ediția „Pro” a companiei. În procesul testării noastre, am evaluat, de asemenea, experiența și performanța generală a utilizatorului.

Din păcate, rezultatele finale nu au fost foarte impresionante. Cu toate că setul de funcții nu măsoară destul de bine opțiunile de top menționate în cel mai bun ghid al nostru pentru software de recuperare a datelor, problemele mai mari pe care le-am întâlnit provin de la un client care are un design slab și predispus la blocări, în special atunci când rulăm scanări complete de unități pentru partiții șterse..

Indiferent dacă sunteți un consumator casnic care dorește să iasă dintr-un blocaj sau un profesionist IT care dorește să vă construiască cutia de instrumente, vă recomandăm să consultați în schimb Stellar Data Recovery, o companie care îmbină experiența utilizatorului cu un instrument de recuperare capabil și, mai important, fiabil. (citiți recenzia noastră de recuperare a datelor stelare).

Dacă Stellar nu îți satisface nevoile, EaseUS și Prosoft Engineering sunt alte două servicii de notă care ne plac pentru utilizatorii de toate nivelurile de abilități tehnice. Dacă doriți să evitați utilizarea oricăruia dintre aceste produse, vă recomandăm să citiți piesa noastră pe backup-ul 3-2-1 sau cel mai bun ghid de backup online.

Alternative pentru Remo Recover

Prețuri & Licensing

Remo oferă software de recuperare a datelor pentru Windows, Mac și Android, cu licențe separate pentru fiecare. Software-ul de recuperare Windows, în centrul acestei revizuiri, vine în trei pachete de licențe diferite: Basic Edition, Media Edition și Remo Recovery Pro. Fiecare licență este bună pentru viață.

Spre deosebire de multe dintre cele mai bune produse software de acolo, Remo nu vă lasă să încercați software-ul gratuit. Așadar, nu puteți rula mai întâi o scanare pentru a vedea dacă fișierele dvs. pot fi recuperate și apoi achiziționați software-ul pentru a finaliza recuperarea.

Asta înseamnă că trebuie doar să speri că funcționează. Există o garanție de returnare de 30 de zile, dar numai în cazul în care descoperiți un defect cu software-ul, nu dacă fișierele dvs. sunt dincolo de punctul de recuperare, ceea ce se întâmplă.

Acesta este probabil un motiv bun pentru a lua în considerare alte opțiuni, chiar dacă probabil că vor fi puțin mai scumpe. Recuperarea stelară a datelor, EaseUS și Prosoft Engineering, cele trei soluții de recuperare de top pe care le-am revizuit, toate costă în jur de 99 USD pentru ediții comparabile cu Remo Recovery Pro. Vă recomandăm să consultați revizuirea noastră de recuperare a datelor EaseUS și revizuirea Prosoft Engineering Rescue Data pentru mai multe despre aceste două.

Caracteristici

Remo Recover oferă multe dintre caracteristicile de bază pe care le așteptați de la un program de recuperare a datelor, inclusiv capacitatea de a efectua scanări rapide pentru a recupera fișiere șterse și algoritmi de scanare profundă pentru a reconstrui datele RAW.

Există, de asemenea, unele caracteristici care lipsesc, care au cea mai mare ușurință în utilizare. Vom discuta unele dintre numeroasele probleme pe care le-am avut cu procesul de recuperare remo când vom discuta cu ușurință de utilizare, ulterior în această recenzie, dar unele dintre erori includ incapacitatea de a scana după tipul de fișier și nici o opțiune de a previzualiza fișiere înainte de a finaliza recuperarea proces.

Următorul tabel prezintă toate funcțiile pe care le veți obține cu Remo Recover.

Logo Remo Recoverwww.remorecover.com

Începe de la 111 USD pe lună Toate planurile

Versiune

Versiune
Windows, Mac

Opțiuni de scanare

Scanare rapidă

Scanare amanuntita

Sortează după tipul fișierului

Scanați după tipul fișierului

Capabilități de scanare

Scanare completă pe hard disk

Recuperare fișier șters / pierdut

Recuperare partiție coruptă

Recuperarea partiției șterse

Dispozitiv USB bootabil

CD-ul de recuperare

clonarea

Recuperare externă

Recuperare unitate externă

Recuperare de suport amovibil

Recuperare card SD

Recuperare optică de stocare

A sustine

Procesul de recuperare

A spune clientul Remo Recovery nu este exact bomboanele ochilor este un pic de subestimare. Schema de culori ar putea folosi o regândire serioasă, dar problema mai mare este că textul nu se potrivește clientului, ceea ce face dificil să-ți dai seama exact ce trebuie făcut în diverse puncte prin procesul de recuperare..

Nici nu se poate ajusta dimensiunea ferestrei aplicației pentru a remedia aceste probleme. Cel puțin, nu mai devreme: la câțiva pași în proces, puteți redimensiona ecranul pe orizontală și vertical, dar asta nu rezolvă toate problemele..

Prezentarea nu este totul, dar nu este nimic, nici măcar pentru software-ul utilitar. Fii pregătit să ghicești unii dacă mergi cu Remo ca soluție de recuperare a datelor.

Pentru a începe procesul de recuperare, veți face clic pe unul dintre cele trei butoane: recupera fișiere, recupera unități sau recupera fotografii. Acea ultimă opțiune ar trebui să citească „recupera media”, deoarece este folosită și pentru a recupera video și audio.

Selectați „recupera fișiere” și vi se va solicita să alegeți una dintre cele două opțiuni: recuperați fișierele șterse și recuperați fișierele pierdute. Aceste etichete nu sunt exact clare, iar descrierile despre ceea ce fac sunt desigur tăiate.

Practic, primul funcționează ca o scanare rapidă, în timp ce al doilea este o scanare profundă.

Diferența este că o scanare profundă efectuează recuperarea RAW, deplasându-vă prin unitatea dvs. un sector la un moment dat pentru a reconstrui fișierele pe baza tiparelor de fișiere. Alegeți această opțiune pentru partiții șterse sau formatate.

Alegeți prima opțiune (scanare rapidă) și vi se va solicita apoi să alegeți ce partiție doriți să scanați.

După aceea, veți putea alege ce foldere doriți să scanați. Puteți alege să scanați întreaga unitate făcând clic pe caseta de selectare din partea de sus din arborele de navigare din panoul din stânga.

Pentru recuperarea elementelor șterse, veți dori să vă asigurați că veți fi cel puțin verificat folderul pentru coșul de reciclare (mai degrabă decât dosarul în care fișierele șterse erau inițial).

În continuare, vi se va cere să indicați un dosar de recuperare. În cazul în care vă recuperați într-un folder în care fișierele există deja, puteți alege opțiuni precum „suprascriere” și „prompt” pentru a înlocui fișierele duplicate. De asemenea, puteți comprima datele recuperate într-un fișier .zip dacă doriți.

Faceți clic pe săgeata în față și veți fi scanat. Presupunând că faceți o scanare rapidă, ar trebui să dureze doar câteva secunde pentru a rula experiența noastră (a se vedea performanța, mai jos).

După finalizarea scanării rapide, dosarul de recuperare pe care l-ați indicat se va deschide astfel încât să puteți naviga rezultatele. Această abordare este un pic diferită de modul în care funcționează majoritatea programelor de recuperare, care nu recuperează automat fișierele după finalizarea scanării.

În schimb, programe precum Prosoft Engineering Data Rescue vă permit să examinați și chiar să previzualizați mai întâi rezultatele scanării în client și să selectați ce fișiere doriți să recuperați. Rescue Data are, de asemenea, opțiuni de filtrare și o caracteristică de căutare pentru a sorta mai rapid datele; Remo nu.

Deși acesta este un domeniu de îmbunătățiri pentru procesul de scanare rapidă, problemele mai mari cu care ne-am confruntat cu Remo au avut de-a face cu operațiunile sale de scanare profundă.

Remo Recover Opțiuni de scanare profundă

Dacă alegeți să rulați o scanare profundă selectând „recupera unități” pe ecranul de pornire Remo, vi se va da opțiunea de a rula două tipuri diferite de scanări: recuperarea partițiilor și recuperarea formatată / reformatată.

Recuperarea partițiilor este utilizată pentru a recupera partițiile șterse accidental, în timp ce recuperarea formatată este utilizată pentru a recupera partițiile care au fost reformate. În general, cu orice software de recuperare, succesul fiecăruia va depinde dacă memoria fizică care a stocat fișierele vechi a fost suprascrisă sau nu; dacă da, nu aveți noroc, motiv pentru care este întotdeauna cel mai bine să fiți pregătiți cu o soluție de rezervă, decât să credeți că vă puteți baza pe software de recuperare.

Dacă executați o scanare de recuperare a partițiilor, veți putea alege pentru ce tipuri de fișiere doriți să scanați. Acest lucru poate ajuta la accelerarea ceea ce poate fi un proces destul de lung, pe lângă limitarea producției de recuperare. Cu toate acestea, din câte ne putem da seama, nu există nicio modalitate de a scana pur și simplu fiecare tip de fișier: trebuie să parcurgeți și să verificați fiecare extensie de fișier pentru care doriți să scanați.

Cu toate acestea, am putea greși în acest sens: designul clientului este, încă o dată, prea înghesuit, ceea ce face din proces un joc de ghicire.

Mai rău, după cum vom discuta în continuare, nu am fost niciodată capabili să efectuăm o scanare completă a unității.

Performanţă

Am efectuat scanări rapide și profunde folosind Remo pentru a testa atât viteza de scanare cât și, mai important, capacitatea instrumentului de a recupera elementele șterse.

Pentru a testa procesul de scanare rapidă, am creat și șters mai multe fișiere de test diferite, inclusiv documente, imagini și fișiere video. Aceste teste au fost efectuate pe o mică partiție de test pe care am configurat-o, care avea o dimensiune de 1,95 GB, cu aproximativ jumătate din spațiul liber. Unitatea în sine era un SSD de 250 GB.

Iată rezultatele:

Ora de scanare rapidă a partiției5 secunde
Word Doc recuperatda
Fișier video recuperatda
Fișier imagine recuperatda
Timp complet de scanareEroare la finalizare
Partiția ștersă a fost recuperatăNu

Testele noastre rapide de scanare au mers suficient de bine, în ciuda unor confuzii cauzate de proiectarea clientului stângace. În fiecare caz, am putut găsi articolele noastre șterse.

Cu toate acestea, după cum am menționat, ne-am confruntat cu probleme încercând să rulăm scanări complete ale unității pentru a găsi partiții șterse. În fiecare încercare de jumătate de duzină, clientul s-a prăbușit după aproximativ două minute de timp de scanare.

Ne-am adresat să susținem ajutor, dar nu am reușit să rezolvăm problema și l-am lăsat în acest sens. În primul rând, nu am dorit să continuăm să rulăm scanările eșuate, de teamă că ne poate deteriora hard disk-ul. În plus, atunci când aveți de-a face cu date pierdute, lucrul cu software buggy este ultimul lucru pe care îl doriți și niciun alt software de recuperare pe care l-am testat nu a avut aceste probleme..

Ca atare, nu putem recomanda produsul pentru recuperarea partițiilor, doar recuperarea fișierelor șterse, ceea ce nu merită cu adevărat costul în sine (în special cu unele dintre problemele de proiectare ale clientului).

Relații Clienți

Remo oferă asistență 24/7 prin e-mail. Compania are sediul în Bangalore, India, ceea ce presupunem că sunt și centrele de asistență. Nu există nicio opțiune pentru asistență de chat sau telefon live, precum veți primi cu recuperare de date stelare și alte instrumente.

Am oprit o întrebare de testare pentru a sprijini problemele de accident pe care le întâmpinasem în timpul procesului complet de scanare a unității. Impresionant, am primit un răspuns înapoi în patru minute.

Din păcate, răspunsul nu a ajutat. Agentul ne-a recomandat că Remo se va bloca atunci când există multe sectoare proaste, interferențe din alte programe și RAM scăzută. Am închis toate programele noastre și am mai avut probleme de blocare, iar computerul de test pe care rulam avea doar un an.

În plus, am efectuat câteva teste folosind și alte programe software, inclusiv Wondershare Data Recovery (citiți recenzia noastră Wondershare) și nu am întâmpinat probleme similare..

Remo menține, de asemenea, un site de asistență. Cu toate acestea, baza de cunoștințe este oarecum limitată și concomitentă cu erori gramaticale.

Am găsit, însă, o secțiune despre blocaje, care afirmă Remo este o problemă cunoscută, cu mai multe sugestii pentru remedierea problemei. Cu toate acestea, ca și în cazul răspunsului la asistență, niciuna dintre aceste sugestii nu ne-a ajutat să ne ocupăm de problemele noastre de accident.

Gânduri finale

Lipsa unor funcții mai bune de sortare a fișierelor și a previzualizărilor fișierelor nu face decât să sprijine impresia noastră că Remo Recover este cel mai prost tip de instrument de utilitate: unul care sărită în totalitate din experiența utilizatorului și te face să te simți ca te-ai redresat la începutul anilor 90.

Problema mai mare, după cum s-a menționat, este că Remo Recovery nu funcționează pur și simplu, cel puțin nu fără o mare soluție de probleme cu care nu trebuie să vă deranjați. Eșecurile când încercați să scanați în profunzime unitatea noastră sunt de departe cea mai presantă problemă, deoarece face software-ul inutil în majoritatea cazurilor.

Indiferent dacă sunteți un profesionist IT sau un utilizator de acasă, vă recomandăm să cheltuiți cu un instrument mai ușor de utilizat și unul care funcționează fără sughiț. În timp ce Stellar Data Recovery este favoritul nostru personal, EaseUS și Prosoft Engineering sunt minunate pentru utilizatorii de IT, iar Wondershare este o soluție ieftină, de încredere, care va face truc pentru consumatorul mediu.

Spune-ne ce părere ai despre Remo Recover în comentariile de mai jos și mulțumim pentru citit!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me