Prosoft Engineering Rescue Data Review – Actualizat în aprilie 2020

Prosoft Engineering Rescue Data Review

Prosoft Engineering Data Rescue este una dintre selecțiile noastre de recuperare a datelor, datorită ușurinței de utilizare și a sistemului de recuperare excelent. Este puțin ușor în ceea ce privește caracteristicile în comparație cu concurenții săi, însemnând că joacă al doilea joc în clasamentul nostru.


Cel mai bun software de recuperare a datelor

Nimic nu poate strica o zi ca să-ți pierzi datele. Indiferent dacă o fotografie de vacanță pierdută, lista de e-mail a clienților sau orice alt tip de fișier evaluat, software-ul de recuperare a datelor poate fi biletul dvs. dintr-o situație dificilă. Unul dintre cele mai apreciate instrumente disponibile este Prosoft Engineering Data Rescue.

Pe parcursul acestei revizuiri, vom examina de ce acest instrument de scanare aprofundat este în concordanță și în cazul în care am constatat că a scăzut un pic din cei mai mari concurenți ai săi, Stellar și EaseUS (citiți recenzia noastră de recuperare a datelor EaseUS). Ne-am efectuat testarea în principal folosind software-ul de recuperare a datelor Windows, Data Rescue PC4, deși am analizat și versiunea Mac, Data Rescue 4.

În ciuda deficiențelor sale marginale, nu există nicio întrebare Rescue Data reprezintă unul dintre instrumentele de top disponibile pentru consumatorii obișnuiți și profesioniști IT, pe care îl veți reflecta în cel mai bun program de recuperare a datelor din 2017. Serviciul vă va salva cu succes dintr-o varietate de scenarii precum hard disk-uri blocate, infecții cu virus, partiții corupte sau care nu se montează și fișiere șterse accidental.

Anterior

Următor →

Alternative pentru Resoft Engineering Data Rescue

Prețuri & Licensing

Costurile de licență pentru Rescue Data sunt separate pentru versiunile PC și Mac și sunt limitate la un singur computer pentru pachetele de consum. Există licențe de utilizare nelimitată disponibile și pentru profesioniștii IT. Licențele IT profesionale sunt ambalate cu alte utilități software oferite de Prosoft Engineering și sunt percepute de către tehnician.

Prosoft Engineering vinde, de asemenea, licențe de întreprindere, dar va trebui să le contactați pentru o ofertă directă. Unul dintre lucrurile frumoase despre Rescue Data este că nu trebuie să cumpărați mai întâi serviciul și să sperați că acesta funcționează. Puteți descărca versiunea demo și o puteți folosi pentru a scana computerul pentru a determina dacă fișierele dvs. pot fi recuperate.

Dacă sunt, puteți merge înainte și să cumpărați o licență pentru a finaliza recuperarea.

Caracteristici

În timp ce Prosoft Engineering devine aproape totul corect, am observat câteva caracteristici care lipsesc. Cele mai mari sunt că nu puteți scana după tipul fișierului sau recupera datele de pe suporturi optice. Previzualizările în miniatură ar fi drăguțe, de asemenea, pentru a ajuta la sortarea datelor recuperate.

Logo-ul Rescue Data Prosoft Engineeringwww.prosofteng.com

Începe de la 275 dolari pe lună Toate planurile

Versiune

Versiune
Windows, Mac

Opțiuni de scanare

Scanare rapidă

Scanare amanuntita

Sortează după tipul fișierului

Scanați după tipul fișierului

Capabilități de scanare

Scanare completă pe hard disk

Recuperare fișier șters / pierdut

Recuperare partiție coruptă

Recuperarea partiției șterse

Dispozitiv USB bootabil

CD-ul de recuperare

clonarea

Recuperare externă

Recuperare unitate externă

Recuperare de suport amovibil

Recuperare card SD

Recuperare optică de stocare

A sustine

Rescue Data poate fi folosit pentru a recupera o varietate de tipuri de fișiere. Câteva exemple tipice includ:

 • Documente: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Imagini: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Audio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videoclipuri: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arhive: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

În plus, scanarea rapidă a Data Rescue funcționează cu toate sistemele comune de fișiere diferite:

 • Data Rescue PC4: FAT (FAT12, FAT16, FAT32), NTFS
 • Rescue Data 4: HFS, HFS+

Pentru sistemele de fișiere neacceptate, Rescue Data poate fi în continuare în măsură să recupereze fișierele dvs. cu o scanare profundă, deoarece aceste scanări se bazează pe tiparele de fișiere, mai degrabă decât accesarea structurii directorului.

Procesul de recuperare

În acest segment, vă vom parcurge experiența utilizatorului Data Rescue PC4 pentru a vă ajuta să vă dați seama de ceea ce poate face software-ul. Procesul de recuperare oferă o experiență destul de intuitivă datorită unui expert simplu.

În general, nu am găsit totuși expertul împachetat la fel de multe opțiuni precum alte câteva instrumente de recuperare a datelor. De exemplu, cu Stellar Data Recovery Pro (citiți recenzia noastră de recuperare a datelor Stellar Data), puteți selecta tipurile de fișiere pe care doriți să le scanați, ceea ce reduce timpul de scanare. Odată ce vrăjitorul începe, primul pas va fi să alegeți un volum de scanat.

Programul ar trebui să detecteze orice partiții de pe hard disk. Puteți alege o anumită partiție sau scana întregul hard disk. Dacă doriți să recuperați un fișier pierdut sau șters, alegeți doar partiția pe care a fost activat fișierul. Dacă încercați să recuperați o partiție ștersă, coruptă sau formatată, totuși, veți dori să faceți o scanare completă a unității.

Am testat ambele procese în timpul revizuirii noastre.

Scanare cu o singură partiție

După ce ai selectat partiția cu care vrei să lucrezi, apasă butonul „scanare”. Pe ecranul următor, puteți alege să încărcați rezultatele scanării dintr-o scanare anterioară sau să începeți o nouă scanare. După aceea, vi se va cere dacă doriți să executați o scanare rapidă sau profundă.

Când executați o scanare rapidă, Rescue Data poate recupera de obicei fișierele care au fost șterse recent. Scanarea rapidă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a recupera fișierele dintr-o partiție care nu se montează, care încă are sistemul său de fișiere (adică, nu este RAW sau formatată).

Pentru conținut șters îndelung, va trebui să executați o scanare profundă. În timpul scanării, o bară de progres vă va ține la curent cu cât a finalizat scanarea și cât timp rămâne.

După finalizarea scanării, puteți naviga conținutul găsit cu un panou de arbore de fișiere din partea stângă a asistentului. Conținutul dosarului se afișează în panoul central.

Fișierele șterse din Windows nu pot fi recuperate cu numele lor de fișiere. În schimb, sunt date nume generice. Aceasta este o limitare cu aproape orice software de recuperare a datelor.

Deoarece numele generice pot îngreuna sortarea prin conținut, Data Rescue vă permite să previzualizați datele returnate. Faceți clic dreapta pe orice fișier și selectați „vizualizare”.

Rescue Data nu oferă niciun fel de previzualizare a miniaturilor pentru a vizualiza conținut recuperat, din păcate, ceea ce ar facilita procesul. Dacă este ceva ce aveți nevoie, luați în considerare EaseUS Data Recovery Wizard.

Rescue Data vă oferă două funcții de căutare diferite: „găsi fișier” și „filtrează fișiere după statut”. Ambele sunt accesibile din meniul „instrumente”.

„Găsiți fișier” vă permite să căutați după un nume de fișier sau un sufix. Deci, dacă știți că căutați un fișier Word, căutați doar „document”.

„Filtrarea fișierelor după stare” vă permite să limitați rezultatele afișate dacă fișierele sunt bune, găsite, șterse, sistemele, fișierele nevalide sau fișierele cu erori sectoriale.

Puteți face clic dreapta pe orice dosar sau fișier și selectați „verificați” pentru a-l marca pentru recuperare. După ce ați etichetat tot ce doriți să recuperați, apăsați butonul „recupera” din partea de jos a instrumentului. Vi se va solicita să selectați o locație de recuperare, care trebuie să fie un volum diferit de cel scanat.

Scanarea completă a hard disk-ului

Dacă vă gândiți să încercați să recuperați o partiție pierdută, alegeți să scanați întregul hard disk în loc de o partiție specifică atunci când porniți expertul de salvare a datelor.

Procesul poate dura câteva ore. Dar, după ce ați terminat, veți putea derula partiții recuperate și sperăm să găsiți volumul pierdut în rezultate.

Literele Drive nu pot fi recuperate, deci va trebui să ghiciți ce partiție este a dvs. în funcție de dimensiune. Selectați-o pe cea dorită și apăsați „next” pentru a vizualiza conținutul acesteia. Rescue Data va crea un arbore de fișiere și veți putea căuta fișierele în el, la fel ca în cazul unei scanări mai limitate.

Performanţă

În testarea Data Rescue PC4, am efectuat mai multe scanări pe computerul nostru de testare. Acestea au inclus atât scanări rapide cât și profunde împotriva unei partiții de testare pentru a recupera fișierele pierdute, precum și o scanare profundă pe întregul hard disk pentru a recupera o partiție ștersă.

Testele noastre de partiție unice au fost efectuate pe un volum cu un sistem de fișiere NTFS. Capacitatea totală a volumului a fost de 518 GB cu 138 GB spațiu liber. Dimensiunea completă a hard disk-ului era de 1 TB.

Iată rezultatele noastre:

CaracteristiciRezultat
Ora de scanare rapidă a partiției5 minute
Timp de scanare profundă a partiției2 ore, 50 minute
Word Doc recuperat
Fișier video recuperat
Fișier imagine recuperat
Timp complet de scanare5 ore, 15 minute
Partiția ștersă a fost recuperată

Scanarea profundă a fișierelor pierdute a durat puțin mai puțin de trei ore, ceea ce este respectabil pentru software-ul de recuperare a datelor. Cu toate acestea, am observat o problemă: Rularea scanării profunde fără repornirea computerului de testare a dus mai întâi la scanări mult mai lungi de până la opt ore.

Deși acest lucru poate indica o problemă cu computerul nostru, alte programe de recuperare a datelor testate, inclusiv Stellar și EaseUS, nu au prezentat acest comportament. S-ar putea ca algoritmii folosiți de Data Rescue PC4 să nu utilizeze la fel de eficient resursele sistemului nostru ca și alte programe.

În caz contrar, am fost destul de mulțumiți de temeinicia scanării.

Relații Clienți

Portalul de asistență al Prosoft Engineering oferă documentație pentru toate utilitățile lor de date, inclusiv site-uri separate pentru fiecare versiune a Rescue Data. Site-urile includ ghiduri pentru utilizatori, întrebări frecvente și tutoriale video.

Dacă nu găsiți răspunsurile la întrebările dvs. tehnice acolo, atât asistența telefonică, cât și e-mailul sunt oferite în timpul orelor de lucru din ziua S.U.A.

 • Vânzări: 8:00 – 17:00.
 • Asistență: între orele 7:00 și 17:00.

De asemenea, oferă asistență chat live în același program de lucru. În timpul examinării noastre, am contactat asistența tehnică de mai multe ori prin e-mail.

În orice ocazie, răspunsurile au fost primite într-o zi lucrătoare. De asemenea, spre deosebire de multe operațiuni de asistență, răspunsurile nu au fost doar copiate și inserate. Reprezentanții de asistență Prosoft Engineering au avut timp să citească întrebările noastre și să răspundă personal.

Dezavantajul site-ului de asistență al Prosoft Engineering este că nu există nicio opțiune de căutare pentru a naviga pe portal, ceea ce face ca informațiile să fie ușor dificile. De asemenea, am dori să vedem că Prosoft Engineering adaugă un forum pentru utilizatori, care este adesea cel mai bun mod de a primi răspunsuri la probleme neobișnuite..

Gânduri finale

Cea mai bună metodă de a vă proteja fișierele împotriva problemelor de pe hard disk și ștergeri accidentale este să vă asigurați că aveți întotdeauna o copie a acestora stocată în altă parte. În acest scop, nu există o soluție mai bună decât cel mai bun software de backup online.

În cazul în care vă aflați într-o situație în care nu ați făcut o copie de rezervă a datelor și ați pierdut un fișier sau o întreagă partiție, totuși, Data Rescue vă oferă un sigur eșec pentru a vă recupera datele fără a fi necesar să plătiți pentru un serviciu scump de recuperare a datelor.

În mod alternativ, dacă sunteți profesionist IT de salvare a datelor este un plus valoros pentru setul dvs. de instrumente. În evaluarea noastră, Data Rescue PC4 se află în vârful clasei atunci când vine vorba de opțiuni de recuperare a datelor de la tine.

Multumesc pentru citit! Ați luat propriul serviciu de salvare a datelor? Suntem întotdeauna bucuroși să auzim comentariile dvs. mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map