EaseUS Review Recovery Data Wizard – Actualizat în 2020

EaseUS Recuperarea expertului de recuperare a datelor

EaseUS Data Recovery Wizard este un software complet de recuperare a datelor care va impresiona chiar și pe profesioniștii IT care doresc să-și ascuțeze avantajul. Ar învinge competiția, cu excepția câtorva defecte minuscule. Citiți recenzia noastră completă EaseUS pentru detalii.


Cel mai bun software de recuperare a datelor

EaseUS produce o gamă puternică de utilități de date suficient de puternice pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor IT și suficient de ușor de utilizat pentru toți ceilalți. În timpul acestei analize, vom examina soluția sa de recuperare a datelor, Expert Recovery Wizard.

Disponibil atât pentru Windows cât și pentru Mac, Expertul de recuperare a datelor EaseUS vă va ajuta să recuperați atât fișiere șterse accidental, cât și fișiere șterse de programe. Poate fi, de asemenea, utilizat partiții care nu se montează, brute sau corupte. Utilizatorii avansați vor aprecia capacitatea sa de a recupera date de pe servere și stocare RAID.

În general, experiența utilizatorului este una dintre cele mai bune din orice utilitate de recuperare pe care am revizuit-o, clasându-se în topul programului nostru de cercetare din 2017 pentru cele mai bune programe de recuperare a datelor.

Din păcate, serviciul îi lipsește o singură funcție importantă, împiedicându-l să învingă Stellar sau Prosoft Engineering (citiți recenzia noastră pentru resoft Data Data Rescue) ca fiind cel mai bun instrument de recuperare complet: nu vă poate scana hard disk-ul complet, doar partiții. Vom analiza implicațiile acestui lucru mai târziu în această recenzie.

Vom examina, de asemenea, setul de funcții, interfața, performanța și asistența, de altfel, ale EaseUS.

Anterior

Următor →

Alternative pentru Expertul de recuperare a datelor EaseUS

Prețuri & Licensing

Pentru consumatorii obișnuiți de Windows, cel mai bun software EaseUS se numește Data Recovery Wizard Pro pentru Windows + WinPE. „WinPE” vă permite să recuperați datele de pe computere care nu vor începe din cauza problemelor cu partițiile lor de pornire. Versiunea Mac se numește Data Recovery Wizard Pro pentru Mac cu suport de bootare.

Atât utilizatorii Windows cât și Mac pot opta pentru o opțiune mai ieftină, care nu include un CD de recuperare. EaseUS oferă, de asemenea, software de recuperare pentru iPhone-uri și dispozitive Android. În afară de planurile obișnuite ale consumatorilor, există licențe mai scumpe destinate profesioniștilor IT.

EaseUS oferă versiuni de probă ale software-ului său, care poate fi utilizat pentru a recupera până la 2 GB de date pe PC-uri și Mac-uri. Un proces de testare vă va ajuta să determinați dacă datele pierdute pot fi recuperate înainte de achiziționarea software-ului. Deoarece oferă o versiune de încercare, politica de rambursare a 30 de zile a EaseUS nu se aplică circumstanțelor care nu sunt tehnice, deci asigurați-vă că știți ce cumpărați.

Caracteristici

Următorul tabel prezintă caracteristicile esențiale pe care le obțineți cu o licență EaseUS Data Recovery Wizard Pro.

Logo-ul Expertului de recuperare a datelor EaseUSwww.easeus.com

Începe de la 111 USD pe lună Toate planurile

Versiune

Versiune
Windows, Mac

Opțiuni de scanare

Scanare rapidă

Scanare amanuntita

Sortează după tipul fișierului

Scanați după tipul fișierului

Capabilități de scanare

Scanare completă pe hard disk

Recuperare fișier șters / pierdut

Recuperare partiție coruptă

Recuperarea partiției șterse

Dispozitiv USB bootabil
Vandut separat

CD-ul de recuperare
Vandut separat

clonarea
Vandut separat

Recuperare externă

Recuperare unitate externă

Recuperare de suport amovibil

Recuperare card SD

Recuperare optică de stocare

A sustine

În timp ce lista de funcții arată impresionant, lipsesc unele aspecte vizibile. Unele dintre acestea sunt disponibile prin pachete software separate disponibile de la EaseUS. Aceste caracteristici includ posibilitatea de a clona hard disk-ul și de a crea un disc de boot sau USB pentru momentul în care computerul nu va porni deloc.

Alte caracteristici care nu sunt deloc oferite de EaseUS includ posibilitatea de a adăuga noi tipuri de fișiere recuperabile și posibilitatea de a recupera date din stocarea optică (CD-uri, DVD-uri).

În ceea ce privește tipurile de fișiere acceptate, EaseUS acoperă toate elementele de bază:

 • Documente: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Imagini: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Audio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videoclipuri: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arhive: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Sistemele de fișiere acceptate includ:

 • Windows: FAT, NTFS
 • Mac: HFS, HFS+
 • Depozitare amovibilă: ExFat

Procesul de recuperare

În continuare, examinăm procesul general de recuperare folosind Data Recovery Wizard Pro pentru Windows. Experiența generală cu versiunea software a Mac este similară. Odată ce aplicația se deschide, primul pas necesită alegerea unei locații de scanare.

Puteți alege să scanați desktopul, bibliotecile Windows, o partiție specifică sau o unitate externă. Dacă aveți de-a face cu o partiție care nu se montează sau a fost ștersă, Expertul de recuperare a datelor le va afișa și prin tragerea informațiilor din tabelul partițiilor. Spre deosebire de majoritatea instrumentelor de recuperare a datelor, nu trebuie mai întâi să rulați o scanare completă a hard disk-ului.

Dincolo de asta, alegerile sunt puțin mai limitate aici decât ne-am dori. Cu Stellar, de exemplu, puteți alege tipul de fișier pe care doriți să îl scanați sau să îl indicați un folder specific (citiți recenzia noastră completă de recuperare a datelor Stellar pentru mai multe detalii). Făcând acest lucru, vă permite să limitați cât timp durează scanarea totală.

Nu există nici o opțiune cu EaseUS de a scana întregul hard disk. Alegeți partiția cu care doriți să lucrați și atingeți „scanare”. Expert Recovery Data Wizard va executa automat o scanare rapidă, apoi va lansa o scanare profundă. În timp ce scanează, programul afișează o bară de progres în partea de sus a aplicației, împreună cu o numărătoare inversă de cât timp rămâne înainte de finalizare.

Puteți răsfoi și previzualiza fișierele înainte de finalizarea scanării, deoarece acestea sunt recuperate sau așteptați până la finalizarea acestora. Capacitatea de previzualizare ajută, deoarece fișierelor recuperate li se dau nume generice, la fel ca în majoritatea instrumentelor de recuperare a datelor pentru Windows. Cu toate acestea, un capac de dimensiune de fișier de 100 MB limitează utilitatea acestuia.

După ce scanarea a fost finalizată, puteți răsfoi conținutul prin arborele de fișiere, categoria de fișiere (grafică, audio, document, video, e-mail, altele) și puteți căuta fișiere. Căutarea este utilă, deoarece puteți căuta un anumit tip de fișier căutând o extensie (.txt, .jpg).

Conținutul pe care l-ați șters personal va fi în folderul „coșul de gunoi”. Conținutul șters prin alte mijloace, cum ar fi un program, poate fi găsit într-un folder special marcat, „fișiere mai pierdute (RAW)”.

Recuperarea conținutului este simplă. Doar faceți clic pe caseta de lângă numele fișierului, apăsați butonul „recupera” și selectați o locație de recuperare. Locația respectivă trebuie să fie o partiție sau unitate separată și puteți alege o unitate externă.

Performanţă

Pentru a afla modul în care EaseUS Data Recovery Wizard s-a acumulat în fața concurenței, am executat câteva teste de recuperare de bază în timpul procesului nostru de revizuire. Testarea de recuperare a fișierelor de bază șterse a fost efectuată pe o partiție formatată de 518 GB, format NTFS, cu 379 GB spațiu utilizat. Pentru această testare, au fost create și șterse trei fișiere de testare: un document Word, un fișier .jpg și un videoclip .mp4.

De asemenea, am testat recuperarea unei partiții de test de 10 GB pe care am creat-o, încărcate cu date și șterse.

Aruncați o privire la rezultatele noastre:

CaracteristicăRezultat
Scanare rapidă (partiție 500GB)2 secunde
Scanare profundă (partiție 500 GB)1 oră, 45 minute
Scanare Full HD (1 TB)Nu este o opțiune
Word Doc recuperat
Fișier video recuperat
Fișier imagine recuperat
Recuperarea partiție ștersă

Scanarea rapidă a Expertului de recuperare a datelor se execută în doar câteva secunde. Rezultatele care au revenit au fost însă limitate. Scanarea pare să verifice doar dacă se poate recupera un conținut șters recent. Cele mai multe scanări rapide creează structuri de director întregi de fișiere intacte.

Este în regulă că Expertul de recuperare a datelor este diferit.

Înseamnă doar EaseUS a adoptat o abordare diferită în construirea algoritmului său de scanare rapidă. Adevăratul test al performanței unui instrument de recuperare a datelor constă în rezultatele profunde ale scanării sale. Scanarea profundă finalizată în mai puțin de două ore. Acest lucru este mai rapid decât media și a returnat tot ceea ce căutam.

Relații Clienți

EaseUS ar putea fi cel mai bun instrument general de recuperare a datelor atunci când vine vorba de asistență. Serviciul oferă o bază de cunoștințe minuțioasă care include un manual de utilizare descărcător, articole de asistență căutabile și tutoriale video. Cel mai mare plus, însă, este includerea suportului live chat.

Acesta este un avantaj pe care nu îl veți găsi cu serviciile de recuperare a datelor de ultimă generație.

Chatul live, disponibil în orele de lucru, vă va pune în contact aproape imediat cu un reprezentant al serviciului. În afara programului de lucru, puteți trimite EaseUS un e-mail. Serviciul promite să vă revină în două ore și am găsit promisiunea respectată chiar și în weekend.

Din păcate, canalul de asistență telefonică este destinat anchetelor pre-vânzare, nu al asistenței tehnice. Cu toate acestea, de multe ori este mai ușor să comunici probleme tehnice prin text decât să vorbești. De asemenea, puteți trimite asistență tehnică EaseUS un e-mail direct de pe instrumentul desktop, făcând clic pe pictograma „mai mult” din bara de instrumente deasupra, apoi selectând „contactați asistența tehnică”.

Gânduri finale

Deși experiența nu este perfectă, am rămas impresionați după ce am petrecut un pic prea mult timp jucând cu EaseUS Data Recovery Wizard. Scanarea profundă efectuată nu a fost la fel de detaliată ca unele servicii, în funcție de numărul total de fișiere găsite, dar a returnat toate fișierele pe care le-am căutat.

Posibilitatea de a recupera date de la HDD-uri, SSD-uri, stocare RAID, servere și chiar unități optice îl face un instrument flexibil. Software-ul de clonare gratuit este de asemenea frumos, chiar dacă este o aplicație separată.

De fapt, soluția este atât de cuprinzătoare, dacă ești un profesionist în domeniul IT-ului, în mintea noastră există puține întrebări că linia de recuperare a datelor EaseUS o va face un plus neprețuit pentru setul tău de instrumente.

Ați utilizat EaseUS? Ceea ce ai crezut? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map