CleverFiles Review Exill Drill – Actualizat în 2020

CleverFiles Examinare a burghiului de disc

Un instrument excelent pentru buget, care oferă tot ceea ce promite și multe altele, CleverFiles Disk Drill s-ar putea să nu aibă toate caracteristicile pe care le oferă băieții mari, dar este un pretendent serios atunci când vine vorba de bătaia de cap. Consultați recenzia noastră completă de foraj pe disc.


Cel mai bun software de recuperare a datelor
CleverFiles Disk Drill oferă utilizatorilor un instrument intuitiv, de recuperare a datelor bogat în caracteristici, care concurează admirabil cu nume mai mari precum Stellar și EaseUS, dar vine la un preț ceva mai atractiv..

Instrumentele de recuperare a datelor îi pot salva pe utilizatori dintr-o varietate de scenarii, inclusiv ajutând recuperarea fișierelor șterse, partiții pierdute, formatate sau care nu se montează și extragerea datelor de pe hard disk-urile blocate. Pentru o contabilizare completă a scenariilor acoperite de majoritatea instrumentelor de recuperare a datelor, asigurați-vă că și consultați programul Cloudwards.net al celor mai bune programe de recuperare a datelor.

În timpul acestei revizuiri, vom acoperi prețurile și caracteristicile de foraj pentru discuri, apoi vă vom prezenta experiența generală a utilizatorului. De asemenea, vom arunca o privire asupra performanței Disk Drill, înainte de a termina o privire asupra funcționării serviciului pentru clienți CleverFiles.

Anterior

Următor →

Alternative pentru burghie de disc CleverFiles

Prețuri & Licensing

CleverFiles are licențe pentru consumatori individuali și comerciali. Software-ul poate fi folosit pentru Mac sau Windows. Nu are seturi de instrumente incluse pentru a deservi ambele sisteme de operare. Licențele sunt, în general, bune pentru un an, dar puteți face upgrade la o licență de viață pentru un pic mai mulți bani.

Dacă nu sunteți sigur că Disk Drill este soluția de recuperare a datelor pe care o căutați, proba gratuită vă va permite să puneți software-ul lor la încercare. Procesul vă permite doar să recuperați date de până la 100 MB, cu toate acestea, puteți vedea cel puțin dacă fișierele mai mari pot fi recuperate rulând o scanare și previzualizând rezultatele. După cum puteți citi în recenzia noastră de recuperare a datelor Stellar, acest serviciu vă permite să recuperați până la 1 GB gratuit, așa că poate fi o afacere mai bună pentru dvs..

Caracteristici

CleverFiles Disk Drill se întâmplă să fie unul dintre cele mai puternice instrumente de recuperare a discurilor de pe piață, concurează direct cu servicii de top precum Stellar și EaseUS (citiți recenzia noastră de recuperare a datelor EaseUS).

Următorul tabel prezintă o prezentare rapidă a unora dintre aceste caracteristici. Vom explora unele dintre acestea pe parcursul acestei recenzii. Pentru explicații profunde despre valoarea acestor funcții, nu ratați programul nostru de recuperare a datelor.

Logo CleverFiles Drill Discwww.cleverfiles.com

Începe de la 408 dolari pe lună Toate planurile

Versiune

Versiune
Windows, Mac

Opțiuni de scanare

Scanare rapidă

Scanare amanuntita

Sortează după tipul fișierului

Scanați după tipul fișierului

Capabilități de scanare

Scanare completă pe hard disk

Recuperare fișier șters / pierdut

Recuperare partiție coruptă

Recuperarea partiției șterse

Dispozitiv USB bootabil

CD-ul de recuperare
Mac numai

clonarea

Recuperare externă

Recuperare unitate externă

Recuperare de suport amovibil

Recuperare card SD

Recuperare optică de stocare

A sustine

De asemenea, ne place funcția de „recuperare a bolii” a Discul Drill. Recovery Vault rulează procesele de fundal pentru a proteja partițiile HFS, HFS +, FAT sau FAT32 specificate pe computer. Stochează metadate pe fișiere șterse, inclusiv nume de fișiere. Aceste informații sunt utilizate în procesul de reconstrucție, astfel încât, atunci când recuperați un fișier, nu vi se oferă doar un nume de fișier generic precum sunteți cu alte servicii de recuperare.

De asemenea, grăbește procesul de recuperare, deoarece nu este necesar să rulați o scanare profundă. Rețineți că, dacă utilizați Time Machine pe o partiție Mac, nu este necesar să folosiți Recovery Vault.

În timpul acestei recenzii, ne uităm în mod special la versiunea Windows a Disk Drill. Versiunea Mac, deși este mai scumpă, vine cu câteva funcții adăugate care îl fac una dintre cele mai bune opțiuni de recuperare a datelor pentru sistemul de operare.

Acestea includ:

 • recuperare iOS
 • Recuperare Android
 • Unități de pornire
 • Finder duplicat
 • A curăța
 • Monitorizarea sănătății
 • Caracteristici medico-legale

Am dori să vedem recuperarea de pornire disponibilă și pentru versiunea Windows a software-ului, deoarece de multe ori utilizatorii au nevoie să recupereze datele de la mașinile care nu au pornit.

Atât pentru versiunile software cât și pentru Windows, Mac, am dori, de asemenea, să vedem posibilitatea de a adăuga noi tipuri de fișiere. În prezent, Disk Drill pentru Windows acceptă peste 200 de tipuri de fișiere, iar Disk Drill pentru Mac acceptă peste 300. Deci, în majoritatea cazurilor, această caracteristică nu va fi o problemă.

Tipurile de fișiere de asistență includ:

 • Documente: Word, Excel, Powerpoint, PDF
 • Imagini: JPEG, PNG, RAW, Photoshop, Illustrator
 • Audio: MP3, WAV, AIFF, AAC, Ogg
 • Videoclipuri: MPEG-4, QuickTime, AVI, WMV
 • Arhive: Zip, Gzip, RAR, Stuffit

Disk Drill poate fi folosit pentru a recupera fișierele din următoarele sisteme de fișiere:

 • Windows: FAT, NTFS
 • Mac: HFS, HFS+
 • Depozitare amovibilă: ExFat

Procesul de recuperare

Pentru a scana computerul cu Disk Drill, după ce porniți aplicația, mai întâi va trebui să alegeți o locație pentru a scana. Folosind asistentul Disk Drill, puteți alege să scanați întregul hard disk sau o partiție pe hard disk.

Disk Drill trage date din tabelul de partiții al dispozitivului dvs. pentru a lista și partițiile șterse, economisindu-vă că nu trebuie să rulați o scanare completă a hard disk-ului pentru a le găsi. Multe instrumente de recuperare a datelor nu fac acest lucru (citiți recenzia noastră despre Resoft Engineering Rescue Data pentru un alt serviciu care se dovedește admirabil în acest sens).

Nu există nicio opțiune pentru a scana un dosar individual, așa cum există cu Stellar. De asemenea, nu există opțiunea de a scana tipuri de fișiere specifice. Totuși, niciunul nu este un întrerupător real, deoarece scanarea rapidă a Disk Drill rulează mai repede decât majoritatea.

Disk Drill are trei tipuri de scanare de care doriți să știți:

 • Executați scanarea rapidă
 • Executați scanarea profundă
 • Executați toate tipurile de scanare

Când executați o scanare rapidă, Disk Drill recuperează fișiere care sunt încă intacte, dar care nu sunt accesibile. Aceasta include atât conținut șters recent, cât și conținut pe partiții care nu se montează. Scanarea rapidă va întoarce căile fișierelor și numele fișierelor originale.

Scanarea profundă, pe de altă parte, scanează spațiul liber pe unitatea dvs. și reconstruiește fișierele șterse pe baza modelelor de fișiere. Această metodă de recuperare va fi cea mai bună pentru fișierele care au fost șterse mult timp sau pentru recuperarea datelor din volumele RAW.

Dacă știți că doriți să rulați o scanare profundă, vă recomandăm să alegeți opțiunea de a rula scanări rapide și profunde în mod secvențial. Aceasta returnează atât fișierele intacte, cât și cele reconstruite.

În timp ce scanarea dvs. se execută, puteți păstra file pe evoluția sa, datorită unei bare de progres din partea de sus a aplicației. Această bară are cronometre care afișează timpul scurs și timpul rămas, ținându-vă la curent cu modul în care se derulează lucrurile.

Puteți răsfoi și previzualiza fișierele recuperate pe măsură ce acestea devin disponibile, înainte ca scanarea să se termine chiar. Previzualizați făcând clic dreapta pe un fișier și selectați, „previzualizare”.

Nu există nicio opțiune pentru a previzualiza miniaturile, ceea ce reprezintă un drag. Cu toate acestea, puteți previzualiza în funcție de tipul general de fișier. Realizați acest lucru făcând clic pe categoria dorită din partea dreaptă a vrăjitorului: imagini, videoclipuri, documente, audio sau arhivă. Există, de asemenea, categorii pentru mărime și dată.

De asemenea, puteți efectua o căutare de fișiere.

Procedând astfel, vă va ajuta să localizați fișiere cu nume specifice sau fișiere cu extensii specifice (txt, docx, jpg etc.). Puteți răsfoi fișierele returnate de scanare în panoul central. Fișierele intact sunt sortate în funcție de locația arborului lor de fișiere, la fel ca în exploratorul de fișiere. Fișierele șterse pot fi găsite în folderul coșului de reciclare.

După ce ați găsit fișierele pe care doriți să le reînviați, faceți acest lucru este la fel de simplu ca marcarea casetei de lângă numele fișierului sau folderului în rezultatele dvs. și apoi faceți clic pe „recupera butonul” din partea de sus a aplicației.

Indicați locația de recuperare dorită în câmpul de lângă butonul de recuperare. Aceasta poate fi aceeași locație din care ați recuperat fișierul, dar, în general, vă recomandăm să salvați în altă parte. Dacă încă nu sunteți gata să vă recuperați, puteți salva rezultatele scanării și le puteți prelucra ulterior făcând clic pe „Salvați sesiunea”.

În continuare, vom arunca o privire asupra cât de bine a funcționat efectiv Disk Drill în sarcinile sale de recuperare.

Performanţă

Am efectuat o serie de teste de bază pentru a măsura eficiența burghiului de disc. Acestea includ scanări rapide și profunde rulate împotriva unei singure partiții și scanarea completă a unui întreg hard disk.

Partiția de testare pe care am testat-o ​​avea dimensiunea de 518 GB, cu 139 GB spațiu liber. Dimensiunea hard disk-ului complet a fost de 1 TB. Am creat și șters trei fișiere de testare pentru testarea noastră de scanare a partițiilor, care au inclus un document Word, un fișier video MP4 și un fișier imagine .jpg. De asemenea, am creat o partiție de test de 10 GB, am încărcat-o cu date și am șters-o.

Iată rezultatele testării noastre:

CaracteristicăRezultat
Scanare rapidă (partiție 500GB)10 secunde
Scanare profundă (partiție 500 GB)1 oră
Scanare Full HD (1 TB)3 ore
Word Doc recuperat
Fișier video recuperat
Fișier imagine recuperat
Reciclarea fișierelor coș găsite (conținut auto-șters)7
Recuperarea partiție ștersă

Am fost impresionati de viteza generala a Disk Drill, care depasesc la indemana cele mai multe alte instrumente de recuperare a datelor. Desigur, viteza rapidă nu echivalează neapărat cu o scanare detaliată. Cu toate acestea, în cazul Disk Drill, am putut recupera toate cele trei fișiere de testare.

Eforturile noastre de a recupera partiția de teste șterse au fost un succes.

Relații Clienți

Suportul live chat pentru Disk Drill și alte programe CleverFiles este disponibil. Chat-ul poate fi inițiat 24/7, deși puteți ajunge să așteptați câteva ore pentru un răspuns în timpul orelor de lucru. Puteți lăsa adresa de e-mail dacă nu doriți să așteptați.

Puteți, de asemenea, să plasați un bilet de e-mail direct. Am testat ambele opțiuni. În timpul programului de lucru, am primit un răspuns la chat în aproximativ 15 minute. Răspunsurile prin e-mail sunt în mod constant în 24 de ore.

Dacă sunteți un tip de suport tehnic DIY, CleverFiles menține un portal bogat de cunoștințe care va răspunde la cele mai frecvente întrebări. Categoriile de-a lungul marginii stângi a portalului pot fi utilizate pentru a naviga în conținut sau puteți utiliza opțiunea de căutare dacă aveți ceva specific în minte. Există și o secțiune de întrebări frecvente.

Forumul utilizatorilor CleverFiles oferă un alt drum frumos pentru a primi răspunsuri la întrebări și a rezolva problemele. Puteți vizita, de asemenea, forumul pentru a afla despre actualizările de foraj pentru disc și pentru a face sugestii de caracteristici.

Gânduri finale

În această recenzie putem pregăti pentru un alt instrument de recuperare a datelor, care nu ar putea să se potrivească destul de bine cu capacitățile instrumentelor profesionale de recuperare a datelor, precum cele produse de Stellar, EaseUS și Prosoft Engineering. Ceea ce am găsit a fost un instrument favorabil bugetului, care a fost furnizat în aproape orice fel.

CleverFiles Disk Drill oferă o interfață de utilizator curată, intuitivă. Opțiunile sunt excelente și scanările sunt rapide și detaliate. Acesta este un instrument care va atrage consumatorii obișnuiți și îi va impresiona pe profesioniștii IT în același timp. Aveți experiență cu CleverFiles Disk Drill? Ne-ar plăcea să auzim cum vă luați, așa că vă rugăm să ne informați în comentariile de mai jos. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map