Webroot Wifi VPN Review Review – Actualizat în 2020

Webroot Wifi VPN Review Review

Webroot Wifi VPN Security este cel mai lung VPN numit de pe piață, dar asta este tot ceea ce este remarcabil. Nu este deosebit de sigur, are o politică ciudată de confidențialitate și lipsește caracteristicile obișnuite. Citiți recenzia noastră completă pentru a vedea de ce doriți să evitați acest VPN.


best-VPN-comentarii

Webroot este o companie de securitate cibernetică care a început la începutul anilor 90, dar a fost recent cumpărată de Carbonite, despre care puteți citi mai multe despre starea noastră în martie. Webroot pune un accent puternic pe serviciul său antivirus, dar oferă și o rețea privată virtuală numită WiFi Security.

Securitatea WiFi Webroot ne-a șocat în mai multe moduri, cu viteze mari pe multe dintre serverele din SUA și Europa și capacitatea de a rupe Netflix și detecția VPN a BBC..

Acestea fiind spuse, nu va face cea mai bună listă VPN pentru că omite o mulțime de funcții pe care mulți utilizatori le-ar considera componente critice ale unui VPN bun. De exemplu, OpenVPN lipsește din lista protocoalelor disponibile.

Politica de confidențialitate discutabilă a Webroot WiFi și lipsa generală de securitate fac un exemplu excelent al unei companii care abordează bine o problemă din punct de vedere tehnic, dar care nu oferă multe dintre lucrurile mai mici pe care le caută clienții..

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru securitatea VPN Webroot Wifi

Caracteristici

Webroot WiFi Security este orientat către persoanele care doresc o experiență VPN fără probleme. Din această cauză, oferă câteva caracteristici care sunt drăguțe de a avea, dar păstrează lucrurile goale.

Aplicația este disponibilă pentru Windows, macOS, Android și iOS. Utilizatorii Linux rămân însă în praf, la fel și cei care doresc să ruleze VPN-ul printr-o extensie de browser. Nu puteți configura VPN-ul pe routere, ceea ce face mai dificilă protejarea tuturor dispozitivelor de acasă simultan (și zboară în fața numelui „WiFi Security”).

Webroot-WiFi-VPN-Securitate-WebrootOS

Acesta oferă mai multe protocoale, inclusiv IKEv2, L2TP și PPTP. Deși aceste protocoale sunt rapide, acestea nu sunt cele mai sigure opțiuni. Vom intra mai detaliat despre securitatea lor mai târziu, dar dacă sunteți curioși cu privire la protocoalele VPN, ar trebui să le citiți defalcarea protocolului VPN.

Când deschideți setările, veți găsi o listă scurtă de căsuțe. Acestea conțin opțiuni, cum ar fi conectarea automată la pornire sau pornirea sau dezactivarea comutatorului kills. Există, de asemenea, o opțiune de filtrare web care ajută la blocarea site-urilor web potențial dăunătoare. Deși este plăcut să avem pentru cei preocupați de securitatea online, nu este la fel de bun ca să folosiți un antivirus real (citiți cel mai bun ghid al nostru pentru software antivirus).

Anumite caracteristici lipsesc de la Webroot WiFi Security, inclusiv protecția împotriva scurgerii DNS, tunelarea divizată și chiar protocolul OpenVPN, care este probabil cel mai sigur protocol VPN. Dacă căutați o VPN mai bogată în funcții, vă recomandăm să citiți recenzia noastră ExpressVPN.

Prezentare generală a caracteristicilor de securitate VPN Webroot

Logo Webroot Wifi VPN Security Securitywww.webroot.com

Începe de la 333 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
70 de zile

Suma serverului la nivel mondial
35

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
PPTP, L2TP, IKEv2

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
ore de birou

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Când vine vorba de prețul Webroot WiFi Security, opțiunile dvs. sunt limitate. Există două planuri în ofertă, ambele pentru un an. Nu există planuri lunare sau multianuale. Primul plan vine cu până la trei conexiuni, în timp ce celălalt permite cinci.

Securitatea WiFi Webroot nu oferă o probă gratuită și nu acceptă criptocurrency. Acestea fiind spuse, oferă o politică generoasă de rambursare de 70 de zile dacă nu sunteți nemulțumit de acest serviciu, ceea ce compensează oarecum lipsa unei perioade de încercare. Este cea mai lungă rambursare a activității, depășind chiar și cele 45 de zile generoase ale CyberGhost (citiți recenzia noastră CyberGhost pentru mai multe despre acest serviciu excelent).

Dacă doriți doar să conectați dispozitive personale – poate un desktop și un laptop – planul cu trei utilizatori are un preț competitiv. Chiar și prețul planului de cinci utilizatori nu este scandalos, dar ar fi bine să vedem un plan de conexiuni nelimitat..

Webroot-WiFi-VPN-Securitate-Prețuri

De asemenea, este neobișnuit să găsești un serviciu VPN care să nu permită utilizatorilor să se înscrie lunar sau trimestrial. Dacă sunteți în căutarea unui plan VPN la prețuri accesibile, care să ofere conexiuni nelimitate, precum și o rată lunară excelentă, vă recomandăm să citiți recenzia Windscribe după ce ne-ați încheiat aici.

Pe de altă parte, mulți furnizori VPN oferă reduceri pentru persoanele care intenționează să utilizeze un VPN în mod continuu și doresc să se înscrie pentru perioade mai lungi de timp. Dacă plătiți în avans pentru un plan pe termen lung vă apelează, vă recomandăm să consultați analiza noastră NordVPN. NordVPN este un furnizor extraordinar și oferă planuri pentru doi și trei ani la prețuri atrăgătoare.

Ușurință în utilizare

Când vine vorba de ușurința de utilizare pe site-ul web, Webroot lipsește oarecum de marca. Site-ul este conceput într-un mod care poate face navigarea confuză, mai ales când vine vorba de serviciul său WiFi Security VPN. Acest lucru se datorează în principal că antivirusul Webroot este punctul central al site-ului. VPN este pus pe arzătorul din spate.

Cu toate acestea, după ce găsiți unde trebuie să mergeți, înregistrarea și instalarea clientului este ușoară. Din acel moment, este o navigare lină. Clientul este bine pus la dispoziție și ușor de utilizat. La început, tot ce veți vedea este o fereastră verde vibrantă cu steagul țării pe care o veți conecta și un buton portocaliu care spune „conectați-vă”.

Webroot-WiFi-VPN-Securitate-Webrootclient

Faceți clic pe stegul sau pe simbolul locației mici de lângă butonul „conectați” pentru a deschide meniul serverului. Vă permite să consultați locațiile disponibile pentru a vă conecta și este ușor de navigat. Lista are o opțiune automată în partea de sus care alege cel mai rapid server disponibil, trei opțiuni „cele mai recomandate”, inclusiv Franța, Germania și S.U.A., și o listă alfabetizată de țări.

Lista conține numele fiecărei țări, precum și steagurile lor, care ajută la navigarea rapidă. Există, de asemenea, o funcție de căutare în partea de sus, dacă știți unde doriți să vă conectați.

În dreapta sus este un buton care deschide ecranul meniului. Ecranul meniului este bine pus la punct și, după cum am menționat, cu oase goale. Dacă sunteți cineva care dorește un control complet asupra modului în care este configurat VPN-ul dvs., acest lucru ar putea fi considerat ca dăunător, dar trebuie spus ceva pentru simplitatea interfeței Webroot WiFi Security.

Există cinci file în partea de sus a ferestrei de setări și fiecare are o mână de opțiuni clar explicate. Filele acoperă protocoalele; setări generale, cum ar fi rularea la pornire și notificări; setări de conectare, cum ar fi comutatorul kills; site-ul rău intenționat blochează filtrul web și contactează asistența.

Webroot-WiFi-VPN-Securitate-WebrootSettings

Viteză

Speed ​​este o geantă mixtă cu securitate WiFi Webroot. Din testarea noastră, imaginea de ansamblu pare să fie că serverele din America de Nord și Europene sunt de înaltă calitate, în timp ce serverele din Asia și Sud-America nu sunt la fel de standarde.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Virginia)1372.075,83
Londra8868,905,41
Estul Statelor Unite5867.855,06
Japonia19323.092,45
Elveţia12866.14.25
Brazilia14214.683.13

Atunci când vă conectați la un server de pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii, care sunt cel mai probabil în New York, ceea ce le face la aproximativ 400 de mile distanță de locația noastră de testare, observăm o ușoară creștere a ping-ului, dar o pierdere neglijabilă a vitezei..

Deplasându-ne mai departe pe serverele din Londra, care se află la aproximativ 3.800 de mile de noi, vedem doar o ușoară creștere a timpului de ping și a unei mici pierderi de viteză. Serverele elvețiene înregistrează, de asemenea, performanțe impresionante, având în vedere distanța considerabilă.

Webroot WiFi-VPN-Security-Vitezele

Cu toate acestea, povestea este diferită când testăm serverele de pe alte continente. De exemplu, conectarea la Japonia, care se află la aproximativ 6.800 de mile distanță de noi, pierde mai mult de jumătate din lățimea de bandă de descărcare susținută. Brazilia pictează o imagine similară performantă, deși se află la aceeași distanță ca Londra de la noi.

Deși timpii de ping pe unele dintre servere nu sunt groaznici, nu sunt suficient de mici pentru a juca jocuri competitive. Dacă obiectivul tău este să joci jocuri restrânse sau să joci pe alte servere, consultați cel mai bun VPN pentru redresarea jocurilor pentru a vedea care VPN vă va oferi cel mai bun avantaj.

Acestea fiind spuse, multe dintre serverele testate au viteze excelente. Serverul din Londra funcționează bine și pierde puțin din viteza noastră susținută.

Viteza serverului este însă inconsistentă, ceea ce face ca Webroot WiFi Security să fie o alegere riscantă dacă te bazezi pe viteze rapide de internet. Dacă sunteți în căutarea unei performanțe impresionante de descărcare sau încărcare impresionante, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai rapide VPN-uri.

Securitate

Securitatea este cea mai slabă zonă pentru securitatea WiFi Webroot. Așa cum am atins mai devreme, protocoalele oferite sunt departe de a fi ideale, IKEv2 fiind protocolul implicit.

IKEv2 creează o asociere de securitate între computerul dvs. și serverul care este contactat cu lucruri cum ar fi un cifru și o cheie de criptare a traficului. Ceea ce înseamnă că este cel mai rapid „protocol” VPN în cele mai multe cazuri, iar securitatea este modestă, dar nu la fel de bună ca un adevărat protocol de tunelare, cum ar fi OpenVPN.

Webroot-WiFi-VPN-Securitate-WebrootProtocols

Celelalte opțiuni sunt mai proaste, L2TP fiind un protocol de tunel în condiții de siguranță, iar PPTP nu este în discuție pentru oricine, deoarece este învechit și nu este sigur. Nici unul nu este la fel de robust din punct de vedere al securității ca OpenVPN, pe care majoritatea furnizorilor îl oferă, deoarece este sursa gratuită și deschisă.

Acestea fiind spuse, toate aceste protocoale au criptare AES de 256 biți care le-a fost adăugată pentru a vă ajuta să ascundeți datele dvs. Dacă sunteți curioși despre criptare și ce înseamnă asta, luați în considerare descrierea articolului nostru de criptare.

Un steag roșu, pe lângă lipsa protocoalelor sigure, este faptul că, în timpul testării noastre, am constatat că Webroot WiFi Security este plin de scurgeri DNS. Fiecare server și protocol a fost preluat pe serverul DNS al furnizorului nostru de servicii internet.

Dacă doriți să aflați mai multe despre ce înseamnă asta, citiți articolul nostru despre scurgerile DNS. În rezumat, înseamnă că, deși vă conectați la internet printr-un server străin, computerul dvs. continuă să contacteze și să partajeze informații cu ISP-ul dvs. sau, în unele cazuri, cu guvernul dvs..

Lipsa protocoalelor sigure și problema scurgerii DNS înseamnă că persoanele care încearcă să ocolească cenzura pe internet ar trebui să evite Webroot WiFi Security. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a perfora prin Marele Firewall din China, de exemplu, ar trebui să aruncați o privire asupra celor mai bune servicii VPN noastre pentru activitățile de China.

intimitate

Politicile de confidențialitate fac o primă impresie imediată în funcție de cât timp sunt. Cei mai lungi sunt mult mai susceptibili să ascundă un limbaj juridic truditor sau „ifs” și „buts”. Acesta este cazul politicii de confidențialitate a Webroot.

La început, susține că nu înregistrează și nu colectează date privind activitatea de navigare. Dacă citiți mai departe, se pare că este neadevărat. Politica prezintă cinci lucruri pe care le înregistrează Webroot WiFi Security logs, inclusiv data și ora de utilizare, cantitatea de date transmise în timpul utilizării, ce server te-ai conectat, țara de la care te-ai conectat și numărul de dispozitive conectate la cont..

Deși adresa dvs. IP nu este ținută în evidență, conform Webroot, țara în care vă aflați. Cu toate acestea, este o distincție irelevantă, deoarece menține adresa de domiciliu în evidență pentru a procesa plățile. Politica spune apoi că informațiile sunt păstrate „atât timp cât este necesar în scopul pentru care Webroot o colectează.”

Niciun furnizor VPN nu ar trebui să aibă o politică de confidențialitate atât timp cât Webroot. În cazul în care politica se oprește pentru pagini, iar furnizorul încearcă să păstreze adresa de domiciliu și alte informații în fișier atâta timp cât dorește, aceasta nu este privată. Dacă vă interesează cum arată o politică de confidențialitate concisă și bine scrisă, citiți recenzia noastră VyprVPN.

Streaming performanță

Având în vedere scurgerile DNS pe care le-am obținut în testarea noastră, ne-am gândit că Webroot WiFi Security nu va fi capabil să străpungă capacitățile intense de refuz ale proxy-ului BBC sau Netflix. Ne-a dovedit greșit.

Fără a schimba o singură setare, am putut accesa BBC iPlayer și urmări conținutul BBC. Povestea a fost aceeași pentru Netflix, Amazon Prime Video și toate celelalte servicii de streaming pe care le-am testat.

De asemenea, performanța a fost bună, videoclipurile având nevoie de doar câteva secunde pentru încărcarea și implicit la 1080p sau, în unele cazuri, 720p. Nu au existat întreruperi sau probleme de tamponare, iar în cazul în care playerul a fost implicit la 720p, acesta a mutat adesea până la 1080p când conexiunea era mai stabilă.

Deși Webroot WiFi Security a reușit surprinzător de bine la accesarea site-urilor web geoblocate, vă rugăm să investigați alte opțiuni din cauza problemelor sale de securitate și confidențialitate. Dacă încercați să accesați conținutul BBC, consultați cel mai bun VPN pentru programul BBC iPlayer. Dacă Netflix este ceea ce urmați, citiți modul nostru de a bate articolul de interzicere a VPN Netflix.

Locații server

Webroot WiFi Security are 35 de locații care sunt răspândite uniform pe tot globul. Există locații în Africa, America de Nord, Asia, America de Sud și Europa, ceea ce înseamnă că ai șanse mari să găsești un server din apropiere, indiferent de locul în care te-ai putea afla.

Webroot-WiFi-VPN-Securitate-WebrootServers

Locațiile pe care majoritatea oamenilor le vor folosi sunt acoperite, inclusiv S.U.A. și Marea Britanie. Deși sunt răspândite bine, 35 de servere sunt un număr anemic. Dacă încercați să găsiți VPN care oferă cele mai multe locații, consultați recenzia noastră HideMyAss. HideMyAss are o uimitoare 280 de locații în 190 de țări.

Serviciu clienți

Serviciul pentru clienți a fost un sac mixt cu Webroot WiFi Security. Există mai multe opțiuni pentru a obține suport. Pe site-ul web există o caracteristică de chat în direct, dar este disponibilă doar pe pagina de checkout și este orientată spre a răspunde la orice întrebare finală pe care o pot avea oamenii în timp ce cumpără.

Când am luat legătura cu oamenii de pe chat-ul live, ei au putut să răspundă la întrebările noastre și au răspuns rapid. De asemenea, am creat un bilet de asistență pentru a obține ajutor printr-o problemă simulată prin e-mail. Din momentul scrierii, au trecut trei zile de când ne-am făcut biletul de asistență și încă nu am auzit înapoi.

Site-ul Webroot are, de asemenea, un amplu forum de utilizatori, unde puteți pune întrebări comunității și obține răspunsuri de la alți utilizatori. Este prevăzut bine și ușor de utilizat. Pe de altă parte, masiva bază de cunoștințe este utilă dacă puteți găsi secțiunea potrivită, dar este mai dificil de navigat, deoarece prioritizează răspunsurile despre antivirusul Webroot și alte programe..

Verdictul

Webroot WiFi Security a executat foarte multe aspecte tehnice de a fi furnizor VPN. Locațiile serverului sunt bine alese și distribuite peste tot pe glob. Multe dintre servere oferă viteze impresionante, iar capacitatea VPN de a accesa conținut geoblocat a fost printre cele mai bune pe care le-am văzut.

Acestea fiind spuse, acesta lipsește semnul când vine vorba de securitate și confidențialitate, care sunt, probabil, cele mai importante două aspecte ale unui furnizor VPN bun. Dacă vă întrebați de unde să mergeți de aici pentru a găsi un furnizor VPN mai bine rotund, care să vă respecte confidențialitatea și securitatea online, avem o arhivă extinsă de recenzii VPN pentru ca dvs. să navigați.

Dacă aveți experiență cu VPN-ul Webroot sau cu oricare dintre celelalte servicii ale acestuia, informați-ne în comentariile de mai jos. Ne place să auzim de la tine și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me