VPN.Express Review – Actualizat în 2020

VPN.Express Review

Încercând să încaseze prin recunoașterea numelui, VPN.Express este o simplă umbră în comparație cu serviciul al cărui nume este rupt. Cu toate acestea, existența sa este o modalitate excelentă de a arăta tot VPN-ul nu ar trebui să fie, așa că vă recomandăm să citiți recenzia noastră completă.


best-VPN-comentarii

VPN.Express pare să încerce să călărească coattelurile ExpressVPN, judecând după numele său și fontul similar. ExpressVPN este furnizorul nostru preferat de rețele virtuale, așa că dacă doriți să economisiți timp și să aflați despre ce este mai bun, vă sugerăm să vă îndreptați spre recenzia noastră ExpressVPN.

Acestea fiind spuse, dacă doriți să rămâneți la o parte și să vedeți o listă aproape completă a ceea ce poate face un furnizor VPN greșit, sunteți la locul potrivit. VPN.Express oferă prețuri rezonabile, iar viteza de descărcare susținută nu este rea, dar timpul de ping mare și un fel de efect de ascensiune cu transferul de date fac ca experiența de navigare să fie aproape intolerabilă.

Asistența clienților inexistentă și un site web învechit adaugă combustibil acestui incendiu de gunoi, creând o experiență frustrantă prin care nu am dori să treacă nimeni. Ar trebui să vă salvați dificultatea și să citiți cel mai bun ghid VPN.

Alternative pentru VPN.Express

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

A spune că VPN.Express nu are caracteristici ar fi o subestimare. Clientul nu are meniu de setări și nu oferă opțiuni de configurare. Pur și simplu obțineți ceea ce obțineți. Asta înseamnă că nu există nicio modalitate de configurare pentru a rula la pornire, niciun comutator și nici un tunel divizat.

Acesta pretinde că oferă mai multe protocoale, dar când aruncați o privire asupra ghidurilor de pe site-ul web, aflați că acestea trebuie configurate manual și nu sunt acceptate de client.

VPNExpress-OS

Pe site-ul VPN.Express, s-ar putea să vedeți că vă lăudați să fiți „cel mai ușor VPN vreodată”. În unele moduri, acest lucru este adevărat. De exemplu, nu este nimic de configurat sau de configurat. Totuși, majoritatea oamenilor vor vedea asta ca un dezavantaj, mai degrabă decât ca o caracteristică de care să se laude.

Pe măsură ce aprofundăm această recenzie, veți vedea exact cât de inestetice sunt caracteristicile VPN.Express. Opțiunile de securitate, opțiunile de plată și chiar asistența clienților lipsesc puternic.

Prezentare generală a funcțiilor VPN.Express

Logo VPN.Expressvpn.express

Începe de la 499 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, PayWall

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
Nelimitat

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
7 zile

Suma serverului la nivel mondial
64 de servere

Sisteme de operare desktop
ferestre

Sisteme de operare mobile
Android

Extensii de browser
Chrome, Firefox, Opera

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
128-AES, 256-AES, SSL 2048 biți

Protocoale VPN disponibile
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe
anacronic

Prețuri

VPN.Express percepe o rată la scară mai mare dacă vă abonați de la o lună la lună. Acestea fiind spuse, există reduceri semnificative dacă vă înscrieți pe perioade mai lungi. Deși prețul nu este prea scump, așteptați să obțineți o afacere mai bună, având în vedere că nu primiți multe funcții pe care le oferă concurenții săi.

Prețurile VPN.Express sunt standard pentru industria VPN. Deși nu sunt niște despărțiri, nici nu sunt o afacere bună. Din păcate, furnizorul nu ia carduri de credit ca plată. Este nevoie de PayPal, PaymentWall și bitcoin, precum și de mai multe criptomonede.

Dacă doriți să vă înscrieți la un VPN mai mult de un an la un moment, consultați recenzia noastră NordVPN. NordVPN oferă prețuri în intervalul de timp de doi și trei ani, care este greu de învins. Pe de altă parte, dacă intenționați să vă înscrieți doar lunar sau lunar, merită să aruncați o privire la recenzia noastră de acces la internet privat.

Toate planurile VPN.Express permit lățimea de bandă și conexiuni nelimitate. De asemenea, are o politică de rambursare de șapte zile care vă permite să vă recuperați banii dacă nu sunteți mulțumit de experiență.

În mai multe locuri de pe site-ul său, VPN.Express susține că are un proces gratuit de șapte zile, dar nu pare să existe o modalitate de înscriere la acesta, ceea ce ne face să credem că consideră că politica de rambursare este o „probă gratuită”. Pentru perioada de încercare „gratuită”, trebuie să plătiți un abonament, apoi să primiți o rambursare. Cu toate acestea, contactul cu serviciul pentru clienți ar putea fi dificil, așa cum vom discuta mai târziu.

Dacă doriți să încercați o VPN cu adevărat gratuită pentru a vedea dacă este pentru dvs., aruncați o privire la articolul nostru despre cele mai bune servicii VPN gratuite.

Ușurință în utilizare

VPN.Express este o problemă cu care trebuie să te ocupi încă de la început. Nu are carduri de credit ca formă de plată și a existat o problemă atunci când am trimis plata prin PayPal. Am primit un e-mail care spune că plata nu a trecut.

În ciuda acestui mesaj, am primit o factură care spune că am plătit serviciul. Încercând să vă autentificați utilizând e-mailul nostru ca nume de utilizator, care este o practică standard atunci când nu vi se cere să faceți un nume de utilizator, nu am putut să vă conectați.

După cum se dovedește, VPN.Express generează automat un nume de utilizator aleatoriu pentru care trebuie să vă conectați. Odată conectat, am aruncat o privire la ghidurile de pe site-ul VPN.Express și am descărcat clientul.

Când deschideți clientul, vi se prezintă trei opțiuni de conectare, un comutator de comutare pentru conectare și deconectare și un meniu pentru selectarea locației în care doriți să tunelați. Cele trei opțiuni cu care vă sunt prezentate sunt „modul locație”, „modul libertate” și „modul în apropiere”.

VPNExpress-FreedomMode

Nu există explicații despre ce înseamnă opțiunile. Nici site-ul web, nici clientul nu indică care ar putea fi diferența dintre „modul locație” și „modul libertate”.

Dacă selectați schimbarea locației, vi se va prezenta o listă de țări care nu este alfabetizată. Majoritatea VPN-urilor afișează și steaguri lângă fiecare țară, care este una dintre acele funcții pe care nu le veți aprecia până când nu trebuie să trăiți fără el. Natura nealfabetizată a listei și lipsa steagurilor face mult mai dificilă decât ar trebui să răsfoiască opțiunile.

VPNExpress-Servere

Dacă sunteți în căutarea unui VPN ușor de utilizat, vă recomandăm să consultați revizuirea noastră CyberGhost. Are un client care are sens și vă oferă opțiuni în timp ce sunteți încă ușor de utilizat, chiar și pentru cei care nu sunt familiarizați cu utilizarea VPN-urilor.

Viteză

Așa cum se întâmplă adesea cu VPN-urile mai îndoielnice, un tabel simplu nu poate surprinde experiența de utilizare a VPN.Express. După numere, arată bine. La descărcări susținute, este capabil să rețină o mare parte din viteza de descărcare a conexiunii noastre și pierde aproximativ o treime din viteza de încărcare.

Ce este interesant este că aceste rezultate par consistente la distanță. Indiferent dacă conectarea la un server din Seattle, care se afla la aproximativ 2.800 de mile distanță, sau la un server din Zurich, se afla la aproximativ 4.400 de mile distanță, ping-ul și performanța erau aproape identice. Acestea fiind spuse, performanța de la server la server este incoerentă, mai multe servere care nu funcționează deloc.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Virginia, S.U.A.)1572,245,99
Londra15465.753.21
Zurich12267,184,44
Seattle12467,294,63
Tel Aviv, Israel15759.534,52
Hamburg, Germania10034.485,47

Am încercat să ne conectăm la un server și mai aproape de Seattle, dar am avut probleme. Pe lista de servere sunt menționate atât Seattle, cât și Washington. Seattle se află în statul Washington, așa că am presupus că „Washington” este Washington, D.C., care este aproape de locul în care ne făceam testarea. Nu am reușit însă să funcționăm serverul Washington, așa că Seattle a fost cea mai apropiată opțiune pe care am avut-o.

Odată conectat, indiferent de ce server am folosi, experiența de navigare a fost lentă. Timpul ridicat de ping nu a fost singurul factor. În timp ce făceam testul de viteză pentru masa noastră, a existat un timp de urcare considerabil pentru viteză.

Conexiunea ar începe întotdeauna de la kilobiți pe secundă, apoi ar trebui să dureze câteva secunde pentru a ajunge la megabits pe secundă, înainte de a ajunge în sfârșit la o viteză decentă aproximativ patru sau cinci secunde în test. Acesta este un lucru pe care tabelul nu îl poate surprinde.

Acest timp de acumulare a făcut ca site-urile web să se încarce încet. Chiar și paginile simple, cu doar text, ar trebui să se încarce cinci sau șase secunde. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe responsive și rapide de la VPN-ul dvs., luați în considerare citirea celui mai rapid ghid al nostru VPN.

Securitate

Evaluarea securității VPN.Express este dificilă, deoarece nu se știe ce protocol utilizează clientul. Acesta criptează conexiunea, iar criptarea variază în funcție de protocol, potrivit site-ului web.

VPNExpress-Setări

Pentru L2TP și IPSec, acesta folosește criptarea AES de 256 biți, ceea ce este bun. Când se face tunel cu OpenVPN se utilizează o criptare SSL pe 2048 biți, ceea ce este de asemenea bun. În cele din urmă, pentru protocolul PPTP, criptarea este MPPE pe 128 de biți, ceea ce este mai puțin decât ideal pentru securitate. Dacă toate acele acronime sunt copleșitoare și doriți să aflați mai multe, citiți defalcarea protocolului VPN.

Deoarece nu știm ce tip de protocol sau criptare utilizează aplicația la un moment dat, nu putem decât să speculăm cât de sigură va fi navigarea dvs. în timp ce o utilizați. Protocoalele disponibile diferă de asemenea de la un sistem de operare la altul.

OpenVPN este ideal pentru majoritatea oamenilor și oferă o securitate excelentă, dar nu pare să fie o opțiune pe Windows 10. Dacă sunteți în căutarea unei VPN sigure, aruncați o privire la recenzia noastră TorGuard. Vă permite să alegeți dintre mai multe protocoale, inclusiv OpenVPN, precum și ce criptare doriți să utilizați.

Din cauza lipsei de informații și opțiuni de configurare, VPN.Express lasă utilizatorul în întuneric în ceea ce privește securitatea, dacă nu o configurează manual.

intimitate

Politica de confidențialitate este cel mai bun lucru despre VPN.Express. Acesta spune că utilizarea serviciului sau a software-ului nu va fi monitorizată sau cenzurată și că nu sunt făcute sau păstrate jurnalele cu privire la istoricul de navigare, trafic, activitate sau adresa IP.

Informațiile colectate pentru contul dvs. includ trei lucruri: o adresă de e-mail, o parolă și informații de plată. Este stocat pe un server criptat. VPN.Express nu acceptă carduri de credit, astfel încât informațiile de plată ar fi doar informațiile dvs. PayPal.

Totuși, se păstrează unele informații privind performanța serverului. Ori de câte ori vă conectați la VPN, datele sunt colectate cu privire la dacă conexiunea dvs. a fost făcută cu succes și care a fost data. Nu există informații de identificare păstrate și timpul specific nu este înregistrat.

De asemenea, datele sunt colectate pe site prin intermediul cookie-urilor. Folosește Google Analytics și Optimizely pentru a îmbunătăți site-ul și pentru a asigura că lucrurile funcționează așa cum sunt prevăzute. În cele din urmă, informațiile din interacțiunile cu clienții sunt păstrate până la șase luni, dar pot fi șterse imediat la cerere.

Dacă ați citit ghidul nostru de navigare anonim, știți că nu va fi niciodată nimic asemănător cu adevărat anonimat online. Acestea fiind spuse, VPN.Express se apropie de realizarea unei astfel de experiențe.

În ciuda politicii de confidențialitate convingătoare, există lucruri care ne obligă să punem la îndoială legitimitatea și intențiile VPN.Express. Faptul că nu am reușit să luăm legătura cu nimeni atunci când aveam nevoie de ajutor și engleza stricată de pe site-ul învechit ridică alarme.

Cel mai bine este să vă mențineți garda la vedere atunci când vedeți aceste tipuri de furnizori VPN și, în multe privințe, semnele de pericol cu ​​VPN.Express depășește politica de confidențialitate aparent bine intenționată..

Streaming performanță

Toate principalele site-uri de streaming captate imediat pe VPN-ul nostru. BBC iPlayer ne-a informat că a fost disponibil numai pentru cei din Marea Britanie, în timp ce eram conectați la serverul din Londra. Netflix ne-a spus că folosim un proxy, deci nu ne-a fost permis. Hulu și Amazon Prime Video au detectat și VPN.

VPNExpress-Netflix

Cu toate site-urile web geoblocate majore care ne blochează, ne-am îndreptat către YouTube pentru a vedea cum ar fi performanța dacă ar fi să le accesăm. Șocant, VPN.Express a funcționat bine. A fost nevoie de aproximativ 10 secunde pentru ca videoclipul să se încarce și să înceapă redarea, dar, odată pornit, a fost setat pe 1080p și 60 de cadre pe secundă.

Ne-am îndreptat către Twitch pentru mai multe testări și lucrurile erau chiar mai bune acolo. Am dat clic pe un flux și l-a încărcat imediat și implicit la 1080p la 60 de cadre pe secundă.

Dacă sunteți în căutarea unei VPN care să poată da prin geoblocarea puternică a Netflix, aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix. În mod alternativ, dacă BBC iPlayer este ceea ce urmați, citiți cel mai bun VPN pentru articolul BBC iPlayer.

Locații server

VPN.Express are 64 de servere în 28 de țări. Acoperă elementele de bază, inclusiv trei orașe din SUA și un server din Marea Britanie. Pe site, puteți vedea încărcarea pe fiecare server la un moment dat, dar să ajungeți să vedeți aceste informații în client ar fi fost frumos.

Există servere răspândite în America de Nord și Europa, precum și o mână de opțiuni în toată Asia. Chile și Brazilia sunt singurele țări din America de Sud care găzduiesc servere, iar Maroc este singurul loc în care există unul în Africa. Servirea pe cinci continente cu doar 64 servere este o acoperire bună.

Deși 64 nu este cel mai mic număr de servere pe care le-am văzut, nu este bine cu nicio măsură. NordVPN a avut peste 5.000 de servere ultima dată când am verificat. Douăzeci și opt de țări sunt, de asemenea, departe de cele mai bune pe care le-am văzut. HideMyAss se mândrește cu cel mai mare număr de țări din VPN-urile pe care le-am analizat cu un uimitor 200 de opțiuni. Citiți recenzia noastră HideMyAss dacă sunteți interesat să aflați mai multe.

Serviciu clienți

Serviciul pentru clienți VPN.Express este la fel de rău pe care îl puteți obține. De fapt, pare inexistent în cea mai mare parte. Site-ul este ca un oraș fantomă digitală. Se pare că nu există nimeni în jur să răspundă la e-mailuri sau apeluri. Există chiar și o secțiune de blog pe site-ul care nu a fost atins încă din mai 2018.

Pentru a începe experiența noastră cu serviciul pentru clienți, am încercat să folosim funcția de chat live. Când l-am deschis, am fost întâmpinați cu un ecran care spunea că contul nostru a fost suspendat, așa că am contactat prin formularul de contact de pe site-ul web pentru a informa VPN.Express că chatul live ne spunea că contul nostru este suspendat și că vrem să remediem aceasta.

VPNExpress-Suport

După aproximativ o zi și jumătate fără răspuns, am încercat să apelăm la numărul de pe pagina „de contact” a site-ului. Apelul s-a dus direct la mesageria vocală, iar căsuța poștală părea să nu fi fost chiar configurată. Ne-a dat doar răspunsul generic care răspunde la numărul dvs..

În urma acestei scrieri, au trecut peste trei zile de când am încercat să contactăm VPN.Express prin formularul de contact de pe site-ul web și încă nu am auzit înapoi.

Ghidurile de pe site-ul web sunt de asemenea egregi, cu imagini ale unui client diferit de cel disponibil pentru descărcare. Există aluzii la un fel de secțiune comunitară în diverse locuri de pe site-ul web, dar nu există un astfel de lucru.

Verdictul

VPN.Express nu este un serviciu pe care l-am recomanda oricui. Serviciul pentru clienți este cel mai deranjant aspect. Dincolo de asta, totuși, VPN suferă de performanțe slabe de streaming pe site-urile mari, cum ar fi BBC iPlayer și Netflix, precum și o lipsă de funcții.

Dacă vă întrebați de unde să plecați de aici, avem o listă mare de recenzii VPN. Arhiva noastră de recenzii este organizată pentru a vă ajuta să găsiți cu ușurință furnizorii de top.

Dacă aveți experiență cu VPN.Express, informați-ne în comentariile de mai jos. Ne-ar interesa să aflăm dacă site-ul și suportul au fost întotdeauna un astfel de oraș fantomă. Vă mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map