TotalVPN Review 2020 • Este într-adevăr cel mai bun VPN?

Revizuire TotalVPN

Practici incorecte de facturare și o mulțime de reclamații ale utilizatorilor. Evitați acest serviciu.


Prezentare generală a TotalVPN

Consultați www.expressvpn.com

Caracteristici TotalVPN

TotalVPN Setări Meniu

TotalVPN Clientul

Total dispozitive acceptate TotalVPn

Anterior

Următor →

TotalVPN este noul furnizor de servicii VPN de pe bloc și cresc în ritm rapid.

Ei au de fapt un serviciu mai mult decât adecvat în multe privințe – și trebuie, pentru că concurează cu giganții din industrie.

Dar nu-i lăsa pe vârsta lor fragedă să te păcălească. La început am fost sceptic, dar plăcut surprins când am testat serviciul.

La fel ca alte servicii, aceștia îi ajută pe utilizatori să-și mascheze adresa IP și cripteze transmisiile de date, astfel încât agențiile guvernamentale și hackerii să nu vă poată fura datele. Acestea pot ajuta la deblocarea conținutului cu restricții geo-restricționate, dar este posibil să nu fie potrivite pentru utilizatorii internaționali, cetățenii țărilor mici și călătorii, deoarece rețeaua lor este relativ mică în comparație cu alte servicii mature.

Cu acestea spuse, pentru cât de noi sunt, este surprinzător cât de lustruit este serviciul lor. Interfața este curată, la fel și site-ul web, și au creat un serviciu solid care să satisfacă nevoile majorității utilizatorilor.

Pentru a înțelege mai bine acest nou serviciu, aruncăm o privire mai atentă asupra caracteristicilor lor.

Pagina de revizuire TotalVPN

Prețuri & Caracteristici

Totul despre TotalVPN pare a fi făcut elegant simplu. În locul unui sistem complex de stabilire a prețurilor și de ambalare, utilizatorii trebuie să aleagă doar una dintre cele două opțiuni: gratuită sau plătită. Cu toate acestea, versiunea gratuită este doar o modalitate de a testa serviciile lor, deoarece are unele restricții dure. Limitările includ capacitatea de a vă conecta doar la 3 locații, lățimea de bandă și limitele de transfer de date și doar o conexiune de dispozitiv activă.

Acestea fiind spuse, există mulți furnizori care nu oferă nici măcar un proces gratuit. Utilizatorii care doresc să-și achiziționeze serviciul trebuie să plătească doar 4,99 USD pe lună. Planul plătit permite utilizatorilor să se conecteze la toate locațiile (peste 30 de locații globale în acest moment), fără lățime de bandă sau restricții de date, 3 conexiuni simultane și un serviciu proxy.

Si asta e. Nu există abonamente pe termen lung cu clopote și fluiere în plus – doar planul gratuit sau planul lunar. Și chiar dacă sunt o afacere tânără, au servere în toate cele mai populare regiuni geografice, inclusiv:

 • SUA
 • Europa
 • Asia de Sud-Est
 • Hong Kong  
 • Buenos Aires
 • Africa

De asemenea, fac o treabă bună, incluzând toate funcțiile pe care utilizatorii s-au așteptat ca standard de la un furnizor de servicii VPN competent.

Sunt disponibile pe toate sistemele de operare majore, inclusiv Windwos, Mac OS X, iPhone, iPad, Tabletă Android, Android și chiar lucrează la o aplicație pentru Chromebook. În plus, au asistență 24/7 (despre care vom discuta mai târziu). Și, la fel ca și alți furnizori, au o garanție de uptime de 99,99% – ceea ce înseamnă că serverele lor vor fi în permanență, cu excepția unei dificultăți tehnice, aici și acolo.

Și dacă au o dificultate tehnică, aceasta va fi izolată de o locație sau de un grup mic de servere. Pur și simplu nu este plauzibil ca toate serverele pe care le mențin să scadă. Această garanție este destul de standardă, dar veți fi surprins de cât de multe servicii nu planifică corect capacitatea. Mai mult, aceștia folosesc toate cele mai recente și mai mari algoritmi de criptare pentru a se asigura că datele utilizatorilor nu pot fi atinse, deoarece acestea sunt în tranzit de la computerul utilizatorului la serverul VPN.

Opțiunile de conectare includ PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec și IkeV2. Deși acest lucru poate părea fantastic, devine într-adevăr norma, și fiecare furnizor competent va oferi aceste opțiuni de conectare. Cu toate acestea, chiar dacă oferă PPTP ca opțiune de conectare, recomandăm utilizatorilor să evite acest protocol. Acesta oferă doar criptare slabă, și credeți sau nu, poate fi fisurat.

Caracteristici TotalVPN

Anterior

Următor →

intimitate & Securitate

Este TotalVPN în siguranță?

Deși securizează datele utilizatorilor prin criptarea acestora într-o manieră care face imposibilă citirea de către terți, există o porțiune extrem de pronunțată din documentul lor de utilizare. Personal, cred că încearcă doar să mențină mâinile curate legal, rezervându-și dreptul de a dezvălui informații, dar este înfricoșător, cu toate acestea.

Următoarea politică privind aplicarea legii:

„VPN-ul total poate dezvălui informațiile utilizatorului agențiilor de aplicare a legii fără acordul sau notificarea ulterioară a utilizatorului, la solicitarea legală de la aceste agenții. Cooperăm pe deplin cu agențiile de aplicare a legii. ”

În plus, înregistrează anumite tipuri de informații care sunt destul de tipice în rândul furnizorilor de servicii VPN.

Acestea urmăresc cantități mici de informații personale (cum ar fi detaliile contului și e-mailul), cookie-urile de conectare, astfel încât să vă puteți salva datele de autentificare ale utilizatorului și următoarele tipuri de fișiere de jurnal:

 • Când vă conectați la serviciul lor
 • Adresa IP folosită pentru a vă autentifica la serviciul lor
 • Nume de utilizator

Aceste jurnale sunt destul de comune, deoarece ajută planul de servicii pentru cerințele de capacitate și extinderea rețelei. Acestea afirmă în mod explicit următoarele în politica lor de confidențialitate:

„Folosim adrese IP pentru a analiza tendințele, a administra site-ul și serverele noastre, urmări accesul și colectăm informații demografice largi pentru utilizare agregată.

Cu toate acestea, cu siguranță nu păstrează jurnalele de utilizare ale activității utilizatorului sau ale datelor personale. După ce traficul dvs. de Internet este încapsulat în tunelul VPN, nu este nimic de care să vă faceți griji – nimeni nu vă poate vedea informațiile. De asemenea, au mare grijă să protejeze informațiile utilizatorilor. Ar fi destul de jenant ca o firmă de securitate să piardă informații hackerilor sau angajaților.

Aceștia iau măsuri stricte pentru protejarea informațiilor despre cont, așa cum se prevede în politica lor de confidențialitate:

„VPN-ul total utilizează măsuri de securitate tehnică pentru a preveni pierderea, folosirea greșită, modificarea sau dezvăluirea neautorizată a informațiilor aflate sub controlul nostru. Aceste măsuri de securitate includ, dar nu se limitează la: proceduri fizice, electronice și manageriale pentru protejarea și securizarea informațiilor pe care le colectăm online. “

Nu în ultimul rând, utilizatorii ar trebui să fie conștienți de politica lor de utilizare acceptabilă. Acest lucru este destul de comun și simplu, dar merită menționat faptul că următoarele nu sunt tolerate:

 • Încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală
 • Activități ilegale
 • Utilizare non-personală
 • Exploatarea sexuală a minorilor

Pe scurt, politica lor de utilizare acceptabilă și politica de confidențialitate sunt destul de tipice. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost rezervarea de a respecta forțele de ordine – ceea ce este de înțeles.

Cu toate acestea, se pare că ar prefera să renunțe la informații în loc să se ridice în fața utilizatorilor lor. Dar, după cum știm cu toții din scandalul NSA PRISM, când vine vorba de guvern și de aplicarea legii, mâinile companiilor tehnologice sunt legate.

Puncte forte & Puncte slabe

Deși nu sunt un serviciu perfect, ele sunt cu siguranță o opțiune viabilă pentru persoanele care doresc să își asigure conexiunea la Internet. Iată ce mi-a plăcut și ce nu mi-a plăcut:

În total, am fost moderat mulțumit de serviciul lor. Cu toate acestea, le lipsește unele dintre funcțiile avansate pe care le includ alți furnizori, cum ar fi un firewall NAT, comutatorul de ucidere VPN, protecția împotriva scurgerii DNS și alte caracteristici speciale. În prezent serviciul lor este eficient, ușor, curat și simplu. M-aș aștepta ca acestea să-și consolideze caracteristicile și rețeaua globală pe măsură ce cresc ca companie și poate chiar își schimbă modelul de prețuri pe măsură ce se maturizează – dar aceasta este doar speculația.

Este adevărat că nu sunt cel mai ieftin serviciu de pe piață, dar nu au sediul în Statele Unite, ceea ce reprezintă un plus uriaș. Îi văd ca un furnizor excelent pentru utilizatorii din întreaga lume, dar cred că utilizatorii europeni le-ar dori cel mai bine, deoarece acolo se află cea mai mare concentrare a serverelor lor. Dacă sunteți curioși, v-aș recomanda cel puțin să încercați proba lor gratuită.

Dar la ce se reduce totul? Ar trebui să cumpărați serviciul lor? Este o decizie pe care o voi lăsa, dar cred că au un preț rezonabil pentru calitatea serviciilor pe care le oferă. Cu siguranță sunt departe de a fi un serviciu teribil și frustrant. Și sunt curios să văd cum se decurg lucrurile în viitor. Dacă acest serviciu este acum la fel de bun ca o companie tânără, mi-aș imagina că serviciul lor se va îmbunătăți doar în următoarele luni..

Performanţă

În general, am fost destul de mulțumit de testul de viteză. Înainte de a sapa rezultatele, vreau să definesc câțiva parametri. În primul rând, înțelegeți că am efectuat testul de viteză pe o conexiune la Internet ADSL cu viteză de descărcare de 5Mbps și teoretic încărcare de 1Mbps.

Mai mult, m-am conectat la serverul Hong Kong și am efectuat un test standard de viteză, precum și un ping pe serverele DNS Google pentru a urmări latența. Rezultatele sunt următoarele:

 • Descărcare: 4.64Mbps
 • Încărcare: 0.93
 • Speed ​​Test Server Ping: 62ms
 • Ping Google DNS: aproximativ 88ms

Până acum, bine. Cu siguranță nu sunt cel mai rapid VPN pe care l-am testat, dar sunt departe și de cele mai grave. Pentru a testa în continuare conexiunea, am încercat să transmit flux de conținut YouTube și a funcționat bine.

Nici măcar nu am petrecut timp așteptând ca video să se protejeze. Dar ce înseamnă aceste statistici de viteză pentru diferite tipuri de trafic și performanțe generale? Ei bine, pentru început, am pierdut o mică parte din lățimea de bandă totală pentru încărcare și descărcare.

Totuși, acest lucru este de așteptat. Faptul este că orice serviciu VPN va introduce o conexiune la Internet. Cu toate acestea, această cantitate mică de cheltuieli aeriene nu este nejustificată.

De fapt, am fost plăcut surprins de faptul că timpul de ping a fost atât de mic. O conexiune rapidă va satisface cu ușurință marea majoritate a nevoilor utilizatorilor. Spațiul de stocare online, transmisia audio și video și navigarea web comună nu reprezintă o problemă. Mai mult, chiar și apelurile VoIP ar fi de înaltă calitate pe această conexiune, ceea ce este interesant, deoarece audio este foarte sensibil la latență.

Apelul VoIP mediu are nevoie de mai puțin de 300ms de latență, iar această conexiune îndeplinește cu ușurință această cerință. Cu toate acestea, nu sunt sigur că aceasta este cea mai bună opțiune pentru utilizatorii care au nevoi extrem de solicitante. Un tip de aplicație care îmi vine în minte este jocul în timp real, care este extrem de sensibil la latență. În final, totul depinde de locul în care se află serverul de joc și de unde se încheie conexiunea VPN.

Pentru jucători, aș spune că există conexiuni mai rapide cu alți furnizori care sunt mai potriviți pentru jocuri.

Relații Clienți

Asistența clienților este o ofertă mare pentru utilizatorii care nu sunt tehnici. Deși TotalVPN a funcționat bine atunci când le-am testat, consideră că fiecare serviciu de pornire sau creștere va avea dureri în creștere. Ca atare, asistența pentru clienți este probabil un factor important cu TotalVPN decât în ​​cazul altor furnizori. Surprinzător, de fapt, au un sprijin mare pentru clienți.

Ca majoritatea celorlalți furnizori, aceștia au o caracteristică de chat live pe site-ul lor web, care este în mod esențial o modalitate de a face ping personalului de asistență cu un mesaj instant. De fapt, prefer aceste opțiuni, la cozi grozave de asistență în telefon, unde trebuie să petreci ore întregi ascultând muzica ascensorului înainte de a fi transferat la un agent. În plus, utilizatorii pot iniția o solicitare de servicii prin e-mail.

Nu numai că au reprezentanți de asistență pentru clienți, dar au și o informație utilă pe site-ul lor web. Pentru aceia dintre voi care nu se simt confortabil să configurați software VPN, baza de cunoștințe are ghiduri de configurare pentru Windows, Mac OS X, iPhone, iPad și Android. Secțiunea de ajutor general este puțin subțire, dar acoperă toate elementele de bază.

Nu în ultimul rând, pagina centrului de ajutor are chiar și ghiduri de depanare. Din nou, cred că fac o treabă bună pentru acoperirea bazelor lor, pur și simplu nu pot spune că este cuprinzător. Dar, din nou, pentru asta sunt agenții de asistență pentru clienți.

Și în ceea ce privește site-ul web – este foarte curat, atractiv și ușor de navigat. Cu toate acestea, un lucru nu mi-a plăcut. Utilizatorii trebuie mai întâi să se conecteze și să-și creeze un cont înainte de a putea accesa pagina de asistență pentru clienți. Acest lucru este un pic de dificultate și se pare că mai există un singur cerc să sară pentru a avea acces la asistență.

TotalVPN Review Audioversion

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me