Shellfire VPN Review – Actualizată în 2020

Shellfire VPN Review

Shellfire VPN este un serviciu care pare să se gândească la sine, dar odată ce deschideți popa, capota nu reușește spectaculos. Între interfața urâtă, viteza lentă și securitatea faimoasă, recomandăm cumpărătorilor să se uite în altă parte. Citiți recenzia noastră pentru Shellfire pentru detalii murdare.


best-VPN-comentarii

De la început până la sfârșit, utilizarea Shellfire VPN este neplăcută. A trebuit să dezinstalăm antivirusul pentru a rula clientul, iar politica de confidențialitate a serviciului este scrisă în vorbire legală nedeterminabilă.

Există o lipsă totală de caracteristici, meniul de setări nu are aproape nimic în el, iar interfața clientului desktop este învechită și ocupată. Vitezele sunt inconsecvente și există o lipsă neliniștitoare de servere, chiar dacă sunt bine distribuite la nivel global.

Dacă doriți să ne auziți lamentând ceea ce a fost nevoie doar pentru a obține această rețea privată virtuală pentru această recenzie VPN Shellfire, citiți mai departe pentru a râde de cheltuielile noastre. Cu toate acestea, atunci când ați terminat, mergeți la cea mai bună listă de VPN pentru a găsi un VPN utilizabil.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru VPN Shellfire

Caracteristici

Vom începe această secțiune analizând funcțiile oferite de Shellfire VPN, apoi vom vorbi despre locul în care lipsește.

Shellfire VPN vă oferă opțiunea de a rula nu numai VPN-ul la pornire, ci și să vă conectați direct la serverul preferat. Acesta este pentru caracteristici.

Acum, să abordăm deficiențele VPN-ului Shellfire. Șocant, nu există niciun fel de ucigaș. Îl vom discuta mai detaliat în secțiunea „securitate”, dar un comutator de ucid este de obicei considerat o caracteristică critică. Fără una, nu va exista o fereastră în care nu sunteți protejat deloc dacă computerul sau VPN își pierd conexiunea.

Setări-tir de artilerie

Nu există niciun tunel separat, ceea ce este o caracteristică utilă pentru cei care doresc să controleze ce programe folosesc conexiunea protejată a VPN și care nu. Nu există, de asemenea, niciun blocant malware, dar vă recomandăm să verificați cel mai bun program de antivirus pentru software-ul nostru, în loc să folosiți unul integrat VPN.

Deși există o aplicație pentru toate platformele majore, incluzând Windows, macOS, iOS și Android, Shellfire VPN nu mai există în această zonă. Nu îl puteți rula pe un router obișnuit, ci trebuie să cumpărați în schimb o cutie specială Shellfire. Nu există extensii de browser.

OS-tir de artilerie

Shellfire VPN lipsește, de asemenea, atunci când vine vorba de opțiuni de criptare, deoarece sunt legate de serverul pe care îl alegeți, mai degrabă decât de orice setare pe care o aveți. Alegerea dvs. de protocol este de asemenea limitată, incluzând doar OpenVPN UDP sau TCP.

Dacă căutați o VPN bogată în funcții, Shellfire VPN nu este. Vă sugerăm să vă îndreptați spre recenzia noastră Astrill, deoarece Astrill oferă un suport robust de tunelare împărțit și un comutator, printre alte funcții „drăguțe de a avea”..

Prezentare generală a funcțiilor VPN Shellfire

Logo Shellfire VPNwww.shellfire.net

Începe de la 396 USD pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, Card de credit, transfer bancar, Sofort, Plată prin telefon

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
1

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
14 zile

Suma serverului la nivel mondial
63 servere, 37 de țări

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
128-AES, 256-AES, 192-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, TCP,

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
N / A

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Shellfire VPN oferă un plan premium cu trei opțiuni: lunar, anual și bienal. Tarifarea planului lunar este rezonabilă și poate fi chiar o afacere bună. Acestea fiind spuse, în afară de VPN care nu are caracteristici și în alte moduri pe care le vom explora mai târziu, planul premium nu oferă prea multe funcționalități.

Shellfire VPN subliniază în pagina de ajutor că puteți instala clientul pe cât de multe dispozitive doriți. Cu toate acestea, un singur dispozitiv poate fi conectat în orice moment, iar singurul mod de a evita această limitare este să cumpărați routerul Shellfire Box.

În ceea ce privește opțiunile de plată, obțineți opțiunile standard pentru cardul de credit și PayPal, împreună cu câteva dintre cele neobișnuite. Puteți plăti folosind Sofort, care este un site web german, prin transfer bancar direct sau prin telefon. În locurile împrăștiate pe site-ul web, Shellfire VPN spune că acceptă Bitcoin, dar că pare demodat, deoarece nu există nicio opțiune pentru acesta în timpul plății.

În ciuda accesibilității planului lunar, cu mai puțin de un dolar pe lună, puteți să vă înscrieți la Windscribe. Dacă citiți recenzia noastră pentru Windscribe, veți constata că nu numai că acceptă până la 10 conexiuni, dar și avantaje sportive față de VPN-ul Shellfire în aproape toate celelalte categorii, în timp ce sunt încă la prețuri similare lunar..

Pentru cei interesați să se înscrie la o VPN pentru perioade mai lungi, prețurile pentru Shellfire VPN încep să își piardă avantajul. Windscribe oferă planuri mai ieftine pentru abonații anuali și bienali decât Shellfire VPN.

În cele din urmă, Shellfire VPN oferă și un plan gratuit care vă oferă acces la trei servere. Vitezele lor sunt limitate la 1 megabit pe secundă și folosesc criptare AES-128. Deși acesta nu este un fundament rău pentru un plan gratuit, nu merită încercat. Avem la dispoziție cele mai bune servicii VPN gratuite pentru cei interesați să încerce un VPN fără a fi nevoiți să cheltuiți vreun ban.

Ușurință în utilizare

Ultima dată când ne-am uitat la Shellfire VPN, i-am acordat un scor de 70 la sută pentru ușurința în utilizare. Această hotărâre a condus la faptul că interfața nu a fost intruzivă și nu s-a întâmplat prea mult. De data aceasta a fost o poveste diferită.

Imediat ce am descărcat clientul de pe site-ul Shellfire VPN, antivirusul nostru a intrat în alertă ridicată. Când am încercat să rulăm programul și să instalăm clientul, ni s-a spus că instalatorul este un Win32: MdeClass, care este un tip de troian. În ciuda plăcerilor disperate ale antivirusului nostru, am continuat.

Avast-tir de artilerie

După ce ne-am dezinstalat antivirusul, Windows ne-a spus că nu avem autoritatea de pe computerul propriu pentru a rula instalatorul. Acest lucru se datorează faptului că clientul încerca să modifice fișierele de configurare care necesită acces la superuser. După ce am sărit prin mai multe cercuri și am oprit Windows Defender, am instalat rularea. Nu recomandăm să facem asta, dar, în calitate de experți, am făcut sacrificiul.

Windows tir de artilerie

Odată ce clientul a fost instalat, am fost întâmpinați cu o interfață urâtă care părea că ar fi mai mult acasă pe Windows 95. Liniile de text aglomerează partea superioară a ecranului cu informații de prisos. O parte din interfață a fost chiar în germană, în ciuda limbii stabilite pe „Englisch”, dar asta a funcționat de-a lungul timpului cumva.

Procesul de configurare dezastruos înseamnă că nu putem sugera nimănui să încerce să instaleze acest client pe computerul său și vom oferi mașinii noastre o curățare profundă odată ce această recenzie va fi finalizată. Pentru cei care caută un VPN ușor de utilizat, consultați recenzia noastră CyberGhost.

Viteză

Când priviți lista serverelor din clientul Shellfire VPN, veți observa că fiecăruia i se acordă un rating de două-cinci stele pentru securitate și un rating de la una la cinci stele pentru viteză. Pentru consecvență, am testat doar serverele etichetate drept cinci stele pentru securitate și viteză. Asta înseamnă că ar trebui să fie criptate cu AES 256 biți.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Virginia)1472,225,78
Statele Unite4867.795,47
Germania13167,564,06
Islanda12722.694,58
Chile1471.390.1
Singapur24230.440.00

Primele noastre două locații au fost Germania și S.U.A., care s-au comportat bine și au fost în conformitate cu calificativele de cinci stele pe care le-au primit.

Mergând în Islanda, am înregistrat primul nostru mare succes în viteză, pierzând mai mult de două treimi din lățimea de bandă a descărcării noastre, în ciuda faptului că serverul ar trebui să aibă aceeași criptare și viteză de cinci stele ca și ceilalți..

Servere-tir de artilerie

Chile a fost și mai rău, cu o viteză de descărcare de doar 1,39 Mbps și o viteză jenantă de încărcare de 0,1 Mbps.

În cele din urmă, când ne-am conectat la Singapore, pentru prima dată, am văzut un rezultat de 0,00 Mbps pe viteza de încărcare. În plus, s-a prăbușit odată ce testul a fost terminat. Asta era repetabil. Am efectuat testul de trei ori pentru a-l confirma.

-Speed ​​tir de artilerie

În ciuda faptului că nu avem o viteză de încărcare detectabilă, am putut naviga pe web fără prea multe probleme atunci când ne-am conectat la Singapore.

Shellfire VPN a luat aproximativ 10 secunde pentru a stabili o conexiune, indiferent de ce server am ales, dar odată conectat, navigarea nu a fost groaznică.

Acestea fiind spuse, serverele sunt inconsecvente, iar performanța la descărcare nu ar putea fi mai departe de numerele pe care le veți găsi pe cea mai rapidă listă VPN. Dacă căutați cel mai bun mod de a reduce timpul de ping, totuși, vă recomandăm să consultați cel mai bun VPN pentru articolul nostru de joc..

Securitate

Așa cum am menționat în timp ce privim caracteristicile Shellfire VPN, una dintre cele mai strălucitoare omisiuni este un killswitch, care ar întrerupe tot traficul atunci când VPN pierde conexiunea. Acest lucru împiedică scurgerea datelor în timp ce VPN-ul este scăzut, ceea ce se poate întâmpla adesea fără să vă dați seama. Lipsa funcției afectează securitatea VPN-ului Shellfire într-un mod semnificativ.

Când vine vorba de protocoale, OpenVPN este singura dvs. opțiune, dar puteți comuta între UDP și TCP, care poate fi util pentru depanarea instabilității conexiunii. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre protocoalele VPN, puteți face acest lucru citind defalcarea protocolului VPN.

Criptarea nu poate fi modificată în client, ci este determinată în schimb de serverul ales. Așa cum s-a menționat în secțiunea „viteză”, serverelor li se acordă două stele pentru securitate, ceea ce înseamnă că AES-128 este utilizat la conectare, trei stele pentru a indica faptul că AES-192 este folosit sau cinci stele pentru a arăta că este folosit AES 256 biți.

Totuși, s-au făcut îmbunătățiri. Ultima dată când ne-am uitat la Shellfire VPN, au existat scurgeri importante de DNS, dar când am testat-o ​​de data aceasta, nu am reușit să găsim. Scurgerile DNS sunt grave și pot duce la căderea informațiilor dvs. în mâini rău intenționate, chiar și atunci când faceți tunel cu un VPN, deci este o îmbunătățire semnificativă.

Deși protocoalele și criptarea obligată pentru dvs. sunt bune, este bine să aveți o criptare consistentă și să alegeți un protocol. De asemenea, un ucigaș este esențial pentru securitate. Pentru cei care caută un VPN sigur care vă oferă opțiuni de protocol ample, vă recomandăm să citiți recenzia noastră ExpressVPN. Acesta oferă mai multe protocoale și folosește cea mai puternică criptare, AES 256 biți.

intimitate

Pe pagina principală a site-ului web al Shellfire VPN, puteți derula în jos pentru a afla că acesta susține că nu conține datele de conectare. Cu toate acestea, după ce mergeți la declarația de confidențialitate, se pare că aceasta este o minciună totală.

Declarația de confidențialitate, dacă este tipărită, ar fi de 19 pagini extraordinare și folosește un limbaj juridic dens. Există o referire constantă la codul juridic german, care este strict în ceea ce privește modul în care companiile gestionează datele personale, dar referințele sunt în mare parte justificări legale pentru Shellfire VPN pentru a vă înregistra datele..

Pe lista de date procesate, una dintre categorii este cea de utilizare, iar unul dintre exemplele date pentru acea categorie este site-urile web vizitate. Acesta este cel mai rău caz pentru utilizatorii VPN, iar includerea acesteia într-o politică de confidențialitate ar trebui să alunge potențialii clienți.

De asemenea, se pare că politica de confidențialitate a fost redactată în limba germană și tradusă în Google, ceea ce face dificilă determinarea ce se face cu unele date. Formularea pare intenționat confuză și lungimea este inacceptabilă.

Dacă te uiți la politica de confidențialitate a NordVPN, vei vedea că aceasta este mai mică de o treime și este scrisă în limbaj direct. Domeniul de aplicare al informațiilor colectate și prelucrate este limitat, practic, la o adresă de e-mail și informații de plată. Puteți citi mai multe despre politica de confidențialitate excepțională în recenzia noastră NordVPN

Streaming performanță

Într-o întorsătură ciudată, toate serverele VPN de la Shellfire au avut performanțe de streaming comparabile, în ciuda diferitelor viteze de descărcare susținute pe hârtie. Adică, dacă VPN a putut accesa servicii de streaming. În timpul testării noastre, niciunul dintre cele mai importante site-uri de streaming, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video, Hulu și BBC iPlayer nu ne-a permis să transmitem un flux.

În schimb, am făcut testele noastre pe YouTube și Twitch pentru a vedea ce fel de performanță poate fi obținută dacă VPN-ul ar trece peste una dintre detecțiile de procură ale companiei respective. Fiecare server pe care l-am încercat, chiar și cel care era melas lent pe hârtie, a reușit să obțină YouTube și Twitch în câteva secunde la 1080p.

Această performanță decentă de streaming este risipită, deoarece nu puteți obține prin sistemele de refuzare VPN ale serviciilor de streaming principale. Dacă încercați să evitați această interdicție VPN, citiți cel mai bun VPN pentru articolul Netflix.

Locații server

Shellfire VPN își răspândește serverele pentru a servi o mare varietate de clienți. Cele 63 de servere ale sale sunt răspândite în 37 de țări de pe șase continente, ceea ce reprezintă o distribuție decentă. Numărul total de locații și servere este totuși lipsit de strălucire.

Pentru a da context acestui număr, după cum puteți citi în recenzia noastră HideMyAss, HideMyAss este furnizorul nr. 1 în ceea ce privește locațiile serverului, cu aproximativ 1.000 de servere în 280 de locații. Chiar și cei mai mulți furnizori intermediari oferă cel puțin 50 de locații.

Serviciu clienți

Site-ul web Shellfire VPN are ceea ce pare a fi o funcție de chat în direct, dar atunci când faceți clic pe ea, veți găsi că nimeni nu este acasă și va trebui să trimiteți un e-mail. Am așteptat pe site timp de câteva zile, reîmprospătarea de fiecare dată când am observat fila și am verificat ori de câte ori am putut. Nu a mai venit nimeni.

Este nevoie de aproximativ 36 de ore pentru a auzi din e-mailuri, iar răspunsurile pe care le primiți sunt prietenoase, dar simple și rudimentare. Nu există linie telefonică sau forum, iar baza de cunoștințe răspunde doar la o duzină de întrebări de bază VPN.  

Verdictul

Multe VPN fac alegerea proiectării pentru a sacrifica caracteristicile în favoarea unei experiențe mai simplificate și mai ușor de utilizat. Shellfire VPN nu are niciunul dintre aceste aspecte și este un lucru dificil de utilizat, oferind în același timp eficient funcții.

Pentru a adăuga insultă la vătămare, serviciul pentru clienți este pe partea lentă, iar baza de cunoștințe la fața locului este limitată. Unghia finală în sicriu, însă, este politica de confidențialitate îndoielnică.

Vă rugăm să vă îndreptați către lista noastră completă de recenzii VPN pentru a afla despre VPN-urile uimitoare de pe piață. Vă asigurăm că diferența va fi noaptea și ziua.

Dacă aveți experiențe cu Shellfire VPN, lăsați un comentariu mai jos și, ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me