Revizuirea VyprVPN – Mare securitate – actualizată 2020

Recenzie VyprVPN

VyprVPN a fost în jur de mult timp și a trecut prin mai multe schimbări masive. Ultima rundă a adus o aplicație îmbunătățită și un serviciu pentru clienți mai puțin nepoliticos, deși rămân probleme legate de viteză. Citiți recenzia noastră actualizată complet VyprVPN pentru detalii.


best-VPN-comentarii

Ultima dată am aruncat o privire la VyprVPN, a avut câteva puncte forte și puncte slabe evidente. Ne-a impresionat securitatea de vârf și protocolul proprietar al VyprVPN, Chameleon, printre altele.

Acestea fiind spuse, încă nu a fost pregătit pentru cel mai bun clasament VPN al nostru, din cauza vitezei mediocre și a asistenței neplăcute a clienților. Cu toate acestea, introducerea unei noi interfețe de utilizator, printre alte modificări care se petrec în jurul VyprVPN, ne-a determinat să aruncăm o altă privire și să scriem o recenzie actualizată a VyprVPN.

În timp ce mai multe lucruri, și anume serviciul pentru clienți, s-au îmbunătățit, există și alte domenii în care se întâmplă modificări mai puțin decât ideale. Să ne uităm la modul în care VyprVPN intenționează să vizeze partea de sus și să vorbim despre ce schimbări facem și nu ne place.

VyprVPN Video Review

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru VyprVPN

Caracteristici

VyprVPN oferă funcții care rulează gama de lucruri simple cu care oricine ar trebui să fie cel puțin necunoscut, la funcții cu care VyprVPN vă avertizează să nu schimbați decât dacă știți cu adevărat ce faceți.

Pornind de la partea mai simplă a lucrurilor, VyprVPN oferă un comutator de ucidere și câteva opțiuni privind modul în care se comportă clientul atunci când porniți computerul. Îl puteți rula pe aplicație la pornire și așteptați comanda dvs. sau vă conectați automat.

Destul de interesant, aceste două opțiuni – rularea la pornire și conectarea la pornire – se găsesc în diferite pagini ale meniului. Acest lucru este un pic confuz și face să nu se știe ce se întâmplă dacă aveți VPN setat să vă conectați la pornire, dar nu să rulați. Cu toate acestea, în testarea noastră, nu am reușit să inducem niciun fel de conflict sau de prăbușiri prin a face probleme cu acestea, totuși. 

În plus, puteți configura VPN-ul pentru a se conecta automat la rețelele WiFi în care nu aveți încredere, ceea ce este o modalitate excelentă de a evita pericolele WiFi-ului public. VyprVPN oferă, de asemenea, propriul său protocol proprietar și servere DNS, ambele pe care le vom analiza mai detaliat în secțiunea „securitate”.. 

VyprVPN acoperă toate dispozitivele majore, inclusiv Windows, macOS, Android și iPhone. Aplicațiile mobile sunt în prezent unele dintre cele mai bune, cu opțiunea de conectare la pornire, precum și un switch switch și funcții de reconectare automată care funcționează în mod fiabil, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune VPN pentru alegerile Android.. 

VyprVPN-Android

În sfârșit, în meniul de opțiuni al clientului de pe desktop, există o filă care scrie „avansat” și care emite un avertisment care vă recomandă să nu schimbați nimic decât dacă suportul VyprVPN v-a recomandat acest lucru. Acesta este un loc minunat atât pentru tinkerers, cât și pentru tehnicile de vânt, și vă permite să săpați în neplăcerile unora dintre opțiunile de protocol..

VyprVPN-Avansat

În general, deși VyprVPN nu este cea mai bogată funcție VPN pe care am văzut-o, reușește să acopere caracteristicile de bază de importanță critică, precum un comutator de ucidere, oferind totodată ceva pentru cei care doresc să aprofundeze cu configurația VPN..

Cu toate acestea, încă mai lipsesc lucruri precum asistența în tuneluri împărțite. Tunelul divizat, în special, este o caracteristică greu de găsit care permite utilizatorilor să definească o listă de programe care vor sau nu vor utiliza conexiunea VPN. 

Acest lucru permite ca lucrurile precum actualizările software să fie descărcate cu viteză maximă, în timp ce mai mult trafic privat este trimis prin VPN. Puteți citi despre o implementare excelentă a acestei funcții în recenzia noastră ExpressVPN. 

De asemenea, merită să notăm că Golden Frog, compania care operează VyprVPN, oferă și alte servicii de confidențialitate online care nu sunt legate direct de VPN. Unul dintre aceste instrumente care este deosebit de interesant este Cyphr, o aplicație de mesagerie criptată pentru dispozitive mobile. Puteți afla mai multe despre acesta și alte programe din cele 99 de instrumente pentru a vă proteja confidențialitatea.

Prezentare generală a caracteristicilor VyprVPN

Logo VyprVPNwww.vyprvpn.com

Începe de la 250 USD pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit, UnionPay

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
30 de zile

Suma serverului la nivel mondial
70+ locații

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, PPTP, L2TP, Chameleon

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
24/7

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

VyprVPN oferă un singur plan, ceea ce reprezintă o schimbare a ritmului față de linia cu două planuri pe care o oferea înainte. În loc să rămână cu opțiuni de nivel inferior și mai ridicat, VyprVPN oferă acum un plan pe doi ani. 

Planul unic este acum oferta Premium a VyprVPN, care include protocolul proprietar Chameleon și norul VyprVPN. Cloud-ul VyprVPN este o integrare a VyprVPN cu alegerea dvs. de trei furnizori de stocare cloud.

Deși majoritatea utilizatorilor personali nu vor folosi acest lucru, întreprinderile mici pot vedea apelul pentru a proteja cu ușurință informațiile echipei lor. Puteți citi mai multe despre opțiunile de stocare și serviciul cloud al VyprVPN aici.

În timp ce prețul lunar este destul de scăzut pentru o VPN cu nume mare precum VyprVPN, prețurile anuale scad o sumă șocantă și fac din VyprVPN una dintre opțiunile mai convingătoare pentru accesibilitate.. 

Acestea fiind spuse, există un aspect major al prețurilor VyprVPN, care suferă unele modificări majore. VyprVPN a oferit o perioadă de încercare gratuită de trei zile și, la momentul scrierii, se pare că încă o face pe aplicația mobilă.

Așa cum am menționat în recenzia noastră anterioară despre VyprVPN, aceasta nu este o încercare total fără riscuri, deoarece mai trebuie să introduceți informații de plată și să anulați planul înainte ca cele trei zile să fie plătite sau să fie percepute. Cu toate acestea, VyprVPN va elimina curând această opțiune de încercare gratuită.

În schimb, oferă o garanție de returnare de 30 de zile. Aceasta ar putea fi văzută ca o mișcare controversată sau ca o extindere a modului în care a funcționat procesul inițial, în funcție de modul în care îl priviți. Dacă doriți să încercați un VPN fără să plătiți ceva, asigurați-vă că consultați articolul nostru gratuit de servicii VPN.

Ușurință în utilizare

Protocolul VyprVPN preia unele dintre cele mai bune caracteristici din designul tăietor de cookie-uri pe care majoritatea clienților VPN îl folosesc acum și adaugă un nivel de densitate informațională plăcut de văzut din perspectivă tehnică, fiind totuși prezentat într-un mod care nu este un oroare. 

VyprVPN-client

Într-un mod ușor de absorbit, fereastra principală a clientului desktop afișează adresa dvs. IP publică curentă, timpul de conectare – care va citi „neconectat”, dacă este cazul – protocolul și criptarea. Există, de asemenea, un grafic derulant care arată traficul dvs. de descărcare și încărcare în ultimele minute. 

În partea de sus a tuturor, este un buton mare, albastru, care vă va conecta în mod implicit la cel mai rapid server. Dacă nu doriți acest lucru, puteți face clic pe pictograma locației din dreapta butonului de conectare pentru a fi dus la lista de server. Acesta este un loc care ar putea folosi un pic de rafinare.

Lucruri mici ar putea fi îmbunătățite, cum ar fi faptul că dimensiunea implicită a ferestrei pentru lista de server este foarte scurtă și face dificil derularea. Lista de server poate fi extinsă cu mouse-ul ca o fereastră normală, dar implicit o fereastră verticală înaltă, mai degrabă decât una scurtă încăpățânată, ar fi bine.

De asemenea, funcția de căutare are nevoie de o potrivire exactă. Deci, în loc să derulați până la „u” pentru a găsi Marea Britanie, dacă ați introdus pur și simplu în „Marea Britanie”, „Anglia”, „Marea Britanie” sau orice altă variantă, nu ar apărea. Acordat, aceasta este o problemă cu aproape toate celelalte VPN-uri de top, dar este un detaliu mic care, dacă este îmbunătățit, ar putea ajuta foarte mult utilizabilitatea sa.

La sfârșitul zilei, reclamațiile pe care le avem sunt probleme minore de utilizare. În ciuda rafinărilor minuscule care ar putea fi făcute aici și acolo, VyprVPN oferă o experiență de utilizator simplificată, care încă mai împachetează informații mult mai relevante decât aspectul standard al majorității VPN-urilor.. 

Viteză

Ultima dată când ne-am conectat la VyprVPN, viteza a fost una dintre cele mai slabe legături ale acesteia și acesta pare să fie în continuare acest caz. Vitezele pe care le-am văzut în testarea noastră nu sunt pur și simplu foarte competitive cu unii dintre ceilalți concurenți de top de pe piață.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Virginia)5294.66319.24
NE.894.9363.24
Regatul Unit8659.2127.91
Brazilia14026.2913.74
Japonia16966.9829.50
Germania976.6519.12

Timpurile de ping sunt lipsite de impresie, eliminând VyprVPN din convingere pentru cel mai bun VPN pentru jocuri, iar viteza de descărcare susținută este prea mică pentru a ajunge pe lista noastră cu cel mai rapid VPN. Cu toate acestea, în ciuda performanțelor de pe hârtie cu aspect neplăcut, am fost plăcut surprinși de performanțele din lumea reală.

Când am lovit pe web și am început navigarea, nu am găsit nicio diferență notabilă cu niciunul dintre servere. Paginile web s-au încărcat rapid și totul s-a simțit receptiv, atât timp cât nu existau elemente neobișnuit de mari, cum ar fi videoclipurile încorporate. 

Chiar și pe serverele din Brazilia și Japonia, am reușit să obținem streaming video HD doar cu o ușoară memorie de buffer necesară la început. Atâta timp cât navighezi sau transmite în streaming, VyprVPN va face treaba, dar transferul fișierelor mai mari ar putea avea probleme. 

Pentru cei care caută o VPN cu lățimea de bandă pentru a muta bucăți mari de date în siguranță, vă sugerăm să consultați recenzia noastră CyberGhost.

Securitate

Când vine vorba de securitate, VyprVPN oferă o mulțime de opțiuni solide. Pentru început, oferă o serie de protocoale standard, inclusiv L2TP, PPTP și, cel mai important, OpenVPN. Pentru cei interesați să afle mai multe despre ce înseamnă toate aceste acronime, puteți verifica defalcarea protocolului VPN pentru mai multe informații.

Criptarea este blocată pentru dvs., în funcție de protocolul pe care îl utilizați, majoritatea protocoalelor folosind criptarea de 256 biți. Cu toate acestea, PPTP folosește 128 biți și OpenVPN are opțiunea de a utiliza criptare 256 sau 160 biți. 

În mod implicit, clientul utilizează OpenVPN cu criptare AES-256, care este standardul de aur pentru securitatea VPN. În afară de protocoalele standard, VyprVPN oferă și un protocol proprietar numit Chameleon.

În mod fundamental, Chameleon este o versiune modificată a OpenVPN. Modificările aduse OpenVPN care fac Chameleon special sunt orientate spre mascarea traficului VPN, astfel încât serverele și site-urile web nu pot spune că este trafic VPN..

VyprVPN-Protocoale

Acest lucru poate fi util pentru a vă deplasa prin geoblocare sau accesarea site-urilor care altfel nu permit utilizarea unei VPN. Acest protocol a ajutat să câștige VyprVPN un loc în mențiunile onorabile ale celor mai bune servicii VPN pentru articolul nostru din China, deși alte probleme au împiedicat-o să facă locurile de top. 

Acestea fiind spuse, nu am fost niciodată nevoiți să folosim acest lucru, deoarece am reușit să obținem tot felul de conținut geoblocate care funcționează folosind OpenVPN obișnuit, fără să schimbăm o singură setare, așa cum vom discuta în secțiunea „Performanță în streaming”.. 

intimitate

Golden Frog susține pe site-ul său web că are o istorie lungă în favoarea confidențialității online. S-ar spera că o companie cu un astfel de context ar avea o politică de confidențialitate solidă și, în unele privințe, VyprVPN stabilește de fapt bariera pentru acest lucru. 

Deși politica sa de confidențialitate nu poate fi la fel de concisă sau de strict structurată ca cea a NordVPN, despre care puteți citi mai multe detalii în recenzia noastră NordVPN, face o treabă bună de a evidenția în mod clar sfera datelor colectate și la ce sunt utilizate..

VyprVPN respectă o politică fără log, dar, dacă sunteți în jurul VPN-urilor timp îndelungat, știți deja că acest lucru poate însemna o mulțime de lucruri diferite. În acest caz, însă, înseamnă cam ce ar trebui.

VyprVPN nu realizează jurnalele de solicitări DNS, iar VPN în sine nu înregistrează trafic, adrese IP sau orice alt tip de informație de identificare. Totuși, totuși, este faptul că VyprVPN este verificat independent pentru a se asigura că aceste standarde sunt respectate, adăugând o mare legitimitate la confidențialitatea sa și la reclamațiile cu jurnal zero..

Streaming performanță

VyprVPN a putut să ocolească cu grație fiecare serviciu de streaming testat, fără ca noi să fim nevoiți să schimbăm o singură setare. Deși există protocolul Chameleon proprietar, care este conceput în parte cu aceste tipuri de sarcini în minte, nu am avut niciodată nevoie să îl utilizăm. 

Această performanță este cea care a câștigat VyprVPN un loc pe cel mai bun VPN pentru rezervarea Netflix. În plus, deși multe dintre vitezele pe serverele pe care le-am testat erau slabe pe hârtie, totul părea să se declanșeze fără nicio atingere atunci când a venit în streaming.

Serverele din apropiere, precum cea din S.U.A., au funcționat în mod similar cu atunci când nu aveam deloc conectat VPN, videoclipurile se încărcau fără întârziere vizibilă și implicit dreptul la 1080p. 

Unele dintre serverele mai îndepărtate aveau doar aproximativ un sfert sau jumătate de secundă de întârziere perceptibilă înainte ca videoclipul să înceapă. Uneori, videoclipul arăta un pic mai grăbit și probabil a tamponat la 720p, dar în aproape toate cazurile, s-ar limpezi până la un 1080p frumos în mai puțin de 15 secunde. 

Locații server

VyprVPN are o rețea respectabilă cu peste 70 de locații. Multe dintre aceste locații sunt răspândite în toate S.U.A., în timp ce multe altele sunt împrăștiate în Europa. Există și o serie de alte servere din America de Nord care nu se află și în Statele Unite, și anume în Canada.

Există patru locații disponibile în America de Sud și o alegere respectabilă de locații în toată Asia, de asemenea. Africa este puțin părăsită cu doar două locații de server, una în Egipt și cealaltă în Algeria.

În cele din urmă, pentru Oceania, Australia are mai multe locații de oferit, precum și Noua Zeelandă obținând propriile servere. Deși această rețea este suficientă pentru majoritatea nevoilor utilizatorilor, este ideală în comparație cu rețelele unor concurenți, despre care puteți citi în recenzia noastră HideMyAss. Rețeaua HideMyAss are peste 280 de locații în 190 de țări.

Serviciu clienți

Ultima dată când ne-am conectat la VyprVPN, am considerat că serviciul pentru clienți este insuficient de inadecvat. Din fericire, se pare că lucrurile s-au schimbat semnificativ în bine.

La fel ca data trecută, VyperVPN oferă asistență pentru chat și email live. Dacă deschideți fereastra de chat live pe site-ul web, sunteți întâmpinat inițial cu un bot care vă întreabă ce aveți nevoie. 

Când răspundeți, vă oferă câteva link-uri către baza de cunoștințe extinsă a VyprVPN, care consideră că sunt relevante pentru nevoile dvs. Alături de aceste legături, oferă și un buton care vă permite să vă conectați la o persoană reală.

VyprVPN-Knowledgebase

Dacă alegeți să faceți acest lucru și să începeți chatul live real, vi se va da o poziție la coadă. De cele mai multe ori, am fost imediat la locul unu și am fost ajutați în aproximativ cinci minute. 

Pe parcursul uneia dintre cele trei interacțiuni pe care le-am avut, totuși, suportul pentru chat-ul live părea să nu fie echipat, deoarece singura opțiune pe care o aveam era să lăsăm un mesaj. Am trimis apoi un e-mail pentru asistență, despre care încă nu am auzit. Câteva ore mai târziu, am încercat din nou chatul live. 

De această dată am fost pe poziția numărul trei și a fost nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a ajunge în fața liniei. Odată ce am fost acolo, asistența în direct a fost foarte utilă, dar acesta a fost un indicator clar că, deși lucrurile s-au îmbunătățit, există anumite blocaje în sistem, care ar putea avea nevoie încă de o ieșire. 

Ceea ce nu s-a schimbat este faptul că baza de cunoștințe masivă este încă împărtășită între VyprVPN și alte câteva servicii Golden Frog, cum ar fi Cyphr, care pot face un pic mai greu decât trebuie să fie pentru a găsi ceea ce aveți nevoie uneori.

Verdictul

Deși VyprVPN s-a îmbunătățit în anumite domenii, suntem întristați să vedem procesul liber. Serviciul clienți a făcut pași masivi în direcția corectă, dar viteza este încă un punct slab care ar putea folosi unele lucrări. 

Descoperirile noastre vor îmbunătăți cu siguranță poziția VyprVPN în clasamentul general al VPN, dar încă nu este suficient de rapid pentru a fi în fruntea lanțului alimentar.

Dacă ați avut propria experiență cu VyprVPN, ne-ar plăcea să aflăm despre cum a mers în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map