Revizuirea VPN.asia – actualizată în 2020

VPN.asia Review

VPN.asia este un furnizor VPN rău denumit din America Centrală. Deși are o interfață plăcută și intră în Netflix, asistența pentru clienți nu este foarte bună, iar viteza este atât de scăzută încât nu poți transmite în mod corect. Consultați recenzia noastră completă VPN.asia pentru a vedea de ce poate doriți să continuați la cumpărături.


best-VPN-comentarii
VPN.asia sună de parcă ar trebui să aibă sediul în Asia, dar este încorporat în Belize. Este o opțiune VPN la prețuri economice, cu caracteristici destul de minime, care are o interfață luminoasă curată, dar nu prea are ce să o distingă de mulțimea celorlalte servicii VPN de acolo, în special cea mai bună selecție VPN a noastră.

Nu este cel mai bun VPN pentru torrenting, deoarece vitezele sale nu sunt mari, deși are caracteristici decente de securitate. De asemenea, nu este cel mai bun pentru a viziona conținut geoblocat, deoarece, deși intră în Netflix, calitatea imaginii este slabă. Consultați cel mai bun VPN pentru revizuirea Netflix pentru câteva opțiuni mai bune.

Cea mai mare grevă împotriva VPN.asia este însă că nu își onorează garanția de returnare a banilor. Dacă faceți cumpărături și încercați doar VPN-uri, dați VPN.asia o dană largă. Dacă credeți că acest lucru poate fi cel pentru dvs., continuați să citiți.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru VPN.asia

Caracteristici

VPN.asia este puțin subțire în ceea ce privește caracteristicile interesante. De altfel, clientul său de desktop se află undeva între marile interfețe neplăcute de servicii precum Shellfire (consultați recenzia noastră pentru Shellfire) și interfețele desktop de dimensiuni mobile ale majorității serviciilor VPN lider pe piață. Consultați recenzia noastră ExpressVPN pentru un exemplu.

Avantajul unui client desktop de dimensiuni mobile este că îl puteți poziționa la marginea ecranului în timp ce faceți alte lucruri, fără ca acesta să intre prea mult în cale. Interfața VPN.asia are dimensiunea de două ori mai mare decât a unui ecran mobil, astfel încât să fie poziționat la marginea monitorului în acest fel.

Gândirea pare să fi fost aceea de a pune cele mai multe funcții pe suprafața clientului în loc să aibă o serie de ecrane în el. Cu siguranță, se poate spune ceva pentru aranjarea lucrurilor în acest fel, astfel încât să poți lua totul dintr-o privire, iar clientul este colorat și atractiv.

Un interlop killswitch a fost adăugat recent la interfața VPN.asia. Aceasta este o funcție care vă deconectează internetul dacă conexiunea VPN eșuează. Este o caracteristică de securitate utilă care asigură că nimeni nu vă va vedea adresa IP în timp ce paznicul este în stânga.

Avea un test de viteză care acum a fost eliminat din interfață și acum îți spune doar adresa IP și cât timp ai fost conectat. Dacă doriți opțiunea „protecție completă” care a fost anterior, o puteți găsi în fila „opțiuni”.

În fila „opțiuni” puteți alege tipuri de conexiune precum UDP și TCP, precum și diverse protocoale de criptare. Posibilitatea de a face alegeri ușoare între protocoalele de criptare este o caracteristică pe care nu o oferă fiecare serviciu VPN, așa că este bine să o vezi aici.

Nu este surprinzător, VPN.asia nu oferă tuneluri divizate, care este o caracteristică găsită în unele dintre serviciile de tip boutique care vă permite să alegeți ce aplicații de pe computer parcurg VPN. Vă ajută să vă optimizați viteza de conectare dacă comunicarea computerului cu imprimanta nu parcurge un server la șapte mii de mile distanță.

Prețuri

VPN.asia se află pe capătul inferior al spectrului prețurilor VPN și este foarte economic dacă mergeți pentru opțiunea anuală. Dacă acest lucru este considerat ca valoare pentru bani, având în vedere deficiențele sale, este discutabil. Există opțiuni la prețuri similare, care fac majoritatea lucrurilor mai bine decât VPN.asia în acest moment. Consultați recenzia noastră MullvadVPN pentru un exemplu.

VPN.asia spune pe site-ul său web că acceptă toate tipurile de plată, dar aceasta este o piesă obișnuită de supraevaluare. Acceptă carduri majore de credit, precum și bitcoin și „plăți de plată”, dar nu acceptă gama de opțiuni de plată electronice mai obscure, care sunt adesea disponibile printre concurenții săi.

VPN.asia Garanție de returnare a banilor

VPN.asia oferă o garanție de returnare de șapte zile dacă doriți să o testați singur. Cu toate acestea, nici când am scris prima versiune a acestei recenzii acum un an, nici de data aceasta nu ne-am înapoiat banii. Dacă într-adevăr doriți doar să testați serviciul, poate doriți să plătiți lunar și să vă economisiți câțiva bani.

VPN.asia are, de asemenea, o ofertă de recomandare prin care primești 30 de zile de acoperire VPN gratuită pentru fiecare prieten pe care îl referi care te înscrie. Aceasta este o afacere bună dacă trăiește de fapt din această parte din ceea ce promite pe site-ul web.

Ușurință în utilizare

VPN.asia este simplu de instalat. Accesați secțiunea de descărcare de pe site-ul său web, faceți clic pe butonul de descărcare pentru sistemul dvs. de operare, trageți și plasați pictograma în dosarul aplicațiilor și sunteți gata să mergeți. Înainte de a activa interfața de utilizator, vă va solicita să vă conectați folosind detaliile de autentificare care v-au fost trimise când v-ați abonat la serviciu.

Interfața de utilizator este destul de minimalistă în comparație cu multe servicii VPN care își supraîncărcă clienții cu tot felul de microsetări. Clientul VPN.asia vă arată lista de server, un buton de conectare, un comutator de ucid și butoanele care vă conectează detaliile de autentificare.

La început nu este evident că pentru a ajunge la setări mai detaliate, trebuie să faceți clic pe un link din e-mailul pe care îl trimite după instalarea aplicației. Acest lucru vă oferă accesul la serviciile de asistență și nu este clar de ce acest lucru trebuie făcut separat de înregistrarea dvs. pentru a primi serviciul..

În acest moment, vă solicită să furnizați numele complet, mai degrabă decât numele de utilizator de e-mail pe care îl utilizați pentru a vă conecta la aplicație, ceea ce înseamnă că trebuie să vă amintiți mai multe detalii de autentificare decât pare strict necesar.

Conectarea și deconectarea la servere este ușoară, iar butonul killswitch este chiar acolo pe interfață, dar nu există cu adevărat alte setări care să vorbească despre crearea acestui serviciu VPN cel mai puțin configurabil pe care l-am văzut în ultima vreme.

În ciuda simplității sale. acesta are un aspect iritant în faptul că atunci când faceți clic pe și evidențiați un server, apoi faceți clic pe butonul de conectare, deselectează selecția dvs. și aruncă un mesaj de eroare. Există, de asemenea, o săgeată orientată spre dreapta pe fiecare locație a serverului care pare să nu facă nimic deloc.

Pentru a selecta un server, trebuie să faceți dublu clic pe server și apoi butonul verde de conectare se activează, devenind un buton roșu de „deconectare”. Puteți apoi să respingeți clientul făcând clic oriunde în afara acestuia și să-l reamintiți făcând clic pe pictograma din bara de meniu atât de mică încât puteți greși pentru o bucată de mâncare lipită pe monitor..

Nici icoana din bara de meniu și nici pictograma din dock-ul dvs. dacă utilizați un Mac nu vă spun dacă sunteți conectat la un moment dat. Trebuie să creezi clientul în loc să îl faci, fie făcând clic pe pictograma barei de meniu și făcând clic pe „arată”.

Dispozitive acceptate

VPN.asia acceptă Windows, Mac, iOS și Android, dar nu face niciunul dintre sistemele de operare mai puțin obișnuite, cum ar fi Linux sau Kindle, sau nu oferă suport pentru configurarea routerului dvs..

Vă permite conexiuni multiple, dar acest lucru nu este la fel de generos pe cât sună, deoarece permite o singură conexiune pe fiecare tip de dispozitiv. Prin urmare, dacă aveți două laptopuri, nu îl puteți folosi pe ambele, dar dacă aveți un laptop, un iPad și un smartphone pentru care aveți grijă.

Locații server

Acesta spune pe site-ul web că are servere în 30 de țări și numără. Cu toate acestea, doar 25 de servere apar pe interfața client și, din moment ce mai multe țări au mai mult de un server, aceasta se ridică la nu mai mult de jumătate din numărul indicat.

Acestea fiind spuse, răspândirea geografică este bună în anumite moduri: există servere în locații – cum ar fi Bangkok, Kuala Lumpur și New Delhi – care nu sunt reprezentate de multe servicii VPN în prezent. Cu toate acestea, nu are servere în America Centrală sau de Sud, în ciuda faptului că este încorporat în Belize și nici servere din Africa sau Orientul Mijlociu.

Locațiile sale de server o pot recomanda persoanelor care au anumite nevoi specifice locației, dar altfel VPN.asia este cu siguranță unul dintre cele mai proaste servicii de pe piață în ceea ce privește numerele de server..

Viteză

Vitezele pe care le-am vizitat pe VPN.asia au fost pe partea lentă, în general între 10 și 20 la sută din viteza neprotejată, așa că probabil nu veți dori să o folosiți pentru activitățile dvs. de torrenting sau streaming (consultați cel mai bun VPN pentru streaming pentru alternative mai bune).

Locul de amplasare: Ping: Descărcare: Încărcare:
Rusia:210.68,95
Chicago3531,491.26
Vancouver:5510.8221,95
New Delhi:4602,282,69
Amsterdam:1526,6920.5 [da cu adevărat]
Londra:1661,773.05

Se remarcă faptul că serverele europene și asiatice sunt mai rapide decât cele din America de Nord, probabil datorită unei combinații de cerere mare a clienților pentru serverele americane și apropierea de locația noastră de cele europene.

Securitate & intimitate

VPN.asia operează o politică fără logging și folosește criptarea AES de 256 biți, care este acum standard în industria VPN. Vă permite diverse opțiuni în ceea ce privește protocoalele de criptare: primele sale două opțiuni sunt L2PT și PPTP, care are vulnerabilități de securitate cunoscute, dar este adesea mai rapid decât unele dintre alternativele mai sigure..

Aveți, de asemenea, opțiunea unei combinații de OpenVPN cu tipuri de conexiune TCP sau UDP. Aceste tipuri de conexiuni oferă diferite combinații de viteză și stabilitate și puteți să vă jucați cu ele atunci când întâmpinați viteze de torentare lente sau o conexiune fragilă în timp ce urmăriți emisiunea TV preferată..

Există, de asemenea, un mod numit „stealth” în lista protocoalelor de criptare, iar numele sugerează că ar trebui să fie cel folosit pentru a intra în conținut geoblocat, cum ar fi Netflix sau BBC iPlayer, dar când am încercat am constatat că Netflix și-a ridicat eroarea standard. mesaj care spune că păream să folosim un server proxy.

Cu toate acestea, după ce ne-am jucat cu diferitele combinații de protocol de criptare și tip de conexiune, am intrat în SUA Netflix folosind OpenVPN cu o conexiune TCP. În mod previzibil, nu am putea intra în BBC iPlayer, care este de obicei o sarcină mai grea pentru majoritatea VPN-urilor de acolo (cu excepția celei mai bune VPN pentru BBC iPlayer, desigur).

Deși capacitatea sa de a intra în Netflix este o caracteristică bună a VPN.asia, trebuie adăugat că viteza noastră de conectare a luat un nased abrupt în timp ce folosim protocolul care ne-a intrat, iar imaginea era destul de grăbită uneori în timp ce o folosim.

VPN.asia s-a descurcat bine la testul nostru de scurgere DNS atât în ​​timpul utilizării modului sigilat, cât și în timpul conectării la Netflix. De asemenea, oferă autentificare hash SHA-256, care este o funcție criptografică dezvoltată de NSA și oferă un alt nivel de securitate dacă sunteți îngrijorat de a fi hacked.

Serviciu clienți

VPN.asia are o pagină de destinație bine concepută pe site-ul său web, unde spune cu încredere: „Alegeți un furnizor VPN care poate vorbi discuția ȘI să meargă pe jos. Obțineți un serviciu de clienți de 5 stele cu formulare de solicitare personalizate și reprezentanți pentru chat-ul internet 24/7. Oricând. Oriunde.” Apoi, are o mărturie falsă pentru clienți, ca sus pentru această cerere.

În realitate, există un buton în partea de sus a interfeței de utilizator care va deschide o pagină web unde vă puteți conecta la personalul de asistență VPN.asia. Acesta spune că le poți vorbi prin chat live, folosind un formular de contact sau direct prin e-mail, dar am constatat că butonul livechat nu funcționează chiar dacă a spus că personalul de asistență este online.

Prin urmare, am folosit formularul de contact și am primit un mesaj pe ecran mulțumindu-ne pentru feedback, deși am pus o întrebare tehnică. Câteva minute mai târziu a primit o confirmare robo că întrebarea noastră a fost examinată prin e-mail. Cu toate acestea nu am mai auzit de la ei.

Același lucru este valabil și pentru rambursarea promisă: la momentul scrierii am așteptat șapte zile pentru un răspuns la cererea noastră și am scris destul de mult pentru a ne primi banii înapoi. 

Baza de cunoștințe VPN.asia se găsește și pe această pagină și se ridică la o mulțime de nimic. De fapt, există mai multe informații despre funcțiile oferite pe pagina de destinație a site-ului. Întrucât recent a adăugat noi funcții precum un killswitch, probabil că întrebările frecvente sunt pe parcurs, dar deocamdată nu conțin informații.

Verdictul

VPN.asia este un serviciu VPN care promite mult și livrează doar o parte din acesta. Acesta îndeplinește în mod adecvat funcția VPN de bază de criptare, dar nu se ridică încă la punctele fine ale serviciului client sau configurabilității VPN.

Este o opțiune la un preț destul de scăzut, care vă va aduce în Netflix și vă va permite să vă torcinați în siguranță, dar viteza sa lentă scade din punctele forte și, prin urmare, nu o putem recomanda ca oferind cea mai bună valoare pentru bani în comparație cu celelalte recenzii VPN ale noastre..

Care sunt experiențele dvs. cu VPN.asia? De acord sau nu sunt de acord cu verdictul nostru? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me