Revizuirea VPN.AC – actualizată în 2020

Revizuire VPN.AC

VPN.AC este un furnizor VPN bun care oferă o criptare solidă și o transmisie bună. Cu toate acestea, politica sa de logare ne oferă o pauză, ceea ce înseamnă că cei mai conștienți de securitate pot dori să evite folosirea ei doar în caz. Citiți recenzia noastră completă VPN.AC pentru detalii.


best-VPN-comentarii

Mai rapid, mai sigur, mai bine. Acestea nu sunt cuvintele noastre. Așa se descrie VPN.AC, un serviciu VPN mai puțin cunoscut din România. Serviciul este rapid, dar are o politică neobișnuită de conectare a conexiunilor, care ar trebui să vă ofere o pauză dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea dvs..

În această revizuire VPN.AC, vom acoperi pro și contra. Îl vom testa pentru viteză și performanță, inclusiv o privire asupra potențialului său de streaming. Vom trece prin funcții și prețuri, precum și politica de confidențialitate. De asemenea, vom testa clientul și site-ul web pentru a vă oferi o idee bună despre ușurința de utilizare a serviciului înainte de a da verdictul nostru.

VPN.AC este rapid, cu o mulțime de funcții și un client desktop plăcut. Politica de logare ar putea fi un motiv de îngrijorare pentru persoanele concentrate în confidențialitate, mai ales în comparație cu cele ale furnizorilor, cum ar fi ExpressVPN (citiți recenzia noastră ExpressVPN).

VPNAC-Site-Index

VPNAC-Site-Întrebări frecvente

VPNAC-Setări-conectare

VPNAC-Connection-Window

VPNAC-client-News

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru VPN.AC

Caracteristici

Nu există nicio îndoială că există ambiție în spatele VPN.AC. Caracteristici, cum ar fi killswitch și conexiuni multi-hop, dovedesc că încearcă să concureze cu furnizori mai mari, cum ar fi NordVPN (citiți recenzia noastră NordVPN). Cu toate acestea, nu există prea multe personalizări disponibile, ceea ce ar putea fi pozitiv dacă sunteți începător sau negativ, din cauza setului limitat de funcții.

VPNAC-site-ul Descărcări

Sunteți bine echipat cu VPN.AC, datorită faptului că are clienți pentru dispozitive Windows, macOS, Android și iOS. Există, de asemenea, un client Linux în testarea beta pentru utilizatorii cu distribuții bazate pe Debian. Există tutoriale care vă ajută să configurați conexiuni folosind routere și alte dispozitive.

Clientul pentru Windows este curat vizual și simplu, iar clientul Android arată identic. Inițial, nu este necesară multă configurație și este oferit un meniu derulant ușor pentru alegerea conexiunilor serverului.

De asemenea, veți obține două zone de setări, în care puținele setări pe care le puteți personaliza sunt explicate în termenii profanului.

Este excelent pentru noii VPN. Nu veți fi lăsat să vă zgârieți capul încercați să înțelegeți ce este un „ucigaș” pentru că vi s-a explicat. Killswitch-ul nu este activat implicit, ceea ce bănuim că va împiedica confuzia oamenilor dacă internetul lor va scădea neașteptat, dar ar fi mai bine dacă ar fi pre-activat din punct de vedere al securității..

VPNAC-client-Protocoale

VPN.AC vă permite să configurați protocoalele VPN alese în client, cu opțiuni incluzând OpenVPN, L2TP / IPSec și un PPTP „nesigur” bine marcat. Puteți alege, de asemenea, ce port doriți să utilizați pentru a vă conecta, cu șapte opțiuni oferite.

Tunelarea divizată nu pare a fi acceptată de clientul Windows, deoarece nu există nicio opțiune pentru a preveni anumite programe care utilizează conexiunea VPN. Totuși, este o opțiune pentru clientul Android, în zona „exclude aplicațiile” din secțiunea „avansată”.

Clientul oferă o setare pentru „țările cenzurate”, ceea ce sugerează confuz că adaugă servere „optimizate China” pe lista de server. Am putea deja să vedem acele servere din listă și să ne conectăm la ele, astfel încât „țările cenzurate” ar putea fi o setare redundantă.

Totuși, este bine ca VPN.AC să ofere servere și ghiduri de asistență pentru a ajuta utilizatorii care doresc să ocolească cenzura în China. Acest nivel de asistență ar face, de obicei, VPN.AC un pretendent puternic pentru cele mai bune servicii VPN pentru China, dar consultați secțiunea de confidențialitate a acestei recenzii înainte de a vă grăbi să vă abonați..

VPNAC-client-DoubleHop

VPN.AC oferă conexiuni multi-hop, care adaugă un strat de protecție tunelului VPN. Conexiunea dvs. este parcursă prin două servere. De exemplu, s-ar putea trece printr-un server din Marea Britanie, apoi printr-un server din Olanda. Acest lucru ar trebui, în teorie, să îngreuneze localizarea și identitatea dvs..

Aceasta este o caracteristică pe care în mod normal o vedeți doar la furnizorii de nivel superior, cum ar fi Windscribe (consultați recenzia Windscribe).

Alături de serviciul VPN.AC este „SecureProxy”, un set de suplimente pentru browser pentru magazinele web Chrome, Firefox și Opera care sunt incluse ca parte a abonamentului. Utilizează un tunel TLS pentru diverse servere furnizate pentru a cripta traficul browserului.

Tunelul TLS nu este infidel și poate fi predispus la scurgeri IP. VPN.AC admite la fel de mult și recomandă tutorialul său pentru a ajuta la limitarea riscurilor. Tunelarea TLS nu este o caracteristică esențială, dar este o completare corectă dacă căutați să criptați doar traficul browserului dvs..

Este util și dacă căutați cel mai bun VPN pentru streaming, ceea ce vom discuta mai târziu.

Prezentare generală a caracteristicilor VPN.AC

Logo VPN.ACvpn.ac

Începe de la 375 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, Card de credit, SMS

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
6

Acceptă tunelarea divizată
Doar pe mobil

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
7 zile

Suma serverului la nivel mondial
114 servere din 26 de țări

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser
Chrome, Firefox, Edge

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
128-AES, 256-AES, Blowfish-128

Protocoale VPN disponibile
IPSec, OpenVPN, PPTP, L2TP

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

VPN.AC nu are cele mai ieftine prețuri pe care le-am văzut – pachetul său lunar este destul de scump, dar nici nu este cel mai scump. Este competitiv în comparație cu unii dintre furnizorii din revizuirile noastre VPN.

VPN.AC nu oferă o probă gratuită, dar oferă o perioadă de încercare de o săptămână pentru 2 USD. Singura diferență între proces și abonament standard este că sunteți limitat la trei conexiuni simultane în loc de șase.

În caz contrar, veți obține aceleași funcții în toate planurile cu planurile plătite de VPN.AC, indiferent dacă mergeți pentru un abonament lunar sau mai mult. Rata sa lunară standard este de 9 dolari, dar, la fel ca și alte VPN-uri, oferă reduceri pe termen mai lung. Dacă costul este o problemă pentru dvs., căutați un VPN axat pe buget, cum ar fi SaferVPN (citiți recenzia SaferVPN).

Veți economisi 11 la sută din pachetul de trei luni (8 dolari pe lună în loc de 9 dolari), dar cele mai bune reduceri vin cu planurile anuale și pe doi ani. Pachetul anual vă va întoarce 58 de dolari (echivalentul a 4,80 USD pe lună) pentru o reducere totală de 46%.

Pachetul de doi ani costă 90 USD (echivalent cu 3,75 dolari pe lună), oferindu-vă o reducere totală de peste 60 la sută. Acest lucru este comparabil cu reducerile profunde pe care le primiți cu CyberGhost (citiți recenzia noastră CyberGhost).

Puteți plăti folosind PayPal, carduri de credit și debit, SMS sau criptomonede, cum ar fi bitcoin sau ethereum.

Indiferent dacă mergeți pentru o probă de 2 USD sau oricare dintre pachetele complete, aveți dreptul la o rambursare în primele șapte zile dacă nu sunteți mulțumit de acest serviciu. Merită să testați serviciul cu o probă de 2 săptămâni, înainte de a trece la o perioadă mai lungă.

Ușurință în utilizare

Prin testare este clar că VPN.AC a încercat din greu să facă serviciul cât mai ușor de utilizat. Site-ul web și clientul VPN nu evită jargonul, dar sunt utilizate eficient și cu explicații de susținere. Nu există multe opțiuni de personalizare, astfel încât înregistrarea și utilizarea VPN.AC este simplă.

VPNAC-Site-SignUp

Este ușor să vă înscrieți la VPN.AC. În pagina de prețuri, vi s-au oferit cele patru opțiuni de finalizare. Selectați pachetul pe care îl doriți, faceți clic pe „obțineți-l acum” și continuați la checkout.

VPN.AC vă solicită să furnizați adresa de e-mail și o parolă pentru contul dvs. VPN, precum și pentru țara de origine. Este bine să nu vi se ceară detalii de facturare, deși furnizorii terți pot solicita acest lucru, dar VPN.AC care solicită țara de origine vă poate restrânge locația.

Aceasta este o preocupare mică, dar este în continuare o preocupare. Dacă doriți un furnizor care nu solicită informații personale la înregistrare, consultați Perfect Privacy (citiți recenzia noastră pentru confidențialitate perfectă).

După ce v-ați înscris și plata a fost procesată, vi se va trimite un e-mail de confirmare cu detaliile de autentificare VPN generate automat.

Numele de utilizator și parola sunt trimise în text complet. VPN.AC recomandă schimbarea parolei VPN, care este diferită de parola pe care ai ales-o la înregistrare. Va trebui să generezi o parolă sigură, apoi să mergi la „zona clientului” de pe site-ul VPN.AC pentru a o modifica.

VPNAC-website-Servicii

În zona contului dvs. nu vă puteți vedea foarte multe. În afară de schimbarea parolei serviciului VPN, puteți vedea orice servicii active în prezent, facturi anterioare, noutăți recente și bilete de asistență actuale.

Trecând la clientul VPN, nu vă așteptați să fiți un veteran VPN. Clientul simplifică arătându-vă cantitatea minimă de setări. Fereastra principală de conectare vă oferă locațiile serverului într-un meniu derulant și un buton pentru a activa sau dezactiva VPN.

Mai întâi, va trebui să vă autentificați cu numele de utilizator și parola VPN din secțiunea „preferințe”, dar acest lucru nu este dificil. Este doar o zonă de conectare cu setări de bază pentru conexiune automată și pornire la pornire.

Dacă nu vă place interfața întunecată implicită, puteți trece la o versiune mai ușoară. Este o notă mică, dar arată că s-a gândit pentru a face interfața confortabilă pentru utilizatori.

VPNAC-Setări-Avansat

Setări VPN.AC

Cele două zone de setări, enumerate în „preferințe” și „avansate”, oferă o oarecare personalizare. Sunt acolo unde puteți activa killswitch-ul și setați conexiunea la protocolul VPN ales. Comutatorul kills este dezactivat în mod implicit, deci dacă este important pentru tine, va trebui să îl activezi în zona „preferințe”.

Majoritatea setărilor au descrieri pentru a ajuta la explicarea faptului. Nu toate sunt lipsite de jargon, dar VPN.AC ține minte începătorilor cu sfaturi, cum ar fi „în mod normal nu este nevoie”.

Clientul oferă link-uri încorporate pentru testarea VPN-ului dvs. cu un buton de „verificare a scurgerii IP” din zona „conectare”. De asemenea, veți vedea un jurnal de conexiune, incluzând setări de conexiune detaliate, pe care le puteți salva dacă trebuie să vă referiți la asistență pentru clienți.

Dacă doriți să utilizați serviciul de tunelare a browserului SecureProxy, va trebui să instalați pluginul pentru browserul ales. Puteți găsi linkuri către ele pe site-ul VPN.AC în secțiunea „SecureProxy” din partea de sus a paginii.

După instalarea pluginului, utilizați pur și simplu numele de utilizator și parola VPN pentru a vă autentifica și a alege serverul dvs. de tunelare TLS, care este un proces similar cu clientul principal.

Clientul este bine conceput pentru catering pentru începători și utilizatori avansați, precum este suplimentul browserului. Nu este încărcat cu sute de funcții, dar este rapid. Schimbarea serverelor durează câteva secunde, în loc să te facă să aștepți să te deconectezi, selectează un server, apoi reconectează-te.

Viteză

Mai repede este modul în care se descrie VPN.AC. Am vrut să testăm această afirmație, așa că am efectuat teste de viteză pentru a ne înțelege modul în care serviciul se desfășoară în mod regulat.

Am testat cinci servere VPN.AC pe tot globul, analizând viteza de latență, descărcare și încărcare și comparându-le cu vitezele noastre neprotejate din Marea Britanie. Rezultatele sunt prezentate în tabelul de mai jos.

Locații: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Marea Britanie)1535.254,43
Amsterdam2432.694.19
Madrid7332.103.89
Toronto18423.103,35
Los Angeles29224.962,74
Tokyo4799,611,48

Vitezele de pe serverele europene, precum Amsterdam și Madrid, au fost apropiate de viteza noastră neprotejată în timpul testelor noastre. Nu există o diferență mare în latență și ambele servere au viteze de descărcare și încărcare aproape identice.

Testele noastre din mai multe locații au continuat această temă. Vitezele de la Toronto și Los Angeles au avut latențe mai mari, dar viteze bune de descărcare (între 23 megabit pe secundă și 24 Mbps), ceea ce le va face opțiuni solide pentru streaming. Cu toate acestea, nu este probabil să facă cel mai bun VPN pentru lista de jocuri.

Vitezele de la Tokyo au fost cele mai grave, dar a fost și cea mai îndepărtată locație de la noi pe care am testat-o. La aproape 10 Mbps, ar fi bine să fie folosit în mod regulat, dar latența ar putea să te scoată din streaming sau de jocuri.

În ansamblu, VPN.AC este rapid și ar fi o soluție fără frustrări pentru majoritatea utilizatorilor, dar este posibil să găsiți un furnizor mai bun pe lista noastră rapidă de VPN..

Securitate

Toate protocoalele VPN majore pentru criptarea pe care v-ați așteptați sunt acceptate de VPN.AC. În mod util, serviciul oferă o comparație a protocoalelor VPN într-o bază de cunoștințe, dar afișarea noastră PPTP vs. OpenVPN ar trebui să vă ofere aceeași idee.

Recomandarea VPN.AC – și a noastră – este să utilizăm OpenVPN, care este protocolul implicit în clientul VPN. Aveți mai multe niveluri de criptare OpenVPN disponibile, precum și L2TP / IPSec și PPTP, ceea ce nu este recomandat.

Pentru majoritatea utilizatorilor, se recomandă conectarea cu AES / ECC pe 128 biți OpenVPN sau AES 256 biți, deoarece vă oferă o siguranță ridicată și viteze bune.

Deși nu este la fel de sigură ca o conexiune OpenVPN, serviciul de tunelare SecureProxy al VPN.AC pentru browsere este o alternativă bună dacă lucrați într-un mediu care restricționează conexiunile VPN..

Comutatorul kills al VPN.AC vă va proteja identitatea blocând accesul la internet dacă pierdeți conexiunea la un server. Nu este activată în prealabil, dar setarea se găsește cu ușurință în preferințele clientului.

Butonul de verificare a scurgerilor IP din client vă trimite pe un site web dedicat verificării IP, DNS și WebRTC. Pentru a confirma, am efectuat propriile verificări, iar serviciul a trecut fără probleme.

Din punct de vedere al securității, VPN.AC are utilizatori acoperiți, dar ar fi mai bine dacă funcțiile de securitate, cum ar fi killswitch-ul, ar fi activate în mod implicit, așa cum ați găsi cu servicii precum TorGuard (citiți recenzia noastră TorGuard).

intimitate

Această recenzie a fost pozitivă până acum, dar politica de confidențialitate a VPN.AC este cea mai mare cădere a acesteia.

Face toate zgomotele corecte, cu accent pe ocolirea cenzurii, „protejându-vă identitatea” și așa-numitele garanții pentru a limita partajarea datelor, precum limitarea accesului la jurnalele la un singur angajat.

VPNAC-Site-confidențialitate

Cuvintele naibii se află în FAQ-urile sale, unde le spune utilizatorilor că vă conectează accesul la serviciul VPN pentru „securitate și asistență” pentru o zi. Acest lucru se repetă în politica sa de confidențialitate. Pentru a fi clar, adresa dvs. IP, utilizarea datelor și orele de conectare și deconectare sunt înregistrate în fiecare zi.

Potrivit VPN.AC, aceste date sunt șterse a doua zi.

Aceasta este o contradicție ciudată și face VPN.AC dificil de recomandat tuturor celor interesați de confidențialitatea lor. Nu putem să-l recomandăm, în bună conștiință, oamenilor care trăiesc în țări restrânse, cum ar fi China, în timp ce datele utilizatorului de logare, indiferent de o zi, o lună sau un an.

Ceea ce face situația și mai ciudată este pedigreeul companiei. Netsec Interactive Solutions, cu sediul în România, compania din spatele VPN.AC, este în principal o companie de testare a securității.

Site-ul VPN.AC susține că compania deține jurnalele pentru rezolvarea problemelor și pentru a se proteja pe sine și pe serverele sale de atacuri. Având în vedere că compania este o firmă de testare a penetrării, acest lucru poate fi adevărat.

Nu putem verifica în mod independent revendicările sale cu privire la înregistrarea datelor, dar sugerează că clienții săi VPN folosesc adrese IP partajate ca protecție suplimentară împotriva urmăririi datelor.

De asemenea, este de remarcat sentința finală a politicii de confidențialitate a VPN.AC, potrivit căreia nu se oferă date personale terților „decât dacă este impus prin lege”. Acest lucru sugerează că compania este pregătită să coopereze cu autoritățile atunci când este adresată.

Acestea fiind spuse, nu am putut găsi exemple de VPN.AC care să coopereze cu autoritățile sau să furnizeze date înregistrate altor terți.

Streaming performanță

Deși VPN.AC este o opțiune din punct de vedere al confidențialității, este o opțiune mult mai puternică pentru streaming. L-am testat pentru a vedea cât de bine ar juca streaming de conținut de la servicii precum BBC iPlayer și Netflix.

VPNAC-Netflix-SUA

Nu există specificații despre streamingul media pe site-ul VPN.AC și niciunul dintre serverele sale nu sunt marcate pentru redarea media, dar cele testate au funcționat fără probleme.

Am reușit să transmitem conținut de pe serverele Netflix din SUA și Canada la viteze și calitate rezonabile, fără buffering, astfel VPN.AC își păstrează poziția în comparație cu concurenții săi din cea mai bună VPN pentru lista Netflix.

Deoarece recenzia a avut loc din Marea Britanie, am avut deja acces la BBC iPlayer, dar BBC de obicei blochează streamingul dacă sunteți conectat folosind un VPN. Conectarea la serverele din Marea Britanie ne-a permis să difuzăm fără probleme BBC iPlayer, astfel încât VPN.AC ar putea fi o bună alternativă la cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer.

Un server VPN care nu efectuează măsuri de geoblocare este un server VPN care merită recomandat dacă sunteți un fanatic care dorește să transmită filme online.

Locații server

Conform site-ului VPN.AC, există 114 servere distribuite în 26 de țări. Numărul de servere este bun, dar acoperirea este slabă, ceea ce este un alt dezavantaj demn de remarcat.

America de Nord și Europa au cea mai mare parte a serverelor, dar America de Sud are doar unul, în Brazilia, în timp ce Asia are doar șapte, inclusiv câteva care sunt clasificate drept „optimizate pentru China”. Nu există servere în Africa sau Orientul Mijlociu.

Probabil că va reflecta viteza pe care o vedeți. Dacă vă aflați în Asia, Africa sau Orientul Mijlociu, serverele la care vă puteți conecta sunt mai puține și mai îndepărtate decât sunt pentru utilizatorii din Europa sau America de Nord. S-ar putea să obțineți performanțe mai bune de la alte servicii din biblioteca noastră VPN care au o răspândire geografică mai largă, cum ar fi VPNArea (consultați recenzia noastră VPNArea).

Serviciu clienți

Obținerea de asistență de la VPN.AC este destul de ușor. Secțiunea de asistență include accesul la sistemul său de ticketing, pe care îl recomandă pentru „prioritate maximă”, precum și link-uri către tutorialele și baza de cunoștințe..

Dacă utilizați mai degrabă un e-mail tradițional, puteți face acest lucru și prin intermediul formularului de asistență VPN.AC sau al adresei de e-mail furnizate. De asemenea, sunt disponibile metode de comunicare neobișnuite, cum ar fi Skype și Wire, o aplicație de mesagerie sigură axată pe confidențialitate.

Pentru a testa serviciul clienților VPN.AC, am trimis două mesaje: unul prin e-mail și unul prin sistemul său de ticketing.

VPNAC-Site-Ticket

A răspuns în termen de șase ore, ceea ce este rapid. Răspunsul a fost scurt și la obiect, dar întrebările au răspuns. Ar fi fost frumos dacă am depus mai multe eforturi în a răspunde, deoarece răspunsul nu s-a simțit profesional.

Baza de cunoștințe include Q&As și ghiduri de asistență pentru orice, de la metodele de plată până la alegerea protocoalelor VPN. De asemenea, veți primi ghiduri de depanare și de optimizare care vă ajută să accelerați conexiunea dacă este lent.

Majoritatea ghidurilor sunt simple, iar instrucțiunile sunt clare. Unele dintre articolele mai lungi includ un rezumat TL; DR (prea lung, nu a citit) în partea de sus, pentru a vă ajuta să derulați conținutul.

Există, de asemenea, o pagină de întrebări frecvente cu secțiuni pentru întrebări generale, confidențialitate și tehnică.

Verdictul

VPN.AC este un serviciu dificil, cu o mulțime de pozitive și un mare negativ. Clientul său este ușor de utilizat și include caracteristici de nivel superior, cum ar fi conexiunile multi-hop, ca standard.

Este rapid și menținut viteze rezonabile pe distanțe lungi în timpul testelor noastre. Cu toate acestea, nu există prea multă selecție de server în afara Europei sau Americii de Nord și asta ar putea afecta experiența dvs. dacă nu vă aflați în acele zone.

VPN.AC se mândrește cu funcțiile sale de securitate, dar suntem preocupați că păstrează jurnalele de conectare, chiar dacă doar pentru o zi. Acesta spune că le păstrează în scopuri de „securitate și asistență”, dar alți furnizori fac acest lucru, deci este o cerere slabă.

Nu putem recomanda VPN.AC nimănui îngrijorat de confidențialitatea lor. Înregistrarea adresei dvs. IP și a informațiilor de conectare pentru o zi este încă înregistrată și nu există nicio verificare independentă că VPN.AC nu a dat aceste date autorităților în trecut sau că șterge datele de jurnal în fiecare zi așa cum se spune.

Având în vedere eforturile sale de a se comercializa în rândul oamenilor din țările cu cenzură grea, este ciudat că ține jurnalele și asta reduce serviciul. Nu va face lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Iran doar din acest motiv.

Dacă doriți să transmiteți flux de conținut de pe Netflix sau BBC iPlayer, VPN.AC este o opțiune puternică. Conținutul a transmis bine atunci când l-am încercat pe mai multe servere, dar au fost încetiniri, astfel încât kilometrajul dvs. poate varia, în funcție de locul în care vă aflați.

Deși nu putem recomanda VPN.AC pentru confidențialitate, îl putem recomanda ca un serviciu VPN prietenos pentru începători pentru streamere sau utilizatori de internet de bază. Cu toate acestea, există opțiuni mai bune, așa că nu uitați să consultați recenziile noastre pentru a găsi cel mai bun VPN pentru dvs..

Nu sunteți de acord cu recenzia noastră sau aveți propriile experiențe de distribuit? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru timpul acordat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map