Revizuirea TigerVPN – Actualizată în 2020

Recenzie TigerVPN

TigerVPN a avut grijă de cele mai grave probleme de securitate de când l-am revizuit ultima dată, dar încă se confruntă cu probleme de streaming, lipsă de funcții și o politică de confidențialitate deficitară. Deși nu este un serviciu cu adevărat rău ca atare, încă nu îl putem recomanda, așa cum puteți citi în recenzia noastră completă TigerVPN.


best-VPN-comentarii

Ultima dată când am verificat TigerVPN, am constatat că lipsa securității, cu scurgeri DNS și ghiduri de protocol vag. De atunci, se pare că TigerVPN a trecut la un protocol mai standard pe toate planșele și a îmbunătățit securitatea prin corecția scurgerilor DNS.

Acestea fiind spuse, există încă multe locuri în care TigerVPN trebuie să se îmbunătățească pentru a ajunge pe cea mai bună listă a noastră de VPN. Aplicația este în mod eficient lipsită de funcții, politica de confidențialitate are nevoie de îmbunătățiri, site-ul este plin de erori în limba engleză și niciunul dintre serviciile de streaming pe care le-am testat nu a funcționat..

Deși se pare că cel puțin o parte din feedback-ul a obținut și a dus la modificări, credem că există un drum lung înainte pentru TigerVPN dacă intenționează să ajungă în vârf și să devină un serviciu pe care ni-l recomandăm confortabil. Vom analiza modificările aduse de serviciu și unde se poate îmbunătăți în această revizuire TigerVPN.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru TigerVPN

Caracteristici

Deschiderea meniului de setări este prima idee pentru a obține cât de periculoasă este experiența de utilizare a TigerVPN atunci când vine vorba de funcții. Meniul de setări este format din șase căsuțe, patru dintre ele oferind pur și simplu opțiuni despre aspectul și rularea clientului.

Cele două casete de selectare care activează sau dezactivează funcțiile sunt TCP și o opțiune pentru a rula clientul la pornire. Comutatorii TCP înlocuiesc între OpenVPN UDP și TCP, care oferă o conexiune mai stabilă la costul vitezei.

TigerVPN-Setări

Clientul TigerVPN îi lipsește două funcții pe care considerăm că fiecare VPN ar trebui să le aibă. Primul, și cel mai important, este un ucigaș. Posibilitatea de a face VPN-ul dvs. să oprească automat traficul în timp ce nu este conectat este esențial pentru securitate și faptul că acesta nu afectează TigerVPN.

Cea de-a doua caracteristică care lipsește este tunelarea împărțită, care, deși poate fi mai puțin importantă decât o vrăjitoare, este un impuls major pentru comoditate și utilizare zilnică. Dacă sunteți în căutarea unui VPN bogat în funcții, care oferă tuneluri împărțite și un comutator ucigaș, aruncați o privire la recenzia noastră ExpressVPN.

Cu aceasta, TigerVPN are o singură caracteristică pe care ar trebui să o facă mai mulți furnizori și care este o pagină detaliată de stare a serverului. Pagina de stare este ușor de găsit și arată un procent de funcționare de șapte zile, precum și performanțele actuale și anterioare ale fiecărui server. Este excelent pentru depanare și, de asemenea, vă ajută să evitați serverele care au probleme.

Prezentare generală a caracteristicilor TigerVPN

Logo TigerVPNwww.tigervpn.com

Începe de la 275 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, Card de credit, Paywall

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit
3 zile

Perioada de rambursare
7 zile

Suma serverului la nivel mondial
300+

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
IPSec, OpenVPN

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

TigerVPN oferă trei opțiuni la înscriere, lunar, anual și trianal. Cu toate acestea, intervalul de timp nu este singura diferență între cele trei planuri. Numărul de conexiuni și metodele de plată variază între planul lunar și cele două opțiuni pe termen mai lung.

Când vine vorba de planul lunar, primiți doar două conexiuni și posibilitatea de a plăti cu un card de credit sau un cont PayPal. Planurile pe termen mai lung, pe de altă parte, sport cinci conexiuni și pot fi plătite pentru utilizarea unui card de credit, Paypal, Paymentwall sau bitcoin.

TigerVPN-Tarifarea

Deși prețul este rezonabil pe toate planurile, având în vedere caracteristicile și performanțele, la care vom analiza în scurt timp, niciuna nu este mare. Dacă sunteți în căutarea unui VPN care să ofere o valoare excelentă, accesați revizuirea Windscribe. Windscribe oferă mai multe conexiuni pentru bani mai puțini și se mândrește cu un client mai bogat în funcții.

În afară de planurile plătite, TigerVPN oferă un proces gratuit de trei zile pentru cei interesați să vadă dacă serviciul este potrivit pentru ei. Dacă sunteți în căutarea unei VPN pe care să o utilizați gratuit în mod continuu, aruncați o privire la articolul nostru gratuit de servicii VPN.

TigerVPN oferă, de asemenea, o perioadă de rambursare de șapte zile pentru cei care încearcă serviciul și nu sunt mulțumiți. Deși aceasta nu este cea mai generoasă perioadă de rambursare, aceasta oferă o oarecare libertate celor care nu s-au vândut în întregime după procesul de trei zile.

Ușurință în utilizare

Când accesați site-ul web al TigerVPN, ați primit un site web bine conceput realizat de cineva care știa ceea ce făceau ca designer, dar poate că nu ar fi avut o stăpânire a limbii engleze, deoarece greșelile de ortografie și sintaxă sunt abundente. O mascotă cu aspect plăcut vă oferă degetele liniștitoare și un buton mare, verde, „începe”, vă permite să vă înregistrați ușor.

Totuși, butonul „începeți” nu oferă o modalitate de a vă înscrie la procesul de trei zile. Din câte am putea spune, nu există nicio modalitate de a configura asta pe site-ul web. În schimb, trebuie să descărcați clientul și să vă înscrieți la proces de acolo. Aceasta ar putea fi simplificată prin adăugarea opțiunii la site-ul web, dar în general, site-ul este ușor de utilizat.

Așa cum am menționat, TigerVPN este eficient stearp în ceea ce privește clopotele și fluierele care includ multe VPN-uri. Designul său „fără caracteristică” este o direcție pe care mulți furnizori VPN o iau cu clientul în speranța că va duce la o experiență mai ușor de utilizat.

TigerVPN-client

TigerVPN face o treabă bună cu meniuri simple și ușor de utilizat. Meniul de setări nu este greu de accesat și, deși nu oferă multe funcționalități, este ușor de înțeles și de navigat. Instrumente simple de depanare sunt de asemenea disponibile în client, împreună cu accesul la contul dvs..

Unul care ar putea fi mai bun este aspectul listei de server. Este alfabetizat în funcție de oraș, ceea ce poate face o problemă atunci când, de exemplu, încercați să vă conectați în SUA sau Marea Britanie. Acestea fiind spuse, steagurile fiecărei țări se află lângă numele orașului, ceea ce facilitează navigarea și există o funcție de căutare bună.

Viteză

Pe hârtie, TigerVPN se află în mijlocul pachetului când vine vorba de viteză, dar aceasta nu este întreaga poveste. În tabelul de mai jos, puteți vedea că vitezele sale erau inconsistente uneori de la server la server și, dacă aruncăm o privire mai atentă, nu pare să existe un model discernibil al discrepanței.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Virginia, S.U.A.)1772.135,84
Amsterdam13061.083.88
Atlanta4344.801,73
Londra10269.745,50
Osaka, Japonia19062.263,47
Dubai, Emiratele Arabe Unite23728,373,52

Începând cu serverul din Amsterdam, am observat o creștere semnificativă a ping-ului, dar doar o scădere moderată a vitezei, ceea ce este bine având în vedere distanța de 4.000 de mile dintre noi și server..

Mutat pe un server aici, în SUA, care se afla la doar câteva sute de kilometri, am văzut o reducere a timpului de ping și o pierdere substanțială a vitezei de descărcare..

Serverul din Marea Britanie, care se află la o distanță mai mică de noi decât Amsterdam, a văzut pings mai mari, așa cum era de așteptat, dar a atins și cele mai mari viteze de descărcare susținute ale serverelor testate de noi..

Serverul din Japonia este la aproximativ 6.800 de mile distanță și a văzut un timp de ping și mai mare, ceea ce este de așteptat cu distanțele mari, dar a avut viteze de descărcare puternice.

În cele din urmă, când ne-am conectat la Dubai, Emiratele Arabe Unite, am văzut cele mai ridicate timpi de ping, dar este și cel mai îndepărtat server de la noi pe care l-am testat la aproximativ 7.200 de mile distanță. Vitezele de descărcare au suferit, cu mai mult de jumătate din lățimea noastră de bandă pierdută.

Deși acele viteze și perioade de ping nu sunt groaznice, experiența de navigare se simte adesea lentă în timpul utilizării TigerVPN. Pagini vor dura un moment pentru a începe încărcarea, și chiar și pe serverele care au testat bine pentru viteze susținute, necesită un timp vizibil de lung pentru a se încărca.

Dacă sunteți în căutarea celui mai rapid VPN pentru navigare sau descărcare, aruncați o privire la cel mai rapid program de VPN. Dacă sunteți un jucător sau căutați timp de ping-uri scăzute, consultați articolul nostru despre cel mai bun VPN pentru jocuri.

Securitate

După cum am spus, TigerVPN nu oferă multe opțiuni și nu este diferit atunci când vine vorba de securitate. Criptarea și protocolul utilizat pentru a transfera datele dvs. sunt decise pentru dvs. și nu le schimbăm.

Pentru Windows, macOS și Android, TigerVPN folosește OpenVPN, care este un protocol sursă deschisă, care a fost de ceva timp și este de încredere ca fiind sigur. Pe iOS, este folosit IPSec / IKEv2, care are o securitate respectabilă, deși nu este la fel de bine privit ca OpenVPN. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, citiți defalcarea protocolului VPN.

Criptarea este aceeași peste bord cu AES 256 biți, care este o criptare puternică care ar fi nevoie chiar și de cei mai puternici supercomputere existente în literalmente miliarde de ani pentru a sparge.

Am testat TigerVPN pentru scurgeri DNS și nu am putut găsi niciuna. Scurgeri DNS sunt atunci când computerul dvs. se conectează la un server DNS local sau privat, în timp ce face tunel printr-un VPN.

Acest lucru poate fi grav, în special în locuri precum China, unde cenzura se realizează în mare măsură prin refuzul solicitării DNS. Dacă doriți să aflați mai multe, avem un articol despre cenzura din China și un reziduu al celor mai bune servicii VPN pentru China.

intimitate

Pe pagina „Funcții cheie” a site-ului web TigerVPN, veți găsi că prima afirmație făcută este aceea că nu există înregistrare. Într-o versiune prescurtată a politicii de confidențialitate, care este afișată la configurarea clientului pentru prima dată, totuși, unul dintre lucrurile pe care le veți vedea este „colectăm date despre cont, plată și trafic despre dvs.”

TigerVPN-nolog

Dacă săpiți mai adânc în politica de confidențialitate de pe site-ul web, veți constata că o listă de spălătorie de date este colectată, inclusiv informații despre cont, geolocalizare, timbre de timp, toate datele legate de furnizarea serviciului VPN, care include un sistem de operare, un vag. categorie numită „statistică a traficului”, locația serverului și multe altele, precum și utilizarea și urmărirea datelor.

TigerVPN-busteni

Datele de utilizare și urmărire par să se refere la informațiile culese pe site-ul web prin cookie-uri, care este, din păcate, o practică aproape universală pe internet. Restul informațiilor colectate, în afară de informațiile de cont și de plată, depășesc ceea ce este necesar și, uneori, pare a fi în mod intenționat vag (cum ar fi „statistica traficului”).

Dacă sunteți în căutarea unui exemplu de politică de confidențialitate favorabilă clienților, consultați recenzia noastră NordVPN. Politica de confidențialitate a NordVPN folosește un limbaj direct, iar informațiile colectate sunt limitate.

Streaming performanță

TigerVPN nu a putut accesa niciunul dintre serviciile de streaming testate de noi. BBC iPlayer, Netflix, Amazon Prime Video și Hulu au detectat VPN și ne-au refuzat serviciul din cauza acestuia.

Chiar dacă TigerVPN a reușit să obțină contramăsurile VPN pe care le utilizează aceste servicii, experiența de streaming nu ar fi lipsit. YouTube și Twitch au preluat un moment scurt mai mult decât de obicei pentru a se încărca, dar videoclipurile redate în 720p și niciodată nu s-au deplasat până la 1080p pe cont propriu.

Dacă am schimbat manual video-ul la 1080p, ar funcționa bine în unele cazuri, dar aproximativ jumătate din timp, ar avea probleme de bâlbâială și de buffering. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune VPN-uri pentru difuzarea de conținut din alte regiuni, uitați-vă la cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer și cum să bateți articolele de interzicere VPN Netflix.

Locații server

Pe site-ul TigerVPN, se spune că are peste 300 de servere în mai mult de 42 de țări. În aceste 42 de țări, există locații în 62 de orașe, inclusiv șapte din SUA și două în Marea Britanie. Locațiile acoperă America de Nord, Europa, Asia, America de Sud și porțiuni din Orientul Mijlociu. În viitor, extinderea în mai multă Africa ar fi plăcut de văzut.

Deși 62 de locații sunt departe de cele mai rele pe care le-am văzut, de asemenea, se încadrează departe de cele mai bune. Pentru context, HideMyAss oferă cele mai multe locații pe care le-am văzut până în prezent. După cum puteți vedea în review-ul nostru HideMyAss, acesta găzduiește aproximativ 1.000 de servere în peste 280 de locații.

Serviciu clienți

Opțiunile pentru serviciile clienților TigerVPN sunt limitate și pot fi dificil de găsit. Pentru a ajunge la baza de cunoștințe de pe site-ul web, trebuie să derulați până în partea de jos a paginii și să găsiți pagina „ajutor” în marja de jos. Acestea fiind spuse, pagina poate fi accesată cu ușurință de la client.

Dacă trebuie să vorbiți cu o persoană despre ceva, există o mică bulă în partea dreaptă jos a paginii care vă urmărește în jurul majorității site-ului. Deși pare o fereastră de chat live, funcționează cu totul altfel. Este mai mult ca un formular „contactează-ne”, deoarece trebuie să aștepți un răspuns prin e-mail.

Fereastra vă indică dacă asistența pentru clienți este disponibilă sau nu pentru o zi și oferă un timp de răspuns estimat, care părea să varieze de la una la două zile. Baza de cunoștințe este ușor de utilizat și utilă odată ce o găsiți. Asistența prin e-mail poate dura mai mult decât ne-am dori să ne întoarcem, dar oferă răspunsuri bune la nevoie.

Verdictul

Ne-a impresionat progresul TigerVPN în ceea ce privește securitatea. Pare a fi serios în ceea ce privește îmbunătățirea serviciului său și a rezolvat problemele privind scurgerea DNS pe care le-am găsit în mai 2018.

Totuși, îmbunătățirea nu este întotdeauna suficientă pe o piață la fel de competitivă ca și VPN-urile. Nu vă recomandăm VPN-ul în starea actuală, dar vă rugăm să aruncați în schimb o privire asupra catalogului nostru complet de recenzii VPN, care sunt organizate de la cel mai rău la cel mai rău pentru a vă face mai ușor să alegeți una.

Așteptăm cu nerăbdare să vă conectăm cu TigerVPN în viitor și să vedem dacă se vor realiza progrese suplimentare, dar până atunci, politica privind confidențialitatea, lipsa funcțiilor și, în general, o engleză slabă ne oferă înțelegeri cu privire la furnizor..

Dacă aveți experiență cu TigerVPN, ne-ar plăcea să auzim cum vă preocupați serviciul. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map