Revizuirea NordVPN – actualizată în 2020

Recenzie NordVPN

NordVPN este unul dintre cei mai buni furnizori VPN de acolo, datorită ușurinței de utilizare, securității excelente și a rețelei de servere largi. Aflați mai multe despre ceea ce ne-a plăcut și ne-a plăcut despre acest serviciu în această recenzie cuprinzătoare.


Puncte forte & Puncte slabe

Am fost întotdeauna fani ai NordVPN, nu din cauza a ceea ce este, ci a ceea ce ar putea fi. S-ar putea depăși cu ușurință alegerea noastră pentru cel mai bun VPN, ExpressVPN (citiți recenzia noastră ExpressVPN). Cu toate acestea, după cum puteți vedea în comparația noastră ExpressVPN vs. NordVPN, consistența face diferența, iar NordVPN se luptă când vine vorba de asta.

În această recenzie NordVPN, vom vorbi despre pro și despre puținele contrare nefericite. Pe parcursul analizei, vom vorbi despre funcții, prețuri, ușurință în utilizare, viteză, securitate, confidențialitate, streaming, locații server și asistență pentru clienți. La final, vă vom da verdictul nostru dacă NordVPN ca serviciu VPN merită.

Răspunsul scurt este da. Asta vine însă cu avertismente. Viteza inconsistentă pe servere nu înseamnă doar că nu vă optimizați conexiunea, ci înseamnă că nu vă puteți conecta la internet. Dacă sunteți dispus să vânați serverele care funcționează pentru dvs., totuși, NordVPN nu poate fi asociat.

Recenzie video NordVPN

Alternative pentru NordVPN

Caracteristici

Dacă există ceva care diferențiază NordVPN de restul pieței rețelei virtuale private, acestea sunt caracteristicile sale. În timp ce mențineți o experiență de utilizator simplificată, NordVPN include o mulțime de funcții. Există funcții care fac ca aplicația să fie mai funcțională, precum și o varietate de caracteristici de securitate care să vă protejeze în situațiile cele mai riscante..

NordVPN vă permite să specificați serverul la care doriți să vă conectați la pornire. Având în vedere serverele sale de specialitate, aceasta este o caracteristică utilă. Majoritatea VPN-urilor implicite la cea mai rapidă locație detectată.

În ceea ce privește securitatea generală, NordVPN include un comutator de ucidere și CyberSec. CyberSec este un instrument malware și de blocare a anunțurilor inclus gratuit cu orice abonament NordVPN. Deși nu este un înlocuitor pentru cel mai bun software antivirus, este unul dintre cele mai bune instrumente de blocare a anunțurilor pe care le-am văzut de la o VPN.

Deși un comutator de ucidere nu este nimic special, NordVPN are o caracteristică neobișnuită. Un comutator de ucid îl face astfel încât să poți folosi internetul doar atunci când o VPN este activă, asigurându-te că datele personale nu se strecoară prin fisuri. NordVPN face asta, dar îți permite să pară invizibil dispozitivelor din rețeaua ta locală și să specifici cu ce aplicații să o folosești.

nordvpn-review-Killswitch

„Uciderea aplicațiilor”, așa cum se menționează în general, este neobișnuită în rândul VPN-urilor. Prin setarea aplicațiilor, NordVPN va tăia conexiunea la acele aplicații atunci când VPN-ul eșuează, păstrând conexiunea normală intactă. De exemplu, dacă doriți să rulați o copie de rezervă online neîntreruptă în timp ce vă protejați navigarea, este esențial.

Este o reminiscență a tunelului divizat, dar nu la fel. Tunelul Split vă permite să trimiteți ceva trafic prin tunelul VPN în timp ce alt trafic folosește conexiunea dvs. normală. Deși orice VPN poate fi configurat în acest fel, puțini furnizori includ o modalitate de a o face în interfață (citiți recenzia PureVPN pentru un exemplu). În ciuda numeroaselor sale caracteristici, NordVPN lipsește aceasta.

Serverele de specialitate NordVPN

Deși uciderea aplicațiilor, CyberSec și controlul de pornire sunt utile, serverele de specialitate NordVPN sunt, bine, speciale. NordVPN include patru arome: P2P, Double VPN, IP dedicat și Ceapă peste VPN. Serverele peer-to-peer vorbesc de la sine – le-ați folosi pentru torrenting – la fel ca cele IP dedicate, dar serverele duble VPN și Onion sunt interesante.

Serverele VPN dublu folosesc ceea ce este cunoscut ca o conexiune „dublu-hop”, care a fost introdusă de Windscribe (citiți recenzia noastră Windscribe). În loc să vă conectați la un singur server, veți sări de la un server la altul, dublându-vă efectiv nivelul de securitate. Acesta este, printre alte motive, motivul pentru care NordVPN a oferit cele mai bune servicii VPN pentru ghidul nostru din China.

Onion over VPN îndeplinește o funcție similară, permițându-vă să vă conectați la rețeaua Tor printr-o conexiune VPN. Tor are dezavantajele sale, așa cum puteți vedea în VPN-ul nostru vs. proxy vs. articolul Tor, dar este o opțiune decentă pentru un anonimat adevărat.

În plus față de serverele de specialitate, puteți seta NordVPN să se conecteze numai la serverele ofuscate din meniul de opțiuni. Nu vom obține o eroare cu privire la detalii, dar activarea setării vă va permite să ocoliți cenzura strictă, scormonând datele fiecărui pachet așa cum a fost trimis.

Prezentare generală a caracteristicilor NordVPN

Logo NordVPNwww.nordvpn.com

Începe de la 349 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
Card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
6

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
30 de zile

Suma serverului la nivel mondial
5244 în 62 de țări

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser
Chrome, Firefox

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, IKEv2

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
24/7

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri NordVPN

Când vine vorba de cele mai bune VPN-uri, NordVPN este printre cele mai ieftine. Deși Accesul la internet privat are o rată mai ieftină de la o lună la alta (citiți recenzia PIA), NordVPN avansează în fața concurenței cu planuri multianuale de mare valoare. Acestea fiind spuse, cei care nu pot angaja 125 $ în timpul înscrierii vor fi nevoiți să meargă lunar.

În ceea ce privește planurile lunare, NordVPN nu este rău, dar nici cel mai bun nu este. PIA și TorGuard sunt în jur de jumătate din preț (citiți recenzia noastră TorGuard), în timp ce Hide.me și Astrill sunt una și jumătate sau chiar de două ori mai scumpe (citiți recenzia noastră Hide.me și recenzia Astrill). Deși NordVPN nu este la fel de scump ca cei doi, planul lunar este cea mai proastă opțiune din linia sa.

Nici planul anual nu este impresionant. NordVPN s-ar putea să economisiți 5-10 USD peste alți furnizori de rafturi de top, dar a merge la un contract pe un an nu va părea grozav în comparație cu opțiunile de doi și trei ani.

NordVPN vine în plan propriu cu aceste planuri. Prețul de doi ani este aproape același ca un singur an cu majoritatea furnizorilor. Cu trei ani mai sunt doar câțiva dolari, iar majoritatea furnizorilor nu oferă un plan atât de lung. Singurul concurent la NordVPN pentru planurile pe mai mulți ani este CyberGhost, ceea ce face cumva planuri de doi și trei ani și mai ieftine (citiți recenzia noastră CyberGhost, și piesa noastră NordVPN vs CyberGhost).

Deși oferă foarte multă valoare, schema de prețuri a NordVPN nu este fără defecte. Deoarece opțiunile lunare și anuale oferă o valoare redusă, sunteți forțați să cumpărați doi sau trei ani în avans. De exemplu, CyberGhost are o rată lunară mai mare, dar este cu aproximativ 20 de dolari mai ieftin pentru un an.

Este o critică, dar nu una masivă. NordVPN rămâne una dintre cele mai bune valori de pe piață datorită opțiunilor sale multianuale, iar includerea sa a șase conexiuni simultane face ca pachetul să fie și mai atractiv. Planurile sunt rambursabile și pentru 30 de zile, pentru a putea încerca înainte de a cumpăra.

În ceea ce privește metodele de plată, NordVPN este mai bun decât majoritatea, dar nu acceptă numerar ca Mullvad (citiți recenzia noastră Mullvad). Pe lângă cardurile de credit și opțiunile de plată regionale, acceptă bitcoin, Ethereum și Ripple. Cu toate acestea, recent a întrerupt plățile PayPal, ceea ce este un efect important.

Ușurința în utilizare

Înscrierea la NordVPN este o adiere. După ce alegeți un plan, introduceți e-mailul și selectați o metodă de plată, NordVPN vă va solicita să vă verificați adresa de e-mail și să setați o parolă. Puteți utiliza în continuare un cont de arzător, dar va trebui să aveți acces la acesta pentru activarea abonamentului. După setarea parolei dvs., NordVPN va descărca automat aplicația.

nordvpn-review-înscriere

Înainte de a ajunge la aplicația desktop, să vorbim despre tabloul de bord al contului. Îl puteți găsi făcând clic pe „contul meu” în colțul din dreapta sus. Este posibil să nu accesați foarte mult zona, dar este locul în care puteți gestiona setările de facturare, puteți schimba planul și achiziționa adrese IP dedicate. Veți găsi, de asemenea, aplicațiile oferite de NordVPN, inclusiv extensiile Chrome și Firefox.

Extensia browserului este de bază, oferind un proces de conexiune înapoi, dar merită instalat. Utilizând extensia browserului, veți avea acces la CyberSec și la un instrument care blochează informațiile WebRTC. În ceea ce privește conectarea, cel mai bine este să rămâneți cu aplicația pentru desktop.

Durează doar câteva minute pentru ca NordVPN să își instaleze aplicația și placa de rețea virtuală. După ce ați terminat, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați și NordVPN vă va porni pe ecranul principal.

Interfața este diferită de aproape toate celelalte VPN pe care le-am testat. NordVPN se deschide cu o hartă masivă care arată țările în care are servere. Fereastra este redimensionabilă, astfel încât să puteți vedea cât de mult sau cât de puțin din hartă doriți.

nordvpn-review-interfață

Însoțirea vizualizării Pământului este o listă de țări, precum și serverele de specialitate NordVPN. Navigarea și conexiunea sunt integrate în interfața principală, oferind o abordare simplificată și atractivă a VPN-urilor care rareori sunt văzute.

Dacă faceți clic pe unul dintre markerii de hartă vă va conecta la cel mai bun server din țara respectivă. Rețineți că harta reprezintă numai țări, nu regiuni sau servere individuale. Dacă sunteți în căutarea unei anumite locații într-o țară, va trebui să mergeți mai greu.

nordvpn-revizuire-marker de selecție

Încercarea NordVPN de a curăța experiența de conectare VPN vine cu consecințe de proiectare. Folosind meniul din stânga, puteți face clic pe o țară pentru a vă conecta la un server în ea – la fel ca și pe hartă – dar găsirea unui server specific este dificilă. Există trei puncte lângă fiecare țară care vă permit să specificați cu ce regiune încercați să vă conectați.

Puteți selecta servere individuale, dar numai din meniul derulant minuscul din fereastra pop-up. În locații precum SUA, care are aproape 2.000 de servere, găsirea celui dorit poate fi o durere. În plus, NordVPN nu etichetează unde se află serverele. Cea mai mare specificație pe care o veți obține este țara și regiunea generală.

nordvpn-review-server-navigare

Din fericire, puteți prefera sau căuta servere. NordVPN va crea automat o nouă filă în partea de sus a meniului de navigare pe server cu locațiile preferate.

Deasupra listei de servere se află serverele de specialitate, despre care am vorbit în secțiunea „caracteristici”. La fel ca în celelalte locații, făcând clic pe o opțiune de specialitate vă va conecta automat la cele mai rapide opțiuni disponibile și puteți specifica unde vă conectați folosind cele trei puncte de lângă fiecare opțiune.

În partea de sus a interfeței, există o filă pentru setări. Spre deosebire de majoritatea VPN-urilor, care introduc mai multe file în meniul de setări, NordVPN stoarce totul pe un singur ecran. Fiecare setare, inclusiv comutatorul de ucidere și CyberSec, au un comutator de comutare pentru a le activa sau dezactiva în acest meniu.

nordvpn-review-settings

Există, de asemenea, un buton „setări avansate” în partea de jos a ecranului care vă permite să schimbați protocolul de transport, să setați DNS personalizate și să utilizați doar servere nefixate NordVPN vă avertizează că ar trebui să vă încurcați cu aceste setări doar dacă știți ce faceți.

Este dificil să oferiți o experiență simplificată utilizatorului atunci când există peste 5.000 de servere în rețeaua dvs., iar efortul NordVPN nu trece neobservat. Acestea fiind spuse, așa cum vom vedea în următoarea secțiune, va trebui să săpați prin rețea pentru a găsi cel mai bun server disponibil și NordVPN nu va face asta ușor.

Viteză

Judecarea vitezei NordVPN este o sarcină. După cum am menționat în cel mai rapid ghid VPN, dacă folosiți serverele de cireșe, aceasta este cea mai rapidă opțiune de pe piață. Pentru marea majoritate a rețelei, însă, viteza este mediocră până la groaznică. De exemplu, serverul recomandat bazat pe locația noastră nu ar încărca nici măcar instrumentul pe care îl utilizăm pentru testarea vitezei.

Vrem să facem câteva note înainte de a ajunge la rezultate. NordVPN are o rețea masivă și știm că există interpreți buni și răi în ea. Din această cauză, am folosit întotdeauna serverul recomandat într-o anumită țară. În unele cazuri, această conexiune a fost rapidă, iar în altele, a eșuat direct.

LocațiePing
DomnișoarăDescarca
MbpsÎncărcați
MbpsAverage11277.716.45
neprotejata9165.510,57
SUA nr. 247923133.538,87
Regatul Unit nr. 20115334.786.06
Olanda nr. 6614566,915,39
Japonia # 69159132.833.31
VPN dublu (SUA în Canada nr. 4)7920.488,64

Testarea NordVPN a făcut furori. Unele servere s-au conectat rapid, în timp ce altele s-ar conecta și nu ar încărca nicio pagină web. A spune că performanța este sporadică ar fi o subestimare. NordVPN are cel mai mare nivel de varianță al oricărui VPN pe care l-am testat și, deși valorile maxime sunt mari, nivelul minim este scăzut.

Considerăm că este ceva în neregulă cu sistemul de recomandare al NordVPN. De exemplu, atunci când încercați să testați un server Double VPN, conexiunea a eșuat continuu. Cu toate acestea, atunci când am selectat propriul nostru server, a avut succes.

În lumea reală, asta se traduce prin dureri de cap atunci când încercați să găsiți un server. Așa cum am menționat în secțiunea „prietenozitate cu utilizatorul”, felicităm NordVPN pentru încercarea de a eficientiza o rețea atât de mare, dar orice logică din spatele sistemului nu o reduce. Performanța pe servere variază prea mult, iar sistemul de recomandare al NordVPN nu ajută acest lucru.

Dezavantajul este că puteți obține viteze rapide. Atunci când NordVPN funcționează la abur complet, trântește aproape toți furnizorii de pe piață. Latența sa rămâne scăzută și în acest proces, motiv pentru care a obținut o medalie de argint în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul de jocuri.

Pe baza testării noastre, este mai bine să selectăm o regiune și să încercăm să găsim serverul cu cea mai mică încărcare. Nu suntem siguri dacă NordVPN încearcă să completeze un server înainte de a recomanda un altul, dar faptul rămâne că, în aproape toate cazurile, recomandările sunt subpar și nu sunt reprezentative pentru ceea ce rețeaua sa este capabilă..

Securitate

86% – Foarte bine

NordVPN acceptă OpenVPN și IKEv2, care sunt cele mai bune opțiuni disponibile, așa cum puteți vedea în defalcarea protocolului VPN. Deși ambele sunt disponibile, la început nu se pare. NordVPN se instalează doar cu OpenVPN pe desktop, așa că dacă doriți să folosiți IKEv2, va trebui să îl instalați manual.

În ceea ce privește securitatea VPN, totuși, OpenVPN cu AES 256 biți este ceea ce căutăm, iar NordVPN satisface pe acest front. Unele protocoale mai puțin populare, cum ar fi PPTP și L2TP, nu sunt disponibile. Deși nu este relevant pentru majoritatea utilizatorilor, NordVPN nu poate zgâria mâncarea pentru cei care doresc să le folosească.

Ceea ce îi lipsește din opțiunile de protocol pe care le face în funcțiile de securitate. Serverele de specialitate NordVPN sunt aproape toate axate pe securitate, iar abilitatea de a obține pachetele asigură mai mult trapa. Chiar și fără un protocol proprietar precum VyprVPN (citiți recenzia noastră VyprVPN), NordVPN se bazează pe natura open source a OpenVPN pentru a depăși securitatea standard.

Am testat NordVPN pentru scurgeri DNS, precum și pentru scurgeri IP și WebRTC. A trecut pe toate fronturile și a făcut acest lucru fără mai multe redirecții DNS.

intimitate

100% – Excelent

NordVPN păstrează doar informațiile despre dvs. care sunt necesare. În ceea ce privește utilizarea VPN, nu se păstrează informații identificabile. După cum spune NordVPN în partea de sus a politicii sale de confidențialitate, „dorești să [] înțelegi ce informații limitate [colectează] și ce se poate întâmpla cu informațiile respective atunci când folosești oricare dintre serviciile NordVPN.”

Crearea unui cont oferă NordVPN două informații: adresa dvs. de e-mail și metoda de plată. Puteți utiliza un e-mail al arzătorului, dar trebuie să îl puteți accesa pentru a finaliza înregistrarea.

Partenerii de plată NordVPN colectează și informații de facturare dacă utilizați un card de credit, dar, spre deosebire de VPN-ul buffered, aceste informații nu sunt legate de utilizarea VPN-ului dvs. (citiți recenzia VPN buffered).

Pe site-ul său web, NordVPN colectează, de asemenea, informații despre cookie-uri pentru urmărirea și analiza afiliaților, precum și anchetele pentru serviciile clienților. Când utilizați VPN, singurele date colectate sunt informațiile despre încărcarea serverului. Aceste date nu identifică utilizatorii și sunt utilizate pentru a măsura performanța serverului și a detecta întreruperile.

În afară de asta, nu te înregistrezi. Așa cum sa menționat în ghidul nostru de navigare anonim, adevăratul anonimat online este un vis real, dar NordVPN se apropie cu poziția sa strictă asupra vieții private. Acesta funcționează sub jurisdicția Panama, care are unele dintre cele mai bune legi de confidențialitate din lume, asigurând respectarea politicii fără jurnale.

NordVPN Streaming Performance

100% – Excelent

Testarea performanței în streaming a fost la fel de enervantă ca și viteza de testare, NordVPN recomandând în mod constant serverele atât de lente încât nu am putut încărca conținut. Din nou, selectarea unui server în sine a fost mult, mult mai bună. Experiența a fost atât de bună, de fapt, încât NordVPN a ocupat un loc în ghidul nostru de streaming VPN.

De asemenea, și-a câștigat un loc în ghidurile noastre Netflix VPN și BBC iPlayer VPN, conectându-se la ambele platforme fără tam-tam (în afara selectării unui server, adică). Hulu și Amazon Prime Video au fost, de asemenea, bine.

NordVPN Netflix

Ca și viteza, performanța Netflix se reduce la selectarea serverului. Folosind serverele recomandate de NordVPN, am putut să ne conectăm la site-ul web, dar nu și să transmitem conținut. Nu am primit o eroare de proxy, dar viteza serverului a fost atât de brută încât site-ul web nu va transmite nimic. Lipiți alegerea serverului cu cea mai mică încărcare dintr-o regiune și veți fi bine.

Locații server

95% – Excelent

Când vine vorba de numere de server, NordVPN este lider de industrie. Are 5.191 de servere în rețeaua sa la momentul scrierii, iar suma a crescut doar de la ultima dată când am analizat-o. Deși numărul de servere este uluitor de mare, răspândirea lasă ceva de dorit.

Nu ne plângem Prezența NordVPN în 62 de țări este mai mult decât majoritatea serviciilor VPN, dar numărul mare de servere vinde un vis care nu este adevărat. HideMyAss, de exemplu, are locații în aproape 200 de țări – citiți recenzia noastră HideMyAss pentru a vedea partea proastă a acestui serviciu.

În comparație cu majoritatea furnizorilor, NordVPN depășește bara, chiar dacă este cu o marjă mai subțire decât sugerează numărul de server. Majoritatea locațiilor sunt concentrate pe Americi și Europa, dar există locații în Asia-Pacific și Orientul Mijlociu, chiar dacă majoritatea opțiunilor exotice HideMyAss și ExpressVPN nu sunt oferite.

Serviciu clienți

98% – Excelent

Suportul este încă un punct forte pentru NordVPN. Majoritatea întrebărilor pot răspunde folosind baza de cunoștințe. Este împărțit în patru categorii, iar NordVPN face o treabă bună explicând subiecte. La fel ca unii furnizori, amestecă întrebările frecvente cu baza de cunoștințe, ceea ce poate face răspunsurile dificil de găsit.

nordvpn-review-knowledgebase

Aceasta este compensată de bara de căutare, care pare a fi ceva ce nu puteți greși, dar am găsit furnizori în care doar anumite cuvinte cheie ar crea articole. Nu este însă cazul NordVPN. Funcția de căutare a găsit întotdeauna rapid articole referitoare la subiectul nostru.

Nu puteți găsi asistență directă din baza de cunoștințe, dar făcând clic pe „contactați-ne” în subsol, veți afișa opțiunile. Chatul live este surprinzător de bun. O mulțime de VPN-uri au un chat live mediocru, care este potrivit numai pentru a răspunde la întrebări de bază și pentru a vă orienta către baza de cunoștințe. NordVPN are cunoștință despre produs.

nordvpn-review-live-chat-

Este probabil chiar mai bine decât asistența prin e-mail. Am trimis aceeași întrebare despre protocoale prin chat-ul live și e-mail și am primit în același timp același răspuns. Chat-ul în direct a durat doar câteva minute, în timp ce e-mailul a durat câteva ore.

În general, nu ne-am simțit niciodată ca și cum am fi fost în mâini atât de bune. Sistemul de asistență al NordVPN este ideal, oferind răspunsuri rapide și fără probleme.

Verdictul

Vrem ca NordVPN să fie tot ce poate fi, dar nu este cazul. Dacă sistemul de recomandare a fost mai bun și ar exista mai multă coerență în locații, nu am avea probleme. Problema este că există un decalaj atât de mare între serverele bune și cele rele, iar găsirea opțiunilor care funcționează pentru tine este inducătoare de dureri de cap.

Cu toate acestea, ignorând acest lucru, NordVPN este la fel de bun pe cât îl veți obține atunci când vine vorba de VPN-uri. Include o mulțime de funcții, are viteze rapide pe unele servere și menține o dedicație clară la confidențialitate. Din recenziile VPN, nu veți găsi mai multe opțiuni mai bune.

Ce părere aveți despre NordVPN? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

NordVPN Întrebări frecvente

 • NordVPN este de încredere?

  Răspuns scurt: da. Am testat peste 50 de VPN-uri, iar NordVPN este unul dintre cele mai sigure de utilizat. Este unul dintre cele mai populare servicii VPN de acolo, ceea ce îl face probabil un pic mai susceptibil la hacking și alte amenințări. Cu toate acestea, recomandăm NordVPN pentru majoritatea oamenilor.

 • NordVPN oferă o probă gratuită?

  Nu. NordVPN este un serviciu VPN plătit, dar planul dvs. este susținut de o garanție de returnare de 30 de zile.

 • Funcționează NordVPN cu Netflix?

  Da, NordVPN funcționează cu Netflix. Testele noastre arată că mai multe servere din întreaga lume pot accesa Netflix fără probleme.

 • Cum descărc NordVPN?

  Puteți descărca NordVPN înregistrându-vă pentru un cont și conectându-vă la tabloul de bord.

 • Este NordVPN gratuit?

  Nu, NordVPN nu este gratuit. Nu există nici un proces gratuit, dar îl puteți testa fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

 • Câți servere are NordVPN?

  NordVPN are peste 5.000 de servere în peste 60 de țări. Numărul exact de servere variază din când în când, de aceea vă recomandăm să verificați pagina de stare a serverului pentru informații actualizate.

 • Cum mă conectez la NordVPN?

  Vă puteți conecta la NordVPN din browserul dvs. folosind butonul „contul meu” din pagina de pornire. Aplicația locală vă va cere să vă autentificați de fiecare dată când se deschide.

 • Ce preț este NordVPN?

  NordVPN costă 11,95 USD pe lună, 83,88 USD pe an, 95,75 USD pe doi ani sau 107,55 dolari pe trei ani. Planul de trei ani se scutură la mai puțin de 3 dolari pe lună și este complet rambursabil timp de 30 de zile.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me