Revizuirea Mullvad – actualizată în 2020

Mullvad Review

Mullvad este un serviciu interesant, care are un standard ridicat pentru confidențialitate, este destul de rapid și te introduce în Netflix de cele mai multe ori. De asemenea, este unic prin faptul că acceptă numerar greu ca plată. Citiți totul despre acest serviciu extraordinar în recenzia noastră completă Mullvad.


best-VPN-comentarii

Există ceva ciudat de sănătos despre Mullvad. Rationalizează procesul de înscriere enervant și neprietenos al confidențialității aproape la toate celelalte VPN-uri și este încă accesibil. Chiar a câștigat un loc în cel mai bun ghid VPN pentru poziția sa clară asupra vieții private și a interfeței fără sens.

În această recenzie Mullvad, vom vorbi despre avantajele și contra pe care le-am experimentat în timp ce îl testăm. Înainte de a da verdictul nostru, vom discuta despre funcții, prețuri, ușurință în utilizare, viteză, securitate, confidențialitate, streaming, locații server și servicii pentru clienți..

Mullvad este un VPN impresionant. Acesta vă va păstra privat și sigur pentru ieftin și face acest lucru cu viteză rapidă. Are probleme, cum ar fi lipsa caracteristicilor și accesul mediocru la platformele de streaming, care te pot face să te reconsideri.

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Mullvad

Caracteristici

Mullvad este inexcitant când vine vorba de caracteristici. Ignorând ceea ce considerăm caracteristicile esențiale pentru VPN-uri, Mullvad nu are nimic interesant. Dacă căutați funcții neobișnuite, vă recomandăm să aruncați o privire la recenzia noastră de Windscribe.

În ceea ce privește funcțiile esențiale, Mullvad include un comutator care nu poate fi dezactivat. De fiecare dată când sunteți conectat la VPN și nu reușește, Mullvad vă va bloca conexiunea la internet, asigurându-vă că nicio informație nu se strecoară prin fisuri. După ce vă deconectați de la VPN, killswitch-ul nu are niciun scop.

Acestea fiind spuse, Mullvad se învârte pe switch-ul său. În setări, puteți spune VPN-ului să blocheze traficul pe internet decât dacă sunteți conectat la acesta. A face acest lucru înseamnă că dacă VPN-ul este deconectat, traficul dvs. de internet va fi blocat. Este similar cu un comutator, dar mai sigur.

mullvad-review-Killswitch

În viitor, Mullvad va oferi mai multe în ceea ce privește caracteristicile. A fost un adoptator timpuriu al OpenVPN, care a măturat industria VPN de furtună, și se uită la WireGuard. Acest nou protocol VPN nu este disponibil în aplicație, dar îl puteți configura manual folosind unul dintre fișierele de configurare ale Mullvad.

Prezentare generală a funcției Mullvad

Logo Mullvadwww.mullvad.net

568 USD lunar

General

Metode de plata
PayPal, Card de credit, Numerar, Transferuri bancare

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
30 de zile

Suma serverului la nivel mondial
288 servere în 38 de țări

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux

Sisteme de operare mobile
Disponibil prin fișierele de configurare

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, WireGuard

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Deși sunt reduse caracteristicile reale, prețurile Mullvad sunt una dintre caracteristicile sale. Sistemul său este atât de simplu încât este inedit. În comparație cu furnizorii de coșuri de negociere, cum ar fi Accesul la internet privat (citiți recenzia PIA), veți economisi bani lunar, dar fără contracte pe termen lung, valoarea Mullvad scade în timp.

Există o singură opțiune: lună în lună. Puteți plăti cât timp sau cât de puțin doriți, iar Mullvad nu vă va reînnoi abonamentul atunci când ați terminat – dacă nu ați plătit cu PayPal. În loc să vă abonați la serviciu, cumpărați o cantitate de timp alocată cu acesta.

În tabelul de mai sus, plasăm rata curentă în dolari și euro americani. Mullvad percepe 5 euro, deci ceea ce plătiți va depinde de cursul de schimb la momentul efectuării plății.

În ceea ce privește ratele lunare, Mullvad este de neegalat. PIA este mai scump cu 2 dolari, deși este una dintre cele mai ieftine opțiuni de pe piață. Furnizorii, cum ar fi Astrill și Hide.me, care percep 15 – 20 USD în fiecare lună, arată ca o glumă în comparație cu Mullvad (citiți recenzia Astrill și recenzia Hide.me).

Cu toate acestea, există o problemă la cumpărarea pe termen lung. Nu oferă reduceri de mai mulți ani, ceea ce nu afectează de cele mai multe ori. De exemplu, planul anual al CyberGhost este același preț ca și Mullvad (citiți recenzia noastră CyberGhost). Acestea fiind spuse, valoarea sa scade în comparație cu NordVPN și PureVPN, care oferă trei ani sau mai mult (citiți recenzia noastră NordVPN și revizuirea PureVPN).

Deși numerele nu mint, realitatea este că Mullvad nu este rău, chiar dacă intenționezi să te abonezi pentru mai mult de un an. Faptul că nu trebuie să plătiți 100 USD sau mai mult și să primiți totuși o rată lunară scăzută este un plus important și un motiv major pentru care vă recomandăm Mullvad prin NordVPN și PureVPN atunci când vine vorba de prețuri.

Cel mai neobișnuit aspect al Mullvad nu este abordarea sa la serviciile de abonament, ci că acceptă bani reci și greu. Opțiunile standard de plată sunt disponibile, inclusiv carduri de credit, PayPal și bitcoin, dar puteți plăti, de asemenea, cu o bancă sau cu numerar. Puteți trimite Mullvad orice sumă de bani în orice monedă cu numărul de cont și vă va credita contul.

mullvad-review-cash-plată

Din cauza sistemului de plată Mullvad, rambursările nu sunt date la plata în numerar. Acestea fiind spuse, există un proces de trei ore pe care oricine îl poate descărca și se poate juca pentru a înțelege modul în care funcționează. După cum vom vedea în următoarea secțiune, nu trebuie să îi furnizați un e-mail Mullvad, așa că este ușor să începeți.

Pentru alte metode de plată, puteți obține o rambursare de până la 30 de zile folosind linia de asistență a Mullvad.

Ușurință în utilizare

Înregistrarea la Mullvad este mai ușoară decât la majoritatea VPN-urilor, deoarece nu trebuie să îți faci un cont. În loc să furnizați adresa dvs. de e-mail, metoda de plată și parola, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe „obțineți cont” pe pagina principală. Mullvad va genera un cod al contului dvs. care este bun pentru încercarea de trei ore și îl veți folosi pentru a vă conecta la aplicație.

mullvad-review-înscriere

Această metodă de autentificare este similară cu cea a ExpressVPN (citiți recenzia noastră ExpressVPN). Spre deosebire de majoritatea serviciilor VPN, care necesită să vă conectați de fiecare dată când reporniți aparatul, Mullvad este întotdeauna activ. După ce ați autentificat contul cu aplicația, nu veți fi liber să îl utilizați.

Ce este interesant pentru sistemul Mullvad este faptul că este ușor de utilizat și privat. Nu trebuie niciodată să vă înscrieți pentru un cont sau să dezvăluiți detalii personale, totuși aplicația este modernă și intuitivă. Contrastat cu AirVPN, care are un sistem de prețuri similar, dar o aplicație mult mai rea, Mullvad arată excelent (citiți recenzia noastră AirVPN).

După terminarea instalării, Mullvad vă va conecta automat la locația din Stockholm. Aceasta nu a fost o locație recomandată în funcție de locul în care ne aflăm, VPN întotdeauna implicită în Suedia. Aceasta are probabil o legătură cu Mullvad care are sediul acolo.

mullvad-review-interfață

Puteți selecta locația dvs. făcând clic pe butonul de deasupra butonului „asigurați-mi conexiunea”. Locațiile sunt împărțite în funcție de țară și oraș în meniuri derulante, fără nici o modalitate de a filtra sau de a căuta pe cel dorit. Unele orașe au, de asemenea, mai multe locații în interiorul lor, care pot aglomera mica interfață.

Nu există un sistem de recomandare pentru cel mai rapid server pentru locația dvs., ceea ce înseamnă că va trebui să săpați pe lista de servere pentru a găsi cea mai bună viteză. Asta nu ar fi o mare supărare dacă nu ar fi fost interfața minusculă a lui Mullvad. Puteți accesa aplicația numai prin tavă și, ca și alte aplicații ale tăvii, aceasta va dispărea dacă faceți clic pe distanță.

selectarea serverului de recenzie mullvad

După selectarea serverului dvs., Mullvad vă va reînvia pe ecranul principal din aplicație, arătând un punct în care indică noua dvs. adresă IP.

Meniul de setări este accesat făcând clic pe pictograma roată din colțul din dreapta sus. Mullvad nu are prea multe probleme, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere lista mică de funcții. Puteți cumpăra mai multe credite pentru conturi, puteți configura setările de pornire și puteți activa killswitch-ul.

mullvad-review-setări-meniu

Rețineți că, deși există opțiuni precum setările de pornire, acestea nu sunt profund configurabile. Puteți alege doar dacă Mullvad se conectează la un server atunci când se încarcă, nu la ce server se conectează. Dacă căutați mai multe personalizări, citiți recenzia noastră TorGuard.

Viteză

Mullvad a ratat lista noastră cu cei mai rapide furnizori de VPN cu un singur loc. Am ales cinci furnizori, iar viteza de descărcare ponderată a acestuia a fost de 1 megabit pe secundă mai mică decât cea de-a cincea alegere. Cu cât de apropiați sunt, însă, care pot fi atribuite variațiilor de viteză a rețelei, făcând din Mullvad o alegere excelentă pentru utilizatorii concentrați pe viteză. Testarea noastră pentru această recenzie confirmă și asta.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (St. Louis)8146.1511.4
Sf. Ludovic23158.3210.36
Londra108131.758.1
Amsterdam146144.344,35
Africa de Sud26291,173.05
Tokyo172129.756,42

După cum puteți vedea în graficul de mai sus, Mullvad s-a comportat bine în aproape fiecare locație. Testarea unui server la doar câțiva kilometri distanță de locația noastră a crescut viteza de descărcare, ceea ce sugerează o anumită cantitate de furnizor de servicii de internet accelerare. Locația cu cele mai slabe performanțe, Africa de Sud, era încă aproape de 100 Mbps.

De asemenea, latența este notabilă. Mullvad a ocupat locul patru în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul de jocuri. Deși dacă s-ar fi bazat pur și simplu pe timpul de latență, nu ar fi putut lua oricare dintre sloturi. Din nou, judecând după Africa de Sud, Mullvad nu a trecut niciodată peste 300 de milisecunde.

Ceea ce este important în ceea ce privește rezultatele testelor Mullvad, nu este doar faptul că sunt rapide, dar sunt consistente. Furnizorii, cum ar fi IPVanish, au performanțe bune în unele locații, dar în altele, sunt rele (citiți recenzia noastră IPVanish). Am testat o mulțime de servere în rețeaua Mullvad în timp ce am revizuit recenziile și mai multe ghiduri în care a câștigat un slot și am obținut întotdeauna rezultate impresionante.

Securitate

Securitatea Mullvad este simplă. Conexiunea dvs. este securizată cu AES 256 biți și OpenVPN, care este standardul de aur în securitatea VPN. Puteți alege protocolul de transport pe care îl utilizează OpenVPN – UDP sau TCP – dar nu protocolul VPN. După cum puteți vedea în defalcarea protocolului nostru VPN, OpenVPN trebuie utilizat în majoritatea cazurilor, dar există motive pentru a utiliza un protocol diferit.

În ceea ce privește funcțiile de securitate, Mullvad are un killswitch coapte în aplicație. În timpul conexiunii, internetul dvs. se va deconecta în cazul în care VPN-ul eșuează și nu puteți opri acest lucru. Există o setare pentru a spune Mullvad să blocheze traficul pe internet, cu toate că VPN-ul este conectat, care este ușor diferit.

Am efectuat o serie de teste de scurgere DNS, precum și teste pentru scurgeri de WebRTC și IP, iar Mullvad a ieșit curat cu redirecții DNS minime. Nu sunt multe de spus despre securitate, dar nu este un lucru rău. Mullvad respectă tot ce ne dorim din securitatea VPN, ceea ce este un câștig în cartea noastră.

intimitate

Confidențialitatea nu este o preocupare când vine vorba de Mullvad. În loc să vă îngrijorați ce informații ar putea fi înregistrate, acesta evită problema. Dacă plătești cu numerar, Mullvad nu știe nimic despre tine. Nu necesită un e-mail, nume sau adresă. Într-o lume a VPN-urilor care pretind să te transforme în invizibilitate, Mullvad este printre puținele care fac de fapt și onorează alunița pe care o numește.

Nu vă poate identifica utilizând un număr de cont. Nu există nici măcar un cookie pe site-ul web care vă stochează adresa IP la navigarea acesteia. După cum afirmă Mullvad, „Mullvad are 555.541 de conturi numerotate. Aceste conturi ar fi putut fi create de 555.541 de persoane unice sau de o persoană de 555.541 de ori. ” Pe scurt, nu puteți ști cine sunteți.

De asemenea, am confirmat asta. Folosind aceeași mașină, am putut genera cât mai multe numere de cont pe care le-am dorit fără să emităm. Cu procesul gratuit, acesta poate fi abuzat, dar Mullvad nu și-a schimbat încă politica. Într-o lume în care puține servicii online se preocupă de confidențialitatea dvs., vă sugerăm să respectați regulile indulgente ale Mullvad.

Deși este clar că Mullvad este preocupat de confidențialitate, am trecut prin politica de confidențialitate pentru a confirma asta. Pe lângă faptul că precizează că nu sunt înregistrate date despre dvs., serviciul oferă exemple specifice despre modul în care procesează fiecare tip de plată. Dacă citiți politica de confidențialitate, veți ști că utilizați VPN-ul în siguranță, precum și când selectați o anumită metodă de plată.

În ceea ce privește ce a fost monitorizat și înregistrat, Mullvad înregistrează numărul total de conexiuni simultane, sarcina procesorului pe nucleu și lățimea totală de bandă folosită pe server. Numărul contului dvs. este monitorizat pentru a vă asigura că nu depășiți cele cinci limite de conectare simultane, dar chiar și acest lucru nu vă poate fi legat.

Numărul contului dvs. este legat de metoda dvs. de plată, dar de date identificabile. De exemplu, plățile cu cardul de credit au numărul de cont, suma de plată, moneda, ora de marcă și ID-ul Stripe – un jeton unic pentru procesarea plăților cu Stripe – și acesta este. Singura metodă de plată incompletă este PayPal, deoarece Mullvad trebuie să stocheze adresa de e-mail pentru reînnoirea automată.

Streaming performanță

Performanța în streaming este o pungă mixtă. Mullvad ar putea fi o incluziune în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul Netflix, accesând cu ușurință platforma rapid, dar este o considerație proastă pentru cel mai bun VPN pentru streaming. În timpul testării noastre, acesta a fost blocat de BBC iPlayer, Hulu și Amazon Prime Video.

Netflix este cea mai mare, așa că dacă încercați să bateți interdicția Netflix VPN, Mullvad este o opțiune excelentă. Cu toate acestea, pentru alte platforme, este mai bine să mergeți cu un alt furnizor.

Locații server

Mullvad are 288 de servere în 38 de țări, ceea ce este decent, dar nicăieri aproape de răspândirea, spune, HideMyAss (citiți recenzia noastră HideMyAss). Majoritatea serverelor sunt în Statele Unite și Suedia, cu alte locații din Asia și Europa. Există, de asemenea, opțiuni în Brazilia și Africa de Sud.

În total, Mullvad are acuzații obișnuiți, care este bine pentru majoritatea oamenilor. Acestea fiind spuse, dacă sunteți un călător frecvent sau sunteți interesat să accesați locații exotice, Mullvad nu vă va duce acolo.

Serviciu clienți

Mullvad oferă ghiduri și o secțiune de întrebări frecvente, care este majoritatea suportului. Ghidurile sunt detaliate, inclusiv capturi de ecran, instrucțiuni pas cu pas și chiar un director. De la instalarea aplicației pe Windows până la configurarea redirecționării porturilor și a tunelului divizat, Mullvad are tot ce este acoperit în ghidurile sale.

mullvad-review-ghiduri

În multe feluri, ghidurile compensează lipsa caracteristicilor prezente în interfața lui Mullvad. De exemplu, nu există o modalitate simplă de a configura tunelurile împărțite, dar ghidul lui Mullvad vă va arăta cum să o configurați manual.

Întrebările frecvente sunt bune, dar este mai bine pentru clarificări decât depanare. Mullvad acoperă subiecte precum cum să știți dacă plata dvs. a fost procesată și câte conturi de conexiuni simultane au.

Pentru asistență directă, Mullvad oferă un e-mail, care este bine dacă este lent. În timpul testării, a fost nevoie de puțin mai puțin de o zi pentru a reveni la solicitarea noastră de asistență. Reprezentantul a putut răspunde la întrebarea noastră cu privire la numărul de conexiuni simultane.

Verdictul

Mullvad este un furnizor VPN rapid și ieftin cu un avantaj pentru confidențialitate. Este neobișnuit în abordarea abonamentelor la software și a fost inovativ în spațiul VPN încă de la înființare. Deși există probleme atunci când vine vorba de streaming și funcții, este foarte corect.

Dacă doriți funcții mai atrăgătoare din punct de vedere comercial sau sunteți interesat de streamingul care nu este Netflix, este posibil ca Mullvad să nu fie cea mai potrivită pentru dvs. Pentru cei care doresc aceste funcții, vă recomandăm să consultați alte recenzii VPN.

Ce părere aveți despre Mullvad? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map