Revizuirea mea sigură VPN – Un nou concurență – actualizată 2020

Revista mea sigură VPN

VPN-ul meu Secure este un concurent nou, bazat pe Marea Britanie, care pur și simplu nu are oomph pentru a participa la competiție. Cu toate acestea, sprijinul este excelent, ceea ce înseamnă că echipa din spatele ei are șansa de a face acest lucru grozav într-o zi. Citiți sau recenzii complete pentru detalii.


best-VPN-comentarii

VPN-ul meu securizat este lipsit de claritate în aproape orice fel de rețea privată virtuală poate fi. Nu oferă un client dedicat, ci îi face pe utilizatori să instaleze un software terță parte open-source pentru a-și folosi serviciul. Are doar o mică mână de servere și toate, în afară de una, sunt în Europa.

În plus, am constatat scurgeri DNS în timpul testării noastre, ceea ce face ca VPN-ul meu securizat să nu fie de încredere în ceea ce privește securitatea. Are opțiuni de plată limitate și nici nu acceptă cărți de credit. 

Deși există puncte luminoase, despre care puteți citi în recenzia Mea securizată VPN de mai jos, problemele cu serviciul fac imposibil de recomandat. Dacă sunteți interesat să aflați furnizorii de VPN pe care îi recomandăm, mergeți la cel mai bun program de VPN.

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

VPN-ul meu securizat nu oferă un client. În schimb, oferă utilizatorilor un fișier de configurare care trebuie configurat la un client terț. În baza de cunoștințe, există instrucțiuni despre utilizarea fișierului de configurare cu clientul OpenVPN și VPN SoftEther disponibil public, precum și în setările dispozitivelor iOS și Android.

MySecureVPN-Setări

Din această cauză, se poate spune că VPN-ul meu securizat nu are funcții. Configurarea VPN-ului în setările telefonului sau tabletei înseamnă că nu va avea lucruri precum un comutator de ucidere, care este o parte esențială a securității VPN. 

În ceea ce privește clienții, OpenVPN este un protocol respectat, dar clientul oferit este lipsit de caracter. Vă permite să rulați aplicația la pornire, dar nu are un comutator de ucidere, ceea ce o face relativ nesigură în comparație cu majoritatea concurenților.

Vom continua să ne scufundăm în problemele care cauzează secțiunea „ușurință de utilizare”, dar inutil să spun, aceasta face ca VPN-ul meu securizat să fie inutilizabil în mare măsură. 

Dacă sunteți în căutarea unui VPN bogat în caracteristici, consultați recenzia noastră ExpressVPN. Clientul ExpressVPN acoperă cele mai importante funcții pentru o VPN de bază, precum și tone de caracteristici ale calității vieții, cum ar fi tunelul divizat.

Prezentare generală a funcțiilor VPN sigure

Prețuri

VPN-ul meu securizat oferă două tipuri de planuri și fiecare poate fi achiziționat în trei intervale de timp. Există un VPN IP dinamic și un VPN IP dedicat. IP dinamic este modul în care operează majoritatea VPN-urilor. Vă oferă o adresă IP atribuită aleatoriu de fiecare dată când vă conectați. 

IP dedicat, pe de altă parte, înseamnă că veți avea un server dedicat la care vă conectați de fiecare dată când porniți VPN-ul. Acestea prezintă destul de multe dezavantaje, cum ar fi faptul că IP-ul poate fi listat negru și nu prezintă un avantaj față de opțiunea IP dinamică. În plus, este de două ori prețul.

Toate prețurile de pe site-ul My Secure VPN sunt listate în lire sterline, așa că le-am convertit în dolari pentru a le compara cu prețurile altor furnizori VPN. Din această cauză, prețul poate fluctua în funcție de rata de conversie.   

Când vine vorba de opțiunea IP dedicată, prețul este în conformitate cu furnizorii de înaltă performanță și nu este evident, având în vedere cât de puțin are de oferit VPN-ul meu securizat. 

Opțiunea IP dinamică are prețuri lunare solide, dar oferă doar 50 de cenți pe lună economii pentru înregistrarea pe perioade mai lungi. În plus, perioadele mai lungi sunt de doar trei și șase luni.

Prețurile pe termen lung ale VPN-ului meu securizat nu pot concura cu economiile oferite de opțiunile anuale și bienale ale furnizorului de buget Windscribe. Puteți citi mai multe despre economiile oferite de Windscribe în recenzia noastră completă Windscribe.

VPN-ul meu Secur oferă o probă gratuită de 24 de ore, dar pentru cei care doresc să încerce o VPN gratuit, vă recomandăm să consultați în schimb lista noastră de servicii VPN gratuite. Există și o politică de rambursare, dar pagina principală a VPN-ului meu sigur spune că perioada de rambursare este de trei zile, în timp ce termenii și condițiile spun că sunt șapte zile. 

Acest tip de informații conflictuale sau incomplete pot fi găsite pe site-ul My Secure VPN. 

Pentru metodele de plată, My Secure VPN preia PayPal și Coinbase, ceea ce înseamnă că puteți plăti cu bitcoin și alte criptomonede. În mod ridicol, plata cu cardul de credit nu este oferită.

Ușurință în utilizare

După cum am menționat, VPN-ul meu securizat nu are propriul său client. În schimb, îi face pe utilizatori să descarce clienți terți și oferă fișiere de configurare care arată acei clienți serverele cu care se poate conecta. 

Deși nu este neapărat un proces dificil, este mai dificil decât dacă VPN-ul meu securizat a oferit unui client. Pentru testarea noastră, am folosit clientul OpenVPN și, deși protocolul OpenVPN este de vârf, clientul nu este excelent.

MySecureVPN-client

Interfața cu utilizatorul este inexistentă. Selectați serverul dvs. făcând clic dreapta pe pictograma din tava de sistem. După ce selectați locația dorită, vi se solicită să introduceți parola pe care o creează VPN-ul meu Secur pentru dvs. și vă va trimite într-un e-mail. Aceasta are propriul set de probleme, după cum puteți citi în ghidul nostru de securitate prin e-mail.

De fiecare dată când utilizați un server nou, trebuie să introduceți din nou parola atribuită aleatoriu. După aceea, clientul își va aminti parola pentru serverul respectiv dacă faceți clic pe caseta „amintiți-vă parola”. În caz contrar, îți vei deschide e-mailul pentru a copia și insera parola de fiecare dată când te conectezi la VPN, cu excepția cazului în care folosești unul dintre cei mai buni manageri de parole..

MySecureVPN-parolă

De asemenea, am avut o problemă cu schimbarea serverelor folosind clientul OpenVPN. Când am încercat să ne conectăm la un nou server în timp ce ne-am conectat la VPN, clientul a înghețat. Soluția, dacă ați putea să o numiți, a fost să deconectați și să închideți clientul de fiecare dată când dorim să schimbăm serverele.

Deoarece nu oferă un client dedicat, VPN-ul meu securizat este mult în spatele curbei din punct de vedere al ușurinței în utilizare. Dacă sunteți interesat să vedeți cum arată un VPN ușor de utilizat, citiți recenzia noastră NordVPN.

Viteză

Speed ​​este costumul puternic al VPN-ului meu sigur. În timpul testării noastre, am constatat că performanța sa este impresionantă, cu timpi de ping suficient de mici încât să ajungă în cel mai bun VPN al nostru pentru activități de joc. Asta dacă nu ar fi fost pentru toate problemele legate de serviciu.

Locație: PingDownUp
Neprotejat (Virginia)1472.015,82
Statele Unite3171.035,70
Regatul Unit9068,184,70
Franţa9270.885,51
Germania10767.824,63
Polonia12469.715,20

În testarea noastră am pierdut doar câțiva megabiti pe secundă din viteza de descărcare susținută. Această performanță a fost consistentă și pe toate serverele testate. De asemenea, performanța la navigare a fost cea așteptată cu aceste numere.

Pagini care se încarcă rapid pe toate serverele și videoclipurile încărcate la rezoluție înaltă, fără decalaj vizibil. Deși performanța VPN-ului meu sigur este respectabilă, există motive pentru care vom analiza mai multe în următoarea secțiune. 

Din cauza tuturor problemelor pe care VPN le are, nu le putem recomanda. Îi îndemnăm pe cei care caută o VPN rapidă să verifice în schimb articolul nostru cel mai rapid VPN.

Securitate

Când vine vorba de securitate, există doi factori de luat în considerare: protocolul și criptarea. Pentru protocoale, OpenVPN și L2TP sunt disponibile. Vă sugerăm să folosiți OpenVPN, deoarece oferă o bună securitate și performanțe solide. 

În ceea ce privește criptarea, VPN-ul meu securizat folosește un tunel SSL, care nu este bun și nu a fost considerat sigur de ani de zile. Acea criptare este probabil responsabilă de timpul de ping scăzut pe care l-am văzut, deoarece necesită mai puțin procesare decât cifrele cum ar fi AES 256 biți.

În testarea noastră, am constatat că VPN-ul meu Secur are scurgeri DNS și folosea un server DNS Google belgian, precum și furnizorul nostru local de servicii de internet DNS. 

MySecureVPN scăpărilor

Acest lucru înseamnă că, în ciuda utilizării conexiunii de tunel presupus sigure a VPN, există încă o înregistrare a activității dvs. online deținută de Google și ISP-ul dvs. Acest lucru înfrânge scopul de a utiliza un VPN și lasă o urmă de hârtie a ceea ce ați făcut online.

intimitate

VPN-ul meu securizat nu are o politică de confidențialitate dedicată pe site-ul său web și include doar câteva linii în termenii și condițiile sale cu privire la informațiile pe care le adună și la modul în care le folosește. 

Prima linie a termenilor spune că informațiile colectate vor fi folosite doar pentru îndeplinirea comenzii dvs. și nu vor fi împărtășite cu nimeni din orice motiv. Pentru a-ți îndeplini comanda, VPN-ul meu Secur colectează numele și adresa de e-mail, dar dacă vrei anonimatul adevărat, nimic nu te împiedică să plătești cu Coinbase și să furnizezi un nume fals și să arunci o adresă de e-mail.

În cele din urmă, termenii și condițiile spun că adresa dvs. IP este colectată atunci când vizitați site-ul pentru a preveni achizițiile frauduloase. Deși oarecum reconfortant, am prefera o politică de confidențialitate completă.

Streaming performanță

Transmiterea cu VPN-ul meu securizat a fost o geantă mixtă. Surprinzător, BBC iPlayer a funcționat, în ciuda scurgerilor DNS, așa cum a făcut Netflix. Acestea fiind spuse, Hulu a detectat VPN și ne-a spus că trebuie să-l oprim pentru a urmări orice. Amazon Prime Video ne-a spus că conținutul nu era disponibil în locația noastră. 

Pentru site-urile web care funcționau, așa cum am văzut în secțiunea „viteză”, lucrurile s-au încărcat rapid și s-au simțit rapid. În toate cazurile, videoclipurile s-au încărcat la 1080p și nu am avut niciodată probleme de buffering sau bâlbâială. 

Acestea fiind spuse, din cauza performanțelor inconsecvente de la un site web de streaming la altul, vă sugerăm să aruncăm o privire la ghidul nostru cu privire la modul de a bate interdicția Netflix VPN pentru a găsi un furnizor care să poată traversa în mod fiabil sistemele de detecție VPN ale furnizorilor de streaming..

Locații server

VPN-ul meu securizat oferă doar cinci locații de server din întreaga lume. Sunt SUA, Marea Britanie, Polonia, Germania și Franța. Nu există servere în Asia, America de Sud sau Africa. 

Răspândirea locațiilor serverului este grupată în Europa, cu excepția unică a serverului din S.U.A. Lista de server lipsește și lasă multe locații fără un server rapid în apropiere. Lipsesc chiar și unele regiuni geoblocate-cheie. 

Dacă sunteți interesat să citiți despre un furnizor VPN care oferă un număr foarte mare de servere și locații, aruncați o privire la recenzia noastră HideMyAss. Acesta oferă peste 1.000 de servere în peste 280 de locații din 190 de țări din întreaga lume.

Serviciu clienți

În ciuda deficiențelor VPN-ului meu securizat, trebuie să acordăm credit pentru asistența clienților. Deși baza de cunoștințe la fața locului nu este definită, răspunsurile prin e-mail sunt rapide și utile.

MySecureVPN-Knowledgebase

Când am trimis un bilet de asistență, am primit un răspuns în câteva minute, cu informații detaliate și specifice care au răspuns la întrebarea noastră. Reprezentările au fost utile și prietenoase, ceea ce a făcut serviciul pentru clienți una dintre cele mai puternice părți ale serviciului meu Secure VPN.

Deși personalul de asistență prin e-mail este util și răspunzător, nu există niciun chat sau număr de telefon în direct pentru a fi folosit ca alternativă, ceea ce înseamnă că obținerea unui bilet de asistență este singura modalitate de a obține ajutor atunci când ai nevoie. 

Verdictul

Deși am încheiat o notă pozitivă, VPN-ul meu Secur a avut un nivel slab în ansamblu. Scurgerile DNS reprezintă o vulnerabilitate dezastruoasă în securitate, iar lipsa unui client lasă VPN-ul meu securizat in aspectul funcțional. 

Nu există niciun comutator de ucidere, care este un alt interval important în materie de securitate, iar alte funcții, cum ar fi tunelul divizat, sunt, de asemenea, lăsate în afara. Dacă sunteți în căutarea unui VPN, vă rugăm să vă îndreptați către lista noastră completă de recenzii VPN, în loc să mergeți cu VPN-ul meu securizat.

Dacă aveți experiență cu VPN-ul meu securizat, ne-ar plăcea să aflăm despre asta în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map