Revizuirea KeepSolid VPN Lite – Actualizată în 2020

Revizuirea KeepSolid VPN Lite

KeepSolid VPN Lite este fratele mai mic al VPN Unlimited și are unele dintre aceleași probleme ca și fratele său. Acestea fiind spuse, dacă doriți un VPN gratuit ușor de utilizat pe smartphone-ul dvs., puteți face mult mai rău. Vedeți dacă vă puteți descurca mai bine, consultând revizuirea noastră completă KeepSolid VPN Lite.


best-VPN-comentarii

KeepSolid nu este nou în rețelele private virtuale. Am revizuit unul dintre celelalte produse ale companiei – VPN Unlimited (citiți recenzia VPN Unlimited). KeepSolid VPN Lite este fratele mic al VPN Unlimited, un VPN gratuit, cu un singur clic, pentru smartphone-ul dvs. la care nu trebuie să vă înregistrați. VPN-urile gratuite sunt rare, ceea ce face ca KeepSolid VPN Lite să fie atât de interesant.

Pentru a-i face o recenzie corectă, vom analiza cât de performant este. Înainte de a da verdictul nostru, vom examina viteza serverului, performanța de streaming, funcțiile, serviciul pentru clienți, securitatea și politica de confidențialitate.

Deși această recenzie KeepSolid VPN Lite va acoperi toate acestea, faptul că serviciul este gratuit și problemele care vin în acest sens, îngreunează includerea în cel mai bun ghid al nostru VPN.

KeepSolid VPN Lite este, așa cum sugerează și numele, o VPN „lite” care nu are multe funcții. Dacă căutați un VPN gratuit și ușor de utilizat pentru smartphone-ul dvs., puteți face mult mai rău decât să îl încercați. Dacă nu vă place să plătiți, veți găsi o valoare mai bună de la un concurent, cum ar fi ExpressVPN (citiți recenzia noastră ExpressVPN).

VPNLite-Site-Splash

VPNLite-Site-Prețuri

VPNLite-site-ul Caracteristici

VPNLite-Menu-Suport

VPNLite-Menu-Despre

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru KeepSolid VPN Lite

Caracteristici

Nu descărcați KeepSolid VPN Lite și nu vă așteptați la un set bogat de funcții, deoarece veți fi dezamăgiți dacă o faceți. Este, bine, luminos pe funcții, lumină la personalizare și lumină pe aproape orice altceva.

Este destinat să fie utilizat pe dispozitive mobile, astfel încât să puteți descărca aplicația pe Android și iOS, dar nu există suport pentru Linux. Cu toate acestea, există un client macOS și unul pentru Windows.

VPNLite-Free-Server

Clientul Android este probabil cel mai simplu și ușor pe care l-am văzut vreodată. Pur și simplu selectați un server și faceți clic pe un buton „pornire” mare pentru a vă conecta. Nu trebuie să vă înregistrați pentru a utiliza KeepSolid VPN Lite. Serviciul gratuit va încerca să vă vândă pachetele plătite de KeepSolid, dar nu sunteți obligat să le cumpărați și nu este o vânzare dificilă.

Dacă nu decideți să plătiți pentru KeepSolid VPN Lite, veți fi limitat la criptarea AES pe 128 biți și la protocolul IKEv2 pentru conexiuni. Vă puteți conecta la un singur server și are sediul în California, spre deosebire de peste 400 dacă faceți upgrade la pachetul Turbo.

Turbo vă oferă, de asemenea, acces la servere speciale prietenoase cu torrentul. Pachetul Turbo Stream vă oferă acelea, precum și servere pentru streaming BBC iPlayer, Netflix și alte platforme de streaming importante.

Site-ul sugerează că utilizatorii plătiți primesc protocolul KeepSolid Wise pentru a ajuta la ocolirea rețelelor restricționate, care ar putea fi utile pentru persoanele care doresc să ocolească cenzura pe internet în țări precum China.

Singura problemă este că clientul nu are personalizare, deci nu este clar cum puteți utiliza această opțiune. În acest sens, o VPN cum ar fi NordVPN (citiți recenzia noastră NordVPN) ar fi mai bine dacă căutați cele mai bune servicii VPN pentru China.

Este vorba despre KeepSolid VPN Lite. Nu există niciun fel de comutator, tunel împărțit sau nicio altă caracteristică pe care o vedeți într-un serviciu VPN de raft de top și, deși acest lucru pare a fi prin design, poate doriți să căutați prin arhiva noastră VPN pentru a găsi alternative dacă este o problemă.

Prezentare generală a caracteristicilor

Logo KeepSolid VPN Litevpnlite.net

Începe de la 208 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, Card de credit, Credite Google Play, SMS

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
1

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit
3 zile

Perioada de rambursare
3 zile

Suma serverului la nivel mondial
400+ servere în peste 70 de locații

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
128-AES, 256-AES

Protocoale VPN disponibile
IKEv2

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

KeepSolid VPN Lite vine cu trei tipuri de pachete și trei lungimi de plată. Având în vedere setul limitat de funcții, este bine ca pachetele sale premium să aibă un preț bun, cu una dintre cele mai ieftine rate lunare medii pe care le veți găsi în lista noastră de comentarii VPN.

Puteți apuca KeepSolid VPN Lite în pachete săptămânale, lunare sau anuale. Abonamentele lunare și anuale vin cu o politică de rambursare de șapte zile, iar pachetul de șapte zile vine cu o fereastră de rambursare de trei zile.

De asemenea, aveți trei tipuri de pachete din care să alegeți. Evident, gratuit, nu costă nimic, dar este limitat. Așa cum am menționat, nu veți conecta decât la un server din SUA.

Celelalte două pachete sunt mai interesante. Turbo vine cu mai multe servere, inclusiv unele enumerate ca „servere torrent”. VPN Lite de KeepSolid nu va ajunge în cel mai bun VPN al nostru pentru selectarea de torrenting, dar este bine să vedem că este vorba de servere de specialitate.

Dacă faceți upgrade la Turbo Stream, veți obține caracteristicile Turbo, plus acces la „servere de flux” pentru Netflix, BBC iPlayer, Hulu și alte platforme de streaming. Le vom testa mai târziu în această recenzie. Puteți plăti doar Turbo Stream lunar și costă 6,99 USD pe lună.

După cum am menționat, KeepSolid VPN Lite are un preț bun, dar setul limitat de funcții poate juca un rol în asta. Pachetele sunt mai ieftine decât fratele său mai mare VPN Unlimited, dar KeepSolid VPN Lite are mult mai puține funcții.

La 4,99 USD lunar sau 2,08 USD lunar în medie, dacă plătiți anual, KeepSolid VPN Lite este competitiv la nivel financiar, cu nume mai mari, precum CyberGhost (citiți recenzia noastră CyberGhost).

Cu rata anuală pentru Turbo venind la 24,99 dolari pe an, VPN este un furt dacă căutați un VPN mobil care să poată fi torentat. Câștigătorii s-ar putea descoperi că obțin un serviciu mai bun abonându-se la un nume mai mare, cum ar fi ExpressVPN.

Nu există opțiuni speciale de plată cu KeepSolid VPN Lite. Dacă alegeți să cumpărați un abonament, puteți face acest lucru prin intermediul magazinului de aplicații la alegere și cu detaliile de plată atașate contului respectiv. De exemplu, puteți plăti cu un card de debit atașat la contul dvs. Google Play Store.

Ușurință în utilizare

Totul despre KeepSolid VPN Lite a fost conceput pentru simplitate și pentru a face serviciul cât mai ușor de utilizat. Este posibil cea mai simplă aplicație VPN pe care am revizuit-o.

Instalarea este ușoară. Vă rugăm să alegeți magazinul dvs. de aplicații, căutați „VPN lite” și descărcați aplicația. Când îl deschideți pentru prima dată, vă va întreba pentru ce doriți să îl utilizați și vă va prezenta patru opțiuni.

VPNLite-Deflecmator Opțiuni

Trei dintre cele patru opțiuni – „streaming”, „torenting” și „confidențialitate” & securitate – listă extinsă de server ”- vă duce la un ecran de vânzări care explică avantajele pachetelor plătite. Puteți „merge turbo” și să plătiți un abonament sau să faceți clic înapoi și să alegeți „confidențialitate” & securitate ”pentru a utiliza serviciul gratuit.

Nu este necesară înregistrarea. Vei merge direct la ecranul de selectare a serverului, unde vei vedea o hartă mondială care arată locația ta, locația serverului ales, un meniu derulant cu servere și un buton mare de oprire sau de pornire..

VPNLite-Free-servere

Veți vedea adresa dvs. IP în partea de sus, care se va schimba după ce v-ați conectat la un server. Nu există setări de personalizat, altele decât alegerea serverului și planul de abonare.

Este ușor să modificați sau să anulați abonamentul. Doar apăsați butonul meniu, care este în partea stângă sus a clientului Android și selectați „Planuri VPN”.

Veți vedea opțiunile de plată pentru diversele abonamente, împreună cu prețurile și caracteristicile curente. Veți vedea, de asemenea, termenii și condițiile, precum și link-uri la politica de confidențialitate și „reglementările de utilizare a datelor”, care descriu modul în care KeepSolid vă va folosi datele.

VPNLite-Menu

Secțiunea de meniu oferă, de asemenea, opțiuni pentru a evalua aplicația, a vedea alte aplicații KeepSolid și a lua legătura cu asistența clienților printr-un sistem de mesagerie încorporat. Aceasta susține că are o oră de schimb pentru o întrebare de asistență pentru clienți, pe care o vom testa ulterior în această recenzie.

VPN Lite KeepSolid nu este proiectat să fie greu de utilizat. Este direcționat către piața VPN pentru începători ca o modalitate de a genera interes pentru celelalte aplicații ale companiei și este mai ușor de utilizat decât alte VPN-uri orientate spre mobil pe care le-am testat, cum ar fi Speedify (citiți recenzia noastră Speedify).

Viteză

Punem la încercare viteza KeepSolid VPN Lite, comparând viteza de descărcare și încărcare, precum și latența, la conexiunea noastră neprotejată din Marea Britanie..

KeepSolid VPN Lite nu este unul dintre cele mai rapide servicii VPN pe care le-am testat, dar este foarte bine în fața concurenților săi. Dezavantajul este că va trebui să plătiți pentru a obține viteze rezonabile, așa cum arată rezultatele noastre de mai jos.

Locații: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Marea Britanie)1421.675,94
Bruxelles2620.955,72
Viena4016.695,21
Johannesburg20113.635,31
Kuala Lumpur, Malaezia1894,585.01
California (server gratuit)1601.835,17
California (server plătit)1585,505.30

Deoarece KeepSolid VPN Lite este comercializat ca VPN gratuit, am testat serverul gratuit din California pe un server plătit în aceeași locație. De asemenea, am testat o selecție de alte servere plătite pe tot globul.

Serverele europene au arătat viteze bune și doar o ușoară creștere a latenței. Serverul din Johannesburg a avut o latență slabă, ceea ce este de înțeles având în vedere locația și distanța, dar viteze bune de descărcare și încărcare.

Cele mai grave servere au fost serverele din SUA. Având în vedere distanța dintre Marea Britanie și California, sunt de așteptat viteze mai mici de descărcare, la fel și latența mai mare. Este clar că va trebui să plătiți pentru acces la rețeaua mai largă pentru a obține cele mai bune viteze.

Nu știm câți utilizatori gratuite are KeepSolid VPN Lite. Cu un server care servește o întreagă aplicație, este probabil ca compania să limiteze viteze pentru gestionarea traficului sau să existe prea mulți utilizatori.

Totuși, este gratuit, așa că îl vom reduce puțin. În plus, având în vedere că serviciul oferă o lățime de bandă nelimitată, este mai bine decât unele dintre celelalte VPN-uri gratuite de top, precum Windscribe (citiți recenzia Windscribe).

Securitate

În cea mai mare parte, nu avem nicio reclamație în ceea ce privește securitatea KeepSolid VPN Lite. Pachetul gratuit se conectează cu criptarea AES pe 128 de biți, în timp ce pachetele Turbo și Turbo Stream permit AES 256 biți, sau cel puțin, este ceea ce spune serviciul.

Nu există opțiuni de personalizare, deci nivelul de criptare nu este ceva ce utilizatorul poate alege. Deși KeepSolid sugerează că puteți folosi protocolul său VPN KeepSolid Wise proprietar pe pachetele plătite, nu există nicio opțiune pentru aceasta.

Conexiunile standard utilizează IKEv2, care este, în măsura în care securitatea VPN este o opțiune bună pentru securitate. Am testat scurgeri IP și DNS în timp ce am conectat la serverul gratuit și la un server plătit și amândoi au trecut fără scurgeri.

KeepSolid VPN Lite este proiectat să fie simplu și, ca orice altceva, securitatea sa pare să urmeze această filozofie. Este adecvat, dar dacă sunteți îngrijorat și doriți accesul la protocoale mai sigure, cum ar fi OpenVPN, sau dacă aveți funcții precum un comutator, va trebui să căutați o alternativă din lista noastră VPN cea mai sigură..

intimitate

Suntem o grămadă de precauție aici la Cloudwards.net, ceea ce înseamnă că, atunci când un furnizor VPN spune că nu înregistrează date despre utilizatorii săi, facem cercetările noastre pentru a vedea dacă cererea este în curs de examinare..

VPNLite-Site-confidențialitate

Am menționat îngrijorările noastre cu privire la politica de confidențialitate a KeepSolid în revizuirea noastră VPN Unlimited. Preocupările și feedback-ul nostru sunt aceleași pentru KeepSolid VPN Lite, deoarece politica este aceeași.

Ceea ce este interesant este faptul că KeepSolid VPN Lite include și un link către reglementările de utilizare a datelor, care explică modul în care acestea folosesc datele. De exemplu, confirmă faptul că datele de pe dispozitiv, adresa IP și locația dvs. sunt „procesate”.

O privire mai profundă asupra politicii de confidențialitate arată că datele sunt înregistrate și stocate, inclusiv informații despre momentul în care vă conectați la un server și cât de mult se utilizează traficul. Politica spune că unele date, cum ar fi adresa dvs. IP, informațiile dispozitivului și tipul de conexiune, nu sunt stocate, chiar dacă sunt înregistrate. Distincția este suficient de vagă pentru a fi privitoare.

Ceea ce clarifică politica de confidențialitate este faptul că KeepSolid este încântat să vă împărtășească datele dacă este „solicitat în mod legal” de către guvern sau entități private.

Există prea multe incertitudini pentru a recomanda KeepSolid VPN Lite ca o opțiune bună pentru utilizatorii din țările restrictive, astfel încât nu va fi în curs să fie alegerea noastră pentru, să spunem, cel mai bun VPN pentru Iran în curând..

KeepSolid Inc. are sediul SUA, astfel încât oricine este îngrijorat de Agenția de Securitate Națională a SUA și de supravegherea guvernului ar trebui să ofere probabil și VPN Lite o dană largă.

Streaming performanță

KeepSolid VPN Lite ar putea fi ușor pe funcții, dar una dintre puținele domenii pe care le servește este streamerul casual care s-ar putea întreba cum să urmărești Black Mirror și alte exclusivități de streaming. Am fost dornici să punem serverele de streaming în test, așa că am făcut acest lucru, văzând cum s-au desfășurat atunci când foloseau servicii precum Netflix și BBC iPlayer.

O reamintire rapidă: serverele de streaming sunt disponibile doar pe pachetul cu plată Turbo Stream. Am testat serverul gratuit și am primit o eroare proxy, astfel încât utilizatorii liberi nu au noroc aici.

Turbo Stream are servere pentru Hulu, BBC iPlayer, Netflix, ESPN + și HBO Now, așa că veți avea o mulțime de opțiuni dacă doriți să transmiteți conținut din SUA Asigurați-vă că citiți cel mai bun VPN pentru HBO Now, dacă vă ghidați ‘ sunt interesat de platforma respectivă.

Serverul Netflix, care se bazează pe coasta de vest a Statelor Unite, judecând după hartă, a funcționat bine. Conținutul testat a fost încărcat bine, de bună calitate și fără tamponare. Am încercat serverele fără streaming, dar au returnat o eroare, la fel cum a făcut serverul gratuit.

Având în vedere că are atât de puține opțiuni și se concentrează pe S.U.A., KeepSolid VPN Lite s-ar putea să nu facă cel mai bun VPN pentru lista Netflix, dar funcționează, așa că nu putem greși.

VPNLite-iPlayer-redare

Un test similar pentru BBC iPlayer a funcționat bine, fără probleme, tamponare sau erori. BBC iPlayer a lucrat și cu serverele din Marea Britanie care nu au fost evaluate pentru streaming, ceea ce a fost o surpriză plăcută.

Suntem bucuroși să vedem o performanță puternică în streaming de la KeepSolid VPN Lite. Este posibil să nu ofere prea multe, dar, având în vedere că are un pachet pentru streaming, este bine să vezi că serverele respective funcționează așa cum este prevăzut.

Locații server

Conform site-ului KeepSolid VPN Lite, serviciul oferă peste 400 de servere în peste 70 de locații. Totuși, lipsa de detalii este destul de grăitoare și un număr de națiuni din aplicație au un număr de peste 50.

Nu este clar dacă „locații” înseamnă o națiune sau un oraș. Oricum, 50 de țări este o mică răspândire și multe servere au sediul în Europa sau America de Nord.

Există, de asemenea, mult mai puțin de 400 de servere listate pentru conectare. Este posibil ca unele să fie ascunse și să fii direcționat să te conectezi la o locație pe un anumit server, dar, având în vedere că unele locații au numere, cum ar fi California 1 și California 2, se pare puțin probabil.

Dacă nu vă bazați în SUA sau Europa, consultați articolul nostru ExpressVPN și NordVPN, deoarece ambii furnizori oferă mii de servere distribuite în sute de țări între ele.

Serviciu clienți

KeepSolid VPN Lite are câteva funcții, dar serviciul pentru clienți este excelent. Puteți lua legătura cu întrebările de asistență prin e-mail sau un formular de contact de pe site-ul web, dar cea mai simplă metodă este printr-un sistem de chat din aplicație.

Zona de asistență pentru clienți, pe care o puteți găsi în secțiunea de meniu KeepSolid VPN Lite, vă permite să trimiteți întrebări direct echipei. KeepSolid VPN Lite spune că va răspunde într-o oră și, deși nu avem timbre ora exacte, ne-a răspuns în acest interval de timp.

VPNLite-Suport-Mesaj

Întrebarea noastră tehnică despre protocoale și criptare nu a răspuns imediat, dar după un mesaj de urmărire, echipa de asistență pentru clienți KeepSolid VPN Lite a reușit să rezolve problema. Fiecare răspuns a fost rapid, scris personal și politicos.

Este impresionant, în special pentru o aplicație proiectată în jurul unui serviciu gratuit. Dacă aveți probleme cu utilizarea KeepSolid VPN Lite, ar trebui să vă poată obține asistența de care aveți nevoie. În caz contrar, o întrebare frecventă de bază pe site-ul său web ar trebui să acopere întrebările de asistență mai de bază.

Verdictul

Nu există multe VPN-uri gratuite care oferă o lățime de bandă nelimitată și oferă un suport bun pentru clienți (citiți cel mai rău ghid VPN gratuit pentru a vedea cum se scutură majoritatea VPN-urilor gratuite). KeepSolid VPN Lite face acest lucru într-o aplicație care face tot posibilul pentru a fi simplu și funcționează.

Nu încearcă să fie strălucitor, nu are o mulțime de funcții și nu are personalizare dincolo de cumpărarea unui abonament. Acest nivel de simplitate face din KeepSolid VPN Lite un concurent puternic care să fie inclus pe lista noastră de cele mai bune servicii VPN gratuite și unul dintre cele mai ușoare servicii VPN pentru a utiliza perioada.

Totuși, simplitatea este un lucru bun și un lucru rău. Dacă căutați funcții avansate sau doriți să vă personalizați conexiunea, nu veți putea face asta cu KeepSolid VPN Lite. Opțiunile nu există.

Serverele sale de streaming pot transmite Netflix și BBC iPlayer, dar cu o politică de confidențialitate oarecum ambiguă în vigoare, vom fi mai precauți cu privire la torrenting. Este rapid, ieftin și serverul gratuit poate gestiona navigarea ușoară.

Dacă doriți cel mai bun VPN pentru Android sau cel mai bun VPN pentru iPhone, alternative precum ExpressVPN sunt mai bune, chiar dacă prețurile sunt mai mari.

Care sunt părerile dvs. despre KeepSolid VPN Lite? Vă rugăm să ne cunoaștem gândurile în secțiunea de comentarii și mulțumim pentru timpul acordat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me