Revizuirea BoxPN – actualizată în 2020

Recenzie BoxPN

BoxPN este un serviciu VPN promițător care nu reușește complet să furnizeze când vine vorba de viteză. În timp ce ușurința sa de utilizare este impresionantă, timpul său de schimbare a serverului este excelent și are prețuri foarte bune, acesta aruncă mingea în prea multe zone vitale pentru a fi recomandate. Citiți recenzia noastră completă BoxPN pentru detalii.


best-VPN-comentarii

BoxPN este o rețea privată virtuală bazată în confidențialitatea Seychelles, un arhipelag din Oceanul Indian, și oferă o interfață bine proiectată, curată, prețuri excelente și fără îndoială cele mai grele viteze pe care le-am întâlnit în timpul redactării recenziilor noastre VPN . Chiar și conectarea la California din Florida a înregistrat o reducere a vitezei de 86 la sută, o scădere cu adevărat inacceptabilă.

În timp ce actualizările ne fac să vrem să recomandăm BoxPN, dezavantajele sale sunt pur și simplu prea multe pentru a face față, iar cititorii sunt mult mai buni pentru a verifica NordVPN, ExpressVPN sau CyberGhost, primele noastre trei în selecția noastră pentru cei mai buni furnizori VPN. Este păcat, deoarece există o mulțime de promisiuni în acest „VPN într-o cutie”.

Citiți pentru revizuirea noastră completă BoxPN și pentru o listă cu cele mai bune.

Simultana Conexiuni

Setup3

Setup2

BoxPN-Main-Image

Anterior

Următor →

Alternative pentru BoxPN

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

BoxPN este elegant în designul său și simplu de utilizat. Ne plac liniile curate și fonturile mari, cu butoane mari care să clarifice încotro să mergi în interfață.

BoxPN-Main-Image

Box face reclamă ca P2P, dar viteza sa mai mică decât stelară – mai mult pe aceea mai târziu – face imposibilă torentarea. Din această cauză, nu putem considera că este una dintre cele mai bune VPN pentru torrenting.

De asemenea, compania afirmă pe site-ul său web că nu accelerează viteza sau nu limitează lățimea de bandă. În teorie, este excelent, dar cu un sistem la fel de lent ca BoxPN, nu face diferența.

Recent, BoxPN a introdus un killswitch, care este un instrument esențial VPN care îmbunătățește siguranța generală. Dacă conexiunea dvs. la serverul VPN este întreruptă, killswitch-ul vă va conecta conexiunea la internet, astfel încât IP-ul dvs. nu va fi expus. Cu toate că nu toată lumea va avea nevoie de ea, oamenii care se află în torent, precum și cei care trăiesc în țări cu cenzură pe internet precum China vor fi foarte fericiți să știe că sunt în siguranță.

Cu toate acestea, utilizatorii de Windows sunt singurii cu acces la killswitch. Aplicațiile pentru clienți și aplicații mobile macOS nu le au încă, potrivit departamentului de servicii pentru clienți BoxPN. Un pic de supraveghere, în opinia noastră.

Performanța de streaming BoxPN

Netflix utilizează un sistem avansat de blocare VPN care oprește cele mai multe încercări de streaming și returnează temuta eroare de proxy Netflix, ceea ce înseamnă că nu veți urmări Stranger Things decât dacă vă dezactivați VPN.

Netflix

Acestea fiind spuse, multe servicii au bătut interdicția Netflix VPN, iar BoxPN este unul dintre ele, deși doar în câteva cazuri. Ne-am conectat la 10 servere din rețeaua BoxPN și unul dintre ele a funcționat cu Netflix. Era un server din California din California. Unul din 10 nu are o rată de succes mare, dar este mai bun decât majoritatea.

Am încercat VPN cu alte servicii de streaming populare, inclusiv Amazon Prime Video, Hulu și BBC iPlayer. Amazon și Hulu au dat lovitura cu fiecare server.

Hulu

IPlayer-ul BBC este disponibil numai pentru utilizatorii din Marea Britanie. BoxPN are un server dedicat serviciului care este etichetat „iPlayer”, dar când ne-am conectat la acesta, nu am putut accesa conținut video. Dacă urmăriți știrile britanice după ce urmăriți, consultați în schimb cele mai bune VPN-uri pentru selecția iPlayer.

Prezentare generală a caracteristicilor BoxPN

Logo BoxPNboxpn.com

Începe de la 666 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
7 zile

Suma serverului la nivel mondial
45

Sisteme de operare desktop
ferestre

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil
Doar pentru desktop

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
ore de birou

Asistență prin e-mail
ore de birou

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

BoxPN vine la un preț avantajos. Este mult mai ieftin decât concurenții, cum ar fi ExpressVPN, care are unul dintre cele mai mari costuri lunare ale oricărui VPN, după cum puteți citi în recenzia noastră ExpressVPN.

Alegerea planului BoxPN se reduce la cât timp doriți să vă angajați să utilizați serviciul. Nu aveți mai multe caracteristici cu un plan decât faceți cu altul.

Rata lunară pentru un plan de un an scade cu 2,99 USD, ceea ce face ca BoxPN să fie unul dintre cele mai accesibile VPN-uri pe care le-am văzut.

Cu toate acestea, este dezamăgitor să vedem perioade de angajament limitate la un an. Alte VPN-uri oferă planuri mai lungi. Accesul la internet privat, de exemplu, are un plan de doi ani care se ridică la mai puțin de 3 dolari pe lună (citiți recenzia PIA), în timp ce VPN Unlimited oferă chiar și planuri de viață (citiți recenzia noastră VPN Unlimited).

BoxPN vă permite, de asemenea, să plătiți cu criptomonede, cum ar fi bitcoin, ceea ce înseamnă că puteți fi complet anonim dacă doriți. Puteți afla mai multe despre cum funcționează bitcoin în ghidul nostru bitcoin. Alte opțiuni de plată includ cardul de credit, PayPal, Perfect Money și plățile globale.

Ușurință în utilizare

BoxPN este foarte user-friendly și a fost proiectat bine. În general, utilizarea lui este o adiere, de la crearea contului la alegerea și comutarea serverelor. Plăcerea începe chiar de pe site-ul web, care este clar prezentat.

Setup1

După ce achiziționați un abonament, vă solicită să creați un nume de utilizator și o parolă.

Setup2

Ecranul de configurare este simplu. Introduceți adresa dvs. de e-mail, alegeți un nume de utilizator și configurați o parolă – sau generați una cu cei mai buni manageri de parole. Nicăieri nu cere informații de identificare, cum ar fi numele dvs. real, adresa sau numărul de telefon. Va trebui totuși să furnizați un e-mail, dar puteți utiliza unul singur.

Setup3

Vi se va solicita să vă confirmați adresa de e-mail înainte de a ajunge pe tabloul de bord al utilizatorului. De acolo, puteți selecta platforma dvs., fie că este vorba de Windows, macOS, Android sau iOS. Dacă doriți să configurați manual VPN, puteți face asta. Pentru această recenzie, am folosit clientul pe Windows 10.

Setup4

Tabloul de bord include o secțiune din colțul din dreapta sus unde puteți urmări cantitatea de date pe care le-ați utilizat de la lună la lună. Totuși, BoxPN nu vă limitează lățimea de bandă, așa că ne întrebăm de ce ar dori cineva să urmărească.

Setup6

După deschiderea clientului pe desktop, vi se va cere să vă autentificați cu numele de utilizator și parola pe care le-ați creat anterior. După ce am intrat în datele de acreditare, aceasta a pornit imediat și fără întârziere.

Setup7

Interfața cu utilizatorul este curată și simplă. Selectați serverul pe care doriți să-l utilizați și faceți clic pe butonul „conectați” de lângă acesta. În timpul testării noastre, ne-am conectat în mai puțin de 20 de secunde pe mai mult de 20 de servere. Comutarea între servere a fost la fel de rapidă, un plus mare pentru BoxPN.

Meniul este ușor de defilat și de utilizat. Serverele sunt listate în ordine alfabetică după țară. Dacă găsiți un server rapid care vă place, îl puteți salva ca favorit. Există o filă în meniul în care sunt listate favorite, astfel încât nu va trebui să derulați pentru a le găsi din nou.

Există, de asemenea, o secțiune jurnal de utilizare dacă doriți să verificați starea sau istoricul conexiunii dvs. cu BoxPN.

Setup8

În partea de sus a interfeței veți găsi un meniu derulant care vă permite să schimbați protocolul de tunelare.

Setup9

Ne-am conectat cu ușurință la câteva site-uri web și am transmis chiar și video pe YouTube. Videoclipurile au fost reduse, având în vedere viteza și calitatea imaginii nu a fost excelentă. Acestea fiind spuse, BoxPN este o aplicație extrem de utilizabilă, fără probleme majore.

Dispozitive acceptate

BoxPN este disponibil pe Android, iOS, Windows și macOS. Cu toate acestea, nu va câștiga niciun premiu și, în special, aplicațiile mobile lipsesc foarte mult, ceea ce înseamnă că, dacă aceasta este o prioritate, ar fi bine să consultați cel mai bun VPN pentru selecția mobilă. Linux nu este o opțiune decât dacă vă place să faceți scânteie cu fișierele OpenVPN.

Inițial am crezut că BoxPN acceptă doar trei conexiuni simultane, pentru că asta spune pagina „despre noi”.


Simultana Conexiuni

Asistența clienților ne-a spus că numărul real admis este de cinci. O simplă actualizare a site-ului web poate salva utilizatorii o anumită confuzie. Chiar și așa, BoxPN este departe de cel mai bun VPN al nostru pentru mai multe dispozitive. Salt la recenzia noastră NordVPN pentru una dintre cele mai înalte înregistrări din această listă.

Servere

Există o discrepanță în ceea ce privește numărul real de servere ale BoxPN. Pe site-ul său web, acesta afirmă că sunt mai mult de 80.

Servere-1

Pagina sa de rețea, care oferă o contabilitate detaliată a fiecărui server și starea sa, listează doar 45, totuși, iar clientul vă oferă 48 de opțiuni pentru a comuta între.

Servere-2

Aceasta este încă o problemă de coerență a informațiilor. Am dat la serviciul clienți BoxPN pentru a primi un răspuns definitiv și ne-a confirmat că VPN are doar 45.

Fie că este vorba de 45, 48 sau 80 de servere, selecția este încă prea mică. Majoritatea furnizorilor au sute sau mii de servere din care să aleagă, cu o prezență în aproape fiecare oraș important al planetei. ExpressVPN și NordVPN au rețele de servere masive, acesta fiind unul dintre motivele pentru care stau în vârful lumii VPN.

Dacă BoxPN dorește să fie luat în serios, trebuie să crească numărul și distribuția serverului; chiar și un serviciu de nivel inferior, precum HideMyAss, are o rețea masivă, după cum puteți citi în recenzia noastră HMA. Este doar în 32 de țări de pe cinci continente. Deși nimeni nu se așteaptă să se conecteze la un server din Antarctica, faptul că nu are prezență în Africa nu este bine.

Viteză

BoxPN are viteze teribile. Fiecare VPN va pierde o anumită viteză, deoarece asta este compromisul pe care trebuie să-l faceți pentru anonimat, dar BoxPN a fost atât de lent, încât a împiedicat capacitatea noastră de a o folosi. Ne-a făcut să dorim să folosim unul dintre cele mai rapide servicii VPN din lume, cum ar fi TorGuard (citiți recenzia noastră TorGuard).

Locație: Ping (ms): Descărcare (Mbps): Încărcare (Mbps):
neprotejata16152.4723.29
Regatul Unit1171.721.01
Argentina4120,430,25
Australia5895,451.28
SUA (California)21420.0512.59
Japonia22711.386,44

Singurele servere cu viteză de internet utilizabilă pentru streaming de înaltă definiție au fost în Statele Unite și Japonia. În timp ce aceste viteze erau în regulă, ele au scăzut în continuare 86% din rata noastră neprotejată.

Dacă doriți să transmiteți fluxuri video sau torrent, BoxPN nu vă va oferi decât frustrare și eșec, ceea ce este păcat, având în vedere că a reușit să intre în Netflix.

Securitate

Unul dintre primele aspecte pe care trebuie să le căutați atunci când faceți cumpărături pentru un VPN este politica de înregistrare a companiei. Nu are rost să folosiți un sistem pentru a vă anonimiza datele dacă furnizorul pe care îl lucrați îl ține. Chiar și atunci când un VPN susține că nu își înregistrează activitatea, este posibil ca în politica sa de confidențialitate să vă păstreze numele, adresa, numărul de telefon și multe altele.

Nu ar trebui să fie un șoc că BoxPN spune că nu se loghează. Am analizat politica sa de confidențialitate pentru a ne asigura că spune adevărul.

Politica de Confidențialitate

Se dovedește că BoxPN este sincer, cel puțin din ceea ce putem spune. Cea mai mare informație pe care o păstrează este adresa dvs. de e-mail. Aceasta nu reprezintă nici o amenințare, deoarece puteți crea un e-mail al arzătorului din motive de confidențialitate.

Competența de supraveghere este un alt domeniu în care ați putea fi compromis. Dacă VPN-ul pe care îl utilizați are sediul într-o țară care participă la una dintre principalele alianțe globale de supraveghere, ar putea fi forțat să vă dezvălui identitatea unei agenții guvernamentale.

BoxPN nu trebuie să se îngrijoreze în acest sens, așa cum este în Seychelles, care are mari legi privind confidențialitatea.

A treia și ultima componentă a unei VPN sigure este o asociere puternică a protocoalelor de tunelare și a standardelor de criptare. BoxPN este acoperit cu OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec și SSTP.

OpenVPN este alegerea implicită și cea mai bună. Este o platformă open source care rămâne în vârf pentru că este întreținută de comunitatea cibernetică. Funcționează cel mai bine atunci când este asociat cu criptarea AES pe 256 biți, ceea ce mulți cred că este de neatins. BoxPN folosește ambele, oferind cea mai bună securitate pentru o platformă de consum.

Serviciu clienți

Serviciul clienților BoxPN este un sac mixt: deși are chat live, nu este 24/7. Obține puncte pentru efort, dar se pot îmbunătăți.

CS1

Am arătat o întrebare softball, deoarece aceștia spun adesea eficiența unui departament de asistență pentru clienți. Dacă doar șterge întrebarea și îți spune să verifici site-ul, este un eșec. Dacă ia inițiativă și vă oferă un răspuns personalizat care funcționează, știți că aveți de-a face cu personal de calitate.

Chatul live a fost deconectat atunci când am trimis mesajul. Câteva ore mai târziu, am primit un răspuns prin e-mail.

CS2

Acest răspuns a răspuns la întrebare. Nu este prea prietenos sau primitor, dar ajunge la baza problemei și oferă link-uri de resurse. Este tot ceea ce puteți solicita de la un reprezentant al serviciului pentru clienți.

În timp ce îl felicităm pentru faptul că are o caracteristică de chat live, am dori să o vedem extinsă la 24/7 în viitor pentru a servi mai bine piața globală.

BoxPN are o bază de cunoștințe extinsă în secțiunea sa de asistență. Are articole utile care explică caracteristicile serviciului, o întrebare frecventă și ghiduri pas cu pas care parcurg utilizatorii prin subiecte avansate, cum ar fi configurarea manuală a OpenVPN. Cu toate acestea, nu există un forum pentru utilizatori.

CS3

Acestea sunt resurse excelente pentru utilizatori, dar nu înlocuiesc confortul unui sistem de chat live 24/7.

Verdictul

BoxPN este un VPN bun, cu o interfață perfectă, ușor de instalat și utilizat. Nu înregistrează nimic și nu se află într-o jurisdicție care ar solicita să vă furnizeze datele. Protocoalele și criptarea sunt de vârf și linia de asistență pentru clienți a răspuns întrebărilor noastre.

Chiar și în ceea ce privește punctele tari ale BoxPN, nu îl putem recomanda. Vitezele sale sunt inacceptabile.

Majoritatea serverelor erau atât de lente, încât erau practic inutilizabile. Dacă BoxPN ar putea ridica nivelul de performanță și crește numărul de server, ar putea fi o forță la care să fie luată în calcul. În ceea ce privește acum, puteți găsi opțiuni mai bune.

Care sunt gândurile tale despre BoxPN? Sunteți de acord cu evaluarea noastră? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me