Revizuirea AirVPN – actualizată în 2020

Revizuirea AirVPN

Un program construit de entuziaști, AirVPN are o securitate care rivalizează cu oricare dintre furnizorii de top de pe piață. Interfața sa, însă, necesită multă răbdare și sprijin inexistent, ceea ce face din aceasta o alegere slabă pentru persoanele care abia ajung să acționeze cu VPN-urile. Citiți toate detaliile din review-ul nostru AirVPN.


best-VPN-comentarii

AirVPN a fost inițiat de „un grup foarte mic de activiști, hacktiviști și hackeri” în 2010. A început cu doar două servere și de atunci a crescut, având peste 200. Rețeaua virtuală virtuală este încă operată de activiști și dedicația sa la confidențialitate oferă chiar și cei mai buni furnizori VPN aleargă pentru banii lor.

În această recenzie AirVPN, vom vorbi despre funcții, prețuri, ușurință în utilizare, dispozitive acceptate, locații server, viteză, securitate și servicii pentru clienți înainte de a da verdictul nostru. În timp ce ne place mult partea din spate a aplicației, avem rezervele noastre cu privire la partea din față.

AirVPN are un accent clar pe confidențialitate și securitate, atât de mult încât alte zone au fost sacrificate. Ușurința de utilizare este călcâiul lui Ahile pentru acest furnizor și, în timp ce puteți afla interfața, noii VPN pot fi dezactivați prin aspectul datat.

autentificare airvpn

lista de server airvpn

viteze airvpn

setări generale airvpn

zona clientului airvpn

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru AirVPN

Caracteristici

AirVPN nu are de obicei suspecții pe care îi căutăm în funcții. Îi lipsește un comutator kills, un blocant de anunțuri și controale de confidențialitate suplimentare. Este concentrat pe securitate și personalizare și, ca atare, centrul de funcții pe zonele respective.

AirVPN folosește exclusiv protocolul OpenVPN pe porturile 80 TCP / UDP, 443 TCP / UDP și 53 TCP / UDP. Fiecare server acceptă, de asemenea, OpenVPN prin SSH, SSL și Tor, ceea ce înseamnă că nici cea mai intensă monitorizare nu ar trebui să fie prea mare pentru acesta.

Expedierea porturilor este acceptată și ea. În esență, redirecționarea porturilor transmite traficul care vine de pe internet către serverul VPN către un anumit port din clientul tău. Este folosit pentru a muta traficul de intrare, care altfel ar fi blocat.

Puteți redirecționa până la 20 de porturi simultan cu AirVPN pe orice port peste 2048 prin TCP, UDP sau ambele. Setările pentru aceasta sunt configurabile în zona client de pe site-ul AirVPN, despre care vom vorbi mai multe despre mai târziu.

AirVPN-Port-classe-Setări

AirVPN acceptă conexiuni dublu hop, dar acest lucru nu poate fi configurat direct în client. Puteți săriți de la până la cinci servere, folosind cele cinci conexiuni simultane ale dvs., cu o mașină virtuală. Aceasta este, în cuvintele AirVPN, o „soluție sub-optimă”, cu toate că veți partaja resursele sistemului și lățimea de bandă a rețelei cu toate mașinile dvs..

O soluție mult mai bună ar fi să vă conectați la AirVPN prin Tor, pe care îl acceptă.

AirVPN nu are, în sine, un switch-killer. Cu toate acestea, are blocare de rețea, care blochează toate comunicările, dacă nu trece prin AirVPN. Diferența este că un comutator kills poate fi activ numai atunci când sunteți conectat la un server, în timp ce blocarea rețelei rămâne permanentă.

AirVPN-Network-Lock

AirVPN și OpenVPN

OpenVPN este un protocol extrem de configurabil și se arată dedicarea AirVPN pentru acesta. Toate aspectele conexiunii dvs. pot fi setate pe placul dvs., inclusiv portul, DNS și straturile de rețea pentru IPv4 și IPv6.

Este un test pentru cine vizează AirVPN. Utilizatorii care nu sunt familiarizați cu VPN-urile se vor simți pierduți în detaliile tehnice și vor considera că este un serviciu deficitar, dar, pentru cei care înțeleg ce se întâmplă, AirVPN este un VPN extrem de configurabil și bogat în funcții.

Performanța fluxului AirVPN

AirVPN a fost eliminat de interdicția Netflix VPN, ceea ce a făcut-o un pretendent prost pentru cel mai bun VPN pentru lista noastră Netflix. Cu toate acestea, BBC iPlayer, Hulu și Amazon Prime Video au funcționat. Am folosit un server din Marea Britanie pentru a ne conecta din SUA, iar toate exclusivitățile au fost afișate și transmise în flux fără probleme.

Prezentare generală a caracteristicilor AirVPN

Logo AirVPNwww.airvpn.org

Începe de la 116 USD. Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare

Suma serverului la nivel mondial
223 în 20 de țări

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES, RSA-4096

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Situat în Italia, AirVPN își bazează prețul pe euro. Dacă sunteți un client din SUA, acest lucru ar putea însemna diverse rate în funcție de ziua în care plătiți. La momentul scrierii, 1 euro este egal cu 1,17 dolari, dar, cu doar câțiva ani în urmă, ar fi fost aproape 1,40 USD.

Chiar și așa, tarifele nu sunt rele. AirVPN este plătit în mod nerecurent, astfel încât să puteți obține protecția de care aveți nevoie pentru timpul necesar.

Cele mai bune prețuri sunt în intervalul de trei până la șase luni. Cumpărarea unui an este mai ieftină pe lună, dar alți furnizori VPN au o reducere mai mare la planurile anuale. CyberGhost, de exemplu, percepe în jur de 3 dolari în plus de la o lună la alta, dar cu aproape 20 de dolari mai puțin pe unul anual (citiți recenzia noastră CyberGhost).

O modalitate de a atenua această problemă este de a oferi abonamente pe termen mai lung, lucru pe care AirVPN, din păcate, nu îl face.

AirVPN nu oferă niciun plan gratuit, ceea ce nu ne deranjează prea mult. O privire pe site-ul său web sugerează că comercializarea nu este M.O din această VPN. și, oricum, cele mai multe planuri gratuite sunt mediocre. Citiți recenzia Windscribe pentru excepția de la această regulă.

Proces AirVPN

AirVPN oferă o probă gratuită, dar va trebui să o solicitați. Compania nu abordează nici de ce este cazul în întrebările frecvente. Planul de trei zile înlocuiește procesul, dar se pare că etosul AirVPN necesită e-mail și informații de plată pentru a încerca serviciul.

Cu toate acestea, prețurile nu sunt rele. Reducerea grăsimii opțiunilor de trei luni și șase luni în favoarea planurilor bienale și trienale ar contribui la reducerea costurilor pentru susținătorii pe termen lung și o modalitate mai simplă de a încerca serviciul ar contribui la crearea de noi clienți. Așa cum este, AirVPN este în regulă, dar ar putea folosi ceva de lucru.

Ușurință în utilizare

Există o împărțire interesantă între procesul de finalizare al companiei AirVPN și utilizarea aplicației. Ambele arată datate, dar înscrierea la un plan se dovedește mult mai dificilă decât conectarea unui server la distanță.

Dând clic pe „alăturați-vă” & butonul de descărcare ”de pe site-ul AirVPN aduce toate locurile posibile în care poate fi utilizat. Dacă utilizați un router, de exemplu, veți fi adus la un ghid pas cu pas pentru configurarea acestuia în firmware-ul routerului. Clientul desktop este același ca orice descărcare: rulați programul și așteptați să se termine.

AirVPN-Instalatorii

Acest lucru l-am făcut mai întâi, întrucât este cel mai direct mod în care indică site-ul, dar, atunci când am încărcat aplicația, nu am putut să ne autentificăm și a trebuit să ne întoarcem pe site-ul web, să ne înregistrăm și să cumpărăm un plan. AirVPN este clar în pagina descărcărilor că trebuie să creezi un cont și să cumperi un plan, dar linkul de pe pagina principală te duce în continuare la descărcări.

AirVPN-Înregistrare

Poate acesta este un produs secundar al designului site-ului datat de AirVPN. Crearea unui cont, achiziționarea unui plan și descărcarea clientului sunt toate pe pagini web separate, ceea ce face ca procesul de înscriere să fie lung și confuz. Am spune că bunul simț ar trebui să prevaleze, dar pentru unii utilizatori de pe internet, bunul simț nu este comun și AirVPN nu le reduce..

Clientul este bun, în ciuda aspectului datat. Este posibil să avem mai multă încredere în el decât AirVPN, care a spus că tehnicitatea este „singurul său dezavantaj major”.

Utilizarea clientului AirVPN

După ce ați accesat clientul, vi se va solicita să vă conectați, după care veți vedea două butoane în partea de jos: unul pentru a vă conecta la un server recomandat și unul pentru a activa blocarea rețelei. Serverul recomandat funcționează bine, deși în testele noastre de viteză am găsit o opțiune mai rapidă.

AirVPN-client

Chiar și așa, AirVPN funcționează bine pentru utilizatorii care doresc să descarce clientul, să se conecteze la un server și să-l sune pe zi.

Săparea mai adâncă nu se face însă cu grație. Lista de servere este doar asta, o listă. Puteți organiza după nume, locație, punctaj și încărcare, dar este un mod dificil de a trece prin rețea. AirVPN are o filă „țări” separate, care reduce dimensiunea, dar nu vă puteți conecta la un server de acolo.

AirVPN-Server-List

Dacă doriți să vă organizați după țară, va trebui să faceți o listă albă sau o listă neagră. Lista neagră va elimina țara din pagina serverului și lista albă va afișa numai țara respectivă. De exemplu, dacă doriți să vedeți doar servere în Canada, Olanda și Suedia, puteți afișa lista albă a acestor țări și numai serverele disponibile acolo vor apărea în fila servere.

AirVPN-Setări-Lista neagră

Este un mod decent de a reduce lista de servere, dar, fără explicații, poate fi o caracteristică organizatorică pe care unii utilizatori nu o înțeleg niciodată.

Sub selecția serverului, există file pentru viteză, statistici și jurnale. Dacă rezolvați probleme sau încercați doar să vedeți performanța VPN, sunt linkuri frumoase. În caz contrar, acestea sunt în mare parte inutile.

Setări AirVPN

AirVPN devine tehnic în meniul de setări, la care este accesat făcând clic pe pictograma din partea stângă jos a interfeței de utilizare. Aici, puteți configura DNS, configura Tor, puteți configura blocarea rețelei și multe altele. Atâta timp cât știi ce faci, este o zonă excelentă. Pentru toți ceilalți, cel mai bine este să stai departe.

AirVPN-conexiune Setări

Unele funcții sunt accesate prin zona client a site-ului AirVPN. Este în mare parte o zonă pentru care vă puteți vizualiza utilizarea, plăti facturile și asistența de contact, dar puteți configura, de asemenea, redirecționarea porturilor, generați configurații pentru instalarea pe platforme care nu acceptă clientul AirVPN și gestionați cheile dispozitivului dvs..

AirVPN-Generate-Config

Există două domenii pe care am dori să le îmbunătățim. Procesul de checkout ar trebui să fie eficientizat, astfel încât să înceapă la înregistrare și să se termine la descărcare, nu invers și UI ar putea utiliza un facelift, astfel încât navigarea pe serverele disponibile să fie mai ușoară prin.

În afară de aceasta, AirVPN oferă o experiență decentă, dacă este datată, mai potrivită pentru utilizatorii tehnici, dar noii nu ar trebui să se piardă prea mult în.

Dispozitive acceptate

AirVPN are o răspândire plăcută a dispozitivelor acceptate. Clienții desktop sunt disponibili pentru Windows, macOS, Linux și Chrome OS. Conectivitatea mobilă este disponibilă pentru Android și iOS. Cu toate acestea, nu există o aplicație mobilă dedicată. Vă puteți conecta doar folosind aplicația OpenVPN, pe care o puteți obține prin magazinele App și Google Play.

Având în vedere interfața datată AirVPN, compensarea nu este atât de rea.

Versiunile de router pot fi configurate pentru DD-WRT, Tomato, AsusWRT și pfSense. AirVPN are ghiduri pentru a face acest lucru cu instrucțiuni pas cu pas și o mulțime de capturi de ecran. Puteți utiliza AirVPN cu Tor sau printr-un tunel SSH sau SSL.

AirVPN-Router-Ghid

AirVPN acceptă cinci conexiuni simultane, indiferent de perioada în care achiziționați. Același lucru este același cu IPVanish și Accesul la internet privat (citiți recenzia noastră IPVanish și revizuirea Accesului la internet privat), ceea ce este destul de bun.

Locații server

AirVPN are 223 locații de server în 20 de țări. Există, de asemenea, 12 servere duble hop în 10 țări la care nu te poți conecta direct. Lista nu este rea, dar nu este impresionantă, mai ales în comparație cu NordVPN, care sportează 3.357 de servere din 60 de țări (citiți recenzia noastră NordVPN).

AirVPN susține că extinderea mai mică se datorează cerințelor sale stricte de plasare a serverului. Acesta spune că adăugarea de servere ar fi „… în lipsa calității serviciilor și a securității clienților.” Suntem de acord, în cea mai mare parte, dar există multe servicii VPN care oferă mai multe servere și fac acest lucru cu o calitate și securitate consecventă.

Chiar și așa, plasarea serverelor este bună, deși majoritatea sunt în Olanda, S.U.A., Canada și U.K., așadar poate fi necesar să căutați în altă parte dacă doriți mai multă diversitate.

Viteză

Vitezele sunt inconsecvente, deși nu sunt rele. AirVPN nu va face lista noastră VPN cea mai rapidă, dar nu ar trebui să vedeți o scădere prea mare a vitezei dacă nu călătoriți pe tot globul.

Locație: Ping (ms): Descărcare (Mbps): Încărcare (Mbps):
Neprotejat (St. Louis, MO)10102.3211.12
Toronto, Canada5116.5910,70
Amsterdam, Olanda21450.543,44
Manchester, Regatul Unit19415.706,72
Los Angeles, Statele Unite11097.256,91
Hong Kong38456.662.01

După cum era de așteptat, distanțele mai mari aduc o latență mai mare, făcând AirVPN o alegere slabă pentru cel mai bun VPN pentru jocuri. Chiar și cel mai bun interpret din punct de vedere al latenței, Toronto, a fost de peste cinci ori mai mare decât scorul nostru neprotejat.

Vitezele de descărcare au fost ciudate. Al doilea cel mai bun interpret a fost în Hong Kong, care se află în cealaltă parte a lumii de la mașina noastră de testare. Tarifele din SUA au fost jalnice, ceea ce a făcut-o o opțiune proastă pentru BBC iPlayer, dar viteza din SUA a fost bună. L-am recomanda ca o VPN rapidă Netflix, dar nu ne-am putea confrunta cu temuta eroare de proxy Netflix.

Vitezele sunt neregulate, în general. GooseVPN, de exemplu, are un drop-off gradient în funcție de locația serverului de la distanță (citiți recenzia noastră GooseVPN). Nu există nicio rimă sau motiv pentru vitezele AirVPN. Performanța dvs. depinde în mare măsură de ce server alegeți pentru zona în care încercați să accesați.

Având în vedere organizarea slabă a locațiilor, vânarea pe cel mai rapid server pentru tine va fi o corvoadă. AirVPN nu suferă scăderea vitezei Shellfire (citiți recenzia noastră pentru Shellfire VPN), dar speram să fie mai bune.

Securitate & intimitate

AirVPN utilizează protocolul OpenVPN exclusiv cu criptarea AES-256 susținută de o cheie RSA pe 4096 biți. Ghidul nostru pentru securitatea VPN explică în detaliu acești termeni, dar, deocamdată, tot ce trebuie să știți este că AirVPN oferă cea mai bună securitate.

Exclusivitatea pentru OpenVPN arată unde se află AirVPN. S-au găsit PPTP, L2TP și chiar IKEv2 mai puțin sigure decât OpenVPN și este un lucru pe care îl putem găsi în urmă.

Chiar dacă nu există protocoale, OpenVPN ar trebui să vă treacă de cele mai multe firewall-uri. AirVPN are mai multe porturi de intrare, OpenVPN UDP / TCP nativ și tunel prin SSL sau SSH. Metodele de conectare și criptarea RSA pe 4096 biți i-au câștigat un loc ca fiind unul dintre cele mai bune servicii VPN pentru China.

Tunelarea prin SSL este eficientă, deoarece arată ca traficul HTTPS standard. Blocarea acesteia ar însemna blocarea oricărei conexiuni criptate online și, deoarece certificatele SSL devin mai obișnuite, asta ar închide practic internetul.

Confidențialitate și ochiul italian

Confidențialitatea este locul în care lucrurile devin interesante. Să începem cu veștile proaste. AirVPN se află în Italia, care face parte din cei 14 Ochi, un grup de 14 țări care împărtășesc informații și se spionează reciproc..

În ciuda acestui fapt, AirVPN respectă o politică strictă fără jurnaluri și este transparentă. Puteți plăti prin Bitcoin și AirVPN vă păstrează doar numele de utilizator în evidență. Chiar și cu o metodă de plată intermediară, cum ar fi PayPal, AirVPN nu stochează nicio informație transferată.

În plus, AirVPN nu are servere în Italia, ceea ce îngreunează un organism guvernamental să se apuce de traficul VPN.

Informațiile legate de serviciile AirVPN, cum ar fi rețeaua, lățimea de bandă etc., sunt stocate numai în memoria RAM a serverului, nu în stocare în masă. Nu sunt stocate date de identificare decât dacă doriți să fie.

Aceasta este o veste grozavă, având în vedere că guvernul italian ar putea cere ca AirVPN să predea totul. Așa cum este, nu ar mai fi nimic de predat, dar, dacă va mai exista o înregistrare pe viitor, este o problemă majoră de confidențialitate. Cu toate acestea, având în vedere cât de transparent este AirVPN în privința vieții dvs., ne îndoim că va fi cazul.

Posibilitatea de a vă conecta prin browserul Tor este, de asemenea, liniștitoare. Chiar dacă o agenție guvernamentală a venit să bată și AirVPN păstra cumva jurnalele, singurul lucru înregistrat ar fi adresa IP a nodului de ieșire pentru sesiunea dvs. Tor.

Politica fără jurnaluri și cea mai bună protecție în clasă sunt puncte forte pentru AirVPN, dar lipsesc caracteristici precum un killswitch, care este un instrument care vă taie conexiunea la internet dacă vă deconectați de la VPN. Adăugarea unuia ar face AirVPN comparabilă cu ExpressVPN pentru securitate (citiți recenzia noastră ExpressVPN).

Am testat scurgeri WebRTC, IP și DNS folosind ipleak.org. Ne-am asigurat să-l rulăm pe ipleak.org și nu pe ipleak.net, deoarece acesta din urmă este gestionat de Air. Cu toate acestea, AirVPN a trecut toate testele și IPLeak nu a putut vedea că folosim o VPN. Totul a fost cum ar trebui să fie.

Serviciu clienți

Comunitatea este punctul cel mai puternic al serviciului AirVPN. Restul suportului este, în cel mai bun caz, neplăcut.

AirVPN oferă asistență prin e-mail printr-un formular de contact. Am contactat de două ori, o dată pentru o solicitare de încercare și o dată întrebând despre numărul de locații ale serverului. AirVPN a revenit despre un proces în puțin peste 24 de ore și despre locațiile serverului în mai puțin de o oră.

AirVPN-Contact-Form

E-mailul de răspuns a fost simplu, spunându-ne numărul de servere și țări. AirVPN părea a fi defensiv în ceea ce privește numărul de servere, spunând „Dorim să subliniem că nu efectuăm adrese IP trucuri geo-locație și suprasarcină”, provocându-ne să „verificăm această afirmație prin urmărirea rutelor.”

Întrebările frecvente sunt bune, dar dificil de ocolit. Există 37 de subiecte, dintre care majoritatea sunt axate pe vânzări și pe software-ul clientului. Întrebările frecvente sunt completate cu restul forumului, ceea ce face să fie confuz să navigheze. Ghidurile folosesc un format similar, dar, din păcate, AirVPN amestecă ghidurile sale oficiale cu cele ale comunității.

AirVPN-Ghiduri

Forumurile sunt bune. Comunitatea postează subiecte noi și răspunde în fiecare zi, cu domenii proeminente, cum ar fi sugestii și soluționare de probleme, acumulând peste 15.000 de subiecte. Acolo vei găsi cea mai mare parte a sprijinului, atât timp cât joci frumos cu alții, ar trebui să fii bine.

AirVPN-Forum

La fel ca în restul serviciului AirVPN, nu există prea multă mână atunci când vine vorba de asistență. Față de mai multe VPN-uri comerciale, este un eșec. Cu toate VPN-urile impuse de comunitate, totuși, nu este rău.

Verdictul

AirVPN este un serviciu VPN bun, cu o politică de confidențialitate impresionantă și măsuri de securitate excelente. Are totuși unele defecte. Interfața este datată și procesul de înscriere este neinvitat. De asemenea, vitezele sunt bune, dar nu sunt aproape de cele mai rapide pe care le-am văzut.

Totuși, este foarte mult să vă placă despre AirVPN. Comunitatea dedicată susține o platformă extrem de personalizabilă. Dacă nu sunteți de părere, AirVPN este pentru dvs..

Nici cu interfața datată, nu urăm nici experiența medie a utilizatorului. Vă puteți conecta automat la un server, ceea ce este bun. Ne dorim doar ca acest lucru să fie trecut în procesul de înscriere.

Puteți încerca singur AirVPN solicitând un proces sau achiziționând un permis de trei zile. Dacă doriți să faceți cumpărături mai multe, citiți alte recenzii ale VPN. Ce părere aveți despre AirVPN? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map