Revizuire Windscribe – Un excelent VPN gratuit – actualizat în 2020

Revizuirea parbrizului

Windscribe este un serviciu VPN interesant care își propune să detroneze cei mai buni furnizori de acolo și aproape că reușește. Deși vine cu câteva probleme, în general vorbind este un VPN excelent și cu siguranță are cel mai bun plan gratuit acolo. Consultați recenzia noastră pentru Windscribe pentru toate detaliile despre această prezentare excelentă.


windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

Anterior

Următor →

Este ușor să scrii Windscribe doar ca un alt furnizor VPN gratuit, dar nu este cazul, din fericire. Deși planul său gratuit este impresionant – demn de cel mai bun ghid VPN al nostru, de fapt – Windscribe se remarcă din alte motive, în special abordarea sa unică de stabilire a prețurilor și lista lungă de funcții.. 

În această revizuire Windscribe, vom explora aceste funcții, vorbind despre prețuri, ușurință în utilizare, securitate, viteză, performanță în streaming, confidențialitate și servicii pentru clienți pe parcurs. La final, vă vom da verdictul nostru și vom stabili dacă VPN-ul Windscribe merită sau nu. 

Dacă sunteți pe piață pentru o VPN gratuită, Windscribe este ușor cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, atunci când începeți să plătiți – cel puțin – pentru planul complet, cel puțin – asta se schimbă. Vitezele subpar de parbriz sunt foarte slabe în comparație cu câinii de top, cum ar fi ExpressVPN și NordVPN, chiar dacă economisiți câțiva dolari. Citiți piesa noastră Windscribe vs. NordVPN pentru a vedea cum se compară peste bord.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Windscribe

Caracteristici

Windscribe este absolut plin de funcții și nu în același mod ca, să zicem, CyberGhost este (citiți recenzia noastră CyberGhost). Elementele esențiale sunt contabilizate în mare parte, dar în loc să construiți lista de caracteristici cu oferte standard, cum ar fi tunelul împărțit și uciderea aplicațiilor, Windscribe are altele unice. 

Acest lucru ar putea fi bine sau rău, în funcție de ceea ce este important pentru dvs., la care vom ajunge într-un minut. În ceea ce privește funcțiile care sunt incluse, Windscribe le împachetează. 

Cel mai răspândit este Secure.link, pe care îl puteți accesa prin tabloul de bord al contului sau prin extensia browserului. Secure.link scanează o adresă URL introdusă pentru urmăritori înainte de a vă îndrepta către acesta, oferind site-ului un scor general de confidențialitate. 

windscribe-review-securelink

Mână în mână cu Secure.link este R.O.B.E.R.T. Acest instrument este un blocant de nivel DNS și IP care vă permite să filtrați anumite tipuri de conținut pe baza listelor stabilite de Windscribe. Blochează implicit malware-ul, dar poate fi configurat și pentru a bloca site-uri de social media, porno, jocuri de noroc și chiar site-uri care publică știri false.

windscribe-review-Robert

Listele disponibile acoperă majoritatea bazelor, dar puteți crea, de asemenea, reguli personalizate. Alegeți să blocați, lista albă sau spoof adresele IP sau domenii. Mai mult, R.O.B.E.R.T. este simplu de utilizat în tabloul de bord al contului. 

Funcțiile esențiale sunt contabilizate, de asemenea, VPN-ul Windscribe include setări DNS, setări proxy și switch switch, pe care îl numește în mod confuz un „firewall”. Windscribe spune în întrebările frecvente că „switch switch” este termenul incorect, dar că este terminologia pe care o folosește celelalte VPN. A numi ceva diferit, face doar confuzie. 

Alături de aceste setări, puteți alege protocolul și portul despre care vom vorbi mai mult în secțiunea „securitate” de mai jos. 

Windscribe oferă unele caracteristici pe care nu le face niciun alt VPN, dar există încă unele omisiuni. În special, Windscribe nu include tuneluri împărțite, ceea ce vă va permite să trimiteți o parte din trafic prin tunelul VPN, păstrând alt trafic pe conexiunea principală (citiți recenzia noastră IPVanish pentru un serviciu care utilizează tuneluri împărțite). 

În mod similar, nu este inclusă uciderea aplicației, ceea ce vă va permite să utilizați comutatorul de omor pe unele aplicații, dar nu pe altele. Aceste caracteristici nu sunt esențiale – multe VPN trec prin ele – dar, având în vedere cât de mult include Windscribe, nu ar avea sens aici. Acestea fiind spuse, dacă aceste funcții nu sunt importante pentru dvs., ofertele actuale ale Windscribe sunt încă excelente.

Prezentare generală a caracteristicilor parbrizului

Logo-ul Windscribewindscribe.com

Începe de la 417 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
Nelimitat

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare

Suma serverului la nivel mondial
59 de țări

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser
Chrome, Firefox, Opera

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
IPSec, OpenVPN, Stunnel, IKEv2

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
24/7

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului
Subreddit

Bază de cunoștințe

Prețuri

Windscribe se află într-o ligă proprie când vine vorba de stabilirea prețurilor. Nu numai că nu este ieftin, ci este și flexibil, permițându-vă să construiți un plan special pentru nevoile dvs. Există, de asemenea, un plan gratuit generos, motiv pentru care Windscribe a luat coroana în cel mai bun ghid VPN gratuit, învingând totodată popularul TunnelBear (citiți recenzia noastră TunnelBear și comparația noastră Windscribe vs. TunnelBear).

Cu toate acestea, înainte de a ajunge la asta, să vorbim despre planul standard. Windscribe oferă serviciul său lunar sau anual, planul anual primind o reducere de 55%. Deși Windscribe nu oferă planuri pe mai mulți ani, cum ar fi NordVPN sau CyberGhost (citiți recenzia noastră NordVPN), nu este necesar. Rata anuală este suficient de scăzută așa cum este. 

Rata lunară nu este la fel de impresionantă în comparație cu un serviciu precum Mullvad, dar așa cum puteți vedea în recenzia noastră Mullvad, aceasta este cam cea mai ieftină VPN lunară din jur. În comparație cu serviciile lacom precum Astrill, prețul lunar al Windscribe este excelent (citiți recenzia noastră Astrill).

Parbriz gratuit

Cu toate acestea, am văzut prețuri similare cu TorGuard, așa cum puteți vedea în recenzia noastră TorGuard. Ceea ce diferențiază Windscribe nu este planurile sale standard, ci unul gratuit. Opțiunea „construi un plan” pentru Windscribe începe gratuit, oferindu-ți o listă mică de servere și 10 GB de transfer de date în fiecare lună. Puteți obține un plus de 5 GBb pe lună, tot trimitând un e-mail despre Windscribe. 

Dacă doriți să vă extindeți planul, puteți adăuga locații suplimentare pentru 1 dolar bucata. Fiecare locație are 10 GB de date suplimentare și fiecare locație este disponibilă. 

De exemplu, dacă doriți serverul Windflix U.S. – serverele Windflix sunt servere specializate construite pentru streaming; mai multe despre asta, în secțiunea „Performanță în streaming”, veți rula 1 USD pe lună și veți avea 20 GB de date pe care să le utilizați. Există un minim de 2 USD la cumpărarea locațiilor, dar chiar și atunci, acest plan este foarte mare. 

Pe lângă achiziționarea de noi locații, puteți cumpăra și date nelimitate și R.O.B.E.R.T. pentru 1 dolar pe lună. Construirea unui plan are sens pentru majoritatea oamenilor, mai ales dacă sunteți doar interesat să transmiteți conținut dintr-o anumită regiune. 

Cu opțiunea de a achiziționa date nelimitate, probabil că veți cheltui doar câțiva dolari pe lună pentru un abonament, care nu este egal cu orice serviciu VPN pe care l-am revizuit. 

În afara planurilor personale, există alte servicii oferite de Windscribe. ScribeForce este un VPN concentrat pe echipă, care rulează 3 dolari pe persoană pe lună – o reducere de 40% din reducerea studenților este disponibilă pe planurile anuale – și există IP-uri statice disponibile între 3 și 8 dolari pe lună. Ca și planurile standard, puteți utiliza carduri bitcoin, PayPal și credit pentru a achiziționa aceste servicii. 

Nu există o garanție de returnare a banilor, ceea ce nu ar trebui să vină ca o surpriză, având în vedere că există un plan gratuit. În orice caz, preferăm un plan sau un proces gratuit decât o garanție de restituire a banilor, întrucât nu trebuie să vă apropiați de o rambursare.

Ușurință în utilizare

Începerea cu Windscribe este simplă. Din pagina principală, trebuie doar să faceți clic pe butonul „începeți” pentru a fi direcționat către pagina de descărcare. Acolo, Windscribe va detecta browserul și sistemul de operare, apoi va recomanda instalatorii adecvați. Puteți alege să instalați extensia browserului, aplicația locală sau ambele, iar în timp ce se derulează, înregistrați-vă pentru un cont. 

windscribe-review-descărcare

Windscribe gestionează lucrurile un pic diferit față de alte VPN-uri. În loc să parcurgeți procesul de finalizare și să vă înscrieți la un cont, puteți crea credențiale de conectare indiferent dacă plătiți sau nu. Autentificarea dvs. va fi legată automat de un plan gratuit, pe care îl puteți modifica ulterior.

De acolo, vă puteți autentifica și vizualiza tabloul de bord al contului. Deși tabloul de bord este utilizat pentru gestionarea abonamentului ca și alte VPN-uri, Windscribe are mai multe lucruri. Puteți configura redirecționarea porturilor, puteți configura R.O.B.E.R.T. și verificați legăturile folosind Secure.link. Unele dintre funcțiile de bord sunt disponibile și în extensia browserului. 

windscribe-review-tablou de bord

Dacă sunteți mulțumit cu începerea unui plan gratuit, puteți să vă întoarceți la aplicație. Dacă doriți să faceți upgrade, faceți clic pe „upgrade” în fila „status account”. Windscribe vă va direcționa către pagina de prețuri de unde puteți achiziționa un abonament complet sau vă puteți construi propriul plan. 

windscribe-review-tarifare pagină

În comparație cu ExpressVPN, Windscribe are o structură complexă de prețuri (citiți recenzia noastră ExpressVPN). Cu toate acestea, acest lucru nu a fost niciodată evident. Abordarea simplistă a Windscribe prin înscriere face să se simtă fără efort să cumpărați un abonament, chiar dacă, pe hârtie, structura prețurilor este mai complexă decât alte servicii VPN.. 

Windows Windscribe

Înapoi la aplicația locală, Windscribe vă va solicita să vă conectați. Dacă nu aveți instalată extensia browserului, va deschide o fereastră care vă va solicita dacă doriți să instalați extensia. Deși este în principal un mod diferit de a controla VPN, extensia adaugă un blocant de anunțuri și Secure.link, în care vom ajunge într-un minut. 

Aplicația locală este simplă. Windscribe selectează în mod implicit o „cea mai bună locație”, dar puteți să vă schimbați locația folosind lista de server, la care puteți accesa dând clic pe „săgeata în jos” de lângă locația selectată în prezent.. 

Dacă utilizați planul gratuit, puteți accesa doar locațiile fără o stea. Cele cu o stea sunt locațiile „pro”, care sunt incluse cu abonamentul complet sau pot fi achiziționate separat.  

windscribe-review-ferestre

Bifând butonul „on” va începe procesul de conectare și va activa firewallul. Deși nu se spune explicit când se termină conexiunea, adresa dvs. IP se va actualiza odată conectată, iar fundalul gri se va schimba în albastru. Dacă aveți activate notificările Windows, Windscribe vă va anunța și acolo. 

windscribe-review-conectat

Indiferent dacă sunteți conectat sau nu, puteți parcurge lista de server și modifica setările, deși unele setări nu vor intra în vigoare până când nu vă deconectați și vă reconectați. Meniul de setări este suficient de detaliat pentru a oferi controale critice fără a se divulga în tehnologie (citiți recenzia AirVPN pentru un exemplu dureros în acest sens). 

windscribe-revizuire-settings

Windscribe Android

Ar trebui să surprindem la fel de puțin faptul că Windscribe are o aplicație Android disponibilă, dar mai mult decât atât, are aplicații pentru platforme Android, în mod normal, restrictive. De exemplu, îl puteți configura pe Amazon Fire TV sau Nvidia Shield. În trecut, trebuia să folosiți APK-ul și să configurați manual VPN-ul, dar acum există aplicații native pentru ambele platforme. 

windscribe-review-Android

Acea flexibilitate este uriașă. Când utilizați un dispozitiv de centru media precum Nvidia Shield, în mod normal, trebuie să configurați un VPN pe routerul dvs. – Windscribe acceptă și asta – și treceți tot traficul prin el. Cu Windscribe, există o modalitate simplă de a vă ridica și de a rula pe un centru media, chiar dacă utilizați o platformă precum Kodi (citiți cel mai bun ghid pentru VPN pentru Kodi pentru mai multe despre asta). 

Windscribe pentru Chrome

Pe lângă aplicațiile mobile și desktop, Windscribe are extensii disponibile pentru Chrome, Firefox și Opera. În cea mai mare parte, extensia este doar un alt mod de a controla VPN. Puteți naviga în continuare pe servere și vă puteți conecta, precum și puteți modifica unele setări de bază. Opțiunile avansate, cum ar fi protocolul VPN și setările DNS, sunt rezervate aplicației locale. 

Totuși, extensia este mai mult decât un proxy pentru VPN. Acesta vă oferă acces rapid la Secure.link, blochează anunțurile și vă permite să activați funcțiile de confidențialitate online, despre care am vorbit în secțiunea „caracteristici” de mai sus. Spre deosebire de majoritatea extensiilor VPN, nu este vorba despre extensia sau aplicația locală. Ar trebui să le folosiți pe ambele. 

Parchetul pare să înțeleagă și asta. Puteți schimba extensia între modul „browser” și „local”. Modul „Browser” vă oferă acces complet la VPN și la lista de locații, în timp ce modul „local” păstrează intacte caracteristicile extensiei browserului în timp ce vă permite să controlați VPN local.

Viteză

Testarea vitezei pentru VPN Windscribe a fost peste tot. Deși am reușit să obținem viteze decente aproape de casă, Windscribe nu va face cel mai rapid ghid VPN. Saltând peste iaz din locația noastră de testare din St. Louis, Windscribe a scăzut aproape 90 la sută din viteza noastră de descărcare neprotejată, care este abisală.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (St. Louis)886.7120.53
Cea mai bună locație (Canada)3031.9315.07
Windflix S.U.A..3673.5418.85
Olanda11320.418.5
Regatul Unit1158,7311.25
Windflix Japonia1787,6114.31

Am folosit OpenVPN și UDP pentru testele noastre de viteză, chiar dacă Windscribe implicit în IKEv2. În plus, am amestecat serverele plătite și gratuite pentru a vedea dacă există vreun model. Deși acest lucru părea să fie cel mai devreme la testare – serverul Windflix din SUA a aruncat serverul canadian în afara apei – se pare că, în momentul în care am înfășurat această distanță este cel mai mare factor. 

Canada și SUA au fost bine, deși era ciudat că Windscribe ne-a recomandat un centru de date canadian. Olanda, Marea Britanie și Japonia au rămas în urmă, însă au scăzut rata de descărcare cu aproximativ 70 până la 90 la sută. Viteza de încărcare a fost menținută intactă, din fericire, dar ratele de descărcare sunt cele mai importante. 

Totuși, în mod surprinzător, latența a fost rezistentă pe parcursul testării. Japonia a ajuns aproape de 200 de metri, dar chiar și asta este rezonabil. Windscribe, cu timpul de ping constant, se află printre cele mai bune VPN-uri pentru jocuri. 

În alte scopuri, este mai bine să mergeți cu o VPN mai rapidă sau să folosiți IKEv2 ca protocol, care funcționează mult mai bine decât OpenVPN cu UDP. Văzând ca alte VPN-uri pot oferi viteză solidă în timp ce utilizează OpenVPN, totuși, Windscribe este în continuare doborât câteva cârlige în această secțiune.

Securitate

Când vine vorba de securitatea VPN, VPN Windscribe respectă practicile stabilite, deși va trebui să schimbați anumite setări pentru a ajunge acolo. În afara casetei, Windscribe setează modul de conectare pe „automat”, care, în cazul nostru, a selectat IKEv2 ca protocol corect. Văzând cum testam pe un desktop Windows 10, preferăm să folosim OpenVPN. 

În echitate, Windscribe nu este singura VPN implicită pentru un protocol sau o cifrare ciudată. Accesul la internet privat, de exemplu, se lansează cu AES-128 în loc de AES-256 obișnuit (citiți recenzia noastră de acces la internet privat). Cu toate acestea, precum PIA, este ușor să schimbați setările de securitate cu Windscribe. 

IKEv2 este valoarea implicită și, dacă utilizați un dispozitiv mobil, vă recomandăm să rămâneți cu acesta, deoarece conexiunea dvs. va rămâne intactă pe măsură ce schimbați rețele. Pe desktop, OpenVPN este probabil o opțiune mai bună, iar Windscribe vă permite să alegeți între UDP și TCP ca protocol de transport.. 

Există, de asemenea, două opțiuni OpenVPN încapsulate: Stealth și Wstunnel. Aceste protocoale înfășoară o conexiune OpenVPN, ceea ce o face să apară ca o conexiune de internet normală, ceea ce este util pentru ocolirea cenzurii. Sunt și opțiuni comune printre cele mai bune VPN-uri pentru China.

Torrenting pentru parbriz

Cu opțiunile stealth și criptarea AES-256 – citiți descrierea noastră de criptare pentru a afla despre asta – Windscribe este potrivit pentru torrenting. Acestea fiind spuse, nu puteți utiliza doar nicio locație pentru torrenting. Unele locații, cum ar fi Africa de Sud, Rusia și India, au o pictogramă P2P cu o rază de acțiune, ceea ce indică faptul că nu poți torenta în acele locații. 

Deși utilizarea aplicației standard pentru desktop ar trebui să fie suficientă pentru a vă proteja torrentingul, Windscribe are de asemenea disponibil un ghid de configurare uTorrent. Rețineți, însă, că, deși puteți utiliza clientul desktop și nu puteți configura un proxy în uTorrent, este o idee proastă să folosiți un proxy în uTorrent fără clientul desktop (citiți ghidul nostru VPN vs. proxy vs. Tor pentru mai multe despre asta ).

Am testat scurgerile DNS, precum și scurgerile IP și WebRTC, pentru a ne asigura că torentul – și toate celelalte activități online, în acest sens – au fost sigure. Windscribe a ieșit curat, chiar și după testarea mai multor locații. Protecția sa împotriva scurgerilor funcționează bine.

intimitate

Windscribe înțelege în mod clar de ce cumpărați un VPN, spunând în partea de sus a politicii sale de confidențialitate că își dă seama că trebuie să „parcurgă o linie subțire” în ceea ce privește ce poate colecta. Unele date sunt colectate, dar nimic care vă poate fi legat. 

Când vă înscrieți, va trebui să furnizați un nume de utilizator și o parolă, dar nu o adresă de e-mail. Puteți adăuga o adresă de e-mail în contul dvs. pentru recuperarea parolei, dar atât timp cât utilizați unul dintre cei mai buni manageri de parole, aceasta nu ar trebui să fie o problemă. Dacă plătiți, va trebui să introduceți câteva informații de facturare, dar acestea sunt procesate de o terță parte. 

Când este conectat efectiv, Windscribe colectează cantitatea totală de date transferate într-o perioadă de 30 de zile, precum și momentul de marcare pentru momentul în care ați fost conectat ultima dată. Ședințele anterioare, IP-ul original și site-urile pe care le-ați vizitat nu sunt stocate. 

În timpul sesiunii dvs., Windscribe stochează timpul de conectare, cantitatea de date transferate și numele dvs. de utilizator, dar numai în memoria serverului. 

Acest lucru înseamnă că atunci când vă deconectați, datele respective sunt imediat aruncate, fără a vă urmări nimic. Deoarece nu trebuie să furnizați e-mailul dvs., numele de utilizator al contului nu vă poate fi obligatoriu legat.  

Pentru a demonstra în continuare acest punct, Windscribe oferă un raport de transparență care este actualizat lunar pentru a arăta numărul de solicitări DMCA și de aplicare a legii, precum și numărul pe care l-a respectat. În momentul scrierii, Windscribe a primit zeci de mii de cereri DMCA și o mână de cereri de aplicare a legii și a colaborat cu niciuna.

Streaming performanță

Folosind serverele gratuite ale Windscribe, am fost întâmpinați cu blocaje rutiere de la Netflix și Hulu, ceea ce ar trebui să ne surprindă, având în vedere că Windscribe a plătit serverele Windflix făcute special pentru streaming (mai mult într-un minut). Chiar și așa, am testat-o ​​mai întâi cu serverele gratuite pentru a confirma că nu vor funcționa. Dacă doriți să transmiteți fluxul gratuit, Windscribe nu este VPN pentru dvs.. 

Cu toate acestea, puteți totuși să faceți fluxuri ieftine, cu opțiunea de date nelimitate și mai multe servere „pro”. Chiar și pe serverele gratuite, am putut accesa BBC iPlayer și Amazon Prime Video, ceea ce este impresionant (citiți cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer și cel mai bun VPN pentru ghiduri video Amazon Prime). Cu toate acestea, pentru Netflix și Hulu, serverele Windflix sunt necesare. 

Windscribe, Netflix: Windflix

Am trecut pe serverele Windflix, care sunt disponibile în SUA, Marea Britanie și Japonia. Destul de sigur, odată ce am trecut pe serverul Windflix din SUA, am putut utiliza Netflix și Hulu fără probleme. Dacă sunteți interesat doar de streaming, puteți obține un server Windflix și date nelimitate pentru doar 2 USD pe lună. 

Din această cauză, Windscribe a câștigat un loc pe cel mai bun VPN al nostru pentru Netflix și cel mai bun VPN pentru ghidurile Hulu. Windscribe funcționează perfect în condițiile în care utilizați serverele Windflix și văzând cum sunt incluse în planul „pro”, această secțiune este un slam dunk.

Locații server

Windscribe are locații în 59 de țări, cu multiple puncte de prezență în fiecare dintre aceste țări (rezolvă aproximativ 110 orașe). Deși lista poate părea nepresionantă comparativ cu un serviciu precum HideMyAss (citiți recenzia noastră HideMyAss), Windscribe nu utilizează servere virtuale, în timp ce HideMyAss face. 

Toate locațiile dispun de servere fizice reale, astfel încât, atunci când vă conectați la Letonia, spuneți, primiți o adresă IP pentru un server din acea locație. 

Răspândirea este solidă, cu Windscribe care acoperă zonele din Orientul Mijlociu și Asia, unde de obicei VPN-urile nu merg. De exemplu, există servere în Thailanda, Turcia, Vietnam, Hong Kong și Singapore. Deși unele dintre locațiile mai exotice văzute cu un serviciu precum HideMyAss nu se regăsesc în listă, de obicei nu sunt necesare.

Serviciu clienți

Windscribe prezintă mai multe opțiuni de asistență, inclusiv o bază de cunoștințe minuțioasă, asistență tehnică prin chat live și e-mail și chiar un subreddit, care, la momentul scrierii, are peste 10.000 de membri. Subdistribuția, deși are un antet doge meme, este utilă, majoritatea thread-urilor primind un răspuns în câteva ore.. 

Aceasta este cea mai directă modalitate de a obține asistență, întrucât e-mailul durează un timp – deși nu este prea grozav de mult – iar chat-ul live nu este tocmai live. În jurul site-ului, puteți face clic pe micul cerc verde din colțul din dreapta-jos pentru a lansa o discuție cu Garry, reprezentantul de asistență AI condus de Windscribe.

windscribe-review-live-chat-

Garry face treaba pentru întrebări de bază – puteți vedea o astfel de întrebare mai sus – dar orice ceva mai complex are nevoie de un om. De exemplu, am întrebat „Androids visează la oile electrice?” iar Garry ne-a determinat să vorbim cu un om. Din fericire, puteți face acest lucru prin aceeași fereastră de chat live, dar este necesar să treceți mai întâi prin Garry. 

Totuși, nu trebuie să contactați nimeni. Baza de cunoștințe a Windscribe este completată cu ghiduri de configurare, întrebări frecvente și articole de depanare. Ghidurile de configurare sunt utile în special, de exemplu, detalierea modului de instalare a Windscribe pe routerele Asus. Chiar și instalațiile de bază sunt acoperite în detaliu, ceea ce este plăcut de văzut.

windscribe-review-knowledgebase

Dacă aveți probleme, ghidul de depanare este primul loc pe care ar trebui să îl căutați. Windscribe acoperă subiecte de bază, cum ar fi uitarea parolei tale, dar și altele complexe, precum API-ul Windscribe fiind blocat în rețeaua ta. Între ghidurile de configurare și articolele de soluționare a problemelor, rar, dacă vreodată, trebuie să căutați asistență directă.

Verdictul

În ceea ce privește VPN-urile gratuite, Windscribe este recomandarea noastră. Versiunea plătită este impresionantă, având în vedere că vă puteți construi propriul plan în timp ce accesați lista lungă de funcții. 

Acestea fiind spuse, mai primiți tot ce plătiți, mai ales când vine vorba de viteză. Windscribe nu este lent atunci când stai aproape de casă, dar atunci când călătorești departe, cel mai bine este să mergi cu o altă opțiune. 

Puteți găsi aceste opțiuni în cel mai bun VPN pentru ghidul călătorilor. În caz contrar, Windscribe este impresionant, cu interfața sa fără sens, prețuri flexibile și o listă extinsă de funcții. Acesta este motivul pentru care îl evaluăm foarte mult în recenziile VPN. 

Aveți de gând să descărcați Windscribe? Ce te-a vândut pe el? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Întrebări frecvente pentru Windscribe

  • Ce este Windscribe?

    Windscribe este o rețea privată virtuală populară pentru planul său gratuit care oferă 10 GB de date și o rețea de server limitată. De asemenea, este disponibil un plan „pro”, care este livrat cu lățime de bandă nelimitată și lista completă de servere, inclusiv locațiile de streaming speciale Windflix.

  • Cum funcționează Windscribe?

    Windscribe, ca orice VPN, funcționează prin criptarea conexiunii de internet înainte de a o trimite pe web deschis. Procedând astfel, vă protejați adresa IP și toate celelalte informații personale de pe site-urile web și serviciile online.

  • Cât de sigur este Windscribe?

    Pe baza testării noastre, Windscribe este sigur de utilizat. A trecut testele noastre pentru scurgeri DNS, WebRTC și IP și menține o politică fără jurnaluri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map