Revizuire rapidă – actualizată în 2020

Revizuire rapidă

Speedify este un VPN din SUA care oferă un plan gratuit bun, deși echipa Cloudwards.net consideră că există opțiuni mai bine plătite. Cu toate acestea, datorită ușurinței sale mari de utilizare, este posibil ca unele persoane să o aprecieze foarte mult, deoarece puteți citi și vedea în recenzia noastră completă Speedify.


best-VPN-comentarii

Speedify este un serviciu de rețea virtuală americană cu sediul în Philadelphia, PA. A fost dezvoltat de Connectify, care este specializat în software de rețea. Compania își propune viteza, calitatea conexiunii și securitatea ridicată. Punem VPN-ul prin pasul său pentru ca tu să vezi câtă viteză reală există în spatele Speedify.

În această revizuire Speedify, vom împărtăși rezultatele noastre după ce am petrecut timp liber cu software-ul. Vom discuta funcții, prețuri, ușurință în utilizare, dispozitive acceptate, locații server, viteză, securitate și asistență înainte de a da verdictul nostru.

Speedify este impresionant în unele zone, dar cu greu peste medie în altele. Ne plac cel mai mult caracteristicile, interfața și capacitatea de utilizare generală, dar totuși considerăm că rămâne în urma celor mai buni furnizori VPN. Cu toate acestea, planul său gratuit este destul de bun, punându-l la egalitate cu cei mai buni furnizori VPN gratuite.

Alternative pentru Speedify

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Nu există nicio diferență de funcționalitate între versiunile gratuite și nelimitate ale Speedify. În ceea ce privește evitarea geoblocurilor, Speedify ne-a convins. Atât Hulu cât și Netflix au funcționat bine, chiar dacă serviciul spune pe site-ul său web că nu poate garanta accesul la acesta din urmă.

Acestea fiind spuse, a face față cu eroarea de proxy Netflix este un joc de pisici și mouse, așa că poate doriți să consultați cel mai bun VPN pentru Netflix dacă doriți un acces constant.

Speedify vine, de asemenea, cu un killswitch. Dacă o porniți, Speedify vă va întrerupe conexiunea la internet atât timp cât serviciul VPN este deconectat, asigurându-vă că datele dvs. de identificare personală nu vor fi expuse.

Funcționalitatea de legare a canalului este unică pentru Speedify și destul de impresionantă. Vă oferă posibilitatea de a îmbina mai multe conexiuni la internet pentru o mai mare viteză, ceea ce este deosebit de avantajos pentru dispozitivele mobile. În acest fel, puteți beneficia la maxim de serviciul mobil și de WiFi.

Speedify-Caracteristici-canal-lipire

În mod similar legăturii de canal, modul redundant al Speedify folosește două conexiuni la internet pentru a oferi un comportament de navigare mai bun și o conexiune mai stabilă. Funcția vă permite să rămâneți online chiar dacă conexiunea la o sursă de internet, precum WiFi, este întreruptă. Dacă se întâmplă asta, trece pur și simplu la celălalt, astfel încât să puteți continua să navigați.

Prețuri

Speedify oferă trei planuri diferite. Pe lângă versiunea gratuită, există și Speedify Unlimited și Speedify pentru echipe, ambele oferind o garanție de returnare de 30 de zile. Din păcate, serviciul nu oferă abonamente care au o durată mai mare de un an.

Versiunea gratuită a serviciului include un dispozitiv cu 5 GB lățime de bandă pe lună. În comparație cu TunnelBear, planul gratuit este excelent, dar este încă jumătate din datele pe care Windscribe le oferă (citiți revizuirea noastră TunnelBear și revizuirea Windscribe). Speedify este disponibil pentru Windows, macOS, Android sau iOS.

Speedify Unlimited oferă o lățime de bandă nelimitată pe până la cinci dispozitive. Față de CyberGhost, rata lunară este ieftină (citiți recenzia noastră CyberGhost). La fel ca în cazul majorității furnizorilor, abonamentul anual este mult mai ieftin. Ai 12 luni pentru aproximativ șase.

Versiunea plătită nu adaugă funcții, ci doar crește lățimea de bandă permisă și numărul de conexiuni simultane.

De asemenea, puteți achiziționa un server dedicat, care este suplimentar de 120 USD pe lună sau 900 USD pe an. Serverele dedicate sunt disponibile pe planurile individuale și ale echipei, dar au un sens mai mare în configurația din urmă.

Planurile echipei sunt, în esență, planuri individuale cu caracteristici suplimentare de gestionare a utilizatorilor. Obțineți tablouri de bord ale echipei și puteți utiliza funcții de raportare și analitică extinse. Cu toate acestea, prețul pe utilizator nu se modifică în funcție de dimensiunea echipei. Fie că aveți 15 sau 50 de persoane în echipa dvs., veți plăti aceeași rată.

Sistemul de prețuri al Speedfy este util în special dacă adăugați un server dedicat abonamentului dvs. lunar. Cu cât sunt mai mulți oameni care folosesc serverul dedicat, cu atât vă costă în medie.

Speedify nu este ieftin, dar nici cel mai scump furnizor pe care l-am văzut. Este un model simplu care ar putea oferi mai multă valoare dacă ar oferi planuri cu termeni mai lungi. Dacă doriți un serviciu ieftin, aruncați o privire la Revizuirea noastră PIA.

Ușurință în utilizare

Instalarea Speedify este ușoară. Accesați site-ul Speedify și faceți clic pe „download”. Apoi, așteptați până când descărcarea fișierului este terminată și rulați-l. Este tot ce trebuie să faci. Nici nu trebuie să vă creați un cont.

Speedify-instalare-site-

După terminarea instalării, puteți porni VPN.

Speedify-Main-Screen

Există două meniuri pe care le puteți deschide aici: „setări” și „cont”. Pentru a accesa meniul „setări”, faceți clic pe pictograma roată.

Speedify-Main-Screen-Setări

Aceasta deschide setările, unde puteți alege între trei submeniuri: „servere”, „sesiune” și „confidențialitate”.

Speedify-Setări ecran

Sub „servere”, după cum vă spune deja numele, puteți alege între serverele la care doriți să vă conectați. Speedify ar putea îmbunătăți capacitatea de utilizare în acest domeniu. Nu ne-a fost clar imediat cum să comutați între diferite servere dintr-o țară. Cu excepția acestui mic defect, nu am avut probleme majore.

Speedify-Alegeți-Server-Locul de amplasare

În „sesiune”, veți găsi setări legate de pornirea și oprirea Speedify. Din nou, nu putem critica nimic. Cele mai importante setări sunt date, clasificate logic și etichetate clar.

Speedify-Setări-Session

Ultimul meniu este interesant. Aici puteți configura protecția killswitch, criptarea și scurgerea DNS.

Speedify-Setări-Confidențialitate

Meniul „cont” tratează setările contului. Pentru a ajunge la ea, faceți clic pe cealaltă pictogramă din ecranul principal de sub pictograma roată.

Speedify-Main-Screen-Cont

De acolo, puteți să vă actualizați contul, să vă autentificați sau să accesați pagina de socializare a Speedify.

Speedify-Cont

Link-urile „obțineți ajutor” din fiecare meniu sunt utile. Când faceți clic pe una dintre ele, veți fi redirecționat către secțiunea de întrebări frecvente din Speedify, unde puteți citi despre problema dvs. Chiar dacă este rar necesar datorită structurii clare de navigare a Speedify, funcția este plăcută.

În general, Speedify este ușor de utilizat. Categoriile sunt etichetate logic, iar interfața pare clară, concisă și structurată semnificativ. Butoanele și alte elemente sunt utilizate uniform și constant pe toată durata proiectării aplicației.

Abordarea „primului mobil” a lui Speedify funcționează destul de bine și se observă clar atunci când utilizați aplicația. Nu numai butoanele, pictogramele și fluxurile de ecran sugerează că Speedify a fost optimizat pentru dispozitivele mobile, dar proiectarea ecranului, navigarea și modul în care sunt prezentate informațiile fac, de asemenea..

Dispozitive acceptate

Speedify poate fi folosit pe desktop și mobil pe până la cinci dispozitive.

Clientul VPN rulează pe Windows 7 și versiuni superioare și pe macOS 10.10 și mai nou. Nu există niciun client pentru Linux. Când vine vorba de dispozitive mobile, Speedify este în prim-plan. Aplicația nativă rulează pe Android 5 și versiuni superioare și iOS 10 și versiuni ulterioare. Dacă utilizați Windows Phone sau Blackberry, probabil că trebuie să căutați un alt furnizor.

Planul gratuit al Speedify include un singur dispozitiv per utilizator. Deoarece nu trebuie să creezi un cont pentru a utiliza Speedify, teoretic îl poți instala pe mai multe dispozitive. Dezavantajul este că nu puteți sincroniza setările și informațiile pe mai multe dispozitive.

Locații server

Speedify are peste 170 de servere în 50 de locații diferite. Acest lucru nu este foarte mare în comparație cu furnizori precum NordVPN sau ExpressVPN, fiecare având mii (citiți recenzia noastră NordVPN și recenzia ExpressVPN).

Speedify-server-Locații

Serviciul este cel mai concentrat în Europa, cu 25 de locații. Statele baltice, cum ar fi Estonia, Letonia și Lituania, nu merg, la fel ca Portugalia, Cehia, Slovacia și Ungaria.

În America de Nord, Speedify oferă 15 locații diferite, dintre care 13 sunt în S.U.A. Celelalte două sunt în Canada, ceea ce înseamnă că nu există niciuna în Mexic.

Este și mai subțire în Asia, care are șase locații. Oceania are trei, Africa are două și America de Sud una în Sao Paulo, Brazilia.

Speedify este bine reprezentat în Europa și America de Nord, dar alte continente sunt slab acoperite.

Viteză

După cum sugerează numele „Speedify”, furnizorul își promovează viteza ca punct de vânzare cheie. Am făcut o verificare a vitezei și am ajuns la următoarele rezultate:

Țară: Ping (ms): Descărcare (Mbps): Încărcare (Mbps):
Germania (neprotejat)3321.863,53
Milano, Italia889,893,07
Bangalore, India3893,481,54
Auckland, Noua Zeelandă6632.210,87
NYC, SUA26313.312,71
Montreal, Canada2714,962,59

Pe baza testării noastre, Speedify nu este cel mai rapid VPN de pe piață. Latența s-a deteriorat considerabil, motiv pentru care nu am recomanda acest serviciu pentru jocuri (citiți cel mai bun VPN pentru jocuri).

Cel mai interesant lucru despre vitezele de descărcare este că serverul din Statele Unite este mai rapid decât cel din Italia. Am testat alte servere din Europa, cum ar fi cel din Paris, cu rezultate similare.

Pentru a ajunge în partea de jos a acestuia, am testat și un server în Canada. Am vrut să aflăm dacă toate serverele din America de Nord sunt mai rapide decât cele din Europa. După cum puteți vedea din rezultatele de mai sus, este probabil ca Speedify să fie optimizat de centrele de date din SUA.

Viteza de încărcare încetinește și ea. În acest moment, trebuie să complimentăm stabilitatea serverelor europene. În majoritatea țărilor din Europa, nu există aproape nicio schimbare a vitezei de încărcare atunci când utilizați Speedify.

În ceea ce privește streamingul, Speedify poate îngreuna lucrurile (citiți cel mai bun VPN pentru streaming). Cu un tunel VPN către celălalt capăt al lumii, viteza de descărcare este redusă cu aproape 90%. Cât timp călătoriți în Europa și America de Nord, streamingul nu ar trebui să fie o problemă.

Speedify este un VPN cu care puteți transmite filme online, deoarece rata de descărcare este, în majoritatea cazurilor, decentă. Pe de altă parte, ping-ul este rău, așa că nu l-am recomanda pentru jocuri.

Securitate & intimitate

Speedify folosește diferite metode de criptare decât alți furnizori. De regulă, AES, un standard de facto în criptografie, este cifrul folosit pe un canal TLS / SSL. Dacă hardware-ul nu este compatibil cu AES, ceea ce este adesea cazul smartphone-urilor mai vechi, ChaCha este utilizat.

Aceasta este metoda de criptare folosită de Google, printre altele, și este un standard comun de securitate în lumea tehnologiei. Atât AES, cât și ChaCha sunt considerate sigure, dar ChaCha este mult mai rapid decât AES.

Pentru securitatea protocolului, Speedify se bazează pe DTLS, un alt standard de criptare. DTLS este practic TLS peste UDP. Dacă asta a fost grecesc pentru dumneavoastră, consultați ghidul nostru de securitate VPN.

Nu puteți seta sau modifica protocolul de securitate pe care doriți să îl folosească Speedify. Singurul lucru pe care îl puteți schimba este protocolul de transport, adică dacă doriți să utilizați UDP sau TCP. Acestea fiind spuse, protocolul de transport nu ajută la îmbunătățirea securității.

Protocolul de transport definește doar secvența pachetelor de date, modul în care ar trebui să arate și cum trebuie transportate pentru a fi asamblate într-o cerere (sau răspuns) în următorul strat de protocol..

Straturile de deasupra stratului de transport au o influență mai mare asupra securității sistemului decât el. Utilizarea TCP nu face ca aplicația să fie mai sigură, dar vă poate ajuta să treceți prin inspecția profundă a pachetelor.

Am supus Speedify la un test de scurgere IP și am obținut rezultate bune. Nu numai că site-ul nu a reușit să detecteze că folosim un VPN, dar și adresa noastră IP reală a fost ascunsă. De asemenea, serviciul a trecut testele de scurgere WebRTC și scurgeri DNS fără probleme.

Confidențialitatea este neplăcută. Deși Speedify pretinde să nu stocheze date pe serverele sale (site-uri web vizitate, adrese IP etc.), următoarele informații sunt păstrate pe serverele sale:

  • Ora și locația de rețea din care a fost realizată o conexiune inițială Speedify
  • Cantitatea de date transferate
  • Locație aproximativă
  • Durata conexiunii Speedify

Cea mai mare parte a acesteia este nutreț standard pentru o VPN, dar locația aproximativă se referă. Speedify susține că datele sunt utilizate doar pentru soluționarea problemelor și pentru a oferi asistență mai bună, dar credem în continuare că locația aproximativă este o zonă gri.

Serviciu clienți

Baza de cunoștințe a Speedify este simplă. Secțiunea FAQ este împărțită în două secțiuni mari: desktop și mobil.

Speedify-Service-pagină de destinație

Structura este clară în spațiile desktop și mobile. Întrebările sunt clasificate într-un mod semnificativ și am putut găsi imediat ceea ce căutam.

Speedify-Service-Întrebări frecvente

Serviciul oferă asistență prin e-mail excelentă. Puteți trimite un formular de contact pe site-ul web sau puteți contacta asistența direct prin e-mail. Când am ajuns, Speedify a revenit rapid și a răspuns la întrebarea noastră.

Timpul de răspuns a fost mai mic de o oră și am fost mulțumiți de calitatea răspunsului. A fost o întrebare simplă, în ceea ce privește Bitcoin, care ar fi putut fi răspuns cu ușurință în baza de cunoștințe.

Răspunsul prompt și prietenos al Speedify la acesta este un semn bun.

Verdictul

Speedify este un VPN mediu care se remarcă din concurență datorită legăturii sale de canal și a abordării primelor mobile. Cu toate acestea, viteza sa este mai multă comercializare decât realitatea.

Cu toate acestea, are o listă frumoasă de caracteristici, o interfață excelentă și o etichetă de preț decent, de pornit. Dacă sunteți în căutarea a ceva care are mai multe opțiuni în materie de securitate, totuși, cel mai bine este să citiți celelalte recenzii ale VPN.

Ai mai folosit Speedify? Cum ți-a plăcut? Spuneți-ne în comentarii și mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me