Revizuire OverPlay – actualizată în 2020

Recenzie OverPlay

OverPlay face câteva lucruri corect și multe dintre ele greșesc. În timp ce un tip de client foarte specific s-ar putea bucura de utilizarea acestuia, ezităm să îl recomandăm publicului larg. Citiți de ce în recenzia noastră de OverPlay completă.


best-VPN-comentarii

Mulți oameni sunt în căutarea unei rețele private virtuale ușor de utilizat, care este gata să iasă din cutie. În multe feluri, OverPlay se apropie de a oferi o experiență utilizatorului de genul acesta. Cu toate acestea, este maritat de unele dezavantaje debilitante.

OverPlay este afectat de slăbiciunile sale și abia susținut de atuurile sale. Cu toată sinceritatea, lucrul cu ea pentru a scrie această recenzie OverPlay a devenit rapid o corvoadă.

Desigur, fiecare companie are puncte forte și puncte slabe. Dacă sunteți în căutarea simplității și a unui serviciu atent pentru clienți, ar putea merita să vă uitați la OverPlay. Cu toate acestea, înainte de a lua această decizie, să investigăm ce face OverPlay corect și ce îl împiedică să fie unul dintre cei mai buni furnizori VPN.

Alternative pentru OverPlay

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Când vine vorba de caracteristici, OverPlay este cu oase goale. Pare să se concentreze pe câteva lucruri pe care le vede drept cheie, în timp ce îi lasă pe alții pe marginea drumului.

Site-ul OverPlay pune mult accent pe serviciul său SmartDNS. Poate seta automat serverul DNS al dispozitivului dvs. pe unul care este garantat să aibă informațiile de care aveți nevoie pentru a vă conecta la o varietate mai largă de site-uri web și este vândut ca un serviciu autonom.

Este ușor de făcut manual și multe persoane din țările cu servere DNS restrictive (* tuse * China * tuse *) au rezolvat deja această problemă.

În ceea ce privește VPN, oferă opțiuni de criptare și protocol limitat. Cele pe care le oferă este de vârf, în care vom intra mai detaliat mai târziu, dar multora le place să aibă opțiuni.

Overplay-OS

Există un killswitch, care este bun pentru securitate suplimentară, dar nu există nici o modalitate de configurare pentru a rula la pornire. Nu există suport de tunel divizat și nu funcționează cu toate serviciile de streaming. Consultați cel mai bun VPN pentru streaming pentru mai multe opțiuni.

Se pare că OverPlay a introdus o mulțime de caracteristici și a ignorat orice altceva de dragul de a fi accesibil celor care nu le pasă de clopote și fluiere. Dacă această abordare vă atrage atenția, consultați analiza noastră NordVPN. Este ușor de utilizat, dar oferă totuși mai multă flexibilitate, printre alte avantaje, decât OverPlay.

Prezentare generală a caracteristicilor OverPlay

Logo OverPlaywww.overplay.net

Începe de la 416 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
3

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare

Suma serverului la nivel mondial
650+

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
128-AES, 256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live

Asistență prin e-mail
ore de birou

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

După cum am menționat, Overplay oferă serviciul său de comutare DNS ca produs autonom pentru aproximativ 5 dolari pe lună, sau puțin mai puțin atunci când vă înscrieți pentru un an. Nu v-am îndemna să mergeți pentru asta, deoarece este ușor să o faceți singur.

Pentru ceea ce oferă, prețurile OverPlay nu sunt competitive. Dacă sunteți în căutarea a ceva ieftin de la lună la lună, ceva de genul Accesul la internet privat este un pariu mai bun. PIA oferă serviciul său VPN, cu date nelimitate și până la cinci conexiuni, pentru doar 6,95 USD pe lună. Pentru mai multe informații despre PIA, consultați recenzia noastră PIA.

Toate planurile oferite de OverPlay au maximum trei conexiuni și nu restricționează lățimea de bandă. Planul anual este ușor actualizat, dar nu este suficient pentru a-l face competitiv. Dacă intenționați să vă înscrieți un an la rând, vă recomandăm să citiți recenzia noastră ExpressVPN. Costă la fel ca OverPlay, dar oferă funcții superioare.

Dacă sunteți interesat să vă înscrieți pentru perioade mai lungi, unii furnizori, precum NordVPN, oferă contracte mai lungi cu tarife mai bune. NordVPN are date nelimitate și până la șase conexiuni pentru doar 107,55 dolari timp de trei ani.

Ultimul lucru pe care dorim să-l atingem este că acesta nu este VPN pentru dvs. dacă doriți să plătiți în bitcoin. OverPlay nu acceptă criptocurrency, doar cărți de credit și PayPal.

Ușurință în utilizare

Ușor de utilizat este o pungă mixtă cu OverPlay. La instalarea și pornirea clientului, am constatat că acesta nu va accepta acreditările noastre de conectare. Cu câteva momente înainte, folosisem aceleași informații de conectare pentru a accesa site-ul pentru a descărca clientul, dar nu a fost nevoie.

Am încheiat rezolvarea problemei prin contactarea asistenței și prin resetarea parolei noastre, în care vom intra în detaliu mai curând, dar nu a fost un bun început pentru experiența utilizatorului.

Odată ce ne-am conectat la client, arăta bine, dacă erau oase goale. O pictogramă din mijlocul interfeței arată dacă sunteți conectat. Mai jos de asta, un meniu derulant vă permite să selectați între două niveluri de criptare sau nici o criptare.

Overplay-Screen

Pictograma centrală acționează, de asemenea, ca indicator vizual al nivelului de criptare pe care îl utilizați. Un scut reprezintă AES 256 biți, o blocare semnifică AES pe 128 biți și un fulger vă permite să știți că nu sunteți criptat.

Overplay-ScreenLock

Selectând „schimbarea locației” vă arată o listă de servere, locațiile acestora și alte informații vitale. Posibilitatea de a vedea timpul de încărcare și încărcarea serverului dintr-o privire este plăcută și vă ajută atunci când încercați să alegeți cea mai bună opțiune, care poate fi copleșitoare cu atât de multe opțiuni.

Overplay-Servere

Meniul de setări poate fi accesat făcând clic pe butonul rotativ din dreapta sus. După ce vei fi acolo, îți vei da seama cât de mare este OverPlay. Când compari funcția scăzută setată cu NordVPN sau ExpressVPN, aceasta nu se va stiva.

Overplay-Menu

Acest lucru ar putea fi văzut în două moduri. Pe de o parte, persoanele necunoscute cu VPN-urile ar putea vedea ceva mai bogat în funcții, precum greoaie. Un meniu plin de jargon tehnic ar putea fi prea descurajant și poate deveni rapid ceva pe care oamenii îl ignoră.

Acestea fiind spuse, mulți oameni caută ceva care să aibă opțiunile de a fi versatil, chiar dacă nu intenționează să îl folosească niciodată.

Filosofia aparentă a designului de OverPlay de a „menține minimul și restul restului” face clar ce grup dorește să atragă.

Viteză

Pentru a începe testarea performanței, am decis să facem ceva riguros. Am trecut peste selecția de servere și am ales Bruxelles-ul. Am efectuat acest test inițial cu setările implicite de criptare AES 256 biți și protocolul OpenVPN UDP. Bruxelles-ul este la numai 4.000 de mile distanță (6.400 de kilometri), dar a fost și până la o încărcare de 70 la sută în acel moment.

Cu cerințe atât de intense, OverPlay a căzut pe față. Timpul ping de 122 milisecunde pe care îl afișăm în tabelul nostru nu surprinde experiența de navigare. Totul a fost lent, până la punctul că unele teste de viteză s-au prăbușit și au refuzat să ruleze. Inutil să spun, OverPlay nu se va alătura celei mai bune VPN noastre pentru rangurile de jocuri în curând.

Lucrurile s-au comportat ciudat. Un test de viteză ne-a conectat la un server din Texas când trebuia să trecem printr-un server din Belgia. Testul a avut și ping și viteze fenomenale, de parcă ne-am conecta la acesta neprotejat.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Virginia, Statele Unite)1372.125,98
Bruxelles12214.54.2
Londra9566.804,83
New York City1967.525,52
Bruxelles (fără criptare)1418,234,47
Atlanta (AES-128)4666.985,49
Amsterdam9966,944.7

Acestea fiind spuse, testările ulterioare cu VPN conectat la Bruxelles au returnat rezultate similare celor anterioare: viteze lente și ping mare. Ciudățenia a continuat atunci când am deconectat VPN-ul, ne-am schimbat locația de conectare la Londra și ne-am reconectat.

A început să ne trimită prin servere în Belgia, iar viteza variază de la simple kilobiți pe secundă la 60 de megabiți pe secundă. Asta a fost în ciuda faptului că software-ul a fost configurat pentru a ne conecta la un server din Londra.

Niciun tabel nu poate transmite comportamentul bizar al VPN în timpul navigării și în timpul testării. După cum puteți vedea, am încercat să ne conectăm din nou la Bruxelles fără criptare pentru a vedea dacă asta era problema și s-a agravat.

Toate problemele pe care le-am văzut au fost asociate cu serverul din Belgia. Alte servere îndepărtate, precum Londra și Amsterdam, păreau bine. Serverele din apropiere au avut performanțe la fel de bine cum te aștepți.

Asta ne lasă să ne zgâriem și să ne întrebăm despre fiabilitatea serverelor OverPlay. Nu era clar ce nu era în regulă cu serverul din Belgia, dar a arătat o instabilitate majoră în rețeaua furnizorului, acesta fiind exclus de cea mai rapidă selecție VPN a noastră.

Securitate

Deși îi lipsește flerul și opțiunile unora dintre concurenții săi, opțiunile oferite de OverPlay sunt solide atunci când vine vorba de securitatea VPN. Există două opțiuni pentru protocol: OpenVPN UDP și OpenVPN TCP. Ambele sunt considerate sigure.

Acestea sunt opțiuni respectate, care se bucură de coduri open source, permițându-vă să alegeți minuțiunile și să verificați liniile de cod suspecte sau să le adaptați la nevoile dvs. Desigur, numai oamenii cu expertiză în acest sens ar trebui să încerce acest lucru, dar este frumos să avem.

UDP este de obicei preferat și, de obicei, va oferi viteze și performanțe mai bune. TCP este considerat mai fiabil și suferă de o pierdere mai mică de pachete decât UDP. De asemenea, este excelent pentru a lucra la firewall-uri, cum ar fi cel din China (citiți cel mai bun articol VPN pentru China).

De asemenea, vi se oferă o selecție de două porturi, dintre care unul este cel obișnuit 443, care întărește cazul pentru utilizarea OverPlay pentru a negocia firewall-urile neplăcute..

Vă permite, de asemenea, să selectați dintre două niveluri de criptare – AES 256 biți sau AES 128 biți – sau fără criptare. AES-ul de 256 biți este considerat aproape de rupt, făcându-l o opțiune excelentă pentru asigurarea securității.

OverPlay se mândrește cu un switch kitch și o mână de caracteristici de securitate foarte bune, precum protecția împotriva scurgerii DNS.

intimitate

OverPlay are în general o politică bună de confidențialitate, cu câteva puncte slabe. Utilizează informații minime pentru a vă configura contul, necesitând doar un e-mail și o metodă de plată.

Cel mai important aspect al confidențialității cu orice VPN este faptul că nu înregistrează informații cu privire la utilizarea VPN sau serviciul SmartDNS. OverPlay promite, de asemenea, în politica sa de confidențialitate să nu vândă niciodată informațiile tale.

Acestea fiind spuse, colectează informații pe site-ul său web. Politica sa de confidențialitate menționează în mod explicit lucruri banale, cum ar fi sistemul de operare, tipul browserului, cererile de pagini și timpul petrecut pe site-ul web. Totuși, ceea ce este suspect este clauza care spune că informațiile culese nu sunt „limitate” la aceste lucruri.

Dacă vă preocupă confidențialitatea, aceste cuvinte ar putea fi tulburătoare, deoarece fac site-ul web al OverPlay o posibilă sursă de colectare de informații. De asemenea, folosește cookie-uri pe site-ul pentru Google și Bing, dar pot fi dezactivate.

Streaming performanță

Streamingul a fost încă o pungă mixtă cu OverPlay. S-a comportat bine cu Netflix. Am dat clic pe un film și a început să clipească. Imaginea a fost de înaltă calitate și nu a existat o bâlbâială, care este la fel cu cel mai bun VPN pentru Netflix.

Amazon Prime Video și Hulu au avut performanțe similare. Nu am avut probleme atunci când ați conectat la un server din S.U.A..

Acestea fiind spuse, am avut probleme când ne-am conectat la servere străine. Nu am putut folosi BBC iPlayer chiar și atunci când ne-am conectat la un server din Londra. Site-ul a fost rapid și receptiv, dar imediat ce am dat clic pe ceva pentru vizionare, ne-a informat că este disponibil doar pentru cei din Marea Britanie. Dacă serviciul de streaming este o prioritate pentru dvs., consultați cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer.

Dacă performanța excelentă a platformelor de streaming din SUA a fost din cauza faptului că am fost în Statele Unite este dificil de știut. S-ar putea ca cineva dintr-o altă țară să se poată conecta la un server din SUA și să obțină performanțe slabe, dar testarea noastră a fost promițătoare.

Atâta timp cât încărcările serverului sunt moderate, ar trebui să fie posibil să obținem performanțe bune, deoarece chiar și serverele îndepărtate din testarea noastră de viteză au arătat rezultate promițătoare atunci când nu se află sub o încărcare intensă.

Locații server

OverPlay oferă peste 650 de servere care sunt dispersate în țările și zonele cheie. S-ar putea să sune mult, dar nu este. De exemplu, CyberGhost are peste 3.100 de servere și aproape același număr de servere ca totalul lui OverPlay doar în S.U.A. (citiți recenzia noastră CyberGhost).

Suprapunere - FullServer

Totuși, OverPlay are o acoperire bună, serverele răspândite în 50 de țări. Acesta include 12 orașe și 301 servere din S.U.A. În ciuda acestui fapt, serverele de acolo par să aibă întotdeauna o încărcare de 50 la sută sau mai mult. După cum am văzut, este posibil ca serverele și infrastructura OverPlay să nu fie cele mai bune atunci când sunt sub sarcini mari, astfel încât acestea ar putea vrăji vești proaste.

Există, de asemenea, 39 de servere în Marea Britanie în trei orașe, precum și o bună răspândire între alte țări europene.

Majoritatea serverelor din Africa, Europa, America de Sud și Asia par a fi sub o încărcătură ușoară, ceea ce le face alegeri bune pentru cei care caută anonimat în loc de acces la un serviciu specific țării. Singurele servere care sunt redate în mod regulat sunt în S.U.A. și Marea Britanie.

Serviciu clienți

Adesea, atunci când testăm serviciul unui furnizor VPN, aruncăm întrebări softball sau punem în scenă o problemă. În acest caz, am avut rara ocazie de a merge în sprijin cu o problemă legitimă. Impresionant, personalul a răspuns în câteva minute.

Certificările noastre de conectare lucrau pe site-ul OverPlay, dar nu în clientul său. Personalul de asistență a solicitat mai multe informații, inclusiv o captură de ecran a mesajului de eroare. Persoana cu care am contactat a inclus chiar și un link care arată cum să facem cu ușurință o captură de ecran, ceea ce a fost o atingere frumoasă și un strigăt îndepărtat din experiența noastră care face recenzia noastră VyprVPN.

Odată ce am răspuns cu eroarea specifică, personalul a resetat rapid parola și am fost în funcțiune. Deși nu are asistență în direct, o linie telefonică și un forum, asistența de e-mail este de top. Ar fi fost mai bine să nu avem problema în primul rând, dar aceasta este o altă poveste.

Din păcate, ghidurile cad. Mulți de pe site-ul ei se potrivesc pentru a vă spune să descărcați și să instalați aplicația și să o lăsați la asta. Ghidul de configurare pentru client nu are o singură instrucțiune sau captură de ecran cu privire la acesta. Tot ce face este să vă ghideze prin instalare.

Verdictul

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN care să facă totul, acesta nu este. Există tone de opțiuni pe piața VPN competitivă, așa cum puteți vedea în recenziile VPN.

OverPlay cu performanțele sale receptive și pare a fi adaptat la o anumită piață: persoanele care doresc să poată alege prima VPN și să o ruleze fără să-și facă griji.

Acestea fiind spuse, OverPlay rămâne în continuare lipsă de concurenți în aproape toate categoriile. Dacă vă întrebați de unde să plecați de aici, vă recomandăm să consultați programul nostru complet de VPN și revizuirea noastră ExpressVPN. Acesta este cel mai bun furnizor de acolo și vă sugerăm să vă cheltuiți banii câștigați cu acesta în loc de OverPlay.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me