Revizuire nelimitată VPN – actualizată în 2020

Revizuire nelimitată VPN

VPN Unlimited este un serviciu cu o securitate bună, dar care nu are caracteristici. Impresia noastră generală a fost una de potențial risipit, în special în departamentul de viteză. Cu toate acestea, planurile sale de viață sunt ispititoare. Citiți recenzia noastră completă VPN Unlimited pentru toate detaliile.


VPN-nelimitat-slider-1 # image-

VPN-nelimitat-slider-# 2 image-

VPN-nelimitat-slider-3 # image-

VPN-nelimitat-slider-4 # image-

Anterior

Următor →

VPN Unlimited este o rețea privată virtuală pe care am dorit să ne placă. Deținută de KeepSolid Inc, o companie cu sediul atât în ​​Statele Unite, cât și în Ucraina, face parte dintr-o listă diversă de produse. VPN are câteva caracteristici interesante, în special servere dedicate streamingului (deși nu este singur cu asta – citiți recenzia Windscribe pentru o altă VPN care face ceva similar).

Deși există câteva lucruri care să-ți placă, KeepSolid VPN Unlimited comite un număr uimitor de erori neforțate. De exemplu, poate ocoli geoblocarea și poate evita interzicerea VPN Netflix, dar viteza de descărcare internațională scade destul de brusc încât s-ar putea să nu poți face nimic odată ce ai ajuns acolo.

În această revizuire VPN Unlimited, vom încerca să ne ocupăm de numeroasele sale contradicții. Vom trece peste caracteristicile sale, prețurile, UI, securitatea, serviciul pentru clienți și alte puncte, înainte de a ajunge la o concluzie dacă merită banii tăi. Dacă sunteți în căutarea alternativelor, am creat și o listă cu cei mai buni furnizori VPN.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru VPN Unlimited

Caracteristici

VPN Unlimited face ceea ce trebuia. Câștigă câteva puncte pentru firewall, opțiuni de protocol și mână de idei bune care disting lista de servere a acestuia, dar mai este puțin prețios pentru a-l separa de câmpul VPN aglomerat. Dacă doriți un serviciu care oferă un set de caracteristici simplificate fără a sacrifica funcționalitatea, încercați în schimb recenzia noastră ExpressVPN.

Puteți descărca VPN Unlimited de pe site-ul său web. Este disponibil pe computere macOS, Windows și Linux, precum și pe dispozitive mobile iOS și Android. Puteți utiliza, de asemenea, ca extensie browser pe Chrome, Firefox sau Opera.

Cea mai importantă meserie a VPN Unlimited este să vă conecteze la diferite servere și vă oferă câteva moduri diferite de a face acest lucru. Puteți face ca aplicația să se conecteze automat la cel mai bun server disponibil sau să alegeți dintr-o listă permanentă de servere, inclusiv unele optimizate pentru partajarea de fișiere P2P și altele orientate către servicii de streaming specifice.

VPN-nelimitat-conectare

Multe VPN-uri au această listă într-o formă, dar lista VPN Unlimited se remarcă în câteva feluri. Aplicația vă spune încărcarea aproximativă a traficului curent pe care fiecare server le gestionează în prezent și vă oferă opțiunea de a rula un test ping pe întreaga listă simultan. De asemenea, vă puteți conecta automat la cel mai bun server de streaming sau torrenting.

Caracteristici avansate

În afara conexiunii în sine, VPN Unlimited vă permite să vă gestionați contul și să comutați între protocoale din aplicație. Include un firewall DNS care împiedică site-urile compromise să vă fure informațiile sau să descarce malware.

VPN-nelimitat-mi-cont

Puteți decide dacă VPN se lansează la pornirea dispozitivului, alegeți dacă trimiteți rapoarte de eroare la KeepSolid și puteți contacta asistența clienților din aplicație.

Este vorba despre asta. VPN Unlimited este unul dintre serviciile mai puțin caracteristice pe care le-am văzut recent. Avea un comutator de ucidere, dar această caracteristică pare să fi fost eliminată din cauza performanțelor slabe. Se pare că același lucru s-a întâmplat și în cazul tunelelor divizate (dacă acest lucru este un distribuitor pentru dvs., StrongVPN oferă gratuit o funcție excelentă de tunelare).

Extrasuri plătite

În una din filele VPN Unlimited, veți găsi un meniu cu funcții suplimentare pentru navigare premium. În America, Europa și Asia, puteți cumpăra propriul dvs. server privat pentru o medie de 25 USD pe lună sau un IP personal pentru 15 USD. Rețineți că serverele private au o limită de date cuprinsă între 1TB și 3TB.

Prezentare generală a funcțiilor nelimitate VPN

Logo nelimitat VPNwww.vpnunlimitedapp.com

Începe de la 278 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, Card de credit, Amazon Pay, Mint, WebMoney, Yandex.Money, Alipay, Portofel Qiwi

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
10

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit
7 zile

Perioada de rambursare
7 zile

Suma serverului la nivel mondial
400+ servere în 56 de țări

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser
Chrome, Firefox, Opera

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
IPSec, OpenVPN, L2TP, IKEv2, KeepSolid Wise, WireGuard

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus
Firewall DNS

A sustine

Chat live
24/7

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Nu există un plan gratuit pentru VPN Unlimited, dar puteți obține un proces gratuit timp de șapte zile. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să faceți clic pe un link; trebuie doar să descărcați aplicația și să începeți fără a introduce o metodă de plată. După șapte zile, vi se va cere să anulați sau să plătiți.

Prețurile pentru KeepSolid VPN Unlimited stau chiar în jurul valorii mediei industriei. Orice abonament vă oferă toate funcțiile disponibile, împreună cu lățimea de bandă nelimitată. Planul vine cu reduceri majore pentru achizițiile de un an și trei ani. Singura răsucire este aceea că fiecare lungime a planului are niveluri de preț separate pentru un număr diferit de dispozitive, așa cum este detaliat în tabelul de mai jos.

Acordul pe toată durata vieții este unul dintre avantajele cele mai bine primite de VPN Unlimited, dar dacă pornești de la pagina de prețuri de pe site-ul său web, s-ar putea să ratezi afacerea complet. 

Pentru a vedea afacerea pe viață pe browserul dvs., va trebui să vizitați pagina de prețuri într-o fereastră incognito – chiar dacă sunteți conectat în prezent la VPN Unlimited, ceea ce este bizar. Cu toate acestea, este clar vizibilă în aplicație însăși. Majoritatea altor VPN-uri își limitează ofertele pe viață la ferestrele ușor de dorit, astfel încât VPN Unlimited încă mai vine aici.

Suntem încântați să vedem o mare varietate de metode de plată acceptate de VPN Unlimited, care se află înaintea serviciului VPN mediu. Alături de cărțile de credit și PayPal, puteți utiliza portofelul bitcoin, Amazon Pay, Mint, WebMoney, Yandex.Money, Alipay sau Qiwi.

Pagina cu prețuri reale le enumeră pe toate ca „alte metode” nespecificate, ceea ce face dificil de spus exact câte modalități poți plăti. Această varietate de metode de plată este un alt mare punct de vânzare și nu suntem siguri de ce ascunde VPN Unlimited.

Ușurință în utilizare

Un serviciu VPN fără multe funcții nu este întotdeauna un lucru rău. Nu ne gândește că VPN Unlimited nu distrage atenția de la funcțiile sale principale cu ajutorul unor vrute inutile. Cu toate acestea, lipsa controlului combinat cu infiltrarea inevitabilă este copleșitoare. 

Pentru serviciile VPN, care sunt distractive de utilizat și de a menține la distanță minim de vânzări, consultați în schimb recenzia noastră TunnelBear sau revizuirea Hide.me.

Descărcarea VPN Unlimited a fost incredibil de rapidă. După confirmarea plății noastre pe site-ul web, am descărcat clientul și am creat un ID de utilizator. Deschiderea aplicației a solicitat descărcarea unui instrument de ajutor, dar acest lucru s-a întâmplat foarte rapid.

VPN-Nelimitat-descărcare

Principalul panou de control și lista de server VPN Unlimited sunt ușor de navigat. Puteți parcurge lista, căutați-o sau pur și simplu conectați-vă la serverul optim. Lista afișează volumul de lucru al fiecărui server, care va fi galben dacă este peste 50 la sută și roșu dacă este peste 80 la sută.

VPN-nelimitat-server-list

Fiecare server poate fi favorizat cu un singur clic. Serverele specifice streamingului includ un alt buton, care vă duce direct la pagina principală a acelui serviciu de streaming. Teoretic te poți conecta la serverul Disney +, apoi sări pe site-ul Disney + și să începi să urmărești Moana la doar 30 de secunde de la deschiderea panoului VPN Unlimited (vezi articolul nostru despre cum poți urmări Disney + pentru a afla mai multe).

Există câteva dezavantaje la interfața de utilizator principală, de aceea că harta nu face nimic. Ne așteptam să fie o altă modalitate de a alege un server, dar este doar o șansă ca VPN să se laude cu câte servere are. De asemenea, dorim ca spațiul de banner din partea de sus a ferestrei să nu fie dedicat creșterii.

Preferințe

Toate celelalte se află în fereastra preferințelor din partea dreaptă sus a panoului de control principal. Primul meniu, „contul meu”, vă permite să vă controlați contul fără a deschide o fereastră a browserului. Puteți să vă autentificați și să vă deconectați, să schimbați parola și să decideți dacă aplicația VPN va cere o parolă atunci când se deschide.

Puteți face și achiziții. Timp suplimentar poate fi adăugat la abonamentul dvs. nelimitat VPN din aplicație; pentru a cumpăra celelalte produse KeepSolid pe care le anunță această pagină, va trebui să accesați browserul dvs. Unele dintre ele – cum ar fi Browser privat, SmartDNS și KeepSolid Sign – au sens, dar obiectivul și organizatorii de sarcini nu se potrivesc deloc cu tema de securitate..

VPN-nelimitate-settings-tab

În fila „Setări”, puteți modifica protocolul manual sau puteți să îl selectați pe VPN Unlimited cel mai potrivit pentru situația dvs. actuală. De asemenea, puteți activa sau dezactiva firewall-ul DNS, alege dacă trimiteți rapoarte de eroare, setați VPN-ul să se lanseze la pornirea sistemului sau să dezinstaleze VPN Unlimited.

Fila „informații” vă permite să trimiteți feedback la KeepSolid, dar vă deschide aplicația de e-mail pentru a face acest lucru, ceea ce poate fi enervant dacă utilizați e-mailul browserului. Această filă vă arată, de asemenea, ce versiune de VPN Unlimited utilizați și vă permite să verificați actualizările.

Fila „asistență” vă oferă posibilitatea de a comuta dacă doriți ca VPN să ceară feedback despre conexiunea dvs.; este minunat să poți trimite informațiile respective, dar nu vrei să te ocupi întotdeauna de acestea. De aici, puteți trimite un bilet de asistență în cadrul aplicației sau accesați întrebările frecvente din browserul dvs. implicit.

Viteză

Am testat VPN Unlimited conectându-ne la o serie de servere din ce în ce mai îndepărtate și folosind speedtest.net pentru a verifica viteza de descărcare și încărcare și ping pentru fiecare. Rezultatele noastre nu au fost grozave. Aceste teste au fost efectuate de la un IP în Statele Unite.

Locația serverului: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Statele Unite (neprotejat)2514.012.23
Statele Unite (protejat)2812.402,24
Canada1735.112.20
Mexic1614.332.19
Chile3680,270,35
Cipru4242,382,25
Coreea de Sud3000,431,27

Rezultatele noastre pentru pretutindeni în afara Statelor Unite au fost atât de proaste, încât am presupus că problema trebuie să fie pe final. Obținerea a câteva opinii secundare a dezvăluit rezultate mixte, unii recenzori obținând viteze bune, iar alții obținând aceleași încetiniri pe care le-am observat.

Testul intern de ping a arătat viteze mai bune decât am obținut, cu o latență VPN Unlimited în creștere cu o gamă de aproximativ 80 până la 400 la sută, ceea ce de fapt nu este groaznic în comparație cu întregul câmp VPN. De asemenea, este important să reținem că vitezele din Statele Unite au fost excepționale, cu una dintre cele mai mici reduceri la viteza de descărcare pe care am văzut-o vreodată.

De asemenea, am testat câteva dintre serverele P2P. După cum puteți vedea în tabel, acestea ne-au dat aproape aceleași rezultate ca serverele generale, cu viteze decente-mari în SUA și performanțe scăzute oriunde altundeva.

Server P2P: descărcare (Mbps) de încărcare (Mbps) (Mbps)
Statele Unite (neprotejat)2514.012.23
Statele Unite (P2P)549.792.22
Canada1605,452.11
Franţa3430,340,14
România4172.062.23

În cele din urmă, am testat unele dintre serverele specifice streaming-ului KeepSolid VPN Unlimited. Acestea au fost cele care au nevoie cel mai mult de viteze rapide de descărcare și, din fericire, au furnizat. Netflix recomandă minim 5 Mbps pentru streaming și toate aceste lovituri care se limitează în afara apei.

Streaming Server: descărcare (Mbps) Ping (Mbps) (Mbps)
Statele Unite (neprotejat)2514.012.23
Netflix6311.342.14
Hulu569.662,00
Disney+6110.162,08

Am avut grijă să marcăm VPN Unlimited pentru viteză, deoarece există atât de mulți factori externi care pot influența conexiunile. Vom spune doar tentativ că este o VPN excelentă pentru spargerea serverelor din țara dvs., dar o alegere slabă pentru munca internațională.

Dacă viteza este cea mai mare prioritate, vă recomandăm să alegeți din lista noastră cu cele mai rapide VPN-uri pentru a fi în siguranță.

Securitate

KeepSolid VPN Unlimited securizează datele utilizatorilor cu criptarea AES-256, pe care insistă să o numească „grad militar”. Site-ul web are dreptate că această criptare este folosită de guvernul Statelor Unite pentru a proteja secretele de stat, dar este folosită de aproape toți ceilalți în acest moment. AES-256 este, în esență, de neatins, deci nu putem da vina VPN Unlimited pentru a ne baza pe el.

VPN vă permite să alegeți mai multe protocoale. Cu toate acestea, nu face o treabă deosebită de a le distinge între ele. OpenVPN și IKEv2 sunt ambele descrise drept „performanțe ridicate & protecția datelor ”și neclaritățile de sub meniu nu ajută la diferențierea acestora (consultați defalcarea protocolului VPN dacă doriți să aflați mai multe).

Puteți merge, de asemenea, cu protocoalele UDP sau TCP ale KeepSolid sau puteți utiliza WireGuard, un nou protocol open-source, care este încă în versiune beta. Cu toate acestea, nu recomandăm utilizarea WireGuard. Principalul său punct de vânzare este faptul că are o bază de cod mai mică decât OpenVPN, iar codurile mici, gestionabile, nu tind să dureze mult timp în proiecte open-source cu mii de contribuabili.

VPN-nelimitat-scurgere-test

Am folosit ipleak.net pentru a testa scurgeri de IP, DNS și WebRTC și nu am găsit vulnerabilități. VPN Unlimited primește note ridicate pentru o criptare și protocoale bune, dar pierde puncte din cauza lipsei de informații clare în aplicație despre ce înseamnă aceste protocoale. Nu este acceptabil faptul că alegerea „optimă” nu vă spune ce protocol a ales VPN.

Pentru VPN-urile cu securitate despre care suntem mai siguri, aruncați o privire la recenzia noastră NordVPN sau revizuirea noastră CyberGhost.

intimitate

Politica de confidențialitate pentru VPN Unlimited este aceeași cu cea a companiei sale-mamă, KeepSolid. Este scris pe site-ul KeepSolid într-o pagină care este cu siguranță extinsă, dar destul de impenetabilă pentru cititorul de zi cu zi. De asemenea, nu există nimic de genul, de exemplu, rezumatul secțiunilor utile pe care le obțineți cu politica de confidențialitate a lui Surfshark (consultați recenzia noastră pentru Surfshark pentru mai multe detalii).

VPN-nelimitat-privacy-politica

KeepSolid salvează datele personale pe care le furnizați de bunăvoie, cum ar fi numele și adresa de e-mail. Vă urmărește automat adresa IP, țara și fusul orar, împreună cu cantitatea de trafic web într-o anumită sesiune și acțiunile dvs. pe site-ul propriu al KeepSolid. Colectează datele dvs. personale de la companiile de marketing pentru a-și face publicitatea produselor.

Pentru creditul KeepSolid, politica sa fără logging este clar definită. Se promovează să nu monitorizeze sau să vă salveze obiceiurile de navigare în timp ce utilizați VPN Unlimited. De asemenea, promite să ștergi datele personale pe care le salvează în timpul sesiunilor tale, cum ar fi IP-ul și tipul browserului. KeepSolid nu a anunțat, la această actualizare, scurgeri majore.

Cu toate acestea, nu suntem prea încrezători aici din câteva motive. Informațiile KeepSolid recunosc că a împărtășit cu terțe părți – nu mai puțin într-o rețea globală – este suficient. Mai rău, totuși, este că are sediul în Statele Unite, ale căror legi laxe de confidențialitate și apartenență la rețeaua de informații Five Eyes înseamnă că orice date pe care le salvează nu sunt ferite de citare..

Pentru mai multe detalii despre motivul pentru care aceasta este o problemă, consultați explicatorul nostru pentru acordurile de informații Five Eyes, Nine Eyes și Courteen Eyes.

Streaming performanță

Transmiterea cifrelor în mod semnificativ în brandingul VPN Unlimited, până la punctul în care este la fel de mult un serviciu de streaming precum și o aplicație de confidențialitate. Întrucât are servere axate pe streaming, le-am folosit pentru a testa performanța streamingului. Fiecare se presupune a fi perfect pentru vizionarea unui serviciu diferit. Există, de asemenea, unul care este doar etichetat „streaming”, ceea ce face ca lucrurile să fie puțin confuze.

-servere VPN-nelimitat-flux

Testele noastre de viteză au arătat că serverele de streaming au, în general, viteze mari, care sunt destul de rapide pentru video. Serverul Netflix ne-a intrat în Netflix la prima încercare. De asemenea, serverul Hulu a funcționat de minune, la fel ca BBC iPlayer și Amazon Prime.

Serverul Disney + a mers mai prost. Nu a fost blocat, exact, dar, în ciuda testului de viteză puternic, site-ul a încetinit până când pagina video principală a durat câteva minute la încărcare (am renunțat după șase). Cu toate acestea, suntem pregătiți să apelăm la asta mai devreme.

Deocamdată, VPN Unlimited pare o alegere solidă pentru streaming. Cu toate acestea, recomandăm prudență, deoarece aceste servere sunt situate în Statele Unite, iar viteza poate scădea atunci când treceți granițele internaționale. Dacă doriți câteva alternative, căutarea noastră pentru cel mai bun VPN pentru Netflix și Hulu ar putea să vă ajute.

Locații server

Am menționat mai sus că VPN Unlimited face ca o hartă a locațiilor serverului să facă parte din fereastra principală a interfeței de utilizator. Să aruncăm o privire mai atentă la asta.

VPN-nelimitat-server-locatii

Numerele specifice nu sunt viitoare, dar KeepSolid susține că VPN Unlimited are peste 400 de servere în 56 de țări. Acest număr de țară crește până la peste 70 dacă includeți servere P2P și streaming.

Ne place să căutăm diversitatea peste cantitate. KeepSolid VPN Unlimited are servere în mai multe locații tipic subreprezentate: unul în America Centrală, două în America de Sud, multe din Asia de Sud și câteva surprize, precum Libia. Ciudat, harta arată cel puțin un server care nu apare pe listă, undeva în Africa de Vest, lângă Ghana.

În acest moment al cursei de armament VPN, 400 de servere este un început minunat și nimic mai mult. În comparație, NordVPN și ExpressVPN au spart 1.000 de servere până acum. Cu toate acestea, ne place să vedem Europa de Est și Asia de Sud-Est acoperite complet.

Serviciu clienți

VPN Unlimited face ușor accesarea asistenței clienților din aplicația desktop. În fila auto-explicativă „asistență”, puteți să vă adresați la întrebările frecvente din browserul dvs. sau să trimiteți un bilet direct.

VPN-nelimitat-suport-bilet

Biletul are informații importante preumplute, care este extrem de convenabil. În plus, asistența promite să vă revină în decurs de o oră, dar de obicei este mai mare de 20 de minute, ceea ce face ca serviciul pentru clienți să devină unul dintre cele mai vândute puncte VPN Unlimited. Răspunsurile la întrebările tehnice și la cele de facturare au fost bine gândite și, evident, nu au fost inserate în copie.

VPN-nelimitat-knowledgebase

Baza de cunoștințe este clar scrisă și extinsă, în special secțiunea de depanare, care face o treabă excelentă de a ține mâna utilizatorilor prin bug-uri cunoscute. Deși nu există niciun forum pentru utilizatori, pentru această categorie nu avem nicio problemă în a oferi VPN Unlimited un scor mare.

Verdictul

În această recenzie VPN Unlimited, ar trebui să clarificăm faptul că nu am găsit prea multe recomandări aici. VPN Unlimited nu este în niciun caz unul dintre cele mai grave VPN-uri; un serviciu trebuie să fie activ ostil pentru a intra pe acea listă, mai degrabă decât doar neglijent. Are crearea unui ajutor de streaming decent, dar continuă să obțină un mod propriu.

Unele dintre cele mai mari puncte ale sale de vânzare – cum ar fi planul de viață și varietatea uriașă de opțiuni de plată – par să se ascundă în mod corespunzător, în timp ce alte funcții publicitate nu sunt pe deplin absente (te privesc, ucidă comutatorul și împărți tunelul). Totuși, alții – în special serverele dedicate fluxului – sunt ușor de găsit, dar nu funcționează.

În timp ce alte VPN-uri învață și cresc, KeepSolid VPN Unlimited se prăbușește de la sine. Cu excepția unei corecții majore și mediatizate a cursului, ești mai bine să stai departe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map