Revizuire Hide.me – actualizată 2020

Revizuire Hide.me

Hide.me este renumit pentru planul său gratuit și, pe bună dreptate, este probabil unul dintre cele mai bune, datorită vitezei sale decente și a rețelei de servere. Cu toate acestea, atunci când începeți să plătiți pentru aceasta, atunci când contrarele încep să se monteze, deoarece planurile sale sunt scumpe, precum și alte motive pe care le puteți citi totul în această recenzie completă.


best-VPN-comentarii

Hide.me este o rețea privată virtuală cu caracteristici demne de a fi incluse în cel mai bun ghid VPN. Cu o distribuire subpar de servere și un preț ridicat, totuși, acesta este reținut de anumite aspecte mediocre. Acestea fiind spuse, dacă puteți face față cu deficiențele sale, veți primi unul dintre cele mai bogate funcții VPN de pe piață.

În această recenzie Hide.me, vom vorbi despre tot ce ne-a plăcut și ne-a plăcut după ce am petrecut timp cu acesta. Înainte de a da verdictul nostru, vom discuta despre funcții, prețuri, ușurință în utilizare, dispozitive acceptate, locații server, viteză, securitate și asistență.

Hide.me ar fi o forță care trebuie luată în considerare dacă nu ar fi fost pentru prețul ridicat. Acestea fiind spuse, cu un plan gratuit decent, o mulțime de caracteristici și viteze bune, merită să descărcați pentru a vedea dacă planul plătit merită pentru dvs..

HideMe-review-interfață

HideMe-review-server-list

HideMe-review-fallback

personalizate script-uri HideMe-review-

Anterior

Următor →

Alternative pentru Hide.me

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Deoarece vom intra în secțiunea „ușurință de utilizare” de mai jos, Hide.me are o mulțime de setări, în ciuda unei abordări simplificate pentru a vă conecta. Reușește să înghesuie o mulțime de caracteristici într-un pachet ușor de utilizat, care se adresează tehnofobilor și tinkererelor deopotrivă..

Primul este tunelul împărțit, care este o caracteristică pe care Hide.me o împărtășește cu PureVPN (citiți recenzia noastră PureVPN pentru a vedea de ce acesta este unul dintre puținele puncte forte ale serviciului). Tunelul Split vă permite să trimiteți unele date prin tunelul VPN, excluzând alte date, ceea ce este eficient pentru, să spunem, să executați o rezervă cu viteză maximă în timp ce urmăriți Netflix în străinătate.

Hide.me-Split-tunelurilor

Tehnic, puteți împărți tunelul cu aproape orice VPN pe Windows, dar Hide.me include funcționalitatea în interfața de utilizator. Puteți alege să excludeți anumite aplicații din tunelul VPN sau să permiteți doar utilizarea aplicațiilor selectate. În mod implicit, toate aplicațiile vor trece prin VPN.

Există, de asemenea, un comutator care are mai multe funcționalități decât majoritatea. Deși nu este la fel de tăiat și uscat ca configurabilitatea comutatorului de ucid al NordVPN (citiți recenzia noastră NordVPN), există o mulțime de setări. De exemplu, puteți lista albă anumite adrese IP pentru killswitch. Dacă faceți acest lucru, veți permite totuși conectarea la adresele IP, chiar și după declanșarea killswitch.

În plus față de lista albă, puteți seta scripturi personalizate pentru a rula atunci când killswitch este angajat sau dezactivat. Desigur, va trebui să furnizați codul, dar funcționalitatea este acolo dacă vă place un programator.

Totuși, comutatorul nu este întotdeauna necesar. Hide.me include un protocol „fallback” care va reveni la utilizarea unui protocol VPN diferit dacă eșecul dvs. eșuează. Setarea este dezactivată în mod implicit, dar puteți să o activați și să setați ce protocoale să revină în setări.

HideMe-review-fallback

Hide.me Performanța în flux

Pe planul gratuit, Hide.me s-a străduit să intre în Netflix și BBC iPlayer. Totuși, Amazon Prime Video și Hulu erau accesibile. Modernizarea la un plan plătit a fost mai bună, dar accesul la Netflix a fost încă vizibil după mai multe deconectări și reconectări. Dacă sunteți interesat de streaming, poate fi o idee mai bună să citiți cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix.

Prezentare generală a caracteristicilor Hide.me

Sigla Hide.meascunde-mă

Începe de la 1000 USD pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată
10 GB gratuit, nelimitat pe Premium

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
30 de zile

Suma serverului la nivel mondial
Peste 1500 de servere în 60 de locații

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
128-AES, 256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
24/7

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Hide.me are două niveluri, inclusiv planul său gratuit, care sunt prezentate în tabelul de mai jos, împreună cu prețul lunar dacă achiziționați doi ani în avans. Planul său Premium vine în variante de o lună, un an și doi ani.

La prima vedere, prețul arată excelent, iar prețul lunar pentru Premium este mai mic decât majoritatea ratelor lunare. Acestea fiind spuse, aceste rate sunt pentru un an. Renunțarea la un plan lunar va dubla prețul.

Aceasta face ca Hide.me să fie cel mai scump furnizor pe care l-am analizat. Deși, în mod normal, ne referim la prețul ExpressVPN ca un con (citiți recenzia noastră ExpressVPN), prima lunară a lui Hide.me o face să pară un element de coș de negociere. Chiar și în comparație cu Astrill, care este în mod excesiv de scump, Hide.me este mai scump (citiți recenzia noastră Astrill).

La sfârșitul anual, prețul este mai bun. Ne așteptăm să plătim în jur de 100 USD pentru o protecție nelimitată în valoare de un an, iar premiul pentru Hide.me nu este prea rău. 

Acestea fiind spuse, este plăcut să vezi un plan gratuit de 10 GB. Deși nu este la fel de generos cu limita sa de transfer de date ca Windscribe (citiți recenzia Windscribe), a câștigat Hide.me un loc în cel mai bun ghid gratuit pentru VPN.

În ciuda oferirii unui plan gratuit, Hide.me are o garanție de returnare a banilor. Puteți primi o rambursare în primele 30 de zile de serviciu, ceea ce este bun. De exemplu, Accesul la internet privat oferă doar o săptămână, după cum puteți citi în review-ul nostru PIA, în timp ce CyberGhost oferă 45 de zile (citiți recenzia noastră CyberGhost).

În ceea ce privește metodele de plată, Hide.me ia aproape totul. Pe lângă cardurile de credit, PayPal și PayNearMe, mai multe criptomonede sunt acceptate, inclusiv bitcoin și Ethereum.

Ușurință în utilizare

Înscrierea la Hide.me este simplă, cu excepția cazului în care nu puteți face clic pe un buton evident „descărcați acum” pe pagina principală a site-ului său web. După selectarea unui plan, veți introduce o adresă de e-mail și o metodă de plată. Hide.me nu necesită un nume sau nimic pentru a fi fișier. Vă va fi trimis un link pentru a vă stabili datele de identificare ale contului.

După aceea, veți fi direcționat către zona membrilor, care are un ghid de configurare pe care îl puteți urma. Totuși este confuz. După ce faceți clic, Hide.me vă va întreba care este sistemul dvs. de operare. Apoi, vi se va prezenta un buton „descărcați acum”, precum și o listă de protocoale. Dacă faceți clic pe unul dintre protocoale, va apărea un ghid pentru configurarea manuală a VPN.

setup-ghiduri HideMe-review-

Înțelegem la ce ajunge Hide.me, dar citirea este grea, și am prefera un program de instalare simplu pentru sistemele de operare majore din tabloul de bord.

Cu toate acestea, după ce ați instalat, lucrurile încep să caute. Hide.me are o interfață simplificată cu doar o mână de butoane. Dacă nu vă preocupă decât să vă asigurați conexiunea, puteți face clic pe butonul „activa VPN” din mijlocul ecranului. Hide.me va alege cel mai bun server pentru locația dvs. și vă va conecta.

HideMe-review-interfață

Probabil nu ar trebui să ai încredere că este cel mai bun. De exemplu, Hide.me a recomandat să ne conectăm la centrul de date canadian, care, pe baza testelor noastre de viteză, a fost una dintre locațiile mai lente. Puteți selecta propriul dvs. centru de date făcând clic pe butonul „Modifica” din colțul din dreapta jos.

În mod implicit, Hide.me arată locațiile în ordine alfabetică. Totuși, lista nu este exhaustivă, așa că este ușor de parcurs. Țările care au mai mult de un centru de date, cum ar fi „S.U.A. Vest ”și„ S.U.A. Est ”, va apărea o mică săgeată lângă numele țării.

HideMe-review-server-list

Puteți sorta, de asemenea, ping, ceea ce sugerează modul în care Hide.me recomandă servere. Sortarea după ping va efectua un test rapid de viteză pe toate locațiile și va afișa rezultatele în dreapta numelui țării.

În ciuda abordării simplificate a lui Hide.me, există un număr surprinzător de setări. Există tariful normal pentru VPN, inclusiv setările protocolului, setările de pornire și comutatorul kills, dar și opțiuni avansate.

De exemplu, sub fila „killswitch”, veți găsi o secțiune pentru a adăuga scripturi personalizate pentru momentul în care killswitch-ul este declanșat sau dezactivat. Cu toate acestea, așa cum avertizează Hide.me în interfață, ar trebui să gestionați funcția „numai dacă știți ce faceți”.

personalizate script-uri HideMe-review-

Există o mulțime de setări care sunt cel mai bine lăsate pentru a fi descoperite de unul singur. Vrem să subliniem alte două lucruri în zona de setări, totuși. Puteți trimite un bilet prin UI, care este convenabil și vă oferă șansa de a atașa jurnalul de diagnosticare la solicitarea dvs. de asistență.

Hide.me-Suport-Cerere

Puteți instala, de asemenea, extensia browserului, care este disponibilă pentru Chrome și Firefox. Extensia nu adaugă funcționalitate, dar este o modalitate convenabilă de a configura VPN.

Dispozitive acceptate

Hide.me acceptă cel mult 10 dispozitive. Utilizatorii gratuite sunt restricționați la o singură conexiune, în timp ce utilizatorii Premium au maximum 10.

Suportul platformei este însă impresionant. Hide.me are clienți pentru fiecare sistem de operare important, inclusiv Windows, Android, iOS și macOS, împreună cu extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Există mai multe ghiduri de configurare pe măsură ce parcurgeți procesul de instalare.

Hide.me poate fi instalat aproape oriunde, dar va trebui să aveți timp pentru a face acest lucru.

Pe lângă clienți, puteți instala Hide.me manual pe mai multe versiuni de Linux, inclusiv Ubuntu și Fedora, Blackberry, Windows Phone, routere cu AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT sau Tomato, stocare atașată la rețea de la Synology și QNAP și Instalații Kodi folosind LibreELEC sau OpenELEC.

Pe scurt, Hide.me poate fi instalat aproape oriunde.

Locații server

Selectarea serverului nu este prea rea. Hide.me acoperă 60 de locații, majoritatea fiind în Europa Centrală.

HideMe-review-server de rețea

În afara locațiilor preconizate din America de Nord și Europa, nu mai există prea multe lucruri de văzut. Hide.me are un centru de date în America de Sud, unul în Africa și câteva punctate în jurul sudului Asiei. Deși nu este la fel de rău ca, să spunem, e-VPN (citiți recenzia noastră de e-VPN), rețeaua Hide.me este destul de condensată.

Viteză

Hide.me are viteze decente, dar, după cum se măsoară în această recenzie și în cel mai rapid ghid VPN, nu este cea mai rapidă opțiune. Acestea fiind spuse, nici nu este groaznic, mai ales în comparație cu servicii precum Surfshark (citiți recenzia noastră Surfshark).

Locație: Ping (ms): Descărcare (Mbps): Încărcare (Mbps):
Neprotejat (St. Louis)10118.3511.58
Estul Statelor Unite4066.8610.8
Vestul SUA7476,1610.18
Canada4541.0610.62
Olanda11280,428,63
Singapur24164.972.9

Când faceți tunel în aceeași țară, ratele de descărcare și încărcare sunt solide, iar latența rămâne scăzută. Nu a fost cel mai bun VPN pentru ghidul nostru de jocuri, dar latența aproape de casă nu ar trebui scontată pentru jocuri, nici.

Există rezultate ciudate, în special cea din Olanda, care a reușit să fie cea mai rapidă locație pentru tarifele de descărcare. Cu toate acestea, în general, Hide.me rulează o navă strânsă, dacă nu impresionantă, când vine vorba de viteză.

Securitate și confidențialitate

Hide.me are aproape fiecare protocol pe care îl puteți dori, astfel încât sunteți în siguranță pe partea de securitate VPN. În mod implicit, vă conectați la protocolul OpenVPN cu criptarea AES de 256 biți, care ar dura aproximativ un miliard de ani până la fisurare. Strângerea de mână se întâmplă cu o cheie RSA-8192, care este de două ori mai mare decât cea utilizată de majoritatea furnizorilor VPN.

Pe lângă OpenVPN, Hide.me acceptă L2TP / IPSec, PPTP, SSTP, IKEv2 și SoftEther. Vom vorbi mai multe despre asta mai târziu. Serviciul recomandă IKEv2 ca o alternativă la OpenVPN. Deși acest protocol nu ar trebui actualizat, este blocat mai ușor decât OpenVPN.

SoftEther este un plus ciudat. Este un software VPN multi-protocol open source, la fel ca OpenVPN. De fapt, este comercializat ca o alternativă la OpenVPN. Deși ne place capacitatea de a schimba lucrurile, SoftEther a fost eliminat în cea mai mare parte din clienții VPN moderni. În esență, este OpenVPN cu funcții suplimentare.

Pentru a înțelege cât de bine funcționează securitatea Hide.me, am testat scurgerile DNS, împreună cu scurgeri IP și WebRTC. A trecut pe toate fronturile, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru ca identitatea dvs. să alunece prin fisuri.

Hide.me Confidențialitate

În ceea ce privește confidențialitatea, Hide.me are toate afirmațiile „fără logare” pe care le face orice alt VPN. Cele mai multe dintre aceste afirmații s-au impiedicat, deoarece furnizorii precum IPVanish și HideMyAss au fost surprinși în legătură cu faptul că nu se înregistrează (citiți recenzia noastră IPVanish și revizuirea HideMyAss pentru a afla mai multe despre asta).

Ne așteptăm să credem ce spun furnizorii VPN în politicile lor de confidențialitate, dar nu trebuie să o luăm la valoarea nominală cu Hide.me. Compania a fost certificată de Leon Juranic, fondator și CEO al Defense Code Ltd., pentru a nu păstra jurnalele.

Puteți fi ușor că Hide.me nu vă logează informațiile, dar faptul că a mers până la certificarea faptului că o companie terțică de cibersecuritate vorbește despre volume. Datele dvs. sunt în siguranță cu Hide.me.

Serviciu clienți

După cum se menționează în secțiunea „ușurință de utilizare”, Hide.me vă permite să trimiteți cereri de asistență în client. Am făcut acest lucru pe contul nostru de testare și un reprezentant de asistență ne-a revenit în puțin peste o zi. Nu este prea agitat.

Dacă accesați secțiunea de asistență a site-ului web, veți găsi alte instrumente. Pe lângă ghidurile de configurare excelente, Hide.me are o secțiune de întrebări frecvente pentru întrebări generale. Deși nu este extins, întrebările frecvente pot răspunde la întrebări la nivel de suprafață, cum ar fi „este permis distribuirea conturilor?”

Chatul live poate răspunde și la aceste întrebări. Pentru întrebări de facturare sau vânzări, Hide.me îl oferă 24/7. Puteți pune întrebări tehnice dacă doriți, dar repetările live chat vă vor redirecționa către asistență prin e-mail.

Pentru răspunsuri mai aprofundate, puteți utiliza forumurile. Hide.me are forumuri în engleză și germană, dar secțiunea germană este mult mai activă. Chiar și așa, există un număr decent de utilizatori pentru ambele, așa că este un instrument frumos pe care trebuie să-l ai la dispoziție.

Verdictul

Dacă nu ar fi fost pentru o rețea de server neimpresionantă și un preț ridicat, Hide.me ar fi unul dintre cele mai bune VPN-uri pe care le-am testat. Are viteze solide, securitate excelentă și unul dintre cele mai bune seturi de funcții pe care le-am văzut. Nici un plan gratuit generos nu dăunează.

Clienții plătitori sunt aproape obligați să achiziționeze un serviciu în avans sau doi în avans și, chiar și atunci, valoarea nu este mare. Dacă nu aveți suficiente venituri disponibile pentru a acoperi premiul foarte mare al lui Hide.me, vă recomandăm să citiți celelalte recenzii ale VPN.

Ce părere aveți despre Hide.me? Ați încercat serviciul gratuit? Puneți-ne la cunoștință despre experiența dvs. în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map