Revizuire ExpressVPN – Rapid și sigur – actualizat 2020

Examinare ExpressVPN

În opinia noastră, ExpressVPN este cel mai bun VPN de acolo. Este un serviciu rapid și sigur, care este garantat să vă introducă în Netflix, precum și în alte servicii de streaming, în timp ce vă păstrați datele departe de ochii indoși. Pentru toate detaliile, consultați recenzia noastră actualizată complet ExpressVPN.


ExpressVPN Website-

ExpressVPN-Înscriere

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunnel-Opțiuni

ExpressVPN-Full-App

Anterior

Următor →

ExpressVPN s-a clasat constant în topul celor mai bune înregistrări VPN noastre și este ușor să vedem de ce. Totul despre serviciu este solid, de la viteza la experiența utilizatorului la securitate și confidențialitate. Este, fără îndoială, în vârful jocului, dar actualizări recente pentru concurenți precum NordVPN și CyberGhost încep să ofere ExpressVPN o alergare pentru banii săi. 

În această recenzie ExpressVPN, scoatem din nou credincioșii ol pentru o rotire, testându-i securitatea, viteza, caracteristicile, ușurința în utilizare și multe altele. Deși ne gândim la ExpressVPN ca la o rețea privată virtuală rapidă și sigură, nu o redăm în nicio încredere în această recenzie. Încă primește tratamentul complet, de la teste de viteză până la performanțe în streaming. 

Puteți citi detaliile de mai jos, dar pe scurt, ExpressVPN este încă cel mai bun dintre cele mai bune. Chiar și într-un nivel de elită cu concurenți precum NordVPN și PIA, ExpressVPN reușește să se diferențieze cu o viteză fără compromisuri și o experiență de utilizare fără sens. 

Dacă sunteți mai mult un fan al testării hands-on în loc să citiți, puteți încerca ExpressVPN cu o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru a pune reclamația noastră. Dacă vă înscrieți un an de la primire, primiți în plus trei luni gratuit.

Examinare video ExpressVPN

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru ExpressVPN

Caracteristici

Deși ExpressVPN vine cu câteva bunătăți unice, nu este la fel de încărcat cu funcții precum CyberGhost sau NordVPN. De exemplu, vă lipsește protecția împotriva programelor malware și un blocant de anunțuri pe care îl includ unele alte VPN-uri. 

Cu toate acestea, având în vedere cât de slab funcționează de obicei aceste extras, nu suntem prea supărați cu omisiunea ExpressVPN. Ar trebui să folosești oricum un instrument din cea mai bună listă de software antivirus. 

ExpressVPN oferă tuneluri împărțite în aplicație, care acceptă în mod șocant puține VPN-uri (citiți recenzia noastră StrongVPN pentru un alt serviciu). Deși puteți configura manual orice VPN cu tuneluri împărțite, procesul este lipsit de intuiție și dificil. ExpressVPN simplifică, permițându-vă să specificați direct în aplicație ce programe folosesc conexiunea VPN și care nu.

expressvpn-split-tunelare

ExpressVPN este destul de rapid peste tot, deoarece vom intra în scurt timp, dar nu toate locațiile din rețeaua sa de servere sunt egale. Din fericire, puteți obține rapid o informație pe care serverele sunt cele mai bune pentru locația dvs. cu testul de viteză încorporat. ExpressVPN chiar stochează rezultatele testelor de viteză, pentru a le putea consulta ulterior.

expressvpn-speed-test

Puteți rula testul pe locații recomandate, toate locațiile sau locațiile dintr-o anumită regiune. ExpressVPN oferă o viteză de descărcare, latență și indice de viteză pentru fiecare serviciu. 

Deși sunt utile ca punct de comparație, nu am recomanda să acordați prea multă atenție numerelor reale. Pe baza testării noastre, acestea sunt inexacte (de obicei mai lent decât viteza reală). Cu toate acestea, sunt relativ corecte. Dacă locația A arată mai repede decât locația B, aceasta este de obicei, chiar dacă numerele specifice nu sunt fiabile. 

Routere, browsere și console, Oh My!

Ca instrument de rețea, puteți utiliza un VPN cu orice dispozitiv conectat la internet, atât timp cât aveți acces pentru a configura setările de rețea ale acelui dispozitiv. Acestea fiind spuse, un instalator merge mult. ExpressVPN oferă instalatorilor pentru aproape orice dispozitiv imaginabil, permițându-vă să vă păstrați datele în siguranță indiferent de locul în care vă aflați. 

expressVPN-instalatori

Standardele sunt contabilizate, cu aplicații pentru Windows, macOS, iOS și Android. Dincolo de asta, ExpressVPN acceptă nativ ChromeOS prin magazinul Google Play, Fire TV și Kindle Fire, mai multe distrosuri și routere Linux. 

De asemenea, puteți utiliza funcția MediaStreamer ExpressVPN pe Apple TV, Xbox One, PS4, PS3 și Xbox 360, deși nu va oferi același nivel de protecție (mai mult decât în ​​secțiunea „streaming” de mai jos). 

Dacă preferați o abordare manuală, ExpressVPN se poate acomoda. Puteți descărca fișiere de configurare OpenVPN pentru cea mai mare parte a rețelei ExpressVPN, inclusiv locații din America, Europa, Asia, Orientul Mijlociu și Africa. Deși poate părea descurajant, configurarea manuală nu este atât de rea atât timp cât ai acces ușor la clientul OpenVPN. 

Tot ce trebuie să faceți este să importați fișierul de configurare OpenVPN în clientul dvs. Fișierul de configurare include toate cheile necesare pentru a utiliza contul dvs. cu ExpressVPN. 

În afară de aceasta, este posibil să aveți nevoie de numele dvs. de utilizator și parola – generate de ExpressVPN – și să importați certificatele necesare. Din fericire, asta este și simplu, deoarece ExpressVPN include un fișier .zip cu toate cheile și certificatele necesare.

Prezentare generală a caracteristicilor ExpressVPN

Logo ExpressVPNwww.expressvpn.com

Începe de la 666 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, Card de credit, Bitcoin

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
30 de zile

Suma serverului la nivel mondial
3000+

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux, ChromeOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser
Chrome, Firefox

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
24/7

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Fiecare serviciu VPN are un punct slab, iar pentru ExpressVPN, acesta este prețul. Deși, în mod tradițional, a fost cel mai scump serviciu din recenziile VPN, opțiunile la prețuri ridicate precum Hide.me și Astrill au făcut să pară mai rezonabil. Totuși, ExpressVPN nu este ieftin și există o mulțime de opțiuni mai puțin costisitoare. 

Prețul lunar de bază este în jur de 13 dolari. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă cu aproape toate VPN-urile, veți economisi multe abonamente pe termen lung. Un an rulează în jur de 100 de dolari, ceea ce nu este o rată groaznică, deși am văzut mai bine. PureVPN, pentru toate defecțiunile sale, oferă până la cinci ani de serviciu, aducând prețul lunar la doar câțiva dolari. 

Din fericire, costul ridicat este compensat de politica de rambursare fără sens a ExpressVPN, la care vom ajunge într-un minut. Deși puteți încerca ExpressVPN timp de o lună în mod gratuit, în afară de aceasta, nu puteți utiliza serviciul VPN gratuit. Nu a făcut lista cu cele mai bune VPN-uri gratuite noastre, dar nu a fost oprită de opțiuni precum Windscribe. 

În ceea ce privește plata, ExpressVPN vă oferă o mulțime de opțiuni, inclusiv PayPal, carduri de credit, sisteme de plată regionale și plată anonimă bitcoin. Ne-ar fi plăcut să vedem numerar rece și greu ca o opțiune de plată – Mullvad oferă asta – dar chiar și așa, ExpressVPN vă oferă o mulțime de modalități de plată, unele anonime.. 

Conexiuni simultane ExpressVPN

Indiferent de durata pe care o alegeți, veți putea folosi ExpressVPN pe maximum cinci dispozitive simultan. Aceasta nu este o limită de instalare, nu vă gândiți; puteți instala ExpressVPN pe cât de multe dispozitive doriți. Cu toate acestea, doar cinci dintre aceste dispozitive pot fi conectate activ la serviciile ExpressVPN în orice moment. 

Dispunerea de conexiuni simultane este adesea apreciată ca un specimen cheie al VPN-urilor, servicii precum ProtonVPN oferind până la 10 dispozitive simultan (citiți recenzia noastră de ProtonVPN). În practică, totuși, cinci sunt mai mult decât suficiente. Într-un caz de uz personal, este puțin probabil să aveți mai multe sau două dispozitive conectate la o rețea la un moment dat.

Dacă sunteți în funcție de limita dispozitivului, puteți instala întotdeauna ExpressVPN și pe router. Atâta timp cât routerul dvs. este protejat, toate dispozitivele conectate la rețeaua vor fi protejate. Configurarea este implicată mai mult decât rularea unui program de instalare pe Windows, dar cu ghidurile ExpressVPN, nu este prea dificil. 

ExpressVPN are o probă gratuită?

Acum pentru o veste proastă. Din păcate, ExpressVPN nu oferă un proces gratuit, cel puțin nu în sensul tradițional. Spre deosebire de Surfshark, care oferă o probă VPN de o săptămână pentru utilizatorii de telefonie mobilă, va trebui să plătiți în avans dacă doriți să utilizați ExpressVPN (citiți recenzia noastră de Surfshark). Acestea fiind spuse, dacă nu sunteți mulțumit, puteți obține o rambursare rapidă. 

ExpressVPN oferă o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile fără întrebări. Indiferent de durata pe care o cumpărați, puteți obține o rambursare completă în primele 30 de zile, din orice motiv. Cu toate că nu durează perioada de rambursare a celor 45 de zile de CyberGhost, este la fel cu PIA (citiți recenzia noastră de acces la internet privat). 

Ușurința în utilizare

ExpressVPN este exemplul perfect al funcționării unui VPN. Procesul de înregistrare este la fel de simplu pe cât vin, iar aplicația locală prezintă câteva obstacole. Când comparăm ExpressVPN cu un serviciu precum AirVPN, devine foarte clar de ce îl clasăm pe primul într-o ligă diferită (citiți recenzia noastră AirVPN). 

Începând cu înscrierea, ExpressVPN ușurează obținerea unui cont, cu un buton mare, „roșu”, care vă urmărește pe site. Pe pagina de checkout, va trebui să introduceți un e-mail și informațiile dvs. de plată, dar aceasta este. Nu există nicio creare de cont sau alte prostii care să împiedice experiența.

expressvpn-sign-up

În schimb, ExpressVPN generează o cheie de activare, pe care va trebui să o introduci în aplicație odată ce o descarci. În cazul instalărilor non-tradiționale, unde va trebui să utilizați linia de comandă, ExpressVPN oferă un nume de utilizator și o parolă generate aleatoriu. 

Lucrul important aici este că nu trebuie să vă amintiți niciun certificat. După ce ExpressVPN este înregistrat pe dispozitivul dvs., va rămâne așa, atâta timp cât aveți un cont. 

Oricine poate utiliza aplicația locală (cu excepția cazului în care apăsați pe un buton „on” evident este peste gradul dvs. de remunerare). ExpressVPN vă atribuie automat o „locație inteligentă” și, deși puteți să obțineți mai multe performanțe din serviciu alegând manual o locație, „locația inteligentă” se apropie destul de mult. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul „on” și veți fi conectat în câteva secunde.

expressvpn conectat

După ce v-ați conectat, ExpressVPN afișează câteva link-uri către site-uri web populare – puteți să vă configurați și dvs., deși nu le-am folosit foarte rar. Un VPN ar trebui să funcționeze în fundal, iar pe acest front, ExpressVPN este excelent. 

Cu toate acestea, am pornit cu câteva probleme cu pornirea. Ocazional, conexiunea se va bloca, lăsându-ne fără internet timp de cinci minute. Totuși, aceste cazuri au fost puține și s-au rezolvat cu ușurință prin deconectare și reconectare. 

Utilizarea extensiei Chrome ExpressVPN

ExpressVPN și-a îmbunătățit masiv extensiile de browser încă de la ultima testare. În esență, extensia Chrome este ExpressVPN în browserul dvs., dar cu o casă în bara de adrese și un aspect elegant, negru. Aceleași reguli se aplică: faceți clic pe butonul „on” pentru a vă conecta, fie cu locația aleasă, fie cu „locație inteligentă”.

expressvpn browser-extensie

În afară de a vă reaminti că puteți deschide extensia cu o comandă rapidă – Ctrl + Shift + X, implicit – extensia oglindește aplicația locală, atât din punct de vedere al utilizabilității, cât și al setărilor. Extensia se împerechează de fapt cu aplicația dvs. locală, astfel încât orice setări aveți acolo vor fi reflectate în extensie. 

Totuși, acest lucru nu face ca extensia să fie depășită. HTTPS Pretutindeni, interfața de geolocalizare HTML5 și un blocant WebRTC sunt integrate, oferind securitate și confidențialitate suplimentară pentru browserul dvs.. 

ExpressVPN pe Android

ExpressVPN a ocupat primul loc în cel mai bun VPN pentru mobil și cel mai bun VPN pentru ghiduri pentru Android și este ușor de văzut de ce. Aplicația desktop arată personalizată pentru mobil și, în mod surprinzător, aceeași interfață este prezentă și pe Android. Pur și simplu alegeți locația, atingeți butonul mare „on”, clătiți și repetați.

Cel mai bun-vpn-pentru-android-expressvpn

Desigur, puteți descărca aplicația prin intermediul magazinului Google Play (aceasta este cea mai simplă metodă). Cu toate acestea, ExpressVPN pune APK-ul disponibil în mod deschis, permițându-vă să utilizați ExpressVPN pe dispozitivele înrădăcinate sau versiunile limitate ale Android care altfel nu ar avea acces la magazinul complet Google Play. 

Utilizatorii de telefonie mobilă beneficiază și de o probă gratuită de o săptămână. Bineînțeles, este legat de Google Pay, așa că va trebui să fiți vigilenți pentru a anula dacă nu doriți să vă continuați abonamentul. Cu toate acestea, este o ofertă plăcută pentru utilizatorii de telefonie mobilă și vă oferă un gust despre modul în care ExpressVPN funcționează fără a pune bani în jos. 

Viteză

ExpressVPN este cel mai rapid VPN pe care l-am testat, luând în considerare doar datele de testare a vitezei aproape de casă, dar și în străinătate. Puteți vedea numerele pe care le-am adunat în timpul acestei analize în tabelul de mai jos, precum și procesul nostru de testare puțin mai jos.  

LocațiePing
DomnișoarăDescarca
MbpsÎncărcați
MbpsAverage12915415.76
neprotejata8458.522.81
Chicago18125.2714.96
NewJersey (locație inteligentă)42195.4518.57
Olanda137181.2817.6
Africa de Sud276127.088,06
Japonia174140.919.62

Având în vedere vitezele de descărcare, nu am scăzut niciodată sub 125Mbps, ceea ce nu ar trebui să surprindă la fel de mult cu o viteză neprotejată de 458Mbps. Pare a fi o scădere severă și este, deși am observat că există o scădere inițială mare la prima conexiune, pe care ExpressVPN o împărtășește cu NordVPN și CyberGhost, printre altele. 

Adevăratul test este modul în care VPN gestionează viteza în locații, iar pe acest front, ExpressVPN este câștigător. După scăderea inițială, am rămas în aceeași gamă de viteză, indiferent unde ne-am tunelat în lume. De asemenea, latența a rămas scăzută în toate locațiile, cu excepția Africii de Sud, motiv pentru care ExpressVPN se află printre cele mai bune VPN-uri pentru jocuri. 

De cum vom intra într-o clipă, lăsăm ExpressVPN să aleagă locația specifică, cu noi specificând pur și simplu țara pentru a emula un scenariu de utilizare normală. Singura excepție de la aceasta a fost Chicago, pe care am ales-o pe baza faptului că a fost cea mai apropiată de locația noastră de testare. 

Interesant, „locația inteligentă” din New Jersey a avut performanțe de descărcare și încărcare mult mai bune, deși serverul mai aproape a câștigat în ceea ce privește latența. 

Cum efectuăm testele noastre de viteză ExpressVPN

Pentru a menține totul corect, am testat viteza ExpressVPN folosind OpenVPN UDP pe o conexiune cu fir. Înainte de a lua numerele noastre, am testat viteza neprotejată a conexiunii noastre pentru a măsura scăderea relativă a performanței atunci când este conectat la serviciul VPN. Deși este posibil să aveți un internet mai rapid sau mai lent, scăderea vitezei ar trebui să fie aproximativ aceeași. 

Numerele noastre nu sunt legale. După cum vom intra în următoarea secțiune, ExpressVPN acceptă o gamă largă de protocoale, fiecare dintre acestea afectând într-un fel performanța și securitatea dvs.. 

OpenVPN este standard pentru aproape fiecare serviciu VPN de acolo și este ceea ce folosim pentru a compara universal furnizorii, așa că cu asta am testat. Cu toate acestea, ar trebui să vedeți numere mai mari cu protocoale precum IKEv2 și L2TP, dacă alegeți să le utilizați. 

În ceea ce privește locațiile, am ales țara, dar nu serverul VPN specific, permițând ExpressVPN să aleagă cel mai bun server pentru job. Singura excepție este locația din Chicago, pe care am adunat numere pentru a o compara cu „locația inteligentă” din New Jersey.

Securitate

98% – Excelent

Securitatea cu ExpressVPN este la fel de stoc pe măsură. Conexiunea dvs. este de obicei stabilită utilizând OpenVPN cu UDP ca protocol de transport, care este asociat cu criptarea AES-256 (citiți descrierea criptării pentru mai multe despre asta). Există și alte protocoale disponibile, deși OpenVPN este de obicei cea mai bună opțiune. 

Celelalte opțiuni includ IKEv2, care este excelent pentru conexiunile mobile și L2TP / IPSec, care este o alegere bună pentru situații cu risc scăzut. PPTP este de asemenea disponibil, deși nu am recomanda utilizarea acestuia (citiți defalcarea protocolului VPN pentru a afla de ce). În sfârșit, există OpenVPN cu TCP, pe care îl vom cercui într-un minut.

Este posibil ca ExpressVPN să fie stocat, dar asta nu înseamnă că este nesigur. OpenVPN și AES-256 este secretul unei conexiuni sigure și asta este ExpressVPN care iese din cutie. Cu toate acestea, ne-ar fi plăcut să vedem un fel de protocol OpenVPN încapsulat, precum cel oferit de VyprVPN (citiți recenzia noastră VyprVPN). 

Chiar și așa, nu neagă că ExpressVPN este un VPN sigur. În aplicație, veți găsi legături rapide la testele de legături DNS, IP și WebRTC, precum și protecție împotriva scurgerilor IPv6. Am testat folosind instrumentele ExpressVPN, precum și ale noastre, și nu am găsit scurgeri IP, WebRTC sau DNS. 

Torrenting cu ExpressVPN

Puteți reda cu ușurință versiunea ExpressVPN, deși ar trebui să vă reamintim că torrentarea conținutului cu drepturi de autor este ilegală în majoritatea țărilor. Totuși, dacă vă place să navigați pe mările digitale, ExpressVPN vă va păstra protejat. De fapt, s-a clasat aproape de topul celor mai bune VPN-uri pentru ghidul torrenting. 

Deși lipsa serverelor peer-to-peer pune un impact mai mare asupra experienței, securitatea ridicată și viteza fără compromisuri a ExpressVPN o fac o alegere ideală pentru descărcarea rapidă și sigură a fișierelor torrent.. 

Dacă vă place să transmiteți filme și emisiuni TV de pe site-uri discutabile, să spunem, ExpressVPN este o alegere bună și acolo (citiți ghidul nostru Kodi dacă sună așa ceva). 

Securitate ExpressVPN în China și în alte țări cu risc ridicat

Unul dintre principalele motive pentru a utiliza VPN este să ocoliți cenzorii în țări cu risc ridicat, cum ar fi China. Deși cenzura pe internet este o problemă într-o formă sau alta în majoritatea țărilor din întreaga lume, unele sunt mai grave decât altele, țări precum China, Rusia, Egipt și Iran sunt infractori deosebit de răi. 

Din fericire, ExpressVPN este printre cele mai bune VPN-uri pentru China, capabile să ocolească orice cantitate de cenzură aruncată la aceasta. Există două motive pentru aceasta, primul dintre acestea fiind OpenVPN cu TCP. OpenVPN apare ca o conexiune de internet normală, dar dacă un cenzor captează semnalul atunci când utilizați UDP, îl pot monitoriza fără să știți. 

Pe de altă parte, TCP prezintă confirmarea pachetelor. Este mai lent, dar veți ști dacă pachetele dvs. merg acolo unde intenționați. Dacă un cenzor ar intercepta pachetele, acesta nu ar ajunge la destinație și nu veți primi confirmarea înapoi. Asta înseamnă că conexiunea dvs. este protejată. 

Există alți factori care fac din ExpressVPN o alegere solidă în situații cu risc ridicat, inclusiv întrerupătorul de omor, setările DNS și protecția împotriva scurgerilor IPv6. Totuși, pentru noi, secretul perfect perfect este cea mai importantă caracteristică de securitate pentru situații cu risc ridicat. Pe scurt, PFS protejează un amator de rețea de la utilizarea unei singure chei de criptare pentru a decripta tot traficul istoric. 

ExpressVPN generează o nouă cheie de fiecare dată când vă conectați sau în cazul în care sunteți conectat o perioadă lungă, la fiecare 60 de minute. Chiar dacă cineva care vă interceptează conexiunea a reușit să o rupă, cel mai mult pe care l-ar putea vedea este o oră de istorie.

În ceea ce privește blocurile VPN – pentru care China este de notorietate -, ExpressVPN puțin poate face pentru a le preveni. Cu toate acestea, ExpressVPN are o istorie lungă de rezolvare a blocurilor pe măsură ce apar. 

intimitate

100% – Excelent

ExpressVPN are o politică de confidențialitate fără jurnale. Pe scurt, asta înseamnă că nu știe nimic despre tine, istoricul de navigare sau conexiunea VPN. Există o colecție de bază care are loc, dar ExpressVPN este foarte clar în această privință în politica sa de confidențialitate, în loc să minți pur și simplu pentru a obține cererea de „fără jurnal” (uitându-te la tine, IPVanish).

Să începem cu ceea ce nu este colectat. ExpressVPN nu știe nimic despre adresele IP care se conectează la serverele sale și nici interogările DNS pe care le trimit utilizatorii săi. Pe scurt, ExpressVPN poate ști că un utilizator este conectat la unul dintre serverele sale, dar nu are informații despre cine este acel utilizator, la ce server este conectat sau la ce face în timp ce este conectat. 

Așa cum am menționat mai sus, ExpressVPN implementează, de asemenea, secretul perfect înainte, ceea ce înseamnă că datele dvs. de navigare sunt reîmprospătate la fiecare oră. Chiar dacă ExpressVPN ar fi să vă înregistreze datele de navigare, acesta poate vizualiza doar o oră din aceste date. Probabilitatea ca datele dvs. de navigare să fie colectate este foarte scăzută, având în vedere că ExpressVPN are la bază Insulele Virgine Britanice. 

Insulele Virgine Britanice au unele dintre cele mai bune legi de confidențialitate din lume, fără legi de păstrare a datelor. În plus, instanțele normale din Insulele Virgine Britanice nu pot obliga companiile să producă înregistrări, spre deosebire de SUA. Singurul mod în care guvernul ar putea vedea datele dvs. de navigare este dacă o comandă vine de la Înalta Curte Insulelor Virgine Britanice, și chiar atunci, ExpressVPN are nimic de predat. 

Acum pentru ceea ce ExpressVPN colectează. Când sunteți conectat la serviciu, ExpressVPN poate vedea versiunea aplicației, dacă conexiunea a avut succes sau nu și cantitatea de date transferate. Cu toate acestea, ora conexiunii, adresa IP inițială, adresa IP de destinație și istoricul de navigare al utilizatorului nu sunt înregistrate sau monitorizate. 

Cât de sigure sunt informațiile dvs. cu ExpressVPN?

Pe scurt, informațiile dvs. sunt în siguranță cu ExpressVPN. Politica de confidențialitate specifică în mod clar orice informație personală care te-ar putea identifica nu este monitorizată sau stocată de ExpressVPN. Mai mult, amplasarea sa în Insulele Virgine Britanice oferă protecție împotriva instanțelor și legilor străine.

În ceea ce privește ceea ce este colectat, ExpressVPN păstrează foarte puțin înregistrările, suficient pentru a ajuta în cazul în care versiunea dvs. de aplicație are probleme. Această informație de agregare anonimă este folosită numai pentru diagnosticare, nu pentru vânzare și chiar puteți dezactiva colecția în setările ExpressVPN.

Streaming performanță

100% – Excelent

ExpressVPN este un monstru în streaming. Deși nu dispune de servere specifice streamingului precum ofertele CyberGhost, cele mai multe locații de server se vor încadra în Netflix, Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. De asemenea, i-am dat lui ExpressVPN un spin cu Kodi, iar după ce am încercat, l-am încoronat drept cel mai bun VPN pentru Kodi. 

Hulu și Amazon Prime Video au fost puțin ușor bazate pe testarea noastră, ceea ce nu ar trebui să vină ca o surpriză (aceste servicii sunt, în general, greu pentru VPN-uri, așa cum puteți vedea în cel mai bun VPN pentru Hulu și cel mai bun VPN pentru ghidurile Video Prime). ExpressVPN a intrat și în Disney +, BBC iPlayer și CBS All Access. 

Utilizarea ExpressVPN cu Netflix

ExpressVPN intră într-adevăr cu Netflix. Am testat pe 10 locații server și doar două au returnat o eroare de proxy. ExpressVPN a bătut în mod constant competiția în cel mai bun VPN pentru ghidul Netflix, iar testarea noastră din această recenzie ExpressVPN afirmă doar asta. Dacă căutați un VPN Netflix, nu va fi mult mai bun decât ExpressVPN. 

MediaStreamer

ExpressVPN se află pe primul loc în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul de streaming și nu doar pentru că poate accesa cu ușurință diverse platforme. Dacă conexiunea dvs. este relativ sigură sau aveți un dispozitiv care nu acceptă în mod normal o VPN, puteți utiliza MediaStreamer. Acest instrument adaugă beneficiile de spoofing geografic ale unei VPN fără criptarea deasupra capului. 

Este ca un proxy, deoarece nu oferă nici o criptare suplimentară pentru conexiunea dvs. (citiți ghidul nostru VPN vs proxy și Tor pentru mai multe despre asta). Deși asta înseamnă că conexiunea dvs. este mai puțin sigură, înseamnă că este mult mai rapidă. Cu MediaStreamer, vă puteți împiedica în orice platformă de streaming din orice locație cu orice dispozitiv. 

Locații server

95% – Excelent

ExpressVPN nu este NordVPN atunci când vine vorba de locațiile serverului, dar se bazează pe aproape toate celelalte VPN. Peste 3.000 de servere acoperă 160 de locații de server VPN în 94 de țări. Indiferent dacă sunteți la New York sau Kenya, veți avea un server VPN aproape de dvs.. 

În plus, toate locațiile serverului acceptă OpenVPN cu UDP, deși mulți acceptă toate protocoalele ExpressVPN.. 

Există o mulțime de servicii VPN cu o mulțime de servere. Răspândirea ExpressVPN este cea mai impresionantă. Acoperă centrele media ale lumii, inclusiv SUA, Marea Britanie și aproape toate țările din Europa. Cu toate acestea, spre deosebire de alte VPN-uri, ExpressVPN are o prezență și în America de Sud, Orientul Mijlociu și Africa.

expressvpn-server-locatii

Nu toate aceste locații au servere metalice goale, totuși, faptul că ExpressVPN este foarte avansat. Locații mai îndepărtate – cum ar fi Monaco, Isle of Man și Sri Lanka – sunt obținute prin intermediul serverelor virtuale, cele mai multe dintre acestea rulând prin Olanda. Acesta este același mod în care VPN-ul HideMyAss își atinge rețeaua de server masivă. 

Serviciu clienți

95% – Excelent

Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta ExpressVPN prin chat sau e-mailuri live, deși preferăm mult primul. De-a lungul recenziei noastre, am ajuns să vorbim live chat de câteva ori și am primit rapid un răspuns de fiecare dată. Nu au fost cele mai tehnice din răspunsuri, dar pentru întrebări la nivel de suprafață, chat-ul live face trucul. 

expressvpn-live-chat-

E-mailul este înconjurător pentru ridicarea intensă, deși va trebui să așteptați câteva ore înainte de a auzi înapoi. Deși acest lucru este mult mai rapid decât majoritatea altor VPN-uri, chat-ul live este încă cea mai bună opțiune pentru majoritatea întrebărilor. Totuși, dacă doriți să vorbiți cu un reprezentant de asistență la un nivel mai profund, e-mailul este o opțiune. 

Opțiunile de contact sunt în regulă, dar ne plac mult mai mult resursele de auto-ajutor. Resursele de asistență sunt împărțite în două categorii: articole și instrucțiuni de depanare. ExpressVPN abordează aproape toate subiectele posibile, de la instrucțiuni de configurare pentru Kindle Fire la articole de depanare a codurilor de eroare specifice. 

expressvpn-knowledgebase

În afara lotului, ghidurile de configurare sunt cele mai impresionante. Chiar dacă ExpressVPN nu are o aplicație dedicată pentru platforma pe care doriți să o instalați, probabil că are un ghid de configurare. Aceasta include extensia browserului, instalări Linux neradiționale și chiar ghiduri BlackBerry. 

Am văzut o mulțime de VPN cu asistență directă decentă și, deși ExpressVPN este ceva mai rapid și puțin mai amănunțit, asistența directă nu are ligi mai bune decât concurența. Cu toate acestea, resursele de auto-ajutor setează ExpressVPN în afară de pachet.

Verdictul

Am testat din nou limitele ExpressVPN și, după fiecare evaluare, am ajuns la aceeași concluzie: este pur și simplu cea mai bună opțiune VPN. 

Concurenți precum NordVPN și CyberGhost se apropie foarte mult din punct de vedere al vitezei, securității și al utilizabilității, ba chiar biruiesc ExpressVPN în funcții. Cu toate acestea, ExpressVPN este în continuare cel mai rapid și, deși concurența a parcurs un drum lung în ceea ce privește capacitatea de utilizare, este totuși cel mai ușor de utilizat. 

Totuși, i-am cântat laudele suficient. Vă recomandăm să oferiți ExpressVPN o probă mobilă, fie cu o probă mobilă gratuită, fie cu o garanție de returnare de 30 de zile pentru a vedea cum vă place. Asigurați-vă că ne anunțați despre experiența dvs. în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru citit. 

Întrebări frecvente ExpressVPN

  • Este sigur să folosiți ExpressVPN?

    Da, este sigur să folosiți ExpressVPN. Acest VPN folosește OpenVPN cu criptarea AES-256, ceea ce face ca conexiunea dvs. să fie practic imposibilă de fisurare. Mai mult, ExpressVPN pune în aplicare o politică de confidențialitate fără jurnaluri și secretul perfect perfect, astfel încât obiceiurile dvs. de navigare sunt cunoscute de dvs..

  • Cât costă ExpressVPN?

    ExpressVPN costă 12,95 USD pe lună, dar puteți economisi prin abonare pentru o perioadă mai lungă de timp. De exemplu, planul anual costă 99,95 USD. Indiferent de durata pe care o alegeți, toate planurile ExpressVPN au până la cinci conexiuni simultane și o garanție de returnare de 30 de zile.

  • Cum anulați ExpressVPN?

    Puteți anula ExpressVPN accesând „contul meu” din pagina principală și făcând clic pe „Setări de abonament”. De acolo, puteți dezactiva reînnoirea automată, astfel încât nu veți fi taxat pentru următorul termen. Dacă profitați de politica de rambursare a VPN, trebuie să vă adresați pentru a primi asistență prin chat-ul live.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me