Revista X-VPN

X-VPN se mândrește cu numeroase lucruri în ceea ce privește securitatea și ușurința de utilizare, dar chiar și o inspecție a suprafeței arată că acestea sunt false. În timp ce testam, am găsit numeroase probleme care ne determină să recomandăm o trecere grea a acestui VPN. Vezi detaliile noastre complete pentru X-VPN pentru detalii.


best-VPN-comentarii

X-VPN este un furnizor VPN de nerecomandat la suprafață, luând ruta sigură de utilizare a unei interfețe copycat care reflectă aspectul a mai mult de jumătate dintre VPN-urile de acolo. Acesta susține că are 50 de milioane de utilizatori pe prima pagină, are suport pentru chat live și chiar oferă un plan de încercare gratuit.

În ciuda tuturor acestor lucruri, X-VPN reușește să fie complet inutilizabil. După cum veți citi de mai multe ori pe parcursul acestei recenzii, X-VPN face câteva alegeri de design bizare cu clientul său, care sunt în cele din urmă inutilizabile. Mai exact, protocoalele pe care le oferă nu sunt numite în interfață, ci mai degrabă ascunse în spatele literelor aleatorii. 

Dacă ați venit aici în căutarea unui VPN care să ofere securitate și performanță, vă rugăm să vă îndreptați către cel mai bun program de VPN. Dacă doriți să vedeți un exemplu excelent despre modul în care încurcarea lucrurilor mai fine poate submina în întregime un produs altfel fin, atunci continuați să citiți. 

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru X-VPN

Caracteristici

Meniurile X-VPN sunt unele dintre cele mai izbitor de sterile pe care le-am văzut vreodată. Dacă faceți clic pe meniul hamburger din dreapta sus, nu se deschid decât două opțiuni de comutare. Unul vă permite să configurați clientul pentru a rula la o pornire Windows, iar celălalt este o caracteristică numită „control de aplicație”. 

Conform descrierii sale, controlul aplicației pare a fi un fel de tunel divizat care vă permite să definiți o listă de programe care vor ignora VPN și vor utiliza o conexiune standard, neprotejată. Deși tunelul divizat este o caracteristică foarte de dorit și un lucru greu de găsit, implementarea lui X-VPN nu funcționează deloc.

XVPN-appcontrol

De fiecare dată când am pornit controlul aplicației, am primit un mesaj care spune că acesta nu funcționează pe dispozitivul nostru. Rulam cea mai recentă versiune a Windows 10 pe un computer pentru stația de lucru. Nu ar trebui să existe niciun motiv pentru ca această caracteristică să nu funcționeze deloc. Dacă sunteți în căutarea unei VPN care are o funcționare funcțională de tunelare divizată – pe lângă multe alte funcții – asigurați-vă că consultați recenzia noastră ExpressVPN. 

În timp ce X-VPN are un buton care anunță aplicația să ruleze la pornire, nu există opțiuni pentru a se conecta sau nu atunci când face acest lucru. În plus, nu există niciun comutator de omor în setări. 

Deși site-ul său web menționează o caracteristică numită „reconectare inteligentă”, nu există informații despre ce este sau ce face și nu poate fi găsit în setări, nici.

X-VPN oferă nouă impresionante protocoale, dar niciunul dintre ele nu este etichetat în meniul de setări. Toate opțiunile de protocol sunt enumerate pur și simplu ca protocoale A, B, C etc. a software-ului X-VPN. 

XVPN-Setări

X-VPN face o treabă decentă de a acoperi o mare varietate de dispozitive, dar clienții mobili fiind la fel de inerți ca și versiunea desktop, este departe de a câștiga un loc pe cea mai bună VPN pentru lista noastră de Android. În cele din urmă, X-VPN nu oferă aproape nicio caracteristică, iar ceea ce oferă este foarte probabil să nu funcționeze deloc. 

Prezentare generală a caracteristicilor X-VPN

Logo X-VPNxvpn.io

Începe de la 599 USD pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit, Ethereum, Advcash, carduri cadou

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
7 zile

Suma serverului la nivel mondial
5000+ servere în peste 50 de locații

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser
Crom

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
128-AES, 256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP, X

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
24/7

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Pentru ceva care nu oferă practic niciun fel de funcții, X-VPN se poziționează pentru a concura în stabilirea prețurilor cu unii dintre concurenții de top. Prețurile lunare nu sunt cele mai rele pe care le-am văzut, dar sunt și cele mai bune. Pentru cei care caută o VPN cu o opțiune accesibilă de la o lună la alta, asigurați-vă că citiți recenzia noastră Mullvad.

Cealaltă opțiune pe care X-VPN o oferă este o înregistrare anuală, care reduce prețul considerabil, dar totuși nu la un nivel care îl face o valoare excelentă. Opțiunea anuală se potrivește cu prețul CyberGhost, dar după cum puteți citi în revizuirea noastră CyberGhost, oferă planuri suplimentare de doi și trei ani, pe care X-VPN nu le. 

Ambele planuri oferă utilizatorilor o cantitate nelimitată de lățime de bandă totală pentru până la cinci conexiuni simultane. Dacă acele dispozitive nu sunt suficiente pentru nevoile dvs., nu uitați să consultați articolul dedicat despre cel mai bun VPN pentru mai multe dispozitive. 

Aceste opțiuni mai pe termen lung oferă cea mai bună valoare și sunt ignorate în totalitate de prețurile X-VPN. Acestea fiind spuse, X-VPN oferă un plan gratuit pentru cei care doresc să încerce serviciul fără riscuri.

Planul gratuit vă limitează opțiunile pentru ce server și client puteți utiliza. Pentru început, dacă nu sunteți un client plătitor, nu puteți utiliza extensia browserului. În schimb, veți avea 500 MB de lățime de bandă prin aplicația desktop și veți fi limitate doar la cel mai apropiat server disponibil. 

Utilizatorii gratuite pot utiliza, de asemenea, aplicația mobilă cu o cantitate nelimitată de lățime de bandă, dar din nou va fi disponibil doar cel mai apropiat server. În plus, aplicația mobilă difuzează anunțuri pentru utilizatori gratuite. 

Deși aceasta este o modalitate foarte bună pentru utilizatorii noi de a obține un gust al serviciului, 500MB este destul de slab. Există opțiuni mai bune pentru cei care caută cele mai bune servicii VPN gratuite.

Dacă vă place procesul și intenționați să faceți upgrade, există o serie de modalități de plată, inclusiv PayPal, card de credit și bitcoin, precum și alte cripturi și chiar diverse carduri cadou. Achiziția dvs. este protejată cu o perioadă de rambursare de șapte zile și vă oferă acces la până la cinci conexiuni simultane cu lățime de bandă nelimitată.

Ușurință în utilizare

Experiența utilizatorului cu X-VPN este epitomul unei pungi mixte. La suprafață, clientul pare să fie egal cu restul concurenței. Utilizează un aspect destul de standard care încorporează un buton de alimentare mare ca caracteristică principală a unei interfețe minimaliste.

XVPN-client

Butonul de pornire din mijlocul ecranului vă conectează la VPN, care se poate întâmpla instantaneu sau poate dura mai mult de un minut și apoi eșuează complet. Meniurile de setări, așa cum am arătat anterior, sunt incredibil de inestetice, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că acestea sunt suficient de ușor de utilizat.

Odată ce tunelăm, calitatea conexiunii VPN pare să varieze și ea. Vom vorbi despre acest lucru mai detaliat în secțiunea „viteză”, dar natura on-and-off a conexiunii a făcut atât navigarea, cât și productivitatea foarte greu de făcut folosind X-VPN. 

Dacă sunteți în căutarea unei VPN cu lățime de bandă suficientă pentru a viziona în mod sigur videoclipuri (sau chiar juca jocuri) la școală, atunci asigurați-vă că consultați cel mai bun VPN pentru articolul școlar.. 

În cele din urmă, după cum am atins deja și vom continua să atingem – protocoalele din meniul de setări nu li se dau numele reale. În schimb, X-VPN etichetează protocoalele în setări ca „Protocol A”, „Protocol B” și așa mai departe.

În ceea ce privește ușurința de utilizare și ușurința în utilizare, acesta este printre cele mai grave lucruri pe care le-ar putea face un VPN. Ascunderea protocolului VPN de către utilizator însuși nu are niciun scop și face ca X-VPN să fie chiar mai rupt și inutilizabil decât ar fi altfel deja. 

Pentru cei interesați de un VPN ușor de utilizat, care reușește să împacheteze mai multe funcții decât X-VPN, asigurați-vă că aruncați o privire la recenzia noastră NordVPN.

Viteză

X-VPN a ieșit din poartă puternic pe primul server pe care l-am testat. Serverul american din apropiere a returnat o mare parte a lățimii noastre de bandă, depășind viteza de descărcare a 200Mbps și aproape atingând aceeași viteză la încărcări..

Ba mai mult, acest server avea un ping suficient de scăzut pentru a fi o alegere competitivă pentru cel mai bun VPN pentru lista noastră de jocuri. Pe măsură ce ne-am îndreptat, însă, lucrurile s-au agravat pentru X-VPN. Serverul britanic a înregistrat o scădere a performanței, viteza de încărcare a scăzut la o simplă fracție a vitezei noastre neprotejate.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Virginia)3292.66337.13
NE.4209.78193,15
Regatul Unit78116.744.17
Japonia15269.812.16
Brazilia12448,192,51
India18962,831,89

De asemenea, Japonia, Brazilia și India au înregistrat rezultate semnificative la performanțele în ceea ce privește vitezele de descărcare, viteze de încărcare și timpi de ping. În medie, aceste rezultate dețin X-VPN departe de cel mai rapid VPN-ul nostru.

Înrăutățirea lucrurilor este însă faptul că performanța pe hârtie nici măcar nu începe să demonstreze cum este experiența reală a utilizării acestui VPN. Uneori, lucrurile funcționează normal. Paginile se încarcă rapid, iar videoclipurile nu necesită mai mult de un moment de memorare ca să fie redate la rezoluție completă.

Totuși, aproape jumătate din timp, lucrurile îngheață complet. Conexiunea pare foarte instabilă și se comportă ca și cum ar fi tăiată înăuntru și în afară. Accesarea unui site web ar putea fi aproape instantanee sau ar putea trece cu 45 de secunde până când conexiunea începe și lucrurile încep să se încarce deloc. 

Această performanță ciudată și lipsită de încredere înseamnă că, chiar dacă viteza pe hârtie nu este cea mai rea pe care am văzut-o vreodată, îndemnăm în continuare utilizatorii potențiali să caute un furnizor mai fiabil. Pentru o viteză mai bună de descărcare susținută pe fișiere și videoclipuri mari, asigurați-vă că consultați furnizorii de pe cele mai bune VPN-uri noastre pentru redresare.

Securitate

Securitatea este încă o categorie în care trebuie să batem în continuare un cal mort. Așa cum ați auzit deja de mai multe ori în acest articol, X-VPN nu etichetează opțiunile de protocol din meniul de setări cu numele lor reale. 

XVPN-Protocoale

În schimb, li se atribuie scrisori, care nu sunt în regulă, cu „D” după „I.” Acest lucru face imposibil să determinați nivelul de securitate sau chiar criptarea pe care o utilizați. Vom intra în detalii despre ceea ce ni s-a spus în secțiunea „serviciu pentru clienți” care apare, dar pe scurt, am putut afla ce protocoale au fost utilizate … un fel de.

Ni s-a oferit un link către această pagină care ne explica protocoalele X-VPN. Aici, putem vedea că OpenVPN este printre ele, dar din nou, a ști că este disponibil nu are sens, deoarece nu știți ce opțiune este OpenVPN în setări.

Există protocoale proprii disponibile, iar criptarea folosită se schimbă în funcție de protocol. Ambii factori complică și mai mult problema de a nu avea idee despre ce obțineți atunci când alegeți în mod eficient un protocol în timp ce utilizați X-VPN.

Deși nu am putut detecta nicio scurgere DNS sau IP, aceasta nu înseamnă că VPN este sigur. Nivelul de securitate este imposibil de știut fără a ști ce protocol este folosit la un moment dat. 

Din acest motiv, vă sugerăm ca persoanele care se află în spatele marelui firewall din China – sau în orice altă parte în care securitatea și confidențialitatea sunt vitale – să arunce o privire la cele mai bune servicii VPN pentru China. 

Aceasta este o alegere de design care nu are niciun sens logic și nu vedem niciun motiv pentru X-VPN să facă lucrurile în acest fel. Pentru cei interesați de un VPN extrem de sigur, care nu lasă nicio întrebare fără răspuns, citiți recenzia noastră TorGuard.

intimitate

În ciuda tuturor lucrurilor pe care le-am văzut X-VPN făcând greșit pe parcursul acestei revizuiri, trebuie să acordăm credit acolo unde creditul este datorat. X-VPN are una dintre cele mai concise și ușor de citit politici de confidențialitate acolo. 

Este vorba despre câteva pagini scurte și are o structură care vă permite să găsiți ușor ceea ce căutați dacă sunteți interesat de un anumit aspect al politicii. Începe afirmând că X-VPN nu înregistrează nimic cu privire la modul în care utilizați VPN sau adresa dvs. IP.

Aceasta înseamnă că nu înregistrează jurnalele de trafic sau informații de identificare despre utilizarea VPN-ului dvs. Cu toate acestea, colectează unele informații, atât pe site-ul web, cât și prin intermediul VPN în sine.

Unele informații vor fi înregistrate la crearea unui cont, dar toate acestea sunt preluate de alegerea dvs. în timpul înregistrării. Aceasta include un e-mail, informații de plată și un cont de social media, dacă alegeți să predați unul. 

VPN colectează informații precum timestamps, rapoarte de eroare și alegerea protocolului. Toate aceste informații sunt utilizate pentru a ajuta X-VPN să-și mențină rețeaua de server și nu este identificabilă.

Streaming performanță

X-VPN performează surprinzător de bine când vine vorba de streaming. BBC iPlayer funcționează la fel ca Netflix și Amazon Prime. Am putut face ca toate aceste platforme de streaming să funcționeze fără niciun efort, conectându-ne pur și simplu la țara relevantă cu setări implicite.

Totuși, Hulu a reușit să detecteze VPN-ul și ne-a spus să-l oprim pentru a urmări orice. Din fericire, pentru cei care caută o modalitate de a obține conținut Hulu, avem un VPN cel mai bun pentru rotirea Hulu. 

Din păcate, pentru X-VPN, doar a te putea conecta la mai multe site-uri de streaming nu este destul. Calitatea și fiabilitatea fluxului este, de asemenea, un factor pe care trebuie să-l luăm în considerare.

Așa cum am subliniat în secțiunea „viteză”, X-VPN a simțit că pierde în permanență conexiunea. Acest lucru s-a tradus în videoclipuri care se încarcă uneori instantaneu la rezoluții mari, dar la fel de des a dus la o redare boală la 144p și o bufferizare frecventă.

În timp ce majoritatea site-urilor de streaming au funcționat, Hulu a reușit să ne închidă, iar performanța generală a X-VPN lasă mult de dorit când vine vorba de streaming. Dacă sunteți în căutarea unui VPN care să poată bate cu siguranță prin site-urile geoblocate, având în același timp performanța de a urmări în mod sigur conținutul în HD fără probleme buttery, asigurați-vă că citiți cel mai bun VPN pentru ghidul de streaming.

Locații server

X-VPN pretinde că oferă mai mult de 5.000 de servere care sunt răspândite în 50 de locații. Dacă acest număr de servere este corect, atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o creștere a traficului cauzând o încetinire a rețelei X-VPN.

XVPN-Servere

Cele 50 de locații oferite sunt răspândite bine pe tot globul. Toate regiunile care se bazează cel mai mult pe acestea sunt acoperite, inclusiv o mare parte din Asia, America de Nord și Europa. 

Acestea fiind spuse, s-ar părea că unele dintre locațiile oferite de X-VPN sunt servere virtuale, ceea ce înseamnă că dacă lucrurile nu funcționează corect, este deseori necesar să vă deconectați și să încercați un nou server și o adresă IP alocate aleatoriu. Deși rețeaua de servere X-VPN acoperă locațiile cele mai solicitate, unele zone sunt lăsate puțin uscate. 

Cea mai mare parte a Africii este complet neglijată, ceea ce înseamnă că cei care se află pe acest continent ar putea fi obligați să se conecteze la un server mai îndepărtat, cu timpi de ping mai mari și cu performanțe mai slabe. Dacă sunteți în căutarea unui VPN bun pentru Africa, cel mai bun articol VPN pentru Africa de Sud este un loc bun în care ar trebui să arate.

Serviciu clienți

X-VPN oferă două forme de asistență pentru clienți. Pentru cei care au nevoie de ajutor imediat, există o opțiune de chat live pe site-ul web. Acesta este echipat „24/6”, potrivit site-ului, duminica parând a fi ziua în care nimeni nu este disponibil.

Există, de asemenea, un e-mail la care puteți contacta dacă nimeni nu răspunde prin chat live, ceea ce se poate întâmpla. Timpul de răspuns variază în funcție de chat-ul live, de la un moment dat până la așteptarea a mai mult de 24 de ore și nu primește niciun răspuns. 

În afară de e-mail-ul hit-or-miss și chat-ul live, există și un centru de ajutor. Aceasta conține o mică bază de cunoștințe care acoperă doar cele mai de bază întrebări cu privire la VPN-urile în general, precum și serviciul particular X-VPN, și cel mai probabil va fi de mică ajutor..

Verdictul

X-VPN pare să aibă grijă să nu balanseze barca și respectă multe dintre convențiile standard ale industriei VPN. În același timp, execuția punctelor sale mai fine este atât de plană încât este aproape comică.

Lipsa etichetelor numai pentru protocoale este un distribuitor. Performanța nesigură nu adaugă decât insultă la vătămare, iar numeroasele aspecte rupte ale meniurilor sunt unghia finală în sicriu. Dacă sunteți în căutarea unui VPN fiabil și performant, asigurați-vă că consultați arhiva noastră completă de recenzii VPN.

Dacă aveți experiență cu X-VPN, ne-ar plăcea să auzim cum se compară cu al nostru în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me