Revista VPN Goose – actualizată în 2020

Revista VPN Goose

Viteza mare și prețul scăzut al lui GooseVPN sunt suficiente pentru a-l seta deasupra mulțimii VPN. Cu toate acestea, nu înregistrează note perfecte, luptându-se în principal cu streamingul și serviciul pentru clienți.


gâscă-vpn-Slider1

gâscă-vpn-slider2

gâscă-vpn-slider3

gâscă-vpn-slider4

gâscă-vpn-slider5

Anterior

Următor →

Goose VPN este o rețea privată virtuală olandeză care a existat doar din 2014. Deși este un serviciu fin care oferă viteze rapide la un preț rezonabil, nu a ajuns niciodată pe cea mai bună listă a noastră VPN. Lipsa de funcții și unele decizii ciudate în materie de securitate ne-au lăsat să ne zgârie pe cap, ceea ce este păcat, având în vedere cât de mult are dreptate VPN Goose. 

În această revizuire VPN Goose, vom determina dacă este cel mai potrivit furnizor VPN pentru dvs. În următoarele câteva mii de cuvinte, vom acoperi funcții, prețuri, ușurință în utilizare, viteză, securitate, confidențialitate, performanță în streaming și multe altele, înainte de a da verdictul nostru. 

Când vine vorba de serviciul propriu, Goose VPN excelează, cu viteză rapidă și o interfață fără sens. Cu toate acestea, la același preț, puteți obține mai mult pentru banii dvs. în altă parte. Acestea fiind spuse, VPN-ul Goose are o probă gratuită de 30 de zile, așa că nu există niciun motiv să nu-i oferim o lovitură. 

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Goose VPN

Caracteristici

VPN Goose într-adevăr nu are funcții. Sunt evidențiate elementele esențiale goale, inclusiv un comutator de ucidere, protecția împotriva scurgerilor DNS și pornirea automată la conectarea la Windows, dar asta este. Unele dintre caracteristicile mai specializate, cum ar fi uciderea aplicațiilor și tunelarea divizată, sunt, din păcate, omise. 

Cea mai mare caracteristică a acesteia este de fapt suportul platformei. Goose VPN acceptă aproape orice echipament, de la routere la Linux la televizoare inteligente care rulează Android TV. Există și o extensie Chrome, motiv pentru care Goose VPN a primit un mesaj în ghidul nostru despre modul de configurare a unui VPN pe Chromebook (citiți recenzia noastră Google Chrome). 

Mai mult, există ghiduri de configurare extinse disponibile pentru platformele pe care Goose VPN le acceptă. Fiecare instalație este acoperită cu instrucțiuni pas cu pas și cu o mulțime de capturi de ecran, ceea ce face chiar și instalarea nontradițională simplă.

revizuire-setup-ghiduri de gâscă-vpn

Deși apreciem ghidurile de configurare VPN Goose, nu putem ignora funcțiile sale lipsă. Tunelul divizat este cel mai mare. 

Dacă nu știți, tunelarea împărțită vă permite să trimiteți o parte din trafic prin tunelul VPN în timp ce un alt trafic rămâne în conexiunea dvs. normală. Puteți configura manual cu Goose VPN, dar nu există o modalitate ușoară de a o face în client, așa cum există cu ExpressVPN. 

În mod similar, Goose VPN nu oferă aplicația de ucidere, ceea ce vă permite să specificați ce aplicații ar trebui să respecte comutatorul de ucidere. Este util dacă VPN-ul dvs. se deconectează și doriți să vă mențineți sesiunea de navigare intactă fără să vă expuneți, să zicem, clientul dvs. torrenting. Dacă sunteți în căutarea unui VPN cu uciderea aplicației, nu uitați să citiți recenzia noastră despre Astrill.

Prezentare generală a funcțiilor VPN Goose

Sigla VPN Goosegoosevpn.com

Începe de la 199 USD pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
Nelimitat

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată
Numai plan nelimitat

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
N / A

Suma serverului la nivel mondial
33

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux, Android TV

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser
Crom

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

La fel ca majoritatea VPN-urilor, Goose VPN îl păstrează simplu, oferind un singur plan cu mai multe durate, spre deosebire de ProtonVPN (citiți recenzia noastră de ProtonVPN). Puteți cumpăra cel puțin o lună sau doi ani, potrivindu-se cu like-urile ExpressVPN, deși lipsesc PureVPN (citiți recenzia ExpressVPN și recenzia PureVPN). 

La sfârșitul lunar al lucrurilor, Goose VPN este abisală. Deși nu atinge valorile minime ale Hide.me, rata lunară este prea mare (citiți recenzia noastră Hide.me). Din fericire, trecerea la o durată mai mare plătește în pică. 

Planurile de un an și doi oferă o valoare excelentă, ducând rata la mai puțin de 5 dolari pe lună pentru un plan de an și mai puțin de 3 dolari pe lună timp de doi ani. Fiecare plan acceptă, de asemenea, un număr nelimitat de conexiuni simultane, motiv pentru care Goose VPN a câștigat un loc în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul mai multor dispozitive. 

Acestea fiind spuse, există o politică de utilizare corectă în vigoare. Deși puteți instala și utiliza VPN Goose pe cât de multe dispozitive doriți, nu puteți prelua mai mult de un procent din lățimea de bandă totală a VPN-ului Goose. În acest caz, Goose VPN vă va solicita fie să vă reduceți utilizarea, fie să plătiți o taxă mai mare. 

Goose VPN Free Trial

Indiferent de durata pe care o alegeți, nu veți fi taxat pentru prima lună. Spre deosebire de TorGuard, care face reclamă unei garanții de returnare a banilor ca încercare gratuită, puteți utiliza Goose VPN timp de 30 de zile fără a cheltui niciun ban (citiți recenzia noastră TorGuard). 

Va trebui să indicați informațiile de plată pentru a începe – fie cardul de credit, fie PayPal, întrucât Goose VPN nu acceptă bitcoin – dar nu veți fi taxat decât după încheierea procesului. Deși nu este la fel de generos ca planul gratuit al Windscribe, Goose VPN pune în rușine cele mai multe alte servicii atunci când vine vorba de încercări gratuite (citiți recenzia Windscribe).

Ușurința în utilizare

Goose VPN are un proces de checkout în trei părți care face simplificarea instalării. După ce faceți clic pe butonul „încercați gratuit” pe pagina de pornire, veți fi adus pe un ecran în care puteți alege durata și introduceți informațiile dvs. de plată. Puteți, de asemenea, să introduceți adresa de e-mail și parola sau să vă conectați cu opțiuni sociale, deși nu am recomanda acestea din urmă, în scopuri de confidențialitate. 

gâscă-vpn-checkout

Este tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie. După ce ați confirmat plata, Goose VPN vă va redirecționa către un ecran de descărcare, care afișează instalatori și ghiduri de configurare pentru numeroase platforme compatibile cu Goose VPN.

Descărcare VPN Goose

Pagina de descărcare are multe de oferit. Pentru majoritatea oamenilor, descărcarea programului de instalare pentru macOS sau Windows ar trebui să fie suficientă, dar dacă doriți să faceți o instalare neradițională – să zicem, pe un router – Goose VPN v-a acoperit. Chiar și versiunile mai vechi de Windows sunt acoperite cu ghiduri de configurare pentru PPTP și L2TP.

gâscă-vpn-recenzie-descărcări de pagină

Instalarea se face rapid, iar Goose VPN oferă câteva întrebări frecvente pentru platforma pe care o utilizați în timp ce se termină instalarea. După ce sa terminat, Goose se lansează imediat, oferind câteva sfaturi pentru a începe. 

Totul despre procesul de configurare al VPN Goose este fluid. Există o cantitate bună de manevrare, dar nu încetează procesul cum ar fi, cu PureVPN, să zicem. În schimb, sunt furnizate doar suficiente informații pentru cei care au nevoie. Pentru cei care nu o fac, este ușor să sări rapid peste ghidurile de configurare și de configurare. 

Autentificare VPN Goose

După ce aplicația este instalată, vă puteți autentifica. Ca și când vă înscrieți, vă puteți autentifica folosind Facebook sau Google, deși este cel mai bine să rămâneți doar cu o adresă de e-mail și o parolă. După ce ați făcut acest lucru, Goose vă va porni în aplicație, arătând un server recomandat și o vizualizare de hartă, in cea mai mare parte inutilă. 

gâscă-vpn-review-cerere

Nu puteți utiliza harta pentru a selecta locațiile serverului, cum puteți cu NordVPN (citiți recenzia noastră NordVPN). De fapt, din ceea ce putem spune, harta nu face nimic. Chiar și după conectarea la un server din S.U.A., harta a afișat încă Europa, împreună cu un drept de autor vechi de un an. 

Harta nu este însă necesară. Pe ecranul principal, puteți vedea dacă sunteți conectat, la ce server vă conectați și la protocolul pe care îl utilizați. Când l-am testat, Goose a fost implicit la IKEv2, despre care vom vorbi mai multe în secțiunea „securitate” de mai jos.

Comutarea serverelor este simplă, Goose vă permite să „preferați” opțiunile din lista verticală. Majoritatea serverelor sunt marcate cu o pictogramă P2P care arată că sunt potrivite pentru torrenting. De asemenea, câteva opțiuni sunt marcate cu o pictogramă „redare”, care indică faptul că ar trebui utilizate pentru streaming. 

Setări VPN Goose

Setările VPN Goose, la care se poate accesa făcând clic pe pictograma roată din colțul din dreapta jos, sunt minime. Puteți activa comutatorul de ucidere și protecția împotriva scurgerilor DNS – două setări care sunt în mod implicit dezactivate în mod implicit – precum și puteți modifica protocolul, dar acesta este. Cel mai util lucru pe care ecranul de setări vă permite să faceți este să trimiteți date de depanare la echipa de asistență. 

revizuire setări de gâscă-vpn

Viteză

VPN-ul Goose nu a ajuns pe lista noastră de VPN-uri cel mai rapid, deși ar fi putut avea. Problema cu Goose VPN nu este viteza sa, ci consistența vitezei. Nu există nicio rimă sau motiv pentru tarifele pe care le-am menționat, locațiile fiind mult mai îndepărtate mai bine decât serverele chiar pe drum.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (St. Louis)889.1721.34
Transmiterea în SUA6350.219.38
Regatul Unit11336.3814.05
Canada P2P3637.7520.69
Japonia P2P17780.5119.99
Australia22435.5720.83

Deși VPN-ul Goose a fost implicit la IKEv2, am trecut la OpenVPN pentru testare, așa cum facem cu toate VPN-urile. Goose nu vă oferă opțiunea dintre UDP și TCP, astfel încât orice a decis să folosească este cu ce am testat. Pe baza rezultatelor, am bănuit că a folosit UDP. 

Goose a fost rapid peste bord, rămânând la nord de 30 Mbps pe parcursul testării. În mod ciudat, totuși, am observat o performanță mult mai bună în Japonia decât am făcut-o în SUA. Am retestat SUA folosind serverul non-streaming și, deși rata de descărcare s-a îmbunătățit, a fost încă mai lent decât Japonia.

Deși rata de descărcare a fost inconsecventă, latența nu a fost. VPN Goose a crescut în latență pe măsură ce ne-am mutat mai departe de locația noastră de testare, așa cum este de așteptat, dar a rămas relativ rapid peste tot. De fapt, rezultatele sunt demne de cel mai bun VPN pentru ghidul nostru de jocuri. 

Erori de server VPN Goose

În timpul testării, am întâlnit mai multe erori de server. VPN Goose ar refuza să se conecteze la anumite servere – de exemplu, streamingul din Marea Britanie, de exemplu – și la repornirea aplicației, am putea conecta, dar nu a putea încărca niciun site web. 

Deși este ușor să comutați pe un alt server, am dorit să notăm erorile. Dacă există o anumită locație pe care o căutați, este posibil să puteți întâmpina probleme similare, așa că rețineți acest lucru. Părea să apară doar la comutarea locațiilor după ce ne-am conectat deja.

Securitate

Goose VPN respectă standardele industriei în domeniul securității VPN, oferind criptarea AES-256 cu OpenVPN. Cu toate acestea, OpenVPN nu este activat implicit. Utilizând protocolul automat, Goose VPN a sărit între IKEv2 și L2TP pe conexiunea noastră din SUA. Deși IKEv2 este de apărat, L2TP nu este. 

După cum puteți vedea în protocolul nostru VPN defalcarea și descrierea criptării, L2TP nu are chipul care să vă asigure complet conexiunea. Folosind acel protocol, conexiunea dvs. ar putea fi detectată cu ușurință în țări cu cenzură strictă, cum ar fi China (citiți cel mai bun ghid pentru VPN pentru China). 

OpenVPN este disponibil, deși VPN Goose nu vă permite să alegeți TCP și UDP ca protocol de transport. În plus, nu există opțiunea OpenVPN încapsulată, cum ar fi VyprVPN (citiți recenzia noastră VyprVPN). 

Securitatea VPN Goose nu este rea, dar va trebui să vă asigurați că o configurați corect pentru a rămâne protejat. Pe o notă pozitivă, Goose VPN este compatibil cu torentul, deși nu a câștigat un loc în cel mai bun VPN al nostru pentru ghidul de torrenting.

Am testat scurgerile DNS folosind IKEv2 și OpenVPN, deoarece ultima dată când am testat Goose, IKEv2 a scăpat cererile ca nebune. De această dată, IKEv2 și OpenVPN au fost, din fericire, solide, cu singura solicitare DNS afișată la IP VPN. 

intimitate

Goose VPN menține o politică fără jurnaluri. Compania are sediul în Olanda și, deși nu are cele mai bune legi privind confidențialitatea, este mai bună decât majoritatea țărilor, așa cum puteți vedea în ghidul nostru de cenzură pe internet. Indiferent, VPN Goose nu are nimic de monitorizat de către guvernul olandez. 

În primul rând, însă, rețeaua de server. Spre deosebire de VPN-urile care folosesc servere virtuale sau închiriate – citiți recenzia noastră HideMyAss pentru un exemplu în acest sens – Rețeaua de servere VPN Goose este proprietatea și este administrată de Goose BV, compania din spatele VPN Goose. Asta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la renunțarea la terți. 

În ceea ce privește ceea ce colectează Goose VPN, informațiile sunt minime. Adresa dvs. de e-mail este înregistrată la înregistrare, precum și adresa IP pe care ați utilizat-o la conectarea pe site-ul web. Când utilizați serviciul, nimic nu este înregistrat sau monitorizat. Adresa dvs. IP, solicitările DNS și istoricul site-ului web nu sunt stocate nici măcar temporar în memoria sistemului. 

În cazul în care Goose ar trebui să predea tot ce avea în evidență, ar fi arătat că v-ați înscris pentru un cont. Cu toate acestea, nimic despre utilizarea ta nu ar fi remarcat. Singura excepție este utilizarea totală a lățimii dvs. de bandă, care este colectată din motive de aplicare a politicii de utilizare corectă. 

Chiar și cu asta, nu există nicio modalitate în care activitatea dvs. online nu vă poate fi legată atunci când utilizați Goose VPN. Informațiile colectate – adresa dvs. de e-mail atunci când v-ați înscris și utilizarea lățimii de bandă în timpul utilizării serviciului – nu amenință, în sensul că Goose VPN este sigur de utilizat. 

Streaming performanță

În pofida includerii serverelor de streaming dedicate, Goose VPN nu va fi cel mai bun VPN pentru ghidul de streaming. Indiferent la ce server am conectat sau la ce protocol am folosit, Goose VPN a fost blocat. Din păcate, serverele „streaming” par doar alternative mai lente la celelalte servere dintr-o anumită locație. 

Hulu și BBC iPlayer au lucrat rapid la Goose VPN, la fel ca Amazon Prime Video. De fapt, Amazon a detectat că folosim un VPN înainte de a încerca să încarcă orice conținut. Dacă vă interesează aceste platforme, asigurați-vă că citiți cel mai bun VPN pentru Hulu, cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer și cel mai bun VPN pentru ghiduri video Amazon Prime. 

Goose VPN Netflix

Ultima dată când am testat Goose VPN, am putut accesa Netflix în mod constant, deși cu o viteză destul de lentă. De data aceasta, Netflix a fost continuu blocat, rezultând întotdeauna o eroare de proxy temut. Asigurați-vă că citiți cel mai bun ghid VPN pentru Netflix dacă aceasta este platforma după care vă aflați.

Locații server

VPN Goose nu specifică câte servere are, pur și simplu spunând pe pagina de întrebări frecvente că „caută în mod constant servere noi și mai rapide de adăugat”. Parcurgând lista, însă, putem spune că, la momentul scrierii, există 33 de locații în 26 de țări, Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franța și Germania obținând mai multe locații. 

Răspândirea nu este mare (și este unul dintre motivele pentru care nu a făcut cel mai bun VPN pentru lista Skype), dar Goose VPN spune că poate implementa cu ușurință noi servere în câteva zile, la cererea unui client. Acest lucru sugerează că serverele nou implementate sunt închiriate sau virtuale, deoarece nu bănuim că un tehnician din Goose călătorește fizic în orice locație este solicitată.. 

Nu este clar dacă locațiile pe care Goose le are în prezent sunt virtuale sau fizice. Pe baza rezultatelor noastre greșite despre viteză, ne-am aventura să spunem că cel puțin unele dintre locații sunt virtuale, deși nu avem cum să confirmăm acest lucru.

Serviciu clienți

Găsirea de asistență cu VPN Goose este simplă. Din aplicație, puteți trimite informațiile dvs. de depanare dacă întâmpinați o eroare tehnică, precum și găsiți un link către pagina FAQ. Cel mai bun loc pentru a găsi asistență este însă în tabloul de bord al contului. 

Făcând clic pe fila „asistență / întrebări frecvente” din tabloul de bord al contului vă va duce la o listă lungă de articole bazate pe cunoștințe. VPN Goose nu lasă nici o piatră neîntreruptă, acoperind chiar și cele mai banale subiecte. Adică dacă puteți încărca articolele. 

gâscă-vpn-review-tablou de bord-knowledgebase

În panoul de cunoștințe de bord – care este diferit de baza de cunoștințe, așa cum vom vedea într-un minut – multe dintre articole vor refuza să se încarce. Deși avem câteva pentru a încărca, majoritatea articolelor se vor redirecționa către directorul articolelor, ceea ce este infuriant. 

Și mai frustrant este faptul că VPN Goose are o bază de cunoștințe mult mai bine organizată, accesibilă de pe site-ul principal. Articolele sunt expuse mai atent în categorii și există chiar și un formular de contact dacă trebuie să vă adresați direct la Goose.

gâscă-vpn-review-knowledgebase

Din păcate, e-mailul este singura cale de contact. VPN Goose nu oferă asistență telefonică sau chat în direct, ceea ce este păcat. În plus, nu există niciun forum de utilizator, subreditare sau cont Twitter, care să limiteze căile prin care puteți primi asistență. 

Verdictul

VPN Goose nu este o opțiune proastă pentru majoritatea oamenilor. Se conectează rapid, rămâne rapid pe distanțe lungi și vine cu o politică fără logging, pentru a porni. Cu toate acestea, lipsa caracteristicilor înseamnă că nu este o opțiune excelentă pentru configurațiile specializate. Deși prețul este corect, există și alte servicii care oferă mai multe în același ritm. 

Ce părere aveți despre Goose VPN? Veți profita de proba gratuită de 30 de zile? Puneți-ne la cunoștință despre experiența dvs. în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură. 

Întrebări frecvente VPN Goose

 • Cum se rambursează VPN Goose

  Goose VPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, fără întrebări. Cu toate acestea, se oferă numai dacă ai utilizat mai puțin de 100 MB de date. Acestea fiind spuse, fiecare plan vine cu o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

 • Cât de bun este Goose VPN?

  Goose VPN este un serviciu solid la un preț rezonabil. Este rapid și ușor de utilizat, deși puteți obține mai multe funcții în altă parte la același preț.

 • Cum să închei proba gratuită VPN Goose

  Puteți încheia procesul gratuit de VPN Goose din tabloul de bord al contului. După conectare, faceți clic pe „profilul meu”, apoi „anulați abonamentul”. Dacă sunteți în perioada de încercare, nu veți fi taxat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map