Revista SecureVPN.pro – Actualizată în 2020

Recenzie SecureVPN.pro

SecureVPN.pro (nu trebuie confundat cu SecureVPN.com) este unul dintre cele mai lente servicii pe care le-am revizuit vreodată și are o politică oribilă de confidențialitate. Nu am recomanda să o utilizăm nimănui, după cum puteți citi în această recenzie completă a SecureVPN.pro.


best-VPN-comentarii

SecureVPN.pro a funcționat din Hong Kong de la fondarea sa în 2014. Nu are prea multă reputație, dar pare să creeze unul – în bine sau în rău. Rețineți că această recenzie este pentru SecureVPN.pro, nu pentru SecureVPN.com.

În această recenzie SecureVPN.pro, veți găsi informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză despre furnizor. Vă vom oferi avantajele și contra și vom evidenția caracteristicile care contează pentru dvs. ca utilizator. De asemenea, veți găsi detalii despre prețuri, viteză, ușurință în utilizare, securitate, confidențialitate și multe altele.

Politica de confidențialitate a acestei VPN ridică semne roșii. De regulă, Cloudwards.net nu ar recomanda să partajați informații cu VPN-urile care păstrează jurnalele. Deoarece SecureVPN.pro înregistrează datele interne și le partajează cu furnizori terți, poate doriți să vă uitați la cei mai buni furnizori VPN, dacă căutați confidențialitate și securitate. O altă opțiune este să mergeți direct la recenzia noastră ExpressVPN, un serviciu pe care îl evaluăm foarte mult.

Alternative pentru SecureVPN.pro

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

Lucrul frustrant despre funcțiile SecureVPN.pro nu sunt caracteristicile în sine, ci modul în care sunt prezentate, despre care vom vorbi mai mult în secțiunea „ușurință de utilizare”..

Vom începe cu opțiunea SecureDNS. Un DNS este, în esență, un sistem pentru identificarea și desemnarea conexiunilor. SecureDNS conectează utilizatorul la DNS-ul serverului VPN, ceea ce îl face pe anonimat. Vei dori întotdeauna să o activezi. Majoritatea VPN-urilor nu vă oferă opțiunea de a o dezactiva, deoarece aceasta ar expune probabil site-urile web pe care le vizitați furnizorului de servicii de internet..

OpenVPN prin TCP permite protocolul TCP pentru ocolirea firewall-urilor. Dacă este activat, conexiunea dvs. va fi mai fiabilă, dar potențial mai lentă.

Serviciul are, de asemenea, funcționalități. Dacă o spuneți, aplicația se va conecta automat la deschidere și se va reconecta dacă pierdeți serverul VPN. Puteți, de asemenea, să porniți aplicația ca pictogramă a tăvii de sistem și să verificați actualizările la pornirea aplicației.

Există opțiuni pentru prevenirea modului de repaus atunci când VPN este conectat și pentru deconectarea VPN la intrarea în modul de veghe. Puteți, de asemenea, să porniți aplicația la pornirea Windows și să vă conectați la un server la pornirea aplicației. Activarea ambelor funcții permite o conexiune la server VPN la pornirea Windows.

Din meniul de setări, puteți șterge memoria cache DNS pentru a vă spăla computerul de fișiere temporare, precum și configurarea redirecționării portului pentru a utiliza dispozitivele de la distanță pe internet. De asemenea, puteți dezactiva IPv6.

Puteți activa killswitch-ul, care vă protejează identitatea dacă pierdeți conexiunea la serverul VPN. Dacă se întâmplă asta, killswitch-ul te va deconecta și de la internet, deci nu vei fi conectat la site-uri web atunci când confidențialitatea ta este compromisă.

SecureVPN.pro nu are tuneluri divizate. Funcția vă permite să rulați o parte din traficul dvs. prin VPN, în timp ce alt trafic continuă prin rețeaua locală. Acest lucru vă permite să vă protejați datele fără a pierde funcționalitatea. Dacă aceasta este o cerință esențială pentru dvs., consultați review-ul nostru StrongVPN.

Există o aplicație Android cu acces timpuriu disponibil, care este încă în curs de dezvoltare. Site-ul SecureVPN.pro spune că acceptă iOS, dar nu există o aplicație în App Store.

Prezentare generală a funcțiilor SecureVPN.pro

Logo SecureVPN.prowww.securevpn.pro

Începe de la 790 USD pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
7 zile

Suma serverului la nivel mondial
34 servere din 26 de țări

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux

Sisteme de operare mobile
Android

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, PPTP, L2TP

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
ore de birou

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

SecureVPN.pro are mai multe opțiuni de stabilire a prețurilor. Există trei puncte de preț: Basic, Advanced și Pro. Există, de asemenea, o opțiune gratuită care vă oferă o zi a serviciului de bază. Puteți cumpăra de la o valoare de o zi la o an de serviciu la un moment dat. Planul Pro nu este disponibil pentru abonamente de o singură zi.

Prețurile din tabelul de mai sus sunt pentru achiziții cu un an în avans, ceea ce vă oferă cea mai mare reducere. Înainte de a intra în specific, există lucruri pe care am dori să le notăm: abonamentele Pro sunt singurele cu acces la serverele DoubleVPN, iar abonamentele gratuite sunt pur și simplu încercări de 24 de ore.

Prețurile pot scoate unii utilizatori din acest serviciu, deoarece costă mai mult pentru planuri comparabile decât liderii din industrie, cum ar fi NordVPN. De exemplu, SecureVPN.pro percepe cu aproximativ 5 dolari pe lună mai mult decât NordVPN pentru un plan de un an (citiți recenzia noastră NordVPN).

Ne-ar fi plăcut să vedem planuri de doi și trei ani de la SecureVPN.pro, care ar fi sugerat o fiabilitate pe termen lung, în același timp economisind și banii clienților. Pentru planuri de genul acesta, consultați recenzia noastră CyberGhost. SecureVPN.pro are o garanție de returnare de șapte zile, astfel încât dacă nu sunteți mulțumit de acest punct, veți putea primi o rambursare.

Există suplimente pe care le puteți achiziționa și la check out. Toate planurile vin cu trimiterea portului timp de trei luni, dar va trebui să plătiți pentru asta după aceea. De asemenea, puteți cumpăra o adresă IP dedicată sau un server VPN dedicat pentru 2 $, respectiv 10 USD pe lună.

Puteți plăti cu Mastercard, Visa, American Express, bitcoin, PayPal și multe alte servicii de plată terțe. Vă veți putea conecta între două și cinci dispozitive simultan, în funcție de planul ales.

Ușurință în utilizare

Crearea contului este simplă. Trebuie doar să introduceți informațiile și metoda de plată. De acolo, veți primi un e-mail cu numele de utilizator și parola, precum și un link de descărcare pentru aplicația serviciului.

Rețineți că acest e-mail este singurul loc de unde să descărcați aplicația. Am trecut cu vederea în e-mail și am accesat site-ul web, doar pentru a căuta 15 minute pentru un link care nu exista.

SecureVPN-Email-Descarca-Image

Funcțiile de bază ale aplicației și serviciului SecureVPN.pro sunt simple de utilizat. Ecranul de pornire al aplicației vă permite să vă conectați și să schimbați ușor serverele. Conectarea durează aproximativ 15 până la 20 de secunde.

SecureVPN App-Home-Page-Image

Acestea fiind spuse, dacă doriți să vă deplasați în setări, este posibil să întâmpinați dificultăți. Multe dintre caracteristicile și setările incluse ar putea trece neobservate sau chiar abuzate accidental.

SecureVPN-app-Setări-Image

De exemplu, opțiunea „conectați-vă la pornire” i-ar putea determina pe unii utilizatori să creadă că conexiunea lor va începe la pornirea Windows atunci când va începe efectiv la pornirea aplicației. În mod similar, denumirile tehnice și interioare explicate, precum „SecureDNS”, „OpenVPN peste TCP” și „tip StealthVPN” ar putea lăsa utilizatorii dezinformați.

Aplicația are, de asemenea, funcții ciudate care limitează ușurința de utilizare. De exemplu, dacă faceți clic pe pictograma aplicației de pe bara de activități în timp ce este deschisă, aceasta se închide pe tava de sistem. Puteți considera acest lucru deosebit de enervant în timp ce reglați setările, deoarece probabil că veți intra și din aplicația pentru testare, trebuie să relansați în mod regulat programul.

Citiți recenzia noastră de acces la internet privat pentru un alt furnizor cu această problemă.  

Cu toate acestea, după ce ați fost configurat, programul este operat cel mai convenabil din tava de sistem. De pe orice ecran în orice moment, puteți ajusta configurațiile de rutină, cum ar fi conexiunea dvs., alegerea serverului de intrare și de ieșire, killswitch și adresa IP. Închiderea aplicației o scoate din tava de sistem.

Modificarea protocoalelor este, de asemenea, ușoară și se poate efectua de pe pagina principală a aplicației, dar va trebui să faceți clic pe butonul din partea dreaptă sus a paginii de pornire înainte de a face acest lucru. Comutatorul activează modul „Pro”, care permite mai multe opțiuni. Activarea modului Pro vă permite, de asemenea, să comutați între două adrese IP.

Protocoalele sunt acolo unde aplicația se înfundă. Modificarea acestora pare să fie răspândită în mai multe setări. Între opțiunile SSH, SSL și TCP, se pare că s-ar fi putut face mult mai multe în meniul derulant al protocolului „tip VPN”.

Pentru a selecta SSL sau SSH, conectați-vă la protocolul StealthVPN și accesați setările. Făcând clic pe „StealthVPN type” vă permite să alegeți ce protocol este utilizat atunci când protocolul StealthVPN este activ. Pentru a activa TCP, selectați protocolul OpenVPN. Accesați setările și faceți clic pe fila suplimentară. Este a patra opțiune în jos.

TCP-SecureVPN-Image

SecureVPN.pro este ușor de utilizat și puternic în ceea ce privește funcțiile. Faptul că puteți comuta între modurile Simple și Pro ajută la menținerea echilibrului. De asemenea, este plăcut că majoritatea funcțiilor sunt accesibile din tava de sistem.

Acestea fiind spuse, se pare că SecureVPN.pro ar fi putut îmbunătăți mai mult dezordinea în aplicație.

Viteză

Vitezele SecureVPN.pro au fost dezamăgitoare, așa că nu va atinge cel mai rapid ghid VPN. Cele mai apropiate servere disponibile viteze de descărcare sever limitate. Deși aceste servere pot fi încă decente pentru streaming, acestea ar încetini descărcările de jocuri video și alte fișiere mari.

Am efectuat aceste teste de viteză din Lewiston, Idaho. Testele rapide ale serverelor din America de Nord au arătat viteze similare celor din Los Angeles, astfel încât poate fi cea mai bună regiune pentru acest serviciu.

Locație: PingUp SpeedDown Speed
neprotejata483.10112.01
Los Angeles712,6715.56
Munchen2181,354,05
Hanoi, Vietnam3351,374,02
Viña del Mar, Chile3931.691,03
Hong Kong1861,936,00

Având în vedere perioadele de ping, jocurile online ar fi dificile și cu SecureVPN.pro. Acordat, ping-ul nostru pare ridicat, dar multe dintre rezultate ar face jocul online imposibil. Viteza de descărcare înseamnă, de asemenea, că este nevoie de câteva ore pentru a descărca majoritatea jocurilor triple-A. Dacă este o problemă, asigurați-vă că citiți cel mai bun VPN pentru ghidul nostru de jocuri.

Securitate

SecureVPN.pro folosește protocoalele VPV OpenVPN, PPTP, L2TP și StealthVPN. Deși spune pe site-ul său web că acceptă IKEv2, nu. Acea dezorganizare nu contribuie bine la dependența sa.

IKEv2-Supported-Nu-Supported-on-site-ul-App-Imagine

Puteți utiliza, de asemenea, OpenVPN alături de alte protocoale de rețea, inclusiv SSL, SSH și TCP, pentru a naviga mai bine pe firewall-uri și criptați datele.

SSH se autentifică cu perechi de chei publice pentru criptarea datelor. SSL folosește criptografia pentru a furniza același nivel de securitate, fără a fi nevoie să introduceți parole.

Din ecranul de start, puteți selecta servere separate de intrare și de ieșire. SecureVPN.pro se referă la acesta ca VPN dublu sau VPN cu lanț dublu. Îți crește securitatea.

Există o singură opțiune pentru criptarea criptării și lungimea cheii: AES 256 biți. Alături de AES, există adesea alte două opțiuni care oferă mai puțină securitate și mai multă viteză, dar SecureVPN.pro nu vă permite să modificați setarea.

SecureVPN.pro a trecut toate testele noastre de scurgere. Aplicația are de asemenea opțiunea de a dezactiva IPv6. Acest lucru adaugă un nivel de securitate pentru cei care nu au încredere în protocol, deoarece este predispus la scurgeri.

SecureVPN.pro oferă o opțiune de a schimba adresa dvs. IP la intervale regulate. Puteți să o activați în fila suplimentară din meniul de setări și să o setați la ore care variază de la fiecare 10 minute la trei ore.

Puteți schimba automat serverul în același mod. În practică, însă, schimbarea serverelor care adesea încetinește lucrurile. Trebuie să așteptați aproximativ 35 de secunde la fiecare interval. În plus, cu viteza serverului care variază atât de mult, s-ar putea să vă descoperiți funcția.

intimitate

Politica de confidențialitate a SecureVPN.pro ridică semne roșii. Partajează date cu furnizori terți și păstrează unele dintre datele dvs. de identificare în sistemele sale.

Unele dintre probleme sunt bazate pe urmărirea geografică și a adreselor IP a site-ului său web. Website-ul listează locația dvs. curentă și adresa IP din partea superioară a ecranului pentru confort și rapiditate. SecureVPN.pro susține că nu păstrează aceste informații, dar nu am lua nicio vorbă despre VPN.

Utilizează două servicii care au acces și la informații: MaxMind Company și GeoIP. De asemenea, coordonează datele cu Google Analytics și Yandex.Metrika pentru a genera rapoarte despre obiceiurile utilizatorilor.

Singura politica de confidențialitate a MaxMind permite înregistrarea paginilor la care accesați serviciul său, adresele URL de referință, tipul browserului dvs., sistemul dvs. de operare și data și ora vizitei. De asemenea, colectează date de pe „dispozitivul dvs. și modul în care dispozitivul dvs. interacționează cu serviciul [său]”.

Nu știm dacă aceste informații sunt accesibile pentru MaxMind prin SecureVPN.pro, dar nimic din politicile lor de confidențialitate nu ar trebui să-i determine pe utilizatori să creadă că sunt deosebit de stricți în acest sens.

Politica de confidențialitate a SecureVPN.pro spune că menține:

 • Adrese de email
 • Setările contului utilizatorilor
 • Conectări și parole
 • Soldurile fondurilor
 • Datele și orele tranzacției
 • Identificatori de tranzacție
 • Sume de tranzacție

O mare parte din aceasta nu provine din utilizarea VPN-ului tău, ci din vizite neprotejate pe site-ul web. Acestea fiind spuse, se pare că unele dintre acestea, cum ar fi setările utilizatorilor și adresele de e-mail, sunt înregistrate din aplicație și serviciu – un păcat cardinal pentru VPN-uri.

De asemenea, vă poate interesa această caracteristică prezentată în termenii serviciului: „Utilizatorul acceptă să primească masaje promoționale (sic) cu privire la funcționarea serviciului de la Administrație.” Așa că începeți să faceți ulei, utilizator.

Toate glumele deoparte, ne-ar fi plăcut să fi văzut SecureVPN.pro punând mai multă grijă, timp și gândire în politica sa de confidențialitate și în termenii de serviciu. Am observat mai multe greșeli de genul acesta și sugerează o atitudine lipsită de influență. De fapt, unele dintre dactilografii fac destul de dificil să spui ce spune politica de confidențialitate.

Se pare că ar fi multe de căutat dacă aveți în vedere SecureVPN.pro. Veți dori să fiți atenți la ce grad de informație permiteți pe dispozitivele la care are acces.

Streaming performanță

Netflix, Amazon Prime Video și Hulu au blocat streamingul pe toate serverele testate. IPlayer-ul BBC a fost, de asemenea, blocat pe toate serverele încercate, inclusiv pe cel din Londra.

Luați în considerare unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix, dacă acesta este un breaker pentru dvs..

De asemenea, s-ar putea să găsiți ghidurile noastre de combatere a interzicerii VPN Netflix și de prevenire a erorii de proxy Netflix utile.

Locații server

SecureVPN.pro are 34 de servere în 26 de țări. În plus, vă puteți conecta la servere separate de intrare și de ieșire.

Acest VPN face o muncă excelentă pentru acoperirea Occidentului, dar unele regiuni par subestimate. Există șase servere în toată Asia și Orientul Mijlociu. Există un singur server în Mexic și America Centrală și de Sud. 

Serviciu clienți

Serviciul pentru clienți al SecureVPN.pro a fost accesibil și cunoscut. Are o funcție de chat live, dar orele sale pot fi dificile și dificil de prognozat. Reprezentanții au răspuns la biletele noastre de asistență într-o zi cu informații care ar fi rezolvat problema propusă.

Numărul de telefon furnizat pe site-ul SecureVPN.pro nu pare să funcționeze, deci nu veți putea să îl accesați în acest fel. Nu știm ce spune asta despre serviciul cu privire la organizare, dependență și finanțare.

Site-ul SecureVPN.pro are, de asemenea, o mulțime de articole și informații care ar putea fi utile pentru persoane cu diferite niveluri de experiență. Există și un blog. Între acesta și articole, este posibil să fiți în măsură să îndepliniți o mare parte din nevoile de servicii pentru clienți, fără a fi nevoie să contactați compania.

Verdictul

Streaming și jocuri sunt aproape imposibile cu SecureVPN.pro. Deși viteza de descărcare poate fi suficient de rapidă pentru streaming, multe dintre cele mai populare site-uri de streaming legal au blocat serverele pe care le-am testat.

Ping-urile de pe majoritatea serverelor ar fi făcut imposibil jocul online. Chiar și atunci când ping-ul conexiunii este redat din punct de vedere tehnic, veți fi dezavantajat enorm.

Confidențialitatea dvs. nu este în special sigură cu SecureVPN.pro. Găurile din politica sa de confidențialitate lasă loc pentru ca informațiile să fie compromise. Nu există reclamații sau rapoarte privind confidențialitatea împotriva SecureVPN.pro, dar este o companie mică, deci nu înseamnă prea mult.

Când toate sunt reunite, te descurci mult mai bine cu un alt furnizor. Accesați lista noastră de comentarii VPN pentru a vedea preferatele noastre.

Dacă aveți experiență cu SecureVPN.pro sau cu servicii similare, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos sau să vă împărtășiți gândurile pe social media. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map