Phantom VPN Review – Actualizat în 2020

Phantom VPN Review

PhantomVPN este de la aceeași companie care a făcut antivirus Avira și un exemplu uimitor de a fi nevoie să te conformezi cu ceea ce ești bun. În timp ce PhantomVPN este destul de ușor de utilizat, viteza, serviciul pentru clienți și, mai presus de toate, politica de confidențialitate ar trebui să te facă să stai departe.


best-VPN-comentarii

Phantom VPN este un serviciu de rețea virtuală oferit de aceeași companie care administrează Avira Antivirus. Dacă sunteți curioși cu privire la acest program, aruncăm o privire în recenzia noastră Avira.

Phantom VPN are câteva puncte forte, inclusiv interfața sa ușor de utilizat și securitatea solidă, dar slăbiciunile sale își limitează potențialul de a fi unul dintre cele mai bune. Viteze lente, o politică de confidențialitate slabă și un serviciu teribil pentru clienți împiedică experiența.

VPN-ul Phantom pare să fie adresat persoanelor care nu știu prea multe despre VPN-urile și doresc ceva ce pot seta și uita. Această abordare este de unde provin atât punctele sale forte, cât și punctele slabe. Simplitatea cu costul controlului utilizatorului este o operațiune pe care unii sunt dispuși să o facă, așa că dacă asta sună ca tine, ar putea merita să arunci o privire la Phantom VPN cu noi.

Acestea fiind spuse, VPN-ul nostru preferat, ExpressVPN, oferă un design similar set-it-and-uită-acesta, păstrând în același timp mult mai multă funcționalitate și viteze excelente. Citiți recenzia noastră ExpressVPN pentru a afla mai multe despre aceasta.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru VPN Phantom

Caracteristici

Când vine vorba de funcții, VPN Phantom este impresionant. Este disponibil pe Windows, macOS, iOS și Android. Există, de asemenea, o extensie de browser Chrome pentru o utilizare ușoară în browser-ul dvs., deși nu va fi cel mai bun VPN pentru piesa Chrome. Din păcate, nu pare să existe o modalitate de configurare pe routerul dvs., ceea ce face mai dificilă protejarea tuturor dispozitivelor dvs..

VPN-ul Phantom poate fi configurat pentru a rula la pornire și are un comutator kills. Killswitch blochează tot traficul dacă conexiunea la VPN este pierdută, dar este disponibilă doar în versiunea Pro, deci nu așteptați să o utilizați dacă intenționați să vă înscrieți la versiunea gratuită. Oricine ar putea utiliza un VPN pentru a torrent sau este într-o țară cu cenzura pe internet ar trebui să evite versiunea gratuită.

Există, de asemenea, o caracteristică în setările care pot bloca site-urile și conținutul rău intenționat automat. Funcționează mai bine decât „filtrul” malware al PureVPN, despre care puteți citi în recenzia noastră PureVPN, dar este departe de a fi perfect. Deși este mai bine decât nimic, vă rugăm să primiți ceva din cel mai bun ghid al nostru pentru software antivirus.

O caracteristică notabilă care lipsește VPN-ul Phantom este tunelarea divizată. Tunelul Split vă permite să decideți ce programe se vor conecta prin VPN și care vor funcționa pe o conexiune normală neprotejată. Dacă vă interesează această caracteristică, vă recomandăm să aruncați o privire la recenzia noastră StrongVPN sau să vă înscrieți la ExpressVPN.

Prezentare generală a funcțiilor VPN Phantom

Logo-ul Phantom VPNwww.avira.com

Începe de la 563 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
Nelimitat

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată
Doar pe Pro Plan

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare
30 de zile

Suma serverului la nivel mondial
36

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser
Crom

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil
Doar pentru Pro

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live

Asistență prin e-mail
Doar pentru Pro

Asistență telefonică
Doar pentru Pro

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Dacă încercați să încercați un VPN sau doriți doar unul ușor de utilizat, deoarece nu intenționați să-l spargeți prea mult, Phantom VPN vă oferă un plan gratuit cu lățime de bandă limitată, care ar putea fi pentru dvs. Dacă vizitați site-ul web al Avira și descărcați Phantom VPN, puteți obține 500MB de date pe lună. Dacă vă înscrieți pentru un cont, limita crește la 1 GB.

În comparație cu alte servicii VPN gratuite, aceasta este o cantitate scăzută de date. Windscribe oferă 2 GB pe lună și o ridică la 10 GB dacă introduceți adresa de e-mail și vă înscrieți. Puteți crește acest plafon și mai mult în schimbul finalizării sarcinilor, cum ar fi tweeting-urile despre Windscribe o dată pe lună. Dacă vă interesează un plan gratuit, citiți recenzia noastră pentru Windscribe.

Acestea fiind spuse, există funcții la care planul gratuit nu are acces. De exemplu, nu puteți utiliza switch-ul. În plus, nu există asistență din partea Avira pentru persoanele care nu plătesc clienți.

În ceea ce privește planurile plătite, există trei opțiuni pe site-ul web al Avira. Acestea includ un abonament lunar, un abonament lunar numai pentru mobil și un abonament anual. Toate au lățime de bandă nelimitată și conexiuni nelimitate. De asemenea, au un preț competitiv.

Avira acceptă carduri de credit și PayPal pentru plăți, dar nu ia bitcoin sau nicio altă formă de criptomonedă. Există, de asemenea, o politică de rambursare de 30 de zile, dar se pare că există unele probleme legate de recuperarea banilor (încă așteptăm).

Deși prețurile pentru Phantom VPN sunt corecte, este departe de cel mai bun de acolo. Dacă sunteți în căutarea unui VPN accesibil pe care să îl utilizați de la o lună la lună, citiți recenzia noastră de acces la internet privat. PIA are prețuri excelente pentru planurile pe termen scurt și acceptă, de asemenea, multe forme de criptomonedă.

Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unui VPN care vă permite să vă înscrieți pentru perioade îndelungate, mergeți la revizuirea noastră NordVPN. NordVPN oferă planuri competitive la doi și trei ani.

Ușurință în utilizare

Phantom VPN este ușor de utilizat, dar se încadrează în capcana de a oferi ușurința utilizatorului cu costul controlului utilizatorului. Interfața clientului arată curată și arată cele mai importante informații într-un format ușor de citit.

Dacă utilizați planul gratuit, acesta vă spune cât de multe dintre datele dvs. au fost utilizate ca procent și ca număr exact. Mai jos, se spune dacă sunteți conectat și la ce locație vă conectați.

Phantom-VPNClient

Făcând clic pe numele țării cu care vă conectați, puteți deschide selecția locațiilor serverului. Lista este alfabetizată, arată steagul fiecărei țări de lângă nume și are o funcție de căutare.

Timpul ping al serverului este afișat în dreapta numelui țării, ceea ce este o atingere frumoasă atunci când navigați pentru un server pe care să-l folosească. Ceea ce nu este plăcut este că, cu excepția serverelor din S.U.A., lista nu vă spune în ce oraș se află serverul. În schimb, acesta arată doar țara.

PhantomVPN-Servere

Făcând clic pe butonul rotativ din dreapta sus al clientului, puteți ajunge la setările mai detaliate ale VPN. Meniul de setări este anemic. Include un alt mod de a schimba locația de conectare, un meniu pentru a selecta conexiunile WiFi care vor utiliza automat VPN-ul și o mână de comutatoare de comutare.

PhantomVPN-Setări

Întrerupătoarele includ opțiuni pentru killswitch, blocarea site-ului rău intenționat și rularea automată a VPN la pornire. Din păcate, se pare că nu există nicio modalitate de a schimba criptarea sau protocolul pe care VPN îl folosește, despre care vom discuta mai detaliat atunci când vom ajunge la secțiunea „securitate”..

Viteză

Primul chink important din armura VPN-ului Phantom vine atunci când se uită la viteze. Când apăsați „asigurați-mi conexiunea” în client, este posibil să dureze între 10 și 30 de secunde pentru a stabili o conexiune. În unele cazuri, acesta poate lua clientul mai multe încercări înainte de a putea stabili o conexiune.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Virginia, Statele Unite)1972.215,95
New York City2453.525,32
Regatul Unit16853.44,68
Elveţia12356.785.12
Japonia2301,931,89
Brazilia16249,544.9

Odată stabilită o conexiune, viteza VPN-ului Phantom este neimpresivă. Începând cu New York City, care se află la 400 de kilometri de unde s-a făcut testarea noastră, timpul de ping nu a fost rău, iar viteza a fost cam cea așteptată. În ciuda distanței relativ scurte, aproximativ un sfert din viteza noastră de descărcare a fost pierdută.

Am observat o creștere semnificativă a timpului de ping pe serverele europene, ceea ce este de așteptat cu conexiuni mai îndepărtate, dar încetinirea minimă a vitezei de descărcare. Totuși, a fost o ușoară scădere a vitezei de încărcare.

Când folosim serverul Japonia, am întâlnit o creștere substanțială a timpului de ping și o scădere dramatică a vitezei de descărcare. Conexiunea noastră a mers de la aproximativ 72 megabit pe secundă la aproximativ 2 Mbps. Este o scădere de aproximativ 97 la sută a performanței, ceea ce este inacceptabil, chiar și cu distanța semnificativă dintre noi și server.

În cele din urmă, am încercat un server în Brazilia și a funcționat mai rău decât serverele elvețiene sau britanice, dar nu la fel de prost ca Japonia. În general, performanța de viteză oferită de Phantom VPN este slabă.

Dacă sunteți în căutarea unei conexiuni mai rapide, aruncați o privire la cel mai rapid articol VPN și consultați cel mai bun VPN pentru articolul de joc dacă sunteți după un ping cu adevărat scăzut.

Securitate

Phantom VPN acoperă multe dintre bazele importante atunci când vine vorba de securitate, dar nu oferă utilizatorului multe opțiuni pentru configurarea acesteia. Există un comutator, dar este disponibil numai pentru utilizatorii plătitori. VPN-ul poate fi, de asemenea, setat să funcționeze la pornire, asigurându-vă că conexiunea dvs. este întotdeauna sigură și poate bloca automat site-urile web potențial dăunătoare.

Acestea fiind spuse, clientul nu oferă opțiuni atunci când vine vorba de protocoale și criptare. Acestea sunt determinate pentru dvs. și nu pot fi modificate. Selecțiile sale sunt de top.

Pentru criptare, VPN folosește AES 256 biți, care este practic imposibil de fisurat. Ar fi nevoie de un puternic supercomputer miliarde de ani pentru a trece prin. Dacă doriți să aflați mai multe despre criptare, citiți descrierea noastră de criptare.

În ceea ce privește protocolul, Phantom VPN folosește OpenVPN, care este sigur și standard pentru majoritatea furnizorilor. De asemenea, OpenVPN oferă viteze bune, dar, se pare că Phantom VPN nu a putut valorifica asta. Dacă doriți să aflați mai multe despre protocoalele VPN, consultați defalcarea protocolului VPN.

Deși VPN-ul Phantom nu vă permite să alegeți nivelul de criptare sau de protocol pe care îl utilizează conexiunea dvs., cei forțați de dvs. sunt cei pe care i-am sugera majoritatea oamenilor. Acestea fiind spuse, dacă sunteți în căutarea unei VPN sigure care să ofere mai mult control utilizatorului asupra tipurilor de protocoale și criptare, citiți recenzia noastră VyprVPN.

Din păcate, VPN-ul Phantom nu este VPN pentru a da lovituri prin Marele Firewall din China. Dacă locuiți în China, este important să utilizați un VPN sigur pentru a vă asigura siguranța. Vă sugerăm să aruncăm o privire la cele mai bune servicii VPN pentru China pentru opțiuni mai bune.

intimitate

Politica de confidențialitate Avira începe prin a spune „atunci când folosim produsele și serviciile noastre, colectăm și prelucrăm date cu caracter personal în diferite puncte.” Acest lucru ar trebui să ridice un steag roșu pentru oricine este preocupat de confidențialitate.

În ceea ce privește Phantom VPN, Avira spune că nu sunt colectate informații cu privire la ce pagini vizitați și ce servicii utilizați online. Este bine, dar politica de confidențialitate spune că păstrează informații personale cu privire la cine a instalat software-ul. De asemenea, Avira colectează date de pe site-ul web prin cookie-uri și alte mijloace.

Aceste informații sunt „în mare parte” anonimizate, în conformitate cu politica de confidențialitate, dar este specificat în mod explicit că unele informații culese pe site-ul web și în timpul proceselor de instalare și configurare a contului se identifică personal.

Politica de confidențialitate continuă să spună că informațiile sunt partajate cu mulți terți. Lista terților este lungă și împărțită în șapte categorii. În plus, categoriile sunt vagi și includ lucruri precum „angajați (interni și externi)”.

Există, de asemenea, mai multe locuri în acordul de licență al utilizatorului final și în politica de confidențialitate care afirmă că Avira va răspunde la notificările legale, inclusiv la notificările privind presupusa încălcare a dreptului de autor. Dacă sunteți în căutarea unui VPN cu o politică de confidențialitate strictă, aruncați o privire la recenzia noastră CyberGhost.

Streaming performanță

Performanța în streaming este un alt punct slab pentru VPN-ul Phantom. Nu a fost eficient la perforarea prin detectarea firewall-ului. Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video au reușit să închidă încercările noastre de a viziona conținut străin.

Dacă încercați să găsiți o modalitate bună de a viziona conținut de la BBC, consultați cel mai bun VPN pentru programul BBC iPlayer. Dacă conținutul Netflix este ceea ce urmați, citiți articolul nostru despre cum să învingeți interdicția Netflix VPN.

Deoarece nu puteam să funcționeze serviciile de streaming de nume mari, am încercat câteva servicii neplătite pentru a vedea cum a fost calitatea streamingului. Pe YouTube, videoclipul s-a încărcat aproape imediat și a fost implicit la 720p. Videoclipul s-a redat fără probleme și nu au existat întreruperi.

Twitch era o poveste diferită. Când am încercat să pornim un flux, a fost nevoie de aproximativ șapte secunde pentru a merge și implicit la 720p. Apoi s-a bâlbâit și a fost nevoie să se tamponeze la fiecare câteva secunde. Era practic de neatent. Curentul a fost, de asemenea, granulos, chiar dacă a spus că este în 720p.

Locații server

Phantom VPN oferă 36 de servere care sunt răspândite suficient de bine pentru a acoperi majoritatea clienților potențiali. Există servere în America de Nord, America de Sud, Europa și Asia. Din păcate, în Africa nu există servere.

Treizeci și șase de servere este un număr minuscul care face ca serverele să fie predispuse la a fi lente la încărcare. Acest lucru ar putea explica viteze semnificativ mai mici pe care le-am văzut când ne-am conectat la serverul japonez în timpul testării vitezei noastre.

NordVPN este un furnizor care are mii de servere care acoperă multe locații din întreaga lume. Dacă sunteți interesat de VPN cu cele mai multe locații, consultați revizuirea noastră HideMyAss. HideMyAss are peste 200 de locații disponibile, ceea ce face ușor să găsești un server rapid indiferent unde te afli.

Serviciu clienți

Serviciul clienți Avira se limitează la inexistență. Dacă nu sunteți în planul plătit, nu există nicio modalitate de a primi asistență. Nu există niciun chat în direct și, după cum am menționat, puteți contacta asistența doar prin e-mail dacă sunteți într-un plan plătit sau aveți un alt serviciu al Avira.

PhantomVPN-Suport

Avira susține că liniile sale de telefonie funcționează 24/7, dar este comun să apeleze și să primească un mesaj „această linie nu este în prezent”. Uneori, e-mailurile răspund fără răspuns sau durează mai multe zile pentru a primi un răspuns.

Knowledgebase are o întrebare frecventă de bază și scurte tutoriale care arată cum să instalați și să configurați VPN. Există, de asemenea, ceva asemănător cu un forum al utilizatorului, unde puteți accesa întrebări și eventual primi răspunsuri. Este ușor de căutat, dar, mai des, nu. vedeți că postările care nu obțin răspunsuri sau toate răspunsurile sunt plângeri cu privire la probleme similare, fără nici o soluție la vedere.

Verdictul

VPN-ul Phantom vine ca fiind orientat către persoanele care caută simplitatea. Dacă căutați o VPN pe care o puteți rula fără să vă faceți griji pentru setări, ar putea fi o opțiune decentă.

Acestea fiind spuse, există deficiențe majore pe care Phantom VPN trebuie să le rezolve dacă dorește să fie un concurent cu aprecierile ExpressVPN și NordVPN. Vitezele și numărul de servere lipsesc, politica de confidențialitate este inacceptabilă, iar serviciul pentru clienți este atroce. VPN este, de asemenea, incapabil să obțină detectarea proxy.

Dacă vă întrebați de unde să plecați de aici și care sunt VPN-urile care fac lucrurile mai bine, aruncați o privire la cel mai bun program VPN al nostru.

Ce părere aveți despre Phantom VPN? Sunteți de acord cu evaluarea noastră? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me