Ivacy Review – Actualizat în 2020

Ivacy Review

Ivacy este un serviciu relativ nou, care s-a prăbușit pe scena VPN, căutând să impresioneze. Totuși, din când în când găsim un serviciu care nu este rău, totuși nu trebuie să fie numite tocurile bune. Citiți recenzia noastră completă Ivacy pentru a afla de ce.


Ivacy-Glisor1

Ivacy-Slider2

Ivacy-Slider3

Ivacy-Slider4

Ivacy-Slider5

Anterior

Următor →

De obicei, când examinăm un serviciu VPN, lucrurile sunt destul de alb-negru. Ne uităm fie la o VPN care este bună, cum ar fi ExpressVPN sau NordVPN, sau un serviciu rău (nu vom numi niciun nume, așa cum facem în starea noastră de cloud). 

De ceva timp, Ivacy a căzut în pământul surprinzător de rar. De fiecare dată când facem check-in pentru a vedea cum merg lucrurile cu Ivacy, pare să încerce tot posibilul să se aplece pe cea mai bună listă de VPN-uri, dar întotdeauna este timid dintr-un motiv sau altul..

Revizuirea de astăzi a Ivacy VPN nu este diferită. Cu tunelul său căutat, interfața unică și prețurile remarcabile, Ivacy este – încă o dată – pregătit să facă o lovitură la eșalonurile superioare. Cu toate acestea, problemele sale de viteză persistentă și performanța slabă a fluxului în timpul testării noastre îl mențin pe Ivacy doar la îndemâna de a fi numit VPN „bun” pentru încă un an..

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Ivacy

Caracteristici

Ivacy VPN are de fapt câteva caracteristici impresionante pentru prețul său și chiar reușește să le prezinte unele dintre ele într-un mod destul de unic. Pentru început, există un comutator de ucidere, precum și o modalitate de a face VPN-ul să se conecteze automat la pornire. 

Considerăm că aceste două caracteristici sunt obligatorii pentru orice VPN decent, deoarece acestea afectează securitatea. Vom analiza mai mult în profunzime funcțiile de comutare și conectare automată ale Ivacy, în secțiunea „securitate”, dar deocamdată este suficient să spunem că sunt ambele suficient de perfecte. 

Ivacy oferă, de asemenea, o serie de diferite tipuri de server dedicate, care sunt concepute pentru sarcini specializate. Prima categorie a acestor servere specializate este pentru streaming. Fila care conține serverele de streaming vă permite să răsfoiți opțiunile serverului fie prin conținutul țării pe care încercați să îl urmăriți, fie prin serviciul de streaming, care este unic și ar fi plăcut dacă ar funcționa în mod fiabil.

Ivacy-streaming

Pe lângă serverele de streaming, există și servere IP dedicate disponibile (contra cost), precum și servere care se presupune pentru „descărcări sigure” și „deblocare”. Modul în care deblocarea diferă de serverele de streaming nu este clar, dar serverele de descărcare sigure adaugă un nivel de scanare malware și virus la procesul de descărcare.. 

Există o serie de probleme pe care le vedem cu acest lucru, cum ar fi un utilizator uitând pur și simplu să folosească un server de descărcare sigur în timpul descărcării unui fișier. Una dintre opțiunile din cel mai bun articol al nostru despre software antivirus ar fi un pariu mult mai fiabil și ar oferi performanțe și detectare mai bune. 

Tunel Split

Am salvat cea mai bună caracteristică a Ivacy pentru ultima dată: tunelarea divizată. Acest lucru vă permite să vă configurați VPN-ul astfel încât unele programe să-și folosească conexiunea tunelată, în timp ce altele nu. Am vorbit de ceva vreme despre cât de evazivă este această funcție în lumea VPN și începem să o vedem din ce în ce mai mult.

Ivacy-SplitTunneling

Desigur, tunelul divizat al Ivacy nu este cea mai robustă versiune pe care am văzut-o. Ivacy vă permite doar să definiți o listă de programe care utilizează acel VPN în timp ce orice altceva va utiliza o conexiune normală neprotejată. 

Dacă vă uitați la alte VPN-uri care oferă această caracteristică, cum ar fi ExpressVPN, veți vedea că vă permite să configurați o listă de scutiri sau o listă de aplicații care trebuie să utilizeze întotdeauna VPN. Unele VPN vă permit chiar să alegeți care URL-uri vor primi conexiunea VPN și care utilizează conexiunea normală. Consultați recenzia noastră ExpressVPN pentru o privire la o versiune mai răspândită a tunelului divizat. 

În ciuda faptului că nu este cea mai bună versiune de tuneluri împărțite pe care am văzut-o, este plăcut să vedem mai multe VPN-uri care o scot la un preț mai mic. Este o caracteristică excelentă, iar aceasta este una dintre primele ori în care am văzut că este oferită la un preț atât de mic.

Prezentare generală a caracteristicilor Ivacy

Logo Ivacywww.ivacy.com

Începe de la 225 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, Card de credit, BitPay, AliPay, Perete de plată

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit
1 zi

Perioada de rambursare
30

Suma serverului la nivel mondial
1000+ servere în 100 de locații

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS, Linux

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser
Chrome, Firefox

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, L2TP, IKEv2

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
24/7

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Tarifarea Ivacy nu începe să pară ceva special, cu un preț lunar destul de scăzut de 9,95 USD pe lună. Cu toate acestea, celelalte trei opțiuni reduc prețul în mod considerabil și fac din Ivacy o alegere bugetară convingătoare.

Planul de șase luni al Ivacy se ridică la 5 dolari pe lună, în timp ce prețurile sale de un an vor fi de 3,50 USD pe lună; acest lucru îl reprezintă la același cost pe lună cu prețul de trei ani al NordVPN, pe care l-am lăudat în recenzia noastră NordVPN pentru că este destul de scăzut. Mai mult, Ivacy oferă, de asemenea, un plan pe doi ani, cu 1,50 USD mai puțin pe costul lunar, ajungând la 1,99 USD pe lună..

În plus față de planul însuși, vi s-a oferit și opțiunea la finalizare pentru a plăti un IP dedicat sau suplimente de redirecționare a porturilor. Acestea sunt, în general, lucruri destul de niște, pe care le veți ști dacă aveți nevoie, așa că, în general, vă recomandăm ca majoritatea oamenilor să nu le abordeze la cumpărături ca actualizări generale.. 

Cu toate acestea, înainte de a cumpăra un cont, există opțiunea de a profita de proba gratuită a Ivacy de 24 de ore. Acest lucru oferă utilizatorilor o modalitate excelentă de a încerca serviciul și de a vedea dacă este potrivit pentru ei. 

Cu toate acestea, nu este la fel de generos ca unele planuri VPN gratuite, precum ProtonVPN. Dacă te uiți la recenzia noastră de ProtonVPN, vei vedea că această VPN oferă utilizatorilor un cont gratuit atât timp cât vor fără limită de date.

Din fericire, dacă procesul Ivacy de o zi gratuit nu este suficient pentru dvs., VPN vine cu o garanție suplimentară de returnare a banilor pentru 30 de zile. Acest lucru oferă utilizatorilor noștri potențiali ceva de care să recurgă dacă serviciul nu se potrivește nevoilor lor.

În cele din urmă, Ivacy acceptă o mare varietate de metode de plată, inclusiv Alipay, PayPal, BitPay, aproximativ o duzină de criptomonede diferite, precum și carduri de credit și debit standard.. 

Ușurință în utilizare

Ivacy a făcut o treabă bună la începutul experienței tale să meargă fără probleme. În timp ce unii furnizori VPN te fac să sari printre cercuri și chiar trimit facturi pentru a obține orice fel de proces, Ivacy simplifică găsirea și înscrierea la proba gratuită de 24 de ore. 

Am primit un mesaj de avertizare în timpul instalării software-ului, dar nu părea să aibă niciun impact asupra configurației, deoarece am făcut clic pe „OK” și totul a decurs bine după aceea. 

Clientul Windows este bine pus la dispoziție evitând totuși un design copycat. O coloană de file este ascunsă pe marginea din stânga și atunci când mutați mouse-ul peste ele, acestea se extind puțin pentru a dezvălui un text care indică ce conține fiecare filă.

Proiectarea Ivacy este simplificată și curată, făcând lucrurile ușor accesibile. Setările ajută în continuare la această senzație de ușurință generală, multe dintre opțiuni având mici explicații alături de acestea, care explică exact ce face fiecare casetă și funcție..

În general, aspectul clientului Ivacy are un potențial semnificativ, ceea ce am afirmat și în ultima noastră revizuire Ivacy. Există câteva detalii care încă se simt în afara locului, dure și câteva lucruri care necesită mai multă rafinare. Anume, lista principală de server în sine este un pic de dificultate pentru a parcurge. 

Ivacy-Servere

Fereastra principală a serverului se poate potrivi doar cu cinci țări din vedere și nu există o bară de căutare. Parcurgerea către partea de jos pentru a găsi serverul de care aveți nevoie poate fi o corvoadă, iar derularea îngustă face ușor să derulați în trecut. Pentru o privire la un VPN cu un client Windows perfect perfect, nu uitați să consultați recenzia noastră de acces la internet privat.

Viteză

Locație: PingDownloadUpload
neprotejata4291.20341.36
NE.18143.0087.48
Regatul Unit80119.6453.43
Hong Kong22312.8437.10
Elveţia9911.8213.25
Japonia2479,2812.24

Rezultatele noastre de testare rapidă cu Ivacy au arătat un contrast accentuat între serverele mai traficate din SUA și Marea Britanie față de serverele din porturile ușor mai îndepărtate și mai puțin călătorite ale lumii virtuale, cum ar fi Japonia și Elveția. 

Aici, în SUA – precum și peste bazinul din Marea Britanie – am reușit să obținem înapoi aproximativ jumătate din viteza noastră de descărcare în timp ce folosim VPN-ul Ivacy. Aceasta este mai mult decât suficientă lățime de bandă pentru a transmite rapid conținut sau chiar a descărca rapid fișiere mari, dar aceste numere nu sunt suficiente pentru a intra Ivacy pe lista noastră de VPN-uri cele mai rapide. 

În celelalte trei locații testate, lucrurile au mers mult mai puțin lin. În Hong Kong, Elveția și Japonia, am văzut că vitezele scadeau în adolescență sau mai jos, chiar scufundându-se în cifrele unice din Japonia. 

Deși aceste numere sunt abisale pe hârtie, performanța reală a VPN-ului Ivacy era încă utilizabilă. Niciodată nu a primit timp de încărcare a apelării și, chiar și în Japonia, am putut viziona conținut în streaming de pe Twitch și YouTube în 720p.

Videoclipurile durează adesea o durată vizibilă pentru a începe încărcarea, însă odată ce lucrurile au început, nu a apărut nicio problemă. Dacă sunteți în căutarea unei VPN rapide, atunci articolul nostru NordVPN vs PIA este un loc mai bun pentru a arăta. Vitezele Ivacy sunt utile, dar ele sunt încă una dintre cele mai mari puncte slabe ale serviciului.

Securitate

Măsurarea securității VPN este dificilă, dar doi dintre cei mai importanți factori de analizat sunt opțiunile de protocol și nivelurile disponibile de criptare. Pentru protocol, Ivacy oferă OpenVPN, L2TP și IKEv2. 

Puteți citi mai multe despre ce înseamnă acestea în defalcarea protocolului nostru VPN, dar OpenVPN este, deocamdată, considerat protocolul standard de aur, datorită evidenței sale curate și naturii open-source.. 

Ivacy-Protocoale

De asemenea, criptarea este de prim rang, Ivacy folosind AES-256, care este anunțată ca „criptare de grad militar” pe site-ul Ivacy. Dacă citiți despre AES-256 în descrierea noastră a articolului de criptare, veți constata că nu este o pretenție nedreaptă de făcut. 

În plus față de protocolul de bază și configurarea de criptare, așa cum am menționat anterior în secțiunea „caracteristici”, există câteva alte lucruri construite în acel ajutor pentru securitatea VPN. Setările conțin protecție de scurgere IP și DNS funcțională, pe care am testat-o ​​singură, precum și comutatorul de oprire și opțiunile de conectare automată. 

Ivacy are o configurație solidă pentru securitate dacă schimbați protocolul în setările de la „automat” la OpenVPN. Ivacy nu are o dublă VPN sau Tor peste VPN, așa cum se poate vedea în articolul nostru NordVPN vs TorGuard, dar oferă o protecție suficientă pentru majoritatea utilizatorilor. 

intimitate

Politica de confidențialitate a Ivacy este destul de ușor de citit pentru tine, accesând doar cinci pagini cu un font destul de mare. Politica utilizează o mulțime de puncte și liste pentru a face foarte clar exact ce tip de informații este și nu este colectată pe parcursul procesului de înregistrare, în timpul utilizării VPN și când contactați asistența pentru clienți. 

Ivacy trebuie să colecteze un nume, o adresă de e-mail și o metodă de plată pentru a vă oferi serviciul VPN. Aceasta înseamnă că bitcoin sau un alt crypto este cea mai bună opțiune pentru cei care doresc să mențină confidențialitatea, deoarece face posibilă utilizarea unui nume și a unui e-mail fals.

În politica sa de confidențialitate, Ivacy precizează în mod clar că nu înregistrează sau monitorizează activitatea dvs. de navigare, adresa IP, orele de conectare sau orice alte informații de identificare cu privire la utilizarea dvs. de VPN. Se spune chiar mai târziu că nu ar fi în măsură să ofere informații autorităților, dacă i se cere, deoarece nu ține jurnalele activității dvs.. 

Streaming performanță

Performanța de streaming a Ivacy este peste tot, în funcție de site-urile pe care încercați să accesați. Pentru început, am încercat serverele standard doar pentru a vedea cum funcționează și ce s-ar întâmpla dacă uitați să vă conectați la serverele de streaming dedicate.

Folosind serverele normale, am putut să funcționăm atât Netflix cât și Hulu. Hulu a funcționat perfect, dar Netflix s-a comportat foarte ciudat. A fost nevoie de aproximativ 45 de secunde pentru a începe să redau un videoclip, dar, odată făcut, totul părea bine. Atât Amazon Prime Video, cât și BBC iPlayer au fost blocate pe serverele normale.

Așa cum am menționat anterior, serverele de streaming sunt configurate într-un mod unic. În mod implicit, li se oferă propria filă, care este organizată prin serviciul de streaming și nu prin țară. Am început testele noastre pentru aceste servere dedicate de streaming cu opțiunea Netflix, care nu a funcționat deloc.

A fost nevoie de aproximativ 40 până la 50 de secunde pentru a ne conecta și, odată conectat, internetul nostru nu mai funcționa. Când am încercat serverul Amazon Prime, am avut o problemă similară. Cu toate acestea, după așteptare, VPN nu s-a conectat deloc și ne-a transmis în schimb un mesaj de eroare care ne-a spus să încercăm din nou mai târziu, lucru pe care l-am făcut și nu am primit niciodată o conexiune de lucru.

Ivacy-Eroare

Serverul BBC iPlayer a funcționat de fapt pentru a debloca conținutul site-ului, însă, din anumite motive, serverul în sine a fost în Singapore, potrivit software-ului Ivacy. Aceasta a fost o performanță destul de neplăcută din software-ul care are serverele de streaming defalcate pe servicii cu mai mult de o duzină de opțiuni. 

Inutil să spun, Ivacy are un drum lung de parcurs înainte să apară pe oricare dintre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix sau cele mai bune VPN pentru listele Hulu..

Locații server

Rețeaua Ivacy s-a extins considerabil de la ultima noastră recenzie și include acum peste 1.000 de servere în puțin peste 100 de locații. Deși numărul locațiilor nu s-a schimbat semnificativ de la ultima înregistrare, numărul total de servere s-a dublat mai mult. 

Această rețea nu este la ce să te strecoare, dar totuși este palidă în comparație cu cea mai mare rețea VPN despre care știm: HideMyAss. În analiza noastră HideMyAss, ne uităm la rețeaua sa de server masivă, care are 290 locații extraordinare. 

Serviciu clienți

La fel ca multe site-uri web în zilele noastre, Ivacy are o bulă în colțul din dreapta jos al site-ului pe care puteți face clic pe pentru a vă conecta la chat-ul live 24/7. Acesta este probabil cel mai rapid mod de a auzi înapoi de la asistența clienților, dar există și opțiunea de a trimite un bilet de asistență.

Biletele de asistență sunt, de asemenea, presupuse în mod regulat, la fel ca chat-ul live, dar ambele opțiuni au repetări de asistență care pot oferi rapid răspunsuri detaliate la orice întrebări pe care am putut să le aruncăm. 

Ceea ce este chiar mai bine decât să fii nevoit să te adresezi pentru a susține, este să ai informația pentru a remedia lucrurile cu ușurință. Baza de cunoștințe din Ivacy răspunde bine acestei nevoi, cu un număr mare de articole detaliate pentru a vă ajuta să rezolvați majoritatea problemelor cele mai frecvente care apar cu VPN-urile.. 

Verdictul

Ivacy pare să fie bine în legătură cu ceea ce doresc utilizatorii VPN. Acesta a făcut o treabă bună în stabilirea unor lucrări solide solide cu interfața și caracteristicile sale, în special cu includerea tunelurilor divizate. 

Prețul său face ca Ivacy să fie o opțiune foarte tentantă pentru unii, dar vitezele o mențin în continuare considerabil. Deși Ivacy și-a dublat numărul general al serverului, totuși are nevoie de multă muncă pe partea frontală – precum și cu ciocanirea kink-urilor din streamingul său – înainte de a putea considera că merită un loc de top pe site-ul nostru.

Dacă ați utilizat anterior VPN-ul Ivacy, ne-ar plăcea să aflăm în comentariile de mai jos cum se compară impresiile dvs. cu ale noastre în această recenzie Ivacy. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me