IPVanish Review – Actualizat în 2020

IPVanish Review

IPVanish este un VPN bine pus la punct, cu o bază puternică de fani și o reputație mixtă. În această ultimă rundă de testări ne-a plăcut foarte mult despre aceasta, dar istoricul său pentru confidențialitate, precum și alte câteva negre, îl împiedică să fie oriunde în apropiere. Citiți recenzia noastră IPVanish completă pentru deșeurile murdare.


best-VPN-comentarii

IPVanish ar fi ajuns pe cea mai bună listă a noastră VPN dacă nu ar fi fost o politică de confidențialitate care s-a dovedit falsă în instanță cu câțiva ani în urmă. Are o gamă bună de caracteristici, o mulțime de personalizare și viteze mari, de pornit.

În această recenzie IPVanish, vom parcurge zonele în care rețeaua privată virtuală strălucește și unde se reduce. Înainte de a da verdictul nostru, vom discuta despre funcții, prețuri, ușurință în utilizare, dispozitive acceptate, locații server, viteză, securitate și servicii pentru clienți..

În general, ne place IPVanish. Are un client excelent, care servește celor care doresc o conexiune rapidă sau pentru a-și regla VPN-ul. Totuși, după ce a predat jurnalele de utilizator către Departamentul de securitate internă din SUA, IPVanish nu pare la fel de ispititor; citiți mai multe despre aceasta în secțiunea „securitate” de mai jos.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru IPVanish

Caracteristici

IPVanish are o gamă bună de caracteristici axate pe anonimat și utilizabilitate. Ciclul IP preferat al fanului a mușcat praful, totuși, deoarece nu mai există opțiunea de a-l activa în interfața cu utilizatorul, iar pagina de asistență care detaliază cum să facă acest lucru este goală.

Nu am găsit funcția, cel puțin, așa că ne-am adresat pentru a vă oferi asistență. IPVanish ne-a spus că adresele IP sunt ciclate în fiecare oră. În trecut, clientul vă permite să configurați această setare, activând-o sau dezactivând-o și setând cât de des doriți să vă schimbați IP-ul.

Totuși, sunt multe de plăcut. IPVanish include un killswitch pe care îl puteți activa în meniul „setări”. Un killswitch vă taie conexiunea la internet dacă sunteți vreodată deconectat de la VPN.

IPVanish are setări pentru pornire și reconectare automată, ceea ce înseamnă că adresa dvs. IP nu trebuie niciodată expusă.

Setările de pornire sunt deosebit de utile. Puteți configura IPVanish pentru a vă conecta la ultimul server pe care l-ați utilizat, cel mai rapid disponibil sau cel mai rapid dintr-o anumită țară.

IPVanish acceptă aproape orice protocol doriți. OpenVPN este activat din casetă și puteți alege să-l utilizați prin port 443 UDP / TCP sau 1194 UDP / TCP. Acesta din urmă este portul OpenVPN implicit și ar trebui să funcționeze în majoritatea cazurilor, dar puteți utiliza 443 pentru ca traficul dvs. să pară un trafic SSL normal..

IPVanish-Protocoale

Dacă furnizorul de servicii de internet creează probleme cu OpenVPN, vă puteți ascunde traficul. Acest lucru va trece de inspecția profundă a pachetelor, scrutând datele și ascunzând porturile pe care le utilizați.

În afara acestuia, IPVanish funcționează ca un VPN normal. Puteți configura diferite servere DNS în meniul „Setări IP” și verifica adresa IP utilizând una din cele patru surse ale IPVanish. În general, nu lipsește nimic, dar s-ar putea adăuga mai multe.

IPVanish Streaming Netflix, Hulu, BBC iPlayer

IPVanish nu va face cel mai bun VPN pentru lista Netflix în curând. Am primit temuta eroare de proxy pe cinci servere. BBC iPlayer a avut probleme și el, așa că nu suntem siguri în performanța de streaming a IPVanish.

IPVanish-Proxy-Eroare

Cu toate acestea, VPN-urile și platformele de streaming joacă un joc de pisici și mouse, astfel încât stelele s-ar putea alinia pentru noaptea dvs. de streaming binge.

Prezentare generală a funcțiilor IPVanish

Logo IPVanishwww.ipvanish.com

Începe de la 649 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
10

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare

Suma serverului la nivel mondial
1000+

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, PPTP, L2TP

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
24/7

Asistență prin e-mail

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

IPVanish costă cam cât ne-am fi așteptat. Tarifele lunare sunt în jur de 12 dolari, iar planurile pe trei luni și pe an oferă o ușoară reducere. Acestea fiind spuse, lipsa planurilor pe termen lung înseamnă că veți plăti mai mult, indiferent cât timp vă abonați.

Ratele de la lună la lună sunt bune în sensul că ratele de la luna la lună sunt în general proaste. La 12 dolari, este mult mai mult pentru o VPN, dar IPVanish este cu doi dolari mai ieftin decât rata lunară a NordVPN (citiți recenzia noastră NordVPN și piesa noastră NordVPN vs IPVanish).

În timp ce majoritatea VPN-urilor au o opțiune semestrială, IPVanish are un plan de trei luni. Este o alegere ciudată și nu veți economisi mulți bani. Dacă plătiți pentru servicii în avans, veți economisi 3 USD. Credem că un plan de șase luni în jur de 50 de dolari ar funcționa mai bine.

Cu toate acestea, ratele anuale sunt cele mai bune, cel puțin în comparație cu restul gamei IPVanish. Un abonament anual NordVPN vă va genera încă 10 USD, în timp ce un abonament anual la CyberGhost este jumătate din cost (citiți recenzia noastră CyberGhost).

Există probleme în gama. IPVanish nu oferă un plan gratuit, probă gratuită sau abonament pe termen lung. De obicei, planurile gratuite sunt rele, cu excepția cazului în care descărcați Windscribe (citiți recenzia Windscribe), deci nu suntem supărați. Celelalte două înțepături.

Un proces gratuit face un drum lung și, deși IPVanish oferă o garanție de returnare a banilor de șapte zile, trebuie totuși să plătiți banii. De asemenea, utilizatorii pe termen lung obțin o rată suboptimală fără opțiunea de a achiziționa un plan bienal sau trienal.

Planurile pe mai multe ani sunt un câștig câștig pentru companie și utilizator. IPVanish poate stabili loialitate față de serviciul său, în timp ce cei care rămân în preajmă obțin un tarif lunar mai bun. Există o reducere plăcută pentru abonații anuali față de cei lunari, dar credem că IPVanish ar putea include o valoare mai mare pentru durate mai lungi.

Din păcate, IPVanish nu acceptă plata cu cryptocurrency, așa că va trebui să vă dezvăluiți identitatea pentru a face check out.

Oferta IPVanish Black Friday

Rețineți că, în noiembrie 2019, toate prețurile de mai sus sunt reduse la jumătate sau chiar mai mult, ceea ce înseamnă că puteți obține o afacere destul de bună. Cu toate acestea, după ce termenul dvs. va fi finalizat, veți plăti prețuri regulate. Folosiți codul cupon „CYBERDEAL19” dacă sunteți interesat.

Ușurință în utilizare

IPVanish se află în categoria „comercială” a VPN-urilor, astfel încât este ușor de utilizat. Procesul de înscriere este nedureros. Vă veți crea un cont cu adresa de e-mail și parola dvs. – nu sunt necesare alte informații – iar IPVanish va detecta automat ce sistem de operare vă aflați și vă va recomanda un instalator. În total, înscrierea nu durează mai mult de câteva minute.

Când deschideți clientul, veți începe în fila „conectare rapidă”. Puteți alege o țară și un oraș și vă puteți conecta fără a naviga în lista de server. IPVanish vă arată, de asemenea, informații despre conexiunea dvs., inclusiv protocolul pe care îl utilizați, rata de date și un grafic de viteză.

IPVanish-Quick-Connect

Pentru lista completă de servere, va trebui să utilizați fila „Lista de servere”. Puteți răsfoi opțiunile sau puteți utiliza harta pentru a ajunge în zona la care doriți să vă conectați. Puteți filtra, de asemenea, după țară și latență. Totuși, IPVanish nu are o listă completă de servere. Amsterdam, de exemplu, are aproape 100 de servere, dar puteți alege doar să vă conectați la Amsterdam în ansamblu.

IPVanish-Server-List

În ceea ce privește ușurința de utilizare, aceasta ar putea fi un punct forte, mai ales dacă nu aveți cunoștință de VPN-uri sau nu doriți să vă preocupați în timp ce vă conectați. Fila „conectare rapidă” acoperă bine zona, totuși, o listă mai exhaustivă de servere ar fi bine pentru cei care doresc să intre în tranșee.

Două dintre cele trei file rămase au legătură cu contul și aplicația. Nu trebuie să faceți clic pe „detalii despre cont” sau „informații” în timp ce utilizați IPVanish.

Probabil că veți dori să consultați fila „setări”. Puteți configura killswitch-ul, puteți schimba protocolul, verifica adresa IP și configura DNS-ul acolo. IPVanish nu are o listă mare de setări, dar suntem mulțumiți de ceea ce este oferit.

IPVanish-Setări

Ne plac cel mai mult setările de pornire. Puteți configura clientul într-unul din cele patru moduri: nu activați IPVanish la pornire, nu vă conectați la serverul conectat anterior, conectați-vă la cel mai rapid server și conectați-vă la cel mai rapid server dintr-o anumită țară. Asta, în combinație cu killswitch-ul, înseamnă că nu te conectezi niciodată la internet în timp ce nu ești protejat.

IPVanish-pornire-Setări

Interfața este ușor de deplasat, în general. Există o bară de sus care arată ce server sunteți în prezent, o adresă IP și un buton de pornire. Indiferent de locul în care vă aflați, vă puteți deconecta sau reconecta.  

Am dorit mai multe opțiuni, în special pentru ciclismul IP pe care IPVanish a omis-o ciudat. Pentru o experiență VPN simplă, totuși, treaba este bine făcută.

Dispozitive acceptate

IPVanish are aplicații pentru Windows, macOS, Linux și Chrome OS. Are asistență mobilă excelentă, de asemenea, cu clienți pentru iOS, Android și, surprinzător, Windows Phone. Poate suporta și alte versiuni de Android, cum ar fi Fire TV-ul Amazon.

De asemenea, acceptă routere cu firmware DD-WRT sau Tomato. Puteți cumpăra un router preconfigurat de la IPVanish, dar veți cheltui 300 USD cel puțin. IPVanish oferă ghiduri vizuale pentru configurarea OpenVPN pe routere luminate cu DD-WRT sau Tomato și un meniu derulant de routere populare, astfel încât să știți ce firmware aveți.

IPVanish-Router-Setup

În total, a merge pe ruta DIY este opțiunea mai bună.

IPVanish nu acceptă oficial Tor. O pagină de asistență dedicată acesteia spune că „feedback-ul trecut al clienților noștri a indicat că TOR funcționează, dar mai ales doar pentru navigarea web.” S-ar putea să poți să funcționeze, dar noi îl socotim ca o pierdere.

Configurarea IPVanish pe router este mai mult o problemă de securitate și mai puțin o problemă de dispozitiv. Toate planurile vin cu suport pentru până la 10 dispozitive, care este mai mult decât VPN-ul nostru cel mai bine cotat, ExpressVPN (citiți recenzia ExpressVPN și comparația noastră ExpressVPN vs. IPVanish).

Locații server

IPVanish are 1.095 servere în peste 60 de țări. Nu este nivelul NordVPN, dar puțini furnizori sunt. Pentru a obține acel număr de servere, există probabil un amestec de servere închiriate, deținute și virtuale în rețea.  

Locațiile sunt concentrate în jurul S.U.A. și Europa. După cum s-a menționat în secțiunea de ușurință în utilizare, puteți selecta locația generală la care doriți să vă conectați, dar nu serverul specific.

IPVanish-Server-Map

Totuși, pe hartă există o mulțime de zone moarte. Cea mai mare parte din America de Sud, Asia și Africa au puține servere. Nu este surprinzător, luând în considerare acele locații țări casnice cu cele mai stricte legi de confidențialitate, dar sunt încă subestimate în spațiul VPN.

Viteză

IPVanish are timpuri de încărcare și latență impresionante, cel puțin dacă vă aflați într-o zonă populară. A fost cel mai bun VPN pentru lista de jocuri din acest motiv. Este printre cele mai rapide VPN-uri de pe piață, încetinind cu cel mult 20%, chiar și atunci când călătorești pe tot globul.

Locație: Ping (ms): Descărcare (Mbps): Încărcare (Mbps):
Neprotejat (St. Louis, MO)1059.1311.55
Los Angeles, CA9653.598,21
Glasgow, Marea Britanie1322.362,96
Londra, Marea Britanie10549.668.31
Tokyo, Japonia16845.604,72
Sydney, Australia24751.133,01

Am observat ceva interesant în timpul testelor noastre de viteză. Glasgow a avut scoruri jalnice, nu numai în comparație cu alte locații, dar și în comparație cu alți furnizori VPN. Am testat un alt server în Marea Britanie ca verificare sanitară și am găsit numere care se potriveau mai mult cu restul rezultatelor noastre.

Zonele mai puțin populare, precum Glasgow, au viteze proaste. Restul rețelei IPVanish este atât de bun, dar nu ne deranjează prea mult. Dacă sunteți în căutarea unei anumite locații, este posibil să aveți probleme, dar este puțin probabil să fie primul sau ultimul obstacol pe care îl întâlniți.

Securitate & intimitate

IPVanish oferă mai multe protocoale din care să alegeți decât AirVPN, care are doar OpenVPN (citiți recenzia noastră AirVPN). Utilizează criptarea AES pe 256 biți, atât timp cât protocolul o permite, ceea ce înseamnă că veți obține cea mai bună securitate din clasă.

Obțineți acces la IKEv2, OpenVPN prin TCP și UDP, L2TP, SSTP și PPTP. Cea mai sigură și configurabilă opțiune este OpenVPN, dar IKEv2 este o alegere bună pentru dispozitivele mobile.

SSTP este o includere plăcută, de asemenea, deoarece folosește o conexiune SSL / TLS precum OpenVPN, dar arată ca un trafic HTTPS normal.

Omul ciudat este PPTP, deoarece este un protocol datat și nesigur. Trebuie argumentat faptul că acceptă sisteme de operare mai vechi și vine cu un impuls de viteză, dar securitatea ar trebui să fie principala preocupare. IPVanish îl recomandă pentru navigare „cu risc scăzut”, dar nu o recomandăm deloc.

Totuși, varietatea este condimentul vieții, iar IPVanish vă oferă o mulțime de opțiuni. Cu cele mai recente protocoale și cel mai sigur nivel de criptare, nu există nimic aici pentru a ne lăsa nasul.

Am testat scurgerile IP, DNS și WebRTC folosind ipleak.org și IPVanish au trecut fără probleme.

Confidențialitate IPVanish

IPVanish susține că este un furnizor VPN fără jurnal (mai multe despre asta mai târziu), ceea ce înseamnă că nu colectează informații despre trafic sau de utilizare pe serviciul său. Cu toate acestea, păstrează informații pentru a procesa plățile, a detecta frauda și multe altele.

Ne impresionează cât de clară este politica de confidențialitate a IPVanish. Acesta descompune fiecare pas în proces – folosind site-ul și folosind VPN. IPVanish vă spune ce informații sunt colectate și cum sunt utilizate.

IPVanish-intimitatii Politica

IPVanish trebuie să păstreze un e-mail activ și o metodă de plată în fișier pentru a procesa plățile. Totuși, aceste informații nu se referă la utilizarea VPN-ului dvs. Aceasta susține că anonimizează tot traficul care călătorește către serviciile sale și nu înregistrează utilizarea.

Informațiile păstrate în evidență – adresa de e-mail, metoda de plată etc. – sunt utilizate din mai multe motive. IPVanish conturează fiecare serviciu pe care îl utilizează, inclusiv SendGrid pentru e-mail și MaxMind pentru detectarea fraudelor, în politica sa de confidențialitate.

Cel mai bun mod de a rămâne anonim este să folosești un cont de e-mail necompletat exclusiv pentru IPVanish. Cu toate acestea, metodele de plată pot fi legate de dvs., deoarece IPVanish nu acceptă bani bitcoin sau bani reci, precum Mullvad (citiți recenzia Mullvad).

IPVanish Logging

În 2018, o postare Reddit a spart o poveste conform căreia un rezident din Statele Unite a fost suspectat de distribuirea de pornografie infantilă în 2016. Adresa IP pe care a folosit-o a fost legată înapoi de Highwinds Network Group, o rețea de livrare de conținut pe care IPVanish deține.

După ce a primit prima somație, IPVanish a răspuns: „Pentru a proteja datele clienților, nu înregistrăm nicio informație de utilizare. Prin urmare, nu avem informații cu privire la IP-ul la care se face referire. ”

Odată ce a primit o somație de la Departamentul de Securitate Interioară al SUA, IPVanish a furnizat înregistrări ale utilizatorului pentru utilizare în acest caz. Informațiile relevante se află într-o captură de ecran de mai jos. Puteți citi raportul complet aici, dar fiți conștienți de faptul că acesta este grafic în descriere.

IPVanish-Logging

IPVanish nu este primul furnizor VPN care a respins în instanță politica sa de neînregistrare. De asemenea, HideMyAss și PureVPN (citiți recenzia noastră HideMyAss și revizuirea PureVPN). Acestea fiind spuse, Accesul la internet privat, care este, de asemenea, bazat pe S.U.A., a dovedit în instanță că nu ține jurnalele (citiți recenzia noastră de acces la internet privat).

Este clar IPVanish se afla în 2015, dar nu este clar dacă a mințit acum. StackPath deține IPVanish, iar CEO-ul său, Lance Crosby, a declarat într-un interviu din 2018 cu TechRadar, „Este o companie complet diferită, cu o nouă echipă executivă și legală.”

Deocamdată, tot ce trebuie să continuăm este cuvântul lui Crosby și politica de confidențialitate, care a fost mai mult sau mai puțin aceeași de la începutul IPVanish. Dacă confidențialitatea este cea mai mare preocupare a dvs., IPVanish este posibil să nu fie potrivit pentru dvs..

Serviciu clienți

IPVanish oferă chat live și asistență telefonică, precum și o bază de cunoștințe și ghid de configurare. Ne-a impresionat aspectul și orele de răspuns pe care le oferă IPVanish, dar nu este surprinzător, având în vedere restul serviciului.

Baza de cunoștințe este împărțită în secțiuni. Obțineți o întrebare frecventă, ghiduri de depanare, anunțuri, ghiduri de configurare, despre și facturare. Cea mai mare parte a timpului dvs. va fi alocat în depanare, întrebări frecvente și configurare.

IPVanish-Knowledgebase

Cu doar 12 articole, întrebările frecvente sunt mici. Subiectele sunt generale, cum ar fi utilizarea serviciului într-o anumită țară sau resetarea parolei. Există subiecte care se bazează mai mult pe rezolvarea problemelor, pe care am dorit să le vedem în acea secțiune.

IPVanish are un ghid pentru aproape orice sistem de operare pe care l-ați putea instala. Instalațiile comune, cum ar fi Windows și macOS, au ghiduri separate pentru fiecare protocol. Ghidurile de configurare vă arată cum puteți configura VPN-ul, nu doar cum se instalează. Dacă vă mulțumiți doar cu clientul, atunci aceste zone sunt irelevante pentru dvs..

Există 54 de ghiduri de soluționare a problemelor, care acoperă probleme comune și modalități de rezolvare a problemelor, atât cu instrucțiuni pas cu pas, cât și cu multe capturi de ecran..

IPVanish-Depanarea-Ghiduri

Pentru asistență directă, chatul live și e-mailul sunt opțiuni bune. Chat-ul în direct este disponibil în permanență și există un indicator pentru locul în care vă aflați la coadă. Asistența prin e-mail este decentă. Când am ajuns la IPVanish, cineva ne-a revenit în aproximativ 15 ore.

Răspunsul lor a fost însă dezamăgitor. Am întrebat despre utilizarea serverelor virtuale. Răspunsul a fost unul „scuze, nu dezvăluim informații despre infrastructura noastră.”

Nu ne lipsește asistența telefonică, deoarece chat-ul live și e-mail-ul sunt suficiente. Totuși, IPVanish nu are un forum. Având în vedere în câte configurații poate fi configurat un VPN, ar fi bine să ai un loc pentru comunitate pentru a trage idei.

Verdictul

O politică necinstită de confidențialitate afectează o experiență altfel bună. IPVanish are un grad ridicat de utilizare, viteze și caracteristici. Dacă politica de confidențialitate era exactă, de asemenea, ar avea o securitate deosebită. Acestea fiind spuse, știm că IPVanish a păstrat jurnalele în trecut.

Cu noi executivi în loc, viitorul IPVanish este incert. Dacă continuă să fie necinstit cu privire la practicile sale de confidențialitate, nu îl putem recomanda cu bună credință. Crosby spune că compania este total diferită acum, iar politica de confidențialitate este exactă. Dacă este suficient pentru dvs., veți găsi o VPN excelentă cu viteză mare, de pornit.

Pentru furnizorii care au aceeași performanță fără a vă autentifica, citiți recenziile VPN.

Ce părere aveți despre IPVanish și despre dezacordul său recent? Spuneți-ne în comentarii și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map