Hotspot Shield Review – Actualizat în 2020

Hotspot Shield Review

Hotspot Shield este un VPN care parcurge un drum neîncadrat cu revoluționarul său protocol Catapult Hydra. În timpul testării noastre, nu am putut determina dacă este la fel de bun precum pretinde serviciul, dar nu suntem prea confortabili să-l recomandăm. Citiți recenzia noastră completă pentru Hotspot Shield pentru a vedea de ce.


best-VPN-comentarii

Hotspot Shield este un furnizor VPN care încearcă să fie un perturbator în industrie, care a încercat să obțină un loc la masă cu cei mai buni furnizori VPN. Utilizează un protocol proprietar, numit Catapult Hydra, care oferă viteze incredibile pe hârtie, dar ne-a făcut să ne zgâriem capul.

Într-o industrie în care unitatea de susținere este o atitudine zilnică, Hotspot Shield nu ar fi primul care a tăiat colțurile pentru a merge mai departe. Acestea fiind spuse, am fost nevoiți să dezvăluim companiei că suntem recenzori pentru a obține unele dintre răspunsurile de care aveam nevoie pentru această revizuire, deoarece este o operațiune strânsă în ceea ce privește protocolul său patentat.

Deși răspunsurile pe care le-am putut obține au fost iluminante, situația cu tehnologia proprie este încă complicată, așa că vă invităm să rămâneți cu noi și să vedeți ce poate fi o descoperire VPN în procesul de elaborare.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Hotspot Shield

Caracteristici

Hotspot Shield oferă clienți VPN pentru iOS, Android, Windows și macOS, precum și o extensie pentru Google Chrome.

Clientul desktop acoperă majoritatea funcțiilor cheie VPN. În meniul de setări, veți găsi opțiuni pentru a rula clientul la pornire și configurați-l pentru a se conecta automat cu WiFi „nesigur”, WiFi sigur și alte rețele. Există, de asemenea, o opțiune de protecție împotriva uciderii și o opțiune de protecție împotriva scurgerilor DNS, care sunt excelente pentru asigurarea securității.

Hotspot-Setări

Principalul lucru care lipsește din setări este tunelarea împărțită. Vă permite să alegeți ce programe utilizează conexiunea VPN protejată și care utilizează conexiunea la internet standard mai rapidă, dar neprotejată. Dacă asta vă iese în evidență, consultați recenzia noastră ExpressVPN pentru a citi despre tunelurile sale excelente.

În ceea ce privește extensia Google Chrome, îi lipsește toate funcțiile pe care tocmai le-am menționat, dar are multe funcții interesante pe care clientul desktop nu îl are. Pentru început, există un blocant malware, care este frumos să aibă, dar probabil nu va putea concura cu cel mai bun software antivirus.

Hotspot-extensie

Există, de asemenea, un blocant de anunțuri, un blocant de cookie-uri și un blocant de urmărire, care împreună merg mult spre îmbunătățirea anonimatului online și pentru a împiedica pe oricine să vă urmărească pe web. Există și un blocant WebRTC, care vă ascunde în continuare adresa IP și identitatea online.

Spada scutului hotspot

Cea mai interesantă caracteristică a extensiei este însă numită „sabie”. Acesta furnizează informații false către următorii care nu sunt deja blocați ca un cuț final în sicriu pentru nimeni sau orice altceva care încearcă să vă urmărească sau să strângă informații despre dvs. online.

Este important să țineți cont de faptul că toate funcțiile din extensia Chrome sunt în versiune beta, astfel încât eficiența blocanților ar putea fi mărită.

În ciuda numeroaselor sale caracteristici, am oferit Hotspot Shield un scor relativ scăzut din această categorie, deoarece nu vă permite să vă modificați codul VPN sau criptarea. Este ceva ce vom continua să explorăm în secțiunile „viteză” și „securitate”, deoarece este o problemă complicată.

Prezentare generală a caracteristicilor VPN Hotspot Shield

Hotspot Shield Logowww.hotspotshield.com

Începe de la 299 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit

Perioada de rambursare

Suma serverului la nivel mondial
25

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser
Crom

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu

Poate accesa Amazon Prime Video

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
Catapult Hydra

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
ore de birou

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

La suprafață, Hotspot Shield are un model de tarifare standard, care este comun pe piața VPN. Puteți plăti lunar pentru abonament, dar economii semnificative sunt oferite dacă vă înscrieți anual sau timp de trei ani.

Prețul lunar este pe partea ridicată. Opțiunile anuale și trienale reduc prețul, dar nu într-o măsură impresionantă. Dacă vă uitați la recenzia noastră pentru Windscribe, de exemplu, veți constata că Windscribe oferă o rată lunară mai accesibilă, precum și un abonament anual care reprezintă aproape jumătate din costul anual al Hotspot Shield..

Planul Hotspot Shield Free

Hotspot Shield oferă, de asemenea, un plan gratuit care vă oferă protecție pentru un singur dispozitiv și doar 500 MB de lățime de bandă zilnică. Deși 500 MB pe zi nu sunt nimic de strălucire, planul gratuit este limitat doar la o mână de servere americane, nu primește asistență pentru clienți și Hotspot Shield difuzează anunțuri în browserul dvs. în timp ce îl utilizați, ceea ce îl pune departe de cele mai bune noastre gratuite. Lista VPN.

În afară de prețurile de bază deja ridicate, există și multe suplimente pe care Hotspot Shield le ascunde până când efectuați checkout-ul sau vă autentificați pentru prima dată. Când am întrebat despre prețurile pentru aceste suplimente, ni s-a spus că nu ni se poate da un răspuns. Abia după ce am terminat „bonul de presă” și am dezvăluit că am fost recenzori ni s-a oferit un preț.

Complementele includ o actualizare de la cele cinci dispozitive ale pachetului de bază la 10 dispozitive și un „impuls de viteză” care vă oferă acces la servere VPN mai puțin populate. Fiecare dintre acestea este suplimentar de 8,99 USD pe lună sau 70% din preț la checkout dacă alegeți o perioadă mai lungă.

Ușurință în utilizare

Clientul desktop și extensia browserului Google Chrome sunt destul de frumoase și vă oferă o modalitate simplificată de a sări într-o conexiune protejată. Când deschideți clientul sau extensia, vi se oferă un ecran curat care are un singur buton mare pe care îl puteți apăsa pentru a conecta VPN.

Hotspot-client

Dezavantajul designului ultra-simplificat este că necesită un pas suplimentar atunci când doriți să vă conectați la o anumită locație. Dacă doriți să accesați o adresă IP britanică, de exemplu, în loc să selectați serverul și să vă conectați ca și dvs. la majoritatea VPN-urilor, trebuie mai întâi să vă conectați, apoi să selectați serverul pe care îl doriți, apoi să reconectați.

Acest inconvenient minor este agravat de faptul că VPN are probleme de conectare în mod obișnuit și de multe ori are nevoie de o a doua sau chiar o a treia încercare de a vă conecta la locația pe care o alegeți.

În afară de asta, aspectul și aspectul general al clientului sunt bune. Meniurile de setări sunt ușor de navigat și toate opțiunile din setări sunt redate clar, ceea ce face simplă configurarea clientului după bunul plac.

Viteză

Viteza este locul în care istoria interesantă a Hotspot Shield începe să se desfășoare. Furnizorul folosește o tehnologie unică pentru a-și conduce serviciul, și anume un protocol proprietar numit Catapult Hydra.

Deși sună minunat, a provocat zgârieturi grave în capul locului nostru de muncă. Testarea noastră de viteză a returnat rezultate care sunt destul de sincer.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Virginia)1472.165,77
New York City2071.324,35
Regatul Unit9974.25.02
Elveţia11769.783,30
Japonia10870.995,68
Argentina16571,484,41

Fiecare locație testată ne-a păstrat în mod eficient vitezele neprotejate. Serverul britanic ne-a oferit o conexiune mai rapidă decât am avut-o în timp ce ne-am protejat.

Din ceea ce am reușit să adunăm în timp ce vorbim cu Hotspot Shield, performanța este principalul obiectiv al protocolului Catapult Hydra. Utilizează algoritmi unici pentru a găsi și a stabili o conexiune cu serverul, în timp ce majoritatea aspectelor de securitate ale protocolului sunt gestionate prin mijloace standard pe care le vom analiza în secțiunea următoare..

Deși timpi de ping sunt mici și viteza susținută este nebună, numerele de pe hârtie nu sunt reprezentative pentru modul în care se utilizează VPN. Atunci când cauciucul se întâlnește cu drumul, Hotspot Shield este inconsistent.

Uneori, ne-am conectat la un server atât de repede încât nici nu am observat. Totuși, aproximativ jumătate de timp, a fost nevoie de două sau trei încercări, fiecare durand 20 de secunde înainte de a se conecta.

Hotspot Shield Netflix Slowdown

Deși navigarea pe web a fost rapidă și receptivă uneori, a fost nevoie uneori de site-uri, cum ar fi Hulu și Netflix, timp de 30 de secunde pentru a se încărca. În plus, au existat momente în care anumite elemente ale site-ului, cum ar fi butoanele de conectare, ar fi stricate sau lipsesc după încărcarea site-ului.

Descărcările susținute nu au beneficiat mult mai bine cu torentele și descărcarea Steam la aproximativ un sfert din viteza cu care ne-am obișnuit și adesea fluctuau semnificativ în timpul descărcărilor..

Dacă sunteți în căutarea unui VPN care să nu fie doar rapid pe hârtie, dar care să răspundă și să fie rapid atunci când este folosit, citiți cel mai rapid program de VPN.

Securitate

Cel mai important lucru în mintea majorității oamenilor când vine vorba de VPN-ul pe care îl aleg este securitatea. Păstrarea datelor în siguranță și asigurarea faptului că un VPN vă poate proteja este o responsabilitate pe care nu o asumăm ușor atunci când evaluăm VPN-urile, motiv pentru care am adresat direct la Hotspot Shield direct pentru această secțiune.

Echipa de dezvoltare a fost critică pentru a ne ajuta să vedem ce se întâmplă sub capota Catapult Hydra. Fără ca ei să ne ofere acea informație, nu am fi făcut fotografii în întuneric.

Ni s-a spus că, deși performanța VPN este accelerată cu algoritmi unici, codul de securitate este în mare parte standard și ar putea fi chiar modificat în viitor pentru a lucra cu alte protocoale..

Deocamdată, însă, Catapult Hydra folosește TLS v1.2 pentru a stabili o conexiune cu certificatele RSA pentru autentificare, precum și ECDHE, care ajută la asigurarea secretului înainte. Acest lucru este aproape identic cu OpenVPN și oferă o securitate puternică.

Protocolul este asociat cu AES 256 biți, care oferă o criptare efectiv de incapacitate a datelor pe măsură ce sunt transferate. În orice caz, asta ni s-a spus, dar vom reveni la asta într-o clipă. Codul de securitate este evaluat de multe companii terțe de securitate care sunt interesate să utilizeze protocolul Catapult Hydra.

Catapult Hydra Doubts

În timpul testării noastre, nu am reușit să găsim scurgeri DNS sau alte vulnerabilități evidente. Acestea fiind spuse, deși totul era grozav pe hârtie, au fost câteva lucruri care ne-au determinat să ne îndoim de unele dintre afirmațiile Hotspot Shield..

Avem rezervele noastre despre protocol, deoarece sfidează logica modului de funcționare a criptării și a VPN-urilor. Indiferent de ceea ce face cineva cu algoritmi și cod, cel puțin, procesul de criptare va dura timp pentru ca computerul dvs. să efectueze.

Acest lucru înseamnă că va funcționa cu pierderi de viteză și ulterior în ceea ce privește viteza pe măsură ce computerul criptează datele înainte de a le trimite, dar asta nu este ceea ce am văzut cu Hotspot Shield, în ciuda faptului că susține că folosește criptarea AES de 256 biți.

Dacă Hotspot Shield ar fi făcut un fel de descoperire cutremurătoare, ar fi schimbat tot ceea ce știm despre criptare și transferul de date. Deși acest lucru nu s-a întâmplat, însă, este puțin probabil să fi fost descoperită.

De asemenea, am găsit mai multe cazuri de informații conflictuale, cum ar fi spus că criptarea AES de 256 biți este utilizată în timp ce această postare din bazele de cunoștințe Hotspot Shield spune că criptarea SSL este. Acest lucru ne duce să credem că există informații despre care nu ni se spune și care ridică o mulțime de steaguri roșii.

intimitate

Politica de confidențialitate Hotspot Shield este departe de cea mai concisă pe care am văzut-o, dar este scrisă într-o manieră ușor de înțeles dacă îi oferiți o lectură atentă.

Adresa dvs. IP este înregistrată atunci când vă conectați cu VPN pentru a vă face o idee la nivelul orașului despre locația dvs. Acesta este folosit pentru a găsi automat un server din apropiere. Hotspot Shield vă elimină adresa IP după încheierea sesiunii VPN.

În plus, atunci când lansați aplicația, chiar dacă nu vă conectați, informațiile sunt colectate și stocate cu privire la setările hardware, sistem de operare și limbă și rețea pe care le utilizați, precum și ID-ul dvs. mobil unic.

Hotspot Shield utilizează cookie-uri pentru a monitoriza modul în care oamenii folosesc site-ul său web. Acest lucru este practic inevitabil online, după cum puteți citi în ghidul nostru de navigare anonim. În plus, aproape toate informațiile despre care tocmai am menționat colectarea aplicațiilor sunt colectate și atunci când vizitați site-ul.

Deși niciuna dintre informațiile stocate nu este identificabilă personal, este încă mult mai mult decât este necesar pentru furnizarea unui serviciu VPN. Vrem să arătăm NordVPN ca exemplu de serviciu cu o politică de confidențialitate curată, despre care puteți citi mai multe despre recenzia noastră NordVPN.

Streaming performanță

Așa cum am observat în secțiunea „viteză”, performanța Hotspot Shield a variat în mod sălbatic, nu numai în timpii de încărcare și în performanțele de navigare, ci și când a fost vorba de conectarea la conținut potențial blocat..

Când am testat Netflix, acesta a funcționat la început, dar am fost opriți când l-am testat din nou pentru a confirma rezultatele noastre aproximativ o oră mai târziu. Hulu ne-a blocat constant, informându-ne că știm că folosim un proxy și că va trebui să-l oprim pentru a urmări orice.

Am putut păcăli BBC iPlayer crezând că suntem în Marea Britanie de fiecare dată când am încercat-o (consultați unele dintre cele mai bune VPN pentru BBC iPlayer). Totuși, Amazon Prime Video a fost ca Netflix, deoarece a funcționat doar o parte din timp. Inutil să spun, Hotspot Shield nu se va alătura celei mai bune VPN pentru Netflix sau cel mai bun VPN pentru listele Amazon Prime în curând.

Ni s-a spus că este o problemă cunoscută care nu are nicio ETA asupra unei soluții și că soluția este să vă deconectați și să vă reconectați pentru a obține o adresă IP mai bine alocată aleatoriu..

Performanța de streaming a fost la fel de inconsistentă. Uneori videoclipurile s-ar încărca instantaneu și arăta grozav. La un moment dat, am avut VPN-ul pornit în timp ce vizionam YouTube fără să ne dăm seama chiar.

În alte momente, însă, videoclipurile au durat 15 secunde la încărcare și arătau frumos și retro la 480p. Dacă sunteți în căutarea unui mod constant și de încredere de a transmite conținut străin, asigurați-vă că consultați cel mai bun VPN pentru articolul Netflix.

Locații server

Hotspot Shield are o listă de 25 de țări în care are servere. În lista locațiilor din client, fiecare opțiune este afișată ca doar țara, cu excepția S.U.A., care este un meniu derulant care prezintă o listă exhaustivă de orașe.

Hotspot-Locații

Locațiile acoperă America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Orientul Mijlociu și Oceania. Aceasta este o acoperire bună, având în vedere numărul de servere, dar numărul locațiilor este anemic.

După cum puteți vedea în recenzia noastră HideMyAss, unii dintre câinii de top din industrie în ceea ce privește locațiile oferă un nivel mai mare de 280, chiar și furnizorii mijlocii de pachet oferă cel puțin 40 de opțiuni..

Serviciu clienți

Serviciul pentru clienți este o pungă mixtă cu Hotspot Shield. Există o funcție de chat live ascunsă în partea dreaptă jos a ecranului de pe site-ul web. Îl puteți utiliza chiar și atunci când nu v-ați conectat, dar dacă e-mailul dvs. nu are un cont premium asociat cu acesta, este posibil să nu primiți răspunsuri. Acest lucru se datorează faptului că Hotspot Shield vinde serviciul clienți ca o caracteristică premium.

Dacă trimiteți un e-mail, veți primi rapid un răspuns automat. Există un sistem automat care pare să scaneze e-mailul dvs. pentru cuvinte cheie pentru a oferi un răspuns relevant cu link-uri către articole pertinente. Articolele sunt alese din baza de cunoștințe extinsă de pe site-ul Hotspot Shield.

Este minunat, dar când am contactat serviciul pentru clienți de pe un e-mail care nu este asociat contului nostru, am primit imediat oa doua răspuns automat, care spune că nimeni nu avea să citească e-mailul nostru, deoarece adresa pe care am trimis-o nu era în fișier.

Aceasta este o politică ridicolă pe care îndemnăm Hotspot Shield să o reconsidere. Să aveți un soț sau un frate în același cont, și dacă au nevoie de ajutor cu ceva, dar e-mailul lor nu este în cont, nu au noroc aici.

Deși reprezentanții chat-ului live sunt prietenoși și de ajutor, iar baza de cunoștințe este vastă, poate fi dificil să obțineți răspunsuri detaliate și specifice atunci când aveți nevoie de ele. De exemplu, așa cum am menționat în secțiunea „prețuri”, nu am putut nici măcar să obținem o ofertă de preț pentru serviciul de îmbunătățire a vitezei și pachetul de dispozitive.

Aceasta nu este vina repetărilor serviciilor pentru clienți, deoarece au fost cordiale și de ajutor. Din perspectiva noastră, se pare clar că politicile corporative interne îi împiedică să ofere anumite informații și limitează cât de utile pot fi acestea. Aceasta este o soluție ușoară și ar face ca asistența clienților să fie mediocră și chiar frustrantă uneori până aproape fără cusur.

Verdictul

Deși respectăm chiar și încercările de inovare în domeniul mucegaiului, trebuie să fie o inovație demnă și eficientă pentru a primi recomandarea noastră autentică și banii câștigați cu greu.

Hotspot Shield își îndeplinește promisiunea de viteze mai rapide pe hârtie, dar în practică s-a pierdut o mare parte din aceasta. În plus, există practici persistente, aproape anti-consumator, cum ar fi ascunderea prețurilor și disponibilitatea vânzărilor suplimentare și a face serviciul pentru clienți o caracteristică premium.

Tehnologiile unice ale Hotspot Shield sunt secrete foarte bine păzite, iar informațiile care ni s-au oferit ne-au scărpinat capul. Avem îndoieli serioase cu privire la modul în care funcționează protocolul, așa că nu suntem pregătiți să îl recomandăm.

Ne interesează să vedem cum stau lucrurile cu Catapult Hydra, deoarece este genul de tehnologie care, dacă este legitim, ar putea schimba lumea criptografiei.

Ce părere aveți despre Hotspot Shield? Spuneți-ne în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me