Avast SecureLine VPN Review – Actualizat în 2020

Avast SecureLine VPN Review

Avast SecureLine VPN nu este decât unul dintre numeroasele produse de securitate Avast. Pe măsură ce VPN-urile merg, este destul de decent, deoarece te intră în Netflix și folosește o criptare bună, dar pentru preț puteți obține mai bine. Consultați recenzia noastră completă pentru detalii despre motivul pentru care vă recomandăm să mergeți în altă parte.


best-VPN-comentarii

Avast este o companie de software cehă cea mai cunoscută pentru produsele sale antivirus. În ianuarie 2019, deținea mai mult de 15 la sută din cota de piață a aplicațiilor anti-malware pentru Windows. Acest lucru o pune înaintea unor nume mari precum Kaspersky Lab și McAfee Inc.

Pe lângă software-ul anti-malware, oferă și un VPN, ceea ce vom analiza în această recenzie Avast SecureLine VPN. Vom examina viteza, confidențialitatea și securitatea, precum și ușurința în utilizare. De asemenea, vom face o scufundare în locațiile serverului și calitatea serviciilor sale pentru clienți înainte de a ne încheia cu verdictul nostru.

SecureLine VPN are un set limitat de funcții, dar funcționează bine. Te va aduce în servicii precum BBC iPlayer (deși nu Netflix), dar puteți găsi VPN-uri care vor acoperi mai multe dispozitive și mai multe servicii de streaming, la un preț similar. Confidențialitatea nu este și costumul său puternic, așa că este puțin probabil să facem lista noastră cu cele mai bune alegeri VPN în curând.

Avast-SecureLineVPN-client-Connected

Avast-SecureLineVPN-Setări-Securitate

AvastSecureLineVPN-Site-confidențialitate

Avast-SecureLineVPN-site-servere

Avast-SecureLineVPN-Site-Splash

Anterior

Următor →

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Avast SecureLine VPN

Caracteristici

SecureLine VPN este foarte simplu de utilizat. Nu este plin de funcționalitate, ci optează pentru a oferi caracteristicile cheie care consideră că veți avea nevoie și pentru a le face ușor de utilizat. A reușit acest lucru, oferind un produs care are o curbă de învățare superficială și o viteză decentă a serverului, despre care vom vorbi mai târziu în această recenzie.

Avast-SecureLineVPN-client-Splash

Alte servicii VPN, cum ar fi Windscribe (citiți recenzia Windscribe), au un set de caracteristici mult mai larg, incluzând opțiuni pentru redirecționarea porturilor și un control mult mai mare asupra configurarii protocoalelor VPN și a metodelor de criptare..

Cu SecureLine VPN, există doar două setări cheie cu care utilizatorii pot face legături. Există un comutator de ucid pe care îl activezi pur și simplu bifând o casetă în preferințe. Scopul său este explicat sub casetă, unde spune că killswitch-ul „va preveni scurgerile de confidențialitate prin blocarea accesului la internet dacă VPN-ul dvs. ar trebui să se deconecteze brusc”.

Avast-SecureLineVPN-client-rețea-Profil

Există, de asemenea, opțiunea de a seta rețele de încredere. Asta înseamnă că dacă sunteți conectat la WiFi-ul de acasă, de exemplu, VPN nu va fi activ. Cu toate acestea, dacă decideți să lucrați în cafeneaua dvs. locală, protecția VPN va începe. Este o funcție simplă, dar utilă dacă sunteți în mișcare mult, dar nu doriți să vă folosiți VPN-ul acasă..

Nu există nicio opțiune de a schimba protocoalele VPN, dar SecureLine VPN folosește OpenVPN pe Windows și IPSec / IKEv2 pe macOS, care sunt alegeri foarte recomandate. Dacă sunteți în căutarea a ceva personalizabil, SecureLine VPN nu este VPN pentru dvs., dar cei mai puțin tehnologiți pot aprecia că a ales din mâinile lor.

SecureLine VPN nu acceptă nici tunelarea divizată. Aceasta este o caracteristică care vă permite să decideți ce date trec prin tunelul VPN și care trece prin conexiunea dvs. neprotejată. Acest lucru este util dacă, de exemplu, utilizați computerul dvs. ca server media și nu doriți să transmiteți filme pe un server din cealaltă parte a lumii.

Dacă tunelul divizat este o caracteristică de care aveți nevoie, veți dori să căutați în altă parte. O mulțime de VPN-uri le oferă, cum ar fi Ivacy (citiți recenzia noastră pentru Ivacy).

Prezentare generală a caracteristicilor VPN Avast SecureLine

Logo Avast SecureLine VPNwww.avast.com

Începe de la 167 dolari pe lună Toate planurile

General

Metode de plata
PayPal, card de credit

Acceptă criptocurrency

Conexiuni simultane
5

Acceptă tunelarea divizată

Lățime de bandă nelimitată

Disponibil proces gratuit
7 zile

Perioada de rambursare
30 de zile

Suma serverului la nivel mondial
55 servere în 34 de țări

Sisteme de operare desktop
Windows, MacOS

Sisteme de operare mobile
Android, iOS

Extensii de browser

Poate fi instalat pe routere

Streaming

Poate accesa Netflix SUA

Poate accesa BBC iPlayer

Poate accesa Hulu
n / A

Poate accesa Amazon Prime Video
n / A

Securitate

Tipuri de criptare
256-AES

Protocoale VPN disponibile
OpenVPN, IKEv2

Activat la pornirea dispozitivului

Permite torentarea

Politica fără logare
n / A

Test de scurgere DNS trecut

Killswitch disponibil

Malware / blocant publicitar inclus

A sustine

Chat live
24/7

Asistență prin e-mail
24/7

Asistență telefonică
24/7

Forumul utilizatorului

Bază de cunoștințe

Prețuri

Avast-SecureLineVPN-site-ul Preturi

Dacă aruncați o privire rapidă pe pagina web SecureLine VPN, veți fi iertat că ați gândit că singurele planuri de plată disponibile au fost abonamentele anuale. Doar atunci când accesați pagina de plată, puteți găsi prețurile pentru alte perioade de abonament și chiar atunci le este ușor de ratat.

Dacă căutați un VPN pentru Windows sau macOS, abonamentul minim pe care îl puteți cumpăra este de un an. Dacă faceți clic pe caseta derulantă mică din pagina de plată, veți găsi opțiuni pentru doi ani și trei ani sunt de asemenea disponibile, dar nu există niciun plan de preț lunar.

Dacă cumpărați abonament VPN pentru iOS sau Android, puteți alege să plătiți lunar sau anual, dar nu există opțiune mai mare de un an. Pentru produsul cu mai multe dispozitive, vi s-a ales o facturare de o lună, un an, doi ani sau trei ani. În mod bizar, opțiunea lunară cu mai multe dispozitive lipsește în Marea Britanie.

Ignorând gama complexă și secretă de opțiuni de plată alternative, dacă doriți un VPN pentru computer sau Mac, veți plăti 59,99 USD pe an. Pentru dispozitivele mobile, puteți plăti 2,99 USD pe lună sau 19,99 USD pentru abonament pe un an. Este demn de remarcat faptul că nu puteți combina și potrivi. Abonamentul dvs. va acoperi doar cinci dispozitive iOS sau Android.

Chiar și așa, SecureLine VPN nu va fi cel mai bun ghid pentru VPN pentru iPhone.

Avast SecureLine VPN Multi-Device Plans

Dacă căutați ceva care să acopere dispozitivele mobile și desktopul, veți avea nevoie de planul anual de 79,99 USD Dacă nu sunteți suficient de sigur pentru a vă angaja pentru un an, puteți găsi, de asemenea, opțiunea de 8,99 USD pe lună, cu puțină vânătoare.

Prețurile SecureLine VPN sunt în concordanță cu concurenții săi, atât timp cât nu uitați să-l utilizați doar cu cinci dispozitive sau mai puțin. Este deosebit de ieftin dacă căutați un abonament lunar pentru dispozitivele dvs. mobile. Doar pentru preț, s-ar descurca bine în comparație cu concurenții săi din cea mai bună selecție VPN pentru Android.

Dacă aveți nevoie de un VPN pentru mai multe dispozitive, există servicii care oferă planuri fără limite de dispozitiv. Goose VPN (citiți recenzia noastră VPN Goose) are un preț similar, dar poate acoperi cât de multe dispozitive doriți.

Avast oferă o probă gratuită de șapte zile pentru produsele sale, precum și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. Singurele opțiuni de plată sunt PayPal sau card de credit. Nu există suport pentru bitcoin sau alte criptomonede.

Dacă doriți o metodă de plată mai anonimă, căutați un VPN care acceptă numerar sau bitcoin, cum ar fi Mullvad (citiți recenzia noastră Mullvad).

Ușurință în utilizare

Avast-SecureLineVPN-Site-Checkout

Înregistrarea pentru SecureLine VPN este destul de simplă. Atunci când achiziționați abonamentul ales, va trebui să furnizați țara dvs., prenumele, prenumele, codul poștal și adresa de e-mail. Este o mulțime de informații personale, luând în considerare alternative, cum ar fi criptostormă (citiți recenzia noastră de criptostormă) nu necesită niciuna.

De asemenea, va trebui să furnizați detaliile de plată. PayPal și cardul de credit sau debit sunt singurele dvs. opțiuni. Odată ce plata a trecut, primiți un cod de activare prin e-mail.

Descărcare și instalare Avast SecureLine VPN

Configurarea este, de asemenea, simplă. Trebuie doar să descărcați aplicația și să o instalați așa cum ați face orice alt program. Când lansați SecureLine VPN, veți primi un simplu tablou de bord. Nu este subtil. Un buton mare, roșu „oprit” stă în mijlocul ecranului cu un avertisment că „confidențialitatea dvs. online nu este protejată”.

Avast-SecureLineVPN-client-Disconnected

Făcând clic pe butonul mare, roșu, activează VPN-ul. Vi se va solicita să începeți o probă gratuită de șapte zile sau să achiziționați un abonament. Faceți clic pe textul din partea de jos pentru a indica că aveți deja un cod de activare și introduceți-l pentru a valida abonamentul.

Acum puteți vedea informații precum ora de conectare, adresa IP reală, locația dvs. și adresa dvs. IP, așa cum apare pentru alții. Am testat SecureLine VPN în Marea Britanie și a fost implicit într-o locație din Londra. Sub această informație este un buton mare pentru schimbarea locației.

Făcând clic pe butonul acesta apare lista de servere. Serverul curent este afișat în partea de sus și a fost etichetat „locația optimă” pentru noi. Treceți peste „i” de lângă informațiile deschise o fereastră pop-up care explică o locație optimă „vă ajută să obțineți cea mai bună viteză de conectare posibilă”.

Avast-SecureLineVPN-client-server

Celelalte locații ale serverului sunt afișate sub acesta. Există, de asemenea, un meniu din stânga pentru a le filtra în funcție de locație, pentru peer-to-peer sau pentru streaming. Unele servere individuale din listă au, de asemenea, pictograme mici pentru a indica faptul că sunt optimizate pentru P2P sau streaming.

Modificarea locațiilor a fost la fel de simplă ca să faceți clic pe un server diferit. A durat aproximativ două secunde să se conecteze. Faceți clic pe butonul acum verde din mijlocul aplicației și VPN se va deconecta aproape instantaneu.

Există doar alte două butoane pe pagină. Primul deschide ceea ce este esențial o reclamă pentru produsele VPN mobile Avast. Al doilea buton este pictograma cog setări clasice, care deschide preferințele. Există trei secțiuni: „general”, „securitate rețea” și „abonament”.

Setări VPN SecureLine Avast

Secțiunea „abonament” oferă doar informații despre abonament și când expiră. „Securitatea rețelei” este locul în care veți găsi opțiunea de a activa killswitch-ul, care blochează accesul la internet dacă VPN se deconectează pentru a vă asigura menținerea confidențialității.

Singurele alte setări din acea secțiune sunt opțiunea de a porni automat VPN-ul atunci când vă conectați la internet sau vi se va cere dacă doriți să-l activați. De asemenea, puteți exclude rețelele de încredere, ceea ce înseamnă că VPN nu se va activa atunci când vă conectați la anumite rețele WiFi.

Avast-SecureLineVPN-Setări generale

Secțiunea „generală” are doar cinci setări. Puteți controla modul în care SecureLine VPN vă arată notificări și dacă apare în bara de meniu. Puteți seta să fie lansat la pornire și vă puteți înscrie pentru a primi actualizări beta.

Opțiunea finală este de a opri ofertele pentru alte produse. După ce am experimentat ferestrele pop-uri obositoare pe care Avast le folosește în produsele sale antivirus, cum ar fi Avast Pro (citiți recenzia Avast Pro), nu vă putem recomanda să opriți opțiunea suficient.

După cum puteți vedea, SecureLine VPN este disponibilă cu puțin personalizare. Se adresează utilizatorilor care doresc ceva care să funcționeze din cutie, fără configurare complexă. Dacă ceea ce căutați, Avast este o alegere bună.

Dacă sunteți în căutarea a ceva pe care îl puteți adapta pentru a vă satisface nevoile, consultați celelalte alternative din arhiva noastră VPN.

Viteză

Am vrut să vedem cum a funcționat SecureLine VPN în ansamblu, așa că am efectuat teste de viteză pe diferite servere internaționale de la baza evaluatorului nostru din Marea Britanie. Rezultatele sunt prezentate mai jos.

Locație: Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
Neprotejat (Marea Britanie)13194.3012.24
Germania49191.789.74
Rusia11439.396,03
Brazilia22841,301.12
NE.8575.042,62
Coreea de Sud47218.943,07

Vitezele pentru serverele din Europa continentală au fost impresionante. Un server din Frankfurt, Germania, a dat o viteză de descărcare care a fost aproape 99 la sută din viteza neprotejată. Viteza de încărcare nu a fost la fel de bună, cu puțin sub 80 la sută din viteza neprotejată, dar este totuși rezonabil.

În afara Europei, scăderea a fost semnificativă, așa cum vă puteți aștepta, având în vedere distanța. Conectarea la un server din SUA a înregistrat o scădere a vitezei de descărcare cu peste 50 la sută. Serverele din Rusia și Brazilia aveau viteze de descărcare care erau aproximativ o cincime la fel de rapid ca viteza noastră neprotejată, iar Coreea de Sud era mai mică de 10%.

Este posibil ca SecureLine VPN să nu fie în topul listei noastre cu cele mai rapide servicii VPN, dar a funcționat bine, în special pentru serviciile locale din Europa. Ca întotdeauna, experiențele pot varia, în funcție de distanța dvs. de la anumite servere.

Latency era o pungă mixtă. Serverele din apropiere, precum cea din Frankfurt, Germania, ofereau o latență rezonabilă. Latența la utilizarea serverului american a fost impresionantă, dar serverul sud-coreean a avut aproape jumătate de secundă de latență. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru jocuri, SecureLine VPN ar putea să nu fie opțiunea potrivită pentru dvs..

Securitate

SecureLine VPN descrie securitatea sa drept „bancă”. Aceasta s-ar putea să nu fie cea mai inspirată cerere în zilele noastre, având în vedere că chiar și băncile majore, precum HSBC, au fost victime ale hackerilor, dar poate te va face să te simți mai încrezător dacă folosești software de contabilitate. Totuși, pune-ți grijile deoparte, deoarece securitatea VPN SecureLine este bună.

Cifrul său de alegere pentru Windows este AES 256 biți cu OpenVPN. După cum explică ghidul nostru de securitate VPN, acesta este unul dintre cele mai populare protocoale VPN și dintr-un motiv întemeiat. OpenVPN este open source, cu o comunitate care caută constant vulnerabilități pentru a se asigura că protocolul rămâne în siguranță. De asemenea, este rapid.

Dacă utilizați aplicația macOS sau un dispozitiv iOS, SecureLine VPN utilizează protocolul IKEv2 cu IPSec. Site-ul susține că îl face „aprobat de Apple”. Singura explicație reală pe care o oferă pentru ceea ce înseamnă asta în termeni reali este că SecureLine VPN este „bazată pe stivele proprietate ale Apple pentru a asigura cea mai bună compatibilitate și performanță”.

Indiferent dacă este aprobat de Apple, IKEv2 / IPSec este mai sigur decât protocolul L2TP / IPSec utilizat de unele VPN-uri. L2TP necesită acreditările utilizatorului pentru autentificare, deci nu este ideal pentru garantarea confidențialității. IKEv2 este, de asemenea, mult mai rapid, deoarece L2TP utilizează încapsulare dublă, ceea ce încetinește procesul.

Cu o ofertă killswitch oferită, ne-am asigurat că funcționează și așa a fost. De asemenea, am testat scurgerile WebRTC și DNS, iar serviciul a trecut fără probleme.

Spre deosebire de majoritatea VPN-urilor, SecureLine VPN nu vă oferă posibilitatea de a alege protocoale. Dacă sunteți în căutarea a ceva care să funcționeze din cutie, valorile implicite ale acestuia sunt solide. Dacă urmați o VPN cu mai multe opțiuni de personalizare, aruncați o privire la CyberGhost (citiți recenzia noastră CyberGhost).

intimitate

În politica de confidențialitate Avast, se spune că nu există înregistrare. Cu toate acestea, săpați mai adânc și această afirmație nu se menține. Expresia cheie din pitch-ul de vânzări este faptul că Avast nu urmărește site-urile pe care le vizitați sau conținutul pe care îl consumi după ce v-ați conectat la serverele sale.

Înrădăcinată în politica sa de confidențialitate, totuși, am constatat că Avast vă stochează adresa IP și o marcă de timp de fiecare dată când vă conectați și vă deconectați de la serviciul său VPN, la fel ca VPN-ul buffered (citiți recenzia noastră VPN). De asemenea, înregistrează adresa IP a serverului VPN pe care l-ați folosit. Afirmația este că datele sunt utilizate pentru a monitoriza performanța serviciului VPN.

Avast-SecureLineVPN-Site-confidențialitate-exploatare forestieră

Pentru a fi corect cu Avast, publică un rezumat clar al cererilor guvernamentale pentru datele clienților, precum și numărul de dezvăluiri care au fost făcute. În 2018, au fost înregistrate 79 de solicitări de informații pentru utilizatori, dintre care doar una a fost acordată. Aceasta este o rată de dezvăluire de 1,27 la sută.

Există, de asemenea, un mandat canar publicat trimestrial. Un mandar canar este o breșă legală inteligentă. Compania nu are voie să publice informații despre cererile de date. În schimb, în ​​fiecare trimestru publică o declarație conform căreia nu au fost solicitate în trimestrul precedent.

Dacă raportul lipsește pentru trimestrul următor, Avast a respectat o solicitare legală de date.

Ceea ce ne preocupă este Avast a confirmat adresa de e-mail a unui client asociată cu o adresă IP în cererea pe care a acordat-o, care a fost destinată unei anchete penale în Republica Cehă. Dacă sunteți în căutarea unei VPN care să vă garanteze că vă va menține adresa IP anonimă, VPN SecureLine nu este.

Dacă confidențialitatea este principala dvs. îngrijorare atunci când alegeți un VPN, va trebui să vă uitați la un alt furnizor, cum ar fi serviciul nostru VPN cel mai bine cotat, ExpressVPN (citiți recenzia noastră ExpressVPN).

Streaming performanță

În lista de server, SecureLine VPN are o secțiune pentru streaming. Oferă o locație în Marea Britanie, numită Wonderland, și trei în S.U.A.: Gotham City, Miami și New York. Nu suntem siguri de ce a amestecat nume reale cu locații fictive.

Am încercat prima dată să ne conectăm la Gotham City. După 10 secunde, am primit un mesaj de eroare „nu s-a putut conecta”. Am încercat mai apoi Miami și s-a conectat bine. Am încercat din nou Gotham puțin mai târziu și s-a conectat fără probleme, așa că prima dată poate să fi fost doar o eroare de conectare.

Avast SecureLine Netflix

Din locația noastră din Marea Britanie, am putut să vă conectăm la Netflix din SUA, dar streamingul a fost o altă problemă. Transmiterea unui film din Netflix din SUA pur și simplu nu a funcționat. Am primit o eroare care ne spunea că „ceva a mers prost” de fiecare dată când am încercat. Din păcate, Netflix blochează serverele de streaming SecureLine VPN.

Dacă doriți să extindeți alegerea dvs. de programare pe Netflix, SecureLine VPN nu va funcționa pentru dvs., va trebui să vă uitați la alternativele noastre cele mai bune VPN pentru lista scurtă Netflix.

Avast-SecureLineVPN-Streaming-BBCIplayer

Când am testat VPN SecureLine înainte, nu a putut să funcționeze cu BBC iPlayer. Am fost plăcut surprinși când ne-am conectat la serverul Wonderland al Marii Britanii și am încercat să facem stream. Conținutul BBC iPlayer a transmis bine la fiecare încercare, fără probleme de buffering.

O mulțime de VPN-uri nu sunt în măsură să difuzeze BBC iPlayer, astfel încât acesta este un plus cert pentru SecureLine VPN. Dacă conținutul britanic este lucrul dvs., dar sunteți în continuare în căutarea unui VPN cu mai multe opțiuni de personalizare, aruncați o privire la ghidul nostru către cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer pentru alternative.

Locații server

SecureLine VPN are 55 de servere distribuite în 34 de țări. Doar câteva țări au mai mult de un server. Spania, Germania, Canada și Rusia au două, Marea Britanie are trei, iar Statele Unite ale Americii 16.

Există o mulțime de VPN-uri care oferă o selecție mai bună, cum ar fi NordVPN (citiți recenzia noastră NordVPN). În ciuda cifrei generale relativ scăzute, SecureLine VPN oferă o bună răspândire a țărilor. Lista include Israel, Noua Zeelandă, Africa de Sud și Brazilia, care nu sunt întotdeauna acoperite de alte VPN.

Acestea fiind spuse, dacă căutați o acoperire serioasă la nivel mondial, va trebui să vă uitați mai departe. Tatăl dintre toate este HideMyAss (citiți recenzia noastră HideMyAss), care are servere în 190 de țări incredibile, dar, în mod ironic, HideMyAss este deținut și de Avast.

Serviciu clienți

Avast oferă baza de cunoștințe obligatorii care acoperă bine elementele de bază, împreună cu o întrebare frecventă adecvată. Există, de asemenea, un forum în care puteți pune întrebări care nu sunt deja acoperite în baza de cunoștințe. Răspunsurile sunt, în general, utile, dar pot primi un răspuns câteva zile.

Avast-SecureLineVPN-Site-Suport-Zona

Dacă mai degrabă vorbiți direct cu Avast, puteți contacta asistența prin chat live sau prin e-mail. Am eliminat câteva întrebări simple, întrebându-ne câte servere erau disponibile, dacă există o opțiune killswitch și dacă există suport pentru tuneluri împărțite.

Avast-SecureLineVPN-Email-Răspuns

Răspunsurile au durat puțin peste 24 de ore, iar răspunsurile au fost curioase, dar exacte. Pentru a răspunde la întrebarea despre numărul de servere, reprezentantul de asistență a lipit pur și simplu un link la pagina web SecureLine VPN. Lista de servere se găsește în pagină, dar este nevoie de un pic de căutare, așa că nu a fost deosebit de utilă.

Chatul online a fost, de asemenea, adecvat, dar nu spectaculos. Când a fost întrebat ce protocol VPN a fost folosit pentru aplicația macOS, agentul de servicii pentru clienți a fost nevoit să meargă să verifice răspunsul care nu a stârnit încredere. Le-a trebuit câteva minute să revină cu informațiile că este IPSec pe dispozitivele macOS și iOS.

Între bazele de cunoștințe, forum, e-mail și chat, ar trebui să puteți găsi informațiile de care aveți nevoie, dar poate dura mai mult decât doriți. Pentru rapiditatea răspunsului, chat-ul online este cea mai bună opțiune, dar a fost frustrant faptul că am fost nevoiți să introducem numele și adresa de e-mail înainte de a o utiliza.

Verdictul

SecureLine VPN nu oferă prea multe caracteristici, dar este ușor de utilizat și eficient în ceea ce face. A fi capabil să desemneze rețele de încredere este util, iar killswitch-ul este important, dar dacă doriți să jucați cu alte setări, nu sunteți de noroc.

Acestea fiind spuse, există servere dedicate pentru P2P dacă intenționați să utilizați VPN-ul pentru torrenting, dar, având în vedere preocupările noastre cu privire la confidențialitate, poate doriți să vă uitați la cel mai bun VPN pentru lista de torrenting pentru alternative.

Confidențialitatea este cea mai mare problemă cu SecureLine VPN. Avast admite că înregistrează adresa dvs. IP și a oferit informații clienților agențiilor de aplicare a legii în trecut, dar acestea sunt rare. Dacă vă doriți confidențialitatea completă de la VPN-ul dvs., va trebui să căutați în altă parte. Recenziile VPN sunt un loc bun pentru a începe.

Vă mulțumim pentru că ați acordat timp pentru a citi această recenzie. Dacă utilizați Avast SecureLine VPN și doriți să vă împărtășiți experiențele, nu ezitați să adăugați un comentariu mai jos. Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map