revizuirea myFICO – actualizată în 2020

myFICO Review

myFICO se diferențiază cu un spin unic asupra producției de furturi de identitate, dar lasă câteva aspecte critice pe masă în acest proces. Acestea fiind spuse, dacă doriți să vă monitorizați creditul, ar putea fi serviciul potrivit pentru dvs..


myfico-Slider1

myfico-slider2

myfico-slider3

myfico-slider4

myfico-slider5

Anterior

Următor →

Dacă ați împrumutat vreodată bani în Statele Unite – fie pentru un împrumut auto, ipotecă sau linie de credit – nu sunteți, fără îndoială, cunoștințe cu scorurile FICO. Acest număr este utilizat de agențiile de raportare a creditelor, cum ar fi TransUnion, Experian și Equifax, pentru a rezuma riscul pentru creditorii, determinând în cele din urmă dacă veți fi eligibil pentru un împrumut și care va fi rata dobânzii dvs.. 

myFICO, o filială a corporației de analiză FICO, oferă protecție împotriva furtului de identitate, scoruri FICO în timp real și asigurare de furt de identitate. În această recenzie myFICO, vom vedea dacă are cotletele care trebuie să fie de la cap cu cele mai bune servicii de protecție împotriva furtului de identitate. 

La sfârșitul protecției, myFICO se încadrează, mai ales la prețul cerut. Cu toate acestea, vine cu o mulțime de informații despre credit și educație pe care niciun alt serviciu de protecție împotriva furtului de identitate nu le poate corespunde. Dacă ați urmărit acest lucru, myFICO poate fi serviciul pentru protecția împotriva furtului de identitate pentru dvs.. 

Caracteristici

myFICO este ușor pe caracteristici comparativ cu majoritatea serviciilor de protecție împotriva furtului de identitate. Ca produs al instituției care raportează scorul dvs. FICO, un abonament myFICO este util în principal pentru a vedea scorul pe care îl acordă creditorii. În plus, veți vedea scorul FICO de bază cel mai utilizat – la momentul scrierii, scorul 8 FICO – precum și cea mai recentă versiune.

Veți obține un scor general de la Experian, Equifax și TransUnion, dar și scoruri pentru creditarea auto, creditarea ipotecară și decizia cardului de credit. Între numere, puteți determina cu ușurință dacă veți fi aprobat pentru un împrumut sau o linie de credit, precum și modul în care cererea de împrumuturi sau linii de credit va avea impact asupra scorului dvs.. 

rapoarte de credit myFICO

myFICO este în primul rând un serviciu de raportare a creditelor, iar nivelul de raportare pe care îl primiți se va schimba în funcție de nivelul achiziționat (mai mult pe cel din secțiunea următoare). 

Cel mai ieftin plan, „de bază”, vine cu rapoarte lunare, scoruri pentru împrumuturi și recomandări de scoruri de la Experian. De asemenea, vine cu monitorizare constantă a creditului și un simulator de scor, precum și un scor FICO continuu. 

Dacă doriți rapoarte de la Equifax și TransUnion, va trebui să faceți upgrade la unul dintre nivelurile superioare de servicii. „Advanced” oferă rapoarte trimestriale, scoruri pentru împrumuturi, un simulator de scor și recomandări de scor de la toate cele trei lucrări, în timp ce „premier” oferă aceleași, dar lunar. 

Atragerea reală este scorul FICO, care este disponibil pentru toate nivelurile. Deși puteți estima scorul FICO gratuit, creditorii de scor pot fi diferiți. Cu myFICO, puteți vedea scorul real care, în cele mai multe cazuri, va fi utilizat pentru a determina împrumuturile și liniile de credit, astfel încât să puteți estima mai exact dacă veți fi aprobat. 

myfico-review-scor-estimare

myFICO Protecție împotriva furtului de identitate

Pe lângă asigurarea monitorizării creditului și a scorului FICO, myFICO vine cu protecție împotriva furtului de identitate, deși nu pe toate nivelurile. Pachetul „de bază” ieftin nu are monitorizare pentru securitatea socială, furtul de identitate și web-ul întunecat, deși vine în continuare cu monitorizare de credit cu un singur birou și 1.000.000 de dolari în asigurare de furt de identitate. 

Cele mai scumpe niveluri „avansate” și „premiere” vin cu monitorizare pentru securitate socială, furt de identitate și web întunecat, precum și monitorizare tri-bureau și 1.000.000 USD în asigurare.. 

Deși acesta este standard pentru majoritatea serviciilor de protecție împotriva furtului de identitate, myFICO se oprește acolo, lipsind multe dintre caracteristicile sociale și de confidențialitate ale unui serviciu precum Identity Guard (citiți recenzia noastră pentru Identity Guard). 

Din această cauză, myFICO este mai puțin un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate și mai mult un serviciu de monitorizare a creditului. Deși monitorizarea creditului este un aspect esențial al protejării împotriva furtului de identitate, este doar o parte. Mijloacele de socializare și protecția împotriva criminalității informatice sunt, de asemenea, critice, iar myFICO nu oferă nicio protecție pe acest front, chiar și pe cel mai scump nivel..

Prezentare generală a caracteristicilor myFICO

Prețuri

myFICO este cel mai scump serviciu de protecție împotriva furtului de identitate pe care l-am revizuit, rivalizând cu aprecierile mult prea scumpe LifeLock (citiți recenzia noastră LifeLock). Poartă o linie similară cu trei planuri așa cum fac majoritatea serviciilor de furt de identitate, dar începe gama de la aproape 20 de dolari. Adăugați în plus o distribuție ciudată de funcții, iar myFICO nu pare prea atrăgător. 

Diferențele dintre niveluri se referă la raportarea creditului. Cel mai ieftin plan vine cu monitorizarea unui singur birou, cu un raport de credit lunar și scoruri pentru credite ipotecare, împrumuturi auto și cărți de credit. Mai departe, „avansat” și „premier” vin cu monitorizare tri-birou, dar lipsesc în alte domenii. 

„Advanced” scade raportarea la o rată trimestrială, în ciuda faptului că „basic” oferă rapoarte lunare. 10 dolari în plus cumpără rapoarte suplimentare, dar scade frecvența când le primiți. În contextul întregii game, se pare că myFICO a încercat să forțeze o opțiune intermediară, îmbunătățind planul de bază în unele moduri, dar înrăutățindu-l în altele. 

Singura opțiune a opțiunii intermediare este că vine cu protecție împotriva furtului de identitate. Deși toate nivelurile au 1.000.000 USD în asigurare de furt de identitate, doar primele două niveluri vin cu orice fel de monitorizare, ceea ce nu are prea mult sens. 

La urma urmei, dacă myFICO va oferi o asigurare „de bază”, dar nu va monitoriza eventualele furturi de identitate, este mai probabil ca asigurarea să plătească.   

myFICO Free Trial

Prețul meu cerut de myFICO este un lucru, dar este agravat prin lipsa unui proces gratuit. Se pare că myFICO a preluat câteva note de la ADT, oferind nici o încercare gratuită și nici o garanție de returnare a banilor (citiți recenzia noastră pentru ADT Identity Theft Protection). Plătiți pe lună, în fiecare lună, până când doriți să anulați, iar banii aceștia au dispărut pentru totdeauna. 

Dacă myFICO ar fi asemănător cu ADT – oferirea unui singur plan cu un cost mult mai mic decât rata continuă, lipsa unei perioade de rambursare nu s-ar stinge. Cu toate acestea, faptul că are prețuri mult mai mari decât restul pieței, este necesară o garanție de returnare a banilor sau o încercare gratuită, iar myFICO nu oferă nimic pe acest front. 

Ușurință în utilizare

myFICO simplifică începerea, afișând cele trei niveluri ale serviciului pe pagina principală a site-ului. Listările arată prețul lunar și diferențele dintre niveluri, astfel încât este ușor să compari planurile pentru a-l alege pe cel potrivit. Pe lângă monitorizarea continuă, myFICO oferă rapoarte de credit unice, pe care le puteți achiziționa în fila „produse”. 

myfico-review-produs-pagină

După ce alegeți planul dvs., myFICO vă va solicita să vă înscrieți pentru un cont și să introduceți câteva informații de bază, inclusiv numărul și adresa de securitate socială.. 

Este ciudat că aceștia solicită aceste informații înainte de a confirma plata. Ne-am abandonat coșul la mijlocul de checkout, iar la întoarcere, informațiile introduse erau încă înregistrate, ceea ce sugerează că myFICO îți stochează numărul, adresa și multe altele de securitate socială înainte de a te înscrie la un abonament.. 

Acestea fiind spuse, obținerea plății este simplă, myFICO vă permite să plătiți cu un card de credit sau PayPal și menținerea procesului concis. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci în afara introducerii informațiilor de facturare este să confirme identitatea dvs. răspunzând la o listă scurtă de întrebări bazate pe raportul de credit.. 

[sumă licitată = 40349 nocopie = adevărat]

myFICO Autentificare

După parcurgerea procesului de înscriere, veți fi direcționat direct către tabloul de bord fără a fi nevoie să vă conectați sau să așteptați pregătirea tabloului de bord. Din start-go, tabloul de bord este impresionant. Ați fost întâmpinat de scorurile dvs. din Experian, TransUnion și Equifax, precum și de rapoartele și alertele dvs. recente. 

myfico-review-tablou de bord

Un raport este generat pentru tine imediat după înregistrare, deci, indiferent dacă ai rapoarte lunare sau trimestriale, îl poți vizualiza imediat. Raportul dvs. de credit este, de asemenea, mai mult decât doar un PDF de descărcat. Pe aceasta, puteți vizualiza scoruri pentru diferite tipuri de împrumut, riscul pentru un creditor în funcție de scorul dvs. și modalitățile de a vă îmbunătăți scorul în viitor. 

myfico-review-credit raport

Multe dintre zonele interesante din raportul dvs. pot fi vizualizate și în alte părți. De exemplu, din tabloul de bord, puteți vizualiza ratele teoretice pentru creditele ipotecare și împrumuturile auto pe baza scorului FICO. Puteți simula chiar și modificările scorului dvs. în funcție de datoria curentă pe care o aveți. 

myfico-review-scor-simulare

În mare parte, tabloul de bord este un instrument educațional. În afara vizionării alertelor, funcționează ca o modalitate de a vă informa despre locul în care vă aflați în ochii creditorilor, ceea ce este util. Acestea fiind spuse, nu este prea mult de adăugat în ceea ce privește protecția identității. După cum vom intra în secțiunea următoare, myFICO este axat pe riscul dvs. în ochii unui creditor, nu pe riscul pentru dvs..

Protecţie

Așa cum am menționat în secțiunea „caracteristici” de mai sus, myFICO este mai mult un serviciu de monitorizare a creditului decât un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate. Funcțiile de protecție sunt prezente, începând cu monitorizarea permanentă a creditului și construirea în web obscur și a monitorizării securității sociale pe măsură ce înaintați gama. Cu toate acestea, la prețul cerut, protecția este mediocră. 

Nu există nicio modalitate de a vizualiza riscul dvs. potențial de furt de identitate, așa cum există, să spunem, ID Watchdog (citiți recenzia noastră pentru Watchdog). Mai degrabă, myFICO operează în fundal, notificându-vă despre orice activitate ciudată din raportul dvs. de credit sau informații personale care apar pe web-ul întunecat, dar nu vă spune cum să vă protejați împotriva acestuia. 

Acest lucru nu face în mod inerent MyFICO un serviciu prost, ci doar un serviciu de protecție proastă împotriva furtului de identitate. Este de neînlocuit pentru a înțelege creditul dvs., dar pentru a vă proteja împotriva furtului de identitate, este în regulă. Monitorizarea web întunecată este plăcută de văzut, la fel ca și suma de 1.000.000 de dolari, dar MyFICO a uitat de alte domenii. 

Nu există monitorizare de pașapoarte, monitorizare a asigurărilor sau monitorizare generală a fraudei. Deși myFICO poate găsi dacă numele, adresa sau numărul dvs. de securitate socială apar pe web-ul întunecat sau în altă parte, nu vă poate informa dacă există alte informații personale. În plus, nu oferă nicio monitorizare a rețelelor de socializare, care este un instrument comun utilizat pentru a fura identitatea cuiva. 

A sustine

Un aspect important al abonamentului myFICO este educația, astfel că există o mulțime de resurse de asistență disponibile. Din tabloul de bord, puteți găsi mai multe rute de asistență în bara laterală „nevoie de ajutor”, care conține link-uri către forumurile myFICO, baza de cunoștințe și pagina de contact.

Baza de cunoștințe citește ca o întrebare frecventă, clarificând modul în care se calculează scorurile FICO, ce aspecte le influențează și cum sunt raportate creditorilor. Pentru cantitatea de informații acoperite, baza de cunoștințe nu se simte copleșitoare. myFICO este întotdeauna la obiect, oferind suficiente detalii, astfel încât întrebările să răspundă pe deplin fără a se implica în prostii tehnice. 

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă puteți adresa către pagina de contact, care servește ca un fel de a doua bază de cunoștințe. Deține articole separate pentru întrebări comune, inclusiv cât de des se schimbă FICO-ul dvs. și cum să vă anulați calitatea de membru. Opțiunile de contact sunt disponibile și pe pagină, inclusiv un număr de telefon și un formular de contact. 

myFICO încetează să revină la întrebări. Răspunsurile la întrebările prin e-mail necesită un timp de livrare de două zile lucrătoare, iar asistența telefonică este limitată la programul de lucru (6:00 – 18:00 PST de luni până vineri și 7:00 – 16:00 sâmbătă). Deși apreciem două rute de contact, suportul 24/7 este esențial pentru un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate. 

forumuri myFICO

Singura modalitate de a primi asistență non-stop este prin intermediul forumului myFICO, care este, din fericire, foarte activ. În momentul scrierii, există aproape 280.000 de membri și peste 4 milioane de postări. Aproape fiecare postare are un răspuns, de asemenea, unele subiecte primind peste un milion de vizualizări.  

myfico-review-forums

Deși suntem dezamăgiți de lipsa sprijinului direct 24/7, forumul este o alternativă plăcută. Cu cât de activă este comunitatea, trebuie să vă așteptați la un răspuns la majoritatea întrebărilor în câteva minute de la publicare, ceea ce este la fel de bun pentru serviciile de protecție împotriva furtului de identitate.  

Verdictul

myFICO este un serviciu excelent pentru monitorizarea creditului, dar nu atât pentru protejarea identității. Deși oferă protecție la nivel de suprafață prin monitorizarea raportului de credit și a numărului de securitate socială, îi lipsește monitorizarea socială, pașaportul și asigurarea. Chiar și așa, există o asigurare standard în industrie de 1.000.000 USD. 

Problema mai mare este însă prețul. myFICO oferă mai puține caracteristici decât alte servicii de protecție împotriva furtului de identitate, în timp ce percepe o rată mai mare. De asemenea, nu are o politică de încercare sau de rambursare gratuită, deci va trebui să vă angajați pe deplin dacă sunteți interesat. Cu excepția cazului în care myFICO v-a vândut, vă recomandăm să citiți recenziile noastre despre protecția împotriva furtului de identitate. 

Ce părere aveți despre myFICO? Funcțiile de monitorizare a creditului sunt suficiente pentru dvs.? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me