Revizuirea ID Watchdog – actualizată în aprilie 2020

Revizuirea ID Watchdog

Deși nu este cel mai ușor de utilizat, ID Watchdog este o alternativă puternică, la un preț bun, pentru mai mulți furnizori de protecție împotriva furtului de identitate. Citiți de ce ne place în această revizuire completă a ID-ului Watchdog.


id-watchdog-Slider1

id-watchdog-slider2

id-watchdog-slider3

id-watchdog-slider4

id-watchdog-slider5

Anterior

Următor →

ID Watchdog, achiziționat de Equifax în 2017, este în jur din 2005, oferind servicii de protecție și restaurare a furtului de identitate la un preț rezonabil. Această ofertă este încă intactă, ID Watchdog fiind sub competiție în ceea ce privește prețul în timp ce concurează tit-pentru-tat pe funcții. 

Serviciul nu a fost actualizat mult și este un lucru bun. Cu toate acestea, nici capacitatea de utilizare nu s-a îmbunătățit. Deși ID Watchdog nu este un serviciu spart, aceasta prezintă mai multe probleme în timpul instalării. Acestea fiind spuse, protecția, în special pentru preț, este demnă de cel mai bun ghid de protecție împotriva furturilor noastre de identitate. 

În această revizuire a ID-ului Watchdog, vom detalia experiența noastră după ce o vom scoate pentru o probă. Pe parcurs, vom vorbi despre caracteristici, prețuri, ușurință în utilizare, protecție și asistență, înainte de a da verdictul nostru.

Caracteristici

ID Watchdog are o listă standard de funcții, incluzând 1.000.000 USD în asigurare, monitorizare web închisă și alerte personalizabile. Sincer, funcțiile nu sunt impresionante. Cu toate acestea, având în vedere prețul scăzut, lista strălucește. 

Acoperirea este în stoc, dar ID Watchdog se bazează pe aceasta cu gestionarea cazurilor. Dacă identitatea dvs. este furată în timp ce aveți un abonament ID Watchdog, un manager de caz va fi alocat restaurării, gestionând toate documentele, astfel încât nu trebuie să.

Centrul de apeluri în care lucrează acești manageri de caz este deschis tot ceasul și este capabil să ofere suport în mai mult de 100 de limbi. 

Totuși, nu ar trebui să vă confruntați cu probleme. ID Watchdog oferă monitorizare „de bază” și „avansată”, ambele fiind oferite pe cele două niveluri ale serviciului. „Basic” constă în monitorizarea înregistrărilor publice, licențelor, certificărilor și multe altele pentru a vedea dacă cineva folosește informațiile dvs. personale. 

Monitorizarea „avansată” merge mai profund, analizând Registrul național de schimbare a adreselor din SUA și împrumuturile subprime. De asemenea, acoperă web-ul întunecat, scanând site-uri web, camere de chat și forumuri care au fost legate de traficul de informații furate. 

Deși o piață de nișă, ID Watchdog este deosebit de utilă pentru profesioniștii din domeniul medical. Monitorizează baza de date a furnizorului național de identificare. Dacă nu știți, un număr NPI este un identificator de 10 cifre pentru furnizorii de servicii medicale din Statele Unite. În cazul în care cineva ar fura identitatea unui profesionist medical, ar putea utiliza acest număr pentru a obține practica medicului..

Dacă apare ceva în mai multe zone pe care le monitorizează ID Watchdog, veți fi anunțat imediat și aceste notificări pot fi personalizate. Deși ID Watchdog va trimite întotdeauna o alertă indiferent de unde provine, puteți alege să o primiți prin aplicația mobilă, text, apel telefonic sau o combinație. Totuși, veți primi întotdeauna alerte prin e-mail.

Prezentare generală a funcțiilor ID Watchdog

Prețuri

ID Watchdog are o listă simplă de produse. Serviciul este același indiferent de care dintre cele două planuri – „plus” sau „platină” – alegeți; veți primi 1.000.000 de dolari în acoperire, monitorizare web întunecată, alerte personalizabile și restaurare complet gestionată dacă identitatea dvs. este furată. 

Cu toate acestea, planul mai scump „platină” vine și cu scoruri de credit și rapoarte de la Equifax, Experian și TransUnion.

Dacă vedeți cum puteți obține scoruri de credit actualizate gratuit online, „plus” este mai atractiv. La numai 15 USD pe lună, este o valoare excelentă, în special în comparație cu LifeLock, care percepe în jur de 20 de dolari mai mult pentru un plan similar (citiți recenzia noastră LifeLock).

Chiar și serviciile la un preț rezonabil sunt cu câțiva dolari mai scumpe decât ID Watchdog (citiți recenzia noastră pentru Guardia Identității pentru un exemplu în acest sens). 

Asta dacă plătiți și lunar. ID Watchdog vă permite să alegeți un ciclu de facturare anual la finalizare, iar dacă veți sări pentru asta, veți primi gratuit două luni de protecție. Aceasta aduce prețul lunar al unui plan „plus” la aproximativ 12,50 USD.

ID Watchdog Platinum

Așa cum am menționat, totuși, lipsesc punctele de credit și rapoartele cu „plus”. Va trebui să mergeți pentru planul „platină” dacă doriți acest lucru, ceea ce nu merită, având în vedere majorarea prețurilor.

Deși „platina” este încă mai ieftină decât concurența – un plan similar la IdentityForce este cu aproximativ 5 dolari în plus pe lună, așa cum puteți vedea în recenzia noastră IdentityForce – este prea scump în comparație cu „plus”. 

Este important să alegeți un plan pe care doriți să îl respectați, deoarece ID Watchdog nu oferă rambursări pentru planurile lunare. 

Cu toate acestea, există unele confuzii cu privire la planurile anuale. În termenii serviciului, ID Watchdog spune că „vă va rambursa o sumă proporțională” dacă încetați înainte de sfârșitul mandatului dvs. anual. Cu toate acestea, menționează și un plan trianal pe care nu l-am putut găsi. 

Această afirmație este în contradicție directă cu pagina sa de produs, care spune „puteți anula în orice moment; cu toate acestea, nu oferim rambursări parțiale de lună. ” Probabil, dacă achiziționați un plan anual, ID Watchdog vă va rambursa pentru lunile complete pe care nu le-ați folosit, dar nu va rambursa nicio taxă pentru luna în care ați anulat.

Ușurință în utilizare

ID Watchdog nu are un site web deosebit de atrăgător, dar se termină. Cu mai mult de câțiva ani învechit, dar, având în vedere cât de puțin există site-ul, nu este greu să îți găsești drum. În consecință, site-ul mai mic duce, de asemenea, la informații limitate despre ceea ce cumpărați când vine momentul să vă înscrieți. 

De exemplu, a fost nevoie de două căutări Google și mai mult de câteva minute căutând site-ul pentru a afla că ID Watchdog oferă 1.000.000 de dolari în asigurare. Ceea ce ar trebui să fie listat pe pagina produsului este ascuns în schimb într-o ierarhie de pagini, listată ca fiind ultima opțiune a filei „Centrul de îngrijire a clienților” din pagina „ID Watchdog experience”.. 

id-watchdog-review-site

În mod similar, politica de rambursare, după cum am menționat mai sus, nu este clarificată pe pagina produsului. În schimb, este scris în toate capacele în termeni și condiții, care pot fi găsite doar prin subsolul site-ului web. 

Ar fi un lucru dacă mici clarificări ar fi ascunse în interiorul site-ului, dar nu este cazul aici. Informațiile esențiale, cum ar fi politica de rambursare și nivelul de acoperire, nu sunt clarificate pe pagina produsului. Mai mult, aceste informații sunt amestecate cu alte informații irelevante. 

De exemplu, meniul principal al site-ului web are o secțiune etichetată „beneficii pentru angajați”. Vi s-ar fi iertat că ați crezut că este pentru angajații ID Watchdog, așa cum am făcut-o prima dată, dar pagina este de fapt pentru protecția împotriva furtului de identitate. Cu siguranță, o filă cu acest nume ar fi mult mai puțin confuză. 

Cu toate acestea, pagina produsului – listată cu „Servicii de pază a ID-urilor” din meniul principal – este în regulă. Oferă o comparație între cele două niveluri și oferă chiar și o scurtă explicație a fiecărei caracteristici. După ce alegeți planul dvs., procesul de efectuare a plăților este scurt. Îți vei selecta ciclul de facturare, vei introduce informațiile de plată și vei face clic pe „Trimite”. 

id-watchdog-review-produs-pagină

De acolo, veți începe configurarea contului. ID Watchdog solicită doar informații de bază, inclusiv numele, numărul de telefon, numărul de securitate socială și adresa de domiciliu. În această pagină, ID Watchdog are un sigiliu care spune „Garanție de returnare de 30 de zile: anulați oricând”. Nu ne respirăm asupra acestei afirmații.

Identificare Watchdog Login

După rotunjirea informațiilor dvs. personale, vă puteți conecta la tabloul de bord ID Watchdog și, omule, este o vedere dezamăgitoare de văzut. Secțiunea „Prezentare generală” nu vă oferă o imagine de ansamblu a mare parte a nimicului. Îți arată numele, produsul pe care l-ai achiziționat și când te-ai înscris pentru un cont.

id-watchdog-review-tablou de bord-prezentare generală

Celelalte file, „cont” și „instrumente avansate” sunt în același timp lipsite de informații. „Cont” vă permite să modificați informațiile personale, care nu necesită o parolă. Considerând ID-ul Watchdog este un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate, care este prea mare dintr-o supraveghere pentru a fi ignorat. 

Chiar și cu asta, pagina „instrumente avansate” este cel mai grav infractor. Acesta spune că „planul dvs. include instrumente suplimentare, cum ar fi aplicația noastră mobilă, portofelul pierdut și asigurarea pentru a vă asigura că aveți acces la datele dvs. atunci când aveți nevoie și pentru a vă ajuta să vă recuperați în caz de fraudă sau furt de identitate”, și asta este. Nu există legături pentru a descărca aceste caracteristici sau orice altă indicație despre cum să le accesați. 

id-watchdog-review-avansat-tools

Singura filă utilă este „Ghidul serviciilor”, care va descărca și deschide un PDF în care sunt detaliate caracteristicile contului. Chiar și atunci, însă, nu există clarificări. De exemplu, documentul vorbește despre protecția creditului pentru copii, susținând că „ID Watchdog este singurul furnizor de beneficii cu capacități online de blocare a copiilor”, ceea ce nu este adevărat. 

Acesta spune că puteți activa blocarea copiilor prin contul dvs. de Watchdog ID, dar după ce am privit prin tabloul de bord inert, nu am venit cu nimic.

Actualizări ID Watchdog

După 20 de minute în jur, am observat că tabloul de bord a început să se schimbe. De fiecare dată când navigam într-o nouă secțiune, o nouă filă ar apărea în bara de sus sau când ne întoarceam la o pagină pe care am vizitat-o ​​înainte, ar avea secțiuni noi pe ea.

A durat ceva timp pentru ca totul să intre complet – în jur de o oră sau ceva mai mult -, dar odată ce a fost făcut, tabloul de bord a fost mult mai util. ID Watchdog a arătat fiecare zonă pe care o scanează, precum și starea scanării respective. În plus, a fost adăugată o secțiune pentru alerte, în care puteți vedea orice s-a derulat în numele dvs.. 

Forma finală a tabloului de bord este mult mai bună decât cea cu care ne-am întâlnit prima dată, dar ID Watchdog nu este în afara cârligului. Nu este nejustificat să presupunem că cineva aterizează în tabloul de bord – ID Watchdog te poartă acolo imediat după plată – aruncă o privire și decide că nu mai este nimic altceva..

id-watchdog-review-actualizat-tablou de bord

Primele impresii sunt totul, iar ID Watchdog nu este foarte bun în acest sens. Nu există un e-mail binevenit sau vreun indiciu potrivit căruia tabloul de bord trebuie să fie configurat. 

De fapt, în timpul testării noastre, nu am primit niciodată un e-mail de la ID Watchdog, în ciuda numeroaselor încercări de resetare a parolei noastre, după ce managerul nostru de parole nu a reușit să surprindă autentificarea (citiți recenzia Dashlane pentru un manager de parole care întotdeauna surprinde autentificările). 

Am așteptat ore întregi, ne-am întors, am așteptat mai multe și am legat din nou, dar nu a venit nimic. În cele din urmă, a trebuit să apelăm la ID Watchdog pentru a ne reseta parola (puteți citi mai multe despre această experiență în secțiunea „asistență” de mai jos). 

Aplicație mobilă Watchdog ID

ID Watchdog oferă și o aplicație mobilă, care este mult mai atractivă decât tabloul de bord pentru desktop. Cu toate acestea, este mai limitat în funcționalitate. Inițial, am instalat aplicația în speranța de a găsi unele caracteristici descrise în ghidul de servicii, cum ar fi administratorul de parole, dar nu le-am găsit. 

Aplicația mobilă vă permite să vă blocați creditul, să adăugați articole în portofelul pierdut și să vizualizați alertele. Cea mai interesantă caracteristică a bolții pierdute din portofel, deoarece vă permite să vizualizați datele de acreditare în cazul în care vă pierdeți portofelul. Acestea fiind spuse, nu știm câți oameni se plimbă cu o listă de informații despre cont în portofel. 

În afara adăugării de informații noi, care este mai ușor de făcut pe desktop, aplicația mobilă este pur și simplu un hub de notificări. Cu toate acestea, face o treabă bună. Pe ecranul de notificări, există un buton pentru „apel ID ID Watchdog pentru a investiga”, care va marca automat linia de asistență pentru dvs..

Protecţie

ID Watchdog face tot ceea ce ar trebui să facă un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate, monitorizând constant creditul, informațiile financiare și informațiile personale. Cu toate acestea, aceasta depășește acest lucru prin monitorizarea rețelelor sociale, reducerea solicitării și notificări ale infractorilor sexuali, servind ca un hub all-in-one pentru a vă păstra în siguranță informațiile personale. 

După ce tabloul de bord s-a actualizat complet, veți vedea ofertele serviciilor ID Watchdog și rezultatele fiecărei scanări. De exemplu, la început, „web-ul întunecat” ar trebui să aibă un rezultat clar în timp ce se scanează încă schimbarea națională a bazei de date de adrese. Este util să nu vedeți doar alertele care apar, ci și rezultatele scanărilor în timp ce se întâmplă. 

Dintre funcții, ne place cel mai mult monitorizarea rețelei sociale. Puteți lega Facebook, Twitter, Instagram și LinkedIn cu ID Watchdog, dar mai mult decât atât, puteți personaliza când ID Watchdog vă avertizează despre modificări. Puteți ajusta severitatea alertelor în 14 categorii, astfel încât, de exemplu, puteți seta geodatele pe „ușoare” și „bigotry-rasism” pe severe.

id-watchdog-review-social-media-settings

Toate aceste monitorizări se combină pentru a forma raportul dvs. de expunere, care indică ce date de pe social media vă pot expune la furt de identitate. Deși nu este la fel de cuprinzător ca scorul de gestionare a riscurilor Identity Guard, raportul de expunere este un plus minunat. 

Cu toate acestea, tabloul de bord nu este doar pentru monitorizarea rețelelor de socializare sau a alertelor. De asemenea, vă puteți bloca creditul dacă există acces neautorizat. În fila „credit”, care apare după actualizările menționate mai sus, există opțiunea de a vă bloca creditul la fiecare dintre cele trei birouri principale. Dacă utilizați un plan „plus”, apare doar Equifax. 

id-watchdog-review-credit-blocare

A sustine

Există o singură modalitate de a obține servicii pentru clienți cu ID Watchdog: prin telefon. Lipsa unei file de asistență în tabloul de bord nu reprezintă o supraveghere a proiectării. În afara ghidului de servicii și al blogului companiei, nu există resurse de auto-ajutor. Asistența telefonică este singura cale, dar din fericire este eficientă. 

Am luat legătura despre parola uitată și am fost încântați că nu trebuie să avem de-a face cu un arbore de telefon automat sau cu ceva asemănător. În schimb, un bot vă întâmpină, vă solicită să rămâneți pe linie pentru un sondaj și vă conectează direct cu un reprezentant de servicii pentru clienți.

Rezolvarea cererii a fost o adiere. Reprezentantul a solicitat câteva informații de bază pentru a verifica apelul, inclusiv ultimele patru cifre ale SSN cu care ne-am semnat și am primit drept ajutor. Chiar și experiența scurtă pe care am avut-o ne oferă o mare încredere în capacitatea ID Watchdog de a face față solicitărilor mai serioase. 

Cu toate acestea, lipsa asistenței de e-mail și a unei baze de cunoștințe nu poate fi ignorată. Deși ID Watchdog oferă asistență telefonică în permanență – și în mai mult de 100 de limbi, pentru a porni – nu este un înlocuitor pentru asistență prin e-mail și resurse de auto-ajutor. Nu vă puteți chiar anula contul fără a apela mai întâi la ID Watchdog.

Verdictul

ID Watchdog prezintă mai mult de câteva sughițe în timpul instalării, dar chiar și ca o mașină slab uleiată, merită atenția ta. Este mai ieftin decât concurența, în timp ce împachetați aceleași funcții. Acestea fiind spuse, tranzacționați opțiuni de asistență și utilizabilitate pentru scăderea mică a prețurilor. 

Dacă opțiunile de comoditate și asistență sunt importante pentru dvs., asigurați-vă că citiți alte recenzii privind protecția împotriva furtului de identitate. Chiar și cu aceste dezavantaje, ID Watchdog merită aruncat o privire. 

Ce părere aveți despre serviciu? Aveți de gând să încercați? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Întrebări frecvente pentru ID-ul Watchdog

 • Ce este ID Watchdog?

  ID Watchdog este un serviciu de protecție împotriva furtului de identitate care vă monitorizează numărul de securitate socială, informațiile contului bancar, înregistrările medicale și multe altele pentru potențialele puncte de fraudă. Dacă identitatea dvs. este furată în timp ce utilizați serviciul, veți primi până la 1.000.000 USD rambursare de cheltuieli și un manager dedicat de restaurare a identității.

 • Cât de mult este de pază ID?

  ID Watchdog oferă două planuri: plus și premium. „Plus” este de 14,99 USD pe lună, iar „premium” este de 19,95 USD pe lună, dacă este facturat lunar. Dacă sunt facturate anual, ambele planuri oferă două luni de serviciu gratuit, scăzând prețul la 149,99 USD, respectiv 199,95 USD..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map