Revizuirea ADT Protecția împotriva furtului de identitate – actualizată în 2020

ADT Protecția împotriva furtului de identitate

Deși probabil știți ADT cel mai bine din toate semnele din curțile oamenilor, această companie de securitate de lungă durată oferă și servicii digitale. Protecția împotriva furtului de identitate ADT este cea mai ieftină ofertă de pe piață chiar acum, dar rămâne cuprinzătoare, după cum puteți citi în această recenzie.


ADT-Slider1

ADT-slider2

ADT-slider3

ADT-slider4

ADT-slider5

Anterior

Următor →

ADT a fost în jur de mult timp, fondată în 1874 ca sistem de alertă bazat pe telegraf de Edward A. Calahan. El a avut ideea după ce un spărgător a izbucnit în casa Elisei Andrews, președintele Companiei de telegraf de aur și stoc. 

De atunci, ADT a continuat să ofere sisteme de securitate pentru locuințe și întreprinderi, dar tocmai a intrat recent pe tărâmul de protecție împotriva furtului de identitate. În această revizuire ADT Protecție împotriva furtului de identitate, vom vedea dacă are cotletele care să o facă pe cea mai bună listă de protecție împotriva furturilor de identitate. 

Lansat în 2018, ADT Protecția împotriva furturilor de identitate își propune să ofere o acoperire esențială la un preț rezonabil. Parte a gamei „Securitate digitală”, Protecția împotriva furtului de identitate este singurul produs disponibil în prezent în suită, deși ADT intenționează să elibereze protecția rețelei de acasă și o rețea privată virtuală în viitor.. 

Ca început al gamei, Protecția împotriva furtului de identitate este impresionantă, deși lipsesc unele caracteristici critice. Monitorizarea social media nu este inclusă, iar unele dintre resursele educaționale sunt dificil de găsit. Cu toate acestea, aceste probleme sunt ușor de trecut cu vederea având în vedere cât de ieftin este serviciul.

Caracteristici

Pentru preț, Protecția împotriva furtului de identitate ADT este dotată cu caracteristici. După cum vom intra în secțiunea următoare, ADT nu oferă mai multe niveluri de protecție. Mai degrabă, totul este inclus în nivelul de bază și la un preț bun, la asta. Ce altfel ar fi o listă de caracteristici de stoc pare mult mai impresionantă având în vedere rata. 

Protecția principală constă în monitorizarea cardurilor dvs. de credit, a conturilor bancare, a numărului de securitate socială, pașaportul, permisul de conducere, asigurarea medicală, adresa și multe altele. Pe lângă urmărirea utilizării informațiilor dvs., ADT urmărește și web-ul întunecat pentru o posibilă fraudă, care este un teren de reproducere pentru infracțiuni informatice.. 

Dacă apare ceva, veți fi anunțat prin intermediul tabloului de bord online, despre care vom vorbi mai mult în secțiunea „ușurința de utilizare” de mai jos. Pe lângă alertele de bord, puteți configura și notificări prin e-mail și notificări mobile. Din păcate, nu există o aplicație mobilă, deci alertele mobile sunt doar prin text. 

Monitorizarea ADT este rambursată cu 1.000.000 USD pentru rambursarea cheltuielilor legate de furtul de identitate, în cazul în care identitatea dvs. este furată. Indiferent de momentul în care știrile se află, ADT are specialiști în rezoluție care așteaptă să vă ajute. Puteți apela ADT în jurul valorii de zi, pentru asistență pentru redobândirea controlului identității. 

Ceea ce diferențiază prețul ADT este faptul că include un raport anual de credit de la Experian. De asemenea, vă puteți monitoriza scorul de credit lunar din tabloul de bord. Deși acestea sunt incluziuni uriașe pentru preț, nu există opțiunea de a cumpăra un raport de credit de la toate cele trei birouri de credit..  

Unele alte caracteristici lipsesc, de asemenea, monitorizarea și intuiția social media. Unele servicii de protecție împotriva furtului de identitate, cum ar fi Identity Guard, includ un raport de informații sociale care monitorizează modul în care utilizați informațiile dvs. personale pe social media și dacă această utilizare vă pune în pericol. 

ADT nu vorbește prea mult despre social media, în schimb supraveghează domenii precum înregistrările judecătorești și baza de date Națională de schimbare a adresei USPS Deși acestea sunt domenii esențiale de acoperit, monitorizarea social media devine doar mai importantă. 

Prezentare generală a caracteristicilor de protecție împotriva furtului de identitate ADT

Prețuri

ADT are cel mai ieftin serviciu de protecție împotriva furtului de identitate pe care l-am văzut. Deși puteți salva câțiva dolari cu planul „economie” al Identity Guard – citiți despre asta în recenzia noastră de gardă de identitate – nu oferă funcțiile pe care le face ADT. Anume, ADT include un raport anual de credit și un scor de la Experian.

Acest lucru este uriaș în comparație cu serviciile precum LifeLock, care percepe aproape 25 de dolari mai mult pe lună decât ADT pentru un raport tri-bureau (citiți recenzia noastră LifeLock). 

Deși nu primiți rapoarte și scoruri de la Equifax și Transunion, economisiți o mulțime de bani cu ADT. Chiar și comparativ cu serviciile la un preț rezonabil, precum IdentityForce, ADT strălucește (citiți recenzia noastră IdentityForce).

Există un singur plan din care să alegeți, dar puteți adăuga până la cinci membri la acest plan. Prețul nu scade odată cu creșterea numărului de utilizatori, dar având în vedere cât de ieftin este ADT-ul, aceasta nu este o problemă prea mare. ADT menține ciclul de facturare simplu, de asemenea. Sunteți taxat o dată pe lună până când anulați. 

Apreciem abordarea simplă, deși poate fi dezamăgitor atunci când vine momentul să faci check out. ADT nu oferă reduceri la protecția împotriva furtului de identitate, ceea ce înseamnă că nu puteți cumpăra un an înainte pentru a salva câteva oase. Prețul este suficient de scăzut încât nu contează în majoritatea cazurilor, dar un plan anual ar fi încă plăcut de văzut.

Cu toate acestea, rata scăzută are un impact asupra altor aspecte ale prețurilor. De exemplu, nu există o politică concretă de restituire. Am contactat un agent de asistență care ne-a spus că trebuie să apelăm la departamentul de relații cu clienții pentru mai multe informații. După căutarea site-ului, nu am găsit nicio mențiune despre rambursări. 

Este probabil ca rambursările să fie procesate de la caz la caz, ceea ce, pentru majoritatea oamenilor, înseamnă că nu există o politică de rambursare. Abordarea simplă are loc chiar și acolo. Obțineți ceea ce plătiți, atât timp cât decideți să plătiți pentru asta. Totuși, beneficiați și de un serviciu complet la un preț rezonabil.

Ușurință în utilizare

ADT, deși oferă mai multe servicii de securitate, își menține site-ul web eficient. Din pagina principală, puteți găsi serviciul de protecție împotriva furtului de identitate în fila „produse și soluții”. De acolo, nu există nicio luptă cu alegerea unui plan. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe „cumpărați acum” pentru a începe.

ADT-identitate-furt-protectie-review-checkout

Plata este simplă, cu câteva ecrane care vă solicită să introduceți informații de bază de facturare și să confirmați plata. ADT nu vă solicită să introduceți informații personale înainte de a finaliza achiziția. De fapt, după confirmarea plății, va trebui să așteptați până când ADT își va pregăti înscrierea, ceea ce, așa cum am văzut în revizuirea ID Watchdog, este probabil un lucru bun. 

A fost nevoie de o oră timidă pentru sosirea e-mailului nostru de înscriere, care ne-a spus să înregistrăm un cont pentru a primi protecție. Înregistrarea este simplă, ADT necesitând numele dvs., adresa de e-mail, parola și câteva întrebări de securitate. Totuși, acest proces de configurare este doar pentru crearea unui cont ADT. Va trebui să faceți ceva mai mult pentru a începe protecția. 

ADT-identitate-furt-protectie-review-înscriere

După înregistrare, veți fi pornit pe tabloul de bord, care vă arată serviciile disponibile. Pentru protecția împotriva furtului de identitate, care include patru opțiuni: recuperarea cheltuielilor, protecția identității, rezolvarea incidentelor și centrul de cunoștințe. Pentru a vă proteja, va trebui să faceți clic pe butonul „utilizați acum” sub caseta de protecție a identității, care nu este clarificat. 

ADT-identitate-furt-protectie-review-tablou de bord

De acolo, veți fi adus pe un ecran de înscriere diferit, care utilizează același nume de utilizator și parolă ca și contul dvs. ADT standard. Aici, veți configura protecția împotriva furtului de identitate, inclusiv introducerea numărului dvs. de securitate socială și data nașterii, precum și răspunsul la unele întrebări de securitate.. 

ADT-identitate-furt-protectie-review-configurare

Procesul de înscriere la ADT nu este dificil, dar este frustrant. Acolo unde trebuie să mergeți și ce trebuie să faceți nu este clarificat, iar cu tablouri de bord separate pentru contul dvs. ADT și protecția împotriva furtului de identitate, sistemul poate deveni confuz rapid. Împărțirea dintre două tablouri de bord cauzează, de asemenea, unele probleme după instalare.

Autentificare ADT

Problema principală vine din faptul că va trebui să vă conectați constant la două domenii. Mai întâi, va trebui să vă conectați la tabloul de bord ADT, unde puteți vedea serviciile dvs. active, apoi conectați-vă la tabloul de bord cu furtul de identitate pentru a vizualiza alertele și a adăuga informații suplimentare. 

Deși putem înțelege să avem un tablou de bord unificator, având în vedere câte servicii oferă ADT, acesta prezintă o mulțime de cercuri pe care să le parcurgi atunci când folosești serviciul. 

adt identitate-furt-protecție-revizuire-identitate-tablou de bord

De exemplu, dacă primiți o alertă și trebuie să contactați ADT despre furtul de identitate potențial, va trebui să vă întoarceți în tabloul de bord ADT, dar va trebui să fiți conectat la tabloul de furt de identitate pentru a vedea alerta în primul loc. 

Ar fi un lucru dacă tot ce ține de furtul de identitate s-ar afla într-un tablou de bord, în timp ce altul a ținut informațiile generale despre contul dvs. ADT, dar nu este cazul. 

Unele funcții, cum ar fi recuperarea cheltuielilor și rezolvarea incidentelor, se află în tabloul de bord principal, în timp ce alertele sunt în furtul de identitate. Înapoi și înapoi, trebuie să aveți două file deschise în permanență pentru a obține orice, ceea ce este mai frustrant, având în vedere că veți fi deconectat ambele după 15 minute de inactivitate. 

Acestea fiind spuse, tabloul de bord cu identitate este ușor de ocolit. ADT vă arată scorul de credit, orice alerte noi, rapoartele dvs. curente, unele întrebări frecvente și alertele dvs. lunare. Este ușor să săriți și să găsiți rapoarte pentru diferitele zone care monitorizează ADT, precum și să adăugați informații noi în secțiunea „editați profilul”. 

Protecţie

ADT, așa cum se menționează în secțiunea „caracteristici” de mai sus, afișează elementele principale ale oricărui serviciu bun de protecție împotriva furtului de identitate și la un preț rezonabil. Cu toate acestea, lipsesc unele caracteristici de protecție, ceea ce explică rata mai mică decât media. ADT vă va păstra protejat atunci când vine vorba despre web-ul întunecat și înregistrările publice, dar în afara acestuia, sunteți încă vulnerabil. 

Cea mai evidentă omisiune este protecția social media, dar mai mult decât atât, un fel de sistem de gestionare a riscurilor. Protejarea împotriva furtului de identitate este vorba despre gestionarea riscului, oricât de atentă este monitorizarea activității suspecte. ADT nu prezintă nicio măsură pentru măsurarea riscului în tabloul de bord, ceea ce ar putea însemna că nu îți vei pune în pericol identitatea. 

În cel mai bun caz, măsurile preventive sunt dificil de găsit. Nu există informații despre păstrarea informațiilor dvs. personale în siguranță în tabloul de bord. Mai degrabă, ADT funcționează în fundal, scanând anumite zone semnificative, dar lipsesc alte zone critice din proces. 

Prețul este bun și, deși putem lăuda ADT pentru cât de mult oferă acest tarif, veți primi în continuare ceea ce plătiți. 

ADT se concentrează mai mult dacă se întâmplă ceva, nu pe primul loc și nu îl împiedică și pe acest front reușește. Planul dvs. vine cu 1.000.000 de dolari în rambursare de fonduri și servicii de restaurare a furturilor de identitate non-stop. Cel puțin, dacă identitatea dvs. este furată în timp ce utilizați ADT, veți beneficia de o mulțime de ajutor pentru restaurarea acesteia. 

Există instrumente preventive, însă acest lucru nu este aparent. Prin centrul de cunoștințe, despre care vom vorbi mai mult în următoarea secțiune, puteți vizualiza articole despre prevenirea furtului de identitate. De asemenea, vă puteți măsura riscul cu ajutorul instrumentului său RiskCompass, care va prezenta un scor de risc pe baza răspunsurilor dvs. la unele întrebări de bază. 

ADT-identitate-furt-protectie-review-risc-busolă

Este posibil, dacă nu probabil, să ratăm complet aceste instrumente, ceea ce este la fel de bun ca să nu le includem. RiskCompass, de exemplu, este oferit exclusiv prin centrul de cunoștințe, în ciuda faptului că este un instrument special creat pentru protecția împotriva furtului de identitate. Din acest motiv, ar avea sens să îl includem în tabloul de bord pentru furtul de identitate, nu în zona de sprijin.

A sustine

Cel mai simplu mod de a găsi asistență este prin tabloul de bord ADT. În tabloul de bord al furtului de identitate este afișat un număr de telefon, dar acesta este. Cu toate acestea, prin tabloul de bord obișnuit puteți deschide centrul de cunoștințe, care, după cum am menționat mai sus, include suport, precum și instrumente pentru prevenirea furtului de identitate. 

ADT-identitate-furt-protecție-review-cunoaștere-centru

Termeni precum „bază de cunoștințe” și „centru de cunoaștere” sunt de obicei hiperbolici, deoarece aceste domenii sunt doar resurse de sprijin. Cu toate acestea, ADT câștigă monikerul. Centrul de cunoaștere este un loc în care, bine, să obții cunoștințe. ADT oferă sfaturi pentru a vă păstra protejat, resurse pentru a contacta instituțiile financiare și multe altele. 

Totuși, centrul de cunoaștere este doar asta. Nu există resurse de asistență adevărate acolo. De exemplu, întrebările frecvente includ întrebări precum „ce este o încălcare a datelor”, dar nu vorbesc despre administrarea contului sau configurarea cu serviciul.

O bază de cunoștințe tradiționale este oferită prin intermediul centrului de ajutor și, din păcate, nu există o legătură cu acesta în tabloul de bord. Va trebui să navigați înapoi la site-ul principal, care utilizează o adresă URL diferită de tabloul de bord și să faceți clic pe butonul „asistență” din bara superioară a site-ului. 

ADT-identitate-furt-protectie-review-help-centru

Subiectele abordate sunt utile, deși de bază, cum ar fi să vizualizați istoricul de facturare sau să vă schimbați serviciul. Cu toate că apreciem segmentarea unui centru de cunoștințe pentru protecția împotriva furtului de identitate, este dificil să se sprijine între două domenii pentru sprijin. La fel ca cele două tablouri de bord pentru administrarea contului dvs., găsirea resurselor de auto-ajutor se poate simți greoaie. 

Cu toate acestea, contactarea ADT este altceva. Indiferent de locul în care vă aflați pe site, ADT vă reamintește constant că puteți apela oricând. Numărul prezentat pe site este o linie de asistență generală care este disponibilă non-stop. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru restaurarea identității, există un număr separat, pe care îl puteți vizualiza în tabloul de bord. 

Dacă aveți o întrebare simplă, puteți oricând să vă adresați și prin chat live. ADT oferă chat live în permanență, pe care îl puteți iniția prin intermediul bulei din partea dreaptă jos a site-ului principal. Ne-am referit la o sumedenie de ori pe parcursul acestei recenzii și am fost întotdeauna primiți cu un răspuns în mai puțin de un minut. 

Verdictul

Protecția împotriva furtului de identitate ADT este un serviciu ieftin și eficient de protecție împotriva furtului de identitate în majoritatea scopurilor. Dacă doriți o asigurare care vă va proteja dacă identitatea dvs. este furată și care va monitoriza înregistrările publice și web-ul închis la un preț rezonabil, ADT livrează. Cu toate acestea, pentru caracteristicile sociale, este mai bine să te uiți în altă parte. 

Aceste caracteristici vin la un preț scump, așa cum puteți vedea în recenziile noastre privind protecția împotriva furtului de identitate. ADT primește cea mai mare parte a drumului cu mult mai puțin, așa că, dacă sună ca jocul, este probabil cel mai potrivit serviciu pentru tine. 

Ce părere aveți despre ADT? Ai de gând să te înscrii pentru un cont? Spuneți-ne în comentariile de mai jos și, ca întotdeauna, mulțumim pentru lectură.

Întrebări frecvente privind protecția împotriva furtului de identitate

  • Ce înseamnă ADT?

    ADT reprezintă American District Telegraph. Compania a fost lansată în 1874 ca una dintre cele 57 de companii de telegraf din raion, folosind în cele din urmă sistemul de livrare a telegrafelor ca mijloc de asigurare a securității rezidențiale..

  • Ce este ADT?

    ADT este o corporație de securitate care oferă securitate electrică, monitorizare a alarmelor și protecție împotriva incendiilor pentru întreprinderile mari și mici, precum și adrese rezidențiale.

  • Cât costă ADT?

    Securitatea ADT, protecția împotriva incendiilor și supravegherea se face doar prin ofertă. Prețul va varia în funcție de locația, dimensiunea și aria de protecție. ADT oferă, de asemenea, servicii de protecție împotriva furtului de identitate pentru 9,99 USD pe lună.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me