Wrike Review – Actualizat în 2020

Wrike Review

Wrike este o soluție completă și flexibilă de gestionare a proiectelor, care este una dintre cele mai bune din domeniul său. Consultați recenzia noastră completă pentru Wrike pentru a afla toate elementele de bază ale acestui program.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Wrike este unul dintre greutățile din lumea managementului de proiect. Se facturează ca o soluție de conducere a muncii, care este o afirmație pe care dorim să o testăm. În această recenzie Wrike, vom pune instrumentul în pas și vom vedea ce poate face pentru echipa ta, deoarece funcționează în cloud.

Wrike este bine pus la punct și susține că va fi folosit de peste 17.000 de companii, inclusiv giganți precum Airbnb, TGI Friday și SurveyMonkey. Are o mulțime de funcții, dar ușurința în utilizare nu merge mână în mână cu faptul că este bogat în caracteristici. Cel mai bun software de gestionare a proiectului obține soldul corect.

Vom analiza cât de bine îl gestionează Wrike.

Puncte forte & Puncte slabe

Caracteristici

La fel ca în majoritatea software-urilor de gestionare a proiectelor, Wrike vă permite să organizați lucrurile în proiecte separate, fiecare conținând sarcini. Sarcinile pot fi împărțite mai mult în subtasco-uri. Acestea pot fi atribuite și unui membru al echipei, astfel încât să vedeți cine ar trebui să facă ce.

Pe lângă crearea de sarcini singure, puteți crea forme care să le permită altor persoane să le creeze răspunzând la întrebări.

Există mai multe modalități de a urmări ceea ce se întâmplă în proiectul tău. Fluxul este o listă de evenimente în stil de blog și vă păstrează la curent cu ceva nou.

Dacă doriți să știți ce este la colț, puteți consulta vizualizarea calendarului, care vă arată ce se întâmplă în fiecare moment. Calendarele pot fi setate pentru a afișa sarcini și proiecte sortate după o gamă largă de filtre.

wrike-calendar

Diferite calendare pot fi suprapuse unul asupra celuilalt, permițându-vă să accesați anumite zone ale proiectului sau să obțineți o imagine de ansamblu largă.

Wrike include și verificarea, care vă permite să comentați fișierele. Cu ajutorul videoclipurilor, comentariile pot apărea în anumite puncte, ceea ce face ca funcția să fie o modalitate bună de a discuta problemele cu fișierele pe care echipa dvs. lucrează sau să le evidențieze părți ale videoclipurilor de instruire. Ne place foarte bine această funcție, deși o mulțime de cele mai bune programe de editare video vă permit să faceți acest lucru, de aceea poate să nu fie utilă tuturor.

Când vine vorba de personalizarea spațiului de lucru, Wrike are o duzină de teme din care să alegeți. Fiecare utilizator își stabilește propriul. Nu sunt partajate cu echipa. Wrike s-ar putea îmbunătăți oferind câteva opțiuni pentru a personaliza aspectul unui proiect pentru toată lumea.

Wrike are capacități puternice de creare a raportului pentru a vă oferi mai multe detalii despre starea proiectului. Rapoartele pot fi generate în câteva clicuri și vă permit să vizualizați tot felul de informații utile.

Puteți vedea cine face ce sau ce a întârziat. De asemenea, puteți vedea ce sarcini sunt neatribuite. Aceasta, împreună cu managementul dependenței lui Wrike, este utilă în special pentru depistarea blocajelor rutiere. Există șase rapoarte prestabilite, dar puteți crea versiuni personalizate, alegând din mai multe opțiuni și selectând și un aspect.

Wrike are multe integrări și poate fi utilizat cu servicii precum Salesforce, Dropbox și Google Drive. Ca și în cazul Asana și Trello, unele integrări acționează ca intermediari, oferindu-vă acces la mai multe servicii.

wrike-integrari

Obțineți actualizări periodice de e-mail atunci când utilizați Wrike. Acestea includ, de exemplu, liste de activități zilnice și actualizări săptămânale la rapoartele la care v-ați abonat. Unii au link-uri de dezabonare, dar opțiunea de a opri e-mailurile a avut uneori un pic de vânătoare pentru a găsi.

Wrike are versiuni pentru majoritatea platformelor. Pe lângă clientul web, este disponibil pentru Windows, macOS, Android și iOS.

În general, Wrike are un set excelent de caracteristici care vă permit să faceți o mulțime de lucrări și să urmăriți ceea ce se întâmplă.

Ușurința în utilizare

Înscrierea este ușoară și puteți începe cu un proces dacă nu doriți să plătiți imediat.

După ce vă înscrieți și alegeți planul dvs., vi se solicită invitați coechipieri prin e-mail. Puteți face acest lucru și mai târziu, dacă doriți.

wrike-invitați

Următorul pas este să vă configurați spațiul de lucru. În loc să porniți de la zero, puteți utiliza unul dintre șabloanele preconfigurate de Wrike. Ei iau lucrările de la construirea unui nou proiect și vă permit să vă configurați imediat cu elementele de bază.

Chiar dacă doriți să configurați de la zero, este util să analizați presetările pentru a vă face o idee despre ce este capabil Wrike și cum ar fi cel mai bine să o configurați pentru cerințele dvs..

wrike-șabloane

Șabloanele sunt împărțite în categorii, fiecare având o mână de opțiuni. Acestea includ un sistem de ticketing și helpdesk, o placă Kanban, care va fi familiară pentru utilizatorii Trello, și setări pentru managementul evenimentelor, lansarea de produse și managementul de proiect (pentru mai multe despre placi Trello și Kanban, consultați ghidul nostru pentru începători Trello).

Probabil că veți găsi ceva care să se potrivească cu linia de afaceri sau, cel puțin, vă oferă un început bun pentru a-l regla fin pentru a se potrivi cu ceea ce faceți.

wrike-nou-proiect

Când începeți un proiect nou, îi dați un nume, împreună cu datele de început și sfârșit opționale, și începeți. Fiecare șablon se deschide cu un scurt videoclip care explică ce puteți face cu acesta.

Proiectele sunt împărțite în sarcini. Acestea pot fi atribuite membrilor echipei și li se poate da o dată de încheiere. Dacă doriți să atribuiți o sarcină unei persoane care nu este membru Wrike, puteți să o invitați prin e-mail din spațiul de lucru.

Vizualizarea principală vă oferă un panou din stânga, cu o listă de sarcini și un panou din dreapta, care prezintă detalii pentru sarcina selectată. Descrierea sarcinii este, în esență, un document text modificabil, deci poate fi adăugat la nevoie.

wrike-dependențe

Managementul dependenței este ușor. Pentru a crea o dependență, trebuie doar să faceți clic pe butonul „Adăugare dependență” din panoul de detalii al activității. Le puteți adăuga în orice direcție, astfel încât să puteți face ca sarcina selectată să depindă de alta sau invers.

Interfața se simte mai aglomerată decât Asana și lipsește imediatitatea Trello. Uneori, făcând clic pe ceva vă ajunge într-o stare în care nu este evident cum să ieșiți, ceea ce ne-a determinat să explorăm caracteristicile sale mai tentativ decât am fi putut face altfel. Pentru a compara, consultați ghidul nostru pentru începători Asana.

Acestea fiind spuse, interfața cu utilizatorul prezintă o mulțime de opțiuni și, odată ce obțineți blocajul, vă face ușor să faceți ceea ce doriți.

În general, Wrike funcționează bine, dar nu este la fel de accesibil ca unii dintre rivalii săi. Are un suport bun dacă rămâneți blocat, așa cum vom vedea mai târziu.

Cost

Dacă doriți să vă înfundați degetul în apă, nu este necesar să vă reduceți costul, deoarece Wrike oferă o probă gratuită de 14 zile care permite utilizatorilor noi să acceseze toate funcțiile sale. Cu toate acestea, nu este timid să vă încurajeze să faceți upgrade, cu un e-mail de vânzări care ajunge după o săptămână sau cam așa ceva.

În cazul în care doriți să obțineți planul gratuit până la urmă, Wrike este încă utilizat ca o simplă listă de sarcini pentru până la cinci utilizatori. Planul Profesional este de 9,80 USD pe lună și există mai multe opțiuni pentru diferite tipuri de utilizatori.

După cum arată tabelul, nu este prea scump să folosiți Wrike pentru echipe mici, dar pentru întreprinderile care derulează proiecte mari cu sute de membri, prețul va fi ceva de luat în considerare.

Securitate & intimitate

Securitatea este luată în serios la Wrike, cu o gamă largă de funcții și accesorii impresionante pentru utilizatorii Enterprise.

Este disponibilă autentificarea cu doi factori, ceea ce va împiedica oricine care are acces la e-mailul dvs. să nu poată deturna contul dvs. Wrike adăugând un strat suplimentar de securitate. Pentru a activa funcția, va trebui să descărcați aplicația Google Authenticator pe smartphone-ul dvs. Ghidul nostru de securitate prin e-mail are câteva alte sfaturi despre cum să vă păstrați inbox-ul în siguranță.

Versiunea de întreprindere oferă controale de securitate mai avansate. Permite administratorilor să controleze strâns ceea ce pot face utilizatorii. Nu toate proiectele vor avea nevoie de securitate maximă, dar pentru cei care gestionează date sensibile, opțiunile sunt acolo și vă asigură că puteți lucra pe cloud cu încredere.

Ca administrator al unui proiect de întreprindere, puteți, de asemenea, să reglați setările de stocare și invitație a fișierelor pentru toți cei din echipa dvs..

Puteți crea, de asemenea, o politică de acces la rețea, care vă permite să restricționați accesul la proiectele dvs. la anumite adrese IP și subrețele.

Puteți seta politica de parolă pentru a vă asigura că toată lumea își protejează contul în mod sensibil. Dacă nu vă confruntați cu privire la securitate, puteți permite utilizatorilor să aleagă orice parolă care le place. Cu toate acestea, pentru proiectele care necesită mai multă confidențialitate, puteți să vă asigurați că toți cei din echipa dvs. utilizează o parolă puternică.

De asemenea, puteți forța echipa dvs. să își schimbe parolele în mod regulat, dacă doriți să păstrați o navă strânsă (consultați cel mai bun articol pentru administratorii de parole pentru ajutor în acest sens). Resetările de parolă la fiecare câteva săptămâni înseamnă, chiar dacă unul este scurs, oricine va pune stăpânire pe acesta nu îl va putea folosi pentru totdeauna.

Serviciu & A sustine

Wrike pare dornic să vă ajute, cu ferestrele de chat live apărute peste tot, de la procesul de înregistrare în zona comunității și chiar atunci când începeți să utilizați aplicația. De asemenea, veți primi mai multe opțiuni pentru a solicita ajutor, cu un buton „Asistență Wrike” în partea dreaptă jos a ecranului și o opțiune în meniul care vă duce către portalul de ajutor al lui Wrike.

Am trimis o anchetă pentru asistența de chat live a lui Wrike. Deși am fost pe primul rând, după 90 de secunde am primit un mesaj automat care ne-a spus să închidem chatul și să așteptăm un răspuns prin e-mail dacă nu dorim să așteptăm.

Am ales să-l așezăm și, după trei minute, am fost direcționați către o pagină de ajutor care ne-a răspuns întrebării. Un timp mai târziu, am fost trimiși cu ajutor o transcriere a chatului.

De asemenea, am încercat să trimitem un bilet de asistență pentru a verifica timpul de răspuns. Am făcut asta sâmbătă după Ziua Recunoștinței, așa că nu ne așteptam la un răspuns fulger la întrebarea noastră despre personalizarea proiectului nostru pentru întreaga echipă. Acestea fiind spuse, am primit un răspuns în 30 de minute, ceea ce a fost impresionant.

Sistemul de trimitere a biletelor are o opțiune de a cere lui Wrike să vă sune înapoi, astfel încât să puteți discuta cu o persoană reală dacă preferați să primiți un e-mail.

Căutând subiectele de ajutor, am observat o implicare frecventă din partea personalului comunității Wrike, dar au existat, de asemenea, o mulțime de întrebări încă fără răspuns după o zi sau cam așa ceva. Totul pare să obțină un răspuns în cele din urmă, însă calitatea răspunsurilor este ridicată. Wrike are o comunitate bună, dar nu este atât de mare încât problemele sunt rezolvate în câteva ore.

Există, de asemenea, o bază mare de cunoștințe care include o mulțime de descrieri în profunzime a modului de a finaliza lucrurile. Articolele din sistemul de ajutor sunt de obicei lungi și cuprinzătoare. Dacă este ceva, s-ar putea face cu a fi tăiați pentru a fi mai ușor de depășit.

O secțiune despre crearea unei structuri de folder, de exemplu, include pași despre brainstorming-ul și informarea echipei tale, care sunt importante, dar poate obțineți o descriere rapidă, ușor de analizat despre ce să faceți clic pentru a obține ceea ce aveți nevoie.

Totuși, există o mulțime și probabil că veți găsi un răspuns la majoritatea întrebărilor. Articolele sunt, de asemenea, o resursă bună pentru a afla mai multe despre ce puteți face cu serviciul.

Wrike a pus efort și resurse în opțiunile sale de asistență și am fost mulțumiți de ceea ce am găsit.

Gânduri finale

Wrike are o mulțime de funcții și opțiuni de personalizare, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei serioși cu privire la managementul de proiect. Există o mulțime de abordări, dar gama de opțiuni disponibile pentru manageri depinde mai mult de asta.

Dacă sunteți în căutarea unui instrument sofisticat care poate fi personalizat în funcție de nevoile proiectului dvs., Wrike este o opțiune fantastică. Este un instrument excelent care te va ajuta în multe situații și poate fi adaptat afacerii tale. Cu toate acestea, tehnofobii serioși ar putea privi ceva mai simplu.

Indiferent dacă încercați Wrike pentru prima dată sau sunteți un utilizator expert, ne-ar plăcea să auzim experiențele dvs. cu acesta în comentariile de mai jos.

Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me