TickTick Review – Actualizat în 2020

TickTick Review

TickTick este un instrument de gestionare a sarcinilor foarte simplu, care oferă o flexibilitate surprinzătoare și o ușurință de utilizare, plasându-l printre preferatele noastre. Deși nu este la fel de puternic ca unii concurenți, totuși te ajută să te descurci foarte mult, așa cum poți citi în această recenzie TickTick.


cel mai bun proiect de gestionare a software-

TickTick este o aplicație de gestionare a sarcinilor cu o interfață de utilizator elegantă, de înaltă calitate și o selecție puternică de caracteristici. În această recenzie TickTick, vom vedea cum se compară cu software-ul similar și vom afla dacă merită să vă înscrieți pe lista de sarcini.

Obține echilibrul între ușurința de utilizare și complexitate, făcând mai mult decât unii dintre concurenții săi fără a-și dilua funcționalitatea de bază.

Dacă căutați un instrument simplu care vă permite să vă gestionați sarcinile, TickTick face asta. Dacă nu sunteți sigur ce tip de instrument aveți nevoie, aruncați o privire la articolul nostru de gestionare a sarcinilor și de gestionare a proiectelor.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru TickTick

Caracteristici

TickTick vă permite să creați sarcini, să le sortați în liste și să le oferiți termene și priorități. Puteți adăuga, de asemenea, note și liste de verificare a subtask-urilor la fiecare.

tick-tic-tag-uri

Puteți adăuga activități prin e-mail și, dacă sunteți curajos, cu introducere vocală. Citiți cel mai bun articol software despre vorbire pe text pentru a afla cât de riscant poate fi acest lucru.

Puteți crea etichete și le puteți codifica color, ceea ce este util pentru sortarea sarcinilor după cum doriți. Puteți seta, de asemenea, mementouri pentru a vă da notificări înainte de termenele scadente. Este ușor să configurați și sarcini repetate.

Există, de asemenea, liste inteligente care vă permit să configurați filtre și să le aplicați automat. Puteți vizualiza activități cu etichete specifice sau date scadente într-o anumită perioadă, de exemplu.

Realizări TickTick

Cei care au nevoie de motivație suplimentară se vor bucura de sistemul de realizare. Vi s-a atribuit un nivel, care crește odată cu marcarea sarcinilor. Scorul dvs. poate scădea dacă sarcinile sunt întârziate, totuși, fiți atenți. 

Acestea fiind spuse, sistemul pare de bază și nu este la fel de distractiv ca și sărbătorile lui Asana. Citiți recenzia noastră pentru Asana pentru a afla mai multe despre acestea. Ghidul nostru pentru începători Asana vă va ajuta să profitați la maxim.

Căutați în setările TickTick și vă spune ce procent de persoane sunteți mai productiv decât. Dacă doriți să începeți o competiție prietenoasă de birou, această statistică s-ar putea dovedi interesantă.

tick-tick-settings

Puteți găsi, de asemenea, setările temei în meniu. Pe lângă câteva opțiuni de culoare, există opțiuni bazate pe anotimpurile și orașele lumii.

Există un jurnal de activități care vă arată ce a făcut toată lumea, așa că, dacă doriți să răspundeți oamenii, TickTick este o alegere excelentă. Puteți examina ce au fost până acum colegii de echipă.

Cronometrul său Pomo este o caracteristică interesantă care folosește tehnica Pomodoro. Asta înseamnă împărțirea muncii în bucăți de 25 de minute, cu pauze între ele. Este nou pentru noi, dar trebuie să merită încercat.

Puteți importa date din mai multe aplicații. Printre ele se numără două aplicații rivale de gestionare a sarcinilor despre care puteți citi în revizuirea noastră Wunderlist și revizuirea Todoist. De asemenea, puteți genera rapid un fișier .csv pentru a susține proiectul, ceea ce înseamnă că nu sunteți blocat pe platformă.

Există un meniu în partea din dreapta jos a panoului de activități care vă permite să încărcați fișierele atașate. Dacă doriți un sistem dedicat pentru partajarea fișierelor cu colegii de echipă, aruncați o privire la cel mai bun articol de stocare online pentru echipe.

Suport pentru platforma TickTick

TickTick este disponibil pentru multe dispozitive. Există versiuni desktop pentru Windows și macOS, versiuni mobile pentru Android și iOS, o versiune web, extensii de browser și chiar o versiune Apple Watch. Utilizatorii Linux, din păcate, sunt lăsați la frig.

Dacă nu sunteți sigur ce extensie a browserului doriți, citiți recenzia noastră pentru Mozilla Firefox și recenzia Google Chrome pentru a vă ajuta să vă gândiți.

TickTick are o selecție bună de caracteristici și oferă multe pentru a vă ajuta să vă organizați. Dacă doriți ceva mai greu de caracteristic, totuși, consultați ghidul nostru de management de proiect.

Securitate și confidențialitate

TickTick rulează pe Amazon Web Services. Datele dvs. sunt stocate în SUA Citiți articolul nostru despre Edward Snowden și supravegherea guvernului pentru a afla ce înseamnă asta pentru confidențialitatea dvs. Datele sunt criptate în repaus. Copiile de rezervă se fac zilnic, se fac copii de zi cu zi și TickTick promite să vă informeze despre încălcările datelor în termen de 72 de ore.

Nu este rău, dar nu este la nivelul instrumentelor de gestionare a proiectelor, cum ar fi Wrike și monday.com, despre care puteți citi în revista Wrike și în revizuirea monday.com. TickTick nu oferă multe detalii despre ceea ce face pentru a vă proteja informațiile. Cu un instrument la fel de simplu ca acesta, este posibil să nu aveți nevoie de acel nivel de securitate.

Prezentare generală a caracteristicilor TickTick

Logo TickTickticktick.com

Începe de la 233 dolari pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
GB nelimitat

General

Plată
Card de credit, Paypal

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android, terțe părți, versiunea mobilă a site-ului web, Windows, Mac OS

Încercare gratuită
Proces de 15 zile pe versiunea Windows

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
TLS 1.2 (tranzit)

Certificarea SOC
prin AWS

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică

Ușurința în utilizare

TickTick este ușor de înscris și vă întâmpină cu un tur rapid al caracteristicilor sale principale. După ce aceasta nu va fi în măsură, puteți crea sarcini. Este ușor de făcut, de asemenea. Trebuie doar să tastați o casetă și să apăsați Return. Există butoane pentru a adăuga termene și priorități.

tic-tic-intro

Interfața este clară, ușor de citit și ușor de utilizat. Este genul de instrument pe care îl puteți înțelege dacă îl priviți și, atunci când jucați cu butoanele sale, veți găsi că totul face ceea ce vă așteptați. Unele controale sunt pe partea mică, dar nu am întâlnit erori majore când l-am folosit.

tic-tic-calendar

Are mai multe vizualizări decât multe aplicații din lista de activități. Ca și unele dintre cele mai bune programe de gestionare a proiectelor, are un calendar și un jurnal de activitate. Calendarul poate fi conectat și la Microsoft Outlook sau Google Calendar.

Cu toate acestea, este concentrat și, de cele mai multe ori, veți folosi vederea principală, care este pur și simplu o listă sau mai multe liste de sarcini.

tic-tic-tastatură

Există o selecție utilă de comenzi rapide de la tastatură, așa că dacă vă grăbiți, aflați câteva dintre acestea și veți putea lucra mai repede.

În general, TickTick este ușor și bine conceput, ceea ce face tot ceea ce faci cu acesta simplu.

Cost

TickTick are un plan gratuit și o versiune plătită care vă oferă funcții suplimentare. Versiunea plătită costă 27,99 USD pe an, ceea ce nu va sparge banca și va merita dacă vă ajută să duceți lucrurile la bun sfârșit. Puteți plăti prin card de credit sau PayPal. 

Planul gratuit oferă elementele de bază, dar este utilizabil. Cele mai bune funcții, precum selecția largă de vizualizări a TickTick, sunt limitate la versiunea Premium.

Serviciu & A sustine

Pagina principală de asistență a TickTick include o mulțime de articole care vă pot ajuta, precum și o pagină de întrebări frecvente. Există ghiduri pentru aplicațiile specifice, precum și pagini care explică caracteristici individuale și altele care oferă sfaturi generale despre realizarea lucrurilor.

Există o mulțime de informații. Limba folosită poate fi greoaie, dar este de înțeles.

Există și un forum ocupat, cu multe întrebări și răspunsuri. Aproape orice întrebare există un răspuns, dar nu toate problemele postate sunt rezolvate. Cu toate acestea, este o resursă bună dacă rămâi blocat.

Am constatat că încercarea de a accesa asistența din aplicație ne-a trimis pe forum, fără niciun link clar către pagina de sus. Funcția de căutare este mult mai bună decât cea de pe forum, care arată aproape o valoare a anunțurilor de pe ecran înainte de rezultatele relevante. Dacă vă găsiți acolo, căutați-vă pentru a găsi pagina superioară corespunzătoare, deoarece este mult mai bine.

Dacă doriți să trimiteți o solicitare de asistență direct, va trebui să găsiți linkul de adresă de e-mail de contact din partea de jos a paginii forumului. Am testat suportul direct al TickTick cu o întrebare despre autentificarea cu doi factori și am obținut un răspuns în doar o zi.

Dacă doriți să încercați un instrument cu viteze de asistență blistering, consultați recenzia noastră Basecamp. Ne-a răspuns în doar trei minute.

TickTick obține un scor bun aici din cauza timpilor de răspuns decente, dar ar fi mai mare dacă linkurile sale de navigare au dus la pagina superioară.

Gânduri finale

TickTick are o interfață excelentă și este intuitiv de utilizat. Are multe funcții pe planul gratuit, dar sunt multe altele care să-ți placă în versiunea Premium. Adesea veți vedea mesaje de actualizare atunci când încercați să utilizați funcții plătite în planul gratuit, dar este totuși o aplicație utilă, utilizabilă.

TickTick are în vedere elementele de bază și este o alegere excelentă dacă doriți să vă organizați mai mult. Versiunea sa Premium merge mai departe decât majoritatea aplicațiilor de gestionare a sarcinilor prin includerea unei selecții de vizualizări mai frecvent întâlnite în instrumentele de gestionare a proiectelor. Dacă preferați să păstrați lucrurile simple, versiunea sa gratuită face asta.

Dacă v-ați dat seama de TickTick, vă rugăm să ne informați ce ați gândit despre asta și dacă v-a ajutat să deveniți mai productiv în comentariile de mai jos. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map