Revizuirea Taskworld – Actualizată în 2020

Taskworld Review

Taskworld este un instrument de management de proiect destul de cool, folosit de mai multe nume corporative mari. Putem vedea de ce: utilizarea lui este lină și are tone de caracteristici, plus un preț decent. Citiți recenzia noastră completă pentru Taskworld pentru a vedea dacă este pentru dvs..


cel mai bun proiect de gestionare a software-

Taskworld este o platformă de management de proiect care vă oferă șansa de a experimenta munca în echipă gen-zen. Este o ofertă. Deși nu am atins nirvana în timp ce o folosim, am găsit-o plăcută și eficientă.

Creierul miliardarului Fred Mouawad, lansat în 2012, Taskworld, devenind un jucător relativ nou pe piață. Vom vedea cum se compară cu cel mai bun software de gestionare a proiectelor din această revizuire Taskworld.

Este încredințat de unele dintre cele mai mari firme din lume, inclusiv Sony, Samsung și Volkswagen, astfel încât veți fi în compania bună dacă vă înscrieți.

Am fost impresionat de acesta, deoarece a fost ușor de utilizat, oferind totuși o mulțime de funcții. Merită să consultați oricine dorește să organizeze proiecte online.

Puncte forte & Puncte slabe

Alternative pentru Taskworld

Caracteristici

Taskworld este organizat prin „proiect”. Proiectele sunt împărțite în „tasklisti” și „sarcini”. Dincolo de asta, depinde de tine. Puteți să o utilizați ca o tablă kanban sau o listă de activități care trebuie marcate pe măsură ce lucrați prin ele.

Puteți crea sarcini cu ușurință în aplicație sau prin trimiterea unui e-mail la o adresă furnizată pentru fiecare spațiu de lucru. Dacă o veți face din urmă, consultați mai întâi ghidul nostru pentru securitatea e-mailului.

Sarcinile pot fi atribuite diferitelor persoane, dată fiind termenele limită, etichetate, etichetate și monitorizate. Puteți seta mementouri personalizate pentru fiecare dintre ele, urmăriți timpul petrecut și acordați-le puncte (pe care nu le-am mai văzut nicăieri). Dacă sunteți interesat să urmăriți timpul utilizatorilor dvs. și doriți să urmăriți finanțele, aruncați o privire la recenzia noastră de la Mavenlink.

taskworld-sarcină

Sarcinile sunt ușor de filtrat în Taskworld. Puteți vedea cele pe care le-ați creat, urmat sau vi s-au atribuit. Puteți filtra și după perioada de timp.

taskworld-filtre

Puteți, de asemenea, să comentați fiecare, precum și să atașați fișiere. Au liste de verificare, care funcționează ca subtasks.

Depozitare lume de lucru

De asemenea, fișierele primesc o zonă proprie, în cazul în care doriți să încărcați ceva pentru a partaja pe întregul proiect. În ceea ce privește spațiul de stocare, obțineți 100 GB pe planul Taskworld Professional și stocarea în cloud nelimitată la nivel de Enterprise. Cei din planul Profesional care au nevoie de mai mult spațiu ar trebui să citească articolul nostru de stocare online pentru echipe.

Din păcate, Taskworld nu are un management al dependenței. Dacă acest lucru este esențial pentru dvs., aruncați o privire la revizuirea noastră Wrike pentru a afla despre o platformă care o are.

Vizualizarea principală a Taskworld este vizualizarea sarcinilor, dar există și un calendar și o cronologie. Vizualizarea listei poate fi aranjată în coloane, făcând-o să funcționeze ca o placă kanban. Vizualizarea calendarului vă arată ce ați apărut și vă permite să sincronizați proiectul cu aplicații externe, precum Google Calendar, Outlook.com și calendarul macOS X.

Cronologia arată când sarcinile dvs. au loc unele în raport cu altele. Acestea sunt evidențiate în funcție de statut, astfel încât, de exemplu, puteți vedea dacă au întârziat sau completate.

taskworld-cronologie

Pagina de analiză a Taskworld vă permite să vedeți câte sarcini sunt planificate, finalizate și întârziate și le sortează în categorii. Puteți vedea ce vi s-a atribuit, precum și ceea ce urmați, deci este o modalitate bună de a vedea dacă totul este pe cale.

taskworld-Analytics

Dacă o imagine de ansamblu asupra activității proiectului dvs. sună util, consultați recenzia LeanKit, pentru o alternativă.

Taskworld are o zonă de chat care vă permite să vorbiți cu colegii de echipă, oriunde se întâmplă. Puteți trimite mesaje directe și există mai multe canale. Puteți încărca atașamente și există o selecție bună de emoji, astfel încât să vă puteți exprima.

Feedback despre Taskworld

De asemenea, este posibil să oferiți feedback oamenilor și să adăugați valori companiei dvs. pe care toată lumea le poate vedea. Feedback-ul este privat în mod implicit, dar poate fi distribuit prin acordul reciproc. În general, este un loc frumos pentru a comunica. Este mai bună decât multe dintre ofertele concurenților de la Taskworld și este similară cu o zonă destinată exclusiv membrilor pentru discuțiile proiectului.

Opțiunile de personalizare ale Taskworld sunt bune. Îl poți adapta pentru a se potrivi gusturilor tale. Puteți schimba fundalul spațiului de lucru într-una dintre mai multe fotografii de înaltă calitate sau puteți alege unul dintre gradientele sale soft. Dacă nu îți place niciunul dintre acestea, poți încărca propria poză.

Oamenilor și canalelor de chat le pot fi oferite și propriile lor imagini, așa că pentru aceia dintre voi cărora le place un sentiment de proprietate, Taskworld vă oferă. Dacă sunteți în personalizare, citiți recenzia noastră pentru Podio. Podio vă permite să creați șabloane personalizate, ceea ce este util dacă aveți proiecte similare care necesită multă muncă pentru configurare.

Proiectele Taskworld pot fi copiate și exportate în .csv dacă doriți să utilizați datele în altă parte. Există, de asemenea, un jurnal complet de activități care vă arată acțiunile întreprinse și când.

Integrările sunt subțiri la sol, dar puteți importa date din Trello dacă exportați un fișier .json din acesta. Are propria sa API, astfel încât să puteți extinde singură platforma dacă aveți chops-uri de dezvoltare. Documentația sa pare detaliată, în ciuda erorii de ortografie ocazionale.

Cu excepția cazului în care intenționați să lucrați la el însuți, totuși, nu este mult dincolo de funcțiile pe care le scoateți din cutie. Acestea fiind spuse, nu sunt nimic în neregulă cu acestea.

Aplicațiile mobile sunt disponibile în App Store și Google Play Store, astfel încât să le poți folosi din mers.

Taskworld obține un scor bun la caracteristici datorită selecției sale puternice de vizualizări și a opțiunilor bune de personalizare și comunicare. Integrările sunt principalul său punct slab.

Dacă urmați o platformă ușor de utilizat, dar care are o mulțime de integrări, aruncați o privire la recenzia noastră Asana.

Prezentare generală a caracteristicilor Taskworld

Logo-ul Taskworldtaskworld.com

Începe de la 1099 USD pe lună Toate planurile

Caracteristici de management

Sarcini

subactivități

Managementul dependenței

Fundaluri personalizate

Alte opțiuni de personalizare
Poze pentru canale de chat

Dimensiunea echipei limită
Nelimitat

Spatiu de depozitare
GB nelimitat

General

Plată
Card de credit, Paypal

Acceptă criptocurrency

Suport pentru sistemul de operare mobil
iOS, Android

Încercare gratuită
15 zile

Securitate

Autentificare cu doi factori

Criptarea
TLS 1.2 (tranzit)

Certificarea SOC

A sustine

Chat live

Formular de e-mail / contact

Asistență telefonică
Număr de vânzare furnizat

Ușurința în utilizare

Taskworld este o platformă ușor de utilizat, cu aproape tot ce funcționează așa cum era de așteptat. Interfața sa este rapidă și ușor de citit și majoritatea lucrurilor pot fi descrise prima dată când le utilizați.

Înscrierea este rapidă și fără durere. După ce confirmați e-mailul, vi s-au solicitat câteva detalii, apoi i s-a oferit opțiunea de a invita colegii prin e-mail sau link. Apoi vi se solicită să dați acordul unor modificări generale privind confidențialitatea referitoare la Regulamentul privind protecția datelor. Articolul nostru despre GDPR explică mai multe despre ce este vorba.

taskworld-gdpr

După aceea, ați fost întâmpinat în aplicație cu o animație a unui bărbat bine îmbrăcat într-un balon cu aer cald. Acesta este un indicator bun al tonului Taskworld. Îl folosești pentru a finaliza lucrurile, dar nu există niciun motiv să nu te poți bucura în acest proces.

taskworld-de bun venit

De acolo, tu în aplicație, unde îți este prezentat un scurt tutorial. Te parcurge elementele de bază și te permite să încerci unele dintre caracteristicile Taskworld. După ce lucrezi prin asta, vei fi răsplătit cu majorete și paiete, așa că merită.

taskworld-eșantion

Crearea unui proiect este doar o întrebare de a completa detaliile și de a alege un șablon. Există patru dintre acestea, plus una goală și oferă fiecare abordări diferite și au o scurtă introducere care explică ce oferă.

taskworld-nou-proiect

Există o placă kanban simplă cu trei coloane: „a face”, „a face” și „a face”. Dacă aveți tot ce aveți nevoie, aruncați o privire la ghidul nostru pentru începători Trello pentru a afla despre o aplicație simplă, bazată pe kanban.

Există, de asemenea, un șablon bazat pe săptămână cu liste numite după zile din săptămână (weekend-urile sunt opționale în Taskworld), precum și două șabloane cu liste de sarcini pentru persoane și departamente.

Taskworld Interface

Interfața este receptivă, majoritatea acțiunilor oferindu-vă feedback instantaneu. Se simte la fel de tare ca o aplicație pentru desktop de cele mai multe ori și este un credit pentru dezvoltatorii săi.

O problemă pe care am descoperit-o este că este prea ușor să pierzi lucruri, inclusiv informațiile pe care le-ai introdus, făcând clic pe ceva diferit. De exemplu, atunci când configurați un nou proiect, veți pierde toate datele pe care le introduceți dacă faceți clic în afara ferestrei în care lucrați. Aveți grijă să nu vă lăsați prins de asta.

O altă problemă minoră este aceea că supravegherea sa și zonele proiectului prezintă liste de vizualizări similare, dar opiniile sunt ușor diferite. Prima dată când am observat asta, am crezut că calendarul s-a stins. Totuși, acestea nu sunt probleme grave.

Taskworld punctează bine la capacitatea de utilizare, cu aproape tot ce funcționează așa cum era de așteptat. De asemenea, este rapid, ceea ce facilitează explorarea și te ajută să fii angajat atunci când îl folosești. Acesta este motivul pentru care obține note mari.

Cost

Taskworld are o structură simplă de stabilire a prețurilor cu doar două planuri. Planul Profesional are un preț rezonabil și include aproape toate caracteristicile de gestionare a sarcinilor Taskworld. Nivelul Enterprise include tot felul de accesorii, oferindu-vă mai mult suport și securitate. De asemenea, beneficiați de instruire, stocare nelimitată și o gamă de 16 centre de date pentru stocare, printre altele.

Dacă preferați să utilizați o platformă cu nivel gratuit, aruncați o privire la recenzia noastră Freedcamp pentru o astfel de opțiune.

Dacă doriți să consultați Taskworld, există o probă gratuită de 15 zile. Nu este nevoie de card de credit atunci când vă înscrieți. Dacă doriți să plătiți, puteți face acest lucru cu cardul de credit sau PayPal.

Taskworld are un scor bun la preț datorită planurilor sale simple și opțiunii standard ieftine. Un nivel gratuit ar fi frumos, dar nu puteți avea totul și Taskworld oferă multe pentru banii dvs..

Securitate & intimitate

Taskworld folosește Amazon Web Services pentru a vă găzdui datele și cripta datele dvs. în tranzit și în repaus. Pe lângă faptul că faceți copii de rezervă regulate, puteți alege unde se află datele dvs., ceea ce este util dacă o anumită țară are legi care se potrivesc cerințelor dvs..

Respectă GDPR și UE-SUA. Privacy Shield Framework. Dacă doriți să știți cu cine împărtășește datele, politica sa extinsă de confidențialitate are o listă care vă spune.

Dacă aveți probleme legate de confidențialitate, citiți cum să vă protejăm articolul despre confidențialitate pentru sfaturi.

Există și opțiuni utile în aplicația Taskworld. Puteți alege dacă permiteți accesul unei terțe părți la datele dvs. și puteți solicita o copie a informațiilor legate de spațiul de lucru Magazinele Taskworld.

Pe planul Enterprise, puteți configura conectarea SAML pentru o mai mare securitate. Acest lucru vă va oferi mai multă protecție împotriva criminalității informatice.

Cu toate acestea, nu este mult mai mult, deci, dacă trebuie să ajustați setările de securitate, va trebui să căutați în altă parte. monday.com vă oferă multe de jucat cu securitate. Citiți despre asta în recenzia noastră monday.com.

Taskworld nu are nici o autentificare cu doi factori. Puteți citi mai multe despre asta în ceea ce privește piesele noastre de autentificare cu doi factori. Aruncați o privire la recenzia noastră Airtable pentru a vedea o aplicație care o oferă, împreună cu alte câteva funcții interesante.

Taskworld obține un scor decent în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea. Este esențial, dar nu este deosebit de bogat în caracteristici.

Serviciu & A sustine

Taskworld este drăguță și ușor de realizat, dar dacă aveți probleme, există o mulțime de asistență disponibilă. Meniul de ajutor are opțiuni utile. Tutorialul despre care am vorbit mai devreme poate fi accesat acolo dacă doriți să îl parcurgeți din nou (sau, ca noi, respingeți-l din greșeală prima dată când este prezentat).

Consultați recenzia ClickUp pentru a vedea o platformă care face o treabă bună de a vă întâmpina cu un tur ghidat pentru funcțiile sale.

Ghidul utilizatorului Taskworld are zeci de articole categorizate care explică cum se pot face lucruri simple și nu atât de simple. Acestea includ text și animație, astfel încât să puteți vedea cum se fac lucrurile. Există, de asemenea, o selecție de articole recente.

Puteți lăsa comentarii cu privire la acestea dacă aveți probleme suplimentare și, din ceea ce am văzut, echipa de asistență a Taskworld răspunde întotdeauna și ajută pe oricine are probleme.

taskworld-flux de lucru-sfaturi

Are o opțiune de sfaturi despre fluxul de lucru care creează un pop-up cu patru videoclipuri. Au fost prezentate bine, dar nu sunt multe și sunt scurte.

Faceți clic pe „contactați-ne” și vi se va solicita să căutați materialele de asistență ale Taskworld înainte de a contacta echipa de asistență. După ce faceți acest lucru, vi se oferă un formular simplu de trimis. Am pus o întrebare despre autentificarea cu doi factori și am obținut un răspuns detaliat în doar 19 minute, ceea ce este rapid.

Dacă timpii de asistență rapidă sunt importanți pentru dvs., Taskworld vă acoperă, dar pentru un serviciu și mai rapid, consultați recenzia noastră Basecamp. Ne-a revenit în doar trei minute.

Cu timp de răspuns bun și documentație suficientă, Taskworld înregistrează rezultate bune în service și asistență. Cu toate acestea, este o platformă ușor de utilizat, așa că probabil nu veți avea nevoie de multă asistență.

Gânduri finale

Taskworld este una dintre cele mai bune platforme pe care le-am analizat recent și oferă o mulțime de funcții la un preț decent. 

Interfața sa este excelentă. Când faci ceva, funcționează doar. Este ușor, sensibil și ușor să descoperi totul. Îl recomandăm ca una dintre cele mai bune opțiuni de management de proiect.

Lipsa sa de integrări sau caracteristicile neobișnuite sunt singurele sale probleme. Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți, dar are o API dacă doriți să o extindeți singur. Cu toate acestea, există o calitate bună și merită să consultați.

Dacă ați luat Taskworld pentru o rotire, vă rugăm să ne spuneți ce ați gândit despre asta în comentarii. Mulțumesc pentru citit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map